Tictail-arvostelu

Tictail – on järjestelmä, joka tunnetaan ilmaiseksi verkkokauppasivustojen rakentajana ja jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Vuonna 2012 avattu yritys sai nopeasti suosiota käyttäjien kanssa, jotka halusivat rakentaa visuaalisesti houkuttelevia ja toimivia verkkokauppoja. Verkkopalvelun päätavoite oli auttaa ketään, jolla on hyvä tuote, myymään se helposti verkossa.


Äskettäin yrityksestä on tullut osa maailmankuulua verkkokaupan ohjelmistoa – Shopify eikä sitä siis voida enää pitää itsenäisenä tuotteena. On kuitenkin järkevää hahmotella tärkeimmät Tictail-ominaisuudet, joita sillä oli vuoden 2018 lopussa. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen osallistuville käyttäjille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita verkkosivustojen rakentajista ja verkkosivujen suunnittelusta yleensä . Aloitetaan nyt.

1. Helppokäyttöisyys

Tictail-käyttöliittymä on yksi yksinkertaimmista, minkä voit löytää sieltä. Tässä on yksinkertaisesti mahdotonta sekoittaa jotain – niin intuitiivinen ja ymmärrettävä se on. Mitä sinun odotetaan tekevän, on:

 • anna verkkokaupan nimi ja kuvaus;
 • valitse maa, jossa haluat myydä tuotteitasi;
 • yhdistä sosiaalisen verkoston tilit (jos sellaisia ​​on);
 • aloita tuotteiden lisääminen.

Kun olet kirjautunut palveluun, sinulle tarjotaan asettaa verkkokauppasi ilmaiseksi aliverkkotunnukseksi kuten mystore.tictail-dot-com, mutta sinulla on myös mahdollisuus valita verkkotunnus tai käyttää verkkotunnusta, jota kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tarjoaja tarjoaa. Tämä voidaan tehdä järjestelmän kojetaulussa.

Tictail-kauppapaikan edessä

Sisällön lataamisessa ja asetusten määrittämisessä kaikki on intuitiivista. Suunnitteluun tehtävien muutosten vuoksi asiat kuitenkin muuttuvat monimutkaisiksi. Jos haluat muokata teemaasi, sinun on kätesi likaantunut HTML: n ja CSS: n avulla.

Toisin kuin Wix tai Weebly, Tictail ei tarjoa visuaalista tapaa muuttaa sivustosi ulkoasua. Se ei tue vetämistä ja pudottamista. Jos et tiedä HTML / CSS: ää, mutta haluat mukauttaa myymälääsi, Tictail ehdottaa seuraavaa: pyytää apua muilta Tictail-käyttäjiltä; kysy joku henkilökohtaisesta verkostasi; palkata web-kehittäjä tai jopa oppia tekemään se itse. Sinun on oltava joustava käyttää Tictailia.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Tictail on suunnattu verkkokauppasivustojen rakentamiseen, joten sen ominaisuusjoukko tarjoaa kohtuullisen valikoiman kauppakohtaisia ​​sovelluksia ja asetuksia. Yleensä se tekee kaikenlaisia ​​asioita, joita odotat verkkokauppasivustojen rakentajalta tekevän: lataa tuotteita ja luo tuotegalleriaa, määritä erilaisia ​​maksutapoja, kuten Stripe ja PayPal, hallitse varastoja, räätälöi toimitusvaihtoehtoja ja muuta.

Sinun ei tarvitse edes PayPal-tiliä myynnin aloittamiseksi. Kun olet myynyt ensimmäisen kerran Tictail-sivustossasi, PayPal lähettää sinulle sähköpostitse aktivoinnin aikana määrittämäsi sähköpostiviestissä, jossa kerrotaan ohjeet tilin perustamiseen ja rahan vaatimiseen..

Tictail Custom Shop -editori

Ominaisuusjoukko voidaan yleensä jakaa kahteen osaan: ilmainen, perusosa ja sovellukset. Perusominaisuus on saatavana ilmaiseksi, ja se riittää mukavan verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan. Jos kuitenkin haluat antaa alustallesi lisäominaisuuksia ja toiminnallisuutta, sinun tulisi harkita joidenkin Tictail-sovellusmarkkinoilla saatavien sovellusten integrointia. Täältä löydät sekä ilmaisia ​​että maksettuja sovelluksia verkkokaupan lataamiseen.

 • Ilmaisten sovellusten joukossa voit hyödyntää Klarna, Yotpo-tuotearvostelut, Kudobuzz-sosiaaliset suositukset, Omnisend, Tulostava, Helppo sosiaalinen kauppa, Helppo sosiaalimainokset, Fortnox by Sharespine.
 • Maksullisista sovelluksista voidaan valita Sendicate ($ 12 / kk), Tuotteen myyjä ($ 7,50 / kk), Esittelyssä olevat tuotteet ($ 2 / kk), Facebook-kauppa ($ 8.99 / mo), Myydä Facebookissa ($ Asiakasarviopisteet 9 / kk), Edistämispalkki ($ 4 / kk), Tuotesyöttöviejä ($ 7,50 / kk), Yksinkertainen viesti ($ 5 / kk) ja enemmän. Lisäksi Tictail antaa sinulle koodauksen voiman, mutta helppokäyttöisessä visuaalisessa käyttöliittymässä.

