uCoz-arvostelu

uCoz – on monikäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on joukko kourallisia ominaisuuksia, joiden avulla muut kuin teknikot ja aloittelijat voivat luoda erilaisia ​​verkkosivustoja tyhjästä. Alusta saattaa olla kiinnostava bloggaajille, pienyritysten omistajille ja freelancereille, jotka pyrkivät ansaitsemaan verkkosivustonsa eri tavoilla, samoin kuin käyttäjille, jotka haluavat perustaa pienen digitaalikaupan. Ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää joukon moduuleja, yksinkertainen DIY-editori, eCommerce-toiminnot ja muut hyödyllisistä vaihtoehdoista.


Verkkosivun rakentajalla on moduulirakenne. Se tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse koodata. He voivat luoda editorin avulla tarvittavan rakenteen valitsemalla tarvittavan moduulin yhdellä napsautuksella. Tyypillisten verkkosivustojen lisäksi uCoz on helppo luoda verkkotaulukoita, houkuttelevia aloitussivuja tai digitaalisia valokuva-albumeja jne. Toiminnot ovat riittävän laajat erilaisten tehtävien hoitamiseksi. Samalla se toimii hienosti ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, joiden tavoitteena on rakentaa verkkosivustoja asiakkailleen.

Keskustelemme joistakin syistä, jotka tekevät verkkosivustojen rakentajalle kiinnittämistä huomiota.

1. Helppokäyttöisyys

Kuten aiemmin todettiin, uCoz on monikäyttöinen verkkosivustojen rakentaja. Se tarkoittaa, että se ei vain anna käyttäjien tehdä erilaisia ​​sivustotyyppejä, vaan myös sen, että se sopii sekä ei-teknikkoille ilman koodaustaitoja että kokeneille kehittäjille tai verkkosivujen suunnittelijoille. Järjestelmässä on sekä DIY-editori että työkalut verkkosivun HTML: n muokkaamiseen lisäämään räätälöintivapautta.

uCoz: ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Päästä alkuun

Aloita verkkosivustosi rakentaminen suorittamalla sisäänkirjautuminen menettelyssä, joka vaatii puhelimen varmennuksen. Tarvitset vain puhelinnumerosi ilmoittamisen ja tekstiviestitse lähetetyn vahvistuskoodin syöttämisen. Tämän vaiheen suorittamisen jälkeen sinua pyydetään kirjoittamaan verkkotunnus ja ilmoittamaan verkkosivun nimi (se voi viitata yrityksesi markkinarakoon, bändinimeen jne.).

Seuraava vaihe on valita verkkosivustosuunnittelu tai -malli. Täällä on vaihtoehto 258 eri mallia luokiteltuina. Ne viittaavat erilaisiin kapeisiin muotiin asti & kauneusteollisuus musiikkiin, elokuvaan, urheiluun ja muuhun. Hyvä uutinen on, että kun olet poiminut mallin, sinua ei pakota pitämään sitä kiinni. Käyttäjät voivat vapaasti muuttaa sivustosuunnittelua myöhemmin yleisten asetusten avulla.

Luo tili

Nyt sinun on valittava verkkosivuston kieli ja merkitä moduulit, jotka haluat nähdä sivustolla oletuksena. Täällä meillä on sivueditori, foorumit, yhteystiedot, digitaalikauppa, uutiset ja muut moduulit, jotka saattavat olla hyödyllisiä. Valitse ne, jotka viittaavat markkinarakoosi. Täällä olemme vihdoin kojelaudan sisällä! Täällä meillä on kaikki käytettävissä olevat moduulit ja sivulistat vasemmassa kojetaulussa.

DIY Editor ja moduulit

Ohjauspaneelissa on erilaisia ​​asetuksia, työkaluja ja suunnitteluvaihtoehtoja, jotka saattavat näyttää heti pelottavilta alusta alkaen. Saatat tarvita jonkin aikaa tottuaksesi käyttöliittymään. Jonkin ajan kuluttua ymmärrät, että uCoz todellakin tekee työn sinulle tarjoamalla täysin toiminnalliset moduulit, jotka olet valinnut kirjautumisprosessin aikana. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset verkkosivustolle ylimääräisiä osioita, voit vapaasti lisätä uusia moduuleja luettelosta.

uCoz-ohjauspaneeli

Moduulivalikoima näyttää vaikuttavalta. Käyttäjät voivat vapaasti säätää paikallisia testejä käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi, UKK-osio ja paljon muuta. SEO- ja Online Shop -moduulit ovat saatavana oletuksena. Et voi kuitenkaan käyttää verkkokaupan ominaisuuksia, ellet päivitä suunnitelmaasi. Ne, jotka vaativat enemmän mukauttamisvapautta, arvostavat sivujen HTML: n ja CSS: n täydellistä hallintaa. Voit käyttää kirjaimellisesti jokaisen sivuelementin koodia ja muokata sitä tarpeen mukaan.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Verkkosivun rakentajan valta on sen moduuleissa. Ne itse asiassa määrittelevät uCozin vahvat puolet. Varmista verkkosivuston SEO-optimointi parempaan sijoitukseen, laajennettu verkkokaupan toiminnallisuus, joka on saatavana vain Maximal- ja Shop-suunnitelmissa. Lisäominaisuuksiin kuuluvat tietoturvavälineet verkkosivustosi suojaamiseksi, varmuuskopiot ja muu. Katsotaanpa uCoz-verkkosivustojen rakennusohjelmistojen tarjoamia tärkeimpiä etuja:

 • Verkkokauppa – Järjestelmällä on mukautettu uShop-moduuli, joka todella tulee valmiina digitaalikauppana. Se sopii erilaisiin tarpeisiin riippumatta siitä, mainostatko palveluitasi, myyt fyysisiä tavaroita tai latauksia, skriptejä ja tiedostoja. Moduulissa on vankka tuotehallintajärjestelmä, jossa käyttäjät voivat luoda uusia luokkia, tuoda / viedä hinnastoja eri muodoissa, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä jotkut tuotteet jne. Edistyneenä verkkokaupan ominaisuutena järjestelmä antaa sinun hallita tilauksiasi, seurata asiakkaita ja seurata myyntiä. Integroitavat maksutavat ovat valtavia. Täällä voit valita huippuluokan palveluista, kuten PayPal, Stripe, Webmoney, UnitPay ja muut. Toimitusasetusten avulla yritys voi lähettää tuotteitasi. Moduulin avulla voit myös hallita toimeksiantojasi, jos teet yhteistyötä jälleenmyyjien tai välittäjien kanssa.
 • Markkinointi ja markkinointi – uCoz eCommerce -ominaisuus ei olisi täydellinen ilman erityisiä alennuksia ja henkilökohtaisia ​​tarjouksia. Moduulin avulla on helppo luoda ja käynnistää tarjouksia, tarjota alennuksia tietyille tuotteille, asettaa alennussääntöjä tietyille tuotteille niiden hinnoista tai muista ominaisuuksista riippuen.
 • SEO-moduuli – SEO-moduuli on oikeastaan ​​verkkosivuston optimoinnin kojelauta, jossa voit käyttää premium-asetuksia otsikoiden ja kuvausten muokkaamiseen sekä kohdistushakusanojen lisäämiseen. Lisäasetukset mahdollistavat mukautettujen viesti- tai sivu-URL-osoitteiden määrittämisen. Lisäksi hallitset verkkosivustojen indeksointia. Käyttäjät voivat sallia tai kieltää verkkotunnuksen indeksoinnin, muokata robots.txt-tiedostoa ja muuta.
 • turvallisuus – alustalla on automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä, joka luo kopion sivustoltasi tietojen menettämisen estämiseksi. Voit palauttaa edellisen verkkosivuston version, jos ilmenee ongelmia. Integroitu virustorjunta skannaa kaikki tiedostosi.

uCoz HTML Editor

Kokeneet ohjelmoijat ja web-suunnittelijat arvostavat PHP-komentosarjojen ominaisuuksia. Saat täyden pääsyn verkkosivuston FTP-palvelimelle, jolla on mahdollisuus suorittaa PHP-skriptejä tiedostoissa ja hakemistoissa.

