WYSIWYG Web Builder -katsaus

WYSIWYG Web Builder -katsaus


WYSIWYG Web Builder (nykyinen versio 15.2) – on työpöytäsivustojen rakentaja, joka auttaa luomaan HTML- ja jQuery-pohjaisia ​​verkkosivustoja ilman syviä teknisiä taitoja. Kun sanomme työpöytäversion, tarkoitamme, että ohjelmisto vaatii lataamisen ja asentamisen. Se on suunniteltu pienyritysten tarpeisiin. Alustan avulla on helppo rakentaa pieniä ja keskisuuria projekteja, salkkuja freelancereille, blogeja, uutisportaaleja jne..

Toisin kuin useimmat SaaS-alustat, WYSIWYG Web Builder ei ole all-in-one-ratkaisu tulevan verkkosivustosi luomiseen, käyttöönottoon ja isännöintiin. Se on vain verkkosivustojen rakennustyökalu erityyppisten projektien luomiseen. Hyvä uutinen on, että käyttäjät pääsevät yli 200 instrumenttiin, joiden avulla on helppoa luoda ja mukauttaa uusia projekteja ilman teknisiä taitoja. Voit valita, hyötyykö intuitiivinen vedä ja pudota -toiminto kaikille aloittelijoille vai tehdäänkö vähän koodausta.

Tässä katsauksessa meidän on tutkittava tarkemmin ohjelmiston kotelon alla selvittääkseen, kannattaako maksaa kyseinen raha.

1. Helppokäyttöisyys

Kuten aiemmin todettiin, ohjelmisto on suunniteltu sekä muille kuin teknikkoille ja ohjelmoijille, jotka tarvitsevat pääsyn mallien lähdekoodiin. Ohjelma käyttää erityisiä HTML-moduuleja jokaisessa asettelussaan. Teemarakenteen muuttaminen on erittäin helppoa vedä ja pudota -editorin ansiosta. Käytä sitä korvaamaan moduuleja, lisäämään uusia tai järjestämään sivu uudelleen. Ohjelmiston mukana tulee mukautettu graafinen käyttöliittymä (GUI) ympäristö.

Ohjelma on kuitenkin asennettava, jotta pääset ohjauspaneeliin ja tosiasiallisesti uuden sivuston rakentamisen aloittamiseksi. Järjestelmä tarjoaa ilmaisen kokeilun. Tarvitset vain ZIP-tiedostojen lataamisen ja yksinkertaisen asennusprosessin suorittamisen. Ei sähköposteja, luottokortteja tai rekisteröintejä tässä vaiheessa, mikä on erittäin kätevää. Järjestelmä tarjoaa useita versioita käyttämästäsi käyttöjärjestelmäversiosta riippuen. Huono uutinen on, että työkalu on yhteensopiva vain Windows-käyttöisten PC-tietokoneiden kanssa. Jos olet Mac-käyttäjä, selaa erikoistuneita Mac-verkkosivustojen rakentajien luokitus.

WYSIWYG-ikkunoiden asennus

Ensimmäisiä ongelmia voi ilmetä, kun käynnistät ilmaisen version ensimmäistä kertaa, koska jokainen ohjelmistokopio vaatii Direct2D. Varmista, että se on asennettu tietokoneellesi mahdollisten virheiden välttämiseksi rakennusistunnon aikana. Lopuksi, täällä olet toimittajan sisällä. Siirrytään verkkosivustojen rakennusprosessiin.

WYSIWYG Web Builderin ulkoasumoduulit

Olemme jo maininneet, että ohjelmiston mukana tulee kokoelma esiasennettuja HTML-moduuleja. WYSIWYG Web Builder ei saa luottaa valmiisiin asetteluihin, joissa on jo integroidut widgetit, lohkot tai osiot. Täällä sinun on rakennettava jokainen sivu maasta. Järjestelmässä on valikoima malleja. Ne tulisi kuitenkin ladata erikseen. Keskustelemme tästä aiheesta hieman tarkemmin.

WYSIWYG-asetteluyksiköt

Uuden mallin hankkiminen sivulle on erittäin helppoa. Valitse vain yksi vasemmalla olevasta luettelosta. Kaksoisnapsauta sitä tai vedä työtilaan. Moduulien kokoelma sisältää erilaisia ​​lohkoja ja osia. Voit kuvata yritystäsi ja palveluitasi, jakaa yhteystietoja ja mukauttaa sivua jakajan, otsikoiden ja alatunnisteiden, sosiaalisen median painikkeiden, lähtölaskentojen, ominaisuuksien, hintalappujen ja muun avulla. Jokaista moduulia voidaan myös muokata. Käyttäjät voivat vapaasti muuttaa tekstiä, muuttaa lohkon kokoa, muuttaa mittoja, typografiaa jne.

