WebsiteBuilder.com-arvostelu

WebsiteBuilder.com-arvostelu


WebsiteBuilder.com – on suosittu älykkäiden verkkosivustojen rakentaja, jolla on erottuva ominaisuusjoukko ja suunnittelun räätälöintivaihtoehdot, joita tarvitaan työpöytä- ja mobiilihankkeiden käynnistämiseen ja hallintaan. Palvelu toimii yhtä hyvin aloittelijoille ja web-suunnittelun ammattilaisille, jotka ovat päättäneet avata laadukkaita verkkosivustoja ilman koodausta.

Vuonna 2014 perustettu WebsiteBuilder on laajentanut ominaisuusjoukkoaan tullakseen nyt web-suunnittelun kapean arvokas edustaja. Alustan avulla voidaan luoda houkuttelevia henkilökohtaisia ​​malleja intuitiivisella ja yksinkertaisella tavalla. Vastaa vain muutamiin kysymyksiin ja katso miten järjestelmä luo sinulle verkkosivun riippumatta erikoistuneesta markkinaraosta.

WebsiteBuilderin kanssa kehitetty projekti näyttää vaikuttavalta kaikilta laitteilta. Ne ovat myös erittäin nopeita ja SEO-ystävällisiä. Alustalla työskentelemiseen ei tarvitse olla koodaustaitoja tai teknistä tietämystä – se on todella kätevä ja antaa pääsyn moniin suunnittelu-, hallinta- ja markkinointityökaluihin projektin kasvattamiseksi.

Haluatko tietää täydellisen ja tyhjentävän WebBuilder-arvion? Juuri juuri sen aiomme tehdä heti. Jatka vain artikkelin lukemista löytääksesi tietoa järjestelmästä, sen tärkeimmistä eduista ja haitoista sekä muista tärkeistä asioista, joilla on paljon merkitystä, kun kyse on parhaan web-rakennusalustan valitsemisesta. Aloitetaan nyt.

1. Helppokäyttöisyys

Alusta on selainpohjainen, mikä tarkoittaa, että se ei vaadi alustavaa asennusta. Rekisteröintiprosessi on sen sijaan yksinkertainen ja nopea. Anna vain kirjautumistietosi luodaksesi tilin ja saadaksesi pääsyn kojelautaan. Tässä voit luoda uuden verkkosivuston, hallita olemassa olevia projekteja, päivittää korkeammille tileille, yhdistää verkkotunnuksen ja selata muita käytettävissä olevia ominaisuuksia.

WebsiteBuilder on melko helppokäyttöinen intuitiivisen asettelun ja rakenteen vuoksi. Kun avaat verkkosivuston ohjauspaneelin aloittaaksesi sen muokkaamisen, sinulle tarjotaan yksityiskohtainen opas, jonka avulla voit aloittaa helposti. Voit ohittaa opetusohjelman, jos et tarvitse sitä tai jos sinusta tuntuu selviytyvän tehtävästä yksin. Onneksi järjestelmä on aloittelijaystävällinen, eikä se tarkoita ohjelmoinnin tai suunnittelutaidon tuntemusta henkilökohtaisen projektin luomiseksi. Kaikki on täällä melko suoraviivaista ja ymmärrettävää.

WebsiteBuilder-kojelauta

Tarvitset vain valita erikoistumisalueesi sopivan mallin ja alkaa muokata sitä järjestelmän tarjoamien työkalujen, ominaisuuksien ja elementtien avulla. Voit muokata tekstiä ja kuvia, ladata mediatiedostoja, lisätä uusia sivuja ja mukauttaa niitä tarpeen mukaan. Jos arvelet, että joudut peruuttamaan tehdyt muokkaukset, voit tehdä sen milloin tahansa ja tehdä tarvittavat muutokset. Verkkosivun ohjauspaneeli mahdollistaa uusien verkkosivujen lisäämisen, mukauttaa kunkin sivun suunnittelun, lisätä verkkokaupan ja blogin, säätää ja hallita verkkosivustojen tilastoja sekä hallita projektia yleensä.

WebsiteBuilder-editori

Osiovalikkoon, joka koostuu useista elementeistä, on suora pääsy. Osat on ennalta suunniteltu, ja voit esikatsella useita malleja ennen valinnan tekemistä. Pidän eniten verkkosivustojen rakentajan admin-paneelista siitä, että siinä yhdistyvät tavallisen tekstieditorin yksinkertaisuus ammattitaitoisen web-suunnittelupaketin voimaan. Kuvia muokatessasi voit esimerkiksi pelata sellaisilla ominaisuuksilla kuin opasiteetti, kohdistus, peittokuva, reunan pyöreys, elementtitoiminnot ja käyttäytyminen jne..

