TemplateToaster-arvostelu

TemplateToaster (nykyinen versio 7.0.0.18319) – on ladattava alusta tehokkaiden ja silti yksinkertaisten mallien luomiseksi ilman, että he osallistuvat koodaukseen tai ohjelmointiin. työpöytäpohjainen ohjelmisto on kätevä työkalu sekä aloittelijoille että omistautuneille ammattilaisille, jotka haluavat suunnitella oman aiheensa. Luodaan uusi malli verkkotunnukselle WordPress, Joomla, Magento, Drupal tai mikä tahansa muu sisällönhallintajärjestelmä on kävely puistossa kiitos. Internet-yhteyttä tai ohjelmointitaitoja ei vaadita.


Sinun on päätettävä, käyttääkö valmiita reagoivia malleja ja mukauttaa niitä mieltymystesi mukaan vai suunnitella oma teema tyhjästä. Ohjelman suurin etu on, että se tarjoaa oikeat reagoivat asettelut yhdessä tehokkaan visuaalisen editorin kanssa. Toisin sanoen voit käyttää TemplateToasteria Photoshopin ja Sublime Text -sovelluksen sijasta luomalla itse teknisesti oikeita ja visuaalisesti houkuttelevia malleja. Kuinka tämä malli ilmenee käytännössä? Otetaan nyt selville.

1. Helppokäyttöisyys

TemplateToaster eroaa tyypillisistä SaaS-verkkosivustojen rakentajista. Se on työpöytäpohjainen sovellus, mikä tarkoittaa, että joudut lataamaan laitteeseen asennettavan editorin. Jotkut saattavat pitää sitä hiukan vanhentuneena. Toisaalta voit käyttää ohjelmaa milloin tahansa, kun Internet-yhteyttä ei tarvita.

Päästä alkuun

Aloitaksesi TemplateToaster-sovelluksen, käy virallisella verkkosivustolla ja asenna sovellus. Asennus vie 3 – 5 minuuttia. Asennuksen aikana voit valita haluamasi käyttöliittymän kielen ja valita joko Standard- tai Professional-version.

Eroa kuvataan hiukan tarkemmin hinnoittelupolitiikassa. Ainoa mitä sinun on tiedettävä versioista on, että Standard-paketissa on vähemmän ominaisuuksia, kun taas Pro-suunnitelma tarjoaa laajennetun toiminnallisuuden luoda täysin räätälöityjä verkkosivustoasetteluja valitulle CMS: lle. Viimeinen vaihe on suorittaa asennus loppuun ja suorittaa sovellus.

Mallin asettaminen

Kun olet asentanut TemplateToaster, joudut suorittamaan useita yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse CMS, jota käytät mallin kanssa. Täällä voit valita suosituimmista suosikkeista, kuten WordPress, Drupal tai Joomla, sekä alustoista OpenCart- tai WooCommerce. Käyttäjät voivat valita suositut blogialustat; luoda sisältöpohjaisia ​​tai pienyrityssivustoja heidän tavoitteistaan ​​riippuen.
 2. Valitse malli valmiiden asettelujen luettelosta tai aloita uuden mallin luominen tyhjästä. Toinen vaihtoehto on saatavana vain Professional Edition -versioon.
 3. Siirry kojelautaan ja käytä käytettävissä olevia työkaluja asettelun mukauttamiseen.

Kun olet liittynyt käyttöliittymään, löydät itsesi sisällönhallinnan ekosysteemistä hyvin lähelle sitä, mitä olemme nähneet WordPress-sisällötoimittajassa tai jopa Word-dokumentissa.

Meillä on paneeli asettelun päällä eli doc, jossa kaikki tarvittavat instrumentit sijaitsevat ajatuksellisesti lähellä toisiaan. Kaikki malliosat ja elementit on sijoitettu vasempaan sivupalkkiin, jotta niitä on helppo käyttää ässä, jota haluat muokata erikseen.

Muokkausprosessi

Muokkausprosessi perustuu pääasiassa kojetaulun tarjoamiin työkaluihin. Täällä voit kirjoittaa Yleiset asetukset muuttaaksesi asettelua ja elementtien sivun sijainteja. Käyttäjät voivat vapaasti muuttaa sivupalkin sijaintia sekä itse CMS: ää. Täällä on Lisää / Muokkaa sivua -painike, jolla voit luoda uusia osioita tai luokkia. Lisäksi voit vapaasti valita toisen mallin milloin tahansa muokkausprosessin aikana.

