Zenfolio-arvostelu

Zenfolio-arvostelu


Zenfolio – on tehokas ja monimutkainen verkkosivustojen rakentaja ammattikuvaajille. Sen avulla voidaan luoda monitoimilaitteita salkun verkkosivustot jotka tukevat verkkokaupan toimintoja. Seurauksena on, että saamme tietyn verkkosivuston, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän portfolion (valokuva / video), blogin ja verkkokaupan..

Zenfolio näkee tärkeimmän tehtävänsä auttaa ammattikuvaajia ja niche-harrastajia luoda todella ainutlaatuisia ja visuaalisesti houkuttelevia portfolio-verkkosivustoja monipuolisin tavoittein. Näytätpä sitten luovuutesi fanillesi tai myydät niitä kohdeyleisölle, järjestelmä tarjoaa sinulle joukon toimenpiteitä, työkaluja ja ominaisuuksia suorittaaksesi tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla ja saadaksesi halutut tulot.

Vuonna 2004 avattu verkkosivustojen rakentaja on luonut vahvan maineen portfolio-web-rakennusalustalle. Sinun tehtävänä on hallita kaikkia verkkosivustojen luomisprosessin vaiheita valokuvien ja videoiden varastointia ja myyntiä varten. Sinä itse suunnittelet näyttöikkunan (galleriat, albumit, kokoelmat, luokat jne.), Asetat pääsyn teoksillesi (ilmaiseksi tai maksun tai rekisteröinnin jälkeen), latausmahdollisuuden, tuoteryhmien tai erillisten valokuvien kustannukset, näyttöparametrit jne. Voit vain esitellä valokuvia miellyttääksesi yleisöä luomalla mukavan ilmaisen salkun verkkosivujen kävijöille. Sinun on päätettävä, mitä juuri haluat.

Oletko kiinnostunut palvelun toiminnallisuudesta ja haluat lisätietoja siitä? Sitten on korkea aika tarkastella sitä alustana, jota käytetään digitaalisten tuotekauppojen luomiseen. On tuskin mahdollista, että joku haluaa käyttää niin monimutkaista web-rakennustyökalua julkaistakseen tavallisen portfolion. Tämä palvelu on tarkoitettu ammattilaisille, ja siksi siinä on runsaasti asetuksia ja monimutkainen kojelautarakenne. Järjestelmä on melko vakava. Katsotaanpa, kannattaako sitä todella käyttää.

Hyvät ja huonot puolet

Zenfolio on laadukas verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda ja hallita omaa portfolioasi tai valokuvaussivustoasi, vaikka et olisi web-suunnittelija. Alustalla on kaikki tarvittavat työkalut arvokkaan projektin käynnistämiseksi, mutta sen ei pitäisi odottaa syvää joustavuutta ja toimivuutta. Verkkosivun rakentaja tarjoaa käyttäjille perusominaisuudet, joita tarvitaan nopeaan ja tehokkaaseen verkkosivustojen kehitysprosessiin, mutta jos aiot käynnistää tehokkaan portfolioprojektin, se tuskin vastaa tarpeitasi. Aivan kuten mikään muu ammatillinen alusta, Zenfoliossa on luettelo eduista ja haitoista, jotka käyttäjien tulisi tietää tehdä puolueeton valinta.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Järjestelmän tehokas valokuvauskeskittymä
&# X2714; Moderni integroitu kuvagalleria
&# X2714; Joustava mallien mukauttaminen ja reagoivat mallit
&# X2714; verkkokaupan moottori
&# X2714; Kätevä kuvanhallinta
&# X2714; Mukava SEO
&# X2714; Tehokas asiakastuki
&# X2714; Markkinointityökalut
&# X2714; Mobiililaitteiden optimointi
&# X2714; Voit ottaa yhteyttä laajaan valokuvaajien verkostoon
&# X2714; Laaja video-, kuva- / ääni-integrointivaihtoehto
✘ Epämukava toimittaja ja monimutkainen käyttöliittymä
✘ Jyrkkä oppimiskäyrä
Template Rajoitettu mallivalinta
✘ WYSIWYG-tekstieditori saattaa olla riittämätön selviytymään monimutkaisista verkkosivustoelementeistä
✘ Puhelin- ja live-chat-tukivaihtoehdot eivät ole käytettävissä kaikissa suunnitelmissa
✘ Rajoitettu määrä järjestelmän fontteja

Zenfolio on arvokas valinta käyttäjille, jotka aikovat perustaa valokuvaussivustoja, mutta joilla ei vielä ole verkkosivujen suunnittelutaitoja ja koodaustaitoja tehdä se itsenäisesti. Verkkosivuston rakentajalta puuttuu kuitenkin jonkin verran toiminnallisuutta ja syviä suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja, jotta saat kaiken irti verkkosivustosi kehitysprosessista.

