Web-virtakatsaus

Webflow – on melko epätavallinen verkkosivustojen rakentaja. Se ei ole samanlainen kuin muut palvelut, jotka tulevat visuaalisten toimittajien kanssa, samoin kuin suurin osa CMS: stä. Palvelu käyttää työprosessin esitysmuotoa, joka ei ole ainutlaatuinen, mutta SaaS-alustoille melko harvinainen.


Järjestelmä muistuttaa enimmäkseen edistyneitä web-suunnitteluohjelmia kuten Adobe Dreamweaver tai jopa Photoshop, jossa web-kehittäjät mieluummin piirtävät verkkosivumallit. Sitä ei ole tarkoitettu aloittelijoille irtotavarana.

Webflow on sijoitettu seuraavalla tavalla: jos voit kuvitella lopputuloksen, voit tuoda sen elämään. Toisin sanoen joustavuuteen ja tiettyjen verkkosivustojen luontikokemuksen tarpeeseen on erillinen vihje. Palvelun kohderyhmään kuuluvat verkkomestarit, suunnittelijat ja freelancerit.

Järjestelmä lupaa tarjota selkeän koodin visuaalisen luovuutesi perusteella. Sinun ei tarvitse täällä mitään koodaustaitoja. Järjestelmään on mahdollista luoda yrityssivustoja, aloitussivuja, verkkokauppoja, blogeja, portfolioita ja niiden yhdistelmiä. Onko se todella mielenkiintoista? Jos on, niin kuka ehkä haluaa käyttää palvelua? Otetaan selville.

1. Helppokäyttöisyys

Jos olet kiinnostunut täyttämään mallit, jotka on suunniteltu tiettyjen toimintojen ja sisällön loogisten yhteyksien loppuun saattamiseksi, Webflow ei toimi sinulle.

Tätä verkkosivustojen rakentajaa ei ole tarkoitettu niille, jotka etsivät yksinkertaisia ​​ratkaisuja ja haluavat julkaista verkkosivuston vain yhden yön aikana palattuaan päätyöstä. Menestyäksesi tarvitset taidot ja selkeän ymmärryksen lopullisesta tavoitteesta.

Järjestelmä on suunnattu web-kehittäjille, jotka voivat mallien avulla luoda tarvittavan rakenteen ja muodostaa logiikkayhteydet omien elementtien välille. Toisin sanoen, se tarjoaa luovan ja perusteellisesti pohditun web-rakentamisen. Jos käyttäjää ei ole koskaan ollut mukana verkkosivujen luomisessa, hänellä on riski olla tyytymättömästä Web-virtaan.

Web-virtaeditori

Kyllä, voit vain täyttää valmiiden mallien omilla teksteillä, linkkeillä, kuvilla ja muulla sisällöllä. Valitettavasti vallitseva määrä järjestelmäominaisuuksia jätetään huomioimatta tässä tapauksessa. Tällaisessa tilanteessa on muita, helpompia ja intuitiivisempia verkkosivustojen rakentajia. Tämän CMS: n käyttämiseksi sinun on työskenneltävä ahkerasti luodaksesi upea projekti. Sitä ei ole tarkoitettu kaikille.

Palvelu ei ole ollenkaan yksinkertaisuutta. Käyttöliittymä on looginen, mutta tarkka. Se on hyvin jäsennelty ja jopa kätevä totuttuasi siihen, mutta aloittelijat eivät kykene hallitsemaan sitä nopeasti. On todella monimutkaista oppia käyttämään sitä oikein. Tämä kestää yleensä useita viikkoja. Kuinka paljon aikaa vie Web-suunnittelijaksi tai Photoshop Pro -sovellukseen siirtyminen? Sama koskee Webflowa. Kestääkö se viikon, kuukauden, vuoden? Tämä riippuu sinusta.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Webflow-ideana on tarjota käyttäjille maksimaaliset suunnittelun mukauttamisominaisuudet ja toiminnot ilman koodausta. Ei ole salaisuus, että visuaaliset toimittajat asettavat rajat widgetien määrille ja niiden asetuksille. Tämä ei ole huono asia, koska se on kätevä kaikille, etenkin aloittelijoille.

Osoittautuu, että koodin muokkaaminen täällä on mahdotonta. Joten mistä tällainen mallinmuodostuksen joustavuus on, josta kehittäjät ovat ylpeitä? Tämä kysymys ratkaistiin ottamalla käyttöön luettelo elementteistä, joilla on yksilöivä tunniste – ID-valitsimet. Voit valita heidän nimensä haluamallasi tavalla, mutta on silti parempi, että et tee sitä. Tämä johtuu siitä, että niissä on oletuksena looginen nimeäminen.

