Wix-arvostelu

Wix – on maailman tunnetuin verkkosivustojen rakentaja. Viime vuosina olemme nähneet Wixissä valtavan kasvun; nämä olivat yrityksen laajentumisen ja kasvun vuosia. Se on tuonut markkinoille joukon tehokkaita liikkeenjohtamissovelluksia, parantanut verkkokauppaa, kehittänyt Mobiiliratkaisun ja löytänyt yli 147 miljoonaa rekisteröitymistä ja 3,5 miljoonaa maksettua verkkosivustoa yli 190 maassa..


Wixillä on valtava määrä ominaisuuksia, jotka tuovat tämän sivuston rakentajalle valtavia kilpailuetuja. Yksi heistä on Wix ADI: Keinotekoinen suunnittelu – väline, jolla luodaan upea verkkosivusto automaattisesti, on saatavana kaikissa Wix-verkkosivustojen malleissa. Verkkosivuston luomisprosessi ei ole koskaan ollut näin helppoa – sinun on vain valittava yrityksesi tyyppi, osoitettava sosiaalinen profiili ja keinoäly hoitaa loput.

Wixistä on monille meistä tullut synonyymi verkkosivustojen rakentajalle. Kysymys on, onko se niin hyvä kuin se on maalattu? Olemme sijoittaneet Wixin mikroskoopin alle: tästä katsauksesta saat selville, kuinka Wix on helppo käyttää, tietää kaikki sen käytön tärkeimmät ominaisuudet, mahdollisuudet, edut ja haitat..

1. Helppokäyttöisyys

Wix on todennäköisesti yksi käyttäjäystävällisimmistä verkkosivustojen rakentajista. Siinä on vetämällä ja pudottamalla -editori, joka tukee in-line-muokkausta ja tarjoaa WYSIWYG-kokemuksen kokonaisuudessaan. Toisin sanoen sen avulla voit nähdä sivustosi rakentaessasi sitä ilman, että sinun täytyy esikatsella työtäsi uudessa ikkunassa.

Wix-vakioeditori

Kuinka Wix toimii?

Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka toimii SaaS (Järjestelmä palveluna) malli. Se tarkoittaa, että käyttäjä voi luoda ja hallita verkkosivustojaan millä tahansa työpöydällä tai mobiililaitteella kirjautumalla Wix-tilille. Vaikka useiden suosittujen verkkosivustojen rakentajien kanssa voit pudottaa elementit vain tietyille alueille / lohkoille, Wixin kanssa voit vapaasti sijoittaa ne kirjaimellisesti mihin tahansa sivun sivulle..

Tätä lähestymistapaa kutsutaan myös “absoluuttiseksi paikannukseksi”, Valitettavasti sisällön siirtäminen toiseen Wix-teemaan on mahdotonta, koska se on kirjaimellisesti hajallaan ympäri sivua eikä sillä ole kiinteää rakennetta. Tällainen menetelmä antaa käyttäjille täyden luovan vapauden, mutta voi aiheuttaa tulevaisuudessa monia haittoja.

Wixin ohjauspaneeli on loogisesti jaettu kahteen osaan: hallintapaneeli, jossa voit hallita sivustosi tärkeimpiä asetuksia, mukaan lukien yhteystiedot, uutiskirjeet, hakukoneoptimointi jne., Ja itse Editori, johon voit itse rakentaa verkkosivustosi WYSIWYG-tilassa.

Täysleveät nauhat antavat sinun helposti rakentaa verkkosivustosi puhtaiksi, vaakasuoriksi osiksi, ja helpottaaksesi elämääsi, Wix tarjoaa sinulle 9 esiasetettua vaihtoehtoa: Tervetuloasetukset, palvelun esiasetukset, asiakkaiden esiasetukset, tiimin esiasetukset ja yhteysasetukset, muiden joukossa.

Wix Editor -sovelluksella voit helposti käyttää parallaksista vieritystä sivullesi – kytke vain Parallax-vieritysvalinta päälle ja esikatsele sivustoasi nähdäksesi tämän vaikutuksen toiminnassa.

Siirry yksityiskohtaiseen oppaaseen Wixin käytöstä.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Wix on paljon tarjottavaa. Jopa heidän täysin ilmaisessa suunnitelmassaan on melko edistynyt luettelo mukana olevista ominaisuuksista: satoja kauniita malleja, blogeja, suuri valikoima widgettejä ja sovelluksia jne. Jos tarvitset yksinkertaisen staattisen sivuston tai blogin, Wixin ilmainen versio käsittelee varmasti sen..

Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta myös edistyksellisen Wix Turbo -ominaisuutensa ansiosta. Wix Turbo – on työkalujen ja tekniikoiden kokoelma, joka on tarkoitettu vähentämään verkkosivustosi latausaikaa.

Tällainen tulos saavutetaan toteuttamalla joukko patentoituja tekniikoita, jotka optimoivat selaimen yleisen renderointiajan vaikuttamatta sen suorituskykyyn. Verkkosivustosi kävijöihin tulee vaikuttunut kuvan ja videoiden näytön nopeudesta ja laadusta.

Tämä saavutetaan ottamalla käyttöön älykäs verkkosivustojen välimuisti ja nopeampi JavaScriptin suoritusaika, edistyksellinen CSS, joka antaa verkkosivustollesi täydellisen pikselin ulkoasun, maailmanlaajuinen CDN-peitto ja yrityksen useiden tietokeskusten saatavuus ympäri maailmaa..

Wix ADI ja Wix Editor

Mikä on Wix-keinotekoinen älykkyys? – Se on aivan uusi Wix-työkalu, joka auttaa käyttäjää luomaan verkkosivuston myös ilman hiiren napsautusta. Toisin sanoen, se on kuin vaiheittaiset opaskoneet, jotka yrittävät ymmärtää, millaista verkkosivustoa (mukaan lukien suunnittelu ja keskeiset elementit) tarvitset. Tutkitaan syvästi näiden kahden vaihtoehdon erot.

ADI tai toimittaja

Kuinka luoda WWW-sivusto Wix-keinotekoisen suunnittelun avulla:

 • Vaihe 1. Kun olet valinnutAloita ADI: llä-Vaihtoehto, sinun on ensin vastattava moniin kysymyksiisi itsestäsi, yrityksestäsi tai muusta toiminnasta. Sitten keinotekoinen käyttöliittymä alkaa etsiä tietoja sinusta tai yrityksestäsi annettujen tietojen mukaan.

  Wix ADI -ehdotukset

 • Vaihe 2. Jos profiilisi esitetään, valitse se (tai ohita tämä vaihe saadaksesi oletusverkkosivusto) ja siirry värimaailman viereen säätämällä:

  Wix ADI -värijärjestelmä

 • Vaihe 3. Tämä on viimeinen vaihe ennen uuden verkkosivustosi luomista. Sinun on vain istettava ja katsottava, kuinka ADI rakentaa sinulle pääsivun. Ja tässä on tulos:

  Wix ADI -liitäntä

Saat yhden sivun, jossa on näytekuvia ja sisältöä, jotka voidaan korvata alkuperäisillä. Wix ADI Editorin rakenne eroaa vakioasetuksista ja siitä tuli intuitiivisempi.

Kuinka luoda verkkosivusto Wix Standard Editorilla:

 • Vaihe 1. Kun olet valinnutAloita editorilla-Vaihtoehto, kaikki sujuu normaalisti – poimi malli:

  Valitse malli - Wix Editor

 • Vaihe 2. Sitten järjestelmä näyttää vakioeditorin näytön, jossa voit aloittaa verkkosivustosi muokkaamisen.

  Wix Editor -liittymä

Being paras AI-verkkosivustojen rakentaja tänään, Wix ADI on suureksi avuksi niille, joilla on vahva sosiaalitili useilla julkisilla tiedoilla, joita Wix voi kerätä. Mutta niille, jotka vasta alkavat esitellä itseään Internetissä, Standard Editor näyttää paremmasta vaihtoehdosta. Jos haluat laajentaa verkkosivustosi edelleen esimerkiksi foorumeilla, vieraskirjoilla, jäsensivuilla tai online-varauksella, Wixin avulla on kaikki mahdollista Wix App Marketin ansiosta.

