Yahoo Website Builder -katsaus

Yahoo-verkkosivustojen rakentaja – on web-rakennustyökalu, jonka avulla voidaan luoda verkkosivustoja, joissa on vahva liiketoiminnan painopiste ja joissa on useita yritystoimintaan liittyviä ominaisuuksia. Palvelu on ollut saatavana eri nimillä 20 vuoden ajan, ja se on edelleen kysyntää pienyritysten, yrittäjien ja tunnettujen tuotemerkkien kanssa.


Alusta tarjotaan osana Yahoo-tuotteita, vaikka itse järjestelmä on alun perin erottunut luotettavasta ja tehokkaasta hakukoneesta. Verkkosivuston rakennustyökaluun sisältyy integroitu isännöinti ja tehokas huppu-ominaisuusjoukko. Sisäänrakennetun vedä ja pudota -editorin ansiosta järjestelmää on helppo käyttää sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille.

Oletko oikeassa aloittamassa pienyrityksen verkkosivuston ja tarvitset palvelua, joka vastaa Web-rakennustarpeitasi? Sitten on korkea aika saada lisätietoja alustasta ja verrata sitä muihin kilpaileviin web-rakennustyökaluihin. Sitä juuri me aiomme tehdä nyt. Joten siirrymme yksityiskohtaiseen Yahoo Small Business -katsaukseen nähdäksesi, mitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja se on valmis tarjoamaan.

1. Helppokäyttöisyys

Yahoo Small Business Website Builder on helppokäyttöinen alusta, joka käsittää yksinkertaisuuden, mukavuuden ja kohtuuhintaisuuden. Alun perin räätälöityjä aloittelijoille varten järjestelmän ei ole tarkoitus tarvita mitään teknistä tai web-suunnittelua koskevaa taustaa. Kaikki on täällä melko ymmärrettävää, vaikka järjestelmän käyttöliittymä saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä hiukan täynnä. Verkkosivuston rakentaja tukee vedä ja pudota -muokkausta, ja sen aloittaminen ei ole vaikeaa.

Yahoo Editor

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka käyttäjät huomaavat työskennellessään verkkosivustojen rakentajan kanssa, on rekisteröintiprosessin helppous. Rekisteröinti järjestelmään ei vie paljon vaivaa ja aikaa – se on nopea, yksinkertainen ja vaatii vain parin minuutin. Täytä vain rekisteröintilomake antamalla etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi päästäksesi hallintapaneeliin.

Yahoo rekisteröinti

Heti sen jälkeen sinulle tarjotaan valita malli ja jatkaa sen mukauttamista. Muista, että ilmoittautumisen jälkeen pysyt automaattisesti ilmaisella suunnitelmalla, eikä sinun tarvitse toimittaa mitään yhteystietoja tai luottokorttitietoja aloittamiseksi. Se on kätevä vaihtoehto, jota useimmat aloittelijat arvostavat, koska mahdollisuus tutustua järjestelmän ominaisuuksiin ja parantaa heidän taitojaan ilman kiirettä ja vaivanhimoa aikaa / aikaa / budjettia.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Yahoo Small Business -verkkosivuston rakennusominaisuuksien sarja ei ole kilpailukykyinen – se on itsenäinen tuote, mutta se todella hukkaa höyrynsä verrattuna muihin verkkopalveluihin, kuten Wix tai uKit.

Yahoo-ominaisuudet

Koska verkkosivujen rakentaja on paljon muokattavissa olevia muotoiluja, web-rakennustyökaluja, mobiiliystävällisiä teemoja ja runsaasti vaihtoehtoja, jotka edistävät web-rakennusprosessin tehokkuutta ja mukavuutta, verkkosivustojen rakentaja on varmasti muiden kuin tekniikoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten huomion arvoinen.

Mitä tahansa verkkosivutyyppiä aiot avata, Yahoo Small Business on tärkein kohde aloittamiseen. Verkkosivustot, hosting, verkkotunnukset ja tehokas ominaisuusjoukko – verkkosivustojen rakentajalla on kaikki mitä yrityksesi tarvitsee menestyäkseen verkossa.

