Tilda Publishing -katsaus

Tilda Publishing -katsaus


Tilda – on WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, joka keskittyy pääasiassa aloitussivuihin ja pitkien leikkausten luomiseen. Mitä mielenkiintoista siinä on? Aluksi se tulee houkutteleva malli. Sanomattakin on selvää, että palvelu lopulta noudattaa esitystään – sen käyttöliittymä on minimalistinen, raikas ja luova. Se laukaisee tunnettavuuden ja halu työskennellä sen kanssa. Ensivaikutelma on melko miellyttävä.

Yrityssivustot, blogit, verkkokaupat – verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden luoda samantyyppisiä verkkosivustoja kuin muut palvelut. Mutta se ei ole pääasia tässä. Alun perin keskityttiin aloitussivujen luomiseen – yhden sivun verkkosivustoihin, jotka sisälsivät publicistista sisältöä. Kohderyhmään kuuluvat toimittajat, juontajat ja markkinoinnin asiantuntijat.

Mutta mitä Tilda voi vastustaa sen kanssa liiketoimintarakojen kilpailijat? Tuleeko se luovaan esitykseen ja erottuvatko sen kanssa tehdyt verkkosivut todella joukosta ja näyttävät houkuttelevalta? Onko siinä järkevää investoida pitkällä tähtäimellä? Jos on, niin kenelle hyötyy palvelun käyttämisestä eniten? Tai ehkä on vielä parempi ohittaa se? Osoitetaan kaikki verkkosivuston rakentajan hyvät ja haitat, jotta se voi tehdä lopullisen päätöksen myöhemmin.

Hyvät ja huonot puolet

Tilda on mukava valinta mainostajille. Sen mukana tulee käytännöllinen, tyylikäs, loogisesti rakennettu käyttöliittymä, intuitiivinen kojetaulu, laaja sisältölohkojen kirjasto ja runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja. Järjestelmän täyden potentiaalin paljastamiseksi on kuitenkin toivottavaa, että sinulla on verkkosivujen suunnittelutaitoja. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut ja haitat, joiden tilaajien tulisi olla tietoisia:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; ZeroBlock – integroitu osien rakentaja;
&# X2714; Edistyksellinen mallien luomis- ja perustamisjärjestelmä;
&# X2714; verkkokaupan toiminnallisuus;
&# X2714; Tehokas blogimoottori;
&# X2714; Joustavat verkkosivustojen typografia-asetukset;
&# X2714; Intuitiivinen käyttöliittymä houkuttelevan suunnittelun kanssa;
&# X2714; Tehokas tietopohja, joka kattaa videovaihtoehdot;
&# X2714; Avoin API-käyttö;
&# X2714; Tiedostonvientivaihtoehto, joka varmistaa helpon siirtymisen WordPress-verkkosivustoon tai -palvelimeen;
&# X2714; Business Plan, joka tarjoaa viisi verkkosivustoa kiinteään hintaan.
✘ Liian voimakas keskittyminen integrointiin lisäpalvelujen toiminnallisuuteen;
✘ Yhden sivun mallit;
✘ Korkeat kustannukset;
✘ Aloitussivun tulosten seurantaa / optimointia varten ei ole niche-työkaluja;
✘ Monimutkaisuus aloittelijoille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja.

Mihin se sopii?

Tilda on verkkosivustojen rakentaja, joka kohdistuu pääasiassa mainostajiin ja yritysomistajiin, jotka haluavat luoda luotettavan verkkosivujen läsnäolon projekteihinsa. Alusta antaa mahdollisuuden aloittaa aloitussivuja, blogeja, verkkokauppoja ja muita yksisivuprojekteja, joissa on publicistista sisältöä. Tällainen niche-keskittyminen tekee alustasta hyvän valinnan tarinankertojille, markkinoinnin asiantuntijoille ja toimittajille.

Ennen kuin valitset Tildan Web-suunnittelun päätyökaluksi, sinun tulee ymmärtää, ettei tämä ole oikea helpoin alusta, jonka voit löytää sieltä. Riippumatta siitä, minkä verkkosivustotyypin haluat avata, tottelu vie siihen aikaa. Järjestelmässä on koodieditori ja useita suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja, jotka vaativat koodaustaitojen ja tietyn web-suunnittelun taustan käyttöä. Jos puuttuu niistä, on järkevää etsiä yksinkertaisempia web-suunnittelun vaihtoehtoja.

