Webydo arvostelu

Webydo – on verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta edistyneiden toimintojen, monenlaisten suunnittelun mukautusvaihtoehtojen ja tarjottujen työkalujen monipuolisuuden vuoksi. Järjestelmä on erottunut työkalusta, joka on suunnattu ammattimaisten web-kehittäjien tarpeisiin.


Vaikka vallitseva markkinarako kilpailijoiden osuus toimii yleensä hyvin sekä web-suunnittelun harrastajille että asiantuntijoille, Webydo mukana tulee ominaisuusjoukko, joka luotiin pääasiassa ammattilaisille, jotka aikovat avata koodittomia reagoivia verkkosivustoja asiakkailleen.

Vuonna 2013 perustivat Shmulik Grizim ja Tzvika Steinmetz, jotka todella tarvitsivat järjestelmää omiin verkkosuunnittelutarpeisiinsa, alusta kehittyi nopeasti yhdeksi markkinarakojen johtajaksi toiminnallisuuden ja joustavuuden suhteen. Verkkosivun rakentaja kattaa laajan joukon web-suunnittelutarpeita ja mukana on ominaisuusjoukko, joka mahdollistaa minkä tahansa projektityypin toteuttamisen riippumatta sen monimutkaisuustasosta.

Joten mikä tekee Webydosta ainutlaatuisen? Soveltuuko se tavalliselle käyttäjälle? Paras tapa arvioida, vastaako palvelu tarpeitasi, on kokeilla sitä. Liity siis testaamaan Webydon verkkosivustojen rakentajaa.

1. Helppokäyttöisyys

Kun otetaan huomioon niche-erikoistuminen ja alustan kohderyhmä, Webydoon ei voida soittaa yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja. Järjestelmän editori on niin ylikuormitettu ominaisuuksilla, osioilla, työkaluilla ja asetuksilla, että aloittelija eksyy helposti sinne. Palvelun rekisteröinti on kuitenkin melko nopeaa ja kätevää kaikille. Anna vain kirjautumistunnuksesi ja salasanasi tiedot saadaksesi pääsyn kojelautaan. Huomaa, että sen hallitseminen vie varmasti aikaa, varsinkin jos olet aloittelija.

Webydo kojelauta

Kuten kaikki nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat, Webydo tarjoaa intuitiivisen vedä ja pudota -editorin. Yhdessä minimalistisen käyttöliittymän kanssa se luo viihtyisän, helposti navigoitavan verkkosivustojen rakennusympäristön. Kuka tahansa tuttu Adoben ekosysteemi löytää Webydo intuitiivisesti ja hyvin jäsenneltynä, mutta ne, joilla ei ole kokemusta työskennellä Photoshopissa tai InDesignissa, hukkuvat editoriin.

Webydo tarjoaa ainakin neljä työkaluriviä, joista jokainen piilottaa enemmän vaihtoehtoja, mikä vaikeuttaa ymmärtämistä mistä aloittaa. Aloittelijalle on ehdottomasti jyrkkä oppimiskäyrä. Rakentaja jaetaan kätevästi kojelautaan ja Design Studioon. Jälkimmäisessä on kolme työskentelytapaa: Suunnittelu, Sisältö ja Esikatselu.

 • Suunnittelutila antaa sinulle täydellisen hallinnan suunnittelusta: voit lisätä uusia sivuja, muokata olemassa olevia, järjestää esineitä kankaalle, muokata tekstityylejä ja paljon muuta. Vaikka olisitkin suunnittelija, muista katsoa Webondon johtava video ja käydä nopea vuorovaikutteinen kiertue – säästää paljon aikaa ja vaivaa ja auttaa hyödyntämään alustaa parhaalla mahdollisella tavalla..

  Et ehkä esimerkiksi huomaa joitain piilotettuja automaatiotoimintoja, kuten Nestemäisten alkuaineiden ryhmittelyt joiden avulla voit muuttaa ja siirtää elementoryhmiä ja muuttaa niiden asetuksia; tai Automatisoitu Asettelut, joiden avulla voit helposti järjestää asettelut ja lajitella elementit sarakkeisiin useille laitekokoille. Vielä mielenkiintoisempaa on se, että voit mukauttaa Studio-ympäristöä: Webydo antaa sinun järjestää ohjauspaneelin elementit mieltymystesi mukaan..

 • Vaihtamalla sisältö -tilassa näet sivustosi CMS-käyttäjänä: voit päivittää sisältöä, mutta et voi hallita suunnittelua. On huomionarvoista, että vaikka suunnittelutilassa voit tehdä tiettyjä elementtejä, joita CMS-käyttäjät eivät voi muokata, yksinkertaisesti napsauttamalla vastaavaa valintaruutua (katso kuvakaappaus).

  Webondon älykäs tekstieditori on erityisen mainitsemisen arvoinen. Se tekee suunnittelutilasta entistä tehokkaamman automatisoimalla useita toimintoja, luomalla puhtaamman koodin ja säästää paljon aikaa. Erityisesti voit asettaa soveltamaan uusia muutoksia maailmanlaajuisesti, kaikkialla verkkosivustolla. Voit esimerkiksi muuttaa kaikkia verkkosivustosi tekstityksiä yhdellä napsautuksella tarvitsematta muuttaa niitä manuaalisesti jokaisella sivulla.

 • Esikatselutila antaa sinun nähdä tarkalleen, miltä julkaistu sisältö näyttää ja toimii eri laitteilla. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on Päivitykset-ikkuna, joka aukeaa joka kerta, kun syötät ohjauspaneeliin. Se näyttää sinulle Webondon uutta, joten et koskaan menetä päivitystä.

 • Versiohistoria ominaisuus. Sen avulla voit nyt esikatsella sivuston vanhempia versioita ja palauttaa haluamasi version. Hyvää työtä!

Kun tutkit järjestelmää, ymmärrät selvästi, mikä eroaa siitä tavallisista DIY-verkkosivustojen rakentajista. Palvelun ammatillinen painopiste jäljitetään verkkosivustoeditorin ulkoasussa ja toiminnallisuudessa, joka sisältää yksityiskohtia ja elementtejä. Webydo ei ole helppo alusta ensikertalaisille, mutta kätevä ja tehokas työkalu verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka eivät halua vaivautua koodinmuokkausaiheista.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Webydo sallii pikselitehokkaiden reagoivien verkkosivustojen luomisen, jotka eivät merkitse minkäänlaista koodaustietoisuutta, mutta näyttävät kuitenkin hienostuneilta ja ominaisuuksiltaan kuormitetulta. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen projektin aiot käynnistää, järjestelmä muuntaa suunnittelun automaattisesti edistyneeksi HTML-koodiprojektiksi, joka sisältää huipputekniset CMS-ominaisuudet. On korkea aika katsoa verkkosivustojen rakentajan kotelon alla nähdäksemme, mitä sillä on tarjottavanaan ja miten se eroaa vakiojärjestelmistä.

 • verkkokauppa
 • Webydolla on tehokas sisäinen verkkokaupan toiminnallisuus. Järjestelmä sisältää kaikki verkkokaupan tarvittavat ominaisuudet ja vielä enemmän. Aktivoidaksesi tallennuksesi, napsauta vain Store-painiketta päävalikossa, niin sinut siirretään kaupan käyttöliittymään.

  Kokeilutilassa voit myydä jopa 5 tuotetta. Aktivoidaksesi Webydo Store -soittimien kaikki ominaisuudet sinun on tilattava yksi maksettavista suunnitelmista. Lisäksi Webydolla on omat sovellusmarkkinat, joilta voit asentaa paljon kohteita, jotka voivat tehdä myymälästäsi houkuttelevamman.

  Lisäksi järjestelmä on kumppanina Ecwid. Siksi verkkokauppoja on mahdollista luoda integroimalla Ecwid eCommerce -widget. Ecwid hyväksyy myös laajan valikoiman maksutapoja, mahdollistaa vaikuttavien tuotekuvausten ja kokoonpanojen lisäämisen, integroida ja hallita mediarikkaita luokkia sekä hallita verkkokaupan osakeoptioita..

 • Artikkelin luominen
 • Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ja julkaista kaikenlaisia ​​artikkeleita, blogin kirjoituksia, uutissyötteitä, tuotekokoelmia jne. Jos verkkosivustojen hallinta on yhteistä, työtoverisi voivat päivittää ja lisätä uusia viestejä itsenäisesti suoraan CMS: n kojetaulu vaikuttamatta verkkosivujen suunnitteluun. Mikä tärkeintä, jokainen uusi viesti näytetään samassa muodossa ja muodossa kuin aiemmin julkaistu.

 • Verkkosivun hallintavaihtoehdot
 • Webydo ei ole vain verkkosivustojen kehittämistä, vaan myös edistynyttä sisällönhallintaa. Kun aloitat verkkosivustosuunnittelun, järjestelmä luo automaattisesti käyttäjäystävällisen CMS: n, jota yhtä hyvin voit hallita sekä sinä että asiakkaasi tai tiimin jäsenet, joilla on pääsy projektiin. Näin voit muokata, poistaa, muuttaa ja päivittää verkkosivustomme sisältöä ja jopa osoittaa projektisi ne elementit, jotka lukitaan edelleen luvattomalta käytöltä projektin parannetun tietoturvan vuoksi.

 • Käyttäjien äänestämisen kannustaminen
 • Webydo-kehittäjät ovat vilpittömästi kiinnostuneita käyttäjien mielipiteistä tuotteista ja ominaisuuksista, joita verkkosivustojen rakentaja tarjoaa. He kannustavat kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä äänestämään ääniä ja osallistumaan tarjoamalla ehdotuksiaan, ilmoittamalla virheistä ja ilmaisemalla mielipiteensä / äänestämällä ominaisuuksista, jotka he haluavat lisätä järjestelmään..

 • Edistyneet julkaisuvaihtoehdot
 • Verkkosivun rakentaja tarjoaa yksilöllisen mukautetun verkkotunnuksen yhteyden, joka tulee edistyneeseen verkkosivustojen hallintaan ja pilvipalveluiden työkaluihin. Järjestelmäkehittäjät ovat integroineet suojatut yritystason tietokantaturvallisuustoimenpiteet koko isännöintiverkkoonsa estämään hakkereiden hyökkäykset ja luottamuksellisuustietojen menettämisen. Google Cloud -yhteistyön ansiosta Webydo-palvelimet ovat nopeita, luotettavia ja vakaita kerrallaan. Tämä saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi projektin suojaamisessa. Automaattisen varmuuskopioinnin avulla voit lisäksi säilyttää verkkosivustosi tiedot, mikä on järjestelmän toinen etu.

 • Tehokkaat integraatiot ja lisäominaisuudet
 • Ecwid-laajennusintegraation lisäksi Webydo tunnetaan myös kolmansien osapuolien lisäosista ja widgetistä, joita voit käyttää toimintojen lisäämiseen projektiisi. Joitakin merkittävimpiä niistä ovat hakukenttä Swiftype, Disqus-kommentit, Olark- ja Tidio-live-keskustelut, Wufoo-lomakkeet, Powtoon-animoidut esitykset, tapaamisten varaus SimplyBookista, kaaviot ja kaaviot CompareNinjasta, vierailijoiden sitouttamistyökalut GetSiteControlilta, sosiaalisen median syötteet Facebookista, Twitteristä, Instagramista, Tumblristä, Vineistä ja Pinterestistä, Meerkatin suoratoistosta, YouTube- ja Vimeo-gallerioista sekä blogista, lomakemuodostajasta ja verkkokaupasta POWr: ltä.

 • Yksityiskohtainen ohjauspaneeli
 • Webydolla on Photoshop-tyyppinen ohjauspaneeli, joka on varustettu edistyneillä verkkosuunnittelutyökaluilla, joiden avulla voit hienosäätää verkkosivustosi pikselin tarkkuudella. Millaisia ​​elementtejä voit vetää sivulle? Webydo sisältää tavanomaisimmat elementit: muodot, kuvat, teksti, videot, Flash-tiedostot, galleriat, valikot ja erilaiset widgetit.

  Webydo-toimittaja

  Se mitä löysin heti Webydota tarkistettaessa, on heidän keskittyminen reagoivaan suunnitteluun. Suunnittelijat voivat hallita helposti kaikki heidän sivustonsa versiot yhdestä kojetaulusta luomalla raja-arvot eri näytöille ja laitteille. Käyttäjät voivat piilota ja piilota sivun elementtejä, mukauta typografiaa ja navigointia luomaan erilaisia ​​kokemuksia kaikille kävijöilleen.

  Webydo mukautuva

 • Mukautettu typografia
 • Vaikka suurin osa sivuston rakentajista rajoittaa sinut käyttämään vain yrityksen sisäisiä kirjastokirjastoja, Webydo antaa käyttäjien helposti ladata mukautettuja fontteja. Napsauta Webydo-studiossa mitä tahansa tekstielementtiä ja valitse ‘Lisää fontteja”Suunnittelupaneelissa. SittenHallitse fonttejasiNapsauta ikkunaaLataa kirjasimet-Välilehti, jotta voit ladata fonttisi helposti tietokoneeltasi.

  Lisäksi voit muodostaa yhteyden Adobe Typekit -tiliisi käyttääksesi tallentamiasi fontteja Webydo Studiossa. Kohdassa ‘Lisää kirjasimia, Valitse ‘Yhdistä Typekit-fontitJa seuraa ohjeita lisätäksesi nopeasti API Typekit -merkkisi.

 • bloggaaminen
 • Webydolla on täysin varustettu blogging-järjestelmä nimeltä ‘Blogin sisältötila’. Tämän ominaisuuden avulla suunnittelijat voivat luoda mallin, jonka avulla CMS-käyttäjät voivat lisätä ja julkaista uusia artikkeleita, jotka noudattavat samaa suunnittelumuotoa. Blogi-ominaisuus toimii myös tuotekokoelmien, uutissyötteiden ja muiden toistuvien elementtien luomisessa.

  Webydo-bloggaaminen

  Webondosta ei löydy paljon sovelluksia ja widgettejä. Toisin kuin Wix tai Jimdo, joilla on kokonaisia ​​sovellusmarkkinoita, Webydo on keskittynyt enemmän verkkosivustosi ulkoasuun kuin sen toimintaan ja tarjoaa sovelluksia vain verkkokauppaan. Jos joudut lisäämään mukautetun koodin, voit joko käyttää mukautetun koodin widgettiä tai viedä sivustosi koodin ja jakaa sen kehittäjille, jos on tehtävä vakavia muutoksia.

 • Liiketoimintaan liittyvät vaihtoehdot
 • Sikäli kuin Webydo on tarkoitettu ensisijaisesti freelance-suunnittelijoille ja edustajille, sen mukana tulee joukko yritystoimintaan liittyviä vaihtoehtoja, joita ei löydy muilta verkkosivustojen rakentajilta. Näitä ovat Bill my client ja Build your brand options.

  • Lasku asiakaspalveluni antaa suunnittelijoille mahdollisuuden laskuttaa asiakkaitaan suoraan kojetaulusta. Webydo perii 5%: n maksun onnistuneesta tapahtumasta.
  • Rakenna tuotemerkki -ominaisuus voit korvata Webydo-logot omalla tuotemerkilläsi, mukaan lukien asiakkaiden kirjautumissivu ja CMS. Tämän ominaisuuden avulla suunnittelijat voivat esitellä Webondon käyttöliittymän omana. He voivat myös yhdistää mukautetun verkkotunnuksen julkaistakseen projektinsa omalla aliverkkotunnuksellaan.
  • Webydo-sivuston asetus

 • SEO
 • SEO: n kannalta Webydo tarjoaa perustyökalut:

  • Ensinnäkin, käyttäjät voivat määrittää sisällönkuvauskentät (otsikko, kuvaus ja avainsanat) kullekin sivulle.
  • Toiseksi on helppo tapa yhdistää Google Analytics ja Google Search Console.
  • Kolmanneksi, käyttäjät voivat asettaa 301-uudelleenohjauksen siirtääksesi sivut turvallisesti vanhoilta sivustoiltaan.
  • Webydo SEO

  Kun sivustosi on valmis, voit joko viedä sen CSS: n ja HTML-koodin tai isännöidä sivustoasi Webydolla. Viime aikoista lähtien voit ostaa verkkotunnuksia jopa ohjauspaneelin kautta.

Valkoisen etiketin mahdollisuudet

Webydo virastoille

Webydo virastoille

Yksi verkkosivustojen rakentajan kiistattomista kohokohdista on erillinen Webydo for Agencies -alusta. Tämä on edistyksellinen web-suunnitteluratkaisu, jonka avulla voit perustaa ja kasvattaa verkkosivujen suunnittelutoimistoa ilman teknisiä esteitä. Sinulla on täysi luova määräysvalta projektissa ja sinun on itse hallita sitä web-suunnittelustarpeesi suhteen.

Niistä eduista, joita käytät alustan kanssa työskennellessä, on aluksi aiheellista mainita lisääntyneet sijoitetun pääoman tuottoprosentit ja SEO-parametrit, edistynyt tukipalvelu henkilökohtaisesti sinulle osoitetulle asiakastilille, asiakaslaskutus- ja CMS-vaihtoehdot, White Label -brändäys ja sivuston koodi , asiakasmalligeneraattori ja muut merkittävät oikeudet.

Toinen Webydo for Agencies -ohjelman erottuva piirre on se, että se mahdollistaa tiimiyhteistyön. Tämä tarkoittaa, että sinä ja ryhmäsi jäsenet pystyt työskentelemään useiden projektien kanssa kerrallaan jakamalla verkkosivustoille pääsyn ja hallintaoikeudet.

Valkoinen etiketti

Webydo tarjoaa huippuluokan White Label -ominaisuuden, jonka avulla voit hyödyntää palvelun koko ominaisuusjoukkoa omalla tuotemerkilläsi. Tämä on itsessään etu, sillä verkkosivustojen rakentaja erottuu ehdottomasti joukosta toimivuutensa ja ominaisuuksiensa vuoksi. Tässä voit ladata yrityksesi logon (tai luomalla yhden, jos sinulla ei vielä ole sitä), hallitsemalla verkkosivustoa hallintapaneelista ja luomalla jopa verkkosivustoja asiakkaillesi. Lisäksi voit laskuttaa asiakkaitasi täällä käyttämättä kolmansien osapuolien palveluita.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:32
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Suunnittelussa on kolme vaihtoehtoa: voit valita valmis suunnittelun (nämä ovat täysin muokattavissa, ei hätää); aloita asettelulla, joka määrittelee tulevan verkkosivustosi rakenteen; tai aloita tyhjästä.

Webondon mallikokoelma ei ole valtava, mutta sen avulla voit nähdä, millaiset Webydo-sivustot voivat näyttää julkaistaessa. Tällä hetkellä järjestelmä tarjoaa räätälöityjä teemoja 32 mallia. Kaikki ne ovat oletuksena ilmaisia ​​ja reagoivia. Malleja ei kuitenkaan ole lajiteltu toimialoittain, mikä saattaa hieman vaikeuttaa vaaditun teeman valintaa. Suunnittelun muokkausprosessin yhteydessä sinulle tarjotaan useita vaihtoehtoja ja luovaa vapautta – järjestelmä on tässä suhteessa paljon tarjottavaa, jotta voit luoda todella ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun..

Laajan suunnittelukokoelman lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa joukon suunnitteluun liittyviä vaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista luoda ja hallita houkuttelevia projekteja. On korkea aika ottaa heidät mukaan nyt.

 • Vastuulliset tauot
 • Webydo antaa sinun luoda verkkosivustoja, joissa on ainutlaatuinen muotoilu ilman koodausta. Voit hallita kaikkia verkkosivustoversioita helposti yhdestä kojetaulusta luomalla rajapisteitä eri laitteille, näytön kokoille ja tarkkuuksille.

 • Parallax-vieritysanimaattori
 • Verkkosivun rakentaja sallii parallaksi-vieritysvaikutusten käyttämisen verkkosivustosi elementteissä, jotta projektiisi saadaan uusinta ilmettä ja edistynyttä animoitua tarkennusta. Voit rikastuttaa verkkosivustosi yksilöllisillä liikegrafiikkaelementeillä, siirtymillä, reiteillä ja nopeudella pikselitäydellisen WYSIWYG-käyttöliittymän avulla.

 • Ammattimaiset verkkosuunnittelutyökalut
 • Järjestelmä antaa pääsyn edistyneisiin verkkosuunnittelutyökaluihin, joiden avulla voidaan luoda mikä tahansa tarvitsemasi malli niche-erikoistumisen, tavoitteiden ja vaatimusten suhteen. Työkaluista, joihin pääset, voit selata ja käyttää paljon ilmaisia ​​avoimen lähdekoodin fontteja, jotka on optimoitu täydellisesti online-käyttöön, älykkäitä oppaita ja napsautuksia, vetämällä ja pudottamalla -ohjausta verkkosivuelementtien lataamiseen (tekstit, mediatiedostot, online – lomakkeet, valikot, widgetit jne.) sekä tehokas videotyökalu, joka on tarkoitettu niille käyttäjille, jotka haluavat ladata videotiedostoja projektiinsa.

4. Asiakastuki

Webydo erottuu joukosta monien asiakastukivaihtoehtojensa ansiosta. Järjestelmässä on laaja ja käyttäjäystävällinen yhteisö sekä ammattimainen tukikeskus, joka on valmis auttamaan sinua ratkaisemaan kaikki web-suunnitteluun liittyvät kysymykset 24/7. Alustan mukana tulee Webydo-tilissä oleva live-chat-ominaisuus, vaikuttava tietokanta, joka koostuu video- ja tekstioppaista.

Jokaiselle aloittelijalle tarjotaan yksityiskohtainen opas järjestelmän käytöstä. On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä järjestelmän tukitiimeihin joko puhelimitse tai täyttämällä palautteen lomake, joka on saatavana vastaavassa osiossa. Kuten edellä mainittiin, verkkosivuston rakentaja on vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tukisivun kautta, mutta myös Ehdota ominaisuutta, Ilmoita virheestä ja äänestä! Sivut. Se on ominaisuus, jota muut verkkosivustojen rakentajat eivät tarjoa, ja se, joka tekee Webydosta asiakaskeskeisen järjestelmän. Joten, jos sinusta tuntuu, että Webydo puuttuu tietystä vaihtoehdosta – ehdota vain sitä. Se toimii! Muuten, edellä mainittu parallaksi-animaattori, reagoiva toimittaja, valkoinen etiketti, mukautetut 404-virhesivut ja muut olivat kerran ehdotetut ominaisuudet.

Muiden Webydo tarjoamien asiakastukivaihtoehtojen joukossa on aiheellista mainita laaja UKK-osio, sähköpostituki, yhteisöfoorumi jne. Kaiken kaikkiaan Webydo-asiakastukijärjestelmä on todella tehokas ja hyödyllinen, mikä selittyy osittain palvelun ja sen monimutkaisuuden kanssa. ammatillinen keskittyminen.

5. Hinnoittelupolitiikka

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Pro:$ 90 / mo✓ Hosting + CMS;
✓ Jopa 10 verkkosivustoa.
Tiimi:$ 180 / kkEdellisen lisäksi:
✓ Jopa 30 verkkosivustoa;
✓ Valkoinen etiketti.
Virasto:$ 480 / kkEdellisen lisäksi:
✓ Omistettu johtaja;
✓ Mukautettu koodi.

Maksullisia vaihtoehtoja on neljä, jokaisessa on ilmainen 30 päivän kokeilu. Mutta ennen kuin saat kokeiluversion, sinun on täytettävä korttitietosi. Se on normaali käytäntö, 30 päivän kokeilujakson aikana voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ilmaiseksi.

Maksulliset versiot sisältävät Pro (90 dollaria kuukaudessa), Joukkue (180 dollaria kuukaudessa) ja Virasto (480 dollaria kuukaudessa). Valintasi riippuu lähinnä siitä, kuinka monta verkkosivustoa aiot rakentaa, tarvitsetko sivuston vienti -ominaisuutta ja yhteistyökumppaneita. Kolmas Webydo-suunnitelma (nimeltään Agency) sisältää seuraavat lisäosat: merkkituotteinen aliverkkotunnus, ammatillinen koulutus, 10 tiimin jäsentä, velhojen DIY-velho ja mikä vielä enemmän – omistettu tilivastaava. Jos tarvitset enemmän kuin nämä suunnitelmat tarjoavat, on olemassa yritysratkaisu. Lisäksi voit saada 20% alennuksen suorittamalla kertaluonteisen vuosimaksun.

Webydo hinnoittelu

Opiskelijoille ja yrityksille on myös alennettuja suunnitelmia. Ota yhteyttä suoraan Webydo-asiantuntijoihin saadaksesi lisätietoja alennuksista.

6. Hyödyt ja haitat

Webydo on ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen verkkosivustojen rakentaja. Tämä tarkoittaa, että on melko vaikeaa työskennellä palvelun kanssa ensimmäistä kertaa käyttäjille ja käyttäjille, joilta puuttuu vain verkkosivujen suunnittelun asiantuntemus. Siksi on tarpeen määritellä kaikki Webydo mukana olevat edut ja haitat, jotta käyttäjät tietävät tarkalleen, mitä he voivat odottaa järjestelmältä..

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Suunnitteluominaisuuksien runsaus;
&# X2714; Blogit ja verkkokauppa;
&# X2714; Ammattimainen ja monipuolinen asiakastuki;
&# X2714; Responsiiviset mallit;
&# X2714; Valkoisen etiketin mahdollisuudet;
&# X2714; Kannustaminen käyttäjän äänestykseen;
&# X2714; Lukuisia integraatioita ja lisäosia jne.
Template Rajoitettu mallivalinta;
✘ Halvat tilaukset;
✘ vaatii aloittelijoille jyrkän oppimiskäyrän;
✘ ”Staattinen” verkkosivujen rakentaja, joka keskittyy suunnitteluun enemmän kuin toiminnallisuuteen jne.

7. Kilpailijat

Vaikka Webydo asemaa itseään täysin ainutlaatuisena palveluna, sillä on paljon kilpailijoita web-rakentamisen kapealla. Testaamme ja vertaamme jatkuvasti verkkosivustojen rakentajien ominaisuuksia löytääksemme paremman ratkaisun käyttäjien tehtäviin. Katso näitä Webydo-vertailuja:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

johtopäätös

Webydo on kunnioitettava nimi verkkosivustojen rakennusmarkkinoilla. Järjestelmä on jo rakentanut vahvan käyttäjäyhteisön, joka kasvaa jatkuvasti kuukauden kuluessa. Se toimii erinomaisesti melkein kaikenlaisten projektien rakentamiseen riippumatta niiden monimutkaisuustasosta. Järjestelmän avulla voit aloittaa ja hallita salkkuja, monipuolisia kauppoja ja yrityssivustoja.

Alusta on ehdottomasti erinomainen toiminnallisuudessaan, koska sen mukana on uskomattomat työkalut ja vaihtoehdot, joita voit käyttää suunnittelemaan henkilökohtaista tai yritysprojektia. Järjestelmä erottuu joukosta johtuen verkkokaupasta ja blogitoiminnoista, White Label -ratkaisusta, Webydo for Agencies -alustasta, ammattimaisista reagoivista malleista ja huippuluokan räätälöintityökaluista, joita tarvitaan verkkosivustolle räätälöityyn suunnitteluun. Valmistaudu kuitenkin investoimaan vaivaa ja aikaa hallitsemaan alustaa, koska sillä on todella paljon tarjottavaa ja opittavaa.

Tämä verkkosivustojen rakentaja sopii parhaiten verkkosuunnittelijoille, koska sen käyttöliittymä ja keskeiset ominaisuudet ovat suunnittelijakeskeisiä. Webydo-tilauksen hinta viittaa myös siihen, että ammattilaiset käyttävät kymmeniä verkkosivustoja kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan Webydo ei ole uusi yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, ja jos aiot aloittaa yrityksesi verkkosivujen luomisella, tämä palvelu olisi erittäin hyödyllinen.

Kokeile Webydoa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map