uKit arvostelu

uKit arvostelu


uKit – on verkkosivustojen rakentaja, joka on tottunut käynnistää ja hallita pienyritysten verkkosivustoja ja muun tyyppiset projektit henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön. Järjestelmä on saavuttanut suosion maailmanlaajuisesti uskomattoman yksinkertaisuus Se ei vaaranna laatua ja ammattimaista web-suunnittelua koskevaa lähestymistapaa. Tämä on välttämätön ratkaisu aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka haluavat luoda ammattimaisen läsnäolon yrityksilleen. Tämä verkkosivustojen rakentaja toimii hienosti kaikille pienten ja keskisuurten yritysten edustajille, joilla ei ole kokemusta verkkosivujen suunnittelusta ja jotka eivät halua maksaa valtavia summia verkkostudioille.

Sinun ei tarvitse hallita ohjelmoinnin perusteita työskennelläksesi uKitin kanssa – järjestelmä on yksinkertainen ja joustava ja se suorittaa noin 70% työstä yksinään. Täällä ei ole asettelua, tyylitaulukoita, Photoshopia ja muita päivittäisiä aiheita, joita useimmat Web-kehittäjät kohtaavat. Toistuvat päivitykset tekevät palvelusta entistä kätevämmän ja toimivamman.

Yksi parhaimmista visuaalisten toimittajien näytteistä perustuu uKit: n avulla käyttäjälle mahdollisuus suunnitella houkutteleva verkkosivusto tyhjästä ilman mitään valmisteluvaiheita vain 1-2 tunnissa. Tämä on verkkosivustojen rakentajan suurin etu: kuka tahansa voi saavuttaa kunnollisen tuloksen työskennellessään sen kanssa. Tätä voidaan verrata ammattimaisen web-suunnittelijan työhön.

Hyvät ja huonot puolet

uKit toimii erinomaisesti vaivatonta ja mukavaa verkkosivustojen kehitysprosessia varten. Sitä voidaan käyttää pienyritysten verkkosivustojen, blogien, portfolioiden, promo-verkkosivustojen, aloitussivujen ja jopa pienistä keskisuuriin verkkokauppojen perustamiseen ja tehokkaaseen hallintaan. Ottaen huomioon järjestelmän edullinen hinta, sillä ei näytä olevan lainkaan haittoja. Kun kuitenkin alat selata alustaa, saatat lopulta kohdata joitain sen haitoista. Tästä syystä on järkevää luetella kaikki palvelun edut ja haitat nyt nähdäksesi, mitä sillä on tarjottavanaan.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Lievä oppimiskäyrä aloittelijoille;
&# X2714; Rikas kokoelma reagoivia niche-erityisiä malleja;
&# X2714; Ilmainen SSL-varmenne;
&# X2714; Laaja integrointivaihtoehto;
&# X2714; Useita toimivia widgettejä;
&# X2714; Ilmainen varmuuskopiointi;
&# X2714; Väliaikainen pääsy verkkosivuston hallintaan.
✘ Ei toimi hyvin suurilla täysin varustetuilla verkkosivustoilla ja verkkokaupoissa;
✘ Järjestelmällä avatut verkkosivustot näyttävät samanlaisilta yhtenäisen osiomuodon vuoksi;
✘ Ei ilmaista suunnitelmaa.

Mihin se sopii?

uKit on nykyaikainen, kätevä ja yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, joka on alun perin tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajille. Sen ominaisuusjoukko on riittävän tehokas vastaamaan jokaisen käyttäjän tarpeita, sillä hänellä on tarkoitus aloittaa ja hallita tehokkaasti ammatillisia projekteja. Tärkeintä on, että verkkosivustojen rakentaja ei vaadi mitään koodaus- ja verkkosuunnittelutaitoja laatuprojektien toteuttamiseksi. Jokainen osaa hallita intuitiivisen visuaalisen käyttöliittymänsä voidakseen suunnitella projekteja valmiista widgetistä ja sisältölohkoista.

Verkkosivun rakentaja toimittaa laajan valikoiman reagoivia täysin räätälöitäviä malleja, jotka on räätälöity erityisiin kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarpeisiin. Koska integroitu vedä ja pudota -toiminto, on mahdollista aloittaa minkä tahansa monimutkaisuuden tason projektit ilman mitään koodaustaitoja. Nämä ovat vain muutamia ilmeisimmistä syistä, miksi alusta on suosittu yrittäjien, mainosten, opiskelijoiden, taiteilijoiden, valokuvaajien, mallien, stylistojen ja muiden käyttäjien keskuudessa..

Helppokäyttöisyys

Minkä tahansa toimenpiteen aiotkin suorittaa – oli se sitten widget-integrointi, blogi-viestien luominen, verkkotunnusyhteys jne., Se on helppoa ja kätevää. uKit on jaettu loogisesti kahteen alueeseen: hallintapaneeli ja rakennusohjelma. Jälkimmäisessä on neljä toiminta-aluetta: Sivustosivut, rakentaja, suunnittelu ja mukautuva sivunäkymä.

Rakentajan mukana tulee esikatseluvaihtoehto, jonka avulla näet kaikki muutokset toiminnassa heti. Lisäksi voit esikatsella työtäsi milloin tahansa napsauttamalla Esikatselu-painiketta. Esikatsellessasi verkkosivustoasi voit vaihtaa eri laitteiden välillä: pöytätietokoneet, tablet-laitteet ja mobiililaitteet. Tämä antaa sinulle realistisen kuvan siitä, miltä sivustosi näyttää eri laitteilla.

Hallintapaneeli antaa sinun hallita sivustosi pääasetuksia: yhdistä analytiikka, katso vierailijatilastoja, saa neuvoja mainostamisesta, ota käyttöön rakenteilla oleva tila, lataa favicon, tarkastele ilmoituksia, saa apua ja paljon muuta.

Päästä alkuun

Ennen kuin siirryt verkkosivustojen kehitysprosessiin, sinun on kirjauduttava käyttöympäristöön. Onneksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa helpon, nopean ja vaivatonta rekisteröintimenettelyn. Tässä on mahdollista valita kahdesta kirjautumisvaihtoehdosta. Ensimmäinen tarkoittaa sosiaalitilisi käyttöä (tämä voi olla Facebook, Google+, uID tai LinkedIn), jos sinulla jo on sellainen. Toinen rekisteröintivaihtoehto on täyttää rekisteröintilomake antamalla sähköposti- ja salasanatiedot.

