Web.com-arvostelu

Web.com-arvostelu


Web.com – on koko syklin alusta, joka on suunniteltu auttamaan pienyrityksiä pääsemään verkkoon. Se on kaikki-yhdessä -ratkaisu yhdessä räätälöityjen verkkosivustojen rakentajien, isännöinnin, verkkotunnusten rekisteröinnin ja markkinointipalvelujen kanssa. Floridassa perustettu yritys, joka perustettiin vuonna 1999, tarjoaa tällä hetkellä yli 3 miljoonaa aktiivista tilaajaa. Ohjelmisto on hyvä yrittäjille Etsitkö yksinkertaista tapaa kehittää liiketoimintaansa tyhjästä ja saada se elämään ilman teknistä taustaa.

Vaikka keskitymme pääasiassa verkkosivustojen rakennusominaisuuksiin, tarkastelemme tarkemmin Web.com-sivuston toimittajaa, malleja, muokkaamista ja verkkosuunnittelutyökaluja. Alusta lupaa hienon suunnittelun ja intuitiivisen ohjauspaneelin kaikilla tarvittavilla välineillä luoda reagoiva sivusto minuuteissa. On korkea aika tarkistaa, onko se totta vai vääriä.

1. Helppokäyttöisyys

Web.com on esitellyt WYSIWYG-verkkosivuston rakennuksensa tarkoituksenaan auttaa aloittelijoita luomaan sivustoja ei koodausta tai web-suunnittelutaitoja. Vaikka sivujen muokkaaminen ei välttämättä ole niin helppoa aloittamisesta, kokonaiskuva on melko hyvä.

Ainoa haittapuoli on, että et voi testata järjestelmää ilmaiseksi, koska ilmaista kokeiluvaihtoehtoa ei ole. Se tarkoittaa, että joudut ostamaan suunnitelman ilman, että sinulla on selkeää kuvaa toimittajan toiminnasta. Tässä meidän arvostelu on hyödyllinen.

Päästä alkuun

Sisäänkirjautumisprosessi voi olla hiukan aikaavievämpi, mitä jotkut odottavat. Toisin kuin monia muita SaaS-alustoja, sinulla ei ole mahdollisuutta testata sitä ilmaiseksi, samoin kuin saumattomalle rekisteröinnille sosiaalisen median tai Google-tilien kautta, ei ole vaihtoehtoja. Aloitaksesi Web.com-sivuston, sinun on suoritettava useita tiloja ennen siirtymistä kojelautaan.

Vaihe 1 – Valitse toimialue

Hyvä uutinen on, että jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa siitä erikseen. Samalla käyttäjät voivat vapaasti yhdistää jo olemassa olevat verkkotunnuksensa. Valitse vain sopiva vaihtoehto annetussa eritelmässä.

valitse verkkotunnus

Kuten aiemmin totesimme, Web.com ei ole vain verkkosivustojen rakentaja, vaan myös verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu. Tämä tosiasia lisää käyttäjille joustavuutta. Esimerkiksi, jos verkkotunnuksesi on jo otettu, järjestelmä tarjoaa joukon vaihtoehtoja ilman, että sinun on etsittävä toista vaihtoehtoa yksin. Voit valita päälle, joka koskee sinua eniten, ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

rekisteröity verkkotunnus

Vaihe 2 – Luo Web.com-tili

Kun verkkotunnuksen rekisteröinti onnistui, sinua pyydetään luomaan uusi tili. Menettely on melko tyypillinen. Nimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi sinun on kuitenkin lähetettävä henkilökohtaisia ​​lisätietoja, kuten kelvollinen puhelinnumero. Suosittelemme ilmoittamaan oikeat tiedot, koska haluat ehkä pyytää palautusta.

Vaihe 2 - Luo Web.com-tili

Vaihe 3 – Suorita hankinta loppuun

Viimeinen vaihe on antaa laskutustietosi. Jälleen kerran käyttäjiä pyydetään ilmoittamaan laskutusosoite, postinumero ja muut tiedot oston loppuun saattamiseksi. Kun tapahtuma on käsitelty, saat kuitin ja vahvistuskirjeen, joka lähetetään sähköpostiisi. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen verkkosivustosi rakentamisen.

