Yola.com-arvostelu

Yola – on yksi ensimmäisistä verkkosivustojen rakentajista, joka on tullut suuren yleisön saataville. Vuonna 2007 käyttöön otettu järjestelmä on mullisttanut koko verkkosuunnittelumenetelmää, mikä on paljon yksinkertaisempi ja ymmärrettävämpi muille kuin teknoille.


Perustamispäivästään lähtien verkkosivustojen rakentaja on muuttunut paljon. Uusien ominaisuuksien, työkalujen, verkkosivujen suunnitteluselementtien ja mallien avulla palvelu on saanut suosiota maailmanlaajuisesti. Yola on toiminut melko pitkään, mutta onko se edelleen kilpailukykyinen? Mitä uusia ominaisuuksia ja etuja se tarjoaa ja onko erityisiä vivahteita, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta?

Emme tee oletuksia näistä näkökohdista. Katsotaan sen sijaan katsomaan tärkeimpiä Yola-kohokohtia (ja tietenkin sen haittapuolia), jotka auttavat sinua päättämään, toimiiko järjestelmä sinulle hyvin vai ei.

1. Helppokäyttöisyys

Jos olet joskus yrittänyt käyttää Yolaa, et voinut, mutta huomasit, että sen käyttöliittymä näyttää hieman vanhentuneelta verrattuna nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat. Heti rekisteröinnin jälkeen (mikä on melko nopeaa) pääset hallintapaneeliin, ja tässä kohtaavat useita kysymyksiä heti alusta.

Asia on, että ei ole aivan helppoa ymmärtää osioiden alkuvaihetta ja löytää ne, jotka todella tarvitset aloittaaksesi projektikehityksen. Kaikkien kojelaudassa olevien luokkien ja vaihtoehtojen tutkiminen vie varmasti aikaa.

Yola Dashboard

Lisäksi emme voi sanoa, että nautimme järjestelmän vedä ja pudota -editorista. Se on rajoittavampi kuin esimerkiksi Wixin, ja totteleminen siihen ja logiikan ymmärtäminen vie jonkin aikaa. Rakentaja tukee vetämistä, mutta sinulla ei ole täydellistä hallintaa elementeistä – pudottaessasi ne hyppäävät vain ennalta määritettyihin näkymättömiin ruutuihin..

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Kuten kaikki muutkin nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat, Yola antaa sinun luoda verkkosivuston rakenteen ja asettelun lisäämällä, järjestämällä ja muokkaamalla useita sisältölohkoja. Ne sisältävät rakenneosat (painikkeet, sisältölohkot, galleriat jne.) Ja widgetit (mp3-soitin, videot, kauppa, Facebook-kommentit ja paljon muuta).

Yola-toimittaja

Alustan edistyneisiin toimintoihin sisältyy HTML / CSS-editori, jossa asiantuntevat käyttäjät voivat kirjoittaa omat CSS-säännöt ja tehdä suoria muutoksia koodiin. Muiden järjestelmän kohokohtien osalta ne ovat seuraavat:

Integrointivaihtoehdot

Yola antaa sinun valita ja integroida erilaisia ​​työkaluja, widgettejä ja ulkoisia järjestelmiä. Näin voit integroitua tavallisiin sähköpostimarkkinointipalveluihin, Tumblr-blogeihin, Google App Suiten, PayPalin tukipalveluihin jne..

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole integraatiota verkkokaupan markkinapaikkoihin ja käyttöympäristöihin, CRM-palveluihin, asiakaspalveluun ja kirjanpitoalustoihin ja muihin tärkeisiin ulkoisiin järjestelmiin..

Mobiili Plus

Järjestelmä antaa premium-suunnitelman käyttäjille mahdollisuuden saada irti kaikesta kehittyneestä Mobile Plus -ominaisuudesta. Sen avulla voit katsella ja muokata verkkosivustosi mobiiliversiota muutamalla napsautuksella.

Yola Mobile Plus

Määritä aukioloajat, anna kartat ja reittiohjeet ja anna verkkosivustojen kävijöiden ottaa sinuun yhteyttä koskettamalla näyttöä soittaaksesi sinulle. Se on yksinkertaista ja nopeaa.

