VerkkosivustoBox-arvostelu

Verkkosivustobox.com-arvostelu


WebsiteBox – on yksi parhaista kiinteistöjen verkkosivujen rakentajat nykyään. Alusta on suunniteltu kiinteistönvälittäjille, jotka etsivät verkossa läsnäoloa ja mahdollisuutta listata kiinteistönsä verkossa. Vuonna 2012 kehitetty ohjelmisto onnistui menestyksekkäästi liiketoimintarakoillaan. Siinä on tuhansia WebsiteBoxin avulla rakennettuja kiinteistövälityssivustoja Yhdysvalloissa ja Kanadassa..

Alusta on kehittynyt vuosien mittaan. Nykyään se tarjoaa hiukan edistyneempiä ominaisuuksia, jotka sisältävät SEO-asetukset, verkkosivujen räätälöinnin, isännöinnin, integraatiot ja muut vaihtoehdot, jotka voidaan toteuttaa ilman teknisiä taitoja. Jos olet vasta aloittamassa kiinteistönvälittäjänä, tämä tuote saattaa toimia.

On korkea aika selvittää, kannattaako WebsiteBox kiinnittää huomiota ja rahaa.

Hyvät ja huonot puolet

Alustalla on kaikki mitä tarvitset aloittamiseksi kiinteistönvälittäjänä. Sitä on helppo käyttää integroidun laitteen ansiosta vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. Käyttäjät voivat valita minkä tahansa valmiista malleista, joissa on tarvittavat esivalmistetut ominaisuudet. Toisaalta puuttuu räätälöintivaihtoehtoja, jotka voivat aiheuttaa haittoja pitkällä tähtäimellä.

Verkkosivun Box-plus:
Verkkosivun huonot puolet:
&# X2714; Helppokäyttöisyys – Muiden kuin teknikkojen on helppo käyttää verkkosivustojen rakentajaa. Toimittajan mukana toimitetaan vedä ja pudota -toiminto, kun taas ennalta suunnitellut mallit sisältävät tarvittavat elementit tai sivun osiot.
&# X2714; Kaikki yhdessä – Paitsi itse verkkosivustojen rakentaja, käyttäjät saavat isännöinnin Amazon Web Services -palvelun, MLS-listan integroinnin, CRM-ominaisuuden ja Lead Capture -ominaisuuden avulla
&# X2714; integraatiot – käyttäjät voivat vapaasti yhdistää kaikki tärkeimmät Google-palvelut yhdellä napsautuksella.
&# X2714; Ohjelmistopäivitykset – ohjelmisto pysyy ajan tasalla modernista tekniikan kehityksestä. Kehittäjät tarjoavat säännöllisesti uusia päivityksiä, jotka otetaan käyttöön automaattisesti.
Ei ilmaista kokeilua – Jotta voit alkaa käyttää alustaa, sinun on valittava mikä tahansa vuosisuunnitelma. Voit kuitenkin saada 30 päivän rahat takaisin -takuun
Rajoitetut suunnitteluvaihtoehdot – Useimmat mallit näyttävät samanlaisilta muutamalla mahdollisuudella muokata tai muokata niitä.

Haluatko hämmentymään verkkosivustojen rakentajassa? Älä huoli. Selvitämme, miten se tarkoittaa sinua.

Mihin se sopii?

Ohjelmisto on hyvä vaihtoehto kiinteistönvälittäjille, jotka aikovat rakentaa verkkosivustonsa maasta. WebsiteBox tarjoaa tarpeeksi toimintoja, jotta käyttäjät voivat luetella kiinteistönsä ja tuoda esiin salkun. Sen mukana tulee tuki MLS / IDX-integroinnit, integroitu CRM-järjestelmä, SEO-asetukset ja jotkut muut ominaisuudet, joilla varmistetaan kiinteistönvälittäjän verkkosivuston kaikki perusominaisuudet.

Mitä ominaisuuksia kiinteistövälityksellä pitäisi olla?