Luokkien ja tyylien hallinta

Tyylienhallinnalla on tyhjentävä luettelo malleissa käytetyistä elementeistä. Onko se kätevää? Niin ja näin. Se on melko epätavallista. Voit luoda omia luokkia, lisätä uusia tunniste-elementtejä. Tämä kaikki tarjotaan graafisen käyttöliittymän muodossa, jotta voidaan todeta, että Webflow ei sisällä koodausta, mutta voit silti käyttää sen tehoa.

Web-luokkien ja tyylien hallinta

Yksinkertaistaako tällainen lähestymistapa prosessia? Ei. Sinun on edelleen ymmärrettävä luokkasovelluksen logiikka, pidettävä mielessä yleisimmin käytettyjen tunnusten nimet ja selattava luetteloa etsittäessä harvinaisempien valitsijoiden nimiä. Suoraan sanottuna, HTML / CSS: n oppiminen on yksinkertaisempaa ja hyödyllisempää – tämä on yleinen tietämys, joka on hyödyllinen sinulle missä tahansa web-rakennusrakoissa.

Kätevä ominaisuus on, että elementtien tunnus ja koko lohkon hierarkia korostetaan mallissa napsauttamalla niitä. Tämä on mukava pinnasänky-arkki. Voit korostaa useita elementtejä ja asettaa niille yleiset asetukset. Elementtien lukumäärä on todella vaikuttava. Toisin sanoen, CSS-ominaisuuksia, kuten etäisyyksiä, kokoja, kerroksia, värejä, kohdistusta jne., Voidaan muokata graafisessa käyttöliittymässä. Tämä voidaan tehdä muuttamalla numeromäärää, liukusäädintä, kuvakkeita ja muita manipulaattoreita.

Webflow-näyttöasetukset

Alustakehittäjät ovat huolehtineet verkkosivujen suunnittelun mukavuudesta. He ovat lisänneet välilyöntiominaisuuden ohjaustekstin käärimiseen tyylipaneelin tyypitysosassa. Tämä innovaatio mahdollistaa nyt CSS-ominaisuuden muuttamisen “valkoiseksi”.

Navigator”-Osa, joka on nyt saatavana ohjauspaneelin vasemmalla puolella, tarjoaa yleiskuvan valitun mallisivun puumaisesta lohkosta ja elementtirakenteesta. Vastaavasti voit siirtyä nopeasti näiden elementtien muokkaamiseen sen avulla. Näet ja ymmärrät rakennehierarkian. Tämä tehdään suuresti, tosin aloittelijoiden on totuttava siihen. Ominaisuus on suunnattu enimmäkseen kokeneille käyttäjille.

Mallieditorin tekniset tiedot

Webflow-visuaalisen editorin ja kojetaulun rakenne on melko monimutkainen. Tämä on sekoitus perinteistä visuaalista editoria, yleisiä asetusosioita, paneeli, jossa on vakiowidgetit, kansioiden ja moduulien rakenne dynaamisen sisällön näyttämiseksi, joita kutsutaan ”CMS-kokoelmiksi”. Siellä on myös kuvakirjasto, mallitilan kytkin (työpöytä, mobiili jne.), eri elementtien korostustilat ja muut hyödylliset asiat.

Webflow CMS -kokoelmat

Muuten, tässä on mahdollista työskennellä verkkosivustojen malleilla kahdessa tilassa (kytkinvaihtoehto on hallintapaneelissa). Ensimmäinen on suunnittelija-tila, jonka kuvausta käytetään tämän tarkastelun perustana. Toinen on Editor-tila. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa verkkosivun sisällön muokkaamisen – lisää teksti, korvaa kuvat, linkit ja grafiikat. Vedä kohdistin minkä tahansa elementin päälle nähdäksesi asetukset käytettävissä olevilla toimilla. Tee sitten muokkaukset ja siinä se on. Tämä on kätevä tila nopeita muokkauksia varten.

Suunnittelutila tarjoaa useita widgettejä. Sinulla on kangas (verkkosivumalli), jonka sisällä div-lohkot, osiot ja vähemmän tärkeät elementit löytyvät. Et voi vain vetää widgetiä mihin tahansa paikkaan sellaisenaan – sinun on ymmärrettävä rakenteen kanssa toimimisen logiikka. Useimmissa tapauksissa sinun on lisättävä tyhjä lohko ja täytettävä se osien ulkoasulla, sarakkeilla ja kirjoitettava lomakkeisiin, tekstiin, kuviin jne..

Esimerkkejä widget-nimistä (elementtejä) ovat seuraavat: div-lohko, osa, säilö, sarakkeet, luettelo, painike, otsikko, abstrakti, linkki, monimutkainen teksti, muoto, merkintäkenttä, valintaruutu, captcha, koodin integrointi (se on mahdollista!), sosiaaliset verkostot, vakio- ja ponnahdusikkunat, taustavideo ja enemmän. Voit määrittää näiden elementtien näyttöparametrit ja ominaisuudet yksityiskohtaisesti sen jälkeen, kun olet lisännyt ne malliin.