Helppokäyttöisyys

Tilda ei ole yksinkertaisin verkkosivujen rakentaja luomaan yhden sivun projekteja. Samanaikaisesti se ei eroa paljon tavallisista WYSIWYG-alustoista, etenkään kojelaudan organisoinnin suhteen. Järjestelmän käyttöliittymä on looginen, ymmärrettävä, houkutteleva ja rakenteellisesti yksinkertainen, kun taas kojelauta takaa intuitiivisen navigoinnin. Kaikki on myös täällä melko yksinkertaista ja ymmärrettävää, et kohtaa yllätyksiä. Suurin osa toimista voidaan tehdä vain muutamalla hiiren napsautuksella.

Tilda Editor

Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää mukavia oppaita, artikkeleita ja koulutusvideoita, jotka yksinkertaistavat järjestelmän hallintaa ensimmäistä kertaa käyttäville. Tämä auttaa selvittämään foorumin toimintatapojen lisäksi myös pääsyn näytteille järjestelmän ominaisuuksien tehokkaasta soveltamisesta korkealaatuisissa esimerkeissä..

Päästä alkuun

Tildan verkkosivun aloittamisprosessi alkaa kirjautumisprosessilla, joka on helppo, nopea ja kätevä kaikille. Sinun tarvitsee luoda tili täällä täyttämällä rekisteröintilomake antamalla kirjautumis-, sähköposti- ja salasanasi. Alle muutamassa sekunnissa saat vahvistusviestin. Kun linkki on aktivoitu, sinut ohjataan verkkosivuston kojelautaan.

Tildan kojelaudan asetukset

Seuraava vaihe on luoda projektisi nimi ja kirjoittaa se vastaavaan kenttään. Kun tehtävä on suoritettu, pääset verkkosivuston kojelautaan, jossa sinulle tarjotaan yhdistää verkkotunnus, lisätä uusia sivuja tai perustaa itse verkkosivusto. Asennusprosessi sisältää kirjasinten ja värien mukauttamisen, kotisivun suunnittelun, verkkolomakkeiden valinnan ja integroinnin, tiedostojen vienti- ja SEO-parametrien säätämisen, maksujärjestelmien yhdistämisen, analytiikan perustamisen, verkkosivuston käytön säätämisen jne. Tässä on myös paikka, jossa voi kirjoittaa projektikuvauksesi ja valita aliverkkotunnuksen. Verkkotunnus yhteys voidaan suorittaa myös täällä. Koko verkkosivustojen perustamisprosessi ei ole ollenkaan vaikeaa – noudata vain suosituksia ja ohjeita selviytyäksesi tehtävästä.

Verkkosivun muokkaaminen

Heti kun olet valmis asettamaan yleisen verkkosivuston, voit jatkaa sen muokkaamista. Aloita sivujen mukauttaminen selaamalla käytettävissä olevia malliryhmiä ja valitsemalla se, joka parhaiten vastaa niche-tarpeitasi. On myös mahdollista valita tyhjä teema muokataksesi sitä tyhjästä. Tätä ei kuitenkaan välttämättä tarvita, jos tarvitset projektia tietylle liiketoimintarakoille. Tilda tarjoaa laajan mallistokokoelman, joka antaa pääsyn seuraaviin luokkiin: Yritys, Verkkokauppa, Tapahtuma, Blogi, Yhteystiedot, Kyselylomake ja muut. Käytä hakusuodatinta yksinkertaistaaksesi parhaan mallin valintaprosessia. Jokaisessa mallissa on esikatselutoiminto, jonka avulla voit nähdä mallin yksityiskohdat ennen valinnan tekemistä.

