Ucraft-arvostelu

Ucraft – on taitava verkkosivustojen rakentaja, joka yhdistää luovat mallit tyylikkään ja helppokäyttöisen editorin kanssa. Se tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia erityyppisten verkkosivustojen luomiseen. Käyttäjät voivat käynnistää yksinkertaisen blogin ja perustaa pienyrityssivuston tai siirtyä verkkokaupan kapealle täysin toimivan digitaalikaupan avulla. Uusien sivujen ja projektien luominen Ucraftilla on erittäin helppoa omistamansa WYSIWYG-editorin ansiosta, kun taas valmiit mallit näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ajan tasalla.


Verkkosivuston rakentaja keskittyy pääasiassa laatuun, vaikka se ei ylpeile laajennetulla ominaisuusjoukolla, kuten jotkut suurimmista toimialan nimistä. Samalla se tarjoaa täysin ilmaisen paketin, jossa on integroidut tietoturvavälineet ilmaisen logovalmistajan, suunnittelijatyökalujen ja muun lisäksi. Katsotaanpa tarkemmin, mitä Ucraft voi tarjota käyttäjilleen.

1. Helppokäyttöisyys

Verkkosivuston rakentaja on erittäin helppo käyttää, koska sillä on vedä ja pudota -ominaisuus. Käyttäjillä on mahdollisuus aloittaa rakennusprosessi tyhjästä kankaasta tai valita jokin käytettävissä olevista valmiista teemoista. Toinen vaihtoehto on parempi aloittelijoille, koska uuden sivustolomakkeen luominen tyhjäksi voi olla hankala haaste. Mutta ensin ensin. Otetaan selvää, kuinka kirjautua sisään ja aloittaa.

Päästä alkuun

Ei yllätyksiä täällä. Rekisteröintiprosessi on erittäin nopea ja yksinkertainen. Ensimmäinen tapa kirjautua sisään on käyttää sosiaalisen median tiliä ja kirjautua sisään napsautuksella. Toinen tapa näyttää enemmän tiili-laastia ja edellyttää uuden salasanan ilmoittamista salasanasi ja sähköpostiosoitteesi. Riippumatta siitä, minkä polun valitset, prosessi vie tuskin muutama sekunti.

Ucraft-ilmoittautuminen

Kun olet kirjautunut sisään, voit valita käytettävissä olevista malleista tai aloittaa uuden verkkosivuston rakentamisen tyhjästä kankaasta. Käyttäjät voivat esikatsella kutakin teemaa ennen valintaa tai muuttaa sitä aina tarvittaessa. Siirrytään nyt verkkosivustoeditoriin.

Sivun muokkaus

Kuten olemme aiemmin maininneet, muokkausprosessi voi olla hankala, huolimatta siitä, että Ucraftilla on intuitiivinen vedä ja pudota -editori. Aluksi on helppo rakentaa uusi sivu valmiiden lohkojen avulla. Ne sisältävät otsikot, yhteystiedot, ”Tietoja meistä” -lohkot, alatunnisteet jne. Ideana on laittaa yksi lohko toiselle.

Ucraft Editor

Tärkein ongelma on, että et voi siirtää niitä. Ajatuksena on antaa käyttäjien työskennellä osioissa. Se tarkoittaa, että jokaisen lohkon on tarkoitus pysyä määrätyssä osassa. Toisaalta käyttäjät voivat silti lisätä erilaisia ​​elementtejä joidenkin sivujen mukauttamiseksi. Hallintapaneeli sisältää valikoiman elementtejä, jotka voit lisätä napsautuksella. Ne sisältävät kuvagalleriat, tekstilohkot, liukusäätimet, kuvakkeet, mediatiedostojen jakelijat jne.

Käynnissä

Kun sivut on muokattu, sinun on vain liitettävä verkkotunnus, esikatseltava sitä ja siirrettävä reaaliaikaisesti, jos olet täysin tyytyväinen siihen, miltä se näyttää työpöydällä ja mobiililaitteilla. Julkaise verkkosivustosi ja tee se käyttäjien saataville.