TemplateToster Editor

Mallin mukauttamiseksi sinun on valittava vain vyöhyke, jota haluat muokata. Napsauta esimerkiksi otsikkoa muokataksesi tekstialuetta, lataaksesi toisen kuvan, muuttaaksesi taustan väriä tai asettaaksesi tarvittavat mitat lohkon korkeudelle ja leveydelle. Käyttäjät voivat myös mukauttaa marginaaleja samoin kuin tekstuuria, tehosteita, varjoja jne.

TemplateToster-valikko

TemplateToaster sisältää sisältöeditorin lisäksi vetämällä ja pudottamalla -toiminnot. Se tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti siirtää osan alas tai muuttaa tiettyjen osien sijaintia. Sivumallit sisältävät ennalta suunnitellun rakenteen sekä H1-H6-otsikot, integroidut kappaleet, painetyypit, sivut, linkit, kommentit ja muut lohkot, jotka voit jättää tai poistaa.

Järjestelmän avulla voit muokata kutakin osaa erikseen. Valitse yläpuolella olevan luettelon mallipinta (sivupalkki, alatunniste, otsikko, elementit, sisältö jne.) Ja muokkaa niitä muutamalla napsautuksella. Samat vaihtoehdot koskevat jokaista sivua. Valitse vain muokattava sivu vasemmasta sivupalkista ja muokkaa niitä samoilla työkaluilla. Voit myös lisätä niin monta uutta sivumallia kuin tarvitset.

Uuden sivun luominen tyhjästä on melkein sama. Ainoa ero on, että suunnittelet itse sivustosuunnittelun itse tarvitsematta pitää kiinni valmiista malleista. Lisäksi Professional-version avulla saat täyden käyttöoikeuden CSS: ään, HTML: ään tai JavaScriptiin muokataksesi mallin lähdekoodia ja luodaksesi yksinoikeudellisen web-suunnittelun, elementtejä, lohkoja ja osioita.

Elä

Kun olet muokannut asetteluasi, sinun on vietävä vain malli ja ladattava se isäntään. Joten varmista, että olet jo valinnut luotettavan palveluntarjoajan ja rekisteröinyt verkkotunnuksen.

TemplateToaster antaa hyvän ensivaikutelman käytön helppoudesta. Aloittelijat saattavat vielä tarvita jonkin aikaa selvittääkseen kuinka kaikki toimii. Toisaalta mitään oppimiskäyrää ei tarvita. Lisäksi verkkosivustolla on runsaasti koulutusvideoita ja -oppaita aloittelijoille. Huono uutinen on, että sovellus toimii vain Windows-käyttöjärjestelmän kanssa. MAC: lle ei vielä ole versiota.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

TemplateToaster ei ole vain mallien rakentaja. Se tulee täysjaksoisena verkkovälineenä, joka varmistaa verkkosivuston sujuvan toiminnan edelleen. Käyttäjät hyötyvät alustan joustavuudesta ja ylimääräisistä vaihtoehdoista luoda erilaisia ​​verkkosivustotyyppejä yksinkertaisista blogeista kasvaviin verkkokauppaprojekteihin.

Yhteensopiva minkä tahansa CMS: n kanssa

Alustan avulla voit luoda erilaisia ​​malleja ja asetteluja kirjaimellisesti jokaiselle CMS: lle. Tarvitsee vain valita yksi asennuksen aikana tai muuttaa sitä verkkosivuston muokkauksen aikana napsauttamalla Yleiset asetukset. Haluatko käynnistää blogin tai pienyrityssivuston WordPressillä, luoda digitaalikaupan WooCommerce, OpenCart tai Magento, TemplateToaster on 100% ottelu.

templatetoaster-ohjelmiston aloitusnäyttö

Vedä ja pudota käyttöliittymä

Olemme jo maininneet TemplateToaster-sovelluksessa toteutetusta vetämis- ja pudotustoiminnoista. Päivitetyn käyttöliittymäsuunnittelun luominen ei enää vaadi erityisiä taitoja tai tekniikoita. Tarvitset vain valita tarvitsemasi alueen, pudottaa lohkon tarvittavaan sijaintiin ja muokata sisältöä muutamalla napsautuksella sisäisen muokkausprosessin ansiosta. Se tarkoittaa, että kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti.