On kuitenkin huomattava, että Yahoo Small Business -verkkosivun rakentaja tarjoaa edelleen erottuvan ominaisuusjoukon, joka riittää kattamaan aloittelijoiden, jotka haluavat käynnistää liiketoimintaprojektin, tärkeimmät web-suunnittelutarpeet.

Järjestelmä tarjoaa lukuisia joustavia ominaisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka mahdollistavat laadukkaiden verkkosivustojen käynnistämisen ja hallinnan. Tarkastellaan nopea yleiskuva hyödyllisimmistä ominaisuuksista, jotka ovat huomion arvoisia kaikille, jotka käyttävät verkkosivustojen rakentajaa:

 • WYSIWYG-verkkosivun editori, joka myötävaikuttaa verkkosivustojen luomiseen ja sulkee pois koodaustiedon käytön tarpeen;
 • Vaikuttava sovellusgalleria, joka tarjoaa kymmeniä laadukkaita sovelluksia integroitavaksi verkkosivustollesi;
 • Rikas valikoima verkkotunnuksia tarjotaan kilpailukykyiseen hintaan;
 • Luotettava web-hosting joka sallii verkkosivustojen ylläpidon järjestelmäpalvelimilla. Ylläpitojärjestelmän mukana toimitetaan web-rakennustyökalut. Tämä sulkee pois tarpeen etsiä kolmansien osapuolien isännöintipalveluntarjoajia, mikä säästää rahaa, vaivaa ja aikaa;
 • Mahdollisuus värvätä yrityksesi yli 60 paikallisella hakemistolla yhdellä kojetaululla. Näin voit hallita yritystietojasi, antamalla sijainnistasi mahdollisille asiakkaille löytää yrityksesi.
 • Yahoo Small Business -käyttäjät voivat saada yritysviestejä verkkotunnuksillaan, mikä auttaa lisäämään verkkosivustojen uskottavuutta ja asiakkaiden luottamusta;
 • Blogging-alusta, jossa voit käynnistää kunnollisen blogin ja yhdistää sen verkkosivustollesi muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Sinun tarvitsee vain lisätä vastaava osa kehitteillä olevaan verkkosivustoon, valita blogiisi asettelu ja mukauttaa sitä haluamallasi tavalla.

Järjestelmä käyttää White Label -ratkaisu tarjoamia IM-luoja, jonka avulla saat kaiken irti tämän tehokkaan verkkosivustojen rakentajan ominaisuuksista.

Ominaisuusjoukon avulla on mahdollista rakentaa ja julkaista laadukas verkkosivusto järjestelmän kanssa, mutta siitä puuttuu silti syvällisempi mukauttaminen ja joustavuus. Palvelukehittäjät kuitenkin jatkavat työskentelyä sen toiminnallisuuden parantamiseksi, minkä vuoksi ominaisuusjoukko laajenee.

Yahoo Small Business -sivustojen rakentaja on hiljattain ottanut käyttöön Business Maker -ratkaisun. Tämä on keskitetty palvelupiste pienyritysten omistajille, jotka etsivät loistavaa mahdollisuutta aloittaa, hallita ja kasvattaa verkkoyrityksiään. Ominaisuuden ansiosta kaikki yritystyökalut voidaan pitää yhdessä paikassa.

Yahoo Business -valmistaja

Business Maker auttaa hyödyntämään kaiken hyödyn web-rakennuskokemuksestasi ja tarjoaa siten integroidun työkalusarjan hallita kaikkia käsiteltäviä liiketoimintaan liittyviä näkökohtia. Tarvitset vastauksen joihinkin yritystä koskeviin kysymyksiin, joita järjestelmä pyytää antamaan sille suosituksen räätälöityjen verkkosivustojen kehityssuunnitelmasta vastaamaan tarpeitasi. Vastauksia käytetään edelleen antamaan järjestelmälle ymmärtää, tarvitsetko paikallisen listan, myyntipisteen, yksityiskohtaisen liiketoimintasuunnitelman jne. Eikä siinä. Sinut opastetaan verkkosivuston suunnitteluprosessin kaikissa vaiheissa, jotta pystyt käsittelemään sitä helposti.