Siitä huolimatta, että kaikilla Ucraft-suunnitelmilla on 14 päivän ilmainen kokeiluversio; suosittelemme, että valitset ilmaisen paketin tarkistaaksesi, miten editori ja muut ominaisuudet toimivat. Se selventää, sopiiko alusta foorumiisi vai ei. Nyt on korkea aika siirtyä sivustojen räätälöintiprosessiin.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Ucraftilla on varmasti vahvuuksia ominaisuuksiensa suhteen. Perustason ilmaisen SSL: n, SEO-sovelluksen ja integroidun Google Analyticsin lisäksi kaikissa suunnitelmissa, mukaan lukien ilmainen paketti, käyttäjät voivat luottaa laajennettuihin toimintoihin, jotka tarjoavat enemmän verkkokauppaa, blogointia ja räätälöinnin ominaisuuksia.

Verkkokaupat

Ucraft on helppo käynnistää ja hallita uutta myymälääsi koostaan ​​huolimatta. Onko sinulla useita tuotteita myydä tai haluatko luoda valtavan markkinapaikan rajattomilla tuotteilla, verkkosivustojen rakentajan verkkokaupan ominaisuudet ovat hyödyllisiä. Tässä on mitä saat:

 • Valmiit mallit – kaupan käynnistäminen Ucraftilla on erittäin helppoa. Valitse malli, jossa on sisäänrakennetut lohkot, osuvia elementtejä ja tuotteita, ja julkaise myymälä.
 • Yksinkertainen tuotehallinta – lisätä uusia kohteita yhdellä napsautuksella, mukauttaa tuotesivua lähettämällä kuvia, lisäämällä tuotekuvauksia, muokkaamalla kenttiä jne.
 • Monipuoliset maksutavat – Alusta tukee tällä hetkellä yli 70 erilaista maksupalvelua, jotka ovat saatavissa saumattomaan integrointiin. Yhdistä menetelmä ja hyöty välittömistä maksuista integroitujen toimitusvaihtoehtojen lisäksi.
 • Useita myyntikanavia – Voit käyttää tuloja kasvattaaksesi erilaisia ​​myyntikanavia. Järjestelmä antaa sinun päästä suurimpiin markkinapaikkoihin ja myydä tuotteitasi eBayssa, Google Shopping Feedissä, Amazonissa, Facebookissa jne. Huono uutinen on, että ominaisuus on saatavana vain BigCommerce-suunnitelmalla, joka on kallein..
 • Ucraft Lisää tuote

ECommerce-paketti sisältää lisäksi tuotesivun SEO-asetukset, analyyttiset työkalut ja tarjoukset. Kauppojen omistajat voivat luoda henkilökohtaisia ​​tarjouksia, alennuskuponkeja tai muita kampanjoita asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi.

Suunnittelijan työkalut

Vaikka Ucraft-mallit näyttävät melko hyvältä, käyttäjillä on silti mahdollisuus lisätä viimeistely verkkosivuston suunnittelusta entistä yksinomaisemman. Suunnittelutyökalut tarjoavat yksinkertaisen tavan erottua seuraavien ansiosta:

 • Typografian muokkaaminen – työkalun avulla on helppo muokata tekstiä, muuttaa fonttityylejä ja toteuttaa erilaisia ​​värejä, mittoja ja kokoja. Käyttäjät voivat vapaasti muokata otsikoita ja kokonaisia ​​kappaleita.
 • UIKit – työkalu minkä tahansa mukautettujen lohkojen ja elementtien muuttamiseen tai muokkaamiseen. Voit vapaasti muuttaa painikkeen ja kuvakkeiden värejä, tyylejä tai mittoja. Muuta liukusäätimen kokoa niin, että se sopii koko sivun suunnitteluun.
 • Mallinnusasetukset – siirry lisäasetuksiin ja muuta asettelun ulkoasua. Käyttäjät voivat esimerkiksi muokata kunkin elementin välistä etäisyyttä, mukauttaa mobiilisivustojen version mittoja jne.
 • Ucraft-suunnittelijatyökalut