Siirry Wix ADI vs Wix Editor -vertailuun.

Bloggaaminen Wixin avulla

Wixin avulla on helppo lisätä yksinkertainen mutta monikäyttöinen blogi verkkosivustollesi. Wixin blogimoottori antaa sinun:

 • ajoittaa blogiviestisi;
 • lisää Suositeltavat viestit -osa ja tunnistepilvi;
 • vaihtaa Facebook-kommentteja;
 • käytä järjestelmän tarjoamia luotettavia hosting-palveluita;
 • luo mukautettu syöte.

Järjestelmän kanssa käynnistetyissä blogeissa on rikas ominaisuusjoukko, sosiaalisen tilin asetukset, upeat blogimallit, helppo hallintatyökalu, kommenttivaihtoehdot jne..

Wix-blogin muokkausohjelma

Jos olet aikeissa rakentaa blogia Wixin avulla, voit joko käyttää ADI (Artificial Design Intelligence) -työkalua tai valita “blogi”Verkkosivustotyyppi mukauttaaksesi sitä edelleen tarpeitasi vastaavasti. Yksi bloggausalustan suurimmista eduista on sen mukavuus ja helppokäyttöisyys kaikille. Aloittelijat voivat valita ja räätälöidä ennalta suunniteltuja blogin malleja, kun taas kokenut verkkosuunnittelija voi lisäksi käyttää koodinmuokkausvaihtoehtoja luodakseen yksilöllisen blogisuunnittelun.

Lisäksi Wix tarjoaa edistyneitä SEO-ominaisuuksia parantamaan blogiviestiesi hakukoneiden sijainteja. Voit jakaa viestejä sosiaalisissa verkostoissa, järjestää postituksia, muokata sisällönkuvauskenttiä, muokata ihmisystävällisiä URL-osoitteita, integroida Google maps, käyttää Google-analytiikkaa jne. Mainostaaksesi blogiasi tehokkaasti.

Jos olet päättänyt käynnistää visuaalisesti miellyttävän, toimivan ja laadun blogin sijoittamatta liikaa vaivaa, aikaa ja rahaa, Wix on vastaus. Ominaisuuksien runsaus ja laaja työkalujen ja vaihtoehtojen valikoima tekevät verkkosivustojen rakentajasta sopivimman valinnan blogging-projektillesi riippumatta sen monimutkaisuudesta, tyylistä ja aiheesta.

Wix-verkkokauppa

On huomionarvoista, että Wixillä on oma verkkokauppaalusta, joka tarjoaa kunnollisen joukon muokattavia vaihtoehtoja (useita maksutapoja, kuponkeja, verohallintoa jne.). Wix eCommerce on suunniteltu pääasiassa pienille ja keskisuurille liikkeille. Kansainvälisillä kaupoilla, joilla on paljon tuotteita, on monimutkaisempia tarpeita kuin Wix voi tarjota. On myös yksi asia, jota sinun tulisi harkita – tarvitset maksetun tilauksen käynnistääksesi Wix-verkkokaupan. Järjestelmä tarjoaa erityisen verkkokauppasuunnitelman, jonka avulla voidaan luoda ja hallita täysin varustettua verkkokauppaa, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän tuotteita.

Wix Store -editori

Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät eCommerce Wix -moottorin erottumaan joukosta, on järkevää mainita vedä ja pudota -sivuston editointivaihtoehdot, visuaalisesti houkuttelevat ja hyvin jäsennellyt tuotegalleriat, ammattimainen verkkokaupan hallinta, useita maksutapoja (mukaan lukien PayPal ja offline-maksut), lähetys- ja veroasetusten säätäminen, bonukset ja kuponkeja, mobiilioptimointi, turvallinen ostosprosessi, asiakaspalvelu 24 tuntia vuorokaudessa.

Lisäksi Wix tarjoaa melko mukavan kokoelman verkkokaupan malleja (heitä on tällä hetkellä yli 38 täällä), joiden avulla tuotteet voidaan näyttää edullisimmassa valossa. Kaikki mallit on oletuksena optimoitu mobiililaitteille, mikä tarkoittaa, että asiakkaasi pääsevät verkkokauppaan ja tekevät tilauksensa liikkeellä ollessasi..

Wix sallii tuotteiden tuonnin / viennin, mutta sinun on lisättävä tuotteita CSV-tiedostoon erittäin tarkkaan. Samalla voit suunnitella ja perustaa ainutlaatuisen esittelyikkunan esittelemään tuotteitasi hyödyksi.

Wix eCommerce -moottorin avulla voit tehokkaasti kääntää käynnistysidean todelliseksi liiketoiminnaksi, mikä tuo sinulle voittoa ja liikennettä. Voit luoda verkkokaupan, joka täyttää yksilölliset kriteerisi muutamalla napsautuksella. Valitse vain sopiva verkkokauppamalli, muokkaa sitä, lisää sisältöä ja valmistaudu hallitsemaan ammatillista alustaa.

Wix ShoutOut ja älykkäät toiminnot

Näiden ominaisuuksien avulla voit luoda, lähettää ja jakaa kauniisti muotoiltuja uutiskirjeitä suoraan Wix-ohjauspaneelista. Wix ShoutOut auttaa luomaan räätälöityjä uutiskirjeitä, jotka vastaavat sivustosi tyyliä valmiista mallista antamalla täydet käyttöoikeudet medioille, jotka olet jo tallentanut Wix-verkkosivustoosi.

Älykkäät toiminnot -ominaisuus auttaa sinua valitsemaan liipaisimet ja määrittämään niihin automaattiset vastaukset. Se toimii yksinkertaisella “jos tämä sitten niin” (IFTT) periaate. Voit esimerkiksi asettaa älykkäät toiminnot kutsumaan uusia asiakkaita lunastamaan kuponkisi verkkokaupassasi, kun uusi käyttäjä kirjautuu uutiskirjeesi.

Wix Mobile Editor

Wix oli ensimmäisten joukossa sivustojen rakentajia, jotka tarjosivat sisäänrakennetun mobiililaitteiden optimointivaihtoehdon. Innovatiivisen Wix Mobile View -sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti optimoida sivustonsa matkapuhelimiin ja tablet-laitteisiin käyttämällä samoja vedä ja pudota -työkaluja.

Vaihda vain ohjauspaneelin Mobiili-näkymään ja hienosäädä sivustosi suunnittelua, kunnes se näyttää suunnitellulta. Voit muuttaa kokoa, siirtää, näyttää ja piilottaa erilaisia ​​kohteita vaikuttamatta työpöydän sivustoon.

Wix Mobile Editor

Toinen hyödyllinen vaihtoehto on Wix-keskustelu mobiililaitteille – Tämän sovelluksen avulla verkkosivuston omistaja voi vastata kävijöiden mobiililaitteeseen liittyviin kysymyksiin. Se on erittäin kätevä, varsinkin kun verkkovastaava on poissa työpöydältä. Siten käyttäjien pyyntöihin vastaamiseen kuluu vähän aikaa.

Wix-sovellusmarkkinat

Siellä on ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia, jotka ovat joko Wixin tai muiden valmistajien kehittämiä. Sovellusmarkkinat tekee Wixistä sopivan erityyppisten verkkosivustojen rakentamiseen yksinkertaisista portfolioista monipuolisiin sivustoihin. Joitakin suosituimpia sovelluksia ovat: Hanki tilaajat (kirjautumislomake), 123 lomakkeen rakentaja, Instagram-syöte, tapahtumakalenteri ja kommentit, muiden joukossa.

