WordPress-arvostelu

WordPress (nykyinen versio – 5.2) – on tehokas sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii erinomaisesti useiden verkkoprojektien kehittämisessä, koska niissä on runsaasti laajennuksia. Moottoria käytetään blogien ja tietoportaalien luomiseen, mutta on mahdollista myös käynnistää jopa verkkokauppa sen mukana laajennusintegraation avulla.


WordPress-laajennusten määrä kasvaa jatkuvasti, mutta järjestelmää päivitetään myös säännöllisesti, mikä poistaa tarpeen asentaa joitain laajennuksia. Viimeaikainen tehokas järjestelmä 5.2 -versio on tullut ladattavaksi suoraan WordPress-kojelaudassa, ja se on saanut nimensä ”Jaco” tunnetun jazz-basistin Jaco Pastoriusn jälkeen. Päivitys on muuttanut sisällönhallintaprosessia huomattavasti ottamalla käyttöön edistyneitä ominaisuuksia ja työkaluja. Nämä innovaatiot ovat helpottaneet äskettäin luodun verkkosivustosi korjaamista, jos sen kehitys- tai jatkohallintaprosessissa on virheitä. Järjestelmä tarjoaa nyt useita tehokkaita työkaluja vakavien virheiden ja kokoonpano-ongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen.

Onko se yksinkertaisempaa kehittää verkkosivusto WordPress 5.2: n avulla nyt? Mikä tarkalleen on muuttunut järjestelmäpäivityksen jälkeen ja ovatko muutokset käyttäjän huomion arvoisia? Vastataan kaikkiin arvosteluomme kysymyksiin.

1. Helppokäyttöisyys

Voit käyttää WordPressiä käynnistämään blogeja, yritysten verkkosivuja, aloitussivuja, verkkokauppoja ja portaaleja, jotka edellyttävät käyttäjän rekisteröintiä. Järjestelmän toiminnallisuus riippuu paljon asennetuista laajennuksista ja verkkovastaavan taidoista: avoimen koodin avulla kokeneet web-kehittäjät voivat mukauttaa järjestelmää tarpeisiinsa.

Monet käyttäjät aloittavat Web-kehitysuransa WordPressillä. Tämä ei ole yksinkertaisin ratkaisu, koska täällä on paljon opittavaa verkkosivuston luomiseen ja perustamiseen. Alustan päivitykset osoittavat kuitenkin selvästi, että se on siirtymässä web-suunnitteluprosessin yksinkertaistamiseen, vaikka et silti tarvitse ilman ohjelmointitietoa verkkosivustojen syvälliseen mukauttamiseen.

Mitä uutta WordPress 5.2: ssä??

Päivitetyssä WordPress 5.2 -versiossa on jatkettu edellisessä versiossa esitellyn Site Health -ominaisuuden kehittämistä. Ominaisuuden tavoitteena on parantaa verkkosivustojen turvallisuutta ja suorituskyvyn nopeutta. Sivustojen terveysominaisuuden ydin on, että se tuottaa ilmoituksia verkkosivustojen ylläpitäjille, jotka käyttävät edelleen vanhentuneita PHP-versioita.

Uusien laajennusten asentamisen jälkeen Site Health tarkistaa ne automaattisesti niiden yhteensopivuuden käyttämäsi PHP-version kanssa. Jos uusi laajennus käyttää päivitettyä versiota (mikä tekee siitä yhteensopimattoman verkkosivustosi kanssa), Site Health ei salli sen asentamista uusien ongelmien välttämiseksi.

Päivitetty 5.2 WordPress -versio lisää lisäksi kaksi uutta sivua, joiden avulla voit korjata ongelmallisten verkkosivustojen ja laajennusten määritykseen liittyviä ongelmia. Lisäksi se lisää tilaa, jonka avulla hankekehittäjät voivat sisällyttää vianetsintätietoja, joita verkkosuunnittelijat saattavat tarvita projektia työskennellessään. Muista, että tällä hetkellä tuettu vähimmäis PHP-versio on nyt 5.6.20, joten jos käytät toista versiota, saatat kohdata järjestelmän epäyhteensopivuusongelmia. Jos et halua veli monimutkaisista verkkokoodausvivaaneista, saatat siirrä WordPress-sivusto Wixiin tuntea olonsa turvalliseksi ja hyödyntää useita etuja, joita verkkosivustojen rakentaja tarjoaa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Ennen kuin aloitat verkkosivuston rakentamisen WordPressillä, sinun on valittava sopiva isännöinti ja hanki verkkotunnus. Jotkut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat erityisiä suunnitelmia, jotka on optimoitu toimimaan hyvin alustan kanssa, mutta niiden ostaminen ei ole pakollista – tavallinen virtuaalimajoitus riittää ensimmäiselle verkkosivustollesi.

