Xsolla-arvostelu

Xsolla-verkkosivustojen rakennusohjelman katsaus


Xsolla – on maailmanlaajuinen verkkoalusta, joka on luotu toimittamaan pelikohtaisia ​​ratkaisuja. Joko edustat vakiintunutta yritystä tai haluat perustaa uuden startupin, foorumi antaa mahdollisuuden kasvattaa tuloja, kasvattaa kohderyhmää tai saada rahoitusta uudelle videopelille. Järjestelmässä on ilmainen mukautettu verkkosivustojen rakentaja. Käyttäjät saavat mahdollisuuden luoda turvallisia sivustoja ilman kustannuksia ja alkaa myydä peliavaimia ja tilauksia verkossa.

Vaikka kehittäjillä ja julkaisijoilla on mahdollisuus olla yhteydessä höyry tai Google Play, Tässä katsauksessa testataan itse sivuston rakentaja erillisenä työkaluna aloitussivun luomiseksi tuotteellesi. Ohjelmisto tarjoaa valikoiman päivitettyjä ja tyylikkäitä alustoja, joiden avulla voit erottua yksinoikeudella tuotteella tai videopelillä.

Käyttäjät voivat parantaa verkkosivustojen yleistä suorituskykyä kolmansien osapuolien integroinnin ja Xsolla-kehittäjien tarjoamien lisätyökalujen ansiosta. Järjestelmässä on ilmaiset integroidut verkkokaupan ominaisuudet, joiden avulla kauppa voidaan perustaa usealla napsautuksella. Katsotaanpa tarkemmin sivuston rakentajaa ja tapaa, jolla se käsittelee rakennusprosessia.

1. Helppokäyttöisyys

Xsolla-sivuston rakentaja treenaa aina, kun tarvitset yksinkertaisen, mutta kiinnostavan yhden sivun sivuston pelikopioiden ja avainten myymiseksi verkossa. Itse rakennusprosessi on melko yksinkertainen. Järjestelmä tarjoaa lähtötason asettelun, jota voit muokata tai mukauttaa. Asettelussa on esiasetettu rakenne, jota voit muuttaa sekä lisätä uusia lohkoja, poistaa jo olemassa olevia jne.

Päästäksesi verkkosivuston rakentajaan sinun on oltava Xsolla-rekisteröity käyttäjä. Sisäänkirjautuminen edellyttää, että suoritat yksinkertaisen rekisteröinnin. Ilmoita vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai käytä sosiaalisia ja Google-tilejä päästäksesi saumattomasti alustalle.

Kun rekisteröinti on suoritettu loppuun, löydät itsesi Publisher-tilistä. Täältä löydät joitain perustyökaluja ja yleisiä asetuksia. Ne sisältävät myymäläasetukset, kumppaniverkostot, rahoituksen ja paljon muuta.

Tarvitsemme juuri nyt Site Builder -sovellusta. Löydät sen kojelaudan vasemman sivupalkin vaihtoehtoluettelosta. Napsauta sitä ja aloita rakennusprosessi painamalla “Luo sivusto” -painiketta. Näet ikkunan, jossa on useita vaihtoehtoja:

 • Uusi sivusto.
 • Google Play.
 • höyry.

Valitse ”Uusi sivusto”Ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Xsolla luo sivuston

Mallien muokkaaminen

Nyt voit nähdä mallin, jossa on lohkot ja instrumentit sen mukauttamiseksi. Ohjelmisto tarjoaa käyttövalmiit asettelut, joissa on omat taustat, kuvat ja videot. Lisäksi sillä on esiasetettu rakenne, jossa on lohkoja, jotka saatat tarvita, jotta käyttäjät pysyisivät sitoutuneina ja tuottavat tuloja. Tässä näet esimerkiksi valmis toimintakehotus, – käyttäjien hankinta – lomakkeet, tytäryhtiöiden painikkeet käytettävissä olevaan ohjelmaan liittymiseen, videopelien nimikkeet, kuvaukset jne.

Xsolla wensite -rakentaja

Voit vapaasti muokata mitä tahansa näistä lohkoista käyttämällä vasemmalla olevaa yksinkertaista navigointivalikkoa, jossa on kaikki osiot. Valitse yksi ja muokkaa tekstiä, lataa omia kuviasi tai taustavideoitasi tai lisää uusia lohkoja.

