Weblium-arvostelu

Weblium-arvostelu


Weblium – on erittäin helppokäyttöinen verkkosivustojen rakennustyökalu, joka on suunniteltu auttamaan ihmisiä rakentamaan korkealaatuisia pienyrityssivustoja, jotka koostuvat pääasiassa yhdestä sivusta. Alusta on tavara niille, jotka etsivät käyttövalmiita malleja, jotka toimivat yhtä hyvin kaikissa laitteissa käyttötyypistä, operaattorista tai näytön resoluutiosta huolimatta. Samalla Weblium voi olla hyvä ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat rakentaa ja julkaista sivustoja tyhjästä ei koskaan.

Järjestelmässä on AI Design Supervisor, joka auttaa sinua pysymään kaikissa lohkoissa vastaavan verkkotyylin kanssa ilmaisen suunnitelman lisäksi. Se on hyvä vain pienille ja kevyille projekteille. Weblium tarjoaa useita enemmän maksettuja suunnitelmia niille, jotka haluavat perustaa pieniä digitaalikauppoja myydä tuotteita verkossa.

Ammattimaisten salkkujen, blogien, käyntikorttien tai pienyritysten verkkosivustojen osalta Weblium todennäköisesti toimii. Katsotaanpa tarkemmin sen tarjoamia ominaisuuksia ja instrumentteja.

Hyvät ja huonot puolet

Weblium on kiinnitettävä huomiota käyttäjiin, jotka eivät vaadi monenlaisia ​​ominaisuuksia tai laajennettuja toimintoja. Vaikka se näyttää hiukan rajoitetulta joustavuuden ja lisälaajennuksen suhteen, sillä voi silti olla joitain etuja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tyylikäs muotoilu.
&# X2714; Yksinkertainen ja nopea muokkausprosessi.
&# X2714; Ilmainen suunnitelma ja ilmaiset vaihtoehdot, kuten SSL, pilvipalvelu ja verkkotunnus.
&# X2714; Ammattimaiset mallit mukautuvalla suunnittelulla.
&# X2714; AI: n suunnittelupäällikkö.
✘ Hyvä vain pienille ja yhden sivun verkkosivustoille.
✘ Rajoitetut integraatioominaisuudet.
✘ Pricy Web Studio suunnittelee.

Mihin se sopii?

Alusta vastaa sekä yksilöiden että yrittäjien tarpeisiin. Toisaalta se toimii hyvin henkilökohtainen käyttö milloin tahansa sinun täytyy luoda tyylikäs salkku tai edustaa pienyritystäsi verkossa. Ohjelmisto on myös hyvä tarttuvien aloitussivujen luomiseen. Järjestelmä on äskettäin lisännyt joitain verkkokaupan ominaisuuksia pienten verkkokauppojen rakentamiseksi ja avaamiseksi.

Seurauksena on, että Weblium on joustava verkkosivustojen rakentaja, joka voi olla loistava valinta yritysten omistajille, yksityishenkilöille, markkinoijille ja freelancereille, jotka haluavat luoda hyvännäköisiä verkkosivustoja asiakkailleen. Verkkosivun rakentaja ei vaadi erityistä teknistä tietämystä. Esimerkiksi valmiita aloitussivun luominen vie noin tunnin, joka ei ole teknikkoa.

Joten voimme sanoa varmasti, että Webliumia voidaan käyttää erilaisiin projekteihin ja verkkosivustoihin, vaikka tekninen palaute ei ole tarpeen.

Helppokäyttöisyys

Tiedät jo, että Weblium ei vaadi teknisiä tai koodaustaitoja. Lisäksi se käytti AI-pohjainen toiminnallisuus luoda valmiita verkkosivustoja tien päällä. Rakennusvaihe tyhjästä vie vain 3 tuntia, joko valitset ennalta suunnitellun mallin tai aloitat uuden sivuston rakentamisen tyhjästä.

Webliumin toimittaja

Mutta ennen kuin pääset verkkosivustoeditoriin, sinun on suoritettava yksinkertainen rekisteröinti ja vastattava useisiin tulevaa hanketta koskeviin kysymyksiin.

Päästä alkuun

Ensinnäkin käyttäjän on kirjauduttava sisään. Prosessi voidaan suorittaa loppuun kirjautumalla Google- tai Facebook-tilille. Toinen tapa on ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Ensimmäinen vaihtoehto on nopeampi, koska voit siirtyä heti verkkosivustojen rakennusprosessiin.