 • Wix hotellit. Tämä sovellus tarjoaa täydellisen varausmekanismin, joka on kehitetty hotellien omistajien tarpeita ajatellen. Se vapauttaa heitä luottamasta kolmansien osapuolien toimittajiin.
 • Wix-ravintolat – sovellus, jonka avulla voidaan luoda ravintolavalikkoja ja hallita tilauksia. Kaiken kaikkiaan Wix tarjoaa kunnollisen valikoiman sekä sisäisiä että kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka voit helposti integroida verkkosivustoosi. Alustan monipuolisuus tekee siitä sopivan erilaisten verkkosivustojen rakentamiseen portfolioista ja viiden sivun yrityssivustoista pieniin kauppoihin ja blogeihin.
 • Wix-foorumi. Äskettäin Wix ilmoitti upouudesta ominaisuudesta, joka koskee tätä verkkosivustojen rakentajaa – mahdollisuuden lisätä foorumi verkkosivustollesi. Tämä vaihtoehto on saatavana asentamalla erityinen sovellus Wix App Marketista. On selvää, että foorumi on hyödyllinen työkalu kaikille verkkosivustoille. Mutta jos asennat sen, joudut hallitsemaan sitä epämiellyttävän sisällön estämiseksi. Yhteenvetona: foorumi on kyseenalainen ominaisuus Wix-pohjaisille verkkosivustoille.
 • Wix-varaukset. Widget mahdollistaa hotellihuoneiden varaamisen ja online-varausten tekemisen ravintoloissa ja kahviloissa melkein nopeasti. Vain päästä verkkosivustolle ja etsi vastaava online-lomake täyttääksesi, jotta verkkosivustojen ylläpitäjät voivat ottaa yhteyttä edelleen.
 • Wix-valokuvaus. Verkkosivun rakentajan avulla voit luoda ja hallita ammattimaista valokuvaussivustoa integroimalla Wix-valokuva-albumit ja Wix Pro Gallery -widgetit App Marketista.
 • Wix-video. Voit näyttää videotiedostoja ja esityksiä tehokkaasti verkkosivustollasi Wix Video -widget-integraation avulla. Sen avulla voit luoda ja hallita omia videokanaviasi, lisätä videoita ja jopa synkronoida tilisi suosittujen sosiaalisen median kanavien kanssa.
 • Wix-tapahtumat. Widget on hyvä valinta jokaiselle, jolla on idea luoda tapahtuma verkossa, olipa kyse sitten esityksestä, konsertista, konferenssista tai jopa hääistä. Ota aikaa lähettääksesi kutsuja asiakkaillesi, myymällä lippuja, luomalla ja päivittämällä vieraslistoja jne.
 • Wix-musiikki. Käynnistä oma musiikkisivusto verkkosivustolla widgetin avulla. Sen avulla voit integroida audiosoittimen projektiisi, lisätä ja hallita äänitiedostoja eri suosituissa muodoissa, tarkistaa tilastotietoja, myydä raitoja jne..

Wix-varaukset

Wix App Marketilla käytettävissä oleva widget on hyödyllinen ravintola- ja hotellien omistajille, jotka haluavat lisätä asiakkaiden sitoutumista ja tyytyväisyyttä. Sen avulla on mahdollista varata luokkia, hotellihuoneita ja ravintolapaikkoja etukäteen suoraan verkkosivuilla. Aamiaisen varauksen tekemiseen ei tarvitse soittaa puheluita – käyttäjän tulee vain päästä vastaavaan verkkosivustoosi ajoittaaksesi vaadittavan tapaamisen. Tämä huomattava säästää vaivaa ja aikaa.

Wix-varaukset

Wix Bookings sallii online-varausten, varausten ja tilausten vastaanottamisen 24/7 live-tilassa, turvallisten talletusten ja maksujen vastaanottamisen, automaattisen sähköpostimuistutuksen lähettämisen rekisteröityneille käyttäjille, jotka ovat tehneet tilauksensa verkkosivustolle. On myös mahdollista aloittaa ryhmätapaamisia, luokkia ja tilauksia sovelluksen avulla, hallita henkilökunnan kalentereita ja synkronoida niitä Google- ja Wix-kalentereihisi, tallentaa ja muokata asiakasdataa. Tärkeää on sinun päättää, käytätkö ilmaista tai maksettua Wix-varaukset-widgettiä, koska molemmat vaihtoehdot ovat saatavana täältä.

Luo Woo-varausverkkosivusto

 Se on ilmainen

Wix-valokuvaus

Wix App Market myöntää pääsyn kahdelle valokuva-widgetille, joista molemmista tulee täydellinen lisä valokuvaussivustollesi. Ensimmäinen widget on nimeltään “Wix-valokuva-albumit”. Tämä on eräänlainen välttämätöntä jokaiselle valokuvaajalle, joka haluaa kasvattaa asiakaskuntaa ja esitellä valokuvavalikoimansa edullisimmassa valossa.

Wix-valokuva-albumit mahdollistavat vaikuttavien itsenäisten valokuva-verkkosivustojen luomisen, muokkaamisen ja päivittämisen säännöllisesti ilmaiseksi. Jokaiseen projektiin sisältyy tuotemerkki- ja yritystietosi. Se voidaan helposti jakaa verkossa rikastuttaaksesi asiakasvirtoja ja houkutellakseen uusia asiakkaita. Mitä sinun on tehtävä, on ladata valokuvasi, valita asettelu ja tarjota käyttäjille ilmaiset jakeluoikeudet.

Wix-galleria

Korkealaatuisen valokuva-albumin luominen vie vain minuutin. Valittavana on satoja teemoja ja asetteluita tapahtumasta riippuen, jonka haluat esitellä. Voit lisäksi luoda Featured Photos -osiossa ja antaa asiakkaille ladata parhaat kuvat suoraan verkkosivustolta.

Toinen valokuva-widget, jonka voit valita ja integroida verkkosivustoosi, on “Wix Pro -galleria”. Tämä on sovellus, jonka avulla voit luoda ammattimaisimpia verkkopohjaisia ​​valokuvagallerioita lähettämällä satoja valitsemiasi kuvia. Sinun on tehtävä säätää jokaisen kuvan asetukset, hallita valokuvien terävyyttä ja laatua sekä muita parametrejä, jotka vaikuttavat kuvan laatuun ja näytön etuihin.

Integroitu kuvansuojaus mahdollistaa valokuvien suojaamisen luvattomalta kolmannen osapuolen lataamiselta, joten ne näyttävät upeilta pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa. Sinun on mukautettava valokuvagalleriasi upeilla tekstiruuduilla ja automaattisen videon esitysten avulla lisäämään käyttäjien sitoutumista ja kiinnostusta. Sosiaaliset jakamisvaihtoehdot myötävaikuttavat asiakaskunnan kasvuun ja antavat sinun levittää portfolioni teoksia verkossa mahdollisimman tehokkaasti.

Luo valokuvaussivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix-video

Wix Video tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja työkaluja, joiden avulla voit esitellä videoitasi ja tuoda ne etusijalle verkkosivustolla. Widget auttaa sinua yksilöllisesti luomaan videokanavia, lähettämään ja hallitsemaan kaiken tyyppisiä videoita, mukaan lukien portfooloteokset, verkkokurssit ja oppaat, elokuvat ja muut niihin liittyvät mediatiedostot.

Wix-video

Widget ei salli vain omien videokanavien luomista, vaan myös mahdollistaa niiden lähettämisen olemassa olevista kanavista ja lähteistä, kuten esimerkiksi Vimeo, YouTube tai Facebook. Käyttäjät voivat esitellä videoitaan mobiili- ja työpöytätiloissa, järjestää ja pitää korkealaatuisia suoratoistoja sosiaalisen median kanavista suoraan verkkosivustolla. Jos sinulla on YouTube-syöte, jossa on omat videosi, voit myös käyttää sitä ja synkronoida tämän syötteen verkkosivuston kanssa pitääksesi sen ajan tasalla. Widget tarjoaa myös mahdollisuuden seurata verkkosivustosi videoihin liittyviä tilastoja voidakseen seurata sen suositusta ja käyttäjien kysyntää.