Tämän vaiheen suorittamisen jälkeen sinulle tarjotaan vaatimustenmukaisuus rekisteröintiin aktivoimalla sähköpostilla oleva linkki. Heti sen jälkeen sinut ohjataan mallinvalintasivulle valitsemaan yksi siellä luetelluista malleista. Samoin sinulla on mahdollisuus luoda väliaikainen verkkotunnus täällä itse tai luoda se satunnaisesti. Heti kun olet tehnyt tämän vaiheen, sinulle tarjotaan suorittaa useita muita helppoja ja nopeita vaiheita, kuten verkkosivun nimen luominen, yhteystietojen luominen, linkkien lisääminen sosiaalisen verkoston tileihin jne..

Lopuksi näet verkkosivun editorin, jossa voit napsauttaa lohkoja, kokeilla kuvia, väriyhdistelmiä ja integroida uusia elementtejä. Kaikesta edellä mainitusta neljästä osasta koostuvan toimittajan tutkimiseen ja hallitsemiseen kestää noin useita minuutteja (Näitä ovat “Suunnittelu”, “Suunnittelija”, “Sivut” ja “Mukautuva sivustonäkymä”). Tarkastellaan kunkin ominaisuuksia yksityiskohtaisesti:

Huomaa: Mukautuvaa sivustonäkymää tarkastellaan Suunnittelu-osiossa.

 • “Suunnittelu” -tila. Sen avulla voit muuttaa verkkosivustosi suunnittelua valitsemalla verkkosivun värimaailman ja taustan. Voit käyttää taustana yksinkertaista värivalikoimaa, ladattua kuvaa ja jopa Google maps -karttaa.
  uKit-suunnittelutila
  Lisäksi on järkevää mainita mahdollisuus aktivoida parallaksiefekti jokaiselle kuvalle. Se voi parantaa erityisesti käyttäjien vaikutelmaa verkkosivujen sivuista ja niiden sisällöstä. On myös mahdollista vaihtaa malli mihin tahansa muuhun täällä saatavilla olevaan teemaan.
 • “Builder” -tila. WYSIWYG-editoria ja vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajaa käytetään tässä tärkeimpiin verkkosivustojen muokkaustapoihin. Näiden menetelmien yhdistävyys antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa tärkeimmät toiminnot verkkosivustoelementeillä ja lohkoilla lisäämällä, poistamalla, muuttamalla tai sijoittamalla ne vain muutamalla napsautuksella. Toimintosi tulokset näytetään heti online-tilassa.
  uKit Builder -tila
  Sinun on työskenneltävä widgetien kanssa – toiminnalliset elementit, jotka lisätään verkkosivujen sivuille yksinkertaisesti vetämällä. Niitä on täällä monia, mukaan lukien tuotekortit, audio-soitin, Google-haku, live-chat, suosittujen palveluiden sosiaalinen baari, soittopyyntö, liukusäädin, hinnasto, uutistieto (joka on itse asiassa blogi) ja paljon muuta. Voit käyttää myös valmiita lohkoyhdistelmiä, joita tarvitaan tietyn toiminnon suorittamiseen, kuten otsikko / alatunniste, tekniset tiedot, tuotteet, yhteystiedot, portfolio, arvostelut jne..
 • “Sivut” -tila. Tämän tilan ansiosta käyttäjä voi suorittaa erilaisia ​​toimintoja verkkosivuilla: lisätä uusia sivuja, poistaa olemassa olevia, muuttaa sivujärjestystä valikossa, muokata verkkosivun sisältöä, kopioida, täyttää sisällönkuvauskentät.
  uKit Pages -tila
  Kaikki verkkosivuille lisäämäsi elementit voidaan lisäksi asettaa: Voit muuttaa sisäisen lohkon koostumusta, valita visuaalisen suunnittelun vaihtoehtoja, näytettyjen elementtien määrän ja muodon, taustan jne..

Kun olet hallinnut nämä osiot ja koko verkkosivuston kehitysprosessin, sinun on helpompaa aloittaa projektin muokkaaminen.

Verkkosivun muokkaaminen

uKit käyttää yhtä kapealla parasta visuaalista toimittajaa. Kaikki tässä olevat vaiheet voidaan suorittaa vain muutamalla napsautuksella. Mikä on vaikuttavaa, on mahdollista käynnistää valmis verkkosivusto vain 1-2 tunnissa vetämällä elementit ohjauspaneelista verkkosivujen sivuille sekä luomalla / säätämällä sisältölohkojen sijainteja. Useimmissa tapauksissa joudut vain muokkaamaan oletusarvoisesti tarjoamaa esittelysisältöä, mukauttamaan värejä, fontteja, asettelua, taustaa jne. Saadaksesi halutun tuloksen.

Kaikilla elementeillä, jotka voit valita ja lisätä sivulle, on yksityiskohtaiset asetukset. On mahdollista valita erilliset suunnitteluvaihtoehdot ja muokata monille niistä esto-sisältöä. Samoin voit asettaa lohkorakenteen ja taustan jokaiselle lohkolle. Jos haluat lisätä kuvia gallerioihin ja fontteihin, sinun ei tarvitse ladata niitä palvelimelle. Sen sijaan voit antaa vain linkin vaadittuun kuvaan, jotta sen voi ladata automaattisesti.

Valmiiden lohkojen ohella järjestelmä sallii tyhjien lohkojen integroinnin ja räätälöinnin antamaan niille ainutlaatuisen suunnittelun. On myös mahdollisuus kopioida vaadittavat lohkot sivulta toiselle. Tämän avulla voit lisätä jo mukautetun esto / widget -sovelluksen toiselle sivulle napsauttamalla estokuvakkeen nuolta ja valitsemalla sivun, johon haluat kopioida. Lopuksi voit lisätä lohkoja ”Suosikit” jakso nopeaan käyttöön, jos on tarpeen julkaista samat lomakkeet usein.