Kun kirjoitat kiinteistövälille aivan uudella sivustolla, sinun on varmistettava, että sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Yksinkertainen navigointi – tarkoituksena on tarjota nopea ja yksinkertainen pääsy kaikille vierailijoidesi kiinnostaville sivuille. Kaikkien osien tulee olla oikein sijoitettuina ja helposti saavutettavissa.
 • Listing – tässä MLS / IDX-integrointi on elintärkeää. Et tuskin arvostaisi jokaisen uuden ominaisuuden lisäämistä manuaalisesti.
 • Omaisuuden kuvat – korkealaatuisilla kuvilla voi olla merkitystä. Tyylikkään gallerian ja eri muodoissa olevien omaisuuskuvien saaminen saattaa myös toimia (huom. Kiinteistökuvat eivät ole WebsiteBox-valvonnassa, koska se riippuu tietyn omaisuuden luettelosta vastaavalta edustajalta).
 • Yhteystiedot – Tee vierailijoille helppo ottaa yhteyttä kiinteistön omistajaan. Yksinkertaiset yhteystiedot ja lomakkeet ovat hyödyllisiä.
 • Yksityiskohtainen haku – suodattimien integrointi yksityiskohtaista kiinteistötietoa varten (vuodepaikkojen lukumäärä, tilat, infrastruktuuri jne.) parantaa myös käyttäjän vaikutelmaa.
 • Tietoja Info – Muutaman sanan kertominen itsestäsi lisää verkkosivuston uskottavuutta.

WebsiteBoxilla on tehokas toiminnallisuus käsitellä kaikkia edellä mainittuja. Mennään itse rakennusprosessiin.

Helppokäyttöisyys

Tässä käsittelemme tyypillistä vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajaa. Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan sekä aloittelijoita että ammattilaisia ​​rakentamaan kiinteistövälitteisiä verkkosivuja alusta alkaen ilman ohjelmointia tai koodausta. Idea on melko yksinkertainen. Voit valita mallin, jossa on esiasennetut ominaisuudet, lisätä omaa sisältöä, omaisuuden kuvia ja yhteystietoja. Sitten sinun täytyy vain yhdistää verkkotunnus, julkaista verkkosivustosi ja täällä olet! Tervetuloa globaaliin verkkoon.

Huono uutinen on, että toisin kuin monet muut suositut verkkosivustojen rakentajat, WebsiteBox ei tarjoa ilmaista kokeilu- tai esittelytiliä. Palautustakuu on 30 päivää. Sinun on kuitenkin maksettava, jotta voit käyttää ohjelmistotyökaluja. Siitä huolimatta ajatus luoda upouusi sivusto alle 60 sekunnissa näyttää erittäin innostavalta.

Päästä alkuun

Laulaakseen käyttäjän täytyy tuntea ensin joitain perustietoja. Järjestelmä pyytää antamaan nimen ja sukunimen sähköpostiosoitteen lisäksi. Sitten sinun on luotava salasana, hyväksyttävä ehdot ja painettava “Rekisteröidy” -painiketta.

WebsiteBox ilmoittautuminen

Seuraavassa vaiheessa sinun on annettava yritystiedot, mukaan lukien osoitteen nimi, kaupunki, puhelin, postinumero jne. Viimeinen vaihe on valita haluamasi malli, ostaa suunnitelma ja kirjoittaa kojetaulu.

WebsiteBox lisää yritys

Verkkosivun muokkaaminen

Kuten aiemmin totesimme, muokkausprosessi keskittyy olemassa olevien alustojen mukauttamiseen. WebsiteBox-editorin avulla voit lähettää sinulle otettuja kuvia, muuttaa tai lisätä uusia kuvasäiliöitä (se tarjoaa pääsyn korkearesoluutioisiin stock-kuviin), lisätä videosäiliöitä, ladata omia kuvia / videoita, lisätä säilöjä, kuten asuntolainan laskin, kodin arviointi, blogi, suosittelut , karttoja, hauskoja tosiasioita, laskea alaspäin ja paljon muuta. Järjestelmä tarjoaa melko hyviä web-suunnitteluominaisuuksia.

Muita instrumentteja ovat Logo Upload -toiminto, jossa voit myös lisätä ja muokata mukautettuja faviconeita. Yksi asia näyttää vähän omituiselta, koska sinun on ladattava erillinen ylä- ja alatunnuslogo. Kun olet muokannut ja tallentanut logon, se tulee automaattisesti sivulle.

WebsiteBox-räätälöinti

Mukauttamisprosessi perustuu pääasiassa sivulohkoihin tai niin kutsuttuihin säilöihin. Alusta tarjoaa valikoiman elementtejä, jotka sisältävät listauksen, galleriat, kartat, CTA-lohkot, laskimet, UKK- ja hinnoitteluosat jne. Jos haluat lisätä yhden, valitse vain säilö oikean sivupalkin luettelosta ja napsauta sitä. Ainoa mitä sinun on tehdä, on muuttaa sisältöä, lisätä ainutlaatuisia omaisuuskuvia ja lisätä tietoja (näytämme sinulle, miten tämä tehdään ominaisuusosassa).