Mihin se sopii?

Zenfolio on loistava valinta niille käyttäjille, joilta puuttuu verkkosivujen suunnitteluun liittyvä tietämys ja koodaustaidot aloittaakseen kalliimpia projekteja yksin. Alustan avulla ei-teknisille yrityksille on tullut mahdollista paitsi rakentaa ammattimaisia ​​valokuvaussivustoja, vaan myös järjestää, esitellä ja myydä taideteoksiaan..

Zenfolio on onnistunut voittamaan suosion ammattivalokuvaajien ja amatöörien keskuudessa integroidun verkkokaupan, tehokkaan galleriaesityksen ja joustavien markkinointityökalujen ansiosta. Verkkosivuston rakentajalla on myös kätevä vedä ja pudota -editori sekä runsaasti ominaisuuksia valokuvausliiketoiminnan esittelyyn ja kasvattamiseen. Nämä ovat tärkeimmät parametrit, jotka tekevät alustasta hyvän valinnan valokuvausliiketoimintaan osallistuville käyttäjille.

Helppokäyttöisyys

Zenfolio ei ole siellä helpoin verkkosivustojen rakentaja, mutta on silti täysin mahdollista tottua sen jälkeen, kun olet tutustunut järjestelmän käyttöliittymään, kojelautaan ja integroituihin työkaluihin. Alustan mukana monikielinen tuki ja vakio verkkosivujen joukon, joita voi lisätä verkkosivustoon säästääksesi aikaa ja vaivaa. Järjestelmän WYSIWYG-editori mahdollistaa suurimman osan sivuelementtien muokkaamisesta, muokkaamisesta ja järjestämisestä. Tämä on yksi ominaisuuksista, joka myötävaikuttaa järjestelmän yksinkertaisuuteen.

Samaan aikaan verkkosivustojen rakentajan käyttöliittymä on hiukan täynnä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka tarvitaan verkkosivustollesi täysin räätälöityyn suunnitteluun. Tämä lisää verkkosivujen luomisen monimutkaisuutta, mikä pätee erityisesti muille kuin tekniikoille ja käyttäjille, jotka ovat tottuneet yksinkertaiseen ja kätevään verkkosivustojen navigointiin. Samoin vie aikaa mukauttaa monimutkaisten verkkosivujen elementtejä, kuten lomakkeita, sarakkeita, karttoja jne. Tämä vie myös ylimääräistä aikaa ja vaivaa investointeihin.

Päästä alkuun

Kun olet vasta aloittamassa työskentelyä järjestelmän kanssa, se luo paljon yksinkertaisemman vaikutelman kuin se todellisuudessa on. Rekisteröintiprosessi on helppoa ja nopeaa. Järjestelmä pyytää sinua antamaan todellisen nimesi valokuvaajana sekä sähköpostisi ja salasanasi tilin luomiseksi.

Zenfolio Aloita ilmainen kokeilusi

Seuraava vaihe on valita verkkosivustotyyppi (salkku) aiot luoda ja muokata. Avattava valikko auttaa sinua tekemään oikean valinnan, vaikka sinulla olisi epäilyksiä jostain syystä.

Heti kun olet valinnut aiheiden valinnan, järjestelmä tarjoaa sinulle valita mallin, joka sopii niche- ja portfolio tyyliisi sekä aiheeseen eniten. Tässä sinun on määritettävä yleisesti ottamasi valokuvien tyyppi (Häät ja osallistuminen, tapahtumat, koulu, muotokuva, urheilu / toiminta, maisema, luonto / villieläimet jne.). Tarvittaessa voit valita useita vaihtoehtoja.

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa sinun valita mallin edellisten vaiheiden aikana lähettämäsi kysymysten ja tietojen perusteella. Lisäksi voit valita valintaruudut, jotka määrittelevät projektisi tärkeimmät vaikutukset (Verkkosalkku, asiakastodistukset, digitaalisen tiedoston toimitus, blogi, myynti jne.). Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit siirtyä valokuvaussivustosi räätälöintiin.