Tictaililla on Android- ja iOS-sovellukset, joiden avulla voit paitsi selata ja etsiä yli 75 000 Tictail -myymälää, mutta myös hallita omaa verkkosivustoasi taskustasi. Kun olet asentanut yhden sovelluksista, alat vastaanottaa välittömiä ilmoituksia uusista tilauksista ja saada mahdollisuus ladata uusia tuotteita, tarkastella tilastoja ja muuttaa sivustosi ulkoasua, asettaa kansilehti, päivittää alennuksia ja kopioida.

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja sallii useiden kauppojen rakentamisen samalle tilille. On jopa mahdollisuus perustaa yksi ja sama verkkokauppa eri paikkoihin, mikä lisää suosioasi, myyntimäärääsi ja kasvattaa asiakaskuntaasi.

Muiden ominaisuuksien suhteen et löydä niistä monia täältä. Käytettävissä olevat riittää kuitenkin kunnollisen verkkokaupan rakentamiseen. Voit siis yhdistää oman mukautetun verkkotunnuksesi täällä (lisämaksusta), lisää rajoittamaton määrä tuotteita, aseta kuljetustiedot, valuutta ja verot, yhdistä sosiaalisen verkoston tilit, hanki rajaton määrä kaistanleveyttä, luo alennuksia, hallitse tuotteita ja tilauksia jne..

3. Suunnittelu

Tictaililla on hieno kokoelma moderneja verkkokaupan malleja, mutta valinta jättää silti paljon toivomisen varaa. Järjestelmä ei voi ylpeillä laajalla valikoimalla teemoja, toisin kuin tunnetut e-kaupan verkkorakennusalustat. Saatavilla olevien mallien suunnittelu on kuitenkin puhdas, kaunis ja helppo muokata tarvittaessa. Kaikki teemat on suunniteltu kaupan tarpeita ajatellen. Palvelun älykkään arkkitehtuurin ansiosta mallit voidaan vaihtaa milloin tahansa.

Tictail-mallit

Mallien räätälöinnissä hämmästyt prosessin yksinkertaisuudesta. Täällä on paljon tilaa lisätä ja hallita tuotteita, jotka on loogisesti rakennettu ja järjestetty tavalliseen kätevään ruudukkoon. On mahdollista luoda verkkokauppa reagoivalla käyttöliittymällä, mutta tämä ominaisuus on valinnainen, ja sinun on päätettävä, ottaako se käyttöön tai ei..

Tekniikkaosaavat käyttäjät voivat luoda omia räätälöityjä teemoja Tictail-dokumentaatiolla. Löydät kaiken mitä tarvitset luodaksesi todella henkilökohtaisen myymälän: yksityiskohtaiset ohjeet teemojen luomiseen, tyypillisen Tictail-mallirakenteen esittely ja täydellinen hakemisto kaikista käytettävissä olevista mallimuuttujista.

4. Asiakastuki

Verkkosivun rakentaja tarjoaa melko mukavan ja informatiivisen asiakastukipalvelun. Täällä on ohjekeskus ja blogi, josta löydät hyödyllisiä verkkokauppaan keskittyviä artikkeleita. Palvelun asiakastukitiimi auttaa sinua pääsemään verkkokaupan alkuun ja toimimaan sen jälkeen tehokkaasti.

Ohjekeskuksessa on suosittuja usein kysyttyjä kysymyksiä. Käyttäjien hakuominaisuuksien vuoksi se on jaettu alaosaan Kaupan omistajien ohjeosasto (yhteisön ohjeet, asetukset, markkinapaikka, tuotteet, tilaukset, toimitus, maksut, sovellukset ja laskutus, räätälöinti, Tictail mobiilisovellus ja markkinointi) ja Apua ostajille (käyttämällä Tictailia, shoppailijaprofiilia, kauppoja Tictailissa, tilauskysymyksiä ja teknisiä kysymyksiä). Selaamalla näitä aiheita löydät vastaukset kaikkiin kiinnostaviin kysymyksiin.