Kokonaisvaikutelma ei ole niin paha, vaikka räätälöintiprosessi on hyvin rajallinen. Voit muuttaa vain joitain lähtötasotietoja ja ottaa pienet muutokset käyttöön. Toisaalta käyttäjät voivat hyötyä valikoimasta räätälöityjä moduuleja, kun taas kokeneet ohjelmoijat ja web-suunnittelijat voivat vapaasti ladata omia tiedostojaan paikallisista kansioista. Tämä tosiasia lisää joustavuutta ja mahdollisuuden lisätä animaatioita ja muita visuaalisia tehosteita, jos sinulla on tarvittavat CSS-tekniikat. Edistyneet ohjelmoijat arvostavat myös kykyä luoda lomakkeita, joissa on ehdolliset vaihtoehdot.

Käynnissä

Ohjelmisto mahdollistaa verkkosivuston esikatselun ennen julkaisemista. Kaikki sivut ovat saatavilla täällä selaimessa yhdellä napsautuksella. Ohjelmisto sisältää integroidun editoinnin, mikä tarkoittaa, että kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti samalla tavalla kuin SaaS-ympäristöissä Wix. Käyttäjillä on myös useita julkaisutapoja. Ensinnäkin, voit ladata asettelun ja tallentaa sen paikalliseen kansioon. Toinen vaihtoehto on ladata se FTP: lle osoitetulla URL-osoitteella.

Riippumatta siitä, mitä valitset, sinun on silti huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksesta erikseen. Heille ei toimiteta edes maksettua suunnitelmaa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

WYSIWYG Web Builder on työkalu, joka on alun perin suunniteltu verkkosivustojen asettelujen luomiseen. Tästä syystä suurin osa sen ominaisuuksista on keskittynyt muokkaus- ja mukautustoimintoihin. Tärkein etu tässä on, että alustalla on riittävästi joustavuutta sekä aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja, että kokeneemmille koodareille ja web-suunnittelijoille..

Valmiit moduulit

WYSIWYG-valmiit moduulit

Keskeinen verkkosivustojen rakennusominaisuus, joka määrittelee luomisprosessin helppouden. Se tarjoaa valikoiman valmiita lohkoja, jotka sisältävät yli 150 eri osaa korostamaan yrityksen ominaisuuksia, palveluita, hintoja, yhteystietoja jne. Jokaista moduulia on helppo muokata, muuttaa sen kokoa tai muuttaa sen koko verkkosivustokonseptin mukaisesti..

Animaatio ja tehosteet

Ohjelmisto sisältää CSS-tekniikoita, jotka antavat mahdollisuuden lisätä animaatio- ja visuaalisia tehosteita joihinkin lohkoihin. Käyttäjät voivat vapaasti valita 150 ennalta suunnitellun tehosteen luettelosta ja suunnitella itse animaatioita ja ladata ne verkkosivujen rakentajaan..

Mediatiedostojen hallinta

Alustan avulla on helppo luoda erilaisia ​​galleriatyylejä ja karuselleja. Lisäksi käyttäjät voivat lisätä YouTube- tai Vimeo-videoita sekä toteuttaa siirtymisanimaation ja luoda mediatiedostokirjastoja, joissa on kuvia, kuvakkeita, video- ja äänitiedostoja jne..

laajennukset

Jos valitset maksetun lisenssin, saat lisäksi yli 200 laajennusta, jotka tekevät työkalusta hieman joustavamman. Käyttäjät saavat lisää mukauttamisvälineitä, kuten diaesityksiä, valikoita, verkkokaupan perustoiminnot jne.

3. Suunnittelu & Mallit

WYSIWYG Web Builder auttaa rakentamaan reagoivia verkkosivustoja. Sillä on tuki CSS: lle ja asetteluristikoille, FlexBoxille sekä kiinteille teemoille, joilla on raja-arvot. Lisäksi se tarjoaa valikoiman mukautettuja malleja, jotka ovat myös mobiiliystävällisiä. Käyttäjät voivat valita satojen asettelujen joukosta, jotka viittaavat pienyrityssivustoihin, salkkuihin B&B-palvelut, pienet verkkokaupat, uutisportaalit, foorumit ja paljon muuta.

