Webasyst.com-arvostelu

WebAsyst on ymmärryksemme mukaan epästandardi tuote. Sen kehittäjät tarjoavat valitsemallesi 3 tuotetta, nimittäin puitteet räätälöityjen CMS-järjestelmien luomiseksi sen perusteella, jotka voidaan ladata ilmaiseksi ja asentaa omalle palvelimellesi, tämän alustan perusteella kirjoitettu valmiin tuotteen CMS Shop -käsikirjoitus ja out- laatikkoratkaisu verkkokauppojen luomiseen – Webasyst. Tämä on CMS, joka asennetaan kehittäjän isäntään käytettäväksi edelleen maksetun perusteella (vuokra). Jos haluat, voit siirtää verkkosivustosi tulevaan omaan isäntään.


Helppokäyttöisyys:6/10
Ominaisuudet:9/10
Design:8/10
Tekninen tuki:9/10
hinnoittelu:8/10
Kokonaispistemäärä:8,0 / 10

Webasyst on sarja ratkaisuja jokaiseen makuun. Web-kehittäjät ja tavalliset käyttäjät voivat löytää omat mieltymyksensä tuotteesta. Alustan virallinen verkkosivusto näyttää melko houkuttelevalta ja informatiiviselta. Se tarjoaa runsaasti tietoa tuotteista ja paljon laajennuksia heille. Emme keskustele puitteista ja CMS: stä keskittymällä huomiomme blogiimme välttämättömään tärkeään ratkaisuun, nimittäin verkkosivustojen rakentajaan.

Kaikki, mitä me tällä hetkellä tiedämme alustasta, on se, että se sijoitetaan ratkaisuna, jota käytetään verkkokauppojen luomiseen. Keskustelemme sen pääpiirteistä yksityiskohtaisesti johtopäätösten tekemiseksi.

1. Helppokäyttöisyys

Webasyst on CMS ja verkkosivustojen rakentaja, joka ladataan automaattisesti isännöintiin. Palvelun tarjoaa komentosarjojen kehittäjät. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Shop Script -oikeudet, kun olet asentanut sen itsenäisesti valittuun isäntään tai vuokrata järjestelmän tilauksen ulkopuolelta maksutilauksen perusteella. Mikä toimii parhaiten?

Tämä riippuu tarpeistasi. Jos sinulle on helpompaa saada kaikki tarvitsemasi heti alusta alkaen ilman tarvetta asettaa isäntä ja tietokantoja, niin verkkosivustojen rakentaja on parempi ratkaisu. Molempien järjestelmien toiminnallisuus on melkein identtinen.

Webasyst-kojelauta

Webasyst ei ole rakenteeltaan samanlainen kuin muut verkkosivustojen rakentajat. Ehkä tämä johtuu siitä, että se on alun perin CMS. Täällä ei ole mitään liian monimutkaista, mutta joudut tottumaan siihen yli 15 minuutin ajan. Aloittelijat saattavat jopa pelätä, kun ovat nähneet järjestelmän kojelaudan. Kyllä, se ei ole yksinkertainen, vaikka sen mukana tulee käyttäjäystävällinen, yksinkertainen ja looginen käyttöliittymä. Jotta tällainen päätös voitaisiin tehdä, sinun pitäisi kuitenkin ainakin jonkin aikaa tutustua ohjelmaan.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Webasyst on joukko sovelluksia, jotka on tarkoitettu suorittamaan tietyt tehtävät ja yhdistetään saman käyttöliittymän kautta. Kaikki on tässä loogisesti rakennettu. Olemme testanneet ohjelman täysversion, jonka asennuksen jälkeen seuraavat sovellukset (tai moduulit, koska tämä on käyttäjille helpompaa) ovat olleet saatavana oletuksena:

  • Yhteydet – kaikkien järjestelmään rekisteröityneiden käyttäjien yhteystiedot;

Webasyst-yhteystiedot

  • myymälä – verkkokaupan käynnistämiseen tarvittavat työkalut,

Webasyst Store

  • napa – sovellus keskusteluosan luomiseen verkkosivustolle. Tämä on yhdistelmä blogia ja foorumia;