Toinen huomattava foorumin kohokohta on sen edistynyt verkkosivustojen suunnittelupalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden perustaa ja hallita pienyritysten ammatillisia verkkosivustoja.. Joukkue WordPress Palvelun parissa työskentelevät asiantuntijat luovat CMS-pohjaisen verkkosivuston tarpeitasi varten esitelläkseen brändisi identiteettiä ja mainostaaksesi yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yahoo Design -asiantuntijoiden hinnoittelu

Ainoa mitä sinun on tehtävä tilataksesi projekti Yahoo Website Design Service -palvelusta, on keskustella mieltymyksistäsi ja vaatimuksistasi asiantuntevan web-suunnittelijan kanssa jakaa visio projektistasi, antaa kaikki omistamasi yritystoimintaan liittyvät tiedot (logo, sisältö, mediatiedostot) , yhteystiedot jne.), keskustele suunnittelusta ja odota, kunnes palvelun ammattilaiset luovat sinulle verkkosivun. Tärkeää on, että tiimin palvelut eivät rajoitu vain projektin kehittämiseen. Sen sijaan he seuraavat tarkkaan verkkosivustosi toimintaa pitääkseen sen toiminnallisena ja ajan tasalla.

Verkkosivujen suunnittelupalvelu tarjoaa kaksi tilausta, jotka eroavat toisistaan ​​sisällön, isännöinnin, tallennuksen, palvelun, työkalujen ja ominaisuuksien mukaan. Nämä ovat vakio- ja premium-järjestelyjä, joiden kustannukset ovat 99 dollaria ja 299 dollaria kuukaudessa, mikä tarkoittaa kuuden kuukauden suunnitelmaa.

Yritystoiminnan edistämisprosessi ei rajoitu vain verkkosivustojen kehittämiseen. Sinun on kyettävä seuraamaan projektisi suoritusta jälkikäteen saadaksesi haluttu tulos ja kyettävä kestämään kapeakilpailu. Localworks-järjestelmästä tulee tässä paljon apua.

Localworks-ominaisuuden avulla voit rekisteröidä yrityksesi yli 70 yritystiedolla ja tarkistaa ja analysoida yrityksesi suorituskykyä Local Business -skannauksen avulla. Tätä palvelua voidaan tällä hetkellä soveltaa Yhdysvalloissa toimiviin yrityksiin. Tarvitset vain kirjoittaa yrityksesi nimen ja odottaa, kunnes järjestelmä tuottaa tarvittavat tiedot.

Jos haluat päivittää tai muokata verkkosivustosi tietoja, voit tehdä sen itsenäisesti järjestelmässä ja tiedot päivitetään automaattisesti kaikissa lähetetyissä luetteloissa. Lisäksi näet raportit käyttäjän aktiivisuudesta ja liikenteen heilahteluista, voit tarkastella asiakkaidesi kirjoittamia raportteja suoraan järjestelmän kojetaulussa ja suorittaa muita tärkeitä toimia. Ominaisuuden käytön kustannukset riippuvat valitusta suunnitelmasta. Siten joudut maksamaan joko 23,25 dollaria kuukaudessa vakiojärjestelmästä tai 33,25 dollaria kuukaudessa premium-järjestelmästä, jos suoritat kertaluonteisen vuosimaksun.

3. Suunnittelu

Tästä päivästä lähtien Yahoo Small Business -verkkosivuston rakentaja tarjoaa vähän rajoitetun kokoelman malleja, joka sisältää 36 esisuunniteltua puhdasta teemaa, jotka voivat tehdä työn puolestasi. Helppokäyttöisyyden ja hakuaikojen säästön helpottamiseksi mallit on jaoteltu useisiin luokkiin sen markkinaraon perusteella, johon ne keskittyvät.

Yahoo-mallit

Nämä sisältävät Yritykset, palvelut, suunnittelu, terveys ja kunto, valokuvaus, ravintolat ja ruoka, katalogi ja vähittäismyynti, portfolio ja ansioluettelot, muoti ja kauneus, häät, musiikki ja video, majoitus ja kaikki. Selaa vain haluamaasi luokkaa, valitse teema aloittaaksesi ja mukauta se ilman koodausta. Teemoja on optimoitu mobiililaitteille ja ne näyttävät hyvältä millä tahansa laitteella. Ne on luotu rakentamaan upeita verkkosivustoja, joilla on korkea suorituskyky.