WYSIWYG-malli

Jokaisessa mallissa on esikatselutila, jotta se voidaan tarkistaa ennen lataamista. Kyllä. Kaikki teemat on ladattava ennen editorin käyttämistä. Voit hyötyä jQuery Mobile Theme -editorista varmistaaksesi, että tuleva verkkosivustosi näyttää hyvältä eri mobiililaitteissa. Hyvä uutinen on, että ne kaikki ovat ilmaisia, vaikka käytät ilmaista kokeiluversiota.

4. Asiakastuki

Verkkosivun rakentaja tarjoaa useita tapoja löytää vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Ensinnäkin, käyttäjät voivat valita laajennetun tietokannan, johon pääsee suoraan ohjauspaneelista. Se kattaa kaikki yleiset kysymykset validoinnin muodostamisen aloittamisesta jne. Täällä on myös näppäimistön pikakuvake, joka pyytää tietoja verkkosivuston rakentajasta sekä viimeisimmät päivitysarvostelut.

WYSIWYG-asiakastuki

Verkkokoulutukset ja UKK-kysymykset löytyvät WYSIWYG Web Builderin virallinen verkkosivusto. Se sisältää yksityiskohtaiset oppaat ja selitykset erilaisten lohkojen käytöstä sekä sivusto- ja teemahallinnoista. Verkkosivun rakentajalla on oma seuraajien yhteisö, joka on edustettuna paikallinen foorumi. Aloittelijat voivat luoda uuden säikeen ja keskustella joistakin asioista kokeneempien käyttäjien kanssa.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Ladattavana ohjelmistona WYSIWYG Web Builder on saatavana elinaikana lisensoiduna kopiona. Sinun ei tarvitse maksaa kuukausimaksuja. Hintalappu alkaa 49,95 dollarista täysin varustetulle alustalle, jolla ei ole rajoituksia laajennukselle, päivityksille jne.

WYSIWYG Web Builder -kustannukset

Niille, jotka haluavat tarkistaa järjestelmän toiminnan, on 30 päivän ilmainen kokeilu. Ilmainen versio tulee myös kaikkiin instrumentteihin, jotka ovat saatavissa maksetussa lisenssissä. Ainoa haittapuoli on, että käyttäjät voivat ostaa WYSIWYG Web Builder -lisenssin vain jälleenmyyjiltä. Ensinnäkin sinun on lähetettävä pyyntö ja odotettava, kunnes jotkut jälleenmyyjät ottavat sinuun yhteyttä suorittaaksesi oston. Aika outo kassalle, eikö niin?

6. Hyödyt ja haitat

WYSIWYG Web Builder on hyvä työkalu HTML- ja jQuery-mallien luomiseen vähän teknisillä taidoilla. Se on erittäin helppo käyttää satojen mallien ja loputtomien moduulien avulla luoda täysin toimiva verkkosivusto erityyppisiksi. Toisaalta sillä on varmasti joitain ilmeisiä puutteita.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Hyvä aloittelijoille ja kokeneille koodaajille.
&# X2714; Resistiiviset verkkosivustot pienyritysten tarpeisiin.
&# X2714; 30 päivän ilmainen kokeiluversio rajattomilla ominaisuuksilla.
&# X2714; Upeat CCS-tekniikat edistyneelle räätälöinnille.
&# X2714; Yksinkertainen vedä ja pudota -editori.
✘ Ei hyvä monimutkaisissa projekteissa.
✘ Hämmennys kassalle.
✘ Rajoitetut verkkosuunnittelutyökalut.

johtopäätös

WYSIWYG Web Builder saattaa olla hyvä vaihtoehto ohjelmoijille ja web-suunnittelijoille, jotka haluavat hankkia tarvittavat kokemukset pienin kustannuksin. Alusta tarjoaa jumalalle tarpeeksi toimintoja, jotta se voi työskennellä moduulien kanssa ja muokata HTML- ja jQuery-malleja usealla napsautuksella. Ohjelmisto varmistaa kunnollisen teknisen taustan.

Toisaalta aloittelijat saattavat löytää alustan yleiset asetukset hieman hämmentävältä. Lisäksi saattaa olla parempi valita täysin varustellut selaimen verkkosivustojen rakennustyökalut halvempaa ja tarjoavat muita ominaisuuksia pakkauksessa ilman, että sinun on ladattava mitään ohjelmistoja tai etsi palveluntarjoajaa.

Kokeile ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map