3. Suunnittelu

Mukautettujen järjestelmäteemojen lisäksi alustalla on oma markkinapaikka, jossa on ammattimaisia ​​valmiita malleja ja asetteluita. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja ajan tasalla. Kaikki teemat on lajiteltu eri luokkien mukaan, mukaan lukien aloitussivut, taide, ruoka, liike-elämä, auto ja muut. Hinta vaihtelee 12 dollarista 56 dollariin. Ne ovat varmasti parempi vaihtoehto järjestelmämalleille, joissa on yleensä vanhentunut suunnittelu, kun taas laatu saattaa olla melko heikko.

Uudet uCoz-mallit

uCoz painottaa tilaisuutta muokata verkkosivujen suunnittelukoodia. Esimerkiksi, on mahdollista muokata erikseen materiaalilistan sivua, blogin kommentteja, verkkosivustojen käyttölomaketta jne. Jokainen asennettu moduuli sisältää luettelon käytettävissä olevista lohkoista ja elementeistä, joissa voit tehdä muokkauksia suunnittelun muokkausosiossa.

Siksi suunnittelun räätälöintivaihtoehdot ovat melkein rajattomat käyttäjille, joilla on koodaustaidot. Lisäkomentosarjojen käyttö mahdollistaa uCozilla luotujen verkkosivustojen toiminnallisen skaalautuvuuden.

4. uCoz-moduulit

Aiemmin mainitsin, että järjestelmä tarjoaa joukon moduuleja, jotka vastaavat erilaisista verkkosivustojen toiminnoista. Nämä moduulit toimivat itsenäisinä sovelluksina ja niitä voidaan käyttää erilaisissa yhdistelmissä. Jokaista moduulia voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin käyttäjän toiveista riippuen, ja se voidaan asentaa / poistaa milloin tahansa.

Blogimoduuli - uCoz-verkkosivustojen rakentaja

Suurin osa moduuleista tulee ilmaiseksi, kun taas muutama on maksettu (kuten esimerkiksi verkkokauppa), ja joillakin on sekä ilmainen että maksettu versio (kuten SEO Module tai Social Media Publisher). Katsotaanpa yksityiskohtaisesti uCoz-moduuleja:

Sivustoluettelo

Ensin meidän on asennettava moduuli. Valitse uCoz-hallintapaneelin vasemmasta yläkulmasta Sivustoluettelo ja valitse ‘Asenna moduuli’. Asennat sen kolmella tavalla: käyttämällä ennalta määrättyä 18 luokan sarjaa; sarja 220 luokkaa tai ilman valmiita luokkia. Valinnastasi riippumatta voit lisätä, poistaa ja muokata luokkia tarvittaessa.

Moduuliluettelo - uCoz

Testisivustoluettelossani valin kolmannen vaihtoehdon ja lisäsin käsin kolme toimialakohtaista luokkaa: DIY-verkkosivustojen rakentajat, ammattisuunnittelijoiden verkkosivustojen rakentajat ja ladattavat verkkosivustojen rakentajat..

Nyt on aika lisätä merkintöjä. Sivustojen lisääminen luetteloon on yhtä helppoa kuin Word-asiakirjan luominen ja muokkaaminen. Jokainen merkintä on helposti muokattavissa: voit lisätä tekstikuvauksia, kuvia, Flash-tiedostoja, taulukoita, upottaa YouTube-videoita ja jopa lisätä omia koodinpätkänsä (katso kuvakaappaus).

uCoz-sivustoluettelo - merkintöjen lisääminen

Moduulin asetukset

Sivustoluettelossasi on paljon ominaisuuksia, joita voit mukauttaa, jotta se näyttää ja toimii täsmälleen suunnitellusti. Jotkut näistä ovat:

 • Sarakkeiden lukumäärä luokkavalikossa.
 • Merkintöjen lukumäärä pääsivulla.
 • Sivuston kuvauksen enimmäispituus.
 • Sivuston kautta ladatun tiedoston enimmäiskoko.
 • Näytä / piilota luokkakuvaus nimensä alla valikossa ja paljon muuta.
 • Mukauta suodattimia paremman käyttökokemuksen saamiseksi.

Lisäksi on olemassa useita hienoja asetuksia, kuten “aina päällä -ominaisuus, antaa merkinnän kuulua useampaan luokkaan kerrallaan jne.

Tulo Katso

Muista, että voit asettaa tämän moduulin eri käyttöoikeustasot käyttämällä uCozin käyttäjän hallintaominaisuuksia.

Mainostaulu

uCoz-mainostaulu - merkinnät

Ad Board on luultavasti monipuolisin uCoz-moduuli. Siinä on paljon muokattavia ominaisuuksia, joiden avulla voit rakentaa ja näyttää tietoja tehokkaimmalla ja silmille miellyttävällä tavalla. Tämä moduuli voi esiintyä erikseen täysin varustettuna ilmoitustaulun verkkosivustona tai sitä voidaan käyttää minkä tahansa muun uCoz-moduulin kanssa.

Ad Board -moduuli voidaan aktivoida kahdella tavalla: ilman luokkia ja kuten yleinen mainostaulu. Jälkimmäinen vaihtoehto sopii täydellisesti suurten portaalien verkkosivustoille, koska se sisältää jo osioita ja luokkia kaikille yleisille teemoille (auto, liike, rakentaminen jne.). Entinen vaihtoehto (ilman luokkia) on tarkoitettu kapeasti erikoistuneille verkkosivustoille – tällöin sinun on määritettävä mainostaulu (luo ja nimeä luokat, alaluokat jne.) Manuaalisesti.

Mainostaulu - luokat

Luotaan nyt testimainos ja katsotaan miltä se näyttää julkaistaessa. Minulle onneksi uCoz tarjoaa ilmaisia, koskaan vanhenevia tilejä, jotta voin testata järjestelmän ilmaiseksi milloin tahansa :). Suoraan sanottuna, olin yllättynyt siitä, kuinka monta asetusta he tarjoavat tässä täysin ilmaisessa moduulissa. Kun lisäät ilmoituksen, voit valita luokan, tyypin ja aiheen; mainosta tekstiä monipuolisen editorin avulla (voit kuvailla kopioasi kirjaimellisesti kaikilla mahdollisilla välineillä: Youtube-videot, Flash-tiedostot, kuvat jne.). Lisäksi voit lähettää kuvakaappauksen, määrittää yhteyshenkilön nimen, sähköpostin, verkkosivuston, puhelimen ja muita hyödyllisiä osia hyödyllisiä tietoja. Näyttää erittäin informatiiviselta!

Mainostaulu - Mainoksen lisääminen

Mainostaulun moduulissa on 5 osiota, joiden avulla voit hienosäätää ilmoitustaulua. Nämä ovat:

 • Sisäänpääsyn hallinta muokata ja poistaa merkintöjä.
 • Luokat hallinta luoda, muokata ja poistaa luokkia.
 • Mukauta suodattimia suodattimien luomiseen ja muokkaamiseen. Tämä ominaisuus on valinnainen, mutta erittäin hyödyllinen – se auttaa käyttäjiä löytämään merkitykselliset merkinnät helpommin ja nopeammin.
 • Moduulin asetukset. Tässä osiossa voit säätää yleisiä asetuksia. Niihin kuuluvat moduulin nimi, merkintöjen lukumäärä sivua kohti, RSS-tietueiden lukumäärä, kommenttien lukumäärä sivua kohti, mainostekstin enimmäispituus jne..
 • Moduulin suunnittelun mukauttaminen. Avaa tämä osa muokataksesi mallia.