Tilda estää kirjaston

Kun olet valinnut mallin, voit aloittaa sivujen lisäämisen ja mukauttamisen. Jokainen sivu koostuu sisältölohkoista – aktivoi vain pyöreä “+” -painike lisätäksesi uuden lohkon. Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentaja tarjoaa yli 450 lohkoa valitaksesi tavoitteidesi ja verkkosuunnitteluominaisuuksienne perusteella. Jotkut niistä sisältävät: otsikko, projektikuvaus, otsikko, abstrakti, kuva, galleria, suora puhe, sarakkeet, edut, jakaja, valikko, verkkosivulista, video, online-lomake painikkeella, verkkokauppa, tiimi, aikataulu, vaiheet, suunnitelmat, kumppanit, sosiaaliset verkostot, alatunniste ja monet muut. Jos haluat muuttaa lohkon sisältöä, aktivoi vastaava painike, joka löytyy vasemmasta yläkulmasta. Jos haluat muokata lohkon rakennetta, vaihda edellisen vieressä olevaan Asetukset-painikkeeseen.

Tildan suunnitteluasetukset

Lisäksi täällä on nuolet, joiden avulla voit muokata, järjestää ja vaihtaa lohkoja suhteessa vaadittuun verkkosivuston rakenteeseen ja asetteluun, jota haluat käyttää pitkällä aikavälillä. Jokaisen lohkon mukauttamiseksi sinun on muokattava kansi, otsikko, teksti, kuva, galleria, lauseet, rivit ja muu tarvittava sisältö. Koko muokkausprosessi näyttää melko helppolta, nopealta ja kätevältä. Verkkosivun rakentaja tuottaa lisäksi vinkkejä, jotka opastavat sinua verkkosivujen suunnitteluprosessissa.

Käynnissä

Oletko varma, että verkkosivustosi on valmis julkaistavaksi nyt? Jos niin, älä kiirehdi live-esitykseen ja ota aikaa esikatsella valmis projekti yksityiskohtaisesti ja testata sen toimivuutta. Älä unohda verkkotunnuksen yhteyttä – katso ehdot ja hinta verkkosivustolla. Heti kun päätät julkaista verkkosivuston, aktivoi vastaava painike. Saat julkisen linkin, jota voit jakaa yleisön kanssa.

ominaisuudet & Joustavuus

Tilda mahdollistaa suuren määrän verkkosivustojen luomista, mutta voit käyttää sitä vakavasti rakentaa yrityssivustoja samoin kuin yhden sivun sisältöön keskittyneet projektit. Nämä ovat palvelun vaihtoehtojen ilmeisimmät ja sopivimmat sovellusalueet. Meidän on muistettava foorumin erikoistuminen.

Järjestelmän kehittäjät ovat tehneet paljon täällä mukavan aloitussivun hallinnan varmistamiseksi. Tähän sisältyy lohkopohjainen rakenne ja runsaasti valmiita teksti- / multimediaosioita, laaja tekstityylien mukauttaminen, osioiden muotoiluasetukset jne. Voit esitellä tuotteesi kauniilla tavalla täällä.

Nollalohko

Zero Block erottuu joukosta – tämä on käyttöliittymä osien luomiseen käsin eri elementeistä. Tämä on yksi järjestelmän kohokohdista. Asettamalla teksti, tekemällä väriaksentteja, järjestämällä kuvia tai videoita tiettyyn järjestykseen, saat ainutlaatuisen lohkon. Suunnitteluasetuksia on täällä useita – välilyönnit, kerrokset, kohdistus, värit, peittävyys, kierto, mitat jne.

Zero Block Editor

Tilda ei siis rajoita käyttäjän mielikuvitusta. Voit suunnitella ja tallentaa niin monta erillistä lohkoa kuin haluat käyttää niitä edelleen kaikilla järjestelmällä rakennetuilla verkkosivustoilla. Erillistä huomiota olisi kiinnitettävä osastoihin, joissa on niche-toiminnallisuus. Nämä ovat verkkokauppa ja sosiaaliset verkostot. Et voi muuttaa heidän vaihtoehtojaan täällä.

Verkkokauppa ei muuten näytä erinomaiselta. Se toimii erinomaisesti rajoitetun määrän tuotteiden mainostamiseen ja myyntiin. Saat houkuttelevan esitysikkunan, jossa on lohkopohjainen rakenne, jossa on 3 tuotetta rivillä, kuvaus ja online-tilauslomake ponnahdusikkunoissa. Tämä kaikki näyttää aika hyvältä, mutta valitettavasti järjestelmästä puuttuu toiminnallisuus tässä suhteessa.