WordPress-asennuksessa edes aloittelijalla ei ole ongelmia – järjestelmä asennetaan helposti useimpiin isäntiin muutamassa minuutissa ja vain yhdellä napsautuksella. Tämä koskee myös uusinta versiota. Päivitysten suhteen sinun on kuitenkin oltava varovainen. Suurin riski on alustan ja laajennusten yhteensopimattomuus päivityksen jälkeen.

WordPress 5.0 -hallintapaneeli

Jos sinulla on jo luotu verkkosivusto, joka on luotu vanhalla WordPress-versiolla, mutta olet päättänyt siirtyä versioon 5.0, on suositeltavaa poistaa kaikki laajennukset käytöstä ennen päivitystä aktivoidaksesi niitä yksi kerrallaan niiden toimivuuden tarkistamiseksi. WordPress 5.0: ta on kehitetty melko pitkään. Joten suurin osa laajennusten ja mallien suunnittelijoista on onnistunut päivittämään tuotteitaan. On kuitenkin edelleen poikkeuksia, etenkin kun kyse on ilmaisista ratkaisuista.

Heti asennuksen jälkeen WordPress on melko karkea järjestelmä, joka vaatii lisäasetuksia. Seuraavat asiat, jotka sinun on tehtävä, ovat ensimmäiset, jotka mainitaan:

 1. Selaa kaikkia asetusosia määrittää verkkosivuston nimi ja osoite, säännöllisten linkkien tyyppi, kotisivun muoto ja muut parametrit.
 2. Valitse ja asenna malli.
 3. Lisää ja asenna laajennuksia roskapostisuojaus, SEO-optimointi, sivustokartan luominen, otsikoiden translitterointi jne.

Suoritat kaikki nämä vaiheet hallintapaneelissa. Älä unohda tärkeitä vivahteita, suosittelemme WordPress-verkkosivuston luomista ja ohjeiden asettamista, kun käynnistät ensimmäisen projektin. Kaikki tärkeimmät näkökohdat paljastetaan siellä.

Kokeneille käyttäjille, jotka voivat työskennellä CSS: n ja PHP: n kanssa, WordPress tarjoaa integroidun koodieditorin. Sitä käyttämällä voit mukauttaa verkkosivustoa syvällisesti, lisäämällä widgettejä ja lohkoja tai korvaamalla tavalliset kommentit esimerkiksi ulkoisella sovelluksella. On kuitenkin järkevää viedä mallitiedostot isännöinnistä ja muokata niitä tietokoneellasi, kun olet luonut siitä varmuuskopion, kun teet vakavia muokkauksia. Tämä mahdollistaa alkuperäisen mallisuunnittelun saamisen tarvittaessa.

WordPress 5.0 -koodieditori

Koodimuokkauksen tarve on 5.0-version käyttöönoton jälkeen vähentynyt huomattavasti Gutenbergin lohkoneditorin käyttöönoton takia. Heti kun luot verkkosivuston ja määrität sen alustavasti, siitä tulee tärkeä työkalu, jolla voit käynnistää verkkosivuja ja viestejä. Klassinen toimittaja tarjosi alun perin rajoitetun sisällönhallintatoiminnon. Lisäominaisuuksien lisäämiseksi käyttäjien piti asentaa laajennuksia. Tämä ei aina ollut kätevää useiden tekijöiden, mukaan lukien palvelimen lisääntyneen kuormituksen, vuoksi. Gutenbergin toimittaja ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla toiminnallisia sisältölohkoja, nimittäin:

 • Otsikko, kappale, tarjous, luettelo;
 • Kuva, galleria, ääni, video ja tiedosto;
 • Asetuskoodi ja elementit;
 • Widgetit ja lisäosat suosituista palveluista.

