Yksisarvinen alusta-arvostelu

Yksisarvinen alusta-arvostelu


Yksisarvinen alusta – on tyypillinen SaaS-ohjelmisto, joka on kehitetty luomaan aloitussivuja tyhjästä. Se auttaa mainostamaan ja esittelemään mobiilisovelluksia, muita SaaS-ratkaisuja, käynnistysyrityksiä ja muuta. Tuote debytoi integroidulla HTML-pohjaisella staattisella sivugeneraattorilla. Nykyään se tarjoaa enemmän joustavuutta ja työkaluja uusien sivujen luomiseen, eri komponenttien lisäämiseen, joidenkin sivuston elementtien muokkaamiseen jne. Mikä on tärkeämpää, tekniset taidot eivät ole tarpeen. Alusta toimii hyvin aloittelijoille.

Käyttäjät pystyvät paitsi rakentamaan luovia aloitussivuja, myös pitämään vierailijat kiinnostuneina erilaisten integrointiominaisuuksien avulla. Lisäksi ohjelmisto toimittaa puhtaan HTML- tai CSS-koodin jokaisen uuden mallin mukana. Jotkut verkon käyttäjät kutsuvat sitä parhaaksi aloitussivun rakentajaksi. Asia on kuitenkin se, että tuote palvelee kapeampia tarpeita. Järjestelmä ei tarjoa tällaista tyypillistä yhden sivun rakentajat A \ B-testaus tai analytiikka verkkosivustojen tilastojen seuraamiseksi. Se tarkoittaa, että työkalu toimii pääosin tietyllä markkinaraollaan, eikä sitä voida monipuolistaa tarvittaessa.

Epäilemme joitain muokkausvälineiden puuttumista ja joitain muita kysymyksiä, joita saattaa ilmetä tarkastelun aikana. Katsotaanpa, että Unicorn Platform ansaitsee niin suuren kiitoksen.

Hyvät ja huonot puolet

Se, mitä pidämme alustasta, on sen nopea kehitys. Staattisista sivugeneraattoreista se on lopulta kasvanut täysimittaiseksi verkkosivustojen rakentajaksi, jolla on mahdollisuus luoda sisäisiä sivuja, muokata fontteja ja värejä, yhdistää kolmansien osapuolien palveluita ja paljon muuta. Toisaalta kehittäjillä on vielä paljon tehtävää.

Yksisarvinen alusta:
Unicorn Platform haitat:
&# X2714; Helppokäyttöinenei koodausta vaaditaan. Poista HTML / CSS / JS-koodi jokaisesta mallista.
&# X2714; Edulliset hinnat – Suunnitelmat eivät ole liian kalliita, vaikka käytössä on myös ilmainen käyttäjätila.
&# X2714; Online-toimittaja – kaikki selaimessa tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
&# X2714; Mukauttamistyökalut – muokata värejä ja fontteja, muuttaa tyylejä luodaksesi sivun, josta kävijät pitävät.
&# X2714; Liittäminen – käyttäjät voivat valita erilaisista widgetistä ja yhdistää ne saumattomasti.
&# X2714; Ilmaisia ​​ominaisuuksia – ilmaisen suunnitelman lisäksi ohjelmistoon sisältyy ilmainen SSL ja CDN. Mutta tämä koskee vain maksettuja tilauksia.
✘ Rajoitettu suunnitteluvaihtoehto.
✘ Mainokset, jotka on poistettu vain premium-suunnitelmista.
✘ Koodien vientiprosessi voi olla älykkäämpi.

Mihin se sopii?

Kuten aikaisemmassa katsauksessamme todettiin, ohjelmisto on kehitetty auttamaan joukkueita mainostamaan aloittavia yrityksiä, mobiilisovelluksia, web-kehityspalveluita jne. Viimeisin Unicorn Platform -versio on entistä enemmän startup-suuntautunut. Esimerkiksi jotkut elementit tai ominaisuudet on räätälöity keskittymällä lähinnä startup-yrityksiin. Lisäksi sillä on lisävaihtoehtoja, jotka tekevät siitä arvokkaan aloitussivun rakentajan.

Ymmärtääksemme, kuinka hyvä se on, meidän on selvitettävä tärkeät aloitussivun komponentit ja tarkistettava sitten, pystyykö Unicorn-alusta käsittelemään niitä.