Verkkosivun muokkaaminen

Järjestelmä tarjoaa sinulle sopivimman mallin jakamasi tietojen perusteella. Jos jostakin syystä et pidä siitä jostakin syystä tai jos päätät siirtyä toiseen malliin, voit tehdä sen myöhemmin toimitettujen tietojen perusteella. Heti kun olet valinnut mallin valinnan, sinulla on mahdollisuus aloittaa sen mukauttaminen.

zenfolio-verkkosivustoeditori

Kotisivun mukauttaminen saadaan päätökseen lisäämällä kuvia. Voit lähettää useita kuvia aloittamista varten, mutta on myös mahdollista lisätä uusia kuvia myöhemmin. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden ladata pari kuvaa vain, jotta näet miten projektisi näyttää pitkällä aikavälillä.

Lopuksi, Zenfolio tarjoaa sinulle säätää verkkosivustosi SEO-asetuksia varmistaaksesi, että ihmiset löytävät sinut ja lisäävät projektisi näkyvyyttä sosiaalisissa verkostoissa. Tämä on melko epätavallinen lähestymistapa, koska suurin osa verkkosivustojen rakentajista (mukaan lukien erikoistuneet) älä tarjoa tätä vaihtoehtoa heti alusta alkaen. Samanaikaisesti SEO-mainonnan merkitystä ei pidä aliarvioida, mikä tekee järjestelmästä ammattilaisten ja valokuva-harrastajien huomion arvoisen.

SEO-asetusten säätämiseksi sinun on annettava asiaankuuluva sisältö tärkeimmille verkkosivustoille, jotta hakukoneet voivat ymmärtää verkkosivustosi aiheita paremmin ja näyttää sen hyvin hakukoneissa. Täytävissä olevista kentistä seuraavien tulisi olla ensimmäiset mainitsevat: Kotisivun otsikko, sijainti (kaupunki, osavaltio / provinssi) ja verkkosivuston kuvaus.

Huomaa kuitenkin, että Zenfolon etsintä ja verkkosivustojen luomisprosessi itsessään on paljon monimutkaisempaa kuin miltä se voi tuntua alusta alkaen. Tämä ei ole tavallinen järjestelmä. Kojelaudan rakenne ei ole samanlainen kuin muut palvelut.

Jos sinulla on kokemusta pilvipalveluiden käytöstä, se ei auta sinua ollenkaan. Yleensä on mahdollista tutkia järjestelmää tehokkaasti. Heti kun totutte siihen, kojetaulusta tulee enemmän tai vähemmän kätevä. Olet kuitenkin edelleen epävarma siitä, valitaanko tarvittava vaihtoehto ajoittain. Tämä johtuu monimutkaisesta kojelaudan rakenteesta ja siihen liittyvistä luokista on runsaasti. Nämä ovat Valokuvat-, Verkkosivusto-, Myynti- ja Viestintä -kategoriat, joista jokaisessa on avattavat alakategoriat, jotka myös vaativat tutkimista.

Lisäksi verkkosivuston valmistajan kojetaulussa on Järjestäjä, jolla voit jäsentää valokuvagalleriaasi, kokoelmasi tai jopa erillisiä sivuja. Tässä on luettelo osioista, jotka sinulla tulisi olla käytettävissänne: Esitellyt, Äskettäin lisätyt, Suosikit. Vesileimat ja ääniraidat. Järjestäjän alla on valmiita kokoelmia, portfolioita ja gallerioita.

zenfolio-otsikkoeditori

Tällainen looginen työalueen jako osiin tekee järjestelmän hallitsemisen prosessista hieman yksinkertaistettua, vaikka tarvitset silti aikaa tottua siihen. Käyttäjät yleensä odottavat käyttäjäystävällisempää ja ergonomisempaa käyttöliittymää salkun verkkosivuston rakentajalta, jopa järjestelmän edistyneenä. Entä jos haluan lähettää vain 50–100 kuvaa, jotka olen ottanut esimerkiksi matkalleni Polynesiaan? Tämä ei tule olemaan yksinkertaista. Minun on taisteltava monimutkaisten tarpeettomien asetusten kanssa melko pitkään, toivoen, että tämä loppuu pian ja ihmiset näkevät valokuvani.