Extra Zero Block Options

Lisävaihtoehdot toteutetaan integroimalla ulkoiset palvelut. Ne on jaettu luokkiin, nimittäin CRM (PipeDrive, MegaPlan, amoCRM, Bitrix24), postitus (GetResponse, MailerLite, MailChimp, SendinBlue, UniSender) ja enemmän (Google-lomakkeet / taulukot, löysä, Webhook, Zapier, sähke, Trello). Kolmansien osapuolien palvelujoukolla on keskitasoinen toimivuus, monimuotoisuus ja koko. Voit määrittää minkä tahansa palvelun verkkosivuston asetuksissa, jos sinulla on vastaavia tilejä siellä.

HTML / CSS / JavaScript-lohko

Lisäksi voit lisätä muita palveluita / elementtejä verkkosivustollesi integroimalla HTML / CSS / JavaScript-lohkon. Jos sinun on lisättävä PHP-koodi, sinun on tehtävä se Webhookin kautta lisäämällä koodi palvelimellesi. Tämä on hieman hankalaa, mutta tämä on ainoa tapa tehdä se. Yleensä voit integroida kymmeniä palveluita verkkosivustoosi vain HTML-muodossa, mutta sinun pitäisi tietää, mistä niitä etsiä.

Selkeiden vaihtoehtojen lisäksi Tildalla on erikoistarjouksia rajoitetulle kohderyhmälle. Niihin kuuluu mahdollisuus luoda omia osioita, hyvin toteutetut tekstinhallinta- ja koodintegraatioprosessit, jotka antavat pääsyn monenlaisiin toiminnallisiin työkaluihin.

verkkokauppa

Tilda mahdollistaa pienten verkkokauppojen avaamisen. Täällä on integroitu ostoskori, erilaisia ​​online-maksuvälineitä, erityyppisiä tuotekortteja. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa ulkoisen integroinnin Ecwid-moduuli, mikä tarkoittaa tarvetta rekisteröityä järjestelmään ja päivittää johonkin sen suunnitelmista. Tämä vastaavasti vaatii ylimääräisiä taloudellisia investointeja. Ecwid-integraation kustannukset alkavat 9 dollaria kuukaudessa. Jos tarvitset kuitenkin mielenkiintoisen ja omaperäisen verkkokaupan, Tilda saattaa olla aika mukava ratkaisu. Muista kuitenkin, että Web-sivuston valmistajalta ei pitäisi odottaa tehokasta verkkokaupan toimintoa.

bloggaaminen

Tilda mahdollistaa myös yksinkertaisten blogien luomisen, mutta sen toimivuus ja joustavuus eivät riitä aloittamaan suuria projekteja. Blogiosiosta puuttuu erillinen postinhallintapaneeli, mikä vähentää automaattisesti kiinnostusta yksittäiseen toiminnalliseen yksikköön. Kyllä, voit julkaista viestejä yrityksen verkkosivuston lisäyksenä vain saadaksesi voimaa niche-tekstistä hyväksi mainostamiseksi avainlauseilla. Emme kuitenkaan suosittele Tildaa kattavan blogin julkaisemiseen ja hallintaan.

Design & Mallit

Kaikki valmiit Tilda-mallit ovat yhden sivun teemoja, jotka perustuvat editorissa oleviin osioihin. Niissä on demonsisältö temaattisen kontekstin suhteen ja ne näyttävät normaalisti hyvältä. Toisin sanoen verkkosivustoilla on muotoilu, joka on moderni, suosittu ja esitetään toistuvina reagoivina malleina, joissa on sisältöä.

Sivumallit

Tildan sivumallit

Kun valitset mallin, valitset pääasiassa kotisivun. Kuinka sen pitäisi näyttää? Järjestelmä tarjoaa seuraavat luokat: yritys, blogi, verkkokauppa, kysely, yhteystiedot, tapahtumat, sisäiset sivut. Jokaisessa osiossa on noin 10 verkkosivurakenteen muunnosta. Se ei ole ongelma. Voit luoda tällaisia ​​sävellyksiä henkilökohtaisesti millä tahansa halutulla määrällä – valitse vain tyhjä sivu ja suunnittele se tyhjästä.