Blokkivalikoima ei ole kovin runsas, vaikka siinä on kaikki mitä tarvitset verkkosivun mukauttamiseen lisägallerioista ja UKK-osioista järjestelmävaatimuksiin, sosiaalisen median jakamispainikkeisiin, uutisiin jne. Saadaksesi ne sivullesi, napsauta vain ”lisää uusi lohko-Painiketta ja valitse luettelosta.

Xsolla lisäyslohko

Kun olet luonut verkkosivustolle selkeän rakenteen, voit muokata yleisiä teema-asetuksia. Sivuston rakennustyökalun avulla on helppo muuttaa värejä, teematyylejä, hallita lohkojen pyöreyttä, muuttaa kuvakkeita ja painikevärejä jne. Käyttäjät voivat vapaasti luoda omia mediakirjastoja. Siirry omaisuusasetuksiin ja lähetä valokuvia, kuvia tai videoita lisätäksesi niitä napsautuksella aina tarvittaessa.

Verkkosivustojen julkaiseminen

Jotta pääset elämään, sinun on myös tehtävä joitain viimeistelyjä. Ensinnäkin esikatselutila tarjoaa selkeän kuvan siitä, kuinka sivu näyttää työpöydällä, älypuhelimissa tai tablet-laitteissa. Napsauta vain vastaavaa kuvaketta ja katso kuinka reagoivat mallit toimivat. Älä unohda käydä yleisissä asetuksissa, joissa sinun on kytkettävä verkkotunnus tai käytettävä oletusarvoisesti annettua Xsolla-mukautettua verkkotunnusta.

Nyt olet valmis lähtemään elämään. Palaa takaisin sivuston rakentajaan, paina “julkaise” -painiketta ja tervetuloa ensimmäiset kävijät. Huomaa, että ennen julkaisemista sinun on allekirjoitettava sopimus Xsollan kanssa.

Xsollan esikatselusivusto

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Xsolla on alusta pelien kehittäjille ja kustantajille. Se tarkoittaa, että suurin osa sen ominaisuuksista on keskittynyt tulojen lisäämiseen ja yhteisön kasvuun. Järjestelmä mahdollistaa erityisten kanta-asiakasohjelmien ja bonuskampanjoiden käynnistämisen, wok-yhteydenpidon tytäryhtiöiden kanssa, henkilökohtaisen virtuaalikaupan asettamisen ja paljon muuta.

Digitaalikaupan asennus

Xsolla-myymälän asetukset

Xsollan avulla käyttäjät voivat luoda verkkokaupan napsautuksella. Mitään teknisiä taitoja ei vaadita. Napsauta vainmyymälä-Osiossa ja yhdistää sivustosi saatavissa oleviin palveluihin ja myydä:

 • Pelin avaimet – Tarjoa pääsy kaikkiin peleihisi tai myy peliavaimet jo julkaistuille tuotteille. Voit käyttää tätä ominaisuutta lisäämään liikennettä peleihin, jotka vasta julkaistaan. Hyödynnä ennakkotilausstrategia, joka lisää myyntiä ja käyttäjien tietoisuutta.
 • Tilaukset (alfa-versio) – anna käyttäjien hyötyä yksinoikeuksista tai luoda premium-tilit maksutetuilla tilauksilla. Luo pelaajien eliittikerho.
 • Virtuaaliset valuutat (suunnitelmissa) – käytetään pääasiassa sovelluksen sisäisiin ostoksiin. Käyttäjät tarvitsevat aina kultaa tai hyvityksiä korkealaatuisten panssaroiden tai lisäresurssien ostamiseksi.
 • Virtuaaliset tuotteet (suunnitelmissa) – tuottaa enemmän tuloja myyessäsi peliesineitä, uusia miekkoja, suuritehoisia moottoreita, ammuksia jne.

Jos haluat myydä tavaroita verkossa, sinun on tehtävä vain yksinkertainen asennus. Ensinnäkin sinun on ilmoitettava alusta, jonka kanssa peli on yhteensopiva (PS, Nintendo, Linux jne.). Valitse toimitetusta luettelosta ja ota vaihtoehto käyttöön. Sitten sinun on vain asetettava tuotenimi, ilmoitettava linkki, joka siirtää käyttäjät peliavaimeen tai tilausvaihtoehtoihin, ja muokata lopulta ”Osta nyt-Painiketta täällä verkkosivustoeditorissa. Tarvitset vain tehdä useita yksinkertaisia ​​kosketuksia viimeistelläksesi digitaalikaupan asetukset aloittaaksesi myynnin verkossa.