Sosiaalisen median integraatio

Järjestelmä antaa synkronoida Yola-tilisi suosittujen sosiaalisen median palveluiden, kuten Facebookin ja Twitterin, kanssa. Tämä ei vain edistä palvelun toimivuutta, vaan auttaa pitämään käyttäjiä tietoisina kaikista järjestelmän tarjoamista muutoksista, päivityksistä, tapahtumista, uutisista ja erikoisalennuksista..

verkkokaupan vaihtoehdot

Verkkokaupan perustaminen Yolaan ei ole ollenkaan vaikeaa, koska järjestelmässä on tehokas integroitu verkkokaupan moottori. Jotta voit käyttää sitä, sinun on kuitenkin päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Voit luoda verkkokaupan myös Ylan kanssa integroimalla siihen Ecwin-laajennuksen.

Yola-verkkokauppa

Verkkokaupan ominaisuuden avulla voit myydä tuotteita 24 tuntia vuorokauden ympäri online-tilassa perustamalla integroidun ostoskorin, myymällä jopa 1000 tuotetta, yhdistämällä Yola-verkkokauppasi Facebook-tiliin, pääsemällä järjestelmän kojelautaan, luomalla ja muokkaamalla näyttöikkunaa , hyödyntämällä CSV-tuotteiden tuonti- / vientitiedostoa jne.

Moottori tukee myös useita kieliä ja integroituu kansainvälisten ja paikallisten toimittajien, kuten FedEx, UPS, USPS, DHL ja muiden, toimittajiin. Yola sallii luottokortti- tai PayPal-maksujen vastaanottamisen, integroinnin useisiin maksuyhdyskäytäviin, tuotteiden myyntiveron määrittämisen maantieteellisen sijaintikerroksen perusteella.

Käyttäjillä on mukava tilaisuus perustaa joustava verkkokauppa, joka tarjoaa täydellisen hallinnan tuotteisiin ja niiden luokkiin. He voivat luoda ja tallentaa ostosprofiileja, hallita online-varastotyökaluja, seurata tilauksia ja ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

Verkkosivun kääntämisasetukset

Yola-verkkosivustoja ei tällä hetkellä ole saatavana useilla kielillä – verkkosivuille on vain mahdollisuus lisätä Google Translate -widget, jotta projektisi on saatavana useilla vierailla kielillä. Tähän päivään mennessä ei ole erityistä työkalua monikielisten verkkosivustojen tai kielialueiden luomiseen.

Widgetit ja lisäosat

Yolan avulla voit yhdistää ja hallita widgettejä antaaksesi verkkosivustollesi edistyneemmän suunnittelun ja suorituskyvyn. Suurin osa widgetistä ei kuitenkaan ole sisäänrakennettuja, mutta ne ovat kolmannen osapuolen integrointeja. Widget-kokoelmaan pääsyä myöntävä App Store ei ole myöskään täällä.

SEO-asetukset

Jotta Yola-pohjaiselle verkkosivustollesi saataisiin parempia hakukoneiden tuloksia, järjestelmän avulla voit täyttää ja mukauttaa kaikkien sivujen sisällönkuvauskentät. Näitä ovat otsikot, kuvaukset, avainsanat jne. Pääsy erilliseen valikkoosaan, jossa voit luoda ja muuttaa URL-tekstiä, jotta se olisi käyttäjäystävällinen.

foorumi

Yola ei tue foorumin luomisvaihtoehtoa. Jos tarvitset yhä foorumia verkkosivustollesi, sinun on luotava se erilliselle järjestelmän aliverkkotunnukselle käyttämällä erikoistuneita foorumin moottoreita ja työkaluja. Se ei selvästikään ole aivan mukavaa, joten olisi vain yksinkertaisempaa käyttää yhtä verkkosivustojen rakentajista tarjota tämä ominaisuus valmiiksi.

Ota yhteyttä lomakerakentajaan

Voit asentaa joustavan, kätevän ja helppokäyttöisen yhteyslomakemuodostimen luodaksesi kaikki online-lomakkeet, joita voidaan käyttää verkkosivustollasi. Tämä on yksi niistä ominaisuuksista, joista monilla nykyajan verkkosivustojen rakentajilla puuttuu.