Yhdistä verkkotunnus

WebsiteBox-käyttäjillä on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on kytkeä verkkotunnuksen. Toinen on ostaa verkkotunnus suoraan alustalta. Oletetaan, että sinulla on jo verkkotunnus, jonka haluat muodostaa yhteyden verkkosivustoon. Tällöin sinun on vain kirjoitettava Verkkotunnus-osa sivuston asetuksissa ja valittava ”Lisää olemassa oleva”..

WebsiteBox connect -verkkotunnus

Sitten sinun on kirjoitettava se annettuun tilaan. Järjestelmä tarkistaa onko se rekisteröity. Jos kaikki on kunnossa, “Lisää DNS: ään” -vaihtoehto otetaan käyttöön. Napsauta painiketta. Kun olet suorittanut prosessin, nimi näkyy Domain-osiossa. Täällä voit nähdä kaikki asetukset ja tietueet, joita voidaan muuttaa. Lisäksi voit jakaa sen, poistaa tai lisätä uuden.

Nyt voit tallentaa muutokset, julkaista verkkosivustosi ja siirtyä elämään.

ominaisuudet & Joustavuus

Vaikka WebsiteBox ei ehkä näytä olevan niin rikas ominaisuuksista kuin käyttäjät odottavat, se tarjoaa silti perustoiminnallisuuden valmiiden kiinteistöjen verkkosivustojen rakentamiseen ja mainostamiseen. Tärkeimmät vaihtoehdot ovat seuraavat:

Listausvaihtoehdot

Historiallisesti kiinteistösivustot koskevat MLS-yritystietoja. Täällä WebsiteBox tekee työnsä hyvin. Yhtäältä voit toimittaa virheetöntä navigointia kävijöillesi. Toisaalta järjestelmään kuuluu saumaton MLS / IDX-listalle integrointi.

WebsiteBox-listausvaihtoehdot

Käyttäjät voivat hyötyä yli 300 jo integroidusta kiinteistöstä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Saat täysin varustetun kiinteistötaulun, joka on käyttövalmis. Lisäksi käyttäjät voivat mukauttaa yritystietoja lisäämällä erityisiä asetuksia.

Voit lajitella ominaisuudet sänkyjen tai kylpyjen lukumäärän ja koon mukaan. välittäjät voivat merkitä joitain kiinteistöjä tietyillä väreillä, jotka määrittelevät ne aktiivisiksi, peruutettuina, vireillä jne. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ovat automaattiset karttanäkymät, kiinteistöjen vertailut, naapuruston vertailut ja paljon muuta.

G Suite -integraatio

Verkkosivuston rakentaja tukee kaikkia tärkeimpiä Google-palveluita ja tuotteita. Niitä ovat Google-kalenteri, Google Drive, Maps ja Hangouts.

AWS-hosting

All-in-one-ratkaisuna WebsiteBox tarjoaa isännöintipalvelut, jotka sisältyvät jo suunnitelmaan. Alustan toimintaa ylläpitää Amazon Web Services, jota käyttävät valtavat markkinapaikat ja kiinteistöhankkeet. Palvelu lupaa hyvän käytettävyyden ja yleisen suorituskyvyn.

Mukautettu CRM

Upea työkalu kaikkien yhteystietojen pitämiseen ja hallintaan yhdestä paikasta. Yhteistyössä on ominaisuus, jonka avulla voit ryhtyä kollegoiden kanssa ja tarjota pääsy tiimin pääsyyn kojelautaan. CRM antaa mahdollisuuden lähettää automaattisia sähköpostiviestejä johtaaksesi viittauksia päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Sähköposti antaa johdolle luettelon kiinteistöistä heidän tarpeidensa perusteella (budjetti, koko, vuodepaikat jne.). Voit nähdä, että napsauttamalla kojelaudan Yhteystiedot-kuvaketta ja napsauttamalla sitten yhtä yhteyshenkilöäsi, valitse Listattu päivitystilan ja Valitse luettelon alla kriteerien määrittelemiseksi. Se on melkein kuin tippa sähköpostikampanja, jonka avulla asiakkaasi päivittäisivät uusia ominaisuuksia, jotka lyövät markkinoita, jotka vastaavat toivomuksesi.