Onneksi järjestelmän tukikeskus koostuu kolmesta osasta, nimittäin tietokannasta, koulutusvideoista ja resursseista. Palvelun YouTube-kanavalla on useita videoita, joista monien kesto on yli yksi tunti. Tämä puhuu kahdesta tosiasiasta: järjestelmän kehittäjät yrittävät parhaansa auttaakseen käyttäjiä tutkimaan palvelua onnistuneesti ja heillä on todella paljon kerrottavaa heille. Zenfolio vaatii todella informatiivisen tukikeskuksen. Tässä on paljon selitettävää. Tekstiosa sisältää yli 200 artikkelia, jotka on jaoteltu luokkiin. Voit myös kysyä tekniseltä tuelta milloin tahansa vuorokauden aikaan.

Palvelulla on mielenkiintoinen blogi, jossa on uutisia, inspiroivia tarinoita ja suosituksia verkkosivustojen rakennusominaisuuksien tehokkaasta käytöstä. Hyvin hyödyllisen Zenfolio-toiminnon hallitseminen kestää yleensä noin viisi päivää. Jos on jotain, jota et ymmärrä, siirry tukiosioon saadaksesi nopeaa apua. Intuitiosi ja kokemuksesi eivät ehkä ole hyödyllisiä täällä, kun taas palvelun UKK on paljon luotettavampi.

Käynnissä

Valokuvausverkkosivuston perustaminen Zenfololla ei vie kauaa, mutta valmistaudu investoimaan jonkin aikaa järjestelmän tutkimiseen ja tottumiseen. Heti kun verkkosivustosi on valmis, voit esikatsella sen ulkonäköä ja siirtyä sitten näkyviin. Muista, että voit palata verkkosivuston muokkausprosessiin milloin tahansa tarvitset sitä – aktivoi vain Muokkaa-painike ja tee tärkeiksi pitämäsi muokkaukset. Ne tallennetaan automaattisesti. Kaiken kaikkiaan portfoliprojektisi julkaistaan ​​muutamassa sekunnissa.

ominaisuudet & Joustavuus

Zenfolio-käyttöliittymä näyttää melko yksinkertaiselta, jos ei edes lapselliselta verrattuna sen tärkeimpiin kilpailijaan SmugMugiin. Täällä on monia värejä, kulmaelementtimuotoja, monipuolisia kuvakkeita ja merkkejä. Tämä ei kuitenkaan häiritse käyttäjiä paljon. Tottut nopeasti tähän. Kojetaulu on rakenteellisesti jaettu 6 suureen osaan vaihtoehtoja:

”Kojelauta” on aloitusnäyttö, joka sisältää pikalinkit pääsyyn asetusten muihin osioihin (voit lisätä gallerian, blogin viestin, asettaa suunnittelun, tarkastella kommentteja jne. täällä).

Zenfolio-hallintapaneeli

“Valokuvat” on valokuvien tallennusosa, joka muistuttaa Windows Exploreria tai MacOS Finderia. Vasemmassa sivupalkissa on gallerioita, valokuvaryhmiä ja kokoelmia, kun taas työalueella on kansioita, joista löytyy valokuvia. Voit lisätä uusia osioita, luokkia, valokuvia, muokata näkyvyysasetuksia ja galleriakäyttöä jne. Oikealla sivupalkilla on mahdollista lisätä kuvaryhmien kuvaus, määrittää niiden näkyvyys, ladata mahdollisuus / kielto, hinta, albumin kansi, ilmainen tai rekisteröity käyttöoikeus.

Valokuvia Zenfolio

”Myy” on verkkokauppasivustojen rakennusosio. Täältä löytyvät hinnastot, tilausraportit, maksettujen tuotteiden luettelot (joita voidaan muokata / poistaa tai yhdistää paketeiksi), albumit, lahjakorttiasetukset, kupongit ja monipuoliset promo-toiminnot.

Zenfolion myynti

“Verkkosivusto” on luettelo verkkosivustosi staattisista sivuista, jotka sisältävät kuvaukset ja linkit niiden muokkaamiseen. Tämä on osa, josta voit lisätä myös uusia blogin kirjoituksia, ladata uusia PDF-dokumentteja ja luoda mukautettuja sivuja.

Zenfolio-verkkosivusto

”Viestintä” on oma viestinnän keskus kävijöiden kanssa. Täältä löydät luettelon kunkin rekisteröidyn käyttäjän yhteystiedoista, sähköpostihistoriasta, luettelosta verkkosivustojen kommentteista ja tilastoista.