Kuten muutkin aloittelijoiden aloittelijat, sitä tukee vetävä ja muokkaava toimittaja, joka tekee koko verkkosivustojen luomisprosessin helpoksi ja hauskaa. Kaikki verkkosivustolla oleva sisältö on muokattavissa.

Vaikka verkkosivustojen rakentaja on helppokäyttöinen, sen käyttöliittymä voi tuntua hiukan ylivoimaiselta kokemattomille käyttäjille. Lisättävät osiot tai elementit ovat joskus päällekkäisiä, mikä vaikeuttaa niiden hallintaa. Kun totut työskentelemään järjestelmän kanssa, tämä ei kuitenkaan ole sinulle ongelma.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

WebsiteBuilder on monipuolinen sivustojen rakentaja erityyppisten verkkosivustojen luomiseen: yksinkertaisista esitteiden kaltaisista yrityssivustoista online-salkkuihin ja verkkokaupoihin. Sillä on vaikuttava valikoima sisäänrakennettuja widgettejä sivustosi toiminnallisuuden laajentamiseksi: kartat, lomakkeet, galleriat, asiakirjat, verkkokaupan laajennukset ja paljon muuta. Keskustelemme nyt sen tärkeimmistä kohokohdista.

Älykäs verkkosivustojen rakentaja

Järjestelmä asettaa itsensä älykkääksi verkkosivustojen rakentajaksi, joka valitsee automaattisesti ne asettelut ja elementit, jotka toimivat parhaiten projektillesi, niche-erikoistumisensa mukaan. Järjestelmä voi jopa valita sopivimmat mediatiedostot ja aloittaa sisällön sinulle. Vastaa vain pariin kysymykseen, jotka se tuottaa, ja odota tulosta. Heti kun projekti on valmis, olet tervetullut mukauttamaan ja mukauttamaan sitä halutun tuloksen saavuttamiseksi.

bloggaaminen

Verkkosivuston rakentaja mahdollistaa ideoiden jakamisen ympäri maailmaa luomalla ja hallinnoimalla monipuolisia blogeja. Blogin mukauttaminen on helppoa ja nopeaa. Blogging-projektisi aloittamiseksi sinun on suoritettava muutama vaihe. Siirry siis “Blogi” -osaan, valitse sitten sopiva malli, muodosta sille otsikko ja lähetä kuvaus. Jälkimmäisen ei pitäisi olla liian pitkä, mutta sen pitäisi paljastaa blogin erikoistuminen ja tavoite. Varmista, että se on tiivis, mutta informatiivinen, luettavissa ja helposti ymmärrettävä.

WebsiteBuilder luo sivuston

Heti sen jälkeen, täytä tunnistepilvi. Sen mukana tulee jo valmis sisältö. Sinun tehtäväsi on muokata sitä tarpeiden, verkkosivustotyypin ja erikoistumisen suhteen. Lopuksi siirry blogisyötteen osioon – lisää ja mukauta blogiviestisi napsauttamalla kenttiä ja lisäämällä omaa sisältöä. Blogin muokkausohjelma on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Voit muokata pysyvää linkkiä täällä, lisätä omia kansikuvia, korostaa esiteltyjä viestejä, kiinnittää uusia ja tehdä muita toimia, jotta blogiisi saadaan lisävalotusta. Kaiken kaikkiaan WebsiteBuilder sisältää arvokkaita blogitoimintoja, jotka vetoavat useimpiin järjestelmän käyttäjiin.

verkkokauppa

WebsiteBuilder -sovelluksella voit lisätä verkkokaupan toimintoja verkkosivustoosi aloittaaksesi fyysisten / yritystuotteiden myynnin. Tämä mahdollistaa luotettavan liiketoiminnan läsnäolon, houkuttelee uusia asiakkaita, indeksoi verkkokaupan johtavilla hakukoneilla, lisää myyntiäsi ja saa ensisijaista tukea. Tätä tarkoitusta varten verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita ominaisuuksia, mukaan lukien uusien tuotteiden ja niiden luokkien lisääminen ja hallinta, tuoteselosteiden ja valokuvien tarjoaminen, alennuskoodien tarjoaminen jne..