tarjouksia

Xsolla-kampanjat

Alustan mukana tulee palkittu työkalu, jonka avulla verkkosivustojen omistajat voivat luoda, hienosäätää ja hallita erilaisia ​​kampanjoita. Luo uusi kampanja siirtymällä Kauppa-asetuksiin. Muokkaa kampanjaasi neljään yksinkertaiseen vaiheeseen:

 1. Määritä kampanjan tiedot (nimi, alennussumma jne.).
 2. Ilmoita nykyisen tarjouksen erityisehdot.
 3. Aseta kampanja-aikataulu.
 4. Lisää Banner-tiedot ja julkaise käynnistää kampanja.

Lisäksi voit käyttää promokoodeja ja kuponkeja markkinointikampanjasi parantamiseksi.

Tilastot ja Analytics

Xsolla-kampanjat

Useiden käynnissä olevien mainoskampanjoiden järjestäminen on hyvä. Sinun on kuitenkin seurattava tilastoja, jotta voit hyödyntää markkinointipyrkimyksiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Xsollassa on erillinen kirjanpito-osa, jolla käyttäjät voivat seurata myyntiään, eniten maksavia asiakkaita, keskimääräistä palkka-ajan arvoa ja muuta. Voit lajitella tilastot päivän, viikon tai kuukauden mukaan.

Lisäksi käyttäjät voivat käsitellä muita verkkotoimintansa näkökohtia. Kirjanpito-osiot sisältävät tietoja veroista ja palkkioista, palauttamiskustannuksista, vahvistetuista käyttäjän hankintamaksuista jne. Täällä voit myös seurata kaikkia tapahtumia tilan mukaan ja selvittää suoritetut tai peruutetut toiminnot.

Kumppanuusmarkkinointi

Xsollalla on oma kumppaniverkosto, jossa voit luoda ja hallinnoida tulosperusteisia influenssaohjelmia ja tytäryhtiökampanjoita. Järjestelmä tarjoaa saumattoman yhdellä napsautuksella integroinnin. Pelien kehittäjät ja kustantajat voivat luoda omia tytäryhtiömarkkinointiohjelmat perustuu tulojen jakamiseen tai muihin konsepteihin kiinnostuksen luomiseksi potentiaalisten kumppanien keskuudessa.

Xsolla markkinointi

Tärkein etu on, että voit itse suunnitella yksinoikeudellista ohjelmasi asettamalla tytäryhtiöille erityisehdot. Ominaisuutta on saatavana kolmessa liiketoimintamallissa:

 • vaikuttajat – Ajatuksena on antaa pääsy peliin ja tulojen jakamiseen YouTube-, Twitch- ja muiden alustojen vaikuttajille, jotta he voisivat ansaita tuloja tekemällä mitä he jo rakastavat tehdä – toimittamalla kiinnostavaa, luovaa pelisisältöä ja mainostamalla mielenkiintoisia pelejä.
 • Kumppanuusmarkkinointi – mainostaa ja myydä tuotteitasi perinteisten tytäryhtiöverkostojen avulla.
 • Kanavointiportaalit – markkinoida selaimeesi perustuvia pelejä erityisten ja ajankohtaisten portaalien kautta.

SEO ja turvallisuus

Markkinointi- ja menekinedistämistyökalujen lisäksi Xsollan sivuston rakentajalla on myös joitain SEO lähtökohtia. Käyttäjät voivat muokata jakamisotsikoita ja kuvauksia, lähettää jakamiskuvia ja esikatsella katkelmia Googlessa. Lisäksi on olemassa Facebook-jakamisen esikatseluvaihtoehto.

Xsolla markkinointi

Pelissä turvallisuus on aina tärkeätä. Xsolla on integroinut eksklusiivisen petostentorjuntatyökalun, joka otetaan automaattisesti käyttöön, kun olet asentanut parhaan mahdollisen maksuyhdyskäytävän.

Kolmansien osapuolien integraatio

Parantaaksesi verkkosivustosi suorituskykyä, saatat hyötyä integroitavaksi käytettävissä olevista lisäsovelluksista. Niihin kuuluu Google Analytics liikenteen hallinnan ja seurannan parantamiseksi, Facebook ja Twitter Pixel sosiaalisten alustojen kautta luotujen tilastojen seuraamiseen, Google Optimize hyödyntää verkkosivustojen AB testausta, Game Lehdet, jotta tuotteesi julkaistaan ​​tärkeimmissä ajankohtaisissa laitoksissa jne..