Lohkointegraation lisäksi uKit antaa sinun siirtyä Widgetit-osioon, josta pääset käsiksi useisiin widgetteihin. Niiden valinta on melko laaja, kun taas tarvittavien tuotteiden valintaprosessi on helppoa ja nopeaa. Täällä on jopa kätevä hakusuodatin, jonka avulla voit lajitella käytettävissä olevat widgetit ja valita integroitavat. Widget-pääluokat ovat seuraavat:

 • perustiedot (Otsikko, teksti, kuva, galleria, liukusäädin, painike, kuvake);
 • Rakenne (Erotin, avaruus);
 • Sisältö (Lainaus, kortti, taulukko, PRO-taulukko, arvostelut, vaiheet, aikajana, hinnasto, ajastin, HTML-koodi, Google-haku, uutiset-widget, galleria);
 • Verkkokauppa (Tuote);
 • ulompi (Ecwid, AddThis sivupalkki, kustannuslaskin);
 • tiedotusvälineet (Tiedosto, video, SoundCloud, SlideShare);
 • Ottaa yhteyttä (Yhteystiedot, Yhteydenottolomake, Soittopyyntö, Kartta, MailChimp, LiveChat, JivoChat);
 • sosiaalinen (Jaa painikkeet, sosiaaliset verkostot, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit sisältää kaiken, mitä käyttäjä voi tarvita aloittaakseen monipuolisen verkkosivuston – valitse vain tarvittavat lohkot / widgetit saadaksesi verkkosivustosi tarpeisiin vastaavan. Palvelun integroitu työkalusarja riittää sekä nykyaikaisen promo-sivuston että pienen verkkokaupan perustamiseen.

Käynnissä

Kun työskentelet verkkosivustosi suunnittelussa, voit luoda varmuuskopioita projektistasi voidaksesi palauttaa aiemmat. Heti kun olet valmis verkkosivustosi mukauttamiseen, voit esikatsella tulosta ennen julkaisua. Tämän avulla näet verkkosivuston yksityiskohdat sekä olemassa olevat virheet / virheet voidaksesi korjata ne oikeaan aikaan. Napsauta lopuksi “Julkaista” -painiketta siirtyäksesi elämään.

ominaisuudet & Joustavuus

uKit-verkkosivustojen rakennusohjelmassa on intuitiivinen ja moderni käyttöliittymä. Siinä ei ole tarpeettomia toimintoja ja vaiheita, jotka hidastavat web-suunnitteluprosessia. Tämä tekee palvelusta erittäin tehokkaan.

uKit-widgetit

Blogit ja aloitussivut

Yrityssivustojen lisäksi uKit mahdollistaa luomisen blogit ja aloitussivut maksimaalisen tehokkuudella. Ensimmäinen vaihtoehto toteutetaan täällä lisäämällä ”Uutiset Informer-Widget verkkosivustolle. Asetit vain uutisnäyttömuodon usealla napsautuksella (on tietysti myös mahdollista tehdä blogisivusta kotisivu). Heti sen jälkeen kaikki viestitUutiset-Osa julkaistaan ​​täällä perustetussa muodossa.

uKit News -widget

Kaikki uKit-mallit toimivat hyvin aloitussivuille: ne ovat laajakuva, jaettu lohkoihin ja visuaalisesti houkuttelevia. Tässä on mahdollisuus aktivoida ankkurivalikko (valikkolinkit viittaavat valittuihin verkkosivujen lohkoihin). Lisäksi on mahdollista korjata valikon sijainti staattiseksi, kun selaat sivua. On selvää, että “Ylös” -painike on saatavana myös täältä, samoin kuin ajastin-widget, jota yhden sivun verkkosivusto ei ole mahdoton ajatella. Ajastimen asettaminen ei vie myöskään paljon vaivaa ja aikaa.

Aikatauluinen uutisjulkaisu on toinen mielenkiintoinen vaihtoehto. Voit valmistella uutisia, ajoittaa julkaisuja ja lähteä esimerkiksi lomalle. Materiaalit lisätään verkkosivuille automaattisesti aikataulun mukaisesti, kun olet poissa. Blogin omistajat näkevät varmasti tämän ominaisuuden todellisen arvon.

verkkokauppa

Muiden ominaisuuksien lisäksi älä unohda mahdollisuutta luoda verkkokauppoja uKitissa integroidun avulla Ecwid Shop toiminnallisuutta. Sitä käyttääksesi sinun on rekisteröidyttävä moduulin verkkosivuille. Näyttöikkunat näyttävät täältä selkeältä ja siistiltä.

Et kuitenkaan pysty avaamaan suurta supermarketia. Tämä ei ole aivan mukavaa, koska joudut luomaan jokaiselle kategorialle uuden verkkosivun, määrittämään sen suunnittelun jne. Jos sinulla on aikaa ja halua, voit tietenkin käyttää kunnollista tulosta..

uKit Ecwid-widget

Et kuitenkaan kohtaa ongelmia avaamalla suloinen mini-Internet-kauppa. On mahdollisuus lisätä soittopyynnön painike, hinnastot, mainosbannerit, “Lisää tämä” -paneeli, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa linkit vaadituille verkkosivuille useiden sosiaalisten verkkojen kautta. Samoin on mahdollisuus hyödyntää ”USocial.pro” painikerakentajana käytetty paneeli. Sen avulla voit luoda paneeliasettelun, joka kattaa kaikki tarvittavat palvelut lisätäksesi sen edelleen verkkosivustoon juuri sinä paikassa, jonka sinun on pystyttävä keräämään verkkosivustojen napsautuksiin liittyviä tilastoja. Tämä on yksi tehokkaimmista työkaluista, joiden avulla voit parantaa projektisi hakukoneiden sijoitusta SEO-työkalusovelluksen ohella.

Ecwid-laajennuksen lisäksi uKitissä on integroitu työkalu verkkokaupan luomiseen. Se toimitetaan valmiina ja vetoaa varmasti moniin käyttäjiin. Tämä on “Tuote” vekotin. Voit lisätä rajoittamattoman määrän myytäviä tuotteita tai palveluita kuvauksineen ja laatukuvin. Verkkokauppa koostuu kolmesta osasta, nimittäin ostoskärrystä ja tuotteista, ponnahdusikkunoista, joita käytetään tilauksen rekisteröintiin, ja tuotekortin suunnitteluasetuksista kojelautaan. Näin se näyttää: välilehti, jossa on tuotekuva, kuvaus ja tilauspainike.

uKit-verkkokauppa

Voit myös lisätä 3 vaihtoehtoa rajattomalla määrällä arvoja jokaiselle tuotteelle. Kullekin vaihtoehdolle on mahdollista määrittää oma vähittäismarginaali prosenttimäärä tai kiinteä summa. Jos laitat «-» -merkin ennen vähittäismarginaalin arvoa, kustannusta leikataan prosentilla tai määritellyllä summalla verrattuna peruskorkoon. Tämä ominaisuus löytyy kunkin erillisen tuotteen asetuksista, nimittäin “Lisää vaihtoehto” jakso.