Zenfolio Communications

“Asetukset” on tehokas osa vaihtoehtoja, jotka on jaoteltu neljään luokkaan, nimittäin:

  • “Tili” mikä mahdollistaa tilitietojen, salasanojen, tekijänoikeuksien, viittauslinkin, sosiaalisen profiilin asetukset jne .;

Zenfolio-tili

  • ”Laskutus”, joka sisältää maksutiedot (luottokortin tyyppi, numero, osoite jne.), tiliotteen (nykyinen saldo, luotot ja kulut) sekä tiedot nykyisestä suunnitelmasta. Tässä voit myös asettaa ylimääräisiä verkkosivustopalveluita, kuten Triple Scoop Music, RAW-tiedostojen muokkaus (50 dollaria / vuosi) ja lainanottojäsenyys (100 dollaria / vuosi);

Zenfolio-laskutus

  • “Verkkosivusto”, joka mahdollistaa mukautetun verkkotunnuksen asettamisen, verkkosivustosi kotisivun valitsemisen, SEO-asetusten käytön saamisen, Verkkovastaavan työkalut (Google, Bing), Vierailijaseuranta (Google Analytics), Evästeiden varoitusasetukset ja Vierailijanäkymän asetukset (mobiilisivuston version aktivointi, verkkosivusto haku, diaesitystehosteet jne.);

Zenfolio-verkkosivuston asetukset

  • ”Myy”, jossa voit käynnistää promo-kampanjoita, määrittää oletustavan tulostustilauksille, toimittaja-asetukset, valuutta- ja veroasetukset, ostoskorin, Zenfolio-maksutiedot (7% kaikista tapahtumista) ja muut nämä asetukset.

Zenfolio-myyntiasetukset

Hallintapaneeli sisältää siten osia asetuksista, jotka eivät liity suoraan verkkosivun muodostumiseen. Zenfolio-editori on erillinen asetusalue, jolla voit määrittää jokaisen sivun visuaalisesti ja toiminnallisesti yksityiskohtaisesti. Olemme kuvanneet sen vaihtoehtoja osittain kohdassa “Teemat”.

Yhteenvetona voi valita asettelun ja joukon näytettyjä elementtejä jokaiselle lohkolle. Jokaiselle valikkopisteelle voidaan antaa otsikko, tyyppi (galleria, mukautettu sivu, ulkoinen sivu, PDF-dokumentti), näyttö- ja avaussäännöt (uudessa tai nykyisessä ikkunassa). Pudotusvalikko voidaan luoda myös tähän. Sivustoasetukset-osiossa voit määrittää verkkosivuston tuotemerkin (logot ja kuvakkeet), kielen, mobiiliversion, RSS-uutissyötteen, valokuvatietojen näytön jne..

Yleensä kojelauta luo positiivisen vaikutelman. Se on vähän monimutkainen ja asetusten kanssa ylikuormitettu, mutta se näyttää aika loogiselta ja kätevältä heti tottuessasi. Zenfolio-toiminnallisuus on kunnollisella tasolla. Voit suunnitella valokuva- / videokaupan blogin kanssa useita päiviä. Kaikki tarvitsemasi on saatavilla täältä.

Järjestelmän toiminnallisuudesta puhuttaessa se on melko monipuolinen ja paljastaa useita vaihtoehtoja luovan vapautesi ilmaisemiseksi. On korkea aika tarkistaa järjestelmän ominaisuusjoukko heti.

Mobiilisovellukset

Kosketusnavigointituen mukana toimitettujen mobiililaitteille optimoitujen asettelujen lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on ilmaisia ​​mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille, joiden avulla on mahdollista luoda ja hallita ammattimaisia ​​salkkuja tien päällä. On myös yksittäisiä asiakasmuistisovelluksia, joiden avulla kuvia voidaan nopeasti ladata ja hallita sekä valokuvagalleriaa luoda.

Hakukoneoptimointi

Zenfoliosalkun verkkosivustot on optimoitu hyvin hakukoneille. Kuten edellä mainittiin, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden täyttää tärkeimmät SEO-asetukset heti alusta alkaen – projektin luomisprosessin viimeisessä vaiheessa. Lisäksi se sisältää jopa tärkeimmät korostetut kentät, joita ei pidä unohtaa, kun kyse on SEO: sta. Tämä on paras tapa käyttäjille tietää, mitkä sisällönkuvauskentät heidän tulee täyttää projektin hakukoneiden sijoituksen parantamiseksi (otsikot, avainsanat, kuvaukset).