Ad Board -moduuli on erittäin tehokas ohjelmisto, jonka avulla voit luoda ominaisuuksilla täytetyn ilmoitustaulun kätesi. Tarvitset vain moduulin aktivoinnin ja asetusten säätämisen. Aloita tutustu uCoziin tänään, se on ilmainen :).

Ohje Sisäänpääsyn hallinta

Jotta voimme lisätä kysymyksiä ja vastauksia, meidän on aktivoitava UKK-moduuli uCoz-ohjauspaneelissa. Kun se on valmis, voimme jättää kyselyitä suoraan sivuston kautta (Käyttäjämoduulin ansiosta). Vaikka kysymykset voivat olla vain tekstipohjaisia, vastaukset voivat sisältää linkkejä, videoita, Flash-tiedostoja, taulukoita, kuvia ja jopa omia HTML-koodinpätkiäsi. Toisin sanoen voit kuvata vastausta millä tahansa mahdollisella tavalla, olipa kyse sitten kuvakaappauksesta tai video-opetusohjelmasta. Sivuston omistajana voit muokata kaikkia UKK-merkintöjä.

uCoz - Testaa UKK-merkintä

Kategorioiden hallinta

Haluat ehkä luoda luokkia, jotta UKK: ssa olisi helppo liikkua. Siirry Luokkahallinta-osioon ja napsauta Uusi luokka -painiketta. Nimeä uusi luokka ja lisää sen kuvaus sekä haluttu URL-osoite.

uCoz - Uusi UKK-luokka

Moduulin asetukset

Tässä osiossa voit säätää moduulin oletusasetuksia, erityisesti:

 • Näytettyjen merkintöjen määrä sivua kohden.
 • Ota “Entry rating” -ominaisuus käyttöön.
 • Kuvien enimmäismäärä.
 • Kuvan enimmäiskoko.
 • Käyttäjäryhmien oikeudet jne.

Moduulin suunnittelun mukauttaminen

Tässä osiossa voit muokata UKK-sivusi suunnittelua. Muista, että mallien oikein muokaamiseksi sinulla on oltava perustiedot HTML: stä ja CSS: stä.

FAQ - moduulin suunnittelun mukauttaminen

Kaiken kaikkiaan pääsynhallinta on melko intuitiivista. Suunnittelun mukauttaminen vaatii kuitenkin teknisen taustan.

testit

Valitse uCoz-editorissa vasemmasta valikosta Inactive Modules, napsauta Tests ja asenna sitten moduuli. Nyt kun moduuli on asennettu, näet sen aktiivisten moduulien luettelossa ja pystyt määrittämään sen ominaisuudet.

Jokainen testi on varustettu kuvauskenttää, joka tukee HTML: ää. Tämä tarkoittaa, että voit luoda mukautetun testin käyttämällä erilaisia ​​skriptejä, esimerkiksi voit upottaa musiikkisoittimia äänikyselyihin. Muita muokattavia ominaisuuksia ovat (mutta ei niihin rajoittuen):

 • Ansaitut pisteet.
 • Vastausten enimmäismäärä.
 • Muokattu tulosviesti (Erinomainen! Hienoa työtä! Jne.).
 • Testien lukumäärä sivua kohden.
 • Luokat hallinta.
 • Tulos sähköpostitse ja paljon muuta.

uCoz - verkkosivustojen rakennustesti

Kun olet suorittanut ensimmäisen testin, muista säätää käyttäjäryhmien oikeuksia (Testit -> Moduulin asetukset -> Käyttäjäryhmien oikeudet) määritelläksesi kuka voi tarkastella ja ottaa testejä. Lisäksi voit päivittää automaattisesti käyttäjiä, jotka ansaitsevat tarpeeksi pisteitä. Esimerkiksi hopeakäyttäjistä voi tulla kultaisia ​​käyttäjiä (myös käyttäjäluokan nimet ovat muokattavissa).

uCoz - Online-testien ottaminen

Kun olet hienosäätänyt moduulia, tallenna muutokset ja kokeile itse, miten se toimii. Tiedot kaikista verkkosivustosi kautta suoritetuista testeistä (aika, käyttäjät, tulokset jne.) Tallennetaan järjestelmänvalvojan paneelin asiaankuuluvaan osaan.

E-kauppa

uCoz - Tilausten hallinta

Asennus

Verkkokauppa tulee osana uCozia ja on ainoa maksettu moduuli rakentajassa. Siksi, jotta voit asentaa sen, sinulla on oltava tili uCozissa ja vähintään 10 dollaria e-lompakossasi. Kun olet asentanut moduulin, uusi sivu (/ kauppa) lisätään automaattisesti sivustoosi. Tämä sivu vastaa verkkosivustosi yleistä tyyliä.

Jos haluat jotain mukautettua, siellä on Moduulin suunnittelun mukauttaminen osiossa. Sen työkaluilla voit luoda ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen kävijöillesi.

Moduulin suunnittelun mukauttaminen

Upeita uutisia niille, jotka tietävät yhden tai kaksi koodauksesta – mukautettua CSS / HTML: ää voidaan käyttää mihin tahansa malliin (esineen ulkonäkö, tavaroiden luettelo, ostoskori, painettu tilauslomake jne.) Ei hätää, jos havaitset mallisi vioittuneen sen vaihtamisen jälkeen koodi. Voit käyttää ”Palauta oletusmalli” mahdollisuus palauttaa se.

Moduulin asetukset

Nyt on aika säätää moduulin oletusasetuksia. Olet yllättynyt verkkokaupan joustavuudesta. Voit säätää seuraavia asetuksia vain muutamalla hiiren napsautuksella:

 • Tuotteiden lukumäärä luettelosivulla.
 • Muista verkkokaupan hakuhistoria.
 • Ota “Entry rating” -ominaisuus käyttöön.
 • Ota automaattinen rekisteröinti käyttöön.
 • Tilauksen vähimmäissumma.
 • Kunkin tuotteen vähimmäismäärä.
 • Visuaaliset tehosteet, kun tuote lisätään ostoskoriin (kelluva kuva, ilman animaatiota, kelluva reuna).
 • Uudelleenohjaus maksujärjestelmän verkkosivustoon napsauttamalla Lähetä tilaus.
 • Hintamuoto.
 • Painonäyttömuoto.
 • ALV-asetukset.
 • Kohdekuvakkeen mitat (leveys / korkeus pikseleinä).
 • Sähköisen esineen latausyritysten lukumäärä.
 • Voittolaskelma-asetukset ja paljon muuta.

On myös SEO-asetuksia, joissa voit poistaa tietyt alisivut ja asettaa uudelleenohjaussäännöt (HTTP 301).

Tavaroiden hallinta

Tässä osiossa voit suorittaa erilaisia ​​ryhmätoimintoja kohteilla, kuten Etsi ja korvaa (teksti), muutoshinta, Siirry luokkaan ja niin edelleen. Voit lisätä esimerkiksi esinevaihtoehtoja ja niiden arvoja väri (sininen, valkoinen, keltainen), koko (S, M, L) jne. Voit myös liittää kuvan jokaiselle vaihtoehdolle vaihtoehtoja varten, joilla on useita arvoja.

Tavaroista puhuttaessa on tärkeää mainita, että voit sekä tuoda että viedä tavaroita. Tämä ominaisuus on hyödyllinen suurille jälleenmyyjille. Tällä hetkellä järjestelmä tukee XLS- ja YML-tuontia.

Alennukset, erikoistarjoukset, lisäominaisuudet

Lomakauden lähestyessä tämä osa tulee entistä tärkeämmäksi ��. Sen avulla voit ottaa käyttöön erilaisia ​​alennustiloja (kumulatiivinen alennus, alennus käyttäjäryhmälle, alennus käyttäjälle) sekä luoda kertaluonteisia ja uudelleenkäytettäviä tarjouskoodeja.