3. Suunnittelu & Mallit

Xsolla-sivuston rakentaja ei tarjoa lukuisia malleja ja teemoja asennettaviksi. Käyttäjä todella saa perustason asettelun muokatakseen ja mukauttaakseen. Hyvä uutinen on, että saat tarpeeksi suunnitteluominaisuuksia, jotta verkkosivusto näyttää ainutlaatuiselta. Käytettävissä olevien asetusten avulla on helppo muuttaa teematyyliä, muokata pyöreyttä, muuttaa päävärejä ja fontteja, ladata uusia taustavideoita ja kuvia jokaiselle tietylle lohkolle.

Xsolla-suunnittelu

Toisaalta jotkut käyttäjät saattavat tarvita hieman enemmän suunnittelua ja mukauttamista. Xsolla-asettelut ovat kuitenkin reagoivia mobiililaitteisiin ja toimivat erinomaisesti kaikentyyppisissä laitteissa. Omassa kojetaulussa on mobiililaitteen esikatselutila, kun taas mallit tekevät hyvän ensivaikutelman suunnittelun ja tyylin suhteen.

4. Asiakastuki

Xsolla tarjoaa kattava tuki käyttäjilleen. Verkkosivuston omistajilla on erilaisia ​​tapoja ratkaista erilaisia ​​ongelmia. Ne sisältävät:

 • Live Chat -ominaisuus – Luo uusi keskustelu tukijohtajan kanssa napsautuksella.
 • “Löydä vastauksesi” -työkalu – Kirjoita vain ongelma ja saat välittömän vastauksen valtavasta tietokannasta.
 • Oppaat ja oppaat – Sovellus-osio sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja eri palvelujen ja välineiden yhdistämisestä. Opi työskentelemään kumppaniohjelman kanssa, miten hankkia ja yhdistää Google Tag -hallintaohjelma jne.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Xsolla-sivuston rakentaja voi käyttää vapaasti. Voit aloittaa projektin rakentamisen ja mainostamisen ilman kustannuksia pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin, mukaan lukien isännöinti. Se on ilmainen, kunnes alkaa ansaita ensimmäistä käteistäsi. Järjestelmä veloittaa 5% jokaisesta kaupasta tai ostosta, jonka käyttäjät tekevät verkkosivustosi kautta. Se näyttää hyvältä tarjoukselta sen sijaan, että maksat kuukausimaksuja jopa vähimmäistulolla.

Xsolla hinnoittelu

6. Hyödyt ja haitat

Xsolla on varmasti yksi niche-alueen parhaista sivustonrakentajista. Sen mukana tulee rikas ominaisuusryhmä pelimarkkinoinnin ja myynninedistämisen suhteen. Se tarjoaa useita tapoja myydä tuote parannetun verkkokaupan toimintojen lisäksi. Sekä kehittäjät että kustantajat arvostavat sitä, vaikka joitain pieniä epäkohtia tapahtuu edelleen.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppo käyttää sivustonrakentajaa.
&# X2714; Käynnissä olevat verkkosivustot muutamassa minuutissa.
&# X2714; Useita myynninedistämis- ja markkinointivaihtoehtoja.
&# X2714; Yksinkertainen kaupan asennus.
&# X2714; Vapaa käyttää.
✘ Ei malleja, joista valita.
✘ Rajoitetut mukautusominaisuudet

johtopäätös

Xsolla on pelien kehittäjille ja kustantajille luotu erikoistunut alusta. Sen verkkosivustojen rakentaja on vain ylimääräinen työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda aloitussivuja ja hyötyä laajemmasta vaihtoehdosta myynti- ja markkinointikanavista. Sinun ei tarvitse maksaa erillisestä verkkosivustojen rakennusalustasta tai vuokrata kehittäjiä.

Luo oma sivustosi ilman kustannuksia ja ilman teknisiä taitoja. Valitse erilaisia ​​liiketoimintamalleja ja myy peliavaimia, tilauksia tai virtuaalisia tuotteita useiden myyntikanavien kautta. Useita tapoja lisätä myyntiä ja kasvattaa peliyhteisöäsi ovat ylimääräinen syy kokeilla ohjelmistoa.

Kokeile Xsollaa ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map