Voit valita valuutan (kaikki vaadittavat valuutat ovat saatavilla täältä), online-tilauslomakkeen rakentaja (kenttäjoukot ja niiden volyymit), toimitus- ja maksutavat ostoskorin asetuksissa. Ostoskorin suunnittelua voidaan myös räätälöidä (värit, oletuskuvatekstit, sävyt). Ilmoitukset uusista tilauksista toimitetaan määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tästä lähtien ei tarvitse investoida paljon rahaa verkkokauppojen luomiseen, jotta ne alkavat myydä verkossa.

Online Laskin

Järjestelmä tarjoaa erittäin hyödyllisen “Online-laskin” widget perustuu uCalc-toiminnot. Kun olet lisännyt online-laskimen määrittelemään palvelusi kustannukset verkkosivustollasi, saat tehokkaan työkalun tilausten keräämiseen. Käyttäjät yleensä pitävät sellaisista asioista: henkilö voi mukauttaa tilauksen ja selvittää sen mahdolliset kustannukset kerrallaan. Tämä rohkaisee käyttäjiä tekemään oston.

uKit ilmainen online-laskin

Taulukot

uKit tarjoaa edistyksellisen PRO Tables -widgetin, joka on huomattavasti toiminnallisempi kuin sen vakiovaihtoehto ja mahdollistaa taulukoiden luomisen ja hienosäätön näyttämällä / piilottamalla reunukset / otsikot, yhdistämällä / kopioimalla solut, valitsemalla taulukon elementtien mukautetut värit, säätämällä kenttäkoot jne. Lisäksi voit valita myös ensisijaisen solutyypin – joko normaalin tai tyylitekstipainikkeen. Sinun on nyt määritettävä tärkeimmät painikeparametrit ja asetettava sen näkymä säätämällä mallia, kokoa ja muita käytettävissä olevia kokoonpanoja.

Tarvitsetpa lisätä tai muokata taulukoita, asettaa esikatselukuvia sosiaalisille verkostoille tai suosituille lähettiläille, edistyksellinen taulukko-widget auttaa sinua tekemään sen helposti. Se myös nopeuttaa koko uKit-suorituskykyä. Widgetin kanssa työskenteleminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin tavallisten Google- tai Excel-laskentataulukoiden käyttäminen. Jos olet tehnyt sen aiemmin, hallitset prosessin muutamassa minuutissa.

kirjasimet

uKit-editori mahdollistaa fonttiparien perustamisen verkkosivustolle ja ladattujen kuvien rajaamisen. Käyttäjä voi valita manuaalisesti 2 kirjasinta (otsikkoa ja muuta tekstiä varten) ja määritä niiden näyttöasetukset yksityiskohtaisesti (välivälit, koko, kirjasintyyppi, kirjainten välinen etäisyys). Nämä asetukset ovat saatavilla ”Suunnittelu” -osiossa.

Miksi vain 2 fonttia saa käyttää?? Ei ole salaisuus, että sekoitus eri muotoiltuja kirjeitä pilaa koko verkkosivuston vaikutelman. Joten tämä rajoitus edistää kunnollista tulosta – riippumatta siitä, mitä valitset, se näyttää hyvältä. Älä vain käytä liukusäädintä liikaa vetämällä sitä pääteasentoihin. Tällaisen työkalun avulla voit parantaa verkkosivujen suunnittelua muutamalla napsautuksella – kirjasimilla on huomattava vaikutus sivujen luomaan vaikutelmaan.

Kuvat ja video

Mahdollisuus rajata kuvia lisäämällä niitä esimerkiksi galleriaan tai liukusäätimeen mahdollistaa tarvittavan elementin näyttämisen, välttäen vesileimoja ja muita tarpeettomia yksityiskohtia. Tämä on pieni, mutta melko hyödyllinen ominaisuus. Verkkosivustosi grafiikat muuttuvat siitä vaikuttavammiksi.

Integroitu “Video” -widget vetoaa myös moniin käyttäjiin. Sitä käyttämällä voit lisätä videolinkin, asettaa automaattisen näyttötilan, samanlaisten videoiden näytön lopussa, videon otsikon esityksen ja soittimen ohjauspaneelin. Nämä ominaisuudet voidaan aktivoida / deaktivoida vain muutamalla napsautuksella vain käyttämällä widget-asetusten liukusäätimiä.

UKit -sovelluksella voit määrittää videotausta kaikille käytettävissä oleville lohkoille. Tätä varten ei tarvita kolmansien osapuolien komentosarjojen asentamista tai monimutkaista koodinintegraatiota – jokainen voi selviytyä tehtävästä muutamassa minuutissa. Muutamalla napsautuksella riittää verkkosivustosi viihdyttävämpi, vuorovaikutteisempi ja dynaamisempi. Videotausta näkyy elävästi informaatiolohkojen takana, kiinnittäen siten käyttäjien huomion vaadittuun sisältöön.

Asennaksesi videotausta sinun täytyy vain avata Tausta-välilehti, joka on käytettävissä estoasetuksissa, lisätä linkki käyttämästäsi videolähteestä (joko YouTube tai Vimeo) ja määritä tärkeimmät näyttöparametrit (peittokuva, voimakkuus, kohdistus, zoom, videon toistonopeus, tehosteet jne.).

Kiinnitetyt lohkot

Ominaisuus mahdollistaa sisältölohkojen valitsemisen ja kiinnittämisen tietylle verkkosivuston kohdalle sivun yläreunaan tai sen alaosaan. Voit käyttää ominaisuutta mihin tahansa verkkosivusi käytettävissä olevaan lohkoon, alatunnistetta ja otsikkoa lukuun ottamatta. Lohkojen kiinnitysprosessi on yksinkertainen ja tarpeeksi helppo suorittaa loppuun käyttäjien monipuolisena verkkosivujen suunnittelun asiantuntemuksena. Muista kuitenkin, että sinun ei pitäisi kiinnittää lohkoa, jos sen mitat ylittävät näytön kokonaiskorkeuden tai verkkosivustollasi on kiinteä valikko, joka liikkuu alaspäin kun vierität sivua alaspäin. Muutoin tällä voi olla negatiivinen vaikutus käyttäjän selauskokemukseen.