Ilmainen Logo Maker

Verkkosivuston rakentajalla on ilmainen ja erittäin helppo logovalmistaja. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisen tuotemerkkiesityksen muutamassa minuutissa. Tarvitset vain suorittaa kolme yksinkertaista vaihetta:

 1. Valitse kuvake laajasta valikoimasta ilmaisia ​​kuvia (yli miljoona kuvaketta).
 2. Mukauta logo venyttämällä tai kaventamalla kuvaketta. Lisää värejä tai muokkaa mittoja.
 3. Tallenna logo missä tahansa saatavilla olevassa muodossa (.PNG tai .SVG).
 4. Ucraft-logovalmistaja

Voit käyttää logoa paitsi verkkosivustolla myös fyysisesti myytävissä tavaroissa ja esineissä parantaaksesi myymäläsi tunnettavuutta.

Ilmainen aloitussivun luoja

Ilmainen aloitussivun rakentaja on Ucraftin upea ominaisuus. Se on saatavana kaikille tilaajille suunnitelmasta huolimatta. Voit hyötyä siitä, vaikka käytät ilmaista pakettia. Näin se toimii:

 1. Laulat sisään, valitset suunnitelman ja valitset ilmaisen aloitussivutoiminnon.
 2. Selaa valmiita yhden sivun teemoja ja asetteluja valitaksesi parhaiten sopivan.
 3. Mukauta aloitussivun rakennetta, lisää lisäelementtejä tai lohkoja.
 4. Käytä SEO-asetuksia luoda SEO-ystävällinen sisältö.
 5. Yhdistä mukautettu verkkotunnus ilmaiseksi ja julkaise aloitussivu.

Se on loistava tapa lisätä liikennettä ja pitää asiakkaat tietoisina uusista tuotteistasi tai erikoistarjouksistasi.

Blogging-alusta

Luovat bloggaajat, jotka aikovat käynnistää ja hallita täysikokoisia ja visuaalisesti houkuttelevia blogeja, arvostavat varmasti mahdollisuutta käyttää Ucraftin tarjoamista artikkelisovelluksesta. Sovellus mahdollistaa blogin luomisen tai uutisosion julkaisemisen verkkosivustolla käyttäjien huomion herättämiseksi. Koko prosessi ei vie sitä pidempään kuin useita minuutteja, ja se yleensä suoritetaan muutamassa helpossa vaiheessa.

Ucraft-kojelaudan artikkelit

Sovellusta käyttämällä voit luoda blogisivun asettelun niin monelle viestille kuin tarvitset. Yhdistä sosiaalisen median painikkeet jokaiseen viestiin, jotta käyttäjät voivat jakaa artikkeleita tilaajille.

Älä unohda optimoida hiljattain luotavaa blogia täyttämällä metakoodit. Tämä on paras tapa parantaa blogisi hakukoneiden sijoitusta. Säädä kommenttijärjestelmää lisäämällä Disqus-kommenttilisäosa. Käytä lopuksi WYSIWYG Ucraft -tekstieditoria sisällön muokkaamisen yksinkertaistamiseen ja joustavuuteen.

Jos selviät tehtävästä korkealla tasolla, hyödyt blogiisi monin tavoin. Sen avulla voit ohjata liikennettä, markkinoida palveluitasi tai tuotteitasi, jakaa kokemuksiasi tilaajien kanssa, luoda luotettavaa läsnäoloa verkossa, vahvistaa auktoriteettiasi, luoda viittauksia ja rohkaista kohderyhmääsi viestintään.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:63
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
Lähdekoodin injektio:&# X2714; JOO

Ucraft tarjoaa rikkaan mallipohjan, ja niitä voidaan käyttää aloitussivujen luomiseen, kun taas muut ovat hyviä yrityssivustoille. Kaikki ne näyttävät kuitenkin olevan varsin houkuttelevia, niiden litteillä malleilla, koko näytön muodolla, korkealaatuisella toimialakohtaisella sisällöllä ja muilla ominaisuuksilla, joita varmasti arvostat. Yleensä näiden mallien laatu on täällä keskimääräistä korkeampi.