Suorita ostaminen loppuun

Visuaalinen toimittaja

Järjestelmä ei anna sinun luoda uutta verkkosivulomaketta tyhjäksi, mikä on huonoa. Ainoa tapa aloittaa on valita jokin valmiista malleista. Toisaalta se säästää aikaa, vaikka luovat mielet arvostavat silti mahdollisuutta rakentaa omat verkkosivustorakenteensa alusta alkaen. Hyvä uutinen on, että esisuunniteltuja asetteluja on erittäin helppo muokata ja mukauttaa vastaamaan käyttäjien tarpeita.

Joten rakennusprosessin ensimmäinen vaihe sisältää mallin valitsemisen. Käyttäjät voivat valita monista luokista, jotka soveltuvat heidän markkinarakoihinsa. Muuten, voit valita yhden tai useamman sivun verkkosivuston ulkoasun, mikä on hieno ominaisuus, joka muutamalla alustalla on.

Valitse malli

Lopuksi, täällä visuaalisessa muokkauksessa. Se näyttää melko selkeältä ja intuitiiviselta, ja kaikki ydinasetukset ja työkalut sijaitsevat vasemmassa sivupalkissa. Täällä on joitain rakennuselementtejä ja lohkoja yleisten asetusten, sivunhallinta-asetusten, teema-asetusten ja digitaalikaupan integrointipainikkeiden lisäksi.

visuaalinen toimittaja

Jos sinun on lisättävä uusi elementti, napsauta vain ”Rakenna” -painiketta ristillä ja valitse esisuunniteltujen lohkojen luettelosta. Käyttäjät löytävät kaiken tarvittavan entistä kiinnostavamman ja vuorovaikutteisemman verkkosivuston luomiseksi. Lohkoihin sisältyvät yhteys- ja tilauslomakkeet, galleriat, diaesitykset, CTA-lohkot, otsikot, alatunnisteet, sosiaalisen median painikkeet ja paljon muuta.

visuaalinen toimittaja

Lisää lohko sivulle vetämällä ja pudottamalla se tarvittavaan tilaan. Jokaista elementtiä voidaan muokata lisäksi. Napsauta sitä avataksesi uuden ikkunan, jossa on yleiset ja lisäasetukset. Täällä voimme muuttaa asetteluita, joitain elementin suunnitteluominaisuuksista, työskennellä typografian kanssa muuttamalla fontteja, taustoja jne..

visuaalinen toimittaja

Huolimatta siitä, että valmiit mallit tarjoavat kiinteän rakenteen, voit sijoittaa lisälohkoja minne haluat. Samanaikaisesti käyttäjät voivat hallita kaikkia sivulla olevia blokkeja ja järjestää ne muutenkin. Ominaisuuksia käyttää myös vedä ja pudota -tekniikka. Vie vain tarvittava elementti tarvittavaan tilaan yksinkertaisella käyttöliittymällä.

visuaalinen toimittaja

Ne, jotka etsivät edistyneitä muokkausominaisuuksia, arvostavat erillistä lohkoa, johon koodi upotetaan. Tarvitset vain sijoittaa säilön tilalle verkkosivustolle, paina “muokkaa” -kuvaketta kopioidaksesi ja liittääksesi koodin.

Sivunhallinta

Ne, jotka valitsevat monisivun asettelun, voivat hallita jokaista sivua erikseen samalla tavalla kuin olemme aiemmin kuvanneet. Mene vain Sivu-osioon, josta löydät ne kaikki yhdestä paikasta. Napsauta sivua, jota haluat muokata, ja lisätä ylimääräisiä lohkoja, muokata olemassa olevia elementtejä tai järjestää osioita uudelleen samoilla visuaalisilla muokkaustyökaluilla.

Sivunhallinta

Esikatsele ja siirry live-tilaan

Kun olet luonut verkkosivuston, voit esikatsella sitä eri mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa, tablet-laitteissa ja kannettavissa tietokoneissa. Älä unohda vierailla yleisissä asetuksissa lisätäksesi favicon, verkkosivuston otsikko ja kuvaus sekä muut tärkeät kokoonpanot. Järjestelmän avulla voit lisätä verkkokaupan tai blogin napsautuksella, jotta voit myydä tuotteita verkossa ja olla yhteydessä mahdollisiin asiakkaisiin. Tarkastelemme molempia vaihtoehtoja hiukan tarkemmin ominaisuuksissa & Joustavuusosa. Nyt voit esikatsella sivustoasi ja painaa “Julkaise” -painiketta siirtyäksesi esille.