Maksu- ja toimitustavat, valuutat ja hinnat

Täällä voit lisätä valuuttoja ja asettaa vaihtokursseja, lisätä maksu- ja toimitustapoja. Voit määritellä kuvaukset ja lisätä lisävaihtoehtoja kullekin maksutavalle / toimitustavalle.

Subagenttien hallinta

uCozilla on fantastinen käyttäjänhallintajärjestelmä, joten ei ole sattumaa, että verkkokauppamoduuli käyttää tätä toimintoa parhaimmillaan. Erityisesti voit lisätä useita subagents – käyttäjät, jotka voivat lisätä omia kohteitaan ja suorittaa muita sivuston järjestelmänvalvojille varattuja toimintoja.

Tilausten hallinta

Siirry tähän kohtaan säätääksesi ilmoitusasetuksia. Järjestelmänvalvojille: uuden tilauksen ilmoitus; maksuilmoitus jne. Käyttäjille: uuden tilauksen ilmoitus; tilauksen tilan ilmoitus jne. On myös ilmoituksia ala-aineista. Kaikki nämä ilmoitukset voidaan toimittaa joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.

uCoz eshop

Tämän osion avulla voit myös seurata tilauksiasi helposti. Oletustaulukko näyttää tilausten määrän, liikevaihdon, voiton, tilauksen tilan ja muut. Voit myös viedä ja tulostaa tilaustasi yhdellä napin painalluksella. Taulukko on muokattavissa – voit lisätä ja järjestää kenttiä sekä valita tilauksia sivua kohden ja lyhentää sarakkeiden nimiä.

Tilastot ja raportit

Tässä osiossa voit tarkkailla epätäydellisiä tilauksia, tilausten jättöaikaa, verkkokauppamoduulin hakutietoja ja saada muita arvokkaita tietoja.

Lisätietoja verkkokauppamoduulista on osoitteessa virallinen uCoz-yhteisö.

uCoz-ohjelmat pyrkivät edelleen kaikkeen hienosäätöön ja tekevät tulevina kuukausina vielä paljon pieniä muutoksia tähän moduuliin. Tällä hetkellä tämä moduuli maksaa 9,99 dollaria / kuukausi. Kun maksat koko vuoden, saat ilmaisen verkkotunnuksen bonuksena. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

Sosiaalisen median kustantajauCoz julkaisee sosiaalisen median kustantajanTänään, Sosiaalisen median kustantaja voidaan synkronoida kahden uCoz-moduulin kanssa: Sivustouutiset ja Blogi. Sen avulla sivuston omistajat voivat jakaa viestinsä automaattisesti – käyttäjän toimia ei tarvita. Se vain tapahtuu – kustantaja lähettää viestisi valittuihin sosiaalisiin verkostoihin. Alla on lyhyt askel askeleelta ohje uCoz Publisherin saattamiseksi toimimaan:

1. Ota sosiaalisen median julkaisijamoduuli käyttöön.

2. Yhdistä sosiaalisen median tilisi.

Yhdistä sosiaalitilisi

Valmis! Merkinnät postitetaan automaattisesti 20 minuutin välein. Jos et voi odottaa toisen viestin jakamista, voit tehdä sen aina manuaalisesti :).

Uusi moduuli antaa sinulle ehdottomasti jalan ylös, jos uCoz-käyttöinen verkkosivusto käsittelee lukuisia viestejä päivittäin. Se ei ole kuitenkaan vaihtoehto käyttäjille, joilla on tarpeeksi aikaa jakaa viestinsä manuaalisesti.

käyttäjät

Siirry ohjauspaneelin Käyttäjät-moduuliin nähdäksesi rekisteröityneiden käyttäjien lukumäärän, etsiä käyttäjiä, lisätä uusia tilejä ja hallita heidän profiiliasetuksiaan. Tässä moduulissa voit mukauttaa seuraavia ominaisuuksia:

 • Käyttäjäryhmät. Tämä vaihtoehto on ensisijaisesti käyttöoikeuksien määrittämiseksi. Oletusarvoisesti saat 7 ryhmää: Käyttäjät, Ystävät, Järjestelmänvalvojat, Vieraat, Moderaattorit jne. Kaikki ryhmät ovat täysin muokattavissa: Voit muuttaa käyttäjäryhmän nimeä, ladata kuvakkeen ja säätää muita tärkeitä asetuksia: kirjautua, kommentoida jne..

uCoz-moduulit - käyttäjien testi

 • Moduulin asetukset. Kirjoita tähän kohtaan muuttaaksesi käyttäjän valtuutusmenetelmiä, rekisteröintilomakkeen kenttiä, ladattujen avatarien enimmäiskokoa, sähköposti-ilmoitusta rekisteröinnistä, käyttäjäjärjestysominaisuutta, käyttäjän allekirjoituksen enimmäispituutta ja muuta. Voit jopa säätää linkin muodostumista käyttäjäprofiilien avaamiseksi: joko uudessa välilehdessä tai aktiivisessa ikkunassa.
 • Käyttäjä riveissä. Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda erilaisia ​​käyttäjäryhmiä sivuston käyttäjän toiminnan perusteella. Erityisesti voit luoda oman joukon sarjoja, valita kuvaketyypin ja säätää vaatimuksia jokaiselle sijoitukselle (foorumin viestien lukumäärä).

Käyttäjät - käyttäjäryhmät

 • Joukkopostin lähetys. Kun olet ottanut käyttöön ”sähköpostitilaus” -ominaisuuden ”Moduuliasetukset” -osiossa, voit lähettää joukkoviestejä tilaajillesi järjestelmän kautta. Täytä vain lomake ja napsauta Aloita postitus -painiketta. Muista, että tämä vaihtoehto on kehitetty auttamaan sinua ilmoittamaan käyttäjillesi päivityksistä ja muista tärkeistä tapahtumista, ei roskapostista. Siksi postitus on mahdollista vain kerran viidessä tunnissa. Voit luoda korkeintaan 20 aihetta (luokkaa) postituslistoillesi: Uutiset, Erikoistarjoukset jne.

Käyttäjät - joukkopalvelu

 • Joukkokäyttäjien siirto / poisto. Järjestelmänvalvojat voivat siirtää käyttäjät eri ryhmiin asetettujen perusteiden mukaisesti. Voit esimerkiksi poistaa kaikki passiiviset käyttäjät.
 • Rekisteröinnin säännöt. Kirjoita tähän kohtaan kirjoittaaksesi käyttäjän rekisteröintisäännöt – ne näytetään käyttäjille rekisteröinnin aikana.
 • Avatar-hallinta. Vieraile tässä osiossa luodaksesi mukautetun avatar-kokoelman.
 • Moduulin suunnittelun mukauttaminen. Tässä osiossa voit tehdä pikselitarkkaa muutosta moduuliin liittyvillä sivuilla, nimittäin käyttäjän kirjautumissivulla, pääsyn estetty sivulla, yksityisviesteissä jne..

Käyttäjien hallinta on tärkeä tehtävä interaktiivisilla verkkosivustoilla ja foorumeilla. Käyttäjät-moduuli on ilmainen, joten voit tarkistaa sen nyt riskittömästi. Anna kävijöiden paitsi nauttia, myös hallita sivustosi sivuja!