On myös mahdollista käyttää tunnistimia (symbolit) – Tallennetut lohkot, joissa on valmis suunnittelu, jotta ne voivat suorittaa minkä tahansa tehtävän. Oletetaan, että olet luonut onnistuneen tarkistuslohkon tai lomakkeen jollekin. Voit luoda tunnisteita niiden perusteella ja lisätä niitä kirjanmerkeistä edelleen. Voit säätää näkyvyyttä erityyppisille laitteille ja erillisille elementeille.

Webflow Container -asetukset

Kaikki tallennetut verkkosivut on järjestetty kansioihin. Esimerkiksi, yhdessä mallissa voi olla useita kotisivun, yhteystietojen ja muiden sivujen malleja. On mahdollista luoda uusia kansioita tai sivuja tyhjänä kankaana jatkaaksesi työskentelyä sen kanssa. Yleensä Webflow luo vaikutelman edistyneestä graafisesta web-editorista. Täällä on useita valmiita elementtejä, kun taas niiden määrä, joita voit manuaalisesti luoda tyhjästä, on paljon vaikuttavampi.

Siellä on myös liipaisimen elementtihallintajärjestelmä. Nämä ovat toiminnot, jotka voit tehdä siirtämällä osoitinta napsauttamalla, vierittämällä jne. Tietyn elementin päälle. Voit manuaalisesti määrittää minkä tahansa määrän erillisiä elementtejä ja verkkosivustoja. Esimerkiksi on mahdollista näyttää animoitu valintaikkuna, kun verkkosivu latautuu älypuhelimiin. Toimittajan avulla voit asettaa melko monimutkaisia ​​ja monipuolisia tapauksia verkkosivujen vuorovaikutuksesta vierailijoiden kanssa.

Dynaamisen sisällön luominen

Kokoelmat ovat tärkein verkkosivun kohokohta. Niiden avulla voidaan luoda dynaamisia rakenteita monipuolisen sisällön kenttäyhdistelmistä. He käyttävät tietokantoja tietojen päivittämiseen ja tallentamiseen. Asetusten joustavuus on vaikuttava. Niitä käyttämällä voit luoda lomakkeita, blogisyöttömuotoja, gallerioita, tapahtumajulisteita, valikoita jne. Sovellusskenaarioita on paljon. Kenttäjoukkoista on valmiita malleja, joita käytetään erilaisten tehtävien ratkaisemiseen. Tätä lukua on mahdollista lisätä, koska tämä ominaisuus auttaa ratkaisemaan tiettyjä tehtäviä luovalla lähestymistavalla.

Webflow mahdollistaa myös dynaamisen verkkokaupan ja CMS-gallerioiden luomisen lähettämällä, esittelemällä ja muotoilemalla videoita ja kuvia. Tämä voidaan tehdä yhdellä kolmella tavalla. Ensimmäisen avulla on mahdollista ladata jopa 25 kuvaa yhdellä napsautuksella vain uudessa monikuvakentässä. Voit tehdä sen vain pudottamalla kaikki kuvat tai jopa GIF-tiedostot (muista kuitenkin, että niiden kokonaiskoko ei saisi ylittää 4 Mt), siirry minkä tahansa kokoelman asetusvalikkoon, napsauta Lisää uusi kenttä -painiketta ja valitse monikuvakenttityyppi. Sitten sinun tulee täyttää tarra, lisätä tekstiä tarvittaessa ja tallentaa kokoelma-asetukset voidaksesi ladata kuvia.

Toinen tapa luoda dynaaminen kuvan ruudukko on käyttää parannettua CSS-ruudukon 2.0 -versiota. Se tarjoaa parannetun automaattisen virtauksen konseptin, joka auttaa lataaman sisällön joustavuudessa, koska ruudukko sijoittaa sen automaattisesti käytettävissä oleviin soluihin paremman näytön aikaansaamiseksi. Luodaksesi tällaisen ruudukon dynaamista sisältöä käyttämällä, vedä keräysluettelo verkkosivulle, valitse haluamasi ruudukkoasettelu ja räätälöi sitten sarakkeet, rivit ja niiden välinen etäisyys.

Viimeinkin Webflow mahdollistaa dynaamisten videoidesi ja kuvasi näyttämisen valopöytien avulla. Nämä komponentit antavat sinun esitellä valokuvia koko näytön tilassa, mikä varmistaa kiinnostavan ja täysin mukaansatempaavan käyttökokemuksen. Ominaisuus mahdollistaa myös lightbox-elementtien yhdistämisen verkkokauppaan ja CMS-videoihisi ja valokuviin. Luodaksesi valopöydägalleria, sinun on ensin luotava keräysluettelo ja liitettävä se sitten kuvan lähteeseen – joko video- tai monikuvakenttään. Vedä sitten sijoitettavat kohteet kokoelmaluetteloon ja linkitä valopöytäkomponentit.