Menestyvän aloitussivun perustasot

Mihin aloitussivu tarvitaan? Sen päätehtävänä on muuntaa liikenne tai ohjata kävijöitä kohdennettavaan tuotteeseen tai palveluun, jota haluat mainostaa. Toisaalta jokainen tuote tai tarjous on ainutlaatuinen. Joten, et voi vain ottaa samaa mallia ja käyttää sitä jokaisessa yrityksesi osaamisessa. Mutta lähtötason komponentit ovat edelleen tarpeen harkita:

 • Pakottava otsikko – sen on oltava selkeä, tarkoituksenmukainen ja empaattinen. Otsikko on ensimmäinen asia, johon kohdistat yleisösi. Joten, se on ensimmäinen ja saattaa olla viimeinen mahdollisuus tehdä hyvä vaikutelma.
 • Tehokas kirjoittaminen – korkealaatuinen kopio on toinen tärkeä osa. Se pitää virheetöntä kirjoitustyyliä ja verkkosivun toimittajan toimittamia tekstin muotoilutyökaluja.
 • Mediasisältö – se on ainoa tapa pitää vierailijat kiinni. Animaatioilla, videoilla, kuvilla, GIF-tiedostoilla ja muilla muodoilla voi olla merkitystä.
 • Hyvä maine – Luottamusindikaattorit auttavat sinua lisäämään sivun uskottavuutta. Luottamusmerkit, sinetit, suosittelut, 5 tähden arvosanat tai arvostelut voivat olla hyödyllisiä.
 • Johtava sieppaus – tapa kerätä mahdollisimman paljon tietoa kohdeyleisöstä ja mahdollisesti kasvattaa postituslistasi.
 • Vahva CTA – tehokkaan CT-lohkon on oltava inspiroiva. Sen tulisi rohkaista kävijöitä tekemään ostoksia, napsauttamaan painiketta tai seuraamaan linkkiä.

Joissain tapauksissa aloitussivun tulisi sisältää myös vähän verkkokaupan toimintoja tarvittaessa myydä tuotteita tai palveluita heti.

Nyt on aika tarkistaa, toimittaako Unicorn-alusta tarpeeksi työkaluja yllä mainittujen tehtävien hoitamiseen ja voidaanko ohjelmisto sisältää joitain yksinoikeuksia.

Helppokäyttöisyys

Aloitussivun rakentaja toimii hienosti minkä tahansa tason käyttäjille. Joko olet täydellinen aloittelija ilman pienintäkään käsitystä siitä, mikä HTML on, tai kokenut ohjelmoija, jolla on halu muokata lähdekoodia, alusta toimii hyvin.

Ilmainen rekisteröintitila on niille, jotka vielä epäilevät heidän vaatimuksiaan vastaavaa työkalua. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse antaa laskutustietojasi. Huonot uutiset ovat ratkaisevan tärkeiden ominaisuuksien puute, jotka ovat saatavilla vain maksullisissa suunnitelmissa.

Päästä alkuun

Ensinnäkin, sinun on avattava uusi tili tai kirjauduttava sisään. Rekisteröintiprosessi näyttää tyypilliseltä. Käyttäjää pyydetään antamaan nimi ja sähköpostiosoite sekä salasana kirjautuaksesi sisään myöhemmin. Olimme yllättyneitä siitä, ettemme nähneet sosiaalisen median kirjautumisominaisuutta. Se tekisi varmasti prosessin paljon helpommaksi.

Unicorn Platform -rekisteröinti

Toistaiseksi voit käyttää vain annettuja kenttiä. Kun olet ilmoittanut vaadittavat tiedot, sinun on tarkistettava sähköpostilaatikkosi ja vahvistettava salasana. Sieltä löydät myös kutsuvan kirjeen ja terveisiä Unicorn-tiimejä.

Yksisarvinen alusta-sivustoni

Sivun muokkaus

Alkuperäinen verkkosivustosi koostuu Kotisivusta ja Tietoja meistä -osiosta. Käyttäjät voivat vapaasti lisätä muita sisäisiä sivuja tarvittaessa. Aloita asettelun luominen painamalla vain ”Muokkaa sivua” -painiketta. Sinut siirretään erilliselle näytölle, johon voit lisätä uusia komponentteja.

Unicorn Platform -sivun toimittaja

Unicorn Platform sisältää melko suuren valikoiman erilaisia ​​elementtejä ja lohkoja. Ne kaikki on jaettu luokkiin ja sisältävät otsikot, painikkeet, lomakkeet, valokuvat, ominaisuudet, hinnastotaulut, liukusäätimet, suosittelut ja paljon muuta. Toisin sanoen ohjelmisto tarjoaa kaikki olennaiset elementit, jotka onnistuneella aloitussivulla pitäisi olla.