Tärkein haittapuoli on, että Web.com-sivustolla ei ole sovellusmarkkinapaikkaansa. Lisättäviä mukautettuja widgettejä ei ole. Käyttäjät voivat luottaa vain kolmansien osapuolien palveluihin, mukaan lukien Google Analytics ja jotkut suosituista maksuyhdyskäytävistä, jotka ovat edelleen helppo integroida. Käyttäjät luottavat pääasiassa sisäänrakennettuihin lohkoihin ja alustan tarjoamiin elementteihin.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Koska Web.com on suunniteltu pääasiassa pienyritysten omistajille ja yrittäjille, järjestelmään sisältyy lisäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat myydä tavaroita verkossa tai mainostaa projektiaan. Yhtiö tarjoaa joukon palveluita, joihin sisältyy markkinointi- ja optimointiratkaisuja mukautetun web-kehityksen lisäksi. Jos haluat silti hallita rakennusprosessia itse, tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia, joita saatat tarvita pitkällä aikavälillä.

verkkokauppa ja tuotehallinta

Täysin varustetun digitaalikaupan integrointi on erittäin helppoa Web.com-sivuston kanssa. Se voidaan toteuttaa yhdellä napsautuksella suoraan kojetaulusta. Järjestelmä lisää automaattisesti ”Store” -sivun verkkosivustosi rakenteeseen käyttövalmiiden ostoskorien mukana. Siirry myymäläsivulle ja käyttäjän asetuksiin hallitaksesi tuotteitasi.

verkkokauppa

Tuotehallinta

Alustan avulla voit kuvata tuotteitasi edullisimmalla tavalla. Käyttäjät voivat lisätä esineiden kuvia, otsikoita ja kuvauksia. Voit luoda tuoteryhmiä ja yhdistää ne ryhmiin. Rajaa hakua yksinkertaisesti ilmoittamalla kohteen mitat.

Tuotehallinta

Järjestelmän avulla on helppo asettaa lähtöhinta ja myyntihinta. Käyttäjät voivat myös ilmoittaa tuotteen saatavuuden ja hallita varastoaan.

Maksuvaihtoehdot

Web.com tukee useita suosittuja maksuyhdyskäytäviä, kuten PayPal, Square ja Stripe. Jokainen niistä voidaan ottaa käyttöön ja yhdistää yhdellä napsautuksella. Lisäksi yritysomistajat voivat käyttää manuaalisia maksuja puhelimen tilaamisjärjestelmän kautta, joka on oletuksena käytössä.

Maksuvaihtoehdot

Markkinointi

Asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi pienyritykset voivat käynnistää erityisiä tarjouksia ja markkinointikampanjoita. Asetus mahdollistaa erilaisten alennuskupongien, erikoismyyntien ja linkkien tekemisen ostoslistojen erillisiin tuotteisiin tai luokkiin.

Lue myös: Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat.

Blogging ominaisuus

Blogin yhdistäminen sivustoosi on yhtä helppoa kuin digitaalikaupan yhdistäminen. Mene vain yleisiin asetuksiin ja napsauta Blog-painiketta. Sitten se on otettava käyttöön, kun taas järjestelmä lisää sen automaattisesti muokattavien verkkosivustojen luetteloon. Täällä käyttäjät voivat valita viestin muodon, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kommentteja, ilmoittaa kommenttien lukumäärän viestiä kohden, lisätä ja muokata sosiaalisen median painikkeita jne..

Blogging ominaisuus

Lue myös: Parhaat verkkosivustojen rakentajat blogin luomiseen.