Jokaisessa teemassa on kuvaus ja esikatseluvaihtoehto. Oikean mallin valitseminen ei vie kauan. Teemavalikoima on jonkin verran rajallinen, mutta mitä tahansa mallia voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Kun olet valinnut mallin, sinulle tarjotaan katsoa lyhyt, mutta yksityiskohtainen ja hyödyllinen video, joka antaa käsityksen järjestelmän perusteista. Katsoitko sitä jo? Sitten olet valmis mukauttamaan malliasi vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorin avulla, mikä johtaa saatavuuteen. Voit valita laajasta joukosta esisuunniteltuja lohkoja ja widgettejä, jotka voivat auttaa sinua kehittämään verkkosivustosi rakennetta.

Ucraft-lohkot

Vedä vain tarvittava elementti sivuille. Muuta sen väri, sijainti, etäisyys, koko, sisältö ja saat halutun tuloksen nopeasti! Jokaisella lohkolla tai widgetillä on useita asetuksia: taustakuva, opasiteetti, lohkon sijainti (pystysuora tai vaakasuora), kohdistus, väri jne. Näiden ja muiden ominaisuuksien vuoksi pystyt tekemään minkä tahansa oman mallin tavoitteidesi ja vaatimustesi täyttämiseksi..

Lisäksi, voit lisäksi käyttää Suunnittelija-työkaluja osa, joka sijaitsee hallintapaneelissa. Työkalu mahdollistaa typografian (otsikkotyypit, fonttikoko, koko, kirjainväli jne.) Säätämisen, painikkeen ja muodonmuodostajan käytön. Voit myös muokata verkkosivuston asettelua (sen leveyttä, sisennyksiä työpöydälle ja mobiilinäkymään, jne.).

Suunnittelijatyökalujen osiota ei itse asiassa tarvita – Ucraft-mallit näyttävät hyvältä sellaiselta kuin se on, kun taas oletuseditointityökalut ovat riittävän hyviä antamaan verkkosivustolle yksilöllisen ja erinomaisen ilmeen..

Toinen mielenkiintoinen asia Ucraftissa on mahdollisuus jakaa lohkon sisällä olevat värit värein. Tämä mahdollistaa kaksisävyn, tuoreen suuntauksen verkkosivujen suunnittelussa, kun lohkon jokaisella puoliskolla on oma väri, kun taas niiden suhteita ja kokoa voidaan muuttaa. Monet käyttäjät saattavat pitää tätä ominaisuutta hyödyllisenä verkkosivustojen kehittämisessä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että huolimatta rajallisesta määrästä malleja, Ucraft näyttää hyvältä suunnittelun kannalta. Korkealaatuiset mallit, jotka toimitetaan monien kätevien työkalujen avulla, mahdollistavat upean tuloksen. Koodausta ei tarvita. Täydellinen aloittelijoille.

4. Asiakastuki

Ucraftilla on laaja osaaja, jota edustavat yksityiskohtaiset ohjeet ja artikkelit. Ne kattavat kaikki olennaiset aiheet. Opit kuinka aloittaa verkkosivuston käyttö kojelautavihjeiden, sovellusintegraation jne. Lisäksi. Artikkelit kuvaavat myös kaikkia verkkokaupan ominaisuuksia, White Label -ratkaisua jne..

Alustalla on erillinen Markkinointiopas. Se on vaiheittaiset ohjeet yritysten omistajille, yrityksille ja yrittäjille. Käyttäjät oppivat hienosäätämään SEO-asetuksia, käyttämään tehokkaita SMM-strategioita, käyttämään PPC: tä, sähköposti- ja sisältömarkkinointia jne.