Wix Video -paketin peruspaketti on ilmainen, mutta voit päivittää Premium-suunnitelmaan hyödyntääksesi lisäominaisuuksia ja esitelläksesi videoitasi todella ammattimaisella tavalla.

Luo video-verkkosivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix-ravintolat

Wix App Market myöntää pääsyn widgetteille, jotka toimivat erinomaisesti ravintolasivustojen kehittämisessä. Nämä ovat Wix-ravintolavalikot ja Wix-ravintolatilaukset. Wix-ravintolavalikoiden integrointi mahdollistaa vaikuttavien verkkovalikkojen luomisen ja mukauttamisen, jotka näyttävät hyvältä sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. On myös mahdollista integroida widget Foursquare-tiliisi tai Facebook-yrityssivullesi pitääksesi asiakkaasi tietoisina siitä, mitä voit tarjota heille.

Wix-ravintolat

Wix Restaurants Menu -sovelluksella luodut online-valikot ovat täysin muokattavissa ja voit muokata ja päivittää niitä 24/7 jopa liikkeellä ollessasi. Widgettiä käyttämällä, voit sekä esitellä online-valikkosi kohdeyleisölle että mainostaa erikoisruokia tai vuodenaikojen valikoita. Se on erittäin kätevä ja tehokas yrityksesi mainostamiseen.

Wix Ravintolat -tilaukset on toinen App Market -widget, jonka voit valita ja lisätä ravintolasivustollesi. Widget antaa mahdollisuuden vastaanottaa tilauksia ja säätää toimitusasetuksia suoraan verkkosivustolla ilman palvelumaksua. Käyttäjät voivat maksaa tilauksista myös verkkosivuilla – järjestelmä voi hyväksyä luottokortteja ja käteisvaroja, kun taas uskolliset ja kanta-asiakkaat saavat käyttää pikakortteja.

Toinen kätevä ominaisuus on, että asiakkaat voivat pilata laskujaan ryhmätilauksia tehdessään – tämä on vaihtoehto, jota useimmat käyttäjät arvostavat paljon. Heti kun uusi tilaus on tehty, verkkosivustojen omistajat saavat heti ilmoituksen siitä voidakseen reagoida ajoissa. Widget mahdollistaa tilauksien hallinnan jopa liikkeellä ollessaan mobiililaitteillaan, mikä vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden luomiseen ja säilyttämisasteeseen.

Luo ravintolaverkkosivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix-tapahtumat

Joka kerta, kun on tarpeen järjestää pito laatutapahtuma ja mainostaa sitä verkkosivustollasi, Wix-tapahtumien widgetin käyttö on ehdottomasti hieno idea. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka sinun täytyy lisätä ja sujuvasti suorittaa erityyppisiä tapahtumia.

Wix-tapahtumat

Widget-integroinnin avulla tapahtumien järjestämisen lisäksi voit myös myydä lippuja verkkosivustolla, lähettää online-kutsuja, kerätä vastauspisteitä, luoda ja hallita vieraslistoja ja mitä ei. Suunnitteletko konsertin, esityksen, esityksen, konferenssin, juhlia, häät tai muun tapahtuman, widget on upea ja erittäin hyödyllinen lisä projektiin.

Widgettiä käytettäessä voit luoda rajoittamattoman määrän tapahtumia, lajitella ne sijaintinimen, päivämäärän mukaan. Voit myös integroida videoita, valokuvia ja muita mediatiedostoja, mainostaa tapahtumia sosiaalisen median tileillä, seurata vierailijaluetteloa mobiililaitteissa ja työpöytälaitteet. Useat maksutavat ovat sallittuja käyttäjän mukavuuden lisäämiseksi.

Siirry tapahtuman verkkosivun luomisohjeisiin.

Luo tapahtumasivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix-foorumi

Wix Forum on hieno widget, joka voidaan integroida tehokkaasti verkkosivustoosi, jos on tarvetta luoda verkkoyhteisö. Foorumin käynnistäminen Wix-sovelluksella on erittäin helppoa sovelluksen takia. Foorumin jäsenet voivat aloittaa uusia keskusteluja ja liittyä olemassa oleviin, ladata kuvia, videoita ja muita mediatiedostoja, seurata viestejä, jättää kommentteja ja suorittaa muita toimia.

Wix-foorumi

Foorumiasetteluvaihtoehtoja on useita. Voit valita minkä tahansa niistä ja mukauttaa niitä antamaan foorumillesi houkuttelevan ilmeen. Widget on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen jokaiselle käyttäjälle. Se varmistaa reaaliaikaisen mobiilikokemuksen ja antaa sinulle mahdollisuuden organisoida täydellinen verkkoyhteisö muutamassa minuutissa.

Siirry ohjeeseen ilmaisen foorumin verkkosivuston luomiseen.

Luo foorumin verkkosivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix-musiikki

Laadukkaan musiikkisivuston perustaminen ei ole enää Wix Music -sovelluksen ongelma. Widget mahdollistaa loistavan äänensoittimen integroimisen verkkosivustollesi ilmaiseksi. Tämän avulla musiikkifanit voivat kuunnella, suoratoistaa ja ladata suosikkiraitaansa ja jopa ostaa niitä suoraan verkkosivustoltasi.

Wix-musiikki

Wix Music -sovelluksella voit esitellä kappaleita, albumeja ja soittolistoja kohdeyleisölle, ladata äänitiedostoja useissa muodoissa, kuten WAV, FLAC, ALAC & MP3 ja myy kappaleita reaaliaikaisessa tilassa. Sinun tehtävänä on mukauttaa soitin tarpeitasi vastaavasti, jotta se vastaa verkkosivustosi tyyliä ja muotoilua. Niille verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat seurata projektin suoritusta, widget antaa sinun selvittää yksityiskohtaiset tilastot raidan suosiosta, toistojen määrästä, myynnistä, latauksista ja muista tärkeistä parametreista.

Luo musiikkisivusto Wixiin

 Se on ilmainen

Wix suunnittelijoille

Vaikka Wix on alun perin tarkoitettu muille kuin tekniikoille, sillä on joitain tarjouksia myös web-ammattilaisille. Näitä ovat Wix Arena ja WixEd.

 • Wix Arena on suunnittelijoiden yhteisö, jossa Wix-käyttäjät voivat olla yhteydessä ammattisuunnittelijoihin, jotka tuntevat kaikki Wix-ekosysteemin hyvät puolet. Liittymällä Arenaan freelance-suunnittelijana saat mahdollisuuden löytää uusia asiakkaita, saada Wixiltä yksinoikeudella herkkuja, mukaan lukien kuukausipalkkiot ja premium-tuki, saada ensimmäisen käyttöoikeuden uusiin Wix-ominaisuuksiin ja paljon muuta.
 • WixEd on koulutusohjelma Wix-käyttäjille, jotka haluavat perustaa oman verkkosuunnitteluyrityksen. Ohjelma on täysin ilmainen ja avoin kaikille – ainoa tarvittava opetus on kykysi ja sitoutumisesi.

Corvin kirjoittanut Wix

Corvid by Wix on edistyksellinen avoin kehitysalusta, jota käytetään ammattimaisten web-sovellusten luomiseen. Alusta ei vaadi mitään tietoja koodauksen perusteista tai aikaisempaa verkkosuunnittelutaitoa tehokkaiden verkkosovellusten käynnistämiseksi sen kanssa. Kaikki työkalut ovat täällä yhdessä paikassa – valitse vain ne, joita tarvitset projektiisi, ja aloita sen kehittäminen.