Markkinointi ja markkinointi

Täyden syklin yrityksenä Web.com auttaa saamaan tunnustusta ja parantamaan hakukoneiden rivejä. Sillä on joukko SEO ja markkinoinnin asiantuntijoita. Palveluihin sisältyy:

 • SEO-optimointi – ominaisuus koostuu alustavasta konsultoinnista, avainsanan suunnittelustrategiasta, Google-hakemistoissa ja muissa tietokannoissa luetellusta verkkosivustosta, linkkien kehittämisestä, sisällön muotoilusta, analysoinnista jne..
 • PPC-mainokset – Paikalliset asiantuntijat määrittelevät ja hienosäätävät PPC-mainoskampanjoita kohderyhmän tuomiseksi verkkosivustollesi.

Verkkosivustojen suunnittelu ja suunnittelu

Kuten olemme aiemmin maininneet, Web.com-sivustolla ei ole räätälöityä markkinapaikkaa. Se saattaa olla haaste verkkosivuston mukauttamisessa. Ainoa ratkaisu ongelmaan on valita räätälöity web-kehitys- ja suunnittelutiimi. He luovat täysin toimivia digitaalikauppoja, suunnittelevat sivustoja WordPressiin, räätälöivät jo olemassa olevia projekteja jne.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ominaisuusjoukot eivät ole niin rikkaita. Järjestelmä tarjoaa vain peruselementtejä pienyritysten verkkosivustojen luomiseen, ylläpitämiseen ja ylläpitämiseen, joissa on verkkokaupan toiminnallisuus.

3. Suunnittelu & Mallit

Web.com tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä malleja. On olemassa useita satoja hienoja asetteluita, jotka viittaavat eri markkinarakoihin. Käyttäjät voivat valita yritysmalleista, portfolion teemoista, taiteesta & suunnittelu, ruoka & ravintola, terveys & kauneus jne. Kaiken kaikkiaan järjestelmä tarjoaa 13 eri luokkaa. Mallit näyttävät melko hyvältä. Ne eivät vaadi lisämuokkauksia, koska ne sisältävät kaikki tarvittavat lohkot ja elementit. Tarvitset vain liittää tekstin, lisätä mediasisällön ja siirtyä elämään.

Mallit

Sisäinen mobiilieditointi on loistava ominaisuus niille, jotka haluavat 100-prosenttisesti reagoivia sivustoja. Käyttäjät voivat vaihtaa eri matkatilojen välillä ja muokata sivuja ja osia kyseisen tilan sisällä. Toisin sanoen, jos muokkaat älypuhelimen versiota, kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti kyseiseen versioon. Varmasti hieno ominaisuus.

Mukautuvat mallit

Jos tarvitset edelleen ylimääräisiä mukautuksia, saatat hyötyä teema-asetuksista. Niiden avulla on mahdollista toteuttaa erilaisia ​​värejä ja tyylejä, muuttaa painikkeiden suunnittelua, muokata fontteja, hallita otsikoiden ja selkeiden tekstien typografiaasetuksia jne. Lisäksi olemme jo maininneet kyvyn lisätä upotettua koodia.

upotettu koodi

4. Asiakastuki

Web.com-sivustolla on useita tapoja, joilla käyttäjät voivat ottaa yhteyttä. Lisäksi alustalla on melko hyödyllinen paketti oppaita ja oppaita, jotka otetaan automaattisesti käyttöön, kun olet kirjoittanut verkkosivustojen rakentajaan ensimmäistä kertaa. Lisäksi käyttäjät voivat tuottaa tarvittavat tiedot muokkausprosessin aikana ja etsiä vastausta tietokannasta, joka kattaa sivuston hallinnan eri näkökohdat konfiguroinnin ja yhdistävien verkkotunnusten estämiseksi.

Asiakaspalvelu

Suoraan tapaan ottaa yhteys tukitiimiin sisältyy:

 • Kansainvälinen tuki puhelimitse.
 • Lippujärjestelmä pyyntöjen lähettämiseksi sähköpostitse.

Siellä on myös blogi, jossa on joitain tyypillisiä artikkeleita, jotka sisältävät liikeideoita, johtamisvinkkejä jne.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Järjestelmällä on tällä hetkellä kolme suurta suunnitelmaa erityyppisille verkkosivustoille ja käyttäjien odotuksille. Ne sisältävät:

 • Aloituskustannukset $ 13 kuukaudessa. Se on hyvä pienille projekteille ihmisille, jotka haluavat asua.
 • Verkkosivusto maksaa $ 20 kuukaudessa. Se on hyvä suurempiin ja täysin varusteltuihin projekteihin.
 • Markkinointikustannukset $ 27 kuukaudessa kaikki verkkokaupan ja markkinoinnin ominaisuudet sisältyvät pakettiin.