WebsiteBuilder-verkkokauppa

Kaikki WebsiteBuilder -myymälät reagoivat mobiililaitteisiin oletusarvoisesti, jotta asiakkaat voivat helposti kassalla mistä tahansa ja milloin tahansa, käyttämällä käsillä olevia laitteita. Järjestelmä määrittää myös verkkokaupan asetukset automaattisesti, jotta käyttäjien ei tarvitse huolehtia maksupalveluntarjoajien, lähetystapojen ja verojen valinnasta. Tämä tehdään kätevästi verkkosivuston ohjauspaneelissa. Lisäksi kaikkien asiakkaiden maksutietojen luottamukselliset henkilötiedot ovat täysin turvassa ja suojattu kolmansien osapuolien luvattomalta käytöltä. Integroitu analytiikka on saatavana myös täältä, jotta voit seurata verkkosivustosi suorituskykyä, tilauksia, vierailijoita, tulotietoja jne.

Tässä on yksi vakava ongelma: jos aiot luoda verkkokaupan, sinun on päivitettävä yhteen maksettuihin suunnitelmiin – ilmainen suunnitelma ei tarjoa tätä vaihtoehtoa.

Verkkosivustotilastot

Alusta antaa pääsyn verkkosivujen ohjauspaneelin tilasto-osioon. Täältä löydät ja tarkistaa kaikki verkkosivustosi koskevat tiedot. Tämä sisältää tietoja liikenteen määrästä, vaihteluista ja sijainnin käyttäjistä, verkkosivustojen hylkäämisasteista, kokonaistehokkuudesta, käyntien määrästä tietyn ajanjakson aikana ja muista yritykseesi liittyvistä tärkeistä tekijöistä.

Brändin sähköposti

Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden saada omaa GSuite-sähköpostiosoitettasi, joka liitetään tuotemerkkiisi. Lisäksi voit käyttää muita GSuiten tarjoamia työkaluja ja palveluita. Niihin kuuluvat viestintävälineet (online-kalenteri, Duo-ominaisuus), yhteistyö- ja tallennusvälineet (Google-asiakirjat), levyjen tallennus sekä hallintatyökalut.

WebsiteBuilder GSuite

Yhteystiedot CRM

Alustan avulla voit tallentaa kaikki asiakas- ja yhteistyökumppanit kaikki yhdessä paikassa. Joka kerta kun käyttäjä täyttää verkkosivustollasi olevan yhteyslomakkeen tai tekee tilauksen verkkokauppaan, yhteystiedot tallennetaan automaattisesti ja lisätään Contacts CRM: ään. Tämä on erittäin kätevä verkkosivustojen lisäanalyysiin ja sähköpostimarkkinointikampanjoiden luomiseen. Sisällön manuaalinen lähettäminen on saatavana myös täältä – paina vain Lisää yhteys -painiketta lähettääksesi asiakkaatietosi.

WebsiteBuilder Yhteystiedot CRM

Sovellusmarkkinat

WebsiteBuilder antaa mahdollisuuden valita ja integroida widgettejä ja lisäosia integroidusta App Marketista. Tämän avulla voit parantaa työkalusi suorituskykyä ja saavuttaa suurimman osan verkkosuunnittelutavoitteista.Markkinoilla saatavissa olevista sovelluksista voit valita, Yritykset, Markkinointi, Turvallisuus, Tilastotietokannan widgetit ja paljon muuta.

WebsiteBuilderApp Market

Logo Maker

Jos sinulla ei vielä ole yritystunnusta, verkkosivuston rakentaja antaa mahdollisuuden luoda tunnus, joka on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. Integroitu AI-käyttöinen Logo Maker yksinkertaistaa logon luomisprosessia ja tekee siitä saumattoman, helpon ja nopean. Tarvitset vain tuotenimen kirjoittamisen ja järjestelmän tarjoamien työkalujen avulla rakentaaksesi tunnistettavan yritystunnuksen, joka erottaa yrityksen erottua joukosta.

WebsiteBuilder Logo Maker

Verkkosivun rakentaja ei tue monikielistä vaihtoehtoa ja ulkoisten palveluiden, kuten esimerkiksi Mailchimp, integrointia. Voit kuitenkin luoda oman yhteyslomakkeen ja lisätä sen verkkosivustolle, jotta käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Jokainen WebsiteBuilder-com-ohjattu verkkosivusto on mobiilivalmis alusta alkaen. Lisäksi käyttäjät voivat rakentaa kokonaan uudet sivustonsa mobiiliversiot käyttämällä rakentajan samoja helppokäyttöisiä työkaluja. Mobiiliäkymään tehdyt muutokset eivät vaikuta sivustosi työpöytäversioon.