Wix Corvid

Sovelluksenrakentajan käyttöliittymä on intuitiivinen ja loogisesti rakennettu. Se tarjoaa ratkaisuja ja ohjeita tiettyjen toimintojen suorittamiseksi, joiden yhdistelmä johtaa toimivan täysin varustetun sovelluksen luomiseen. Voit esimerkiksi luoda minkä tahansa sisällön kanssa tietokannan ja lisätä sen milloin tahansa verkkosivulle manuaalisen sisällön syöttämisen sijasta. On myös mahdollista luoda vaikuttavia web-tehosteita integroidaksesi niitä edelleen projektiisi.

Ammattimaisille verkkosuunnittelijoille Corvidilla on myös paljon tarjottavaa heille. Sen avulla he voivat parantaa käyttöliittymäkehitystaidonsa, käyttää ja muokata satoja käyttöliittymäelementtejä vaikuttamatta koodin joustavuuteen. Lisäksi voit käyttää Corvidin online-IDE: tä tai päättää jatkaa työskentelyä omassa ympäristössäsi valitsemallasi lähteenhallintatyökaluilla ja koodieditorilla. Sovelluksesi tallennetaan turvallisesti suojattuun Wix Cloud -pilveen, joka toimitetaan palvelimeton Node.js. Wix Corvid -sovellusliittymien avulla voit siis mukauttaa käyttäjäkokemusta ottamalla käyttöön parhaat markkinointityökalut, joita tarvitaan sovellusten käyttäjien toiminnan ja käyttäytymisen seuraamiseen..

Nouse Wix: Edistyksellinen monitoimilaiteratkaisu

Edistyneiden kanssa Nouse Wix-ratkaisulla, yrityksesi työkalut ovat nyt saatavana kaikki yhdessä paikassa. Ainutlaatuinen ilmainen työkalu, jonka verkkosivustojen rakentaja on äskettäin ottanut käyttöön, käsittää 20 tuotetta, joita voit käyttää tehokkaasti yrityksen perustamiseen, hallintaan ja kasvattamiseen, asiakaskunnan rakentamiseen ja palveluiden tai tuotteiden mainostamiseen verkossa.

Työkalun avulla kaikki myyntimenettelyt eivät ole vain automatisoituja, vaan ne myös parantavat SEO-strategiaasi ja auttavat seuraamaan asiakkaiden käyttäytymistä tyhjentävän ja täydellisen tietoanalyysin toteuttamisen vuoksi. Kaikki sarjaan kuuluvat työkalut ovat keskitettyjä ja niitä voidaan hallita yhdestä paikasta vain yhdellä napsautuksella.

Ascend-toiminnon ansiosta voit muodostaa yhteyden asiakkaisiin seuraavilla työkaluilla:

 • Lomakkeet – auttaa sinua saamaan yhteystiedot, joita voit edelleen hakea markkinointitarkoituksiin (sähköpostit, asiakaskokemukset, liidit jne.);
 • Live Chat – mahdollistaa yhteydenpidon asiakkaiden kanssa ympäri vuorokauden online-tilassa;
 • Saapuneet – säästää aikaa ja vaivaa pitämällä kaikki saapuvat asiakasviestinnän tiedot käden ulottuvilla (Nämä voivat olla sähköpostiviestejä, live-keskusteluja, lomakehakemuksia, tilaus- tai varauspyyntöjä, vastauksia, tiedusteluja ja mitä ei);
 • Yhteyspäällikkö – yksinkertaistaa yhteydenhallintaprosessia järjestämällä asiakkaidesi tiedot tehokkaasti erillisiin tiedostoihin (ne voivat sisältää henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja, yhteystietoja, muistiinpanoja, liitetiedostoja, tarroja jne.).

Optimoidaksesi aika, jonka vietät yhdessä asiakkaidesi kanssa keskinäisessä viestinnässä ja vuorovaikutuksessa, Ascend antaa pääsyn ominaisuusluetteloon, joka mahdollistaa sen helpon tekemisen, nimittäin:

 • automations – ominaisuus, joka tekee kaikki toistamasi toiminnot ja vaiheet automatisoiduksi (kuten esimerkiksi “Kiitos” tai “Tervetuloa” -viestien lähettäminen)). Ominaisuus voi auttaa sinua kasvattamaan verkkosivustojen liikennettä tehokkaasti investoimatta liian paljon aikaa;
 • laskut – sallii laskujen tuottamisen automaattisesti jokaisesta tehdystä tilauksesta;
 • Hintatarjoukset – antaa sinun luoda automaattisesti hyväksyttyjä hintatarjouksia, jotta et tuhlaa vaivaa ja aikaa;
 • työnkulkuja – ominaisuus, joka mahdollistaa projektien tai myyntikanavien prioriteettien asettamisen työnkulkujen optimoimiseksi ja tehokkaaksi yhteistyöksi ryhmän jäsenten kanssa;
 • tehtävät & muistutuksia – auttaa hallitsemaan tehtäviäsi, seuraamaan muistutuksia ja hallitsemaan muita vastaavia asioita määräaikojen noudattamiseksi.

Näyttääkö Ascend-ominaisuus sinulle pakollisena? Käytä sitten sitä verkkosivustosi hallintapaneelissa ”AsiakaspäällikköTaiMarkkinointityökalut”-Osiossa ja aktivoi se muutamalla napsautuksella.

Wix-isäntä

Kehityksen alussa Wix isännöi palvelimiaan Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian tietokeskuksissa. Vuodesta 2014 lähtien yritys on kuitenkin siirtänyt kaikki käyttöympäristöt Amazonin pilvipalveluun. Siksi ei ole väliä, missä maassa käyttäjä luo verkkosivuston nyt – se on silti käytettävissä ympäri maailmaa samalla nopeudella.

Jokainen vasta luotu verkkosivusto tallennetaan automaattisesti Wix-pilvipalvelimeen. Tämä verkkosivusto saa automaattisesti ilmaisen suunnitelman, 500 Mt levytilaa ja 1 Gt kaistanleveyttä. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi verkkosivustojen rakentajan kaikkien ominaisuuksien testaamiseen.

Tarkistetaan, kuinka nopea Wix-isäntä on, eli kuinka nopeasti tavallisten käyttäjien luomat verkkosivustot latautuvat. Emme voi olla yhtä mieltä siitä, että latausnopeus ei ole vain käyttäjän mukava, vaan se on myös yksi tärkeimmistä tekijöistä hakukoneille.

Olen luonut uuden verkkosivuston ilmaisella suunnitelmalla tätä tarkoitusta varten. Kokeellisen eheyden ylläpitämiseksi tämä verkkosivusto koostui yhdestä tyhjästä sivusta vain sisällön ja grafiikan vaikutuksen välttämiseksi nopeustuloksissa.

Huomaa: Vaikka verkkosivustolla ei ole sisältöä, ladatun sivun koko oli 1,3 Mt, koska sisäisiä järjestelmälaajennuksia on saatavana.

Wix-hosting-nopeustesti (heinäkuu 2019)
Testaa palvelimen sijaintiKoe # 1
Kuormanopeus
Koe 2
Kuormanopeus
Koe 3
Kuormanopeus
Keskiverto
Kuormanopeus
Dallas, TX, Yhdysvallat2,27 s2,37 s2,24 s2,29 s
San Jose, CA, Yhdysvallat2,88 s2,97 s2,91 s2,92 s
Melbourne, Australia2,92 s2,92 s2,98 s2,94 s
Tukholma, Ruotsi1,69 s1,78 s1,62 s1,70 s
Keskimääräinen kokonaismäärä2,44 s2,51 s2,44 s2,46 s

Koetulokset osoittivat, että Wix-isännöintiin perustuvan verkkosivuston keskimääräinen latausaika Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa oli noin 2,46 sekuntia (eli on nopeampi kuin 55% muista sivustoista).