On yksi asia, joka erottaa tämän alustan muista verkkosivustojen rakentajista. Saat mahdollisuuden muokata komponenttia ENNEN, ennen kuin lisäät sen asetteluosi. Jos se ei vastaa tarpeitasi, poista se ja valitse uusi. Käyttäjät voivat muuttaa otsikkoa ja kuvausta, lisätä uusia tekstejä painikeosaan, muuttaa tyylejä tai ladata uusia taustakuvia.

Unicorn Platform -editori

Kun olet valmis muokkaamaan ja olet täysin varma, että elementti täyttää verkkosivustotarpeet, napsauta “Hanki se” -painiketta, jotta se näkyy mallissasi. Jos malli koostuu useasta lohkosta, käyttäjät voivat vapaasti muuttaa sijaintiaan napsauttamalla nuolipainiketta. Sitä voidaan käyttää komponentin siirtämiseen ylös tai alas. Toinen hieno ominaisuus tässä on, että pystyt testaamaan kuinka nappilinkit toimivat tosielämässä. Tarvitset vain sivun julkaisemisen ja avaamisen uudella välilehdellä.

Yleinen muokkausprosessi on hyvin yksinkertainen. Tuskin vie yli tunti valmistauduttavan laskeutumisajan rakentamiseen, koska olet jo tarvinnut sisältöä ja mediatiedostoja lataamiseen.

Verkkosivun asetukset

Verkkosivun asetukset sisältävät muutettavat yleiset ongelmat. Täällä voit myös valita sivun, jonka haluat tai jonka et halua julkaista. Käyttäjät voivat yhdistää omat verkkotunnuksensa (vain maksetuissa suunnitelmissa) tai käytä mukautettua Unicorn-alusta-aliverkkotunnusta oletuksena. Täällä käyttäjät voivat ladata faviconia, sosiaalisen median kuvia, muokata lähdekoodia, muuttaa muotoilua, viedä HTML: ää tai työskennellä SEO: n kanssa.

Unicorn Platform -sivuston asetukset

Kun asetukset on tehty, voit rakastua painamalla “Julkaise” -painiketta. Vaikka aloitussivut koskevat käyttäjän sitoutumista ja vuorovaikutusta, Unicorn Platformilla on valtava haittapuoli. Ei ole mobiililaitteen esikatselutilaa, jolla voitaisiin tarkistaa, kuinka sivut toimivat eri laitteilla. Ainoa ratkaisu on julkaista verkkosivusto ja kirjoittaa se älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

ominaisuudet & Joustavuus

Aloitussivun pääideana on tehdä pitkä tarina lyhyeksi ja muuntaa liikenne. Lisäksi se voi auttaa hankkimaan elintärkeää tietoa kohderyhmästäsi, kasvattamaan postituslistaa ja käyttämään joitain markkinointitekniikoita pitämään asiakkaat tietoisina. Unicorn Platformissa on joukko ominaisuuksia, joiden avulla voit käsitellä erilaisia ​​tehtäviä:

Liittäminen

Tuotteella ei ole mukautettua App Storea. Voit kuitenkin yhdistää verkkosivustojen komponentit erilaisiin kolmansien osapuolien palveluihin. Ne sisältävät sähköpostimarkkinointityökalut (MailChimp), CRM-alustat (Salesforce ja Pipedrive), lähettiläät (Löysä ja sähke) ja muut välineet, joiden avulla voit pitää yhteyttä vierailijoihisi, kerätä palautetta ja paljon muuta.

Yksisarvinen alusta integrointi

SEO

Unicorn Platform ei tarjoa melko paljon SEO-työkaluja. Mutta siinä on silti perusasetukset, täällä voit muokata URL-osoitteita, muuttaa meta-otsikkoa, kuvausta ja joitain muita parametreja. Lisäksi on huomattava, että yhden sivun sivustoja mainostetaan pääasiassa mainoskampanjoiden avulla, mutta ei SEO: n avulla.

Yksisarvinen Platform seo

Koodien muokkaus ja vienti

On mahdollisuus lisätä omat koodinpätkät ja upottaa se koko verkkosivustolle tai vain osaan sen komponenteista. Järjestelmä tukee HTML-, CSS- ja JS-tiedostoja. Tässä on myös vientiominaisuus, joka mahdollistaa minkä tahansa sivuston lataamisen HTML-versiona.