Kuvakeanimaatiot

uKit tekee nyt mahdolliseksi käyttää Icon-widgetiä, joka toimitetaan animaatiotehosteiden kanssa, houkuttelevampaan verkkosivustoesitykseen. Kaiken kaikkiaan järjestelmäkehittäjät ovat lisänneet 4 uutta animaatiotehostetta, jotka voit valita ja käyttää verkkosivusi kuvakkeisiin. Jokainen tehoste puolestaan ​​sisältää luettelon asetuksista, joiden avulla voit kokeilla verkkosivustosi näkymää. Jos tällainen tarve on, voit valita ja käyttää useita efektejä samalle kuvakkeelle kerrallaan ilmaistaksesi luovuutesi ja lisätäksesi asiakkaiden sitoutumista. Animaation nopeutta sekä näyttövaihtoehtoja voidaan säätää erikseen web-suunnittelutarpeidesi perusteella.

Hyödyllisiä widgettejä

”Timeline” ja “Askeleet” ovat parhaat esimerkit mielenkiintoisista tietyistä uKit-widgetistä. Ne auttavat näyttämään tiedot kaikista toimintasarjoista edullisimmassa valossa, olipa kyse sitten tapahtumien aikataulusta, tietyn tuloksen saavuttamiseen tarvittavista toimenpiteistä, tapahtumajulisteesta jne..

uKit Steps -widget

Widgetien välinen ero on sisällön suunnassa, joka voi olla joko pystysuora tai vaaka. Asetusten avulla voidaan valita kuvasuunnitelma, joka merkitsee portaat, jakajat, allekirjoitukset jne. Tällaiset elementit näyttävät melko luonnollisilta yritysten verkkosivustoilla, mikä on tärkeä asia, koska suurin osa ihmisistä arvostaa laadukkaita infografioita.

Verkkosivun rakentaja on myös päivittänyt versionsa Sosiaalisten verkostojen widget laajentamalla sitä joukolla uusia trendikkäitä palveluita, kuten WhatsApp, Telegram, Viber ja muut. Nämä sovellukset ovat hyödyllisiä useimmille käyttäjille, joille on tarvetta määritellä linkit näihin tunnettuihin lähettiläisiin ja sosiaalisen median järjestelmiin heidän verkkosivuja luotaessa..

SendPulse-integrointi

uKit on ilmoittanut integroituneensa SendPulse-järjestelmään. Suosittu widget on nyt kaikkien käytettävissä, jotka haluavat lisätä ja mukauttaa verkkosivustojen kävijöille tarkoitettuja käteviä web-ilmoitusilmoituksia vain muutamalla napsautuksella. Yhdistä SendPulse-widget on helppoa ja nopeaa. Päästä vain kojelautaan, valitse vastaava elementti ja ota käyttöön push-ilmoitukset. Koko prosessi kestää alle minuutin.

Hosting

Rajoittamaton tallennustila ja käyttäjän valokuvien automaattinen optimointi ovat palvelun merkittäviä etuja. Ei ole monia aloittelijoita, jotka ymmärtävät verkkosivustolla käytettävien kuvien pakkaamisen tärkeyden. Kaikki 6 Mt: n valokuvat peilipalvelimelta tuhoavat vain niiden verkkosivujen suorituskyvyn, joihin ne julkaistaan.

Verkkosivun latausnopeus on huomattava sijoituskerroin hakukoneille. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustoilla, jotka latautuvat hitaasti, hakukoneiden tulokset ovat huonommat verrattuna nopeammin ladattaviin verkkosivustoihin, vaikka muut ominaisuudet pysyisivätkin samoina. Kuvat ovat kuitenkin suurimpia verkkosivuelementtejä ja ne muodostavat suurimman verkkosivun megabittimäärän.

Kun kyse on uKit-järjestelmästä, järjestelmä tekee useita kopioita valokuvista heti lataamisen jälkeen käyttämällä Progressive JPEG- ja Progressive PNG -algoritmeja. Kopiot ovat erikokoisia vastaamaan Bootstrap-sarakkeita, jotka ladataan eri ulottuvuuksilla ja erilaisille laitteille. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä optimoi kuvat automaattisesti, mikä voi parantaa verkkosivujen lataamista. Näin ratkaistaan ​​yksi nykyään yleisimmistä aloittelijoiden ongelmista. Verkkosivusto toimii nopeasti riippumatta kameran tehosta.

Edistäminen

uKit-verkkosivustojen mainosvaihtoehdot toteutetaan mielenkiintoisella tavalla. Käynnistämällä kojetaulun, voit tarkastella järjestelmäsuosituksia tehokkaasta projektin hakukoneoptimoinnista. Aloittelijat arvostavat tällaista apua.

uKit SEO - uKit verkkosivujen rakentaja

SEO on hieno täällä: voit täyttää sisällönkuvauskentät jokaiselle verkkosivulle. Google Analytics -synkronointi auttaa seuraamaan tilastoja ja hallitsemaan mainostrategiaa tehokkaasti. Vaihtoehto, joka sallii organisaation lisäämisen Google maps -karttaan, edistää myös hakukoneiden mainostamista ja käyttäjien asenteita.

uKit mahdollistaa myös 404-sivun mukauttamisen tarpeisiisi. Tässä voit tehdä esimerkiksi lisäämällä ainutlaatuisen tekstiviestin tai kuvan, joka tuo esiin brändisi identiteetin. Mukauttamisprosessin yksinkertaistamiseksi voit käyttää yhtä kolmesta saatavissa olevista suunnittelijoiden tekemistä malleista. Tämä vaihtoehto löytyy Sivut / Palvelu-osiosta.

Huoltotyökalut

Palvelun toinen kohokohta on mahdollisuus aktivoida näkövammaisille tarkoitettu verkkosivustoversio yhdellä napsautuksella. Löydät tämän vaihtoehdon Suunnittelu-osiosta. Se toimii hyvin niille käyttäjille, jotka tarvitsevat luoda koulutussivusto (koulu, yliopisto jne.) tai hanketta mille tahansa muulle hallituslaitokselle. Tämän tyyppisille verkkosivustoille on erityisiä lakisääteisiä vaatimuksia: ne pakottavat tarjoamaan erityisversioita näkövammaisille käyttäjille. uKit sallii tämän tehdä helposti: verkkosivustosi kävijät voivat valita fontin, värimaailman ja kuvan näyttöasetukset verkkosivun otsikon alla olevasta paneelista.