Kojelaudan rakenne

Kaikki projektisi näkyvät hallintapaneelissa: muokata, kopioida, jakaa ja lajitella niitä kansioihin. Voit myös katsoa vaikuttavan luettelon painikkeiden yhdistelmistä, jotka ovat käytettävissä editorissa käytettäessä järjestelmää ensimmäistä kertaa. Jokaisella projektilla on runsaasti asetuksia – verkkosivun nimestä ja faviconista ja koodin integroinnista, ulkoisten palveluiden yhdistämisestä, SEO: sta ja varmuuskopioinnista.

Webflow-hallintapaneeli

Projektiasetuksissa on monia hyödyllisiä ja yksinkertaisesti mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi käyttäjät, jotka työskentelevät asiakassivustojen kehittämisessä, voivat tarjota asiakkailleen verkkosivustoille pääsyn, jotta he voisivat hallita projektia ja tehdä muokkauksia määrittelemissasi rajoissa..

Voit määrittää projektimerkinnän poistamalla palvelun logon tai yhteyden Google Fonts / Adobe Typekit ja valitse ne fontit, joita käytät projektissa. Toinen vaihtoehto on ladata omat fontit.

verkkokauppa

Webflow sisältää arvokkaan verkkokaupan moottorin, jonka avulla voit suunnitella ja mitoittaa verkkopohjaista yritystäsi. Alusta antaa sinulle vastuun web-suunnitteluprosessista – kotisivun räätälöinnistä ja kassalle – tarjoamalla laajan valikoiman kojetaulussa olevia verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja. Täysin varustetun verkkokaupan aloittamiseen ja hallintaan palvelun kanssa ei tarvita koodausta.

Verkkosivun rakentajan avulla voit mukauttaa integroitua ostoskoria, mukaan lukien sen ulkoasu, animaatiotehosteet ja sijainti. Voit myös luoda tuoteluetteloita, jotka määrittelevät niiden nimet, kuvaukset, hinnat, luokat, seurata varastotyökaluja ja suunnitteluvaihtoehtoja (värit ja niiden variaatiot), nykyiset tilat. Lisäksi on mahdollista luoda tuoteryhmiä ja luokkia, luetteloida myyntihintoja, määrittää niille erityisominaisuuksia ja mukautettuja tuotekenttiä. Järjestelmän kehittäjät ovat oikeassa esitellessään tilaisuuden myydä digitaalisia tuotteita sekä luomaan pian tarjouksia ja kuponkikoodeja.

Webflow-verkkokauppa

Viimeaikainen Webflow-innovaatio on antanut verkkokauppojen omistajille mahdollisuuden kaapata kassatan aikana toimitetut asiakastiedot. Tämä puolestaan ​​antaa sinun käyttää tietoja verkkokaupan jatkomarkkinointiin ja asiakkaiden rohkaisemiseen.

Heti kun olet valmis verkkokaupan luomiseen, voit julkaista sen ja seurata sen suorituskykyä ”Tilaukset” -osiossa. Webflow-toiminnossa voit myös räätälöidä tapahtumasähköposteja, käsitellä vuorovaikutusta ja animaatioita, jotta verkkokauppasivustosi erottuu joukosta. Järjestelmä antaa sinulle lisäksi mahdollisuuden integroida vierityspohjaisia ​​parallaksi-animaatioita ja tehosteita, rakentaa mikrointeraktioita hiiren liikkeiden ympärille, luoda monipuolisia monivaiheisia ajoitettuja animaatioita, lisätä esiasetettuja vuorovaikutuksia jne. Ohjataksesi käyttäjien huomion ja luoda ylittämättömän ja kiehtovan web-rakennuskokemuksen..

E-kaupankäynnille on äskettäin lanseerattu monikuvakenttä Webflow, ja CMS on mahdollistanut luoda laadukkaita kuvagallerioita jokaiselle tuotevariaatiolle. Nyt voit tehdä tiettyjä parametreja (koko, väri, malli jne.) kaikille verkkokaupassa myytäville tuotteille, jotta käyttäjät näkevät selvästi, mitä he aikovat ostaa. Kaiken kaikkiaan voit lähettää jopa 25 kuvaa kutakin tuotetta kohti.

Webflow tarjoaa kätevän ja helpon maksu- ja toimitusmahdollisuuden. Järjestelmä hyväksyy useita maksutyyppejä, kuten luottokorttimaksut, Apple Pay ja Google Pay. PayPal-ominaisuus otetaan käyttöön lähitulevaisuudessa. Integroidun Stripe-työkalun ansiosta Webflow varmistaa kaikkien järjestelmään tehtyjen tapahtumien täydellisen turvallisuuden.