Webliumin rekisteröinti

Seuraavassa vaiheessa käyttäjää pyydetään antamaan perustiedot projektista. Järjestelmä tarjoaa useita tyypillisiä vaihtoehtoja tunnistaaksesi kuka olet. Näitä vaihtoehtoja ovat:

 • markkinoija.
 • Yrityksen omistaja.
 • Nettisivujen suunnittelija.
 • muut.

Webliumin tiedot projektin vaiheesta 1

Seuraava vaihe on selvittää, onko sinulla vähintään tekniset perustaidot vai oletko uusi aloittelija. Esimerkiksi, jos osaat verkkosivujen suunnittelua ja koodausta, sinun on valittava ”Verkkosivustojen rakentaminen ammattimaisesti”. Ne, joilla on vähän koodaustietoa, arvostavat ”Käytetty WordPress muutaman kerran”. Käyttäjien, joilla ei ole teknisiä taitoja, tulisi valita “Älä koskaan rakennut verkkosivustoa ennen”.

Webliumin tiedot projektin vaiheesta 2

Lopuksi sinun on ilmoitettava, ketä aiot rakentaa verkkosivustolle. Joko aiot rakentaa sivustoja asiakkaille freelancerina tai toimiston kautta tai rakentaa sivuston henkilökohtaiseen käyttöön tai edustaa yritystä verkossa.

Webliumin tiedot projektin vaiheesta 3

Ollakseni rehellinen, sillä ei ole väliä mitä vaihtoehtoja valitset rekisteröintiprosessin aikana. Saat pääsyn samoihin muokkaustyökaluihin ja mallipohjaan heti alusta alkaen. Ominaisuudet muuttuvat myöhemmin ostettavan suunnitelman mukaisesti. Ilmainen kokeiluversio toimii samalla tavoin kaikille käyttäjille tavoitteistaan ​​huolimatta.

Verkkosivun muokkaaminen

Joten, nyt voit nähdä luettelon malleista. Käyttäjät voivat aloittaa verkkosivuston rakentamisen tyhjästä. Mutta jos tarvitset sivuston henkilökohtaiseen käyttöön, ei ole järkeä tuhlata aikaa, koska Weblium tarjoaa monipuolisen valikoiman asetteluja. Täältä voit löytää reagoivia malleja, jotka on jaettu useisiin luokkiin myymälöistä ja portfolioista tapahtumiin ja kiinteistöjen malleihin.

Weblium luo tyhjän verkkosivuston

Jokaista asettelua voidaan esikatsella ja mukauttaa myöhemmin muokkausprosessin aikana. Valitse se, minkä valehtelet, ja paina “muokkaa” -painiketta päästäksesi verkkosivuston rakentajan sisään. Weblium on täysin varusteltu vetämällä ja pudottamalla -sovellus. Käyttäjä voi valita joukosta mukautettuja lohkoja, lisätä niitä sivulle, muokata ja järjestää uudelleen. Järjestelmässä on erillinen toiminto kaikkien verkkosivustojen hallitsemiseksi yhdellä näytöllä. Voit siirtää niitä vapaasti haluamaasi paikkaan samoin kuin muuttaa kokoa. Näyttää erittäin helppolta.

Webliumin esikatselu

Jos tarvitset uuden lohkon, napsauta ristiä. Alusta ohjaa sinut moduulikirjastoonsa erilaisilla sivun elementeillä. Täällä meillä on hienoja otsikoita, ominaisuusosia, CTA-lohkoja, yhteyslomakkeita, “Tietoja” -moduuleja jne. On erillinen kokoelma lisäelementtejä palkkioilla, lähtölaskelmilla tai syötteillä markkinointitarpeisiin (esimerkiksi tuotteen aloitussivulle tai henkilökohtaiseen erikoistarjoukseen).

Webliumin lisäyslohko

Kun olet vihdoin koonnut kaikki tarvittavat lohkot yhteen, voit muokata ja mukauttaa niitä lisäämällä tekstiä, muuttamalla kuvia, muuttamalla kokoa ja muuttamalla sisältöä uudelleen. Webliumissa on yksinkertainen työkalu verkkosivumenimen hallintaan. Voit helposti lisätä valikkokohteita, lisätä ankkurilinkkejä, muuttaa napsautustoimintoja ja paljon muuta. Käyttäjät voivat valita kohteen, jonka he haluavat piilottaa tai näyttää.