On myös muita uKit-ominaisuuksia, joista olet vaikuttunut. Voit esimerkiksi luoda oman mielenkiintoisen ja houkuttelevan 404-verkkosivusuunnittelun (”Sivut” /”Palvelut”), aktivoi lohkoanimaatio vierittäessäsi (pääsisältönäyttö vierityksen aikana) tai asenna useita karttamerkkejä (jopa 10), jos yritykselläsi on sivukonttoreita muissa paikoissa. On helpompaa nopeuttaa samanlaisten lohkojen suunnittelua eri verkkosivuilla kopioimalla ja lisäämällä ne Suosikki-osioon saadaksesi ne nopeasti käyttöön. Näin se toimii: valitset vain lohkon, napsautat sen parametrikuvakkeen nuolta ja valitset sitten verkkosivun, johon se tulisi sijoittaa. Se siitä!

Ponnahdusikkuna

UKit tarjoaa myös toisen hyödyllisen ominaisuuden: tämä on tilaisuus määrittää tapa, jolla ponnahdusikkunat näkyvät. Sinun pitäisi avata “Sivut” -valikko ja valita ”Ponnahdusikkuna”. Ponnahdusikkunat voivat näkyä heti, kun olet napsauttanut painiketta, ajastinohjelman mukaan, kun vierität (heti kun 75% vierityksestä on valmis) tai sulkeessasi sivua. Voit lisätä erikoistarjouksia, mainoksia tai muita elementtejä ponnahdusikkunoiden sisältöön.

CRM-integrointi

uKit tarjoaa myös AmoCRM-integraation, joka löytyy kojelaudan vaihtoehtojen ydintason. AmoCRM on yksinkertainen ja intuitiivinen potentiaalisten asiakkaiden ja kauppojen kirjanpitojärjestelmä, joka auttaa hallitsemaan ja lisäämään myyntiäsi. Tietojen synkronoinnin käynnistämiseksi tarvitaan tili, joka rekisteröidään palvelun virallisella verkkosivustolla. CRM: n perustaminen auttaa pitämään tehokkaampia promokampanjoita.

uKit SSL CRM -integraatio

Järjestelmä kerää tietoja jokaisesta asiakkaasta (nimi, osoite, sähköposti, puhelin), lähettämällä ilmoituksia uusista tapahtumista sähköpostiisi. Tämä on synkronoitu ponnahdusikkunoiden lomakkeiden, soittopyyntölomakkeiden ja verkkokaupan widgetin kanssa. Voit tarkistaa tilastot sähköpostitse tai suoraan AmoCRM-hallintapaneelissa. Vaihtoehto on erityisen hyödyllinen uKitilla rakennettujen verkkokauppojen omistajille.

Yritysasiakkaat arvostavat mahdollisuutta liittää yrityssähköposti suoraan kojelautaan. Sinun tarvitsee vain yhdistää verkkotunnus verkkosivustoon. Heti sen jälkeen sinulla on mahdollisuus rekisteröidä sähköposti, joka näyttää nimellä “nimi @ verkkotunnuksesi”. Tämä on melko mukavaa ja yksinkertaista.

verkkotunnukset

Puhutaanpa vähän verkkotunnuksista. Ilmainen aliverkkotunnus kuten youwebsite.ukit [dot] minua määritetään alun perin vasta rekisteröityneelle verkkosivustollesi. Se toimii hyvin koeaikana, kun tutkit / testaat järjestelmää. On itsestään selvää, että joudut vaihtamaan sen myöhemmin, jos päätät jatkaa uKitin käyttöä ja suunnitella verkkosivusto sen kanssa.

Heti kun olet tilannut ”Premium” -suunnitelman, voit yhdistää haluamasi verkkotunnuksen tai ostaa uuden verkkotunnuksen verkkosivuston rakentajan käyttöliittymän kautta (millä tahansa vyöhykkeellä). Tämä vaatii muutaman napsautuksen hallintapaneelissa. Verkkotunnus muuttuu noin 15 minuutissa tilauksen lähettämisen jälkeen.

SSL-suojaus

Voit myös yhdistää SSL-varmenteen verkkotunnukseesi ilmaiseksi. Yhdistääksesi HTTPS: n sinun täytyy vain päästä hallintapaneeliin, valita vastaava widget ja verkkotunnus luettelosta. Noin puolessa tunnissa saat ilmoituksen prosessin onnistuneesta loppuun saattamisesta. Yleensä napsautat 2 painiketta ja verkkosivustosi toimii suojatussa HTTPS-protokollassa ilman ylimääräisiä rahainvestointeja!

SSL on alun perin välttämätön verkkosivustoille, jotka hyväksyvät online-maksut. Esimerkiksi Google merkitsee jo verkkosivustot, joissa ei ole tätä varmennetta, epävarmoina. Suojatun HTTPS-protokollan saatavuus vaikuttaa myös verkkosivustojen hakukoneiden sijoitteluun ja asiakkaiden luottamuksen määrään. Sertifikaatin käyttö on joka tapauksessa parempi kuin verkkosivuston käyttäminen ilman sitä. Lisäksi se on ilmainen – täällä ei ole mitään ajateltavaa. Käytä vain sitä!

Väliaikainen pääsy verkkosivuston hallintaan

uKit mahdollistaa väliaikaisen pääsyn verkkosivustollesi kaikille, jotka saattavat olla mukana sen hallinnassa. Ominaisuutta käyttämällä oikeudenhaltija voi muokata / päivittää verkkosivuston suunnittelua, lisätä / poistaa sivuja ja widgettejä, käyttää Google Analyticsia selata verkkosivustojen tilastoja, määrittää sen SEO-parametrit. Tällaiset oikeudet, kuten laskutushistorian tarkastelu ja maksunhallinta, eivät pääse henkilölle, jonka kanssa olet jakanut väliaikaisen verkkosivuston käyttöoikeuden.

Mikä tärkeintä, järjestelmä luo automaattisesti varmuuskopion verkkosivustosta heti, kun myönnät väliaikaisen käyttöoikeuden. Kolmannen osapuolen käyttäjä ei voi poistaa sitä. Jos jotain tapahtuu verkkosivuston hallintaprosessin aikana, omistaja voi palauttaa alkuperäisen verkkosivuston version. Käyttöoikeudet on myös mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Väliaikainen käyttöaika kestää 999 päivää.

uKit-ominaisuus sallii kokemattomien käyttäjien todella avata tehokkaita verkkosivustoja (eikä tämä ole promo-iskulause). Tässä ei ole mitään epäilystäkään.