TemplateToaster-sisältöeditori

Joustavuus ja SEO

Järjestelmä käyttää edistyneitä verkkotekniikoita, jotta käyttäjät voivat rakentaa malleja, jotka toimivat yhtä hyvin kaikissa web-hosting-palveluissa. Samanaikaisesti TemplateToaster sisältää Bootstrap-kehyksen kehittäjille, jotka haluavat suunnitella yksinoikeusominaisuuksia HTML / CSS: n avulla vaihtamatta kahden alustan välillä. Sivumallit sisältävät H1-H6-otsikot ja selkeän rakenteen kappaleilla, jotka saattavat toimia SEO-ystävällisyyden kannalta hyvin.

turvallisuus

Alusta varmistaa toimittajan sujuvan toiminnan ja automatisoidut päivitykset, jotka käyttäjät saavat ilmaiseksi yhden vuoden ajan. Lisäksi tilaajilla on mahdollisuus pyytää ominaisuutta, jonka he haluavat nähdä sovelluksessa. Ominaisuus on saatavana ohjekeskuksesta. Kuvaile toiminto, jonka haluat kommentoida asianomaisessa osassa.

3. Suunnittelu

TemplateToaster tarjoaa valtavan teemavalikoiman. Alusta tarjoaa tällä hetkellä 10 ilmaista mallipakettia, jotka viittaavat eri markkinarakoihin. Täällä on blogin ulkoasu, teema pienyrityssivustoille, verkkokauppamallit jne. Niillä kaikilla on esikatselutila. Lisäksi kaikki asettelut ovat reagoivia ja yhteensopivia eri mobiililaitteiden kanssa niiden näytön mitoista huolimatta.

TemplateToaster-mallit

Jos et halua valita valmiita malleja, sinulla on mahdollisuus suunnitella sinut sivulle tyhjästä. Vaihtoehto on saatavana vain Professional-version kanssa. Lisäksi se tuskin toimii muiden kuin teknikkojen kanssa, koska joitain koodaustietoja tarvitaan. Tärkein etu on pääsy mallin CSS / HTML / JavaScriptiin. Voit vapaasti suunnitella minkä tahansa oman elementin ja pitää sen sivulla. Valitse haluttu ohjelmointikieli sivun yläreunan kojelaudan yleisistä asetuksista ja siirry eteenpäin.

Aloittelijoilla on myös joitain lisävaihtoehtoja verkkosivuston suunnittelun mukauttamiseen. Esimerkiksi, he voivat käyttää mukautettua kuvakokoelmaa lisätäksesi faviconin sekä lisätä mukautetun logon hyperlinkillä. Kuvien muokkaustoiminto helpottaa otsikkokuvien tai kuvakkeiden mukauttamista.

Voit lisätä kuvioita, toteuttaa erilaisia ​​tehosteita, muokata kuvan mittoja jne. Logo-asetusten avulla on helppo valita yksi mukautetusta logokokoelmasta, selata ja ladata omaa logoa. Lisäksi on painike videoiden lähettämiseen sekä mukautettu videon muokkausohjelma.

Voit tarkistaa verkkosivustosi näyttämisen ennen käyttöönottoa käyttämällä Tiedosto-osiossa olevaa Esikatselu RTL-vaihtoehtoa. Toiminto luo automaattisesti verkkosivuston esikatselun selaimessa kaikilla tekeilläsi muutoksilla.

4. Asiakastuki

Tiedosto-osassa on ”Ohje” -välilehti, josta pääset ohjelman tekniseen tukeen ja linkkejä ilmaisen CMS: n oppaisiin. Sovellusliittymän oikeassa yläkulmassa on kysymysmerkki sinisessä ympyrässä. Napsauttamalla sitä saat käyttöösi tyhjentävän ja laatujärjestelmän käsikirjan. Jokainen valikkokohta ja sen nimitys on kuvattu siellä, samoin kuin opas ohjelmistojen käsittelystä niiden asennuksesta alkaen.

Lisäksi pääset yhteisöfoorumiin, asiakirjoihin ja tekniseen tukeen suoraan TemplateToasterin “Ohje” -osiosta. Siellä on myös blogi, joka sisältää uutisia, suosituksia, oppaita ja muita hyödyllisiä asioita. Sieltä on saatavilla myös video-oppaita, linkkejä suosittujen sosiaalisten verkostojen ryhmiin. Yleensä sovellus tarjoaa käyttäjille laadukasta informaatioteknistä ja teknistä tukea.