Jokainen lohko voidaan asettaa erikseen. Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse työskennellä koodin kanssa lisätäksesi widget verkkosivulle tai viestiin Twitter-syötteeseesi. Sinun on vain valittava vastaava lohko ja määritettävä linkki kiinnostavaan sisältöön nähdäksesi sen editorikentässä. Säännölliset lohkoyhdistelmät voidaan tallentaa malleina, mikä lisää julkaisun jälkeistä nopeutta.

Pohjimmiltaan Gutenberg antaa WordPress-käyttäjien suorittaa tehtävän, jonka tarjoaa suositut verkkosivustojen rakentajat melko pitkän ajanjakson ajan – keskity sisällön suunnitteluun häiritsemättä monimutkaisia ​​kokoonpanoasetuksia. Kun työskentelet visuaalisessa muokkausohjelmassa, näet tapa, jolla verkkosivusi tai viestisi näytetään, ja tehdä tarvittavat muutokset käyttöliittymässä ilman koodin muokkausta.

Monet WordPress-käyttäjät eivät pitäneet klassisen toimittajan korvaamisesta Gutenbergillä. Ne, jotka haluavat perinteistä teksti / HTML-editoria, voivat käyttää uutta Classic Editor -laajennusta, joka on saatavana laajennusluettelossa. Heti kun olet lisännyt sen järjestelmään, Gutenberg deaktivoituu ja näet vakiona ikkunan tekstin ja tunnisteiden käsittelemistä varten.

Uudessa WordPress 5.2 -versiossa on otettu käyttöön parannettu PHP-virhesuojaus, jolla on paljon merkitystä verkkosivustojen järjestelmänvalvojille. Sen avulla he voivat turvallisesti ja tehokkaasti korjata coe-virheitä ja virheitä ilman, että sinun tarvitsee palkata web-kehittäjiä. Ominaisuus antaa myös mahdollisuuden päästä eroon tunnetusta “kuoleman valkoisesta näytöstä” ja auttaa aktivoimaan palautusmoodin keskeyttääksesi tai poistaaksesi käytöstä malleja tai laajennuksia, mikä saattaa vaarantaa verkkosivuston turvallisuuden..

Järjestelmän päivityksen jälkeen ilmestyi 13 uutta kojelaudan kuvaketta käyttäjien sitoutumisasteen parantamiseksi. Päivitettyäsi järjestelmän saat käyttöösi joukon BuddyPress-kuvakkeita, Instagramia, kiertyneitä Earth-kuvakkeita ja monia muita. Lisäksi WordPress 5.2 on tuonut markkinoille uuden wp_body_open-koukun, jonka avulla uudet mallit voivat tukea koodin injektiovaihtoehtoa elementin alussa.

WordPress 5.2 SEO

WordPressin peruskomplektio ei ole paras esimerkki SEO-optimoinnista. Jos kuitenkin työskentelet jonkin verran järjestelmän kanssa, saat lopulta korkeat verkkosivustojen sijoitukset hakukoneiden tuloksissa ilman mitään ongelmia myönnettäessä, että julkaiset hyödyllistä ja mielenkiintoista sisältöä.

Ensimmäinen askel verkkosivustojen optimointiin on SEO-ystävällisen mallin valinta. Tällaisen teeman tulisi täyttää joukko vaatimuksia, joista osaan sisältyy vakio CSS3 / HTML5-verkkosivustojen koodaus sekä nopea verkkosivujen latausnopeus. Jos ostat tai lataat ilmaisen mallin kolmannen osapuolen verkkosivustolta, kiinnitä huomiota sen kuvaukseen. Sen tulisi määritellä, onko teema SEO-ystävällinen vai SEO-optimoitu.

Heti sen jälkeen, kun olet valinnut sopivan mallin, sinun on vaihdettava WordPressin vakiokokoonpano.

WordPress 5.0 SEO

Määritä verkkosivun osoite samalla tyylillä saavuttamalla yleiset asetukset – joko WWW: llä tai ilman. Lisää se Google Search Consolean, jotta hakukoneet määrittävät verkkosivuston selvästi määritettyyn osoitteeseen. Aseta seuraava linkkimuoto «verkkosivusto / luokka / viestin otsikko». Siirry asetusten ”Normaali linkit” -osaan, valitse ”Satunnainen” ja lisää seuraava merkitys kenttään /%category%/%postname%.html.

Järjestelmän edelleen optimointi on mahdollista vain laajennusintegraation avulla.

Oikeiden verkkosivustojen optimoimiseksi tarvitaan myös yhden tehokkaan pluginin – All in One Seo Pack tai Yoast SEO – asennus..

Heti kun olet lisännyt ne, editoriin tulee uusi osa, jossa voit määrittää viestin otsikon, kuvauksen ja avainsanat. SEO-laajennusten vaikutus WordPressiin ei rajoitu vain tähän toimintoon. Niiden asetuksissa on monia vaihtoehtoja ja on myös erillisiä oppaita siitä, kuinka työskennellä heidän kanssaan.

 • Kaikki yhdessä Seo Pack kattaa kaikki verkkosivustojen optimointitarpeet, alkaen hakukrobotien sisällönkuvauskentistä ja XML-sivukartan luomiseen asti.
 • Hiiva SEO tarjoaa melkein saman toiminnallisuuden, mikä voi vaikeuttaa valintaa.

Joka tapauksessa saat tehokkaita työkaluja WordPress-verkkosivuston kehittämiseen.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:10k+
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 25- $ 299
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Verkkosivustot on rakennettu WordPressin sisältämien mallien pohjalta. Vakiopohjaluettelo on saatavana järjestelmän kojetaulussa, nimittäin Suunnittelu-osiossa. Tässä voit valita ja määrittää mallin kirjastosta sekä ladata tiedostoja, jotka on ladattu muista lähteistä.

WordPress-teeman löytäminen ei ole ongelma. Versioiden yhteensopivuus on paljon vakavampi ongelma. Heti Gutenberg-editorin käyttöönoton jälkeen kaikki ilmaiset mallit eivät toimi järjestelmän kanssa ilman virheitä. Juuri siksi uusi 5.0-versio tarjoaa nyt lisäksi uuden standardi Twenty Nineteen -teeman.

Tarpeettomien ongelmien välttämiseksi sinun on varmistettava, että valittu malli on optimoitu viimeisimpään WordPress-versioon ennen sen asentamista. Jos sopivia variantteja ei ole, se ei ole ongelma. Voit käyttää Gutenbergiä mallien mukauttamiseen, mikä vaati aiemmin koodin muokkausta.

WordPress 5.0 -teemat

Kun tarkastelemme toiminnallisia WordPress-asetuksia, olemme keskustelleet uuden toimittajan ominaisuuksista. Pohjimmiltaan voit käyttää sitä verkkosivuston käyttöliittymän luomiseen, uusien sivujen luomiseen ja niihin widgetien ja lohkojen lisäämiseen. Jos sinulla on ollut kokemusta yhteistyöstä verkkosivustojen rakentajien kanssa aiemmin, huomaat heti, kuinka se toimii. Vaikka tämä WordPress-verkkosivusto olisi ensimmäinen yrityksesi, et silti kohtaa ongelmia. Widgettejä, laajennuksia ja lyhytkoodeja käyttämällä voit luoda tarvittavan verkkosivun suunnittelun nopeasti.

Lisäksi jokaisessa WordPress-teemassa on erilliset asetukset, joiden avulla on mahdollista ladata verkkosivun logo, muuttaa värimaailmaa, luoda päävalikko ja ottaa käyttöön / poistaa käytöstä erillisten widgetien näyttö. Määritettävien parametrien määrä muutoksissa työskentelemääsi mallia varten, mutta perusjoukko on silti käytettävissä jokaisessa teemassa. Jos sinulla on onnekas CSS / PHP-koodaustaitojasi, saat enemmän suunnittelun muokkausvaihtoehtoja avoimen lähdekoodin järjestelmäkoodin ja integroidun koodieditorin ansiosta, joka toimitetaan kaikkien mallitiedostojen mukana.