Heti sen jälkeen, kun olet valinnut kotisivun käynnistämään monisivuisen verkkosivuston, joudut lisäämään tarvittavan määrän sivuja manuaalisesti yksitellen lisätäksesi niihin linkkejä verkkosivustovalikkoon. Yhtäältä on kätevää pystyä hallitsemaan kutakin verkkosivua erikseen. Toisaalta idea ei ole paras. Sinun on pysyttävä ainoassa verkkosivutyylissä. Siksi on parempi avata ylimääräisiä sivuja tyhjästä. Tämä vetoaa lähinnä kokeneisiin mainoksiin.

Syvä suunnittelun räätälöinti

On syytä muistuttaa, että siellä on myös Zero Block, joka sisältää laajoja suunnittelun räätälöintimahdollisuuksia erillisistä lohkoista. Siitä huolimatta, mitä teet, et voi vaikuttaa vakavasti verkkosivuston suunnitteluun palvelun yleisen käsityksen takia. Voit kuitenkin luoda täysin ainutlaatuisen sivun Zero Block -sovelluksella. Sisältö määrittelee pääasiassa kuinka mielenkiintoinen verkkosivustosi tulee olemaan. Loput käytetään sitä mukavaksi sisustukseksi eikä enempää.

Asia on, että kaikkien näiden kerrosten, yksityiskohtaisten fontti-asetusten, välilyönsien, sävyjen, hämärtymien ja muiden vastaavien elementtien onnistuneeseen soveltamiseen sinulla on oltava ainakin vähän web-suunnittelutaitoja. Suurin osa käyttäjistä ohittaa puolet palvelun suunnittelun mukautusvaihtoehdoista. Sama koskee kirjasimia – täältä on helppo eksyä, jolloin saadaan outoja tuloksia. Jos sinulla on taitoja ja mukava maku, löydät useita mielenkiintoisia tapoja monipuolistaa verkkosivustosi työskentelemällä Tildan kanssa.

Ajatus yhden sivun mallien käytöstä on omalla tavallaan mielenkiintoista, kun taas verkkosivujen yksilöllinen lisääminen erillisillä asetuksilla jokaiselle niistä on hyötyä myös suunnittelijoille ja kokeneille markkinoinnin asiantuntijoille. Zero Block ja fonttien mukauttaminen ovat ylimääräisiä bonuksia. Siitä huolimatta olisi hienoa nähdä täällä monisivumallit, vaikka tämä on ristiriidassa verkkosivun toimittajan yleisen käsityksen kanssa.

Asiakaspalvelu

Tilda myöntää pääsyn useisiin asiakastukivaihtoehtoihin, jotka auttavat löytämään tehokkaita ratkaisuja suurimpaan osaan järjestelmään liittyviä kysymyksiä. Nämä vaihtoehdot ovat ilmaisia ​​kaikille käyttäjäryhmille valitsemastaan ​​tilaustyypistä riippumatta. Tässä on luettelo tukityökaluista, joita asiakkaat voivat valita:

 • Tehokas tietopohja – Selaa järjestelmän laajaa tietokantaa, joka auttaa kaikkia ratkaisemaan noin 99% kaikista epäselvistä tilanteista ottamatta itse yhteyttä teknisen tuen palveluun.
 • oppitunti – päästä yksityiskohtaiseen ja informatiiviseen opetusohjelmaan, joka kattaa laajan valikoiman järjestelmiin liittyviä vivahteita (täällä saatavilla olevat oppitunnit ja artikkelit tarjoavat useita variantteja järjestelmän tarjoamista vaihtoehdoista);
 • Opetusvideot – Jos sinusta tuntuu, että opetusohjelmat ja tietopohjaratkaisut eivät ole riittäviä järjestelmän kaikkien vaikutusten saamiseksi, katso aikaa katsomaan webinaarien videoita, jotka tarjoavat verkkosivujen suunnitteluprosessin yksityiskohtaiset vaiheet, tapoja ratkaista muotoiluun liittyviä ongelmia ja käytön erillisiä ominaisuuksia alusta.