Design & Mallit

Myös uKit-suunnittelun räätälöintivaihtoehdot ovat melko laajat. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita useista malleista, jotka ovat moderneja ja tyylikkäitä. Sinun tehtäväsi on valita teema, josta pidät eniten, ja antaa sille ainutlaatuinen vetovoima. Sinun pitäisi tietää, että uKit-mallit eroavat paitsi otsikkojen värimalleista ja kuvista, myös niiden rakenteesta ja suunnittelutavoista.

Sivumallit

Käyttäjät huomaavat ensin mallin laadun ja monipuolisuuden tutkiessaan uKit: ää. Kaikki mallit on jaettu 40 aiheeseen ja kapeaseen, jotka sisältävät yli 500 reagoivaa teemaa minkä tahansa maun mukaan. Jokaisen teeman suunnittelu ei ole lopullinen. Voit järjestää, luoda ja poistaa valmiita lohkoja, muuttaa liukukuvia, elementtien värejä, fontteja, valikkosekvenssiä jne. Tarvittaessa voit vaihtaa valitun mallin mille tahansa muulle.

uKit tarjoaa käyttäjille joustavaa ja laadukasta materiaalia. Kun olet työskennellyt sen kanssa, voit lopulta saada upean verkkosivun, jossa on kaikki vaadittavat ominaisuudet (katso oikea uKit-verkkosivustoesimerkkejä). Verkkosuunnitteluprosessin yksinkertaistamiseksi on suotavaa valita kapeammalli. Tämä voi olla valokuvaus, rakentaminen, laki, tavaroiden kuljetus, matkailu, rahoitus, koulutus (tämä on äskettäin lisätty malliryhmä) ja enemmän. Tämä on varma tapa saada sopiva verkkosivustorakenne ja demonsisältö. Muokkaamalla sisältöä voit suunnitella puolet verkkosivustosta alle 20 minuutissa säätämällä lohkojen ja widgetien taustaa, väriä ja ehkä oletusasentoa..

uKit ilmaisia ​​malleja

Halutessasi voit muuttaa mallia web-suunnitteluprosessin aikana. Sillä ei ole merkitystä mihin luokkaan uusi malli viittaa, se tulee alun perin valitun näytteen esityssisällön kanssa. Tämä on kätevää, koska et voi pilata mitään verkkosivustosi aiheesta, vaikka käytät valokuvausverkkosivustolle rakennusmallia. Tämä on myös ylimääräinen syy valita malli luokastasi.

Malliherkkyys on toinen järjestelmän kohokohta – teemat ovat joustavia ja voivat sopeutua automaattisesti mihin tahansa älypuhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen näyttöön. ”Sandwich” -valikot näyttävät hyvältä miltä tahansa näytöltä, kun taas lohkot muuttavat kokoa joustavasti.

Syvä suunnittelun räätälöinti

UKit-malleja ei voi mukauttaa, koska ne kaikki näyttävät rakenteen ja asettelun suhteen melko samanlaisilta. Tämä johtuu tosiasiasta, että järjestelmä on pääosin suuntautunut aloittelijoiden tarpeisiin, joilla usein puuttuu edes perustiedot web-suunnittelusta ja koodaustaitoja. Estä monipuolisuus ja muokattavuus ovat se, joka antaa jokaiselle mallille henkilökohtaisen ilmeen.

Suunnittelun syvällisessä räätälöinnissä voit kuitenkin aloittaa jokaiselle lohkolle käytettävissä olevilla tausta-asetuksilla. Mikä on vaikuttavaa, voit valita ja integroida jopa Google / Bing -kartan taustaksi. Peitto- ja läpinäkymättömyysasetukset mahdollistavat kartan asettamisen web-sivuston kokonaissuunnitteluun niin, että se voisi olla luettavissa ja selkeä.

Voit luonnollisesti käyttää myös vakiokuvia luodaksesi halutun lohkon taustan. uKit antaa mahdollisuuden aktivoida taustan parallaksi -tehosteen antaaksesi verkkosivustollesi hienostuneen ilmeen. Muista, että Depositphotos-käyttöoikeus myönnetään täällä oletuksena. Lisäksi voit määrittää kunkin lohkon rakenteen napsauttamalla vastaavaa painiketta verkkosivun yläkulmassa. Mitä voit tehdä täällä, on valita näytön leveys suhteessa lähetettyyn sisältöön, säätää kohdistusparametreja erillisille elementeille ja valita sopivin lohkotyyppi.

Mukautuva sivustonäkymä

Parantaaksesi käyttäjien mobiiliselaamista, uKit antaa mahdollisuuden hienosäätää mobiililaitteiden ja tablet-laitteiden verkkosivuston ulkoasua. Voit piilottaa lohkot, joita et halua näkyvän mobiilitilassa, muuttaa widget-sarakkeiden lukumäärää ja estää taustat. Widgetien sijainnit on myös mahdollista määrittää jakamaan ne kahteen sarakkeeseen, kun niitä tarkastellaan tableteilla.

Muista, että mobiilisivuston versio synkronoidaan automaattisesti työpöydän alkuperäisen ulkoasun kanssa. Estetyn taustapöydän asetukset menettävät kuitenkin synkronoinnin mobiiliversion kanssa heti, kun otat ominaisuudet käyttöön vain mobiililaitteiden selaamisessa.