Webflow-käyttäjillä on mahdollisuus mukauttaa lähetyskohteita, veroasetuksia sekä päivittää verkkokaupan tietoja milloin tahansa vuorokauden aikaan. Sinun tehtävänä on tuoda esiin lähetyssäännöt ja -paikat, tulostaa lähetysetiketit integroimalla Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks ja jotkut muut palvelut. Käyttäjät voivat myös asettaa ja koordinoida automaattisia reaaliaikaisia ​​lähetyshintoja. Automatisoitua verolaskentaa ja arvonlisäveroa tarjotaan Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta ja Euroopan unionista tuleville asiakkaille.

Lightbox-galleria

Yksi viimeisimmistä Webflow-päivityksistä käsittelee Lightbox-gallerian luomisprosessia. Järjestelmäkehittäjät ovat mahdollistaneet tällaisten gallerioiden luomisen verkkokaupan ja CMS: n videoista ja valokuvista. Komponentti mahdollistaa koko näytön luomisen ja uppoutumisen kokonaan mediatiedostojen hyödyntämiseksi.

Aikaisemmin Webflow-valolaatikoita voitiin käyttää staattisen sisällön kanssa – ne video- ja kuvatiedostot, jotka olet ladannut tai linkittänyt itsenäisesti. Tästä eteenpäin on tullut mahdolliseksi luoda gallerioita ja ruudukkoja, joissa on mitä tahansa muotoilua valolaatikoista ja tiedostokokoelmista, videoiden ja kuvien järjestämiseksi ja ryhmittelemiseksi tietyn parametrin suhteen (kuten esimerkiksi musiikkiblogi tai portfolio-albumi). Lisäksi voit luoda verkkosivustosuunnittelun käyttämällä keräilymallisivun valokenttiä, jotka vastaavat galleriasi kohteitasi..

Yhdistäminen lightbox-galleriaan dynaamiseen sisältöösi voidaan suorittaa yhdellä kahdella tavalla. Ensimmäinen merkitsee valopöydän integrointia suoraan kokoelmamallisivun suunnitteluun. Toisen vaihtoehdon avulla voit luoda kuva- / videoluetteloiden luettelon missä tahansa paikassa ja lisätä sitten valopöytäkomponentin sivulle.

After Effects ja Lottie-integraatio

Webflow on äskettäin integroitunut After Effects ja Lottie -sovelluksiin, jonka avulla verkkosuunnittelijat voivat ohjata vektorianimaatioiden toistoa käyttämällä useita Webflow-vuorovaikutuksia. Seurauksena on mahdollisuus luoda verkkosivusto, joka on sekä visuaalisesti houkutteleva, ammattimainen että ominaisuuksilla kuormitettu.

SEO

Projektien SEO-optimointiin on kiinnitetty paljon huomiota. Jokaiselle sivulle on mahdollista määrittää otsikon, kuvauksen ja avainsanojen sisällönkuvauskenttien sisältö. Voit työskennellä myös Open Graph -sisältönäytössä. Kuvien Alt-tunnisteet voidaan asettaa myös täällä.

Sitemap.xml muodostetaan automaattisesti – aivan kuten blogisyötteiden sisällönkuvauskentät. Kun otetaan huomioon nopea verkkosivujen lataaminen, korkea koodin laatu ja mobiililaitteiden optimointi, verkkosivustojen rakentajaa voidaan pitää mukavana ratkaisuna verkkosivujen tehokkaaseen mainostamiseen.

Web-virta SEO

Webflow myöntää sovellusliittymäoikeuden web-kehittäjille. Voit yhdistää Google, Facebook-palvelut, lisätä Webhooksia, määrittää lomakkeiden käyttäjätietojen keruun parametrit, aktivoida käyttäjän IP-osoitteiden nimettömänä, lisätä HTML / CSS-koodisi, kielikoodisi jne. Verkkosivustot julkaistaan ​​palvelun aliverkkotunnuksissa oletuksena, mutta on myös mahdollista delegoida verkkotunnus tai jopa viedä mallikoodi (erillinen HTML / CSS / JS / Assets). CMS-tiedostoja ei tallenneta tässä tapauksessa.