Sivun muokkaus

Tämä moduuli vastaa verkkosivustojen hallinnasta, jotka voivat sisältää kaikenlaista sisältöä (verrattuna blogi- tai valokuva-albumeihin, joihin voit lisätä vain blogin merkintöjä tai valokuvia). Syötä tämä moduuli lisätäksesi, muokataksesi ja poistaa sivusivuja (kuten sivustotiedot, meistä, Ota yhteyttä jne.).

uCoz - sivueditori

Jokaista sivua voi muokata Visual- tai HTML-editorissa. Monet määritysasetukset ovat samanlaisia ​​kuin Wordissä ja vastaavissa tekstieditorissa (lihavoitu, kursivoitu jne.). Voit tehdä muutoksia näiden sivujen suunnitteluun siirtymällä Moduulin suunnittelun mukauttaminen -välilehdelle. UCoz -sovelluksella voit tehdä pikselitarkkaa muutosta mihin tahansa sivun osaan, jos sinulla on koodeja. Lisäksi voit lisätä erilaisia ​​laajennuksia – napsauta “Widgetit” -kuvaketta “Moduulin suunnittelun mukauttaminen” -työkalurivillä ja valitse sopiva widget saadaksesi yksilöllisen koodin. Lisää tämä koodi sivun vastaavaan osaan ja tallenna muutokset. Olen päättänyt upottaa laskurin �� – katso alla oleva kuvakaappaus. Koko prosessi kesti noin minuutin.

Sivun muokkausmoduulin testi

Kaikki widgetit on ryhmitelty luokittain selaamisen helpottamiseksi. Esimerkiksi Verkkosivun toiminnallisuus-luokka sisältää seuraavat widgetit: Vieritysrivi, Valikko visuaalisin tehostein, Ajastustapahtuma tapahtuman alkamiseen, Näytön näppäimistö ja paljon muuta.

Tämä moduuli on oletusarvoisesti aktiivinen, sitä ei tarvitse aktivoida manuaalisesti (kun taas Foorumin, Online-chatin ja muiden “lisämoduulien” tulisi olla päällä käsin. Kokeile sitä itse luomalla ilmainen uCoz-tili.

foorumi

UCoz-verkkosivustojen rakennustyökalulla voit luoda erillisen foorumin sivuston tai liittää sen nykyiseen verkkosivustoosi yksinkertaisesti aktivoimalla ohjauspaneelin Foorumi-moduulin. Tämä moduuli on ilmainen ja pysyy ilmaisena, kunnes päätät päivittää tilisi.

Foorumin rakenteen suurin yksikkö on jakso. Joten olen luonut kolme uCoz-foorumiin testiosastoja: valokuvaussivustojen rakentajat, verkkokauppasivustojen rakentajat ja foorumin verkkosivustojen rakentajat. Jokainen osa koostuu täysin varustellusta foorumit (testifoorumissani nämä ovat ‘IM Creator’, ‘Wix’ ja ‘MotoCMS’) – katso kuvakaappaus.

uCoz - Foorumin moduuli

Jokaisella foorumilla on koko paketti ominaisuuksia asettamista varten:

 • Foorumin tila: Aktiivinen, suljettu (vain luku, arkisto) jne.
 • Ainutlaatuiset foorumisäännöt.
 • Ainutlaatuiset foorumin kuvakkeet (ainutlaatuisten kuvakkeiden lisääminen jokaiselle sivuston rakentajalle kesti noin 30 sekuntia).
 • Salasana-asetukset (yksityisille foorumeille).
 • Käyttäjien hallinta.

Moduulin asetukset

Mene tähän osioon säätääksesi koko foorumin laajuisia ominaisuuksia. Nämä ovat:

 • Painikkeet ja kuvakkeet.
 • Ketjujen / viestien lukumäärä sivua kohti.
 • Merkintöjen lukumäärä RSS-syötteessä.
 • Samanaikaisesti ladattujen tiedostojen enimmäismäärä.
 • Ladatun tiedoston enimmäiskoko.
 • Käyttäjäryhmien oikeudet jne.

Voit lähettää omat kuvakkeet ja painikkeet. Muista muokata foorumin sääntöjä.

uCoz - Foorumin moduulin asetukset

Moduulien suunnittelu ja räätälöinti

“Moduulien suunnittelu ja räätälöinti” -kohdan tavoin sivuston omistajat voivat tehdä muutoksia verkkosivujen suunnitteluun ammattimaisella tavalla kuten käyttäjät ja sivunmuokkausmoduulit. uCoz tarjoaa käyttäjille täyden koodinhallinnan, joten jos sinulla on koodeja, voit tehdä pikselitarkkoja muutoksia foorumillasi ja nähdä ne suorana heti.

uCoz - Uusi säie

Tiedostoluettelo

Tämä moduuli on hyödyllinen sekä niille sivustojen omistajille, joiden elinvoimainen yhteisö on rakennettu heidän tuotteensa tai palvelunsa ympärille, että niille, jotka joutuvat jakamaan tiedostoja käyttämättä tiedostojen jakamispalveluita, tehokkaalla ja hyvin organisoidulla tavalla. Joten tässä on miten voit hyötyä tämän moduulin käytöstä.

Tiedostoluettelon lisääminen sivustoosi toimii samalla tavalla kuin minkä tahansa muun moduulin lisääminen – napsauta ohjauspaneelin vasemmalla puolella ‘Inactive’ -välilehteä, valitse ‘File Catalog’ ja napsauta ‘Install’ -painiketta. Se siitä! Moduulisi on käyttövalmis.

Moduulin asetukset

Säädä tavoitteesi mukaan luettelosi käyttäjäryhmien oikeuksia. Oletuksena on neljä käyttäjäryhmää, jotka voivat ladata tiedostoja verkkosivustoosi. Voit molemmat rajoittaa ja laajentaa numeroa.

Nyt voit muokata ilmoittautumislomaketta, asettaa tiedoston enimmäiskoon, kuvauksen pituuden, muuttaa merkinnän asettelua ja ottaa käyttöön joitain “hienoja vaihtoehtoja”. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön Aina päällä -ominaisuuden tai antaa merkinnän kuulua useampaan luokkaan kerrallaan. Lisäksi voit mukauttaa suodattimia.

Nyt voit lisätä ensimmäisen merkinnän. Kaikki merkinnät lisätään käyttöliittymän kautta.

uCoz-tiedostoluettelo uCoz-tiedostoluettelo

Jotta moduulin ulkoasuun voidaan tehdä suuria muutoksia, sinulla on oltava ainakin perustiedot HTML / CSS: stä.

blogi

uCoz Blog Module on loistava paikka luoda oma blogi. Aloitatko blogin liiketoiminnan edistämiseksi tai jakaaksesi henkilökohtaisia ​​mielipiteitä, liity meihin ja löydä foorumin kaikki mahdollisuudet.

Päästä alkuun

Kun olet luonut ilmaisen tilin uCozilla ja ottanut käyttöön Blogi-moduulin (koko prosessi vie vähemmän kuin 2 minuuttia), voit lisätä ensimmäisen testimerkinnän. UCozissa kaikki blogimerkinnät lisätään suoraan verkkosivuston kautta (ei järjestelmänvalvojan paneelissa), Mitä-näet-näet-mitä-mitä-saat-tilassa. Tarvittaessa voit vaihtaa visuaalisesta muokkauksesta HTML: ään.

Heidän toimittaja tarjoaa vaikuttavan työkalupakin, jonka avulla voit muotoilla ja havainnollistaa viestejäsi. Erityisesti voit lähettää kuvia, Flash-tiedostoja, taulukoita, Youtube-videoita, koodinpätkiä ja paljon muuta.

uCoz-blogimoduuli - merkinnän lisääminen

Luokan hallinta ja moduuli-asetukset

Luokkahallinta-osiossa voit luoda, muokata ja poistaa blogiluokkia. Voit myös järjestää heidän tilauksensa uudelleen. Nyt kun olet järjestänyt blogin, voit määrittää sen pääasetukset. Jotkut näistä ovat:

 • Sarakkeiden lukumäärä luokkavalikossa.
 • Merkintöjen lukumäärä pääsivulla.
 • Tietueiden lukumäärä RSS-syötteessä.
 • Sivunvaihtimen sijoittelu (ala, ylä, ala ja ylä).
 • Kommentit (salli / sulje).
 • Kommenttien lukumäärä sivua kohden ja niiden sijainti.
 • Maahantuloluokitus.