Tekninen tuki toteutetaan sähköpostitse tai online-chatin kautta. Viimeksi mainittuihin pääset painamalla “Lähetä meille viesti” -painiketta editorialueella.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko Tilda maksaa?

Tilda on kaupallinen projekti, joka edellyttää päivitystä maksettuihin tilauksiin saadaksesi parhaan hyödyn sen edistyneistä toiminnoista. Alustan pääominaisuuksien testaamiseksi sinulle tarjotaan kuitenkin ilmainen kokeilu, jonka kesto on 14 päivää. Kokeilun päätyttyä järjestelmän toiminnallisuutta rajoitetaan. Siten sinulle tarjotaan seuraavat ehdot: 1 verkkosivuston luominen, 50 Mt levytilaa, järjestelmän tekijänoikeudet, 50 sivua, aliverkkotunnus, joka näyttää projekti12345.tilda.ws ilman mahdollisuutta mukautetulle verkkotunnusyhteydelle. Suurin osa muista toiminnoista myös estetään. Jotta pääset käyttöjärjestelmän koko ominaisuusjoukkoon, sinun on päivitettävä johonkin sen maksettuihin tilauksiin. Muista, että on järkevää hankkia vuositilaus kerralla säästääksesi jopa 30% budjetista. Tässä on valittavana olevat suunnitelmat:

Tilda hinnoittelu

 • Henkilökohtainen (15 dollaria kuukaudessa tai 120 dollaria vuodessa) – 1 verkkosivusto, 1 Gt levytilaa, 500 sivua, bonustunnus;
 • Liiketoiminta (25 dollaria kuukaudessa tai 240 dollaria vuodessa) – 5 verkkosivustoa, 1 Gt levytilaa, 500 sivua kutakin verkkosivustoa varten, koodinvientiversio, bonusverkkotunnus.

Tilda toimii hyvin yksinkertaisten aloitussivujen, salkkujen ja monisivuisten verkkosivustojen julkaisemisessa yrityksille ja yrittäjille. Suunnitelmien kustannukset ovat kapealla keskimääräistä korkeammat. Koska mahdollisuus käynnistää viisi hanketta, Business Plan näyttää kuitenkin houkuttelevammalta jokaiselle, jolla on aikomus luoda useita pieniä verkkosivustoja. Niiden, jotka tarvitsevat yli viittä verkkosivustoa toimiakseen, tulisi käyttää Tilda Pro -suunnitelmaa (jopa 20 verkkosivustoa).

Tildan arviointipäätelmä

Tilda on arvoinen verkkosivustojen rakentaja omalla markkinaradallaan. Sen avulla on mahdollista esittää sisältöä houkuttelevalla ja mielenkiintoisella tavalla kiinnittääksesi kohdeyleisön huomion. Samanaikaisesti et voi luoda rakenteellisesti monimutkaisia ​​verkkosivustoja, jotka eivät vastaa tässä integroidun järjestelmän toimintoja. Tämä tehtävä ratkaistaan ​​osittain ulkoisten palveluiden integroinnin avulla.

Verkkosivun rakentaja toimii erinomaisesti yrittäjille ja luoville. Se on arvokas valinta aloitussivun kehittämiselle sekä muun tyyppisille yhden sivun hankkeille. Blogit ja verkkokaupat näyttävät täältä houkuttelevilta, mutta niiden hallinta on vaikeaa. Säännöllinen postijulkaisu, myös niiden haku ja lajittelu ovat monimutkaisia. Sama koskee tuotteita – mitä enemmän niitä on, sitä monimutkaisempi on hallita niitä.

Tilda vetoaa myös suunnittelijoihin, markkinoinnin asiantuntijoihin, toimittajiin ja esteettisen käytön käyttäjiin, jotka voivat antaa töilleen upean suunnittelun. Asetettu yksityiskohtainen asettelu on bonus mainoksille. Jos kuulut tähän käyttäjäryhmään, löydät paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia ja työkaluja alustan suhteen.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map