Webflow on yleensä synkkä sekoitus Photoshopia, SaaS-palvelua visuaalisen verkkosivun editorin, työkalujen kanssa, jotka toimivat tietokantojen kanssa ja koodin kanssa tietyssä tilassa. Tämä on joustava vaihtoehtojen yhdistelmä, joka on pakattu monimutkaiseen, mutta melko loogiseen käyttöliittymään. Järjestelmää voidaan käyttää verkkosivumallien luomiseen muille CMS: lle WordPress johtuu koodin vientivaihtoehdosta. Tuote on selvästi tehokas, mielenkiintoinen, suuntautunut asiakassivustojen suunnittelijoille ja kehittäjille.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:200
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 24- $ 79
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Webflow erottuu joukosta upeiden valmiiden mallien vuoksi. Ne ovat erittäin monipuolisia ja houkuttelevia. Ne herättävät todellisen kiinnostuksen esikatselussa.

Kaiken kaikkiaan täällä on yli 200 mallia. 40 heistä on ilmaisia, kun taas muiden teemojen hinta vaihtelee välillä 24–79 dollaria. Ensiluokkaisten ja vakiomallien laadussa ei ole selvää eroa – ne kaikki ovat omalla tavallaan vaikuttavia. Maksettujen teemien määrä on suurempi ja valikoima laajempi. Jokaisessa mallissa on ominaisuuksien kuvaus ja siellä on myös esikatseluvaihtoehto.

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden piirtää mallin tyhjästä tyhjällä kankaalla. On myös mahdollista valita yleinen muotoilu ilman demonsisältöä – sellainen, joka toimitetaan kaavamaisena asetteluna esimerkiksi yrityksen verkkosivustolle tai portfolioon. Monilla malleilla on useita variantteja verkkosivun esittelystä – ne tarjoavat 5-10 kotisivuteemoja, yhteystietoja jne. Suunnittelu eroaa paljon ja mallien välillä on mahdollista vaihtaa yhdellä napsautuksella. Jokaisen teeman mukana tulee ohje – kuvaus sen rakenteesta ja tärkeimmistä ominaisuuksista.

Web-virtapohjat

Webflow on suunnitteluun keskittynyt verkkosivustojen rakentaja. Mallien vaihtelu on todella silmiinpistävää. Jokaista elementtiä on mahdollista muokata monista näkökohdista: koko, sijainti, tehosteet, kierto, opasiteetti, kerrokset, väri, tausta jne. Täällä on miljoonia yhdistelmiä. Voit katsoa muiden suunnittelijoiden teoksia hallintapaneelissa – täällä on paljon nähtävää ja vaikutelmaa. Palvelu saa korkeimman hinnan edistyneelle mallipohjakehityspotentiaalille. Tämä on ammattilaisten työkalu, joka voi tehdä vaikutuksen kaikille verkkosivujen suunnittelun mukauttamisvaihtoehtojen avulla.

4. Asiakastuki

Webflow tarjoaa täydelliset olosuhteet aloittelijoiden kouluttamiselle. Siellä on Yliopisto, vaikuttava tietokanta, useita video-oppaita täällä. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä suoraan editorissa. Materiaalien laatu on huipputasolla. Siellä on myös blogi ja foorumi, jossa on runsaasti hyödyllisiä viestejä / keskusteluja, sosiaalisten verkostojen ryhmiä, oppaita, kirjoja jne. – et eksy täällä.

Teknistä tukea tarjotaan sähköpostin ja online-chatin kautta. Se on pätevä, käyttäjäystävällinen ja ympäri vuorokauden. Webflow-yhteisö on melko laaja ja ystävällinen. Ei ole ongelma löytää täältä parhaiden suunnittelijoiden tai luotettavien web-kehittäjien yhteystiedot. Ekosysteemi on elävä ja reagoiva. Järjestelmä on tehnyt kaiken käyttäjien mukavuuden vuoksi ja vielä enemmän.

5. Hinnoittelupolitiikka

Web-virtausta voidaan käyttää ilmaiseksi joukolla rajoituksilla: palvelun aliverkkotunnuksella, mainospalkilla, ilman koodinvientiominaisuutta ja muilla yksinkertaistuksilla. Tämä suunnitelma on ilmainen eikä koskaan vanhene. Maksetut järjestelyt on jaettu ”Sivusto-” ja “Tili” -suunnitelmiin, mutta nämä tilaustyypit jakautuvat myös ryhmiin. Voit maksaa luottokortilla kuukausittain tai vuosittain. Hintaero on huomattava – 20-50% riippuen valitusta suunnitelmasta. Tarjoamme yhden kuukauden kustannukset, jos käyttäjä suorittaa vuosimaksun (tämä on hyödyllinen vaihtoehto). Täten, Sivustokartta sisältää verkkosivusto- ja verkkokauppasuunnitelmat. Verkkosivusuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Perus – 12 dollaria kuukaudessa (toimii hyvin yksinkertaisissa verkkosivustoissa, jotka eivät tarvitse CMS: ää) – toimialueyhteys, mukana CDN, 500 lomakkeen lähetystä, ilmainen SSL-varmenne.
 • CMS – 16 dollaria kuukaudessa (mukava valinta blogeihin ja muihin sisältöpohjaisiin verkkosivustoihin) – 1000 lomakkeen lähetystä, 2000 CMS-nimikettä, rajoitettu CMS-sovellusliittymä, 3 sisältöeditoria, sivustohaku.
 • Liiketoiminta – 36 dollaria kuukaudessa, (parasta korkean liikenteen markkinointisivustolle tai monipuoliseen blogiin) – edistynyt maailmanlaajuinen CDN, rajoittamaton lomakelähetys, täysi CMS – sovellusliittymä, 10 sisällöntoimittajaa jne.