Yola-yhteyslomake

Koodin muokkaustoiminto

Yolan avulla voit muokata verkkosivustosi koodia erikseen, jos HTML-perusteet hallitaan hyvin. Ominaisuus mahdollistaa myös ulkoisten widgetien ja työkalujen lisäämisen verkkosivustollesi koodin muokkaamisen avulla.

bloggaaminen

Valitettavasti Yolalta puuttuu blogialusta, mutta niiden avulla on helppo integroida Tumblr-blogiisi. Tämä on yksi foorumin suurimmista heikkouksista.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:15
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Sivuston luominen Yolan kanssa alkaa mallin valinnalla. Tällä hetkellä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa yli 90 mallia, jotka toimitetaan ilmaiseksi ja lisämaksusta. Yleinen mallilaatu on mukavaa ja ne ovat visuaalisesti houkuttelevia, mutta ne ovat jonkin verran heikompia verrattuna Wixin, uKitin ja muiden verkkosivujen suunnittelurajojen tunnettujen johtajien tarjoamiin malleihin..

Malleja ei ole jaettu luokkiin, mutta on olemassa vaihtoehto, jonka avulla voit valita tyhjän mallin rakentaaksesi täysin ainutlaatuisen verkkosivuston tyhjästä. Yola-mallit on optimoitu mobiililaitteille sopeutumaan täydellisesti näytön eri kokoihin ja tarkkuuksiin.

Heti kun olet valinnut haluamasi mallin, näet sen esikatselun version tutkiaksesi yksityiskohtia. Sinua pyydetään määrittämään verkkosivustosi nimi, aihe, yhteystiedot (jotka lisätään edelleen verkkosivullesi). Hyvä uutinen on, että minkä tahansa mallin ulkoasu, kun saat sen Yolaltä, on vasta alku – tulevaisuudessa korvaat kaikki oletuskuvat, muutat sisällön asettelua, muokkaat alatunnistetta, lataat uuden bannerin jne., Jos olet tietysti halukas sijoittamaan aikaa ja vaivaa.

Yola-mallit

Jokainen malli koostuu lohkoista, joita voidaan muokata, poistaa, lisätä, muokata ja järjestää sivulle satunnaisessa järjestyksessä. Työskentely heidän kanssaan ei ole myöskään ongelma. Päinvastoin, prosessi on hauska ja viihdyttävä.

Yola-mallit ovat vaihdettavissa. Jos sinusta tuntuu, että ensimmäinen valintasi ei ole oikea, ja sen mukauttaminen ei riitä, voit siirtää sisältösi uuteen malliin.

4. Asiakastuki

Yola-asiakastuki on kunnollisella tasolla ja täällä on useita vaihtoehtoja. Minkä tahansa vaikeuksien kohdatessa verkkosivustosi muokkaamisessa voit hyödyntää Ohje-välilehteä, joka pysyy aktiivisena järjestelmänvalvojan paneelin kaikilla sivuilla. Se sisältää linkit tärkeimpiin paikkoihin, mukaan lukien Yola-yhteisöfoorumi, ohjekeskus, oppaat ja koulutusverkkoseminaarit.

Jos et edelleenkään löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä Yola-asiantuntijoihin sähköpostitse tai puhelimitse. Siellä on myös pääsy pikaohjeiden ponnahdusikkunaan – paikkaan, johon voit kirjoittaa mielenkiintoiset kysymykset ja odottaa, kunnes avustaja antaa sinulle vastauksen.

Toinen tapa saada 24/7 -tukea on kirjoittaa kysymyksesi hakusuodatinkenttään ja odottaa järjestelmän tuottamia tuloksia. Onko asiakastukipalvelussa tai sen laadussa ongelmia? Mene sitten täyttämään ”Ilmoita väärinkäytöstä” -osa, jotta joukkue tietää tilanteesta. Yhteenvetona voidaan todeta, että asiakastuki on yksi Yolan vahvuuksista, mikä on varmasti järjestelmän merkittävä etu.

5. Hinnoittelupolitiikka

Yola on Freemium-verkkopalvelu. Siellä on ilmainen versio, jonka avulla voit luoda Yola-aliverkkotunnukselle sivuston, joka sisältää enintään 3 sivua. Yola tarjoaa myös kolme maksettua suunnitelmaa:

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Pronssi:$ +4,95 / kk✓ Rajoittamaton sivu;
✓ 2 Gt: n tallennustila;
✓ Ilmainen verkkotunnus.
Hopea:$ 9,95 / kk✓ Ei Yola Bradndingia;
✓ Premium-mallit;
✓ Advanced Editor.
Kulta:$ 19,95 / kk✓ Rajoittamaton kaistanleveys;
✓ Avainsanat ja liikenneanalyysi;
✓ SEO-seuranta.