Ucraftilla on kasvava käyttäjäyhteisö, jota edustaa paikallinen foorumi ja useita ketjuja keskusteltavaksi. Täältä voit löytää käteviä asiantuntijavinkkejä, viimeisimmät päivitystiedot ja muistiinpanot, luoda uusia ketjuja kysyttämään ammattilaisia.

Live Chat -ominaisuus on viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, jos tarvitset kiireellistä ratkaisua ongelmaan. Kestää muutaman minuutin, ennen kuin tukitiimi palaa vastaukseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että tuki täällä on erittäin hyvä.

5. Hinnoittelupolitiikka

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Ilmainen verkkosivusto:Vapaa✓ Peruselementit;
✓ mukautettu verkkotunnus;
✓ Ilmainen hosting.
Pro-verkkosivusto:$ 10 / mo✓ 50 tuotetta;
✓ Upota HTML / CSS / JS;
✓ Monikielinen verkkosivusto.
Pro Shop:$ 21 / mo✓ 1000 tuotetta;
✓ 0% transaktiomaksu;
✓ Alennuskupongit.
BigCommerce:$ 39 / mo✓ Rajoittamaton määrä tuotteita;
✓ Myy EBAY: ssä ja Facebokissa;
✓ ALV käännetty.

Verkkosivun rakentaja on saatavana neljässä eri suunnitelmassa. Käyttäjät voivat valita parhaan paketin verkkosivustotyypin, sen monimutkaisuuden ja yleisten tavoitteiden mukaan. Ensimmäinen suunnitelma on 100% ilmainen. Se voi olla hyvä vaihtoehto yhden sivun hankkeille sekä aloitussivuille tuottaa liidit tai ohjata liikennettä tarvittaville tuotesivulle. Mukana on kaikki sivun räätälöinnin peruselementit ilmaisen SSL: n, integroidun Google Analyticsin ja mahdollisuuden yhdistää mukautettu verkkotunnus ilmaiseksi.

Maksetut suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Pro-verkkosivusto Alkaa 10 dollarista kuukaudessa ja on hyvä pienyrityssivustoille ja pienille digitaalikauppoille, joissa on jopa 10 tuotetta.
 • Pro Shop on kattavampi paketti, joka maksaa 21 dollaria kuukaudessa kasvaville liikkuville liikkeille, joissa voi myydä jopa 1000 tuotetta verkossa. Se sisältää repiä hallintasovelluksen, verovapautuksen ja paljon muuta.
 • BigCommerce on lopullinen verkkokauppasuunnitelma, jossa on kaikki rajattomat ominaisuudet useiden myyntikanavien, kuten eBay, Amazon ja jotkut muut, lisäksi.

6. Valkoisen etiketin ratkaisu

Niille käyttäjille, jotka aikovat käyttää järjestelmää verkkosivustojen rakennusyritysten perustamiseen, Ucraft tarjoaa skaalautuvan White Label -ratkaisu tarjoamalla useita etuja. Palvelu mahdollistaa sen ominaisuuksien ja työkalujen käyttämisen tuotemerkilläsi markkinointimenestyksen parantamiseksi ja asiakkaiden luottamuksen lisäämiseksi.

Suunnittele vain asiakkaillesi tarjottavien mallien ja osioiden suunnittelu ja valmistaudu myymään verkkosivuja yrityksesi nimellä. Tämä ratkaisu on hyödyllinen freelancereille, yrittäjille ja verkkosivujen suunnittelutoimistoille, jotka haluavat saada kaiken irti liiketoiminnan edistämisestä.

White label -ratkaisu on tällä hetkellä saatavana kahdessa eri mallissa. Ne sisältävät:

 • SaaS-malli – saat itse oman tuotemerkkisi verkkosivujen rakentajan, joka luo pienyrityksen verkkosivun, aloitussivut tai digitaalikaupat asiakkaillesi oman studiosi puolesta. Lisäksi voit tarjota asiakkaille pääsyn verkkosivustojen rakentajaan, jotta he voivat rakentaa omia projektejaan. Mallissa on yksinkertainen kojelauta, jossa voit asettaa hinnoittelupolitiikan tai hallita tilauksia.
 • Mukautettu ratkaisu – tämä toimii suurille yrityksille ja palveluntarjoajille, jotka haluavat integroida verkkosivustojen rakentamisen yrityksen ekosysteemiin. Kehittäjät voivat vapaasti luoda eksklusiivisia elementtejä ja lohkoja, kun taas yritysten omistajat voivat käynnistää tytäryhtiöohjelmia tai toimia jälleenmyyjinä.