Verkkokauppasuunnitelmat puolestaan ​​kattavat:

 • Vakio – 29 dollaria (täydellinen uusille yrityksille aloittamisessa) – kaikki CMS-suunnitelman ominaisuudet plus mukautettu kassalle ja ostoskorille, sähköpostin muokkaaminen, integroitu CMS blogeille, 2% tapahtumamaksu.
 • Plus – 74 dollaria (toimii hyvin suurten määrien yrityksille, jotka tarvitsevat lisäominaisuuksia) – kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet plus merkitsemättömät sähköpostit, nolla transaktiomaksu, 10 henkilöstötiliä.
 • Edistynyt – 212 dollaria (parhaiten käyttäjille, jotka aikovat skaalata ja saavuttaa uusia korkeuksia verkkoyrityksilleen) – kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet plus 15 henkilöstötiliä, rajoittamaton vuotuinen myyntimäärä ja enemmän.

Tilisuunnitelmat jakautuvat myös kahteen tilaustyyppiin. Nämä ovat henkilökohtaisia ​​ja ryhmäsuunnitelmia. Henkilökohtaiset suunnitelmat sisältävät:

 • Ilmaiseksi – 0 dollaria (sisältää kaiken mitä tarvitset Webflow-sovelluksen aloittamiseen) – 2 projektia, asiakaslaskutus, ilmainen lavastelu.
 • Lite – 16 dollaria (antaa mahdollisuuden viedä verkkosivustosi koodi ja avata lisää sivuja tuntemattomille projekteillesi) – 10 hanketta, tehostettu lavastus, koodien vienti, rajoittamaton projektisiirto.
 • Pro – 35 dollaria (loistava valinta aktiivisille freelancereille ja suunnittelijoille, jotka tarvitsevat enemmän projekteja ja premium-ominaisuuksia) – rajoittamaton projekti, valkoinen merkintä, sivuston salasanasuojaus.

Ryhmäsuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Joukkue – 35 dollaria per henkilö (mahdollistaa yhteisen pääsyn verkkosivustoille ja yhteistoiminnallisen tiimityön) – kaikki Pro – suunnitelman ominaisuudet sekä asiakaslaskutus, koodien vienti, tehostettu vaiheistus, joukkueen kojetaulu jne.
 • Enterprise – kustannuksista keskustellaan Webflow-asiantuntijoiden kanssa erikseen (joukkueille, joissa on vähintään 25 käyttäjää) – kaikki tiimisuunnitelman ominaisuudet sekä rajattomat projektit, valkoinen merkintä, sivuston salasanasuojaus, joukkueen kojetaulu jne.

Muuten freelancerit voivat käyttää Webflowa ilmaiseksi asiakkaan laskutusmahdollisuuden vuoksi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa moottorista, kun työskentelet asiakassivustojen kehittämisessä. Sen sijaan voit keskustella työkalun hinnasta etukäteen asiakkaan kanssa, jotta hän voisi suorittaa maksun. Asiakas saa pääsyn järjestelmään voidakseen seurata web-suunnittelun etenemistä.

Siten voit käyttää Web-prosessia Lite-suunnitelmassa luodaksesi malleja muille CMS-ohjelmille, koska koodi viedään. Toisin sanoen voit pitää palvelua yhdistelmänä graafisen editorin ja työkalun verkkosivujen suunnitteluun. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa 16 dollarilla tai 24 dollarilla, jos maksat kuukausittain. Et voi poistaa mainosta täältä. Siksi tätä suunnitelmaa ei voida pitää asiakkaan tai henkilökohtaisen kaupallisen hankkeen julkaisemisen kannalta.

6. Hyödyt ja haitat

Webflow on erityinen palvelu, joka on suunnattu kokeneelle yleisölle. Se on laatu, joustava ja sisältää lukuisia tuotemerkkiominaisuuksia, jotka voivat kiinnittää asiakkaiden verkkosivustojen kehittäjien huomion. Järjestelmä ei toimi hyvin henkilökohtaiseen käyttöön – aloittelijoille on liikaa ylimääräisiä ja hämäriä ominaisuuksia. Verkkosuunnittelutaitoja tarvitaan tietenkin. Oppimiskäyrä on korkea. Tämä ei ole lainkaan kannattavaa. On hyödyllisempää luoda ainoa salkku tai yrityksen verkkosivusto uKit-, Wix-, XPRS- tai muihin sopiviin palveluihin.