Webasyst-napa

  • Tukipalvelu – viestintä teknisen tukitiimin kanssa;
  • Mailer – sähköpostimuodon rakentaja asiakkaan postitusten tekemistä varten;

Webasyst Mailer

  • blogi – blogin luominen, joka voidaan tehdä muutamalla napsautuksella;

Webasyst-blogi

  • Valokuvat – osio valokuvien ja albumien tallentamiseen sekä niiden verkkosivujen suunnitteluasetukset;

Valokuvia Webasyst

  • stickies – paikka tallentaa erilaisia ​​muistutuksia tarramuodoissa;

Webasyst Stickies

  • Tiedostot – Eri tiedostomuotojen säilytyspaikka, joka mahdollistaa Dropboxin ja muiden pilvijärjestelmien yhdistämisen.

Webasyst-tiedostot

  • tehtävät – muistikirja kaikille verkkosivustoon liittyville tehtäville;

Webasyst-tehtävät

  • paikka – sovellus, jota käytetään tarjoussivustojen luomiseen kaikilla vaadituilla elementeillä;
  • asentaja – täältä löydät ylimääräisiä sovelluksia, widgettejä ja laajennuksia, jotka ladataan verkkosivustollesi;

Webasyst-asentaja

 • Pilvi – joukko erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tässä on paikka, jossa voit nähdä tilatilisi, pidentää Webasyst-palveluita, asennusalueita, sähköposteja, optimoida verkkosivutyön nopeutta (CDN) ja lisätä cron-komentoja, jotka on täytettävä..

Jokaisessa sovelluksessa on sen asetukset ja sitä voidaan tarkastella erikseen, mutta keskitymme tarkasti vain pääosaan – verkkokauppaan. Se on todella voimakas ja yksi parhaimmista, mitä olemme nähneet. Alla on luettelo tämän sovelluksen vaihtoehdoista:

  • tilaukset”On osa, joka sisältää tyhjentävän katsauksen kaikista tilaustyypeistä, mukaan lukien uudet, vahvistetut, maksetut, lähetetyt, täytetyt, palautetut ja poistetut tilaukset. Tässä voit tarkastella tuotteiden jakelukanavia, perustaa alennuskuponkeja ja luoda tarvittaessa manuaalisesti uuden tilauksen;

Webasyst Store -tilaukset

  • Asiakkaat”On osa, johon on otettu mukaan kaikki asiakkaat ja heidän alajaottelunsa sosiaalisen verkoston uudelleenohjauslähteiden (Twitter, Facebook) suhteen. Täältä näet myös tiedot alueittain ja viittauksin;

Webasyst Store -asiakkaat

  • Tuotteet“Täältä voit löytää ja lisätä luokkia, tuotteita, määrittää mainostoimintoja, luoda ylimääräisiä kenttiä, asettaa merkkejä, kuten” Hit! ” tai “Alennus!”, kirjoita tunnisteita, tuotetyyppejä, säädä näkyvyysasetuksia ja suorita muita verkkokaupan tuotevarastoon ja varaston hallintaan liittyviä toimia. Tämä on myös kohta, josta voit ladata joukkotuotteita CSV-tiedostoista. Yksityiskohtaiset ohjeet niiden täyttämisestä ovat myös täällä;

Webasyst Store -tuotteet

  • raportit”Sisältää yksityiskohtaiset myyntitilastot lähteen mukaan (sosiaaliset verkostot, maantieteelliset yksiköt, promo-kampanjat, jakelukanavat, show-ikkunat jne.). Tämä on myös kohta, jossa voit asettaa A / B-testejä, tarkastella markkinointilaskentaa, sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ja muita kaavioita. Muut asetukset ovat saatavilla myös täältä. Niitä on monia (yksittäinen massa asiakasraporteista, tuotteista, tuotteiden tilauslomakkeista jne.);

Webasyst Store -raportit

  • Myymälä”On osa, jossa voit asettaa staattisia sivuja, valita näyttöikkunan mallin, muokata sitä, saada pääsyn koodiin, määrittää sosiaalisen verkoston widgetit ja monipuolisen valikoiman pieniä parametreja. Tämä on myös paikka, josta voit löytää verkkokaupan SEO, ystävälliset URL-parametrit, valita maksu- ja lähetysvaihtoehdot ja aktivoida suojatun yhteyden tilauksen yhteydessä, jos tarvitset sitä.