On myös lisäasetuksia, kuten esimerkiksi “aina päällä”.

Koska uCozilla on oma käyttäjänhallintajärjestelmä, voit muuttaa käyttäjäryhmän lupa-asetuksia ja sulkea tiettyjä blogiluokkia katselusta ja kommentoinnista. Tai päinvastoin, voit antaa tiettyjen käyttäjien / käyttäjäryhmien kirjoittaa omia blogi-viestejään sekä maltillisia kommentteja.

Voit ottaa tämän moduulin käyttöön myös ajoitetun lähettämisen.

Blogin kirjoitusnäkymä - uCoz

Jos haluat mennä Coz-mallien ulkopuolelle, voit rakentaa yhden niistä kokonaan järjestelmän HTML / CSS-editorilla. Valitettavasti muusta kuin tekniikan taitavasta käyttäjänäkökulmasta ei ole mitään mukautettavaa – sinulla on oltava perustiedot HTML / CSS: stä, jotta valittua mallia voidaan muokata oikein.

Vaikka kuka tahansa, jolla on asianmukainen verkkosivustojen rakentaja, voi aloittaa blogin, omistautuminen bloggaamiseen voi olla vaikeampaa kuin luulet. Bloggaaminen ei ole kertaluonteinen tehtävä, vaan jatkuva sitoutuminen. Siksi ennen blogin perustamista varmista, että se on jotain, johon haluat sijoittaa aikaa, rahaa ja vaivaa.

Valokuva-albumit

Valokuva-albumit on erittäin mukautettava uCoz-moduuli kuvagallerioiden luomiseen. Moduulin avulla voit ryhmitellä kuvia luokkien mukaan ja näyttää niitä monin tavoin, mutta myös muokata kuvia suoraan selaimessa.

uCoz - valokuvien kokoonpano

Päästä alkuun

Kuten minkä tahansa muun uCoz-moduulin kanssa, sinun on ensin lisättävä valokuva-albumit verkkosivustollesi. Tämä voidaan tehdä helposti moduulien osassa olevan ohjauspaneelin kautta. Kun olet asentanut moduulin, se on sinun määrittää. Erityisesti voit:

1. Luo ja järjestä luokkia (määritä luokkakuvaus, suojaa salasanalla tietyt kategoriat, muuta URL-osoitetta ja määritä käyttäjäryhmien käyttöoikeudet).

2. Mukauta suodattimia, jotta kävijät löytävät kiinnostavat kohteet nopeammin ja helpommin.

3. Aseta seuraavat ominaisuudet:

 • Valokuvien määrä pääsivulla.
 • Esittelykuvan koko.
 • Täysikokoisen kuvan enimmäismitat.
 • Koon pienentämismenetelmä esittelykuvan luomiseksi (rajaaminen / skaalaaminen).
 • Muokatut kentät valokuvien lisäämiseen.
 • Valokuvien enimmäismäärä moninlataajassa ja niin edelleen.

uCoz - Photo Editor

Jos haluat ottaa tämän moduulin kommentit käyttöön, siirry Työkalut-osioon, avaa sitten Sosiaaliset kommentit ja aktivoi tämä ominaisuus valokuva-albumit-moduuliin. Muutamassa tapauksessa sivustosi kävijät voivat lisätä kommentteja käyttämällä erilaisia ​​sosiaalisen median verkkoja sekä uCozin (uID) natiivia lupajärjestelmää..

uCoz - valokuva-albumien kommentit

Oletuksena jokainen valokuva on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Näkymät laskuri.
 • luokitus.
 • Kuvan tekijä (lisännyt).

Voit myös muokata kaikkia ladattuja kuvia käyttämällä sisäänrakennettua perusvalokuvaeditoria. Sen avulla voit kiertää kuvia, käyttää mustavalkoista suodatinta, merkitä ihmisiä ja esineitä sekä lisätä myös tunnisteita.

Vieraskirja Blogi

Vieraskirjan lisääminen sivustoosi toimii samalla tavalla kuin minkä tahansa muun passiivisen uCoz-moduulin lisääminen – napsauta vain sitä ja valitse ‘Asenna moduuli’. Kun olet asentanut moduulin, voit esikatsella sen sivua nähdäksesi, kuinka oletusversio näyttää ja toimii. Vieraskirjasi on käyttövalmis.

Haluatko tehdä joitain mukautuksia? Voit hienosäätää moduulin oletusversion helposti ohjauspaneelin kautta. Esimerkiksi oletuksena jokainen uusi vieraskirjan merkintä ilmestyy sivun yläosaan, työntämällä vanhemmat viestit edelleen sivun alapuolelle. Kun vierailijat ovat lisänneet sivulle 15 merkintää, vanhemmat viestit siirretään sivulta helposti saatavilla oleville arkistosivuille. Voit muuttaa näkyvien viestien lukumäärää ja niiden sijaintia (alhaalta / ylhäältä) napsauttamalla Moduulin asetukset -painike ohjauspaneelissa.

Lisäksi voit valita, missä ilmoittautumislomake näytetään (erillisellä sivulla; samalla sivulla); ota käyttöön Entry rating -ominaisuus; säädä merkintäkentät; aseta viestin enimmäispituus.

Voit estää roskapostin kirjoittamisen verkkosivustollesi rajoittamalla lomakkeen käyttöä tekemällä muutoksia verkkosivuston käyttäjäryhmien oikeuksiin. Voit asettaa nämä käyttöoikeudet siten, että vain hyväksytyt käyttäjät voivat jättää viestejä.

Moduulin suunnittelu räätälöinti vaatii perustiedot HTML / CSS. Jos tiedät jonkun tai kaksi koodauksesta, voit muokata vieraskirjan ulkoasua kokonaan.

Sivustohaku

Sisäisen sivustohaun edut ovat ilmeiset sekä sivuston omistajille että kävijöille, joten ohitetaan pitkät selitykset ja siirrytään yritystoimintaan. Tänään testaamme sivustohakua, joka on helppo mukauttaa, mutta erittäin kätevä uCoz-moduuli. Kirjaudu uCoz-tiliisi ollaksesi samalla sivulla.

Moduulin asetukset

Aktivoidaksesi Sivustohaku-moduulin avaa ohjauspaneelin “Ei aktiiviset moduulit” -välilehti, valitse tarvittava moduuli ja napsauta “Asenna moduuli” -painiketta. Hakukenttä lisätään verkkosivustoosi muutamassa sekunnissa.

Nyt kun moduuli on käytössä, voit säätää sen pääasetuksia. Onneksi uCoz on mukauttamisen suhteen joustava, jopa silloin, kun kyse on näennäisesti muokkaamattomista ominaisuuksista, kuten Haku. UCozilla voit säätää seuraavia asetuksia:

 • Merkintöjen määrä sivua kohden.
 • Hakutulosten enimmäismäärä.
 • Moduulit, joista etsiä.
 • Enimmäismerkki merkkejä tuloksen kuvauksessa.

Voit tarkistaa myös “täydentää hakutuloksia tunnisteilla” -vaihtoehdon.

Nyt on aika päivittää testisivustomme ja nähdä miten tämä moduuli toimii (katso kuvakaappaus).

uCoz - Sivustohakumoduuli

Sähköpostilomakkeet

Nyt kun olen osoittanut sinulle, että on niin tärkeää olla yhteyslomake, luotako se uCoz-verkkosivustojen rakennustyökalulla.

