Webs.com-arvostelu

rainoja – on yksi vanhimmista DIY-verkkosivustojen rakentajista, joka voi auttaa sinua tehokkaasti rakentamaan ja mainostamaan pienyrityksesi verkkosivustoasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että web-sivustoja ei voida käyttää henkilökohtaisten tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustojen käynnistämiseen. Palvelun työkalusarja, sen mallit ja ominaisuudet ovat vain keskittyneet yrittäjien verkkosivustojen luomiseen.


Alusta käsittää ominaisuuksia, jotka mahdollistavat erilaisten projektien rakentamisen, edistävät helppokäyttöisyyttä, mukavuutta ja eivät vaadi mitään web-rakennustaitoja käynnistää houkutteleva ja hyvin jäsennelty verkkosivusto. Tämän takia järjestelmä tekee arvokkaasta valinnasta aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka eivät halua huolehtia monimutkaisista verkkosivujen suunnittelun vivahteista, mutta jotka aikovat saada hyvän verkkosivuston valmiiksi nopeasti..

Vuonna 2001 perustettu verkkoa käytettiin alun perin henkilökohtaisten käyttäjien tavoitteisiin, kunnes se osti sen Vistaprint. Siitä lähtien järjestelmä on kehittynyt nopeasti, ja se tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja työkaluja. Webejä on vaikea kutsua maailman suosituimmaksi tai toimivimmaksi SaaS-verkkosivustojen rakentajaksi, mutta ainoa tosiasia on selvä: alustalla rakennettujen verkkosivustojen määrä on ylittänyt 55 miljoonaa, mikä on ehdottomasti yksi parhaista todisteista järjestelmän vahvuudelle, joka puhuu puolestaan. Kierrä siis hihat ja kokeile kiireisiä verkkosivustoja, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

1. Helppokäyttöisyys

Verkkoselaimia ei voida kutsua ehdottoman helppokäyttöiseksi verkkosivustojen rakentajaksi. Useiden osioiden, välilehtien ja luokkien mukana tulevan käyttöliittymän ja kojetaulun tottuminen vie aikaa. Hyvä uutinen on, että järjestelmän mukana tulee WYSIWYG-verkkosivustoeditori, jonka avulla voit hallita kaikilla verkkosivuilla tekemiäsi muokkauksia..

Vedä ja pudota -periaate auttaa intuitiivisessa tuntumassa, jonka palvelu luo kuin sinä itse valitset tarvittavat elementit ja järjestät ne sivulle. Suurin osa ominaisuuksista ja sisustuselementeistä (kappaleet, kuvat, sarakkeet, valokuvagalleriat, yhteyslomakkeet, painikkeet ja muut) ovat siirrettäviä moduuleja. Valitse vain yksi alemmasta työkalurivistä ja vedä se sivulle. Kun olet asentanut elementin, kaksoisnapsauta sitä määrittääksesi sen syvemmät ominaisuudet.

Verkkoeditori

Verkkoliittymä on erittäin helppo navigoida, riemukas ja innostava: tärkeimmät välilehdet ja linkit ovat aina hyppysissäsi. Käyttäjien mukavuuden vuoksi se on jaettu kahteen osaan: hallintapaneeli ja itse rakentaja. Jos haluat nähdä täydellisen kuvan projektisi kanssa tapahtuvasta, siirry Web-hallintapaneeliin. Se sisältää sellaisia ​​välilehtiä kuin Tilastot (perustuu niiden sisäiseen seurantatyökaluun), Webs Premium, Domains & Sähköposti, lomakelähetys, SEO Booster, mobiili, asetukset ja vastaavat tuotteet.

Siellä on myös kätevä Paikalliset luettelot -ominaisuus, jonka avulla voit lähettää yritystietosi automaattisesti yli 100 paikallisiin hakuhakemistoihin, kuten Google ja Yahoo..

Verkkien hallintapaneeli

On syytä mainita, että kirjautumisprosessi on täällä erittäin nopea ja yksinkertainen. Sinun on tehtävä täyttämällä kentät, ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja suunnittelemaasi verkkosivustotyyppi. Heti sen jälkeen voit siirtyä mallin valintaan. Voit valita ilmaisten ja premium-teemojen, niiden luokkien välillä tai jopa käyttää hakusuodatinvaihtoehtoa määrittääksesi kiinnostavan teollisuuden. Tämä myös lyhentää mallin valintaa, puhumattakaan mukavuustekijästä..