Yllä on lueteltu alennetut hinnat, jos päätät ostaa vuositilauksen. Alusta tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikista premium-paketteista niille käyttäjille, jotka eivät jostain syystä ole tyytyväisiä valittuun suunnitelmaan.

Lisäksi, Yola mahdollistaa verkkokaupan lisäämisen mihin tahansa maksettuun pakettiin vain 10 dollarilla kuukaudessa. Kaupassa on kaikki vaadittavat verkkokaupan ominaisuudet, ja sillä ei ole piilotettuja kuluja, transaktiomaksuja ja muita vastaavia taloudellisia vivahteita. Lopuksi voit vuokrata Yola-suunnittelijoita ja kehittäjiä rakentamaan verkkosivustosi sinulle – tämä vaihtoehto alkaa 499,95 dollaria.

6. Hyödyt ja haitat

Yolan kanssa työskenteleminen on kiinnostavaa ja kiinnostavaa kaikille. Kuten kaikilla muillakin verkkosivustojen rakentajilla, järjestelmällä on kuitenkin erityisiä ansioita ja haittoja, joita sen käyttäjät tietävät. Katsotaanpa nyt erottuvimpia piirteitä.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; verkkokaupan alusta;
&# X2714; Rich mallisto;
&# X2714; kohtuuhintaisuus
&# X2714; Koodin muokkausasetukset.
✘ Rajoitettu ilmaisen verkkosivuston toiminnallisuus;
✘ Täysin varustettua integroitua blogikoneistoa ei ole;
Design Suunnitteluvälineiden puute;
Template Riittämätön mallin laatu.

7. Vertailu kilpailijoiden kanssa

Vuonna 2007 Yola oli erittäin suosittu verkkopalvelu. Ajan myötä järjestelmä kuitenkin alkoi jäädä jäljelle lähimmistä kilpailijoistaan. Katsotaanpa lyhyesti esimerkiksi Yola vs Weebly -vertailu.

Weebly vs Yola

Weebly toimii pääosin erinomaisesti salkkujen, blogien ja verkkokauppojen rakentamiseen, mutta Yolaa käytetään pääasiassa mainossivustojen ja yhden sivun projektien käynnistämiseen. Siltä puuttuu integroitu blogimoottori, joka on yksi palvelun merkittävistä haitoista.

Vaikka molemmat verkkosivujen rakentajat ovat helppokäyttöisiä ja toimivat hyvin aloittelijoille, Yolalta puuttuu silti toimintoja ja suunnittelun muokkaustyökaluja kattamaan laaja kirjo web-kehittäjien tarpeita. Weebly on erinomainen myös mallien laadun ja niiden mobiilioptimoinnin suhteen, vaikka se on jonkin verran kalliimpaa kuin Yola.

8. Usein kysyttyä

K: Onko Yola todella ilmainen?

V: Kyllä, heidän ilmainen paketti on täysin ilmainen. Sinua ei tarvitse päivittää ilmaiseksi tilillesi. Ilmaisella tililläsi voit luoda perussivuston, joka sisältää jopa 3 sivua 1 Gt: n kaistaleveydellä ja 1 Gt: n tallennustilalla. Verkkosivusto julkaistaan ​​Yola-aliverkkotunnukselle.

Kaikissa maksetuissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

K: Ovatko heidän mallinsa muokattavissa?

A: Kyllä, he ovat. Voit tehdä muutoksia valittuun malliin käyttämällä Yolan käyttäjäystävällistä Mitä-näet-on-mitä-saat-Get-editoria tai tekemällä muutoksia kooditasolla – virrankäyttäjille on edistynyt toimittaja. Jos tiedät jonkun tai kaksi CSS: stä, voit rakentaa verkkosivustosi kokonaan ja antaa sille uuden ilmeen. Edistynyt editointiominaisuus on saatavana Professional- ja Unlimited-paketeissa.

K: Tukee Yola verkkokauppaa?