3. Suunnittelu & Mallit

Kun vasta aloitat verkkosivuston luomisprosessin, järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita kahdesta verkkosivuston luomisvaihtoehdosta – joko pika- tai perinteinen. Ensimmäinen tarkoittaa automaattisen älykkään verkkosivustoeditorin käyttöä, joka tekee melkein kaiken työn puolestasi. Toinen vaihtoehto mahdollistaa perinteisen vedä ja pudota -editorin käytön, joka toimii hienosti käyttäjille, jotka etsivät yksityiskohtaisempia ja syvällisempiä suunnittelu- ja määritysvaihtoehtoja.

WebsiteBuilder-suunnittelun hallinta- ja määritysvaihtoehdot

WebsiteBuilder -mallistokokoelma on ehdottomasti huomion arvoinen. Se kohtaa tällä hetkellä satoja malleja, jotka reagoivat oletuksena. Teemoja on jaoteltu kätevästi niche-luokkiin. Näitä ovat arkkitehtuuri ja kiinteistövälitys, ravintola, musiikki, liiketoiminta, häät, blogi, kauneus ja muoti, tietokoneet ja tekniikka, elämäntapa, valokuvaus, salkku, hotellit ja matkailu, ammatilliset palvelut, liiketoiminta ja konsultit, rakentaminen ja kauppa jne. järjestelmässä käytettävissä oleva suodatusvaihtoehto, jossa voit kirjoittaa kiinnostavan teollisuuden ja saada siihen liittyvät tarjoukset. Kaikki mallit näyttävät moderneilta ja tyylikkäiltä, ​​antaen verkkosivustollesi uuden ilmeen.

WebsiteBuilder -mallit

Minkä mallin etsitkin, se on 100% muokattavissa – tapa, jolla kaikki mallit näyttävät, kun saat ne kirjastosta, on vasta alku. On myös hyviä uutisia niille, jotka tietävät jonkun tai kaksi koodauksesta – voit lisätä oman HTML-koodin sivustosi alatunnisteeseen ja otsikkoon.

Muista, että et voi muuttaa alun perin valitsemasi mallia tien päällä. Muussa tapauksessa lähettämäsi sisältö katoaa ja sinun on lisättävä se uudelleen. Tämä on vakava haitta etenkin aloittelijoille, jotka eivät ole tietoisia web-suunnittelun perusteista ja voivat vahingossa tehdä väärän valinnan. Mukava ominaisuus on, että järjestelmän tarjoamat mallit ovat ilmaisia ​​ja voit esikatsella niitä ennen valinnan tekemistä.

4. Asiakastuki

WebsiteBuilderillä on laaja tietokanta, joka sisältää ohjeoppaita, 5 suosituinta UKK: ta, verkkotunnuksen usein kysyttyjä kysymyksiä, laskutustukea ja teknistä tukea. Voit myös ottaa yhteyttä heidän asiantuntijoihinsa sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi useimmissa editorin elementeissä on inline-ohjekuvakkeet, jotka auttavat sinua oppimaan rakentaessasi. On myös mahdollista ottaa yhteyttä palvelun parissa työskenteleviin suunnittelijoihin, jotka antavat sinulle hyödyllisiä verkkosuunnitteluvihjeitä tai jopa rakentavat sinulle verkkosivun tarkkaan eritelmääsi ja vaatimuksiasi varten.

Äskettäin palveluun on lisätty uusi Live Chat -ominaisuus. Se on saatavana ympäri vuorokauden ja mahdollistaa yhteydenpidon tukijärjestelmään, jotta ongelmat ratkaistaan ​​mahdollisimman tehokkaasti. Palvelua varten sinun on annettava nimesi, käsiteltävän aiheen aihe ja kuvaus, selitettävä se yksityiskohtaisesti ja odotettava, kunnes järjestelmäasiantuntijat vastaavat viestiin. Yleensä tämä vie noin muutaman minuutin. Kaiken kaikkiaan WebsiteBuilder-asiakastukipalvelu on tehokasta ja mahdollistaa kiireellisten ongelmien ratkaisemisen ajallaan.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Kaikki WebsiteBuilder-projektit ovat ilmaisia ​​rakenteilla ja julkaistaan ​​aliverkkotunnuksessa. Voit testata verkkosivustojen rakentajan ominaisuuksia ja yrittää rakentaa oman verkkosivustosi (tai jopa useita niistä) ilmaisella aloitussuunnitelmalla joutumatta maksamaan palvelusta. Ilmainen suunnitelma tarjoaa myös ilmaisen isännöinnin. Oman verkkotunnuksesi yhdistämiseksi ja muiden ominaisuuksien avaamiseksi (Mobiilinäkymätuki, mukana mainoshyvitykset, suurempi sivustotallennus, rajaton kaistanleveys, toisen sivuston erikoissovellus (50%: n alennus), premium-tuki, verkkokaupan ominaisuus ja paljon muuta), sinun on ostettava maksettu paketti.

WebsiteBuilder-hinnoittelupolitiikka

Maksetut suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Premium (alkaen 4,40 dollaria / kuukausi) – tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen isännöinnin, ilmaiset mainoshyvitykset, hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin ohjeet, mobiilisivustot;
 • Liiketoiminta (alkaen 5,60 dollaria / kuukausi) – tarjoaa kaikki Premium-suunnitelman sisältämät ominaisuudet plus prioriteettituki;
 • verkkokauppa (alkaen 8 dollaria / kuukausi) – tarjoaa toiminnot, jotka on kuvattu kahdessa aiemmassa suunnitelmassa, ja verkkokaupan ominaisuudet, jotka mahdollistavat verkkokaupan käynnistämisen.

Kun olet valinnut suunnitelman, sinulle tarjotaan luottokorttitietosi ja maksutiedot. Muista, että kun päätät rekisteröidä ilmaisen verkkotunnuksen palvelussa ja haluat peruuttaa tilauksen, joudut maksamaan 15 dollarin maksun valitun verkkotunnuksen säilyttämiseksi.

6. Hyödyt ja haitat

WebsiteBuilder on järjestelmä, jonka mukana tulee luettelo eduista ja haitoista. Se luo vaikutelman joustavasta, vankasta ja ominaisuuksilla kuormitetusta verkkojulkaisualustasta, joka toimii hyvin erityyppisten projektien kehittämisessä. Katsotaanpa nyt palvelun tärkeimmät edut ja haitat.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöinen älykäs verkkosivustojen rakentaja ilmaisilla reagoivilla malleilla;
&# X2714; verkkokauppa ja bloggaaminen;
&# X2714; Logo Maker;
&# X2714; GSuite-käyttöoikeudet ja verkkosivustojen tilastot;
&# X2714; Luotettava asiakastuki;
Template Ei mallinvaihtovaihtoehtoa;
Hieman hämmentävä käyttöliittymä;
✘ Ei kokeellista verkkokaupan ominaisuutta jne.

johtopäätös

WebsiteBuilder on joustava ja helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja. Sen toiminnallisuus on riittävä rakentamaan melkein mitä tahansa verkkosivustotyyppiä, kun taas malli- ja suunnittelutyökaluvalikoima vastaa kaikkia odotuksia ja tarpeita.

Palvelua voivat käyttää sekä aloittelijat että web-suunnittelun ammattilaiset – täältä löydät kaikki tarvittavat työkalut ja vaihtoehdot. Mikä tärkeintä, järjestelmä mahdollistaa blogin perustamisen, hallinnan ja mukauttamisen vain muutamalla napsautuksella. Tätä varten ei tarvita erityisiä tietoja ja taitoja, mutta jos tiedät koodauksen perusteet, tämä on sinulle bonus.

Verkkosivun rakentajalla on kohtuuhintainen hinnoittelupolitiikka. Maksetut suunnitelmat paljastavat paljon vaihtoehtoja käyttäjille, jotka haluavat antaa verkkosivustoilleen ylimääräisen näkyvyyden ja hyötyä niistä. Täällä on mahdollista perustaa verkkokauppa päivittämällä vastaavaan suunnitelmaan.

Kaiken kaikkiaan järjestelmästä voi tulla suositumpi, jos sen tiimi jatkaa tuotekehitystä ja lisää ainutlaatuisia ominaisuuksia alustan arsenaaliin. Kokeile sitä itse nähdäksesi miten se toimii ja miltä se tuntuu, ja muista jakaa kokemuksesi kommentteihin!

Kokeile WebsiteBuilder nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map