Webflow on tarkoitettu web-suunnittelun faneille, jotka haluavat ansaita rahaa taitoillaan. Kyse ei ole luodijunasta samanlaisten verkkosivustojen kehittämiseen, vaan luovuuden paikkaan, joka suunnittelee ainutlaatuisia teemoja niille, jotka ovat valmiita maksamaan tästä työstä. Joten on järkevää käyttää palvelua niille käyttäjille, joilla on jo tietty web-suunnittelun maine. Järjestelmä toimii myös hyvin käyttäjille, jotka haluavat piirtää ja myydä valmiita malleja muille CMS-järjestelmille. Palvelun edut ja haitat on helppo tuoda esiin:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Kaksi työskentelyaluetilaa – suunnittelija ja toimittaja.
&# X2714; CMS-kokoelmat – työskentele lomakkeiden ja tietokantojen kanssa dynaamisen sisällön luomiseksi.
&# X2714; Elementtiluokkien mielenkiintoinen toteutus niiden nopeaa lisäämistä ja muokkaamista varten.
&# X2714; Upeita malleja, laaja mahdollisuus luovuuteen ja minkä tahansa monimutkaisuuden mallien suunnittelu.
&# X2714; Mahdollisuus viedä kehitteillä olevien mallien koodeja, joiden avulla editorilla voidaan luoda / myydä laatumalleja.
&# X2714; Melko tehokas SEO.
&# X2714; Kilpailukykyinen verkkokaupan moottori.
&# X2714; Elävä verkkosivurakenne elementtihierarkian muodossa.
✘ Järjestelmätutkimuksen monimutkaisuus uusille käyttäjille.
Element Elementti- ja graafisen esitysluokan käyttö koodauksen sijasta.
✘ Suhteellisen korkeat kustannukset niille, jotka tarvitsevat yhden verkkosivuston vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Webflow on kunnollinen tuote yleisölle. Tämä ei ole joukkoratkaisu kyllästyneille aloittelijoille ja kokeiden faneille. Suurin haittapuoli on, että kehittäjät ovat ottaneet käyttöön tehokkaan, mutta ei yleismaailmallisen ID-elementtien ja CSS-luokkien kanssa työskentelyjärjestelmän, jota ohjaa halu tehdä käyttöliittymästä käyttäjäystävällisempi. Joka tapauksessa he ovat jättäneet koodinmuokkausvaihtoehdon. Olisi parempi, jos he integroisivat verkkosivukoodien muokkaamisen muiden ominaisuuksien lisäksi. Muiden vaihtoehtojen osalta ne ovat kohtuullisella tasolla.

7. Kilpailijat

Ei ole monia kilpailijoita tai vaihtoehtoja tällaiselle palvelulle. Lähimmät kilpailijat ovat WordPress, Adobe Muse ja Webydo. Mutta vertailimme myös toimittajaa joihinkin suosituimmista verkkosivustojen luomisvaihtoehdoista, jotta näet erilaiset tekijät.

webflow vs webydowebflow vs. Adobe musewebflow vs. WordPresswebflow vs neliötilaWix vs Webflow

Bottom Line

Webflow on poikkeuksellisen korkealaatuinen verkkosivujen rakentaja suunnittelijoille ja freelancereille. Sen avulla voit luoda monisivuisia verkkosivustoja, joissa on melko monimutkaiset toiminnot monimutkaisten, dynaamisesti muuttuvien sisältömuotojen käytön takia – katso eläviä esimerkkejä Webflow-käyttäjien tekemät. Tietokannat, integroinnit, tunnistimet, erilaiset editorin asettelutilat, mahdollisuus muokata kutakin lohkoa ja elementtiä erikseen, mallikoodien vienti – kaikki ominaisuudet tekevät Webflowsta todellinen jättiläinen.

Suuret opetusohjelmat antavat mahdollisuuden suositella järjestelmää harrastajille. Kun olet työskennellyt sen kanssa, opit todennäköisesti oppimaan suunnittelemaan houkuttelevia verkkosivuja ilman koodausta. Tämä takaa mukavan voiton tulevaisuudessa. Jos sinulla on jo kokemusta, sinun tulee ehdottomasti harkita Webflowa. Tämä on harvinainen korkealaatuinen niche-tuote – Photoshopin, Dreamweaverin ja CMS: n sekoitus, joka toimitetaan SaaS-alustana. Palvelu on ehdottomasti kustannuksensa arvoinen, mutta se ei toimi kaikille. Suosittelemme sitä kohderyhmän huomioon ottamiseksi.

Kokeile Webflow Now -painiketta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map