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Ominaisuusjoukon suhteen Webs tarjoaa runsaan määrän työkaluja kattamaan vallitsevan määrän käyttäjien web-suunnittelutarpeita. Mitä tahansa verkkosivutyyppiä aiot perustaa, löydät suunnittelun räätälöinti-, markkinointi- ja markkinointitoiminnot ja vaihtoehdot aloittaaksesi menestyksekkäästi ja saavuttaaksesi halutut tavoitteet. Otetaan mukaan verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät kohokohdat, jotka erottavat järjestelmän muista suosituista palveluista ja ovat siten käyttäjän huomion arvoisia.

Sosiaalisen median integraatio

Verkkojen avulla voit saada tehokkaasti yhteyden vierailijoihisi integroimalla sosiaalisen median tilit verkkosivustoosi. Voit lisätä käyttäjien huomion ja pitää heidät ajan tasalla tulevista uutisista, tapahtumista ja päivityksistä. Voit lisätä sosiaalisen median kuvakkeita, jakaa Twitter-syötteesi tai näyttää Facebookin kuten ruudun verkkosivustolla..

Paikalliset ilmoitukset

Ominaisuuden avulla on helppo saada yritys paikallisen yhteisön huomioimiseksi lisäämällä se paikallisiin luettelohakemistoihin. Antakaa vain yritystiedot, yhteystiedot ja muut tiedot, jotta ne ovat saatavilla hakukoneiden tuloksissa. Kaiken kaikkiaan järjestelmän avulla voit rekisteröidä yrityksesi yli 100 paikallisella online-hakemistolla alle 5 minuutissa! Se on todella vaikuttavaa ja tehokasta!

Verkkoluettelot

Video- ja valokuvagalleriat

Verkkosivun rakentaja herättää projektisi elämään, jolloin on mahdollista integroida ja hallita huomiota herättäviä video- ja valokuvagallerioita. Riippumatta siitä, mikä on tavoitteesi, kun avaat verkkosivuston, valokuvien ja videoiden lisääminen lisää käyttäjien sitoutumista. Järjestelmä myöntää myös kuvanmuokkausvaihtoehtoja, jolloin voit rajata, kiertää ja muuttaa lisättyjen valokuvien kokoa, jotta voit luoda siihen ainutlaatuisen ja vaikuttavan gallerian..

verkkokaupan moottori

Jos haluat lisätä verkkokaupan toimintoja verkkokauppaan, voit tehdä sen tehokkaalla integroidulla verkkokaupan moottorilla. Verkkokaupan asettaminen ja hallinta on helppoa Web-sovellusten avulla. Voit lisätä ja muokata tuotteita, kuvia, kuvauksia, useita kokoonpanoja, tuotetiloja, määrittää luokkia eri tuotetyypeille jne.

Premium-tilin käyttäjillä on pääsy varastojen seurantajärjestelmään, joka auttaa heitä hallitsemaan ja hallitsemaan tuotteitaan suoraan Webs-hallintapaneelissa.

Verkkosivustojen verkkokauppa

Lisäksi maksuja on mahdollista säätää (järjestelmä hyväksyy tällä hetkellä vain PayPal-maksut), ja lähetysvaihtoehdot eivät vie myöskään paljon aikaa, vaikka et ole koskaan tehnyt sitä aiemmin. Jos integroit verkkokauppasi Etsy tiliä, saat pääsyn edistyneempiin verkkokauppaan ja maksuvaihtoehtoihin. Toinen positiivinen vivahdus on, että Webs ei veloita mitään transaktiomaksuja järjestelmän sisällä tapahtuvasta myynnistä.

Advanced Web Analytics

Webissä on oma integroitu Stats -verkkoanalyysityökalu. Sen avulla voidaan seurata verkkosivustosi tilastoja, selvittää liikenteen määrä ja lähteet, kävijöiden käyttäytyminen, suuret voitolähteet, sivun näyttökertojen lukumäärä jne..

Uutiskirje-työkalu

Työkalun avulla voit lähettää sähköpostiviestejä verkkosivustosi jäsenille. Ensiluokkaiset tilaajat voivat käyttää HTML-koodaustaitojaan kuvan ja tekstin muotoilun parantamiseksi.

bloggaaminen

Jos sinun on lisättävä blogi verkkosivustollesi, sen tekeminen Web-sovelluksilla on vain muutaman minuutin kysymys. Sen asettaminen on helppoa, mutta myös muokata ja päivittää viestejä sekä asetuksia jälkikäteen. Ainoa asia – sinun pitäisi ensin löytää, mihin blogi lisätään – se on piilotettu sovellussivun välilehdellä sivun lisäämisvalikossa.

Vastaavat tuotteet -ominaisuus

Verkkosivustosi erikoistumisesta riippuen järjestelmä tarjoaa sinulle räätälöityjä painettuja markkinointimateriaaleja. He antavat sinulle mahdollisuuden tarjota loistavia tarjouksia postikorteille, käyntikorteille, kalentereille ja muille suosituille tuotteille, joita tarjoaa kuuluisa Web-kumppani Vistaprint..