Tämä on melko mukava tulos verkkosivustolle, joka on luotu verkkosivustojen rakentajassa. Siksi kaikille niille käyttäjille, jotka uskovat edelleen, että Wix-isännöinti saattaa olla hidasta, olen valmis ilmoittamaan, että se ei ole. Testaa järjestelmä ja varmista itse.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:550
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Mukautuva suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Mielestämme Wix tarjoaa joitain markkinoiden parhaista malleista. Heidän suunnittelijansa päivittävät kirjastoa jatkuvasti. Siellä on satoja kauniita teemoja yli seitsemänkymmenessä teollisuusluokassa: Yritykset ja palvelut, Musiikki, Viihde, Valokuvaus, Verkkokauppa, Henkilökohtainen ja paljon muuta.

Siellä on myös tyhjiä malleja – Voit aloittaa tyhjästä tai valita tyhjän asettelun. Pieniä projekteja ja väliaikaisia ​​sivustoja varten Wix-suunnittelijat piirsi kokoelman upeita yhden sivun malleja.

Hyödyt eivät tietenkään ole koskaan koko tarina, ja sinun pitäisi tietää, että kaikissa Wix-malleissa on huomattava haitta – et voi vaihtaa malleja muokkausprosessin puolivälissä, joten mietti tätä huolellisesti ennen kuin päätät, mikä malli on sinulle sopivin. Tämä on todennäköisesti yksi yleisimmistä Wix-valituksista.

Wix-mallit

Rakentaja ei anna sinun vaihtaa malleja yllä mainitun ‘absoluuttisen paikannuksen’ muokkausperiaatteen vuoksi. Koska ne antavat sinulle täyden hallinnan sivuston ulkoasusta, asetuksien ja sisällön siirtäminen uuteen malliin on yksinkertaisesti mahdotonta. Web-sivustojen rakentajat, jotka sallivat mallien vaihtamisen, käyttävät laatikkomallia, jonka avulla voit helposti siirtää sisältösi mallista toiseen.

Saatat myös nähdä:
Esimerkkejä Wixin ylläpitämistä blogisivustoista.
Kokoelma Wix-verkkokauppoja.
Wixin avulla rakennetut oikeiden käyttäjien portfoliosivustot.

4. Onko Wix SEO-ystävällinen?

Suunnitteletko selville kuinka vaihtaa WordPressistä Wixiin tai haluat vain mainostaa verkkosivustosi tehokkaasti verkossa, tietäminen asianmukaisesta SEO-optimoinnista on välttämätöntä. SEO-optimointi on monimutkainen joukko sivun ja sivun ulkopuolisia verkkosivuja. Sivun ulkopuolella tapahtuvaan optimointiin ei ole väliä, mitä verkkosivustojen rakentajaa käytät – kaikki riippuu taitoistasi.

Mutta kun kyse on sivun SEO, Wix sallii sen toteuttamisen parhaalla mahdollisella tavalla muiden verkkosivustojen rakentajien keskuudessa. Tässä suhteessa on todella monimutkaista erottua joukosta. Ainoa tässä parannettava näkökohta on mukavien olosuhteiden luominen työskentelemään SEO-asetusten kanssa. Wix-kehittäjät ovat saavuttaneet erinomaisia ​​tuloksia tässä prosessissa.

Wix SEO WIZ

Wixillä on erittäin hyödyllinen työkalu, jonka pitäisi houkutella aloittelijoille. Tämä on SEO Wiz (se on saatavanajohto”-Osa). Voit määrittää SEO parametreja täällä käyttämällä vaiheittaisia ​​ohjeita, jotta et unohda tärkeitä vivahteita. Voit lisäksi asentaa sovelluksia AppMarketista seurataksesi tilastoja ja erilaisia ​​vierekkäisiä työkaluja järjestelmän vakiotoimintojen rikastamiseksi, kuten markkinointi- ja sosiaalisten verkostojen integrointisovellukset, sähköpostin jakeluasetukset, ponnahdusikkunat, soittopyynnöt ja online-konsulttipainikkeet. Suosittelemme näiden työkalujen käyttöä tarvittaessa.

Wix - SEO Wiz

Edistyneille käyttäjille Wix pitää suurimman osan sivun SEO työstä yksinään. Nämä ovat Wix-verkkosivustojen rakennusaineen tärkeimmät SEO-asetukset, joita voit muokata manuaalisesti:

 • Sivun sisällönkuvauskentät (otsikko, kuvaus jne.);
 • Alt-teksti (täytyy olla verkkosivuston kuvissa);
 • Otsikkotunnukset (H2-H7 mahdollistavat luettavan ja SEO-ystävällisen sisällön luomisen);
 • Ankkurilinkit (voit lisätä linkin tarvitsemasi tekstin kattamiin linkkeihin);
 • Työkalujen uudelleenohjaus (301 uudelleenohjausta verkkotunnusten, alustojen välillä ja Wixin sisällä);
 • Lisää Google Analytics -järjestelmä;
 • Toimipaikan varmentaminen (toiselle analyyttiselle järjestelmälle).

Verkkosivun hakukoneiden normaalin sijoituksen varmistamiseksi sinun on aluksi huolehdittava verkkosivuston täyttämisestä ainutlaatuisella temaattisella sisällöllä. Et voi välttää tätä millään verkkosivustojen rakentajalla. Laadi kunkin sivun avainsanaluettelot ja lisää ne artikkelin kappaleisiin tasaisesti roskapostin välttämiseksi. Täytä sitten jokaisen sivun sisällönkuvauskentät manuaalisesti. Voit tehdä sen SEO-osion vastaavassa valikkoluokassa. Täällä on vaikea sekoittaa jotain: jokaisessa valikkopisteessä on vinkkejä ja voit lisäksi esikatsella sitä, miten verkkosivustosi näyttää hakukoneiden tuloksissa. Tämä on käytännöllinen ja kätevä.

Wix SEO

Joten, onko Wix hyvä SEO? – Ehdottomasti kyllä: SEO Wiz -sovelluksen ansiosta Wix sallii SEO-asetusten muokkaamisen paljon enemmän kuin muut verkkosivustojen rakentajat. Ero on siinä, että tämä prosessi on täällä erittäin kätevä. Voit luoda perustan projektin menestykselle nauttimalla järjestelmän houkuttelevasta käyttöliittymästä. Muista lisätä verkkosivustosi Google-hakukonsoliin, kun se on julkaistu. Tämä nopeuttaa indeksointia.

Saatat myös nähdä:
Kuinka saada Wix-verkkosivustosi löydetyksi ja sijoittuneeksi Googlessa.

5. Asiakastuki

Wix tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, paljon suuntaviivoja ja kehotteita. Jokaisessa muokattavassa elementissä suunnittelussa on kysymysmerkki – napsauta sitä saadaksesi lisätietoja ja käytännön neuvoja. Opi rakentaessasi. Jos sinulla on vakavia ongelmia, joita et pysty korjaamaan itsenäisesti, voit aina siirtyä heidän puoleensa Tukipalvelu tai foorumi. Monia kysymyksiä on jo esitetty ja vastattu siellä.

Tietokanta sisältää lukuisia yksinkertaisella kielellä kirjoitettuja videoita ja vaiheittaisia ​​oppaita. Voit ottaa yhteyttä suoraan Wix-asiantuntijaan myös sähköpostitse.

6. Hinnoittelupolitiikka

Wixillä on erilliset suunnitelmat vakio- ja yritys- / verkkokauppasivustoille. Siellä on ilmainen koskaan vanheneva suunnitelma, jonka avulla voit testata järjestelmän ominaisuusjoukon ilmaiseksi ja jopa harjoitella taitojasi luomalla yksinkertaisia ​​projekteja henkilökohtaiseen käyttöön. Jos kuitenkin tavoitteena on monimutkaisten täysin varustellujen verkkosivustojen kehittäminen, sinun kannattaa harkita päivittämistä yhdeksi maksulliseksi tilaukseksi. Siksi vakio Wix-suunnitelmat ovat seuraavat: Yhdistelmä ($ 13 / mo), Rajoittamaton ($ 17 / mo), Pro ($ 22 / mo) ja VIP ($ 39 / mo).

hinta

Yritystoimintaa ja verkkokauppaa koskevista suunnitelmista puhuttaessa niihin kuuluvat: Business Basic (23 dollaria kuukaudessa), Business Unlimited (27 dollaria kuukaudessa), Business VIP (49 dollaria kuukaudessa) ja Enterprise (500 dollaria kuukaudessa). Kaikki Wix-suunnitelmat sisältävät online-maksujen hyväksymisominaisuuden, lisääntyneen tallennustilan, erilaisia ​​maksutapoja, mukautetun verkkotunnusyhteyden, Wix-mainosten puuttumisen ja muut tärkeät ominaisuudet. Riippumatta siitä, mihin suunnitelmaan mennään, se on 100-prosenttisesti palkkiovapaa, mikä on myös tärkeä asia yrityksen omistajille.

hinta

Jos käytät maksettua kolmannen osapuolen sovellusta App Marketilta, sen maksu veloitetaan tavallisen Wix-maksun lisäksi.