Päästä alkuun

Ensinnäkin, meidän on aktivoitava sähköpostimuodot-moduuli ohjauspaneelissa (moduulipalkissa on oltava kaksi osaa: Aktiivinen ja Ei aktiivinen). Kun olemme asentaneet moduulin (yksinkertaisesti valitsemalla Aktivoi-valintaruutu), sivustomme ulkoasuun ei tapahdu mitään. Jotta lomake olisi näkyvissä, meidän on asetettava se manuaalisesti halutulle sivulle (käyttämällä koodia, joka on luotu napsauttamalla Aktivoi-valintaruutua)..

uCoz - sähköpostilomakkeet

Huh huh. Vaikka se oli vaikea selittää, se oli erittäin helppo tehdä ��. Nyt voimme mennä eteenpäin ja hyödyntää luomaa koodia. Ensinnäkin luodaan erillinen sivu ja nimetä se Ota meihin yhteyttä. Nyt voimme kopioida ja liittää ehdotetun koodin juuri luodun sivumme asiaankuuluvaan osaan. Kun olemme tallentaneet ja päivittäneet sivun, näemme oletuksena olevan uCoz-sähköpostin (katso kuvakaappaus).

uCoz - Lähetä viesti

Saatat pitää ja tallentaa se, kirjaudu ulos ohjauspaneelista ja soita päivälle. Mutta jos haluat jotain mukautettua, mikään ei estä sinua rakentamasta oletusmuotoa alusta alkaen. Voit lisätä, poistaa, siirtää ylös / alas ja nimetä uudelleen kaikki yhteyshenkilössä käytettävät kentät. Voit myös luoda “vaaditut” kentät ja muuttaa niitä kentän tyyppi (teksti, valintaruutu, turvakoodi ja muut).

Kuten minkä tahansa muun uCoz-moduulin kanssa, myös sähköpostilomakkeet voidaan rakentaa kokonaan uudelleen paitsi toiminnallisuuden, myös suunnittelun kannalta. Jos tunnet kätevästi koodit, lomakkeen mukauttaminen tarpeisiisi on kakkurata. Toisin kuin kilpailijat, uCoz avaa koodit käyttäjille ja antaa heille täyden koodinhallinnan, joka on välttämätöntä, vaikka et tiedä, mikä HTML-tunniste on – jos koodin hallinta on täysi, voit palkata ammattilaisen tai kysyä asiantuntevaa ystävää sinun ideasi tuoda ideasi elämään. Sähköpostilomakkeiden ei tarvitse välttämättä olla tylsää, ominaisuuksettomia laatikoita – voit tehdä niistä entistäkin tehokkaampia ja kiinnostavampia lisäämällä avattavan valikon, joka sisältää suosittuja kysymyksiä / aiheita.

Kun olet lopettanut yhteystietolomakkeen harjaamisen, saatat haluta ottaa käyttöön Kerro ystävälle -ominaisuuden. Tämä ominaisuus luo erityisiä jakamislomakkeita, joiden avulla kävijät voivat jakaa merkintöjä sähköpostitse helposti ja nopeasti – määritä vain ystäväsi sähköposti ja napsauta Lähetä-painiketta.

uCoz - Kerro kaverille

Kokeemme olisi epätäydellinen ilman mobiilitestausta. Joten olen päässyt testisivustolle älypuhelimestani ja jopa lähettänyt sähköpostia itselleni ��. Valtavat, mobiililaitteille optimoidut painikkeet, helposti navigoitava valikko, älykäs asettelu – 5 tähteä viidestä!

Matkapuhelinkuva - uCoz-sähköpostin lomakkeet

Yhdessä FAQ: n, yksityiskohtaisten tuote- / palvelukuvausten, tarkkojen yhteystietojen ja käyttökelpoisen käyttöliittymän kanssa sähköposti-lomakkeet auttavat sinua luomaan todellisen helmen verkkosivustolle..

Verkkotutkimukset

Oletusarvoisesti jokaisessa uCoz-verkkosivustossa on jo yksi kysely, nimittäin Arvioi sivustoni. Oletetaan, että haluan tietää, minkä tyyppisiä verkkosivustoja kävijäni haluavat rakentaa. Katsotaanpa, mitä tarvitaan tällaisen kyselyn luomiseen uCozilla:

 • Aktivoi Web Polls -moduuli.
 • Avaa kyselyjen hallinta -osa.
 • Napsauta Uusi kysely -painiketta.
 • Kirjoita kysymys (mitä verkkosivustotyyppiä aiot rakentaa?).
 • Määritä mahdolliset vastaukset.
 • Säädä asetuksia (painikkeen teksti, kyselyn voimassaolon päättymispäivä, kyselylomakkeen tyyppi jne.) Ja tallenna muutokset.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, mene verkkosivustollesi, päivitä se ja tarkista juuri tehdyn kyselyn ulkoasu ja suorituskyky. Alla on testitutkimukseni.

uCoz-moduulit - Web-kyselyt

Jos haluat tehdä muutoksia Web-kyselyiden suunnitteluun ja tärkeimpiin asetuksiin (sähköposti-ilmoitukset, käyttäjäryhmän oikeudet, aikakatkaisu jne.), Siirry moduulisuunnittelun mukauttamiseen ja moduulin asetuksiin..

vihjeitä

Alustan joustavuuden ansiosta voit lisätä kuvia vastausvaihtoehtoina. Lisää tämä vain lisäämällä linkkejä tarvittaviin kuviin pakollisiin kenttiin (tavallisten tekstimuunnelmien sijasta). Muista, että järjestelmä ei pienentä kuvia automaattisesti, joten on parempi muuttaa kuvien kokoa etukäteen.

Web-kyselyt kuvilla

Jos haluat antaa kävijöillesi valita useita vaihtoehtoja, valitse Checkbox-verkkopyselytyyppi. Jos et halua turhauttaa sivustosi tilaa liian monilla vastausvaihtoehdoilla, harkitse Valitse-verkkopysely-tyypin aktivointia. Tämä kysely esittelee vaihtoehdot avattavan luettelon muodossa.

Äänestysten tulokset

Näet kyselyn tulokset napsauttamalla ohjauspaneelin Kyselyn tulokset -kuvaketta tai avaa verkkosivustosi ja napsauta kyselyn alla olevaa Tulokset-linkkiä. Tulokset näytetään helposti luettavana histogrammina.

SEO-moduuli - uCoz-verkkosivustojen rakentaja

5. Asiakastuki

Alustasta puuttuu joitain keinoja, joilla käyttäjät voivat pitää yhteyttä. Ei ole Live Chat -ominaisuutta tai puhelinta, joka ottaisi suoraan yhteyttä tukijohjiin. Voit valita lippujärjestelmän, joka on saatavana ilmaiseksi ja maksettuna. Ilmainen vaihtoehto on tarkoitettu vain teknisiin kysymyksiin. Lisäksi johtajien vastaaminen kestää jopa 48 tuntia.

Maksettu tai premium-tuki maksaa käyttäjille 0,50 dollaria / lippu. Se tarjoaa nopeamman ratkaisun 24 tunnin sisällä ja kattaa paitsi tekniset, myös muut asiat, mukaan lukien maksuongelmat. uCozilla on virallinen blogi, jossa on joukko artikkeleita. He julkaisevat säännöllisesti tietoja uusimmista päivityksistä sekä käyttäjien parannustarjouksista ja toiveista. Saatat myös mielellään osallistua alustan kehittämiseen.

6. Hinnoittelupolitiikka

Ohjelmisto on saatavana neljänä pääpannulla tavoitteistasi riippuen. Mukana on ilmainen versio, joka sisältää mukautetun uCoz-verkkotunnuksen, lisämainokset ja rajoitetun levytilan, vain 400 Mt. Se on hyvä vain rakentajan logiikan ja joidenkin perustyökalujen testaamiseen. Jos tarvitset lisää palveluita, voit valita:

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Basic:$ 3 / kk✓ 2 Gt levytilaa;
✓ Rajoittamaton kaistanleveys;
✓ 24/7 tuki.
optimaalinen:$ 4 / kk✓ 10 Gt levytilaa;
✓ Premium Antivirus;
✓ PHP-skriptit.
maksimaalinen:$ 8 / kk✓ 20 Gt levytilaa;
✓ mobiili malli;
✓ Verkkokauppa.
Myymälä:$ 5 / kk✓ verkkokauppa;
✓ tuotteiden vienti;
✓ Alennukset & Erikoistarjouksia.