Weblium-valikkoeditori

Koko muokkausprosessi näyttää erittäin yksinkertaiselta. Ainoa haittapuoli on, että jotkut ominaisuuksista ovat saatavana erillisillä näytöillä. Se tarkoittaa, että sinun on vaihdettava eri ikkunoiden välillä joka kerta, kun haluat lisätä uuden moduulin tai järjestää sen oikein asetteluun. Toisaalta sisäisen editoinnin avulla voit tallentaa kaikki muutokset automaattisesti ilman, että kaikkia sivuja on tarpeen julkaista uudelleen.

Käynnissä

Verkkosivustosi on valmis menemään. Sinun on tehtävä vain yksi asia. Siirry verkkosivustoasetuksiin ja täytä yleiset tiedot. Käyttäjät voivat ilmoittaa verkkosivuston otsikon ja kuvauksen, ladata faviconin ja yhdistää verkkotunnuksen. Muuten, alustalla on 1 vuoden verkkotunnuksen ilmainen ominaisuus. Se on kuitenkin saatavana vain Pro-suunnitelmassa. Kuvailemme Webliumin hinnoittelua hieman tarkemmin. Joten, pysy kuulolla.

Weblium käynnistyy

Kun olet suorittanut kaikki toiminnot, esikatsele verkkosivustosi ja paina “julkaise” -painiketta.

ominaisuudet & Joustavuus

Webliumin käyttäjät voivat kokeilla verkkosivustojen rakentajaa testaustilassa. Aloittamiseen on ilmainen suunnitelma. Valitettavasti se ei tarjoa tarpeeksi ominaisuuksia, joten joudut väistämättä vaihtamaan Pro-suunnitelmaan täydellä pakkauksella alustan toiminnallisuuksia. Mitä saat päivitetyllä suunnitelmalla?

Blogging ominaisuus

Blogin luominen Webliumilla on erittäin helppoa. Määritä vain kirjoittajan nimi, valitse viestiluonnos tai aloita uuden artikkelin luominen tyhjästä. Kojelauta näyttää jo julkaistujen viestien määrän sekä käyttövalmiiden luonnoksien määrän.

Weblium-bloggaaminen

Postin lisäasetukset mahdollistavat SEO-otsikon muokkaamisen tai mukautetun otsikon asettamisen. Lisäksi voit muuttaa viestin URL-osoitetta, asettaa esikatselukuvan, kirjoittaa viestin kuvauksen jne. Jos et halua hakukoneiden järjestävän sen, voit piilottaa artikkelin hakutuloksista napsautuksella.

Webliumin muokkausteksti

verkkokauppa

Vaikka Weblium ei tarjoa omaa verkkokaupparatkaisua, käyttäjillä on silti mahdollisuus rakentaa digitaalikauppoja ja alkaa myydä tuotteita verkossa. Tällöin kolmansien osapuolien integrointi voi tehdä tempun. Muista, että verkkosivuston valmistajalla on koodin syöttövaihtoehto. Toisin sanoen voit liittää minkä tahansa koodin kappaleen haluamaasi kohtaan verkkosivustolle.

Yksi helpoimmista tavoista integroida käyttövalmis verkkokauppa on valita Ecwid. Verkkokaupan liitännäinen ei ole vain helppo toteuttaa, vaan sen avulla voit lisätä jopa 10 tuotetta, mikä riittää aloittamiseen pienessä verkkokaupassa. Erittäin suositeltavaa!

Sosiaalinen seuranta

Jokaisessa Weblium-mallissa tai -sivustossa on integroitu Seuraa meitä -ruutu, jossa voit ilmoittaa linkit yhdistettyihin sosiaalitileihin. Tarvitset vain valita alustan tyypin avattavasta luettelosta ja lisätä linkin siihen. Sosiaalisen median linkin sisältävä ruutu näkyy automaattisesti verkkosivustollasi. Täällä olevien suurten sosiaalisten verkostojen lisäksi meillä on musiikin ja videon suoratoistopalvelut, sanansaattajat ja muut työkalut. Ne auttavat sinua pitämään kävijät kiinni koko ajan.

Webliumin sosiaaliset linkit

Analyyttiset sovellukset

Käyttäjät voivat seurata verkkosivustojen liikennettä ja muita tärkeitä parametreja integroitujen analyyttisten sovellusten avulla. Voit valita kaikista Google ja Yandexin perustamista tärkeimmistä seurantaympäristöistä Facebook-pikselin lisäksi (seurata sosiaalisen median sitoutumista) ja muut. Palvelun aktivoimiseksi sinun on annettava vain sovelluksen tunnus.