Kaikki Wix Premium -suunnitelmat sisältävät ilmaisen isäntä- ja verkkotunnusyhteyden, tallennuksen (500 Mt ‘Yhdistä verkkotunnus-suunnitelmasta 20 Gb: ään’ VIP-suunnitelmalla), sisäänrakennetun Google Analyticsin ja Premium-asiakastuen.

Jos et ole tyytyväinen Wix-palveluun, saa hyvityksen 14 päivän kuluessa maksusta. Mutta on huomattava, että tässä tapauksessa verkkosivustosi alennetaan ilmaiseksi suunnitelmaksi. Kaikki julkaisemasi sisältö säilyy.

Wix Promo -koodit ja -alennukset, jotka toimivat

Itse asiassa on mahdollista säästää enemmän Wixiä käytettäessä, lähinnä promo-koodeilla. Tässä herättää kuitenkin ongelma, vaikka tuskin löydät niitä promokoodeja, jotka todella toimivat verkossa. Kun maksat valitsemastasi suunnitelmasta, näet tarjouskoodikentän, jolla voit saada alennuksen.

Jos löydät onnekas toimivan tarjouskoodin, se on todellinen yllätys kaikille, koska väärennetyt palvelut tarjoavat usein näitä alennuksia vain käyttäjien huomion herättämiseksi. Seurauksena voi olla, että tuhlaat aikaa, vaivaa ja rahaa etsiessäsi sellaisia ​​tarjouskoodeja etkä saa mitään. Jos et usko tosiasiaa, tee vain Google-haku ja varmista itse! Onneksi on olemassa parempi vaihtoehto, joka auttaa säästää suuria, kun käytät Wix-etuja.

Wix-alennukset: Kuinka säästää

Wixin valitseminen verkkosivujen suunnitteluun on ehdottomasti hyvä idea, mutta jos todella haluat säästää suuria, on järkevää siirtyä maksulliseen suunnitelmaan. Vaikka Wixin ilmainen versio on melko runsas, se ei riitä ammattimaisen verkkosivuston luomiseen. Yksi tärkeimmistä tekijöistä vahvan tuotemerkin luomisessa ja yrityksesi löytämisessä potentiaalisten asiakkaiden on mukautetun verkkotunnuksen käyttäminen.

Näyttääkö hinta edelleen kalliilta? Jos näin on, odota sitten virallisia suunnitelma-alennuksia, kun hallitset sivuston sisältöä. Tosiasia, että Wix tarjoaa säännöllisesti alennuksia, jotka saattavat joskus olla jopa 50%. Wix tarjoaa pääsääntöisesti 50% alennuksen, joka todella toimii rajoittamattomissa ja verkkokauppasuunnitelmissa. Näillä alennuksilla voit luoda verkkosivun tai verkkokaupan $ 6,25 / kk ja $ 8,25 / kk vastaavasti.

Wix-alennus

Tämä on tehokkain ja mikä tärkeintä, luotettava ja turvallinen tapa hyödyntää Wix-palveluita. Tutustu päivityksiin saadaksesi Wix-alennuksesi!

7. Hyödyt ja haitat

Wix on epäilemättä huippuluokan all-in-one-verkkosivustojen rakentaja ensikertalaisille ja asiantunteville web-kehittäjille. Järjestelmällä on vaikuttava luettelo eduista, jotka edistävät onnistunutta web-suunnitteluprosessia ja loistavaa tulosta. Samoin sillä on muutama ala-arvo, jonka käyttäjien tulisi tietää ennen verkkosivuston luomisprosessiin siirtymistä. Täällä he menevät.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä;
&# X2714; Wix ADI ja Standard Wix Editor vastaavat tarpeisiin;
&# X2714; Mobiilivalmiit niche-mallit;
&# X2714; Laaja valikoima ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, jotka ovat saatavilla Wix App Marketissa;
&# X2714; Edullinen hinnoittelu;
&# X2714; Säännölliset alennukset;
&# X2714; Integroidut verkkokaupan ja blogimyynnin moottorit;
&# X2714; Wix Turbo;
&# X2714; Nouse Wix;
&# X2714; Laadukas asiakastuki;
&# X2714; Corvin kirjoittanut Wix;
&# X2714; Wix SEO WIZ.
Multiple Useiden tekijöiden aiheuttama hidas yhteydenopeus;
Template Mallikytkentävaihtoehtoa ei ole;
✘ rakenteellisesti monimutkainen kojelauta, koska widgetit ylikuormittuvat;
✘ Joillakin App Market -sovelluksissa on epävarma laatu ja arvo;
✘ Koodinmuokkausvaihtoehtoa ei ole.

8. Kilpailijat

Kyvyttömyys muokata koodia ja vaihtaa malleja ja muita ala-puolia voi johtaa sinut kohti joustavampaa verkkosivustojen rakentajaa. Jos olet kokeillut Wixiä etkä ole onnistunut sen kanssa tai haluat jotain erilaista, sinä voi tarkastella Wix-vaihtoehtoja – tärkeimmät kilpailijat kaikkien verkkosivustojen rakentajien joukossa.

Jos yllä mainittu ei riitä, tässä on joitain muita vaihtoehtoja Wixille:

Wix vs uKitWix vs. Adobe MuseWix vs RuututilaWix vs WebydoWix vs WeeblyWix vs JimdoWix vs uCozWix vs. Google-sivustotWix vs WordPressWix vs WebnodeBandzoogle vs WixSivun alkuun vs. WixSitebuilder.com vs. WixWix vs. GoDaddyWix vs MagentoShopify vs WixWix vs WebflowWix ADI vs Wix Editor

Ovatko nämä parempia kuin Wix? No, kaikki riippuu siitä, kuinka perusteellisesti haluat mukauttaa sivustosi ja vaihtaa malleja muun muassa.

9. Wixin UKK

Täällä keräsimme Wixistä yleisimpiä usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla apua:

Kysymys: Kenelle se on tarkoitettu?

Vastaus: Wix on täysin kooditon sivustojen rakentaja, joka on suunniteltu muille kuin tekniikan taitajille. Sen visuaalisen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat luoda ja hallita erilaisia ​​verkkosivustoja ilman koodauskokemusta.

Wix on hyvä vaihtoehto luoda yksinkertaisia ​​informatiivisia yrityssivustoja, henkilökohtaisia ​​portfolioita, blogeja, yhden sivun sivustoja ja myös yksinkertaisia ​​verkkokauppoja..

Wix tarjoaa myös tarjouksen freelance-suunnittelijoille. Jos sinulla on verkkosuunnittelutaitoja, voit liittyä Wix Arenaan ja mainostaa kykysi tuhansille potentiaalisille asiakkaille, jotka haluavat palkata ammattilaisen. Liittymällä Areenalle saat Wixiltä joitain yksilöllisiä herkkuja: kuukausipalkkiot, premium-tuki ja mahdollisuus saada ensin pääsy uusiin Wix-ominaisuuksiin muun muassa.

Kysymys: Kuinka Wix toimii?