Unicorn Platform -koodien muokkaaminen

Maksunkäsittely

Upea ominaisuus aloittelijoille, jotka etsivät mahdollisuutta hyväksyä maksut suoraan aloitussivulta. Ainoa haittapuoli tässä on, että järjestelmä tukee Stripeä ainoana käytettävissä olevan maksuyhdyskäytävänä. Se toimii kuitenkin hyvin sekä kertaluontoisissa että toistuvissa maksuissa.

Ilmaiset vaihtoehdot

Jokainen käyttäjä saa ilmaisen SSL: n myös silloin, kun ohjelmistoa käytetään ilman kustannuksia. Levitetään CDN: n kautta tietosuojan ja vankan suorituskyvyn varmistamiseksi. Ominaisuutta ei tarvitse ottaa käyttöön manuaalisesti. Se aktivoidaan, kun olet julkaissut verkkosivun.

Design & Mallit

Alustalla ei ole tyypillisiä malleja. Se tarjoaa valmiita aloitussivun komponentteja, joiden avulla voit luoda oman asettelun. Kaikki elementit näyttävät melko houkuttelevalta potentiaaliselle käyttäjälle ja niiden kanssa on helppo toimia. Lisäksi voit vapaasti muuttaa verkkosivuston yleistä tyyliä tai muokata kutakin komponenttia erikseen.

Järjestelmän avulla voit vaihtaa väripaletteja, ladata uusia taustakuvia, muokata fontteja, painikkeiden kokoa jne. Ainoa haittapuoli on mobiililaitteiden esikatseluvaihtoehdon puuttuminen, vaikka alusta lupaa mobiililaitteille reagoivia aloitussivuja..

Asiakaspalvelu

On vaikea kuvitella, miksi sinun pitäisi koskaan ottaa yhteyttä tukitiimiin. Rakennusprosessi on kristallinkirkas. Jos tarvitset edelleen apua, voit käyttää Live Chat -ominaisuutta yhteydenpitoon managerien kanssa heti. Samanaikaisesti on ohjekeskus, jossa on muutama artikkeli aloittamisesta, lomakkeiden yhdistämisestä tai maksuvaihtoehtojen yhdistämisestä.

Unicorn Platform -asiakastuki

Lisäksi käyttäjät löytävät runsaasti kehotteita editorista. Esimerkiksi, kun syötät komponenttikokoelmaan ensimmäistä kertaa, ja automaattinen apu neuvoo parhaan elementin, jonka valita aloittamista varten ja niin edelleen. Yhteenvetona tästä kappaleesta tuki on riittävän hyvä niin helpon käyttöympäristön käyttöön.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko yksisarvinen alusta maksaa?

Kun ilmainen kokeilu on valmis ja sinun on siirryttävä aloitussivulle, palveluksessasi on kolme erilaista maksettua suunnitelmaa. Kaikissa on ilmainen HTML-vienti, SSL ja mukautettu koodin muokkaus. Ne sisältävät:

 • Valmistaja maksaa $ 8 kuukaudessa, ja mukana tulee mukautettuja Unicorn Platform -mainoksia.
 • Käynnistyskustannukset $ 18 ilman mainoksia, mutta vain yhdellä verkkosivustolla.
 • Liiketoiminnan kustannukset $ 28 kuukaudessa. Ei mainoksia, kaikki ominaisuudet sisältyvät 3 aloitussivulle.

Yksisarvinen Platform hinnoittelu

Esimerkkejä Unicorn Platform -verkkosivustosta

Chatbirds-aloitusverkkosivusto

Chatbirds-aloitusverkkosivusto

HR-aloitussivun verkkosivusto

HR-aloitussivun verkkosivusto

Johtava kenraalisivu-esimerkki

Johtava kenraalisivu-esimerkki

Yksisarvinen alusta-arvostelu päätelmä

Unicorn Platform on varmasti hyvä työkalu kiinnostavien aloitussivujen luomiseen. Sen mukana tulee rikas komponenttikokoelma erilaisten lohkojen ja osien luomiseksi. Lisäksi ohjelmistolla on joitain hyviä ominaisuuksia palveluiden mainostamiseen ja myyntiin verkossa. Se tukee erilaisia ​​integrointipalveluita ja widgettejä, mukautetun koodin muokkauksen ja HTML-vientiominaisuuden lisäksi.

Toisaalta ohjelmisto näyttää hieman kapealta erikoistumisen suhteen. Se toimii hyvin vain aloittaville tai kehitysryhmille. Se ei tarjoa paljon joustavuutta aloitussivujen luomiseksi muille liiketoimintarakoille. Rahan maksaminen on kuitenkin edelleen syytä.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map