Tarvittaessa voit parantaa niiden suunnittelua erilaisilla järjestelmän tarjoamista multimediaominaisuuksista. Kaiken kaikkiaan Yahoo Small Business -mallit ovat moderneja, tyylikkäitä ja siistiä – juuri sitä sinun täytyy yrittää mainostaa yritystäsi.

Aiotko aloittaa yksilöllisen projektin, jossa on henkilökohtainen suunnittelu? Sitten järjestelmä antaa mahdollisuuden valita ja mukauttaa tyhjää teemaa tyhjästä. Kun olet kirjautunut järjestelmään, saat pääsyn kojelautaan ja sitten ohjauspaneeliin, jossa sinulle tarjotaan räätälöityä verkkosivutyyliä muokkaamalla värejä ja fontteja, lisäämällä / muokkaamalla / poistamalla sisältölohkoja ja osia. Oikeastaan ​​muotoilun räätälöintivaihtoehtojen valinta on tässä melko rajallinen, mikä rajoittaa jonkin verran suunnittelun luomisvapautta.

4. Asiakastuki

Yahoo Small Business on tehokas yhteisön ohjekeskus, missä kokemattomat käyttäjät voivat löytää vastauksia kysymyksiinsä ja ratkaista ongelmia, kun he käyttävät järjestelmää. Tämä on tärkein online-kohde, josta voi ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin, keskustella palamisongelmista, tarkastella useita artikkeleita, opetusohjelmia ja tarvittaessa ottaa yhteyttä tukitiimiin..

Selaamisen yksinkertaistamiseksi palvelukehittäjät ovat valinneet pääkategoriat, jotka sisältävät kaikki niihin liittyvät kysymykset. Onko sinulla ongelmia tililläsi, palveluillasi, kauppiasratkaisuilla, web-hosting-palveluilla, verkkotunnuksilla, verkkosivustojen rakentajalla, paikallisella markkinoinnilla jne., Ratkaisujen löytäminen niihin ei ole vaikeaa. Määritä vain kyseinen palvelu tai ongelma saadaksesi asiaankuuluvat tukivaihtoehdot.

Yahoo Website Builder -ohjekeskus

Kätevä hakusuodatin mahdollistaa selaamisen osiossa löytääksesi artikkeleita ja keskusteluja, jotka saattavat osoittautua arvokkaksi tietolähteeksi.

Tarjolla on myös mahdollisuus etsiä tarvittavia tietoja yhteisöblogista, josta saat temppuja ja vinkkejä yrityksen tehokkaaseen johtamiseen. Sama koskee yhteisöfoorumia. Tämä on paikka, josta löydät paljon sivuliikkeitä ja aiheita, liittyä keskusteluihin keskustelemaan yrityksesi haasteista, jakaa kokemuksiasi ja auttaa muita käyttäjiä ratkaisemaan ongelmansa.

Verkkosivuston rakentajalla on myös YouTube-kanavansa, jolla he lataavat mielenkiintoista ja informatiivista videosisältöä, joka voi myös auttaa sinua käynnistämään ja hallitsemaan verkkosivustoasi. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ympäri vuorokauden puhelinsoittojen asiakastuen, live-chatin ja ammattimaisen online-avun, joka on kaikkien premium-suunnitelman käyttäjien käytettävissä..