Edellä mainitut hinnat ilmoitetaan, kun laskutetaan kuukausittain. Käyttäjät voivat kuitenkin säästää jopa 45%, kun ostavat vuositilauksen. Tässä tapauksessa suunnitelmat maksavat vastaavasti 10 dollaria, 15 dollaria ja 20 dollaria.

hinnoittelu

Hyvityskäytäntö on 30 päivää. Olemme törmänneet useisiin negatiivisiin arvosteluihin, kun oli kyse palautuskäytännöstä. Näkemään sen omilla silmillämme olemme hakeneet täyden hyvityksen lipunmyyntijärjestelmän kautta. Johtajalta kesti jonkin aikaa vastauksen saamiseen. Tilin peruuttamisen ei pitäisi odottaa olevan kävelymatka puistossa.

Ensinnäkin, saadaksesi rahat takaisin, sinun on kirjauduttava sisään erilliseen Network Solution -ohjekeskukseen linkin jälkeen. Tämä on oikeastaan ​​ainoa tapa hakea palautusta Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisilta käyttäjiltä, ​​ellet ole valmis maksamaan kalliista kansainvälisistä puheluista..

rahat takaisin

Yritimme lähettää pyynnön useita kertoja, mutta epäonnistui, koska he eivät pystyneet käsittelemään pyyntöä tuntemattomista syistä. Kaikki jätetään jatkamaan yrittämistä kokonaisuuden kanssa, ja he tulevat takaisin vastauksin. Vaikuttaa siltä, ​​että hyvityksen saaminen on vaikea haaste.

rahat takaisin

Kuukausi on kulunut eikä Web.com-sivustosta ole merkkejä palautuksesta. Lisäksi he veloittavat edelleen kuukausimaksuja siitä huolimatta, että väitimme soittavan tilauksen sähköpostitse. Lippujärjestelmä ei toimi, kun taas puhelin muille kuin Kanadan käyttäjille näyttää maksavan omaisuuden.

Pyrimme viimein poistamaan tilin, ja se näytti myös olevan haaste. Et voi kirjautua ulos, kunnes nykyinen tilauksesi vanhenee. Jos et halua päästä Web.com -loukkuun, yritä hylätä laskutustietosi mahdollisimman pian.

6. Hyödyt ja haitat

Web.com saattaa olla hyvä vaihtoehto vain, jos et häiritse joidenkin mukautusominaisuuksien ja hinnoiteltujen suunnitelmien puuttumista. Kaiken kaikkiaan järjestelmää on melko helppo käyttää perustoimintojen kanssa valmiita pienyrityksiä ja verkkokauppaa käsittelevien verkkosivustojen luomiseen..

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys;
&# X2714; Tyylikkäät mallit;
&# X2714; All-in-one-alusta;
&# X2714; Mobiili editointi;
&# X2714; Reagoivat verkkosivustot;
&# X2714; verkkokauppa ja markkinointi.
✘ Ei ilmaista kokeiluversiota;
✘ Ei widget-markkinoita;
✘ Kallis aloitussuunnitelma.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että alusta voi olla hyvä ratkaisu pienyritysten tarpeiden tyydyttämiseen sen helppokäyttöisyydellä ja joillain sisäänrakennetuilla perustekniikoilla. Käyttäjät arvostavat viileitä ja reagoivia asetteluita, yksinkertaista tuotehallintaa ja kolmansien osapuolien palveluiden integrointia. Työskentely visuaalisen toimittajan kanssa on tuskin vaivaa myös muille kuin teknikkoille.

Toisaalta Web.com-sivustosta puuttuu varmasti joitain tärkeitä vaihtoehtoja. Lisäksi maahantulosuunnitelmat näyttävät olevan liian kalliita. Tämän huomioon ottaen käyttäjät voivat etsiä joustavampaa ja edullisempia ratkaisuja pienyritysten verkkosivustojen, kuten Wix.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map