4. Asiakastuki

Asiakastuesta WordPressillä ei ole ollenkaan. Ilmaisena palveluna sillä on laaja maailmanlaajuinen yhteisö, joka on aina valmis auttamaan aloittelijoita löytämään vastauksia kysymyksiinsä. Voit kohdata myös useita järjestelmän käyttäjien laatimia teksti- ja videooppaita, ohjeita ja oppaita. Näiden materiaalien runsaudesta huolimatta joudut silti tutkimaan järjestelmän vivahteita tekemällä tarvittavat muutokset ja huolehtimaan itse tukivaihtoehdoista. Tämä koskee sekä itse järjestelmää että ylimääräisiä toimintoja, kuten integroitavat laajennukset, mallit ja muut laajennukset.

Juuri siksi käyttäjät, jotka eivät ole osaavia web-suunnittelurajoja, kohtaavat usein tilanteita, joissa he eivät vain pysty käyttämään järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti, vaikka he haluavatkin. Tämän seurauksena heidän on vaihdettava järjestelmä yksinkertaisemmalle, intuitiivisemmalle ja käyttäjäystävälliselle kaupalliselle vaihtoehdolle – verkkosivustojen rakentajille.

5. Hinnoittelupolitiikka

Alusta on saatavana ilmaiseksi. Sinä pystyt lataa se viralliselta verkkosivustolta tai asenna suoraan isännän hallintopaneelista. Tämän vaihtoehdon tarjoaa vallitseva määrä isäntiä. Sinun ei tarvitse maksaa myös laajennuksista ja malleista. Vaikka laajennuksia tarjotaan tietyin kustannuksin, sille on aina ilmainen vaihtoehto, jonka avulla voit suorittaa tehtävän kunnollisella tasolla. Et kuitenkaan tee investoimatta verkkosivustojen kehittämiseen ollenkaan: joudut hankkimaan verkkotunnuksen ja maksamaan valitsemastasi hosting-suunnitelmasta.

.Com-verkkotunnuksen standardikustannukset ovat noin 10–15 dollaria vuodessa. Pidennys maksaa sinulle noin 5–15 dollaria enemmän rekisteröijästä riippuen. Jos haluat ostaa verkkotunnuksen toiselta alueelta, valmistaudu maksamaan enemmän. Esimerkiksi .club- tai .net-verkkotunnusten kustannukset alkavat 20 dollarilla vuodessa.

Ylläpitokustannukset riippuvat myös luotavien verkkosivustojen lukumäärästä ja tarvitsemastasi tallennustilasta. Esimerkiksi halvin Bluehost suunnitelma tarjoaa mahdollisuuden käynnistää yksi projekti rajoittamattomalla liikenteellä ja ilmaisella SSL: llä 3,95 dollarilla kuukaudessa. 50 Gt levytilaa on enemmän kuin tarpeeksi mainossivuston tai portfolion luomiseen. Siten vuotuinen palvelinvuokra maksaa sinulle vain 47,4 dollaria.

Bluehost hinnoittelu

Mitä enemmän tallennustilaa verkkosivustosi tarvitsee, sitä kalliimpi hosting tulee. Rajoittamattoman käytön Choice Plus -suunnitelma, esimerkiksi voit luoda suuren tietoportaalin, joka maksaa sinulle 5,45 dollaria kuukaudessa. Jos tunnet tallennustilan puutetta jostain syystä, voit kokeilla VPS / VDS-asetuksia ja erillistä fyysistä palvelinta. Muista kuitenkin, että ne toimivat hyvin suurten projektien yhteydessä.

6. Hyödyt ja haitat

WordPress 5.2 käyttää edelleen Gutenbergin toimittajan tarjoamia etuja. Jälkimmäinen lisää visuaalisen sisällön editointitilan. Sen johdanto paljastaa järjestelmän siirtymisen yksinkertaistamiseen ja aloittelijoiden oppimiskäyrän laskemiseen. Gutenberg tekee laajennusjoukkojen asentamisesta turhaa, tarjoamalla samanlaisia ​​toimintoja perus CMS -sarjassa.

Järjestelmän muut edut ovat pysyneet ennallaan vakavan järjestelmäpäivityksen jälkeen:

 • Yksinkertainen hallintopaneeli;
 • Integroitu tiedostohallinta, jonka käyttö on entistä helpompaa Gutenbergin toimittajan käyttöönoton myötä;
 • Laaja laajennuskirjasto, joka laajentaa järjestelmän perustoimintoja;
 • Pätevä yhteisö ja runsaasti oppaita.