Webliumin analyytikot

Lomakehallinta ja integrointi

Postituslistojen kasvattaminen voi olla elintärkeää yrityksellesi. Saatat tarvita erityisiä sähköpostimarkkinointityökaluja, kuten MailChimp, Zapier, jne. Ne toimivat hyvin paitsi lähettäessäsi uutiskirjeitä tai henkilökohtaisia ​​tarjouksia, myös kerättäessä asiakkaiden palautetta. Webliumilla on ne kaikki toiminnon lisäksi, joka lähettää vastaanotetut tiedot Telegram-viestimellesi.

Webliumin integrointi

Valkoisen etiketin ratkaisu

Alusta esittelee White Label Agencyn. Hyvä idea niille, jotka haluavat hyötyä Webliumin resursseista ja toiminnallisuudesta toimittaessaan palveluita asiakkaille. Ratkaisu sopii:

 • freelancereita jotka haluavat luoda reagoivia ja ajan tasalla olevia verkkosivustoja asiakkailleen. Kestää useita tunteja valmistautuaksesi projektiin poistetuilla Weblium-mainoksilla.
 • Web-studiot joka koostuu 7-10 henkilöstä, jotka päättivät ryhmittyä ja käynnistä web-suunnitteluyritys. White Label -ratkaisu mahdollistaa jopa 10 eri projektin toteuttamisen samanaikaisesti.
 • Suuret toimistot tarjoaa parannettuja yhteistyö- ja työnkulun hallintatyökaluja työskentelemään ryhmissä useiden monimutkaisten projektien kanssa samanaikaisesti.

Ratkaisu tarjoaa pääsyn yli 150 alustan mallipohjaan ja mahdollisuus luoda tunnetut sivustot tunneissa.

Design & Mallit

Webliumissa on hyviä ja tyylikkäitä malleja. Ne ovat reagoivia ja niitä voidaan esikatsella erityyppisiltä mobiililaitteilta, mukaan lukien tablet-laitteet ja älypuhelimet. Käytettävissä olevat asettelut tekevät hyvän ensivaikutelman. Kaikki teemat ovat saatavana editorista. Ne on jaettu luokkiin, ja niissä on valmiiksi suunnitellut moduulit, sivuelementit ja lohkot. Joten sinun ei tarvitse tehdä paljon mukautuksia.

Webliumin suunnittelu

Järjestelmä käyttää myös edistynyttä tekniikkaa varmistamaan näyttävät sivustot, jotka seuraavat viimeisimpiä suunnittelutrendejä. Animaation ja visuaalisten tehosteiden lisäksi käyttäjät arvostavat AI-pohjaista suunnitteluapua joidenkin muiden hienojen toimintojen lisäksi. Ne sisältävät:

 • AI: n suunnittelupäällikkö&# X2122; – Tämän AI-instrumentin pääideana on luoda sopiva tyyli verkkosivustollesi lisäämiesi lohkojen ja sisällön perusteella. Se mukauttaa kaikki sivuston osiot valitun tyylin mukaan. Ei ole väliä mitä muutoksia teet, kokonaiskuva näyttää harmonisesta ja trendikkäästä.
 • Säädettävät lohkot – Et ole rajoittunut yhteen asetteluun, vaikka päätätkin valita käyttövalmian mallin. Voit silti mukauttaa sitä millä tahansa luettelossa olevalla säädettävällä lohkolla. Jokainen uusi elementti saa automaattisesti tyylin, joka vastaa sivustosi konseptia.
 • Älykäs käyttöliittymäpaketti – Sivustojen rakentajan toimittama Smart UI Kit helpottaa painikkeiden, lomakkeiden, värimaailmien ja taustan vaihtamista yhdellä työkalurivillä. Järjestelmä havaitsee ja korostaa mahdolliset virheet ja virheet varmistaakseen 100% virheetön sisältö, joka on helppo lukea ja ymmärtää.
 • Tee-se-minulle-ominaisuus – Wembliumilla on oma suunnittelustudio niille, jotka eivät halua ulkoistaa koko verkkosivustojen rakentamisprosessia. Lähetä vain pyyntöbändi saa sivuston prototyypin, jossa on räätälöity suunnittelu, ainutlaatuisen yrityksen logo, johon sisältyy henkilökohtainen johtaja ja koodaukset. Ominaisuutta on useita suunnitelmia projektityypistä riippuen.
 • Kustomoitu koodi – Käyttäjä voi lisätä mukautetun koodin verkkosivustoon. Tämä ominaisuus toimii vain pro-tilassa.