Asiakaspalvelu

uKit-asiakastukivaihtoehdot ovat riittävän monipuolisia vastaamaan useimpien järjestelmän käyttäjien tarpeita. Minkälaisista ongelmista kuitenkin kärsit tutkiessasi ja hallitsemalla järjestelmää, voit valita seuraavista tukiratkaisuista:

 • Tehokas tietopohja – tämä on kärkipaikka kaikille käyttäjille, jotka kohtaavat web-suunnitteluun tai verkkosivustojen hallintaan liittyviä ongelmia työskennellessään järjestelmän kanssa. uKit tarjoaa kymmeniä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, jotka on jaettu aiheisiin käyttäjän haun yksinkertaistamiseksi. Tämä on myös paikka, josta voit lukea informatiivisia artikkeleita, jotka kattavat yleisimmät käyttäjät kiinnostavat asiat;
 • Skype ja sähköposti – Jos et löydä vastauksia järjestelmään liittyviin kysymyksiisi tietokannasta, ota aikaa yhteyttä uKit-asiantuntijoihin Skypen kautta tai sähköpostitse käyttämällä virallisella verkkosivustolla olevaa palautelomaketta.
 • blogi – Voit myös tarkistaa virallinen uKit-blogi selata verkkosivustojen kehittämistä koskevia artikkeleita, joiden avulla voit olla ajan tasalla nykyaikaisista teollisuuden suuntauksista;
 • Live chat – uKit-live-chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden, jotta järjestelmän tilaajille voidaan tarjota oikea-aikaista apua aina, kun he kohtaavat ongelmia, kun he työskentelevät projektikehityksen, hallinnan tai jatkokäyttämisen parissa..

Kuten huomaat, uKit-käyttäjillä on useita tukivaihtoehtoja, joista valita. Kaikki riippuu heidän kohtaamansa ongelman monimutkaisuudesta ja heidän tietämyksestään web-suunnittelusta.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko uKit maksaa?

Hintapoliittisessa suhteessa järjestelmällä on paljon tarjottavaa – maksetut suunnitelmat ovat täällä erittäin edullisia. Kun maksat 3, 6 kuukautta tai 1-2 vuotta kerrallaan, sinulle tarjotaan lisäksi mukava alennus – vastaavasti -5%, -10%, -20% и -30%. Siten mitä pidempi tilauksen kesto on, sitä suurempi alennus tulee. Muuten, järjestelmä tarjoaa lisäksi alennuksia käyttäjille, jotka ylläpitävät useita verkkosivustoja kerralla yhdellä sen suunnitelmista.

Tällä hetkellä uKitillä on 4 maksettua tilausta:

uKit hinnoittelu

 • “Minimaalinen” ($ 5 / kk) – tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, joita voit käyttää loistavan verkkosivuston avaamiseen. Suunnitelmassa on mukautettu verkkotunnuksen yhteysvaihtoehto, rajaton määrä sivuja, vierailijoita ja levytilaa, rajoittamaton SMS-ilmoitus, 24/7 tuki, ilmainen isännöinti, varmuuskopiointivaihtoehto ja yli 200 ammatillista mallia.
 • ”Basic” (10 $ / kk) – myöntää edistyneitä tilastoja ja rajoittamattoman pääsyn premium-malleihin. Minimal Plan -ominaisuuksien lisäksi Basic-tilaukseen sisältyy live chat-tuki, järjestelmän tekijänoikeuksien puuttuminen, tehokkaat tilastoseurannan työkalut, Google Analytics -tavoitteet ja pääsy premium-malleihin. Tämä on paras valinta yrityksellesi!
 • ”Verkkokauppa” (12 $) – mahdollistaa verkkokaupan luomisen integroidulla ostoskorilla ja useilla kassalle. Suunnitelma tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeiluversion sekä useita ainutlaatuisia markkinarako-ominaisuuksia. Niihin kuuluvat monipuoliset lähetys- ja maksutavat, ostoskoriasetukset, valuutan valinta, online-maksujen hyväksyminen (PayPal, Wallet One jne.).
 • “Pro” (15 $) – paljastaa ammattilaisille paljon ylimääräisiä koodauksia ja luovia etuja, kuten mukautetun koodin integrointi tai mukautettu värimaailmasovellus. Verkkokaupan toiminnallisuus on saatavana myös täältä

Verkkosivun rakentajalla ei ole täysin ilmaista vaihtoehtoa, mutta sen mukana tulee 14 päivän ilmainen kokeilu, joka antaa rajoittamattoman pääsyn minimaalisuunnitelmaan sisältyvään ominaisuusjoukkoon. Heti kun kokeilu päättyy, verkkosivustosi tallennetaan järjestelmäpalvelimille yhden vuoden ajan. Tänä aikana voit päivittää tarpeitasi eniten vastaavaan suunnitelmaan ja julkaista verkkosivuston milloin tahansa.

Lisäksi uKitillä on tarjous, joka kattaa kaikkien yritysten nykyisen halun omata verkkosivustoa. Jos tarvitset ammattimaisempaa yrityssivustoa, mutta sinulla ei ole aikaa tai halua työskennellä itse sen kehittämisessä, voit tilata avaimet käteen -projektin 100 dollarilla järjestelmäkehittäjiltä. Tämä on erittäin yrittävä tarjous ihmisille, jotka ovat kiireisiä suorittamaan liiketoimintatehtävänsä ja tuottamaan voittoa.

uKit Review johtopäätös

uKit on epäilemättä suurin pienyritysten verkkosivustojen rakentaja. Järjestelmässä on ominaisuussarja, jota tarvitaan yrityssivustojen, henkilökohtaisten mainossivustojen, portfolioiden, pienten verkkokauppojen tai houkuttelevien aloitussivujen luomiseen. Palvelu on voittanut paljon faneja, joista suurin osa on nuoria yrittäjiä ja kokeneita yritysomistajia, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa verkossa. Voimme tavata uKit-verkkosivustoja useammin nyt ja siellä on paljon kunnollisia näytteitä.

Kun otetaan huomioon verkkosivustojen rakentajan pääpaino liiketoiminnassa ja sen mukavasti organisoitu ominaisuusjoukko, uKit on ehdottomasti rahan arvoinen. Järjestelmä tarjoaa usein edullisia alennuksia jopa 50%: iin. Kehittäjät tarjoavat heille melkein kaikkia vapaapäiviä. Seurauksena on, että voit käyttää alustaa pienin kustannuksin.

Jatkuva kehitys, uuden tekniikan käyttöönotto, integrointi hyödyllisiin palveluihin ovat projektin vahvat puolet. Tästä päivästä lähtien se laajentaa aktiivisesti uutta ominaisuusjoukkoa. Katsokaa vain mahdollisuus muuntaa Facebook-sivuja uKit-verkkosivustoille. Jos aloitat työskentelyn palvelun kanssa, saat vieläkin vaikuttavampia vaihtoehtoja noin vuodessa. Järjestelmäkehittäjien tällainen huomio projektiin on vakava etu asiakkaille. Verkkosivustosi kehittyy jatkuvasti. Ja niin tulee yrityksesi.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map