Integroitu Analytics

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden integroida pakolliset työkalut verkkosivustosi parametrien, mukaan lukien liikenteen kulku ja vaihtelut, käyttäytymiseen verkkosivuilla, tärkeimpiin liikenteen lähteisiin ja muihin merkittäviin ominaisuuksiin, joilla on suora vaikutus verkkosivustojemme mainostamiseen ja asiakkaiden sitoutumisasteeseen. Integroitavista palveluista on järkevää mainita Google Analytics, Webmaster Tools ja StatCounter.

Sisällönhallinta

Zenfolio antaa sinun järjestää valokuvasi ja kokoelmasi helposti gallerioihin ja sisäkkäisiin ryhmiin. Heille on myös mahdollista antaa tunnisteita (avainsanoja) sekä ladata ja jakaa valokuvia luokkiin. Palvelu tukee lisäksi valokuvien, videoiden ja niiden kokoelmien vetämistä ja pudottamista.
Jos tiedostoja on siirrettävä luokasta toiseen, voit tehdä sen helposti lyhyessä ajassa. Zenfolio antaa myös tuoda ja näyttää IPTC- ja EXIF-metatietoja sekä hyödyntää integroituja lataustyökaluja, kuten ActiveX ja HTML5.

Tuo / vie ominaisuudet

Jos sinulla on jo valokuvakokoelmia muissa järjestelmissä ja aiot siirtää ne Zenfolioon, verkkosivuston rakentaja sallii lataamisen suoraan Adobe Lightroomista, Microsoft Live Photo Gallerystä, Photo Mechanicista, komentoriviltä jne. Voit myös siirtää valokuvia Zenfolioon muista hosting-palveluista, lähetä tai tallenna lähde- tai raakatiedostoja, lähetä PDF-tiedostoja tai jopa linkitä ne verkkosivustosi valikosta.

Valokuvien ja videoiden hosting

Zenfolio tukee JPEG-, TIFF-, PNG-, GIF-kuvatiedostomuotoja sekä MPEG-, M4V-, AVI-, MOV-, WMV-, 3GP-, MKV-, MP4-, MTS-videotiedostoja. Valokuvatiedostojen koosta riippumatta ne ovat korkealaatuisia, ja ne näkyvät täydellisesti verkkosivustolla. Verkkosivuston rakentajalla on myös paljon ammattimaisia ​​video-, valokuva- ja portfoliovalokuvausasetteluja, jotka lisäävät käyttäjien sitoutumista ja säilyttämisastetta.

Lisäksi Zenfoliossa on Dim-the-Lights-tila, joka mahdollistaa laajan näytön ja houkuttelevan suurten kuvien katselun. Useimmat käyttäjät arvostavat mahdollisuutta valita 50 ilmaisen ääniraidan joukosta, jotka ovat saatavilla verkkosivuston rakentajan Triple Scoop Music -kokoelmassa.

Parannettu turvallisuus

Se, että verkkosivujen rakentaja on keskittynyt ammattikuvaajien tarpeisiin, se kiinnittää erityistä huomiota palvelimillaan ylläpidettävien tiedostojen turvallisuuteen. Alusta varmistaa valokuvien turvallisen maantieteellisen jakamisen, erillisten valokuvien ja gallerioiden salasanasuojauksen,
Sosiaalisen median jakaminen

Zenfolio mahdollistaa verkkosivustosi mainostamisen ja asiakaskunnan kasvun myötä jakaa verkkosivustosi ja valokuvakokoelmasi suosituissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Pinterest, Google+, Facebook, Twitter jne. Tämä antaa uuden ostoskokemuksen sekä valokuvaajille että heidän potentiaalilleen ja uskolliset asiakkaat. Jos on tarpeen tilata tiedostoja integroiduista laboratorioista, Zenfolio myöntää myös tämän ominaisuuden.

verkkokauppa

Zenfoliossa on integroitu ostoskori, joka tulee oman tuotemerkkisi mukana ja tukee 18 valuuttatyyppiä, laajoja maailmanlaajuisia toimitus- / toimitusvaihtoehtoja, 20% alennus ensimmäisestä tilauksesta sekä mahdollisuus lähettää ostoskorisi ystävällesi tai kumppanillesi. Zenfolion avulla voit myydä yli 2 000 integroitujen partnerilaboratorioiden tarjoamaa tuotetta.

zenfