Weglot-arvostelu

Weglot.com-arvostelu


Weglot – on verkkosivustojen lokalisointiin kehitetty käännössovellusliittymä. Palvelu on avattu yksinkertaisella koodinpätkällä vuonna 2016, ja siitä on lopulta tullut tehokas ja joustava työkalu verkkosivuston sisällön kääntämiseen eri kielille. Se on myös osoittautunut nopeaksi tapaksi luoda monikielisiä projekteja ilman koodaustaitoja. Ratkaisu sisältää joukon hienoja ominaisuuksia ja toimii hienosti kaikkien kanssa suuret verkkosivustojen rakennusalustat ja CMS.

Yli 60 000 verkkosivustojen omistajaa käyttää tällä hetkellä ratkaisua paikallistaakseen sivustonsa. Työkalu tarjoaa automaattisia ja manuaalisia käännösvaihtoehtoja käyttäjän vaatimuksista riippuen kielen sujuvuuden, kieliopin, tyylin jne. Suhteen. Se sopii erityyppisiin hankkeisiin yksinkertaisista sisältöpohjaisista ja pienyrityssivustoista, jotka on kehitetty WordPress tai Wix verkkokauppaan ja digitaalikauppoihin, jotka on luotu käyttämällä Shopify, Magento, BigCommerce, ja enemmän. Voit käyttää sitä sekä SaaS: n että CMS: n verkkosivustojen rakennusalustoissa.

Onko meillä todella lopullinen lokalisointiratkaisu ilman, että meidän on käytettävä satoja dollareita korkealaatuiseen sisältöön? Katsotaanpa mitä Weglot tarjoaa joustavuuden ja käännöstoimintojen kannalta.

Hyvät ja huonot puolet

Työkalu tarjoaa joukon hienoja ominaisuuksia monien käännöstyökalujen lisäksi. Toisaalta, sinun ei pidä pitää sitä lopullisena lokalisointiratkaisuna, kun sitä käytetään automaattisessa tilassa. Tässä tapauksessa käyttäjien on vielä tehtävä korjauksia. Lisäksi jotkut ominaisuuksista ovat saatavana vain premium-käyttäjille.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tuki yli 100 kielelle – luo monikielisiä projekteja kohderyhmästäsi huolimatta ja hyötyä globaalista ulottuvuudesta.
&# X2714; Helppokäyttöisyys – mitään koodaustaitoja ei tarvita. Asennus ja asennus on helppoa ja nopeaa kiitos.
&# X2714; 100% yhteensopivuus – Weglot toimii hyvin erilaisten verkkosivustojen rakentajien kanssa. Voit käyttää sitä CMS-ympäristöissä, kuten WordPress, Joomla tai Drupal, sekä SaaS-ohjelmistojen, kuten Wix, Squarespace ja muiden kanssa..
&# X2714; Advanced Translation Tools – käyttäjät voivat valita manuaalisen ja automaattisen käännöksen nopeaa ja vaivatonta lokalisointia varten.
&# X2714; Ammattikääntäjien allas – hyvä ominaisuus säästää useita dollareita ja saada monikielinen sisältö räätälöityjen ammattilaisten tuottama.
&# X2714; Useita verkkotunnuksia – ominaisuus on saatavana vain premium-suunnitelmissa ja antaa sinun käyttää palvelua useille verkkosivustoille samanaikaisesti.
&# X2718; Automaattinen käännösominaisuus vaatii silti korjauksia ja muokkausta.
&# X2718; Premium-suunnitelmat näyttävät liian hienoilta.
&# X2718; Alkusuunnitelmat rajoittuvat käännettävien sanojen määrään.
&# X2718; Käännös poistetaan käytöstä automaattisesti, jos suunnitelma peruutetaan.

Mihin se sopii?

Weglot on loistava ratkaisu niille, jotka haluavat säästää rahaa ja lopettaa hinnoiteltujen tekstien tilaamisen äidinkielisiltä. Se sopii sisältöpohjaisiin sivustoihin, digitaalikauppoihin, pienyritysprojekteihin, aloitussivuihin jne. Jos projektisi vaatii lokalisoinnin, Weglot saattaa olla oikea valinta.

Miksi lokalisointi on tärkeää

Monikielisen verkkosivustoversion tarjoamiseen liittyy joukko etuja. Ne ovat seuraavat:

 • Paikalliset verkkosivut takaavat laajemman ulottuvuuden ja paremman yhteydenpidon eri maiden käyttäjiin.
 • Kohderyhmä on aina tietoinen, koska käännetyt verkkosivustot ovat heille helpompi ymmärtää.
 • Käännetty sisältö tuottaa kilpailuetuja verkkosivustolle tietyllä kielialueella. Lisäksi saatat arvostaa korkeampia rivejä SEO-etujen lisäksi.
 • Mitä helpompi sivustosi ymmärtää, sitä korkeampi tulosprosentti on.

Käännössovellusliittymä avaa uusia näköaloja ja tekee projektistasi kilpailukykyisemmän.

Asennus ja asennus

Vaikka Weglot on alun perin laajennus, tarvitset jo käynnissä olevan verkkosivuston käyttääksesi sitä. Kuten olemme aiemmin maininneet, se toimii erinomaisesti kaikentyyppisten alustojen kanssa ja tarjoaa erilaisia ​​integrointivaihtoehtoja riippuen käyttämästäsi verkkosivustojen rakentajasta tai CMS: stä.

Päästä alkuun

Palvelulla on ilmainen kokeilusuunnitelma. Vaikka se näyttää melko rajalliselta, sisältää vain 2 000 sanaa ja yhden käännettävän verkkotunnuksen, se tarjoaa selkeän kuvan siitä, kuinka Weglot todella toimii. Sinun on kirjauduttava sisään käyttääksesi lokalisointityökalua.

Rekisteröinti Weglotiin

Rekisteröintiprosessi vaatii useiden helppojen vaiheiden suorittamisen. Käyttäjää pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite ja salasana. Kun olet valmis, sähköpostiisi lähetetään automaattinen vahvistuskirje. Avaa se ja seuraa linkkiä päästäksesi palveluun.

Lopeta rekisteröinti

Nyt voit vapaasti luoda uuden projektin. Ilmoita sen nimi ja valitse verkkosivuston rakennusalusta avattavasta luettelosta. Täällä on kaikki tärkeimmät CMS- ja SaaS-ratkaisut, kuten WordPress, Magento, BigCommerce, Wix, Squarespace ja monet muut. Valitse vain käyttämäsi ja siirry seuraavaan vaiheeseen. Muista, että kukin käyttöjärjestelmä voi vaatia erilaisia ​​tapoja integroida ratkaisu tiettyyn verkkosivustoosi. Katso joitain esimerkkejä.

Weglot-perustamisprojekti

WordPress-asennusesimerkki

Oletetaan, että sinulla on blogi rakennettu WordPressillä. Haluat, että se käännetään useille kielille tuodaksesi lisää liikennettä sisältöön. Tässä tapauksessa asennusprosessi vaatii seuraavien vaiheiden suorittamisen:

Vaihe 1 – Weglot-laajennuksen asennus

Ratkaisu on kehittänyt mukautetun laajennuksen WordPress-sivustoille. Tarvitset vain asennuksen. Prosessi on sama kuin kaikille muille WP-pohjaisiin sivustoihin käytettäville laajennuksille. Kun se on aktivoitu, näet sen vasemmalla puolella olevassa hallintapaneelissa.

Weglot-laajennuksen asennus

Vaihe 2 – Asennus ja määritykset

Tässä vaiheessa sinun on kopioitava sovellusliittymäavain Weglot-hallintapaneelista ja liitä se laajennuksen järjestelmänvalvojan paneeliin annetulle tilalle. On myös tarpeen ilmoittaa verkkosivuston alkuperäiset ja kohdekielet.

Asetusten määrittäminen ja määrittäminen

Vaihe 3 – käännä verkkosivusto

Järjestelmä tarkistaa automaattisesti, onko laajennus asennettu ja määritetty oikein. Jos näin on, vaihda kieli -painike ilmestyy automaattisesti verkkosivustollesi kaiken sisällön käännöksenä kohdekielelle.

Sama menetelmä koskee muita CMS-alustoja. Katsotaanpa nyt, miten se toimii SaaS-verkkosivustojen rakentajien kanssa.

Wix-asennusesimerkki

Jos sinulla on pienyrityksen sivusto tai verkkokauppa rakennettu Wixin kanssa, asennusprosessi on hiukan erilainen, vaikka tuskin vaikeampaa. Wix-sivustosi lokalisointi vie useita minuutteja.

Vaihe 1 – Valitse kielet

Ensinnäkin sinun on valittava alkuperäiset ja käännetyt kielet. Jos käytät ilmaista kokeilu- tai pääsysuunnitelmaa, tilisi on rajoitettu vain yhdelle käännetylle kielelle. Niiden, jotka haluavat lisää vaihtoehtoja, tulisi valita premium-paketit.

Valitse kielet

Vaihe 2 – Lisää Weglot-katkelma

Järjestelmä luo automaattisesti JavaScript-koodinpätkän. Kopioi se ja lisää verkkosivustollesi. Lataa se uudelleen nähdäksesi kielikytkimen painikkeen. Napsauta käännetyn kielen kuvaketta nähdäksesi jo lokalisoidun sisällön.

Lisää Weglot-katkelma

Kuten aiemmin totesimme, mitään koodaus- tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Weglotin avulla projekti saattaa olla käännetty muutamassa minuutissa. On korkea aika tarkastella tarkemmin lokalisointityökalun toimittamia ominaisuuksia.

Ominaisuudet ja integroinnit

Weglot on all-in-one-ratkaisu, jossa sinun on suoritettava vain nopea asennusprosessi ja suoritettava ensisijainen asennus. Kun alkuperäinen ja kohdekieli on asetettu, järjestelmä tekee loput automaattisesti. Työkalu sisältää joukon lisäominaisuuksia, jotka tekevät verkkosivustosta käyttäjäystävällisemmän ja kiinnostavamman.

Käännösvälineet

Lähtötason lokalisointitoimintojen lisäksi Weglotilla on myös muita käännöstyökaluja. Ne sisältävät:

 • Sanasto – käyttäjä voi vapaasti lisätä käännöksiä ja termejä, jotka lisätään automaattisesti Weglot-sanakirjaan. Voit esimerkiksi pitää randisi tai yrityksen nimen, joka tulisi pitää alkuperäisellä kielellä. Lisäksi ominaisuus mahdollistaa tiettyjen sanojen merkitsemisen “Älä koskaan käännä” tai “Käännä aina” -toiminnolla.
 • Etsi ja korvaa – järjestelmä palaa automaattisesti takaisin ja havaitsee sanat tai ilmaukset, joita ei ole käännetty tai käännetty väärin.

Tilin hallintapaneeli

Weglot-tilin hallintapaneeli

Järjestelmän avulla käyttäjät voivat seurata kaikkia käännöksiä yhdestä Weglot-kojetaulusta. Sitä voidaan käyttää yleiskuvaamaan sisältöä ja kaikkia lokalisointeja samanaikaisesti. Emme yleensä näe siitä paljon hyötyä, koska hallintapaneeli ei salli uusien sivujen luomista, vaikka se kuvaa tilastoja.

SEO-optimointi

Weglot kääntää verkkosivuja ottaen huomioon Googlen hakukoneiden käytännöt. Seurauksena on, että käyttäjät voivat hyötyä automatisoidusta monikielisestä SEO-optimoinnista, joka sisältää sallitun hreflangin määrittelemään verkkosivuston sijainti, otsikot, kuvaukset, metatiedot jne..

Automaattinen uudelleenohjaus

Järjestelmä määrittelee sijaintinsa vierailijoiden selainasetuksilla. Sitten se ohjaa käyttäjät automaattisesti sivulle asiaankuuluvalla kielellä. Lokalisointi ei koske vain sivuja, vaan myös yhteyslomakkeita, sähköpostivahvistuksia jne.

Yhteistyövaihtoehdot

Verkkosivuston omistajat voivat kutsua muita ryhmän jäseniä työskentelemään lokalisoinnin kanssa yhdessä suoraan Weglotin kojetaulusta.

Kytkinpainike

Weglot-kytkinpainike

Vaikka kielenvaihtopainike ilmestyy automaattisesti, kun olet kytkenyt työkalun, saatat silti muuttaa sen ulkoasua. Sitä voidaan säätää verkkosivuston pääteemoon. Lisäasetusten avulla voit määrittää painikkeen ja ottaa käyttöön sen pudotusvalikon, muuttaa lipputyyppejä ja paljon muuta.

Automaattinen vs. manuaalinen käännös

Weglot kehitettiin varmistamaan vaivaton verkkosivustojen lokalisointiprosessi automaattisten käännöstyökalujen avulla. Kaikki sivusi käännetään muutamassa minuutissa. Automaattinen ominaisuus ei kuitenkaan ole niin hyvä, jos kohdistat tiettyyn tai vaativaan yleisöön sisällön laadun suhteen. Käyttäjien on tehtävä joitain korjauksia varsinkin kun kyse on ammattimaisista ja niche-suuntautuneista teksteistä.

Tässä tapauksessa manuaalinen käännös kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta. Weglot esittelee asiantuntijaryhmän, joka tarjoaa palveluitaan. He sisältävät pääasiassa äidinkielenään puhuvat, ja verokannat ovat alhaisemmat kuin perinteisillä freelance-markkinoilla. Hinta alkaa 0,08 dollaria per sana. Näet lopullisen hinnan riippuen käännettävien sivujen määrästä. Käyttäjät ovat vapaita korkeammille paikallisille ammattilaisille Weglot-kojetaulussa.

Asiakaspalvelu

Tukivaihtoehdot riippuvat valitsemastasi suunnitelmasta. Perusasemaresurssit ovat saatavilla jokaiselle käyttäjälle. Ne sisältävät ohjekeskuksen, joka sisältää oppaita ja oppaita, jotka kuvaavat aloittamistapoja, sekä yhdistävät palvelun käyttämääsi verkkosivustoalustaan. Lisäksi täällä on blogi, jossa on joitain hyödyllisiä artikkeleita ja tyypillinen sähköpostin lippujärjestelmä.

Weglot asiakastuki

Jos joudut kiireellisesti ottamaan yhteyttä Weglot-edustajiin, voit tehdä sen myös virallisen Facebook-tilin kautta.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko Weglot maksaa?

Weglot-hinnoittelu

Kuten jo tiedät, on olemassa ilmainen kokeilusuunnitelma. Se on kuitenkin rajoitettu vain yhdellä käännöksellä enintään 2 000 sanaan. Se on yhtä suuri kuin keskimääräinen blogikirjoitus. Joten joudut varmasti päivittämään suunnitelmasi, jotta verkkosivusto täysin lokalisoituu. Käyttäjät voivat valita viidestä saatavilla olevasta suunnitelmasta:

 • Aloituskustannukset € 9,9 kuukaudessa yhdellä verkkotunnuksella ja enintään 10 000 sanaa.
 • Liiketoiminnan kustannukset € 19 kuukaudessa enintään 50 000 sanaa ja 3 verkkotunnusta.
 • Pro kustannukset € 49 kuukaudessa, 5 sivustoa ja 200 000 sanaa mukaan lukien.
 • Lisäkustannukset € 199 kuukaudessa 1 miljoona sanaa ja 10 verkkotunnusta.
 • Yritystoiminta alkaa klo € 499 tarpeidesi mukaan.

Jokaisessa suunnitelmassa on myös ilmainen kokeiluversio, kun taas Business-, Pro-, Advanced- ja Enterprise-palveluissa on premium-tuki ja Live Chat.

Weglot-hyvityskäytäntö

Tilaajilla on mahdollisuus vaatia hyvitystä kokonaisuudessaan 15 päivän kuluessa suunnitelman ostamisesta. Saadakseen takaisin takaisin rahoituksen, heidän on:

 • Lähetä peruutuspyyntö viimeistään 15 päivän kuluttua ostosta;
 • Vaadi korvaus vain aikaisemmasta tilauksesta. Uusimisia ja päivityksiä ei palauteta.

Jos täytät nämä vaatimukset, saat löytösi takaisin 48 tunnin sisällä.

Weglot-arvioinnin päätelmä

Weglot on SaaS-verkkosivuston lokalisointiratkaisu, jota käyttää sovellusliittymä. Se ei vaadi koodaustaitoja ja tarjoaa joukon käännös- ja integrointiominaisuuksia. Se voi olla hyvä ratkaisu niille, jotka käsittelevät sisääntulo- ja keskitason tekstejä, koska automaattinen käännös vaatii edelleen muokkausta ja korjaamista.

Jos projekti on keskittynyt pääasiassa tiettyyn kohderyhmään, joka haluaa korkealaatuista sisältöä kieliopin, tyylin, välimerkkien tai muotoilun suhteen, tarvitset silti korkeampia asiantuntijoita joko Weglot-keskuksesta tai muilta markkinoilta.

Kokeile Weglotia ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map