SEO Booster

Verkkosivut on myös kiinnostunut kunnollisesta verkkosivustosi mainostamisesta. Järjestelmäasiantuntijoiden erityisesti kehittämä tehokas SEO-työkalu auttaa järjestämään ja optimoimaan verkkosivuston sisältöä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta se saavuttaa korkeat hakukoneiden sijoitukset ilman erityisiä teknisiä taitoja. Täytä vain sisällönkuvauskentät (otsikot, kuvaukset ja avainsanat) parantaaksesi verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa. Muista, että palvelu tuottaa verkkosivuston URL-osoitteen automaattisesti valikkokohteen nimestä.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:750
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu✘ EI
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Suunnittelu on yksi verkkosivustojen rakentajan pettymys. Nykyään järjestelmä tarjoaa yli 750 teemaa, jotka kaikki ovat mobiilivalmiita. Huolimatta laajasta mallivalinnasta, teemat näyttävät hieman vanhentuneilta ja niiltä puuttuu joustavuus räätälöinnissä. Voit selata yli 20 teollisuudenalaa löytääksesi teema, joka vastaa niche-erikoistumistasi. On myös mahdollista käyttää hakusuodatinvaihtoehtoa, jossa voit määritellä kiinnostavan teollisuuden ja katsoa käytettävissä olevia variantteja. Järjestelmän avulla voit valita ilmaisten ja premium-teemojen välillä.

Sinun tulisi pitää mielessä, että Web ei tarjoa HTML / CSS-koodauksen joustavuutta. Seurauksena on, että et voi luoda yksilöllistä mallia, vaikka haluat. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi kaikki verkkopohjaiset verkkosivustot näyttävät melko samalta.

Tässä henkilökohtaisesti tekemiesi muokkausten joukossa on järkevää mainita mahdollisuus valita jokin käytettävissä olevista värikartoista, mukauttaa taustaväriä / kuvaa, verkkosivuston rungon kirjasintyyliä, navigointipalkkia ja alatunnistetta, ladata ja muokata kuvia, lisätä tunnisteita ja nimikkeet jne. On myös mahdollista luoda oma videokanava ja integroida yritykseesi liittyviä YouTube-videoita. Käyttäjille annetaan mahdollisuus luoda verkkosivustorakenne moduuleista, jotka on jaettu useisiin luokkiin haun helpottamiseksi. Näitä ovat Suositut, Yhdistelmät, Rakenne, Media, Sosiaalinen, Kauppa ja muut.

Verkkomallit

Verkkosivustolla on tavallisten verkkosivujen suunnittelun mukauttamisparametrien lisäksi hyödyntää mobiilieditori-versiota. Voit valita useista mobiilimallisuunnitelmista ja jopa mukauttaa kunkin mallin värimaailmaa, jotta se vastaa verkkosivustosi yleistä värivalikoimaa..

4. Asiakastuki

Yllättäen Webs-asiakastuki ei ole pettymys – on kaikki mitä tarvitset löytää vastauksia kysymyksiisi tai ongelmiin riippumatta sen monimutkaisuudesta, suunnittelutaitoista tai käytöstäsi olevasta ajasta. Heti kun rekisteröidyt järjestelmään, sinulle tarjotaan kattava video järjestelmän käytöstä. Kun siirryt web-suunnitteluprosessiin, saatat kuitenkin kohdata odottamattomia ongelmia. Täältä hallintapaneelista saatavilla oleva ohjeosasto on hyödyllinen.

Ensimmäinen asia, jonka näet täällä, on vuorovaikutteinen ponnahdusikkuna NanoRep-pohjainen chat-ratkaisu, jolla on useita vastausvaihtoehtoja. Aluksi sinulle tarjotaan kirjoittaa kysymyksesi ja odottaa tukitiimin asiantuntijoiden välitöntä vastausta. Tämän lisäksi voit katsella video-oppaita siitä, miten järjestelmää hyödynnetään eduksi. Tämä on erittäin kätevää, kun kohtaat ongelmia, koska tietokannan / UKK / Tukikeskuksen välillä ei tarvitse siirtyä – voit ratkaista kaikki ongelmat yhdessä paikassa. Huomaa, että nämä vaihtoehdot ovat saatavissa ilmaisten suunnitelmien käyttäjille. Premium Plan -tilaajat saavat lisäksi pääsyn sähköpostitukiin, live-chattiin ja puhelintukeen.

5. Hinnoittelupolitiikka

Verkkoilla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda verkkosivun, jossa on enintään viisi sivua järjestelmän aliverkkotunnuksessa. Epäilemättä ilmaiseen suunnitelmaan liittyy vakavia rajoituksia, mutta se riittää silti tutkimaan palvelua ja testaamaan sen tärkeimmät ominaisuudet. Rajoituksia, joita kohtaat tässä, on mahdollisuus julkaista verkkosivusto vain aliverkkotunnuksessa, joka tulee lisäksi järjestelmän alareunassa olevaan mainosbanneriin. Verkkokaupan moottoria ei myöskään ole saatavana täällä.

Odotatko edistyneempiä toimintoja? Sitten sinun on päivitettävä yhteen maksettuihin tilauksiin, jotka sisältävät:

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Käynnistin:$ 5.99 / mo✓ Rajoittamaton sivu;
✓ 1 Gt: n tallennustila.
parannettu:$ 12,99 / kk✓ 20 verkkokaupan tuotetta;
✓ Ensiluokkaiset teemat.
Pro:$ 22,99 / kk✓ Hakukoneiden lähettäminen;
✓ SEO Booster.

Hinnat näytetään sillä perusteella, että saat 2-vuoden suunnitelman. Webs tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun käyttäjille, jotka eivät ole tyytyväisiä tarjottujen suunnitelmien ehtoihin, palveluiden laatuun tai ominaisuuksien joukkoon.

6. Hyödyt ja haitat

Webs on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka toimii parhaiten yrittäjille ja pienyritysten omistajille. Täällä voi hyödyntää paljon, mutta alustalla on myös joukko haittoja, jotka käyttäjien on pidettävä mielessä. He etsivät palvelua vain yhtenä mahdollisena verkkosuunnitteluvaihtoehtona. Katsotaanpa nyt nopeasti järjestelmän erottuvimmat hyödyt ja haitat:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori;
&# X2714; Hyvät asiakastukivaihtoehdot;
&# X2714; verkkokaupan moottori;
&# X2714; SEO-optimointi.
Code Ei koodinmuokkausvaihtoehtoja;
✘ keskinkertaiset mallit;
Design Suunnitteluominaisuuksien puute.

7. Vertailu kilpailijoiden kanssa

Ei ole todellakaan järkevää verrata Verhoja niche-johtajiin. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä näyttää menettävän kilpailuasemaansa ajan kuluessa. Katsokaamme kuitenkin Verrat vs. Weebly -vertailua saadaksesi selville, onko palveluun liittyviä näkökohtia etusijalla tämän suositun verkkosivustojen rakentajan kanssa.

Verhot vs Weebly

Itse asiassa ainoa vilkaisu molemmille verkkosivustojen rakentajille riittää ymmärtämään eron. Verkoista puuttuu ehdottomasti toimivuutta, suunnittelun mukauttamistyökaluja ja integrointivaihtoehtoja. Tässä ei pidä puhua mallin laadusta, vaikka Web-teemojen määrä on melko vaikuttava. Hintapoliittisessa suhteessa myös Webs on jonkin verran jäljessä Weeblystä. Suunnitelmien kustannukset ja niiden lukumäärä on melkein sama molemmissa järjestelmissä, mutta myös Weebly on ehdottomasti voittaja tässä suhteessa.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:7/10
Ominaisuudet:6/10
Design:6/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:7/10
Kokonaispistemäärä:6,8 / 10

Verkkosivut – on verkkosivustojen rakentaja, joka vastaa pienyritysten omistajien ja yrittäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin, jotka haluavat luoda luotettavan online-läsnäolon yrityksilleen. Se on melko intuitiivinen muille kuin tekniikoille, mutta siitä puuttuu useita toiminnallisia työkaluja, joilla on paljon merkitystä edistyneemmille käyttäjille.

Katsotaanpa sitä: Webs on sekoitettu laukku. Sen helppokäyttöisyys, melko kunnollinen työkalupaketti, verkkokaupan toiminnallisuus ja edullinen hinnoittelupolitiikka joutuvat uhraamaan epämukavaan keskinkertaisiin malleihin ja myyntinäkyviin. Vaikka se epäilemättä antaa sinun helposti rakentaa yksinkertaisen sivuston, se on jäljessä nykyaikaisemmista tarjouksista, kuten Wix, uKit ja Weebly (vaikka se on ollut suunnilleen pidempi kuin suurin osa kilpailijoistaan).

Verkkosivut on ehdottomasti testaamisen arvoinen, jos et ole koskaan työskennellyt palvelun kanssa, älä ole käsitystä sen perusteista ja älä odota siitä liikaa. Jos kuitenkin todella suunnat rakentamaan monipuolisen yrityssivuston, on järkevää etsiä parhaita vaihtoehtoja tälle alustalle.

Kokeile Webs Now -painiketta

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map