5. Hinnoittelupolitiikka

Yahoo Small Business -sivustojen rakentajalla on tällä hetkellä 3 hinnoitteluvaihtoehtoa ja ilmainen kokeiluversio, joka kestää kuukauden. Kokeilun päätyttyä sinun on päivitettävä yhteen seuraavista suunnitelmista:

Yahoo hinnoittelupolitiikka

 • Aloitussuunnitelma (vapaa), joka tarjoaa ilmaisen yahoosites.com-verkkotunnuksen, 3 Gt levytilaa, toimialakohtaiset mallit, rajoittamaton kaistanleveys ja verkkosivut, ympäri vuorokauden käytävä chat, puhelin- ja online-tuki, sisäänrakennettu SEO, ilmainen SSL-varmenneyhteys;
 • Perussuunnitelma (4,99 dollaria kuukaudessa), joka sisältää Starter Plan -sovelluksen sisältämät ominaisuudet sekä vuosisuunnitelmaan sisältyvän ilmaisen verkkotunnuksen, 5 Gt levytilaa, yhden postilaatikon ja useita sähköpostialiaseita, YSB Insights-mobiilisovelluksen, 30 päivän tyytyväisyystakuu;
 • Ammatillinen suunnitelma (9,49 dollaria kuukaudessa) joka tarjoaa kaikki yllä mainittujen suunnitelmien ominaisuudet sekä edistyneet vaihtoehdot, kuten yksityisverkkotunnuksen rekisteröinti, 10 Gt levytilaa, 5 sähköpostilaatikkoa ja useita sähköpostialiaseja.

Minkä tahansa suunnitelmanne haluatkin, järjestelmä tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä on monille käyttäjille merkittävä tekijä, joka lisää asiakkaiden luottamusta ja uskollisuutta.

6. Hyödyt ja haitat

Yahoo Small Business tarjoaa merkittäviä ominaisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille, joita tarvitaan kunnollisen verkkosivuston perustamiseen ja hallintaan. Järjestelmän eduista ja haitoista on järkevää mainita seuraavat:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Keskity pieniin ja keskisuuriin yrityksiin;
&# X2714; Toimialue, mukautetut verkkosivustot, isännöinti ja yrityssähköposti mukana;
&# X2714; Valkoinen etiketti;
&# X2714; Business Maker;
&# X2714; Verkkosivun suunnittelu;
&# X2714; Localworks-järjestelmä;
&# X2714; Pienyritykset jne.
✘ eCommerce-moottoria ei ole, mikä sulkee pois mahdollisuuden perustaa ja hallita verkkokauppoja;
✘ Rajoitettu ominaisuusjoustavuus ja joustavuus verrattuna hyvämaineisiin verkkosivustojen rakentajiin
✘ Liiketoimintawidgetit (kuten soittopyynnöt ja livechat-laajennukset) puuttuvat, mikä on elintärkeää yrityksen verkkosivujen rakentajalle;
✘ puuttuu malleja (järjestelmä tarjoaa tällä hetkellä 36 teemaa, mikä ei riitä nykyaikaiselle verkkosivuston rakentajalle);
✘ Hämmentävä kojelauta muille kuin tekniikoille.

johtopäätös

Yahoo Small Business on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa laajan valmistoiminnon. Se on käytettävyyden kannalta korkea, ja tarjoaa täydellisen luettelon ominaisuuksista pienille ja keskisuurille yrityksille. Palvelu mahdollistaa sellaisten verkkosivustojen rakentamisen, joita on helppo hallita ja mukauttaa, vaikka muut kuin teknikot saattavat pitää siitä hämmentävää.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa verkkotunnuksen, isännöinnin ja yrityssähköpostin kattamaan asiakkaiden kaikki yritystarpeet. Voit myös mainostaa yritystietoja kymmenissä paikallisissa hakemistoissa varmistaaksesi parhaan mahdollisen online-näkyvyyden ja liikenteen. Kaikilla järjestelmällä luotuilla verkkosivustoilla on SSL-sertifikaatti, mikä varmistaa niiden sujuvan ja turvallisen toiminnan.

Verkkosivumallit ovat mobiililaitteille optimoituja oletusarvoisesti ja voidaan helposti mukauttaa laajan valikoiman integroitujen web-rakennustyökalujen ansiosta. Yahoo Small Business -yrityksellä on blogialusta, mutta siitä puuttuu sähköisen kaupankäynnin moottori, mikä on monille yritysomistajille haitallinen. Muille käyttäjille verkkosivustojen rakentaja on toimiva ja edullinen. Jos et ole vielä kokeillut sitä, on korkea aika tehdä se.

Kokeile Yahoo ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map