Alusta käyttää nopeasti reagoivat tekniikat hyvän sivuston toiminnan varmistamiseksi tietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden kautta. Tuloksena on melko sujuva lastausprosessi.

Asiakaspalvelu

Et tuskin tarvitse apua käytettäessä Webliumia. Jos ongelma on kuitenkin vielä ratkaistava, alusta tarjoaa useita tapoja ongelman ratkaisemiseksi:

 • Live-tuki – ota yhteyttä yrityksen edustajiin live-chatin kautta. Tukiasiantuntijoiden reaktio kestää yleensä 10–15 minuuttia.
 • Video-oppaat – Kun olet löytänyt pääsivun, näet videoita, joissa on vaiheittaiset ohjeet aloittamisesta. Käyttäjien ei tarvitse etsiä sitä erillisestä osasta.
 • Blogit ja oppaat – molemmat tulevat ylimääräisenä hyödyllisen tiedon lähteenä.

Huono asia on, että emme oikeastaan ​​löytäneet Yhteys-osiota sekä sähköpostia tai puhelinta ottaaksesi yhteyttä toisella tavalla.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko Weblium maksaa?

Aluksi Weblium näyttää edulliselta verkkosivustojen rakentajalta, jolla on nollahintainen suunnitelma ja alhaiset hinnat. Mutta tämä on vain kunnes sukellat syvemmälle tarjottaviin palveluihin. Ensinnäkin on olemassa kolme peruspakettia, jotka sisältävät:

 • Vapaa suunnitelma räätälöityyn Weblium-verkkotunnukseen ja mainoksiin ilmaiseksi.
 • Pro-suunnitelma alkaa 8,25 dollaria kuukaudessa, kun maksetaan vuosittain. Se sisältää kaikki Webliu, ominaisuudet ilmaisen yhden vuoden verkkotunnuksen lisäksi.
 • Lasku Pro on elinikäinen suunnitelma, joka maksaa 196 dollaria eliniän. Sillä ei ole ilmaista verkkotunnusta, kun säilytystila on rajoitettu 120 Mt.

Webliumin hinnoittelu

merkintä: Molemmat ilmaiset ja Pro-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman tallennustilan.

Mutta jos tarvitset ammatillista apua ammattimaisten aloitussivujen luomiseen, hinnat nousevat heti. Yksi Webliumin ammattilaisten rakentama aloitussivu maksaa sinulle alkaen 124 dollaria. Jos tarvitset jopa 10 sivua, valmistaudu maksamaan 224,20 dollaria aloitussivut maksavat sinulle 399 dollaria.

Webliumin hinnoittelu

White Label -ratkaisua on saatavana myös kolmessa suuressa suunnitelmassa:

 • perustiedot on freelancereille, jotka maksavat 24 dollaria kuukaudessa.
 • Kasvu on suunniteltu tai web-studiot, jotka maksavat 49 dollaria kuukaudessa.
 • yritys on isommille toimistoille, jotka maksavat 89 dollaria kuukaudessa.

Esimerkkejä Webliumin verkkosivustoista

Pienyrityksen verkkosivusto

Pienyrityksen verkkosivusto

Esimerkki yrityksen verkkosivustosta

Esimerkki yrityksen verkkosivustosta

Esimerkki verkkokaupan verkkosivustosta

Esimerkki verkkokaupan verkkosivustosta

Webliumin katsauksen päätelmä

Weblium on nopea ja edullinen ratkaisu pienten hankkeiden tapauksessa. Ne voivat sisältää blogeja, portfolioita, yritysesityssivustoja, tapahtumakortteja jne. Järjestelmä on hyvä, jotta yhden sivun tuotteet voidaan käynnistää milloin tahansa. Se on erittäin helppokäyttöinen joukko suunnittelutoimintoja luodaksesi ainutlaatuisen tyylin verkkosivustollesi.

Se tuskin onnistu, jos tarvitset monimutkaisemman sivuston tai projektin, joka vaatii jatkokehitystä tulevaisuudessa. Sillä ei ole edistyneitä SEO-asetuksia tai verkkokaupan ominaisuudet. Sinun tulisi tässä tapauksessa käyttää kolmannen osapuolen ratkaisuja verkkokaupan liittämiseen verkkosivustoosi.

Kokeile Webliumia nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map