Jos haluat käynnistää yksinkertaisen blogin, perussuunnitelma riittää, kun taas Kauppasuunnitelma on hyvä verkkokauppaprojektien käynnistämiseen. Kuten aiemmin todettiin, sinun tulee harkita myös lisäkustannuksia ammattimaisista malleista ja premium-lippujärjestelmästä.

 • Perussuunnitelma maksaa 3 dollaria / kk, 2 Gt tallennustilaa, perusturvaominaisuudet ja ilmainen tuki.
 • Optimaalinen suunnitelma maksaa 4 dollaria / kk ilman mainoksia, ilmainen verkkotunnus, 10 Gt tallennustilaa ja premium-virustorjunta.
 • Suurin suunnitelma maksaa 8 dollaria / kk, 20 Gt tallennustilaa, premium-ominaisuudet + verkkokauppa.
 • Kauppasuunnitelma maksaa 5 dollaria / kk kaikilla premium-ominaisuuksilla ja verkkokaupan toiminnoilla, mutta 10 Gt tallennustilaa.

7. uCoz UKK

Kysymys: Kenelle se on tarkoitettu?

Vastaus: Toisin kuin Wix ja Jimdo jotka ovat täysin visuaalisia verkkosivustojen rakentajia, jotka on suunnattu aloittelijoille, uCoz on tarkoitettu pääasiassa verkko-ammattilaisille, jotka tietävät jonkin verran verkkosivustojen luomisesta. Se tarjoaa tarpeeksi valmiita ratkaisuja verkkosivustosi perustamiseen, mutta sen päätavoitteena on laajennettavuus ja joustavuus: voit mukauttaa verkkosivustosi kooditasolla – suunnittelulle tai toiminnallisuudelle ei ole rajoituksia.

Valitettavasti sen tekninen luonne tekee uCozista sopimaton aloittelijoille. Jos odotat saavasi kokonaisvaltaisen WYSIWYG-kokemuksen, tutustu uKit.

Kysymys: Onko se todella ilmainen?

Vastaus: Kyllä se on. Voit luoda tilin uCozilla ilmaiseksi ja julkaista useita verkkosivustoja samalla profiililla. Kaikki sivustosi ovat ilmaisia ​​niin kauan kuin päivität ne. Voit jopa liittää oman toisen tason verkkotunnuksesi (esim .: mysitename.com) tarvitsematta päivittää tiliäsi.

UCozin ilmaisena käyttäjänä saat pääsyn kaikkiin sen moduuleihin (muokattavissa olevat rakennuspalikat), paitsi verkkokaupan ominaisuudet. Verkkokauppa-moduulin mukana tulee kauppasuunnitelma (9,99 dollaria kuukaudessa).

Joten miten nämä kaverit ansaitsevat rahaa? – saatat ihmetellä. Laittamalla ilmoituksia ilmaisille sivustoille. Ad-free-tilit alkavat 5,99 dollarilta kuukaudessa tai vähemmän, jos haluat maksaa etukäteen pidemmän ajan (3 kuukautta / 6 kuukautta / vuosi …).

Toisin sanoen voit rakentaa ammattimaisen, mainoksettoman verkkosivun, jolla on mukautettu verkkotunnus ja johon sisältyy isännöinti noin 5 dollaria kuukaudessa. Tai voit hankkia saman verkkosivuston, mutta ilmoituksilla, kuluttamatta senttiäkään.

Kysymys: Saanko pääsyn verkkosivustoni lähdekoodiin?

Vastaus: Kyllä sinä voit. UCoz erottuu kilpailijoistaan ​​täydellisen koodiohjauksen avulla. Tätä ominaisuutta ei ole saatavana useimpiin sivustojen rakentajiin. Täydellisen koodiohjauksen avulla voit tehdä pikselitarkat muutokset sivuston suunnitteluun ja lisätä omia skriptejäsi. Joten jos sinulla on käteviä koodeja, voit luoda erittäin toimivan verkkosivun uCozilla – mielikuvituksen ainoa rajoitus �� .

uCoz-koodiohjaus

Kysymys: Voinko luoda reagoivan sivuston uCozilla?

Vastaus: Kyllä sinä voit. Varmista vain, että olet valinnut yhden uusista reagoivista malleista verkkosivustollesi (voit muuttaa nykyisen uCoz-mallisi helposti, jos se ei vastaa).

UCoz-mallien testaaminen - HTC View

Kysymys: Millaisen verkkosivuston voin rakentaa uCozilla?

Vastaus: uCoz kehitettiin alun perin monitoimilaitteeksi, joka perustuu moduulijärjestelmään, jota voidaan käyttää minkä tahansa verkkosivustotyypin luomiseen: verkkokauppa, blogi, foorumi, yrityssivusto, portfolio jne. Voit käyttää yhtä monta moduulia kuin tarvitaan samanaikaisesti : Foorumi + valokuva-albumit + Testit + Vieraskirja + Online-keskustelu ja niin edelleen. Voit pelata moduuleilla ja niiden asetuksilla haluamallasi tavalla, kunnes löydät täydellisen yhdistelmän ominaisuuksia.

8. Hyödyt ja haitat

uCoz on foorumi, jolla voidaan vastata sekä aloittelijoiden että kokeneiden koodaajien odotuksiin. Sen mukana tulee moduulirakenne, joka tarjoaa käyttövalmiita paikan päällä olevia ratkaisuja, kuten verkkokaupan, hakukoneoptimoinnin, bloggaamisen jne.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys ja syvät mukautusominaisuudet.
&# X2714; Edullinen suunnitelma.
&# X2714; Parannettu verkkokaupan toiminnallisuus.
&# X2714; Markkinointi- ja menekinedistämisvälineet.
&# X2714; Pääsy sivun HTML- ja CSS-tiedostoihin.
The Logiikan selvittäminen voi viedä jonkin aikaa.
✘ xtra-palkkiot lippujen tuesta.

9. Kilpailijat

Verkkosivustojen rakennusmarkkinat tarjoavat paljon valittavissa olevia käyttöympäristöjä. Olen valmistellut useita vertailuja uCozista sen suosituimpiin kilpailijoihin, kuten Wix, Weebly ja WordPress.

uCoz vs. WixuCoz vs WeeblyuCoz vs WordPress

uCoz on tehokkaampi ja monipuolisempi kuin Wix ja Weebly, kun taas viimeksi mainitut ovat käyttäjäystävällisempiä. WordPress on joustavampi kuin uCoz, mutta vaatii enemmän aikaa ja taidot verkkosivuston rakentamiseen. Lue yksityiskohdat täydellisistä vertailuista.

10. uKit ja uID.me

uCoz-sivuston rakentaja ei ole ainoa uCoz-tiimin kehittämä tuote. Yhtiö omistaa myös yhden sivun profiilinrakentajan uID.me ja kooditon sivustojen rakentaja yrityksille uKit.com. Toisin kuin uCoz, joka tarjoaa täydellisen HTML- ja CSS-ohjauksen, uKit noudattaa täysin erilaista lähestymistapaa. Järjestelmä tarjoaa intuitiivisen vedä ja pudota -editorin, joka ei vaadi koodausta.

johtopäätös

uCozilla on monia vahvoja puolia, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta etenkin kilpailijoihin verrattuna. Juuri tämä voi olla ratkaiseva kriteeri tämän verkkosivuston rakentajan valinnassa.

Moderni ergonominen kojelauta, laaja valikoima monipuolisia moduuleja, rikas valikoima malleja, mukaan lukien premium-mallit, korkeatasoinen suojaustaso, tehokas ekosysteemi, API avoimella pääsyllä – nämä ovat yleinen luettelo järjestelmän ilmeisistä eduista.

Kokeile uCoz nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map