Uusi toimittaja ei kuitenkaan vedota kaikkiin käyttäjiin. Päävalitus on klassisen editointityökalun samanaikainen deaktivointi. Palauttaaksesi sen, sinun on asennettava Classic Editor -laajennus. Gutenberg poistetaan käytöstä automaattisesti tässä tapauksessa. Molempien toimittajaversioiden samanaikainen saatavuus – vanha ja uusi – voisi olla kohtuullinen ratkaisu.

WordPress 5.2: n käyttöönoton ja päivityskäytäntöjen muutoksen myötä syntyy toinen haitta – mallien ja laajennusten yhteensopimattomuuteen liittyvät usein esiintyvät ongelmat. Sivustojen terveysominaisuus auttaa jonkin verran ratkaisemaan ongelman, mutta se on silti polttava kysymys suurimmalle osalle WordPress-käyttäjiä. Aikaisemmin suuria päivityksiä julkaistiin kahdesti vuodessa. Tästä lähtien kehittäjät antavat niitä useammin. Ulospääsy on kuitenkin olemassa: sinun ei tarvitse päivittää kerralla – tallenna vain versiot niiden muutoksilla tehdäksesi se.

7. Kilpailijat

Avoimen lähdekoodin ja suuren määrän laajennusten takia WordPress tarjoaa toimintoja, jotka voidaan tarjota rajoitetulla määrällä web-rakennustyökaluja. Sivuston luomisessa työkalun teho ei kuitenkaan ole yhtä tärkeä kuin sen tehokkuus projektin toteutuksessa. Tältä kannalta on monia palveluita, jotka ovat yksinkertaisempia ja mahdollistavat monenlaisten tehtävien suorittamisen ei huonompi kuin WordPress.

Wix vs WordPressRuututila vs. WordPressWebnode vs WordPressWeebly vs WordPresswebflow vs. WordPressJimdo vs WordPressShopify vs WordPressAdobe Muse vs WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressuCoz vs WordPressBookmarl vs WordPress

Huolimatta siitä, että viimeisin WordPress-versio siirtyy sisällönhallintatyökalujen yksinkertaistamiseen, se on edelleen tässä suhteessa jäljessä kärkien verkkosivustojen rakentajista. Pohjimmiltaan Gutenberg on myös laajennus, joka lisää visuaalisen editorin ominaisuuksia CMS: ään, joka tarjotaan perusjoukossa.

Vain verkkosivujen ja sisällön suunnittelu ei rajoita verkkosivustojen rakentajien yksinkertaisuutta. Kun luodaan verkkosivustoa pilvisivustojen rakentajien kanssa, käyttäjän ei tarvitse huolehtia asioista paitsi suunnittelusta ja sisällöstä, jotka on täysin asetettu visuaaliseen muokkaustilaan. Toisaalta tämä antaa enemmän mukautusvaihtoehtoja, joista kaikki verkkosivustojen rakentajat eivät tällä hetkellä voi ylpeillä.

Bottom Line

WordPress on yksi yksinkertaisimmista web-rakennustyökaluista, josta on tullut paljon yksinkertaisempaa viidennen version julkaisun myötä visuaalisen editorin käyttöönoton takia. Sivustojen kehittämiseen ja alustaviin asetuksiin ei ole tehty vakavia muutoksia. Käyttäjien on edelleen valittava isännöinti, huolehdittava verkkosivujen turvallisuudesta omin päin ja katsottava päivityksiä.

WordPress 5.0 tarjoaa rajoittamattoman toiminnan, joka perustuu avoimen lähdekoodin käyttöoikeuksiin ja runsaaseen valikoimaan laajennuksia. Kukaan projekti ei kuitenkaan vaadi tällaista voimaa ja universaalia luonnetta. Esimerkiksi, jos joudut luomaan aloitussivu, yrityksen verkkosivu tai a pieni verkkokauppa, silloin verkkosivustojen rakentajien käyttö on tehokkaampi ja järkevämpi ratkaisu.

Joka tapauksessa, WordPress on yksi tärkeimmistä web-luontityökaluista, jota on kysytty sekä aloittelijoille että kokeneille web-suunnittelijoille. Sitä voidaan käyttää erilaisten tehtävien ratkaisemiseen, ja se on vain sinun päättää, tuleeko ideasi toteutumiseen..

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map