5. Hinnoittelupolitiikka

Voit ladata TemplateToaster -sovelluksen virallinen nettisivu ilmaiseksi. Ohjelmalla on rajaton kokeiluversio, jonka avulla on mahdollista tutkia sitä yksityiskohtaisesti ennen ostoa. Voit luoda niin monta mallia kuin tarvitset, mutta et voi asentaa niitä CMS: ään, jota ohjelma tukee. Täällä on kaksi maksettua lisenssiversiota:

 • Tavallinen versio ($ 49) tarjoaa tuen kaikille saatavissa oleville CMS-palveluille, ilmaisia ​​päivityksiä vuodeksi, teknistä tukea, Bootstrap Framework -sarjaa, joukko valmiita malleja.
 • Professional Edition ($ 149) tarjoaa mahdollisuuden luoda verkkosivusto tyhjästä, poistaa _ttr CSS -etuliitteen, FTP-vaihtoehdon, käyttää mukautettuja kuvia mallissa, elementtitason kirjanmerkkejä, räätälöityjä moduuliasennuksia / widget-alueita / alueiden suunnittelua ja muita vaihtoehtoja.
 • TemplateToaster-hinnoittelu

Jotta kaikki ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön kahdesta maksetusta suunnitelmasta, sinun on ostettava aktivointiavain ja asetettava se TemplateToaster-hallintapaneeliin. Vakio-suunnitelma näyttää ominaisuuksiltaan erittäin rajalliselta. Saat itse perusalustan toiminnallisuuden, joka saattaa toimia vain pienelle yksinkertaiselle verkkosivustolle tiukalla rahoituksella, joka ei vaadi paljon toimintoja.

Lisäksi 49 dollarista saat tosiasiallisesti vain työkalun mallin luomiseen, kun taas verkkosivustojen rakentajilla on isännöinti, verkkotunnus, ilmaiset etuisuudet ja laajempi valikoima teemoja halvemmalla. Professional-version avulla voit hyödyntää alustaa, mukaan lukien sen koko räätälöinti-, optimointi- ja suunnitteluvälineet. Toisaalta on olemassa joitain parempia ammattilaisvälineitä web-suunnittelijoille ja -koodereille, jotka tarjoavat enemmän räätälöintiominaisuuksia.

6. Hyödyt ja haitat

TemplateToaster näyttää hiukan hyödyttömältä ottaen huomioon saatavilla olevat all-in-one SaaS -ratkaisut sekä WP: lle optimoidut hosting-alustat, joissa on kaikki suunnitelman ominaisuudet ja joita ei tarvitse luoda mallipohjaan erikseen. Toisaalta, se saattaa olla hyvä vaihtoehto monimutkaisemmille verkkosuunnittelutyökaluille, koska siinä on vielä hienoja ominaisuuksia pakkauksessa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöinen. Vedä ja pudota käyttöliittymä.
&# X2714; Rajoittamaton ilmainen kokeilu.
&# X2714; Saatavilla ilman Internet-yhteyttä.
&# X2714; Hyvä aloittelijoille ja omistautuneille ammattilaisille.
&# X2714; Laaja valikoima editointityökaluja.
&# X2714; Yhteensopiva kaikkien tärkeimpien CMS: n ja minkä tahansa web-isännöinnin kanssa.
✘ Saatavana vain Windowsille.
✘ Ylihinnoiteltuja suunnitelmia.
✘ Monimutkainen käyttäjille alusta alkaen.
✘ Lataa ja asenna.

Pohjaviiva

TemplateToaster ei ehkä ole paras idea, kun on olemassa niin monia valmiita ratkaisuja halvemmalla. Onko joudut maksamaan 149 dollaria alustasta, jolla ei edes ole hosting- ja verkkotunnusominaisuuksia? Luultavasti ei. Toisaalta sovellus voi olla hyvä vaihtoehto monimutkaisemmille verkkosuunnittelu- ja ohjelmointityökaluille. Sitä voidaan käyttää koodaustaidojesi testaamiseen ilmaisella kokeiluversiolla tai kokeilla joitain verkkosivustojen rakennustekniikoita.

Aloittelijoille, jotka valitsevat SaaS-verkkosivustojen rakentajat tai WP-optimoidut hosting-ratkaisut kaikki pakkauksen ominaisuudet saattavat olla parempi ja kustannustehokkaampi idea. Ainakin sinulla on laajemmat vaihtoehdot mallien valinnassa sekä verkkosivujen hallinnassa ja tuessa.

Lataa TemplateToaster nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map