Jos ohjekeskuksesta löytyy edelleen jotain, jota et ole onnistunut löytämään, voit käyttää hakuvaihtoehtoa. Kirjoita vain vastauksesi ja odota, kunnes tukitiimi vastaa siihen. Täällä on myös sähköpostituki ja live-chat, mutta vastauksen saaminen asiakastukitiimiltä voi viedä jonkin aikaa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Polttoaineen hinnoittelupolitiikka on yksi niistä kysymyksistä, joka vetoaa useimpiin käyttäjiin. Teknisesti alusta on ilmainen. Sen mukana tulee ilmainen isännöinti, rajoittamaton määrä tuotteita, jotka voidaan lisätä ilmaiseksi, rajaton kaistaleveys ja puuttuminen kassasta. Kaiken kaikkiaan Tictail tarjoaa kaksi hinnasuunnitelmaa. Nämä ovat:

 • Kauppapaikka (vapaa) – sisältää sellaisia ​​ominaisuuksia kuin rajaton määrä tuotteita, hylätty ostoskorin palautus, sisäänrakennettu sähköpostimarkkinointi, automatisoitu mainonta, alennuskoodit, edistynyt analytiikka.
 • Custom Shop ($ Asiakasarviopisteet 9 / kk) – sisältää kaikki yllä mainitut ominaisuudet sekä mahdollisuuden luoda oman mukautetun myymälän, edistyneet mukautusvaihtoehdot, yksittäisen verkkotunnuksen yhteysvaihtoehdon, Facebookin ja Google-seurannan, ilmaisen HTTPS-sertifikaatin.

Kun käytät ilmaista suunnitelmaa, saatat joutua maksamaan joidenkin sovellusten integroinnista verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi. Ne lisätään kuitenkin kuukausittain, ja jos päätät, että et tarvitse niitä milloin tahansa, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Lisäksi joudut joutumaan maksamaan joitakin transaktiomaksuja, kun käytät Klarnaa, PayPalia tai Stripeä. Pidä tämä mielessä, kun teet valintasi.

6. Hyödyt ja haitat

Kuten kaikki muut verkkokauppasivustojen rakentajat, myös Tictail tarjoaa hyvät ja huonot puolensa, jotka sinun tulisi olla tietoinen ennen verkkokaupan aloittamista järjestelmässä. Palvelun eduista on järkevää mainita seuraavat:

 • Helppo ja nopea asennus;
 • Listautumismaksuja ei ole (muista kuitenkin palkkiot, kun myydään markkinapaikan kautta sekä maksutapahtumat);
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on intuitiivinen, yksinkertainen ja kätevä aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille;
 • Useiden verkkokauppojen luomisvaihtoehto;
 • Sovellusten saatavuus jotka voivat lisätä toimintoja verkkosivustollesi.

Kun kyse on järjestelmän haitoista, niitä ei ole paljon, mutta niitä on edelleen. Nämä ovat:

 • Integroituja toimitusvaihtoehtoja ei ole, mikä hidastaa toimitusprosessia (etenkin irtotavarakaupan tapauksessa);
 • Kyvyttömyys luoda ilmaista kunnollista verkkokauppaa (jos keskityt toiminnallisuuteen, et pääse päivittämättä maksettuun suunnitelmaan tai lisäämällä maksettuja sovelluksia);
 • Verkkokaupan räätälöintityökalujen puute (et voi muuttaa täällä paljon, edes maksetulla järjestelyllä);
 • Blogin puuttuminen, joka on kätevä työkalu mille tahansa verkkokaupalle (vaikka blogi on mahdollista integroida muista ulkoisista palveluista, mikä vie usein paljon vaivaa ja aikaa).

Jos etsit vedä ja pudota -sivuston rakentajaa, Tictail ei ole paras vaihtoehto. Et voi muuttaa verkkosivustosi alatunnisteen otsikkoa tavalla, jolla teet sen Weebly tai Wix. Tätä varten sinun on päästävä konepellin alle. Tictailissa on kunnollinen ominaisuusjoukko, joka auttaa sinua yksinkertaisen kaupan perustamisessa. Mutta se ei voi kilpailla Shopify ja Volusion jotka ovat ominaisuuksiltaan raskaampia.

johtopäätös

Se, että Tictail ei ole enää itsenäinen verkkosivustojen rakentaja, mutta osa Shopifesta, ei vähennä kaikkia niitä moninkertaisia ​​etuja, joita sillä oli. Järjestelmä on voittanut käyttäjien luottamuksen yksinkertaisuutensa, suoraviivaisuutensa ja kohtuuhintaisuutensa ansiosta, joita ei vain voinut jättää huomaamatta. Pidin siitä myös.

Tictail kohdistuu ensisijaisesti luoviin ammattilaisille, jotka etsivät yksinkertaista tapaa rakentaa ja ylläpitää verkkosivustoa, joka maksimoi heidän brändi-identiteettinsä. Se tarjosi tarpeeksi työkaluja kunnollisen verkkokaupan luomiseksi pienelle biz tai harrastukselle.

Ilmaisella isännöinnillä, kaistanleveydellä ja mukavalla malligallerialla se takasi melko mukavan aloituksen kaikille kokemattomille käyttäjille, jotka halusivat luoda luotettavan online-vähittäiskaupan läsnäolon ja oppia, miten tämä tulisi tehdä. Samanaikaisesti järjestelmään tuli rajoituksia, jotka eivät sallineet sen käyttämistä suurten kansainvälisten verkkokauppojen käynnistämiseen kaikilla kelloilla ja vihellyksillä, joita moderni verkkokauppa voi tarjota. Toivottavasti Tictail-toiminnoista tulee arvokas panos Shopify-verkkosivustoihin.

Aloita verkkokauppa ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map