V: Kyllä, Yolalla on verkkokaupan ratkaisu. Se on integrointi Ecwidiin, johtavaan verkkokaupan alustaan, joka on uskomattoman suosittu muiden sivustojen rakentajien keskuudessa. Ecwid-widgettejä on uKit, Webydo ja Wix.

Voit lisätä Yola Commerce -palvelun mihin tahansa suunnitelmaan 10 dollarilla / kk. Se tarjoaa sinulle toimintoja, kuten: tuotevaihtoehdot ja yhdistelmät; muuttuva hinnoittelu tuotevaihtoehdoista, kuten erikokoiset, värit, mallit jne .; varastonhallinta; tilaus- ja varastonhallinta; asiakashallinta (käyttäjät voivat luoda tilejä ja tallentaa maksutiedot); Integrointi Facebook-sivukauppaan; useita maksutapoja; tarjouskoodit ja alennukset; verohallinto ja paljon muuta.

K: Tarjoavatko he räätälöityjä suunnittelupalveluita?

A: Kyllä, he tekevät. He ovat yhteistyössä ammattisuunnittelijoiden kanssa tarjotakseen Yola Premier -palvelun, joka tarjoaa sinulle ammattimaisesti suunnitellun Yola-verkkosivuston. Verkkosivusto on täysin käytettävissä ja sinä hallitset sitä. Voit tehdä muutoksia muotoiluun ja sisältöön.

K: Ovatko Yola-sivustot mobiiliystävällisiä?

V: Jotta Yola-sivustosi voidaan optimoida mobiili katseluun, sinun on ostettava yksi Premium-paketeista.

Yola mobiili kustantaminen

K: Tarjoavatko he mitään SEO ominaisuuksia?

A: Kyllä, he tekevät. On joitain ilmaisia ​​vakioasetuksia (sisällönkuvauskentät: avainsanat, kuvaus, otsikko) ja edistynyttä Yola Traffic Builder -sovellusta. Tämä premium-ominaisuus auttaa sinua ymmärtämään perusperiaatteet, kuinka hakukoneiden robotit indeksoivat sivusi, tarkistaa sivustosi virheiden ja parannusten varalta, sekä lähettää palautetta avainsanojesi käytöstä. Yola Traffic Builder toimittaa sinulle kuukausittaiset raportit.

K: Mitkä ovat Yola-vaihtoehdot?

V: Yola on epäilemättä suuri yritys, mutta tuntuu siltä, ​​että he lopettivat ohjelmiston päivityksen muutama vuosi sitten. Tämä voi johtaa sinut aktiivisempaan sivuston rakentajaan, kuten uKit tai Wix.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:8/10
Ominaisuudet:5/10
Design:7/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:7/10
Kokonaispistemäärä:7,0 / 10

Yola on verkkosivujen rakentaja, joka kuuluu vanhan sukupolven web-suunnittelutyökalujen edustajiin. Se on kerran ollut suosittu, koska sen ominaisuusjoukko riitti vastaamaan kohdeyleisön tarpeita muutama vuosi sitten. Ajan kuluminen laukaisee tarpeen etsiä täydellisempiä ja tehokkaita verkkosivustojen rakentajia, ja näyttää siltä, ​​että Yolalta puuttuu vaaditut toiminnot.

Tarkistanut verkkosivustojen rakentajan, en voi tuntea, että Yola lopetti ohjelmiston päivityksen muutama vuosi sitten. He julkaisivat muutaman uuden mallin koko aikaisempien vuosien ajan, mutta se ei riitä kestämään nykyaikaista niche-kilpailua, mikä on nykyään todella kovaa.

Järjestelmällä on todella monia kiistattomia etuja, kuten vahva asiakastuki ja esimerkiksi useita malleja. Samanaikaisesti sisäänrakennettujen blogiratkaisujen, keskinkertaisten mallien ja korkeiden hintojen puute saattaa johtaa sinut tarpeeseen etsiä järkevämpää ratkaisua.

Mielipiteeni voi poiketa sinun mielipiteestäsi, mutta en usko, että tämä verkkosivustojen rakentaja työskentelee sinulle, jos sinulla on aikomus avata täysin varustettu nykyaikainen verkkosivusto. Tämä on erityisen totta, kun siellä on tarjolla niin paljon edullisempia vaihtoehtoja. Valinta on nyt sinun!

Kokeile Yolaa nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map