WebsiteBox mukautettu CRM

Design & Mallit

WebsiteBox tarjoaa tällä hetkellä 20 erilaista mallia. Ne kaikki reagoivat mobiililaitteisiin. Lisäksi ne ovat yhteensopivia Windowsin ja Macin kanssa. Saatat tarkastella miten ne näyttävät mobiililaitteella muokkausprosessin aikana. Suunnittelu on hyvä, vaikka suurin osa asetteluista on melko samankaltaisia.

WebsiteBox-mallit

Toinen haittapuoli on web-suunnittelutyökalujen puute. Käyttäjät voivat järjestää vain joitain lohkoja, lisätä uusia säilöjä sekä muuttaa joitain teeman suunnittelun asetuksia.

Asiakaspalvelu

Se, mitä pidämme alustasta, on sen asiakastuki. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä WebsiteBox-edustajiin suoraan puhelimitse. Siellä on yksinkertainen yhteydenotto-widget, josta voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä verkossa.

WebsiteBox-asiakastuki

Lisäksi on olemassa valtava video-opaskirjasto, jossa on YouTube-oppaita kirjallisuudesta jokaisessa numerossa. Opit kuinka aloittaa eri suunnitelmien kanssa. Videooppaat tuovat esiin verkkosivustojen muokkausprosessin sekä kapeammat ongelmat, kuten SSL-varmenteiden yhdistäminen.

Toinen tapa saada tarvittavaa apua on käydä tukiosassa, jossa on kymmeniä keskusteltuja aiheita, jotka liittyvät verkkotunnuksen asetuksiin, verkkosivustoihin, rekisteröitymiseen, integraatioihin, luetteloihin jne. On myös blogi, jossa on hyödyllisiä artikkeleita ja viestejä.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Kuinka paljon WebsiteBox maksaa?

Verkkosivun rakentaja tarjoaa vuosittaisen laskutusmallin kolmen tärkeimmän suunnitelmansa lisäksi:

 • Perus alkaa klo $ 99 vuodessa hosting ja ilmaiset mallit sisältyvät hintaan.
 • Tavalliset kustannukset $ 199 vuodessa, mukaan lukien CRM-integrointi ja ilmainen MLS / IDX-listaus.
 • Plus kustannukset $ 299 lisäblogin ja lyijykaappausominaisuuksien kanssa.

Käyttäjät voivat vaatia hyvitystä 30 päivän käytön aikana. Plus-suunnitelman avulla voit luoda jopa viisi aloitussivua. Verkkosivulaatikko tarjoaa myös Office-suunnitelman, jonka avulla välittäjät voivat voittaa verkkosivustonsa ja tarjota verkkosivun kaikille edustajilleen (joilla on sama teema, logo ja väri kuin toimistossa). Palvelu ei tällä hetkellä näytä tätä palvelulistan verkkosivustolla, mutta tämä tarjous voitiin toteuttaa tutkittaessa online-chatin kautta.

Oikea verkkosivustoBox-verkkosivustoesimerkkejä

Realtors of Palm Rantoja

Realtors of Palm Rantoja

Kiinteistövälitystoimisto

Kiinteistövälitystoimisto

Kiinteistönvälittäjän verkkosivusto

Kiinteistönvälittäjän verkkosivusto

Kotihakuvirasto

Kotihakuvirasto

Paikallinen kiinteistövälittäjä

Paikallinen kiinteistövälittäjä

Kiinteistöhaun verkkosivusto

Kiinteistöhaun verkkosivusto

Verkkosivulaatikon arvioinnin johtopäätös

WebsiteBox on verkkosivustojen rakentaja, joka luo yksinkertaisia ​​kiinteistövälityssivustoja. Se on hyvä sekä kiinteistönvälittäjille, jotka tekevät ensimmäiset askeleensa kapealla ja haluavat olla online-edustus, että ammattilaisille kiinteistömarkkinoilla. Alusta on erittäin helppo käyttää. Se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan kiinteistöjen verkkosivuston luomiseen, mukaan lukien luettelot, suodattimet, kolmansien osapuolien integroinnit jne.

Sillä ei kuitenkaan ehdottomasti ole joustavuutta verkkosivustojen mukauttamiseen. Lisäksi hinnoiteltujen suunnitelmien avulla voit hallita yhtä hanketta (aloitussivut mukana). Tässä haluat ehkä olla joustavampi vaihtoehto, kuten WordPress loputtomilla verkkosuunnittelumahdollisuuksilla tai Wix lopullisena all-in-one-verkkosivustojen rakennusratkaisuna.

Kokeile WebsiteBox nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map