Webasyst Store -kauppa

Edellä kuvattujen osien lisäksi Webasyst-myymälöissä on myös yleiset asetukset. Niitä on täällä monia – tuotetyypit / ominaisuudet, suositukset, varastot, tilaustilat, lähetys- / maksutavat, alennukset, valuuttatyypit, verot, painetut lomakkeet, analytiikka, liipaisinalinkit jne. Listaa voidaan jatkaa ja jokaisella jaksolla on omat oma joukko vaihtoehtoja. On järkevää selata niitä itsenäisesti, koska saatat todella hämmentyä lukeessasi ominaisuuksia. Mahdollisuus asettaa tekstiviestien toimitus saapuvien tilauksien suhteen on erityisen huomion arvoinen.

Tämä on järjestelmän perustoiminto. Sitä voidaan huomattavasti laajentaa perustamalla laajennuksia, joiden lukumäärä ylittää 400. Laajennukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja. Voit tarkastella ladattavia laajennuksia avaamalla ”Installer” -kohdan. Täältä voit ostaa sovelluksia, malleja, laajennuksia ja widgettejä, jotka ovat täysin ilmaisia. Laajennuksia ja sovelluksia voi ostaa vain kerran tai voit asettaa ne tilaustilaksi. Ensimmäinen variantti on sinulle paljon hyödyllisempi. Vaikka se on vähän kalliimpaa, et joudu maksamaan ylimääräisiä maksuja joka kerta, kun aiot käyttää sitä.

On syytä mainita, että kymmenen hyödyllisen laajennuksen asennuskustannukset voivat olla yhtä suuret (tai suuremmat) vuosikorkojen vuokraamisesta alustan halvemmissa suunnitelmissa. Laajennusten valinta mahdollistaa yleensä järjestelmän asetusten tekemisen monimutkaisemmiksi ja yksityiskohtaisemmiksi. Se houkuttelee niitä käyttäjiä, jotka aikovat käynnistää hypermarketin kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla.

Webasyst-laajennukset

Jokainen laajennus / malli sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen ja arvostelut, joten tiedät mitä maksat. Tarpeisiin vastaamiseksi on paljon ratkaisuja. Suurin osa niistä on varsin hyödyllisiä, vaikka jotkut liitännäiset tarjoavat toiminnallisuuden, joka on standardi muille järjestelmille, kuten liukusäätimet, lomakkeenmuodostajat, bannerit, arvostelut jne. Kyllä, jotkut näistä elementeistä ovat vaihtoehtoja järjestelmätyökaluille, kun taas jotkut näillä yksinkertaisilla elementeillä ei valitettavasti ole järjestelmän vastineita. Arviointien lukumäärä on tärkeä todiste valtavasta Webasyst-yhteisöstä, joka luo positiivisen vaikutelman järjestelmästä.

Puhutaan nyt verkkotunnuksista. Paikallinen käytäntö on vakio: jos sinulla on oma verkkotunnus, voit yhdistää sen; Jos ei, niin se annetaan sinulle lahjana sen jälkeen, kun olet ostanut suunnitelman (.ru). Jos haluat toisen verkkotunnuksen alueen, osta se toisesta rekisteristä tai suoraan kojetaulusta, jos tämä on sinulle helpompaa. Sinun on tehtävä valinta.

Kehittäjät ovat kiinnittäneet huomiota myös integroitumiseen sosiaalisiin verkostoihin (Facebook, Twitter, Instagram). Voit näyttää heidän widgetit ja määrittää tuotteiden nimikkeiden / kuvausten synkronoinnin verkkosivustosi kanssa.

Webasyst on alusta ammattimaisille verkkosuunnittelijoille. Se toimii parhaiten verkkokauppojen luomisessa, mutta sitä voidaan käyttää tehokkaasti myös blogejen ja promo-verkkosivustojen käynnistämiseen. Aloittelijoita voi pelottaa kojetaulu, joka näyttää monimutkaiselta ensi silmäyksellä, sekä alustan edistykselliset toiminnot. Ammattilaiset kuitenkin hallitsevat järjestelmän nopeasti, kirjoittavat tai ostavat omia laajennuksiaan ja alkavat luoda räätälöityjä verkkokauppoja tai omia yrityksiä kehittäviä verkkokauppoja. Suurin etu on, että järjestelmän kanssa on melko helppo aloittaa työskentely, kun taas prosessin aikana ilmenevät vivahteet voidaan ratkaista tehokkaasti asiakastukiosassa huomioiden yksityiskohdat..

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:77
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 20- $ 119
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
HTML-koodin muokkaaminen:&# X2714; JOO

Kun otetaan huomioon foorumin erikoistuminen verkkokauppaan, sen tarjoamien mallien määrä on melko vaikuttava ja ylittää 77 teemaa. Valitettavasti suurin osa heistä on maksettu. Täällä on vain 9 ilmaista mallia. Ne ovat hyvälaatuisia, mutta maksetut teemat (20–119 dollaria) ovat houkuttelevampia ja monipuolisempia. Temaattinen alajako sekä mallien esikatselu ovat myös täällä. Ei ole vaikea valita mitä tarvitset. Voit asentaa järjestelmään useita malleja kerrallaan, muuttamalla niitä tarpeen mukaan.

Jokainen malli voidaan räätälöidä mielesi mukaan, vaikka räätälöintivaihtoehdot eivät olekaan täällä niin laajoja. Voit muuttaa väripaletta ja pääkirjasinta, mutta nämä tuskin riittävät ammattilaisille. Onneksi voit muokata mallikoodeja vastaamaan henkilökohtaisia ​​verkkosuunnittelustarpeitasi. On mahdollista tallentaa useita saman mallin muunnelmia testaamalla niiden tehokkuus käytännössä. Voit ladata mallin tietokoneeltasi muokataksesi sitä siellä tai ladataksesi oman version.

Siten CMS-piirteet näkyvät täällä. Voit hankkia minkä tahansa tarvitsemasi suunnittelun, mikäli sinulla on vaadittavat taidot. Valitettavasti tämä ei toimi aloittelijoille, koska edistyneitä taitoja tarvitaan kaikkien näiden tehtävien onnistumiseen selviämiseksi. Muutoin joudut työskentelemään osakevaihtoehtojen kanssa, joissa on pieniä muutoksia. Tämä ei ole todella kätevää.

Webasyst-teemat

Verkkokaupan suunnitteluasetukset ovat saatavilla Näytä ikkuna / Suunnittelu -osiossa. Voit muuttaa mallia milloin tahansa ”Suunnittelu teemat” -osiossa, kun taas oletusasetuksena oleva suunnittelukoodin muokkausvaihtoehto on käytettävissä ”Malline” -osiossa..

Päätelmä on seuraava: Webasystissä on paljon malleja, mutta parhaat näytteet ovat melko kalliita. Jotta projektiisi voidaan suunnitella yksilöllinen muotoilu, sinun on taisteltava koodeilla. Järjestelmän suunnittelun mukautusvaihtoehdot ovat melko huonot. Yleinen mallipohja on kuitenkin keskimääräistä korkeampi.

4. Asiakastuki

Asiakastukiosasto on vaikuttava. Mikä ongelma sinullakin on, löydät yksityiskohtaisen oppaan vastaavasta osasta. Täältä löytyy myös blogi, jossa on paljon hyödyllisiä artikkeleita. Aloittelijat arvostavat asiakastukiosaa: järjestelmä on monitoiminen ja monimutkainen, vaikka se onkin loogisesti rakennettu. On mahdollista löytää kokenut verkkosuunnittelija toteuttamaan uusia vaihtoehtoja, kuten mallin muokkaaminen / luominen, moduulin päivitys ja luominen, asetusten säätäminen. Tämä on kuitenkin saatavissa neuvoteltavissa olevaan hintaan.

5. Hinnoittelupolitiikka

Järjestelmä näyttää ensi silmäyksellä kallis, mutta tämä ei ole totta. Toisesta suunnitelmasta alkaen voit luoda jopa 5 verkkosivustoa yhdellä hinnalla. Kunkin verkkosivuston todelliset kustannukset eivät ole niin korkeat. Toisaalta suurin osa verkkosivustojen luomisesta on suuntautunut kokeneille asiakkaille, jotka avaavat räätälöityjä verkkosivustoja. Tämä on vakava järjestelmä vakaville web-kehittäjille. Aloittelijoille ensimmäinen suunnitelma on enemmän kuin tarpeeksi, jopa ilman lisäosia. Katsotaanpa järjestelmän tarjoamien kuukausisuunnitelmien kustannukset:

 • Plus (7 dollaria kuukaudessa) – verkkokauppa- ja lähetyssovellukset, 5 Gt isäntätilaa, mahdollisuus luoda 1 verkkosivusto, SSL-käyttöoikeus, .ru-bonustunnus;
 • ammattilainen (23 dollaria kuukaudessa) – 5 verkkosivuston luominen, 10 Gt tilaa, ilmainen CDN-yhteys (verkkosivuston toiminnallisuusnopeus), edistyneet analyyttiset työkalut;
 • palkkio (63 dollaria kuukaudessa) – ylimääräiset tehtävämoduulit, lähetysohjelma, SSL-lahjakortti. Tämän suunnitelman avulla voidaan luoda 10 verkkosivustoa.

Yksinkertaisten laskelmien avulla on mahdollista nähdä, että yhden edistyneillä verkkosivustoilla luomisen kustannukset ovat melko kohtuulliset. Uusia ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja luotavien verkkosivustojen määrä lisätään. Aloittelijoille suositellaan ensimmäisen suunnitelman saamista, kun taas niiden, jotka haluavat osallistua ammatillisen verkkosivuston luomiseen, tulisi valita toinen ja kolmas suunnitelma. Jälkimmäinen suunnitelma vetoaa verkkosivujen suunnitteluryhmiin, joilla on todistettu maine. Webasystin käyttökustannukset voivat nousta, jos ostat uusia malleja, sovelluksia, laajennuksia tai tilaat muiden web-kehittäjien palveluita..

Järjestelmän tarkoituksena on luoda suuria verkkokauppoja, eikä tulevan liikenteen kasvu vaikuta siihen vakavasti. Tämä tarkoittaa, että taloudellinen sijoituksesi saattaa pian tuottaa tulosta. Palvelua on järkevää käyttää vakavien projektien kehittämiseen. Sinulla on yksi ilmainen kokeilukuukausi järjestelmän testaamiseksi. Kaikki vaihtoehdot, paitsi maksetut laajennukset, ovat käytettävissä tänä aikana. Tämä riittää testaamaan kaiken mitä haluat.

Aivan kuten suurin osa muista verkkosivustojen rakentajista, Webasyst tarjoaa tavallisia SEO-ominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuuden täyttää koko verkkosivuston, tuoteryhmien, erillisten tuotteiden ja sivujen sisällönkuvauskentät, valita ystävällinen URL-muodostustyyppi, säätää 301 uudelleenohjausta ja robots.txt asetukset, määritä laskuri ja Google-analytiikka. Tämä on aika mukavaa, mutta tässä ei ole mitään erityistä tässä samaan aikaan. Tilanne muuttuu myönteisesti sen jälkeen, kun olet asentanut useita laajennuksia SEO-tulosten parantamiseksi.

6. Edut ja haitat

Kun tutkimme Webasyst-vaihtoehtoja, meillä oli vaikuttunut sen laadusta ja toiminnallisuudesta. Järjestelmässä on pitkä luettelo mahtavia etuja, nimittäin:

 • Ihmisarvoinen mallilaatu
 • Laaja valikoima asennettavia widgettejä, laajennuksia ja sovelluksia, mukaan lukien ilmaiset
 • Hieno joukko SEO työkaluja
 • Kohtuulliset suunnitelmat
 • Laadukas tekninen tuki saatavana ympäri vuorokauden
 • Erittäin informatiivinen asiakastukiosasto
 • Mahdollisuus tilata mukautettuja toimintoja ammattilaiselta.

Palvelu näyttää melko tehokkaalta, mutta siitä ei ole puutetta heikot kohdat, kuten:

 • Lähes kaikki mallit maksetaan ja kustannukset ovat melko korkeat
 • Suunnittelun mukautusasetukset ovat riittämättömät ilman koodausta
 • Monimutkaisuus aloittelijoille
 • Jotkut maksetut laajennukset tarjoavat toimintoja, joiden on alun perin oltava järjestelmässä (verrattuna muihin alustoihin).

Alusta toimii erinomaisesti kokeneille web-suunnittelijoille, mutta se vaatii varmasti ylimääräisiä taloudellisia investointeja, jotta niitä voidaan käyttää tehokkaasti (mallit, laajennukset jne.). Aloittelijoilla ei ole helppoa hallita sitä, mutta on mahdollista tottua epätavalliseen kojelautaan ja runsaaseen asetukseen parissa päivässä. Tärkeää on, että Webasyst mahdollistaa laadukkaan tuloksen.

Järjestelmälle on tietenkin erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta sinun on etsittävä niitä CMS-kapealta. Suurin osa verkkosivustojen rakentajista on jäljellä tästä alustasta verkkosivustojen asetusten tehokkuuden kannalta. Poikkeuksena on vain Shopify. Volusion voi olla myös kunnollinen kilpailija. Muut järjestelmät ovat aloittelijoille helpompia, mutta ne ovat toiminnallisesti yksinkertaisempia.

johtopäätös

Webasyst on erittäin tehokas verkkokauppasivustojen rakentaja. Siinä on kaikki mitä tarvitset minkä tahansa monimutkaisuustason kauppapaikan käynnistämiseksi. Bonuksena saat mahdollisuuden luoda blogin tai promosivuston, mutta nämä vaihtoehdot eivät ole yhtä vakavia ja houkuttelevia kuin järjestelmän verkkokaupan toiminnot. Pienempien verkkosivustojen luominen muille alustoille on helpompaa ja edullisempaa. Webasyst on palvelu vakaville web-kehittäjille ja tehokkaille projekteille.

Emme pitäneet ilmaisten mallien määrästä ja maksettujen mallien hinnasta. Toisaalta koodia voi muokata täällä, mikä mahdollistaa minkä tahansa valmiiden mallien muuttamisen mihin tahansa tarvitsemasi teemaan sijoittamatta sen ostoon. Kuten olet todennäköisesti huomannut, verkkosivustot ovat vahvoja kaikilta täältä. Lisäksi niiden SEO-ominaisuudet ovat myös ylimmällä tasolla, ottaen huomioon laajennuksen asennuksen.

Aloittelijoille huomattava haitta on kojelaudan monimutkaisuus. Noin kolmasosa vaihtoehdoista (ellei enemmän) vaikuttaa oudolta sinulle. Kun harjoitellaan vähän ja opiskelet asiakastukea, palapelit ovat paikoillaan ja sinusta tulee mukava asiantuntija verkkokaupan luomisessa. Tämä järjestelmä on hunajatila ammattimaisille web-kehittäjille. Jos keskityt vakaviin töihin, suosittelemme Webasystin käyttöä. Kun olet hallinnut järjestelmän, pidät siitä varmasti, kun taas taloudelliset investoinnit kannattavat nopeasti.

Kokeile Webasyst nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map