Vastaus: Wix on pilvipohjainen järjestelmä, jonka avulla voidaan luoda ja hallita verkkosivustoa mistä tahansa tietokoneesta tai mobiililaitteesta. Kaikki verkkosivustosi tiedot tallennetaan Wix-pilvipalvelimiin. Verkkosivustosi on muokattavissa ja hallittavissa riippumatta siitä, mitä laitetta käytät kirjautumiseen. Tarvitset vain kirjautumisen järjestelmään ja muistaaksesi tilin kirjautumisen (sähköpostin) ja salasanan..

Kysymys: Onko se ilmainen?

Vastaus: Wixissä on ilmainen versio, jonka voimassaolo ei koskaan vanhene. Sen mukana tulee satoja ilmaisia ​​malleja, joihin sisältyy isännöinti, sivustosi mobiiliystävällinen versio ja perusominaisuudet. Wixin ilmainen versio tarjoaa tarpeeksi työkaluja yksinkertaisen verkkosivuston perustamiseen ja julkaisemiseen, ja ainoa näkyvä haitta on kyvyttömyys yhdistää räätälöityä verkkotunnusta ja Wix-mainoksia – kaikissa ilmaisissa verkkosivustoissa on melko huomattava banneri ylä- ja alareunassa. sivu, joka sanoo ‘Powered by Wix’.

Joten teknisesti voit julkaista sivuston ilmaiseksi Wixin avulla, mutta sillä ei ole ammattimaista ilmettä.

Kysymys: Voinko muuttaa Wix-malleja?

Vastaus: Wix tarjoaa vaikuttavan valikoiman malleja yli 70 toimialaluokasta. Niissä on moderneja verkkosuunnittelutrendejä ja ne näyttävät aivan täydelliseltä. Ainoa turhauttava asia Wix-malleissa on, että niiden muuttaminen on mahdotonta. Kun olet valinnut mallin, et voi palata takaisin kirjastoon ja valita toisen. Vaikka tämä on mahdollista Weeblyllä ja uKitillä, jotka käyttävät ruudunmuokkausperiaatetta, Wixin, joka luottaa ‘absoluuttiseen sijaintiin’ -malliin, on mahdotonta.

Laatikkomalli sijoittaa käyttäjien sisällön laatikoihin tai säilöihin, jotka muodostavat mallin, jolloin sisältö voidaan siirtää mallista toiseen. Absoluuttinen paikannuslähestymistapa antaa käyttäjille enemmän vapautta antamalla heille visuaalisesti tehdä pikselitäydellisiä muutoksia ja sijoittaa kaikki sivuston elementit mihin tahansa kankaalle, mikä tekee mahdottomaksi siirtää näitä elementtejä myöhemmin myöhemmin.

Tärkeä muistiinpano: Jos omistat Wix-verkkosivuston, joka vaatii täydellisen uudelleensuunnittelun, voit luoda uuden sivuston, siirtää sisällön manuaalisesti vanhasta sivustostasi uudelle sivustolle ja siirtää sitten premium-tilisi siihen.

Kysymys: Ovatko Wix-sivustot mobiiliystävällisiä?

Vastaus: Wix on mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakentaja. Wix-editorissa on erillinen alue, jolla voit säätää mallia mobiililaitteiden katselua varten. Mobiili- ja työpöytäversiot suunnitellaan erikseen samaan malliin perustuen; kaikki mobiilieditorissa tehdyt muutokset eivät vaikuta pääsivustollesi. On kuitenkin tärkeää mainita, että sinulla on yksi verkkosivusto, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse päivittää sivuston molempia versioita. Päivittämällä työpöytäsivustosi päivität myös mobiililaitteiden ulkoasun.

Kysymys: Onko Wix SEO-ystävällinen?

Vastaus: Jos kysyt, onko se hyvä SEO: lle – kerron teille, ehdottomasti kyllä. Wixillä on tehokas SEO Wiz -työkalu, joka opastaa sinua kaikissa SEO: n oikeiden asennusprosessien läpi. Jotkut käyttäjät syyttävät Wixiä siitä, että sillä on SEO-ongelmia, mutta todellinen ongelma on virheellinen SEO-ymmärtämisen perusedellytys (meta-asemien, sivujen ja kuvien kuvausten täyttäminen). Wixin käytöllä SEO: ssa ei ole eroja minkään muun verkkosivuston rakentajan tai CMS: n käytössä.

Kysymys: Voinko muokata Wix-sivustoani kooditasolla?

Vastaus: Wix-sovelluksella luodut sivustot eivät näytä lähdekoodiaan, joten luota lähdettä ei voi muokata manuaalisesti. Voit kuitenkin käyttää Wix-koodiliitäntää lisäkoodin syöttämiseen tai verkkosovelluksen luomiseen.

Kysymys: Miksi Wixin ylläpitämä verkkosivustoni on niin hidas?

Vastaus: Wix-sivustot toimivat melko nopeasti, mikä on osoittanut yllä olevan tutkimukseni (Wix-hosting-osiossa). Verkkosivuston latausnopeusdirektiivi riippuu sen koosta. Paljon kuvia (etenkin optimoimattomia) saattaa rasittaa verkkosivusto ja hidastaa sen latausnopeutta. Joten sinun tulee valita huolellisesti visuaalinen sisältö sivustollesi ja optimoida se ennen lähettämistä.

Kysymys: Onko Wix hyvä verkkokauppaan?

Vastaus: Kyllä, Wixillä on erikoistunut verkkokauppamoduuli, jonka avulla voit luoda upean verkkokaupan. Wix eCommerce -ratkaisu käsittelee sitä oikealla tavalla riippumatta siitä, kuinka monta tavaroita aiot myydä – 10 tai 1000. Huomaa, että verkkokaupan käynnistäminen vaatii maksetun tilauksen. Siellä on erityinen verkkokauppasuunnitelma, jonka avulla voit hallita kauppaa rajoittamattomalla määrällä tuotteita.

Kysymys: Mitä verkkokaupan alustaa Wix käyttää?

Vastaus: Wix ei käytä mitään kolmansien osapuolien verkkokauppaalustoja. Sen sijaan sillä on oma tehokas verkkokauppamoottori, joka toimitetaan monipuolisin verkkokaupan suunnitteluasetuksilla, räätälöintityökaluilla, kapealla mallilla ja antaa mahdollisuuden rakentaa ja käynnistää täysin varustellut mobiililaitteille optimoidut verkkokauppasivustot..

Kuinka lisätä kommentteja Wix-blogiin?

Vastaus: Kommenttiruudun lisääminen Wix-blogiin on erittäin helppoa. Voit valita lisäämällä Facebook-kommentteja, Disqus-kommentteja tai kolmansien osapuolien kommenttisovelluksen, jotta käyttäjät voivat jättää kommenttinsa jokaisen blogiviestin alle. Muista lisätä kommenttiruutu jokaisen artikkelin alle. Se siitä.

Onko sinulla muita kysymyksiä Wixistä? Pudota meille viesti kommenttien tai palautteen kautta, ja yritämme löytää vastauksen ongelmaasi.

Onko Wix hyvä?

Ehdottomasti kyllä. Wix on vankka verkkosivujen rakentaja, jolla on moitteeton maine. Todiste on se, että yli 150 miljoonaa käyttäjää on luonut verkkosivustonsa Wixin avulla.

Sen positiivisimmat puolet ovat loistava mallivalikoima, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Voit luoda minkä tahansa tyyppisen verkkosivuston – pienestä yhden sivun sivustosta valtavaan verkkokauppaan, jossa on tuhansia päivittäisiä kävijöitä.

Joten punnitse tämän alustan käytön edut ja haitat, vertaa Wixiä verkkosivustojen rakentajiin tai testaa itse alustaa saadaksesi parempi käsitys tästä verkkopalvelusta. Voit myös haluta Katsokaa Wix-esimerkki-verkkosivustojen sekalaista kokoelmaa. Toivomme sinun nauttivan Wixin käytöstä.

Kokeile Wix nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map