Jokaisessa mallissa on erillinen suunnitelma:

 • Partner-paketti alkaa 799 dollarilta kuukaudessa. Se saattaa toimia riippumattomille suunnittelijoille ja verkkovastaaville sekä markkinointivirastoille.
 • Itsenäinen isäntäpaketti alkaa 1899 dollaria kuukaudessa. Se on hyvä palveluntarjoajille, verkkotunnusten rekisteröijille, jälleenmyyjille jne.

Niistä eduista, joita saat työkalua käytettäessä, arvostat varmasti yksinkertainen vedä ja pudota -editori, integroitu Google Cloud -majoitus, yli 15 kolmannen osapuolen integroinnin saatavuus (Google Maps, Vimeo, Disqus, Mail Chimp, YouTube, SoundCloud, PayPal, Instagram, Twitter, Google Analytics jne.), verkkotunnus jälleenmyyjä, ymmärrettävä ja käyttäjäystävällinen järjestelmänvalvojan kojelauta, useita maksuyhdyskäytäviä, lopullinen sovellusliittymä, omistautunut tilinhallinta ja paljon muuta.

7. Hyödyt ja haitat

Ucraft on verkkosivustojen rakentaja, joka on hyvä aloittelijoille, koska mitään koodaustaitoja ei vaadita. Se tarjoaa riittävästi ominaisuuksia laatikosta, jotta voidaan luoda erityyppisiä verkkosivustoja minuuteissa. Alustalla on edullinen suunnitelma ja paljon lisätoimintoja, joista hyötyä. Toisaalta jotkut käyttäjät saattavat tarvita enemmän joustavuutta sivujen mukauttamisessa, kun taas mallien valinta näyttää silti hiukan rajalliselta.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tyylikkäät mallit ja tehokkaat suunnittelijatyökalut.
&# X2714; Hyvä aloittelijoille vedä ja pudota -editorin ansiosta.
&# X2714; Paljon ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten logo ja aloitussivun luomisohjelma.
&# X2714; Ihmisarvoinen ilmainen paketti.
&# X2714; Integroitu Google-analytiikka ja tietoturvavälineet.
&# X2714; Laajennettu asiakastuki.
✘ Rajoitettu mallivalikoima (63 teemaa).
✘ Osasisäisen lohkon muokkaaminen ilman mahdollisuutta siirtää elementtejä.

Pohjaviiva

Ucraft – on tyylikäs, moderni ja houkutteleva verkkosivustojen rakentaja, josta on varmasti paljon apua aloittelijoille. Alusta on myös hyvä ratkaisu monimutkaisten ja laaja-alaisten verkkosivustojen luomiseen (paitsi foorumeita).

Tämä verkkosivustojen rakentaja on mukava valinta tarjoamiensa ominaisuuksien vuoksi. Hienon yrityssivuston luominen on pala kakkua tällä alustalla. Siellä on kaikki mitä tarvitset tähän tarkoitukseen: runsas valikoima widgettejä ja vedä ja pudota -lohkoja, joita voidaan mukauttaa muutamalla napsautuksella, SEO-parametrit verkkosivuston edelleen mainostamiseen ja ensiluokkaiset mallit.

Lisäksi voit testata järjestelmän ilmaiseksi, vaikka siihen kuitenkin liittyy erityisiä rajoituksia. Kokeile sitä, se ei satuta tarkistamalla sitä. Etsitkö edelleen kohtuuhintaisia ​​ja toimivia verkkosivujen rakentajia? Älä ole, koska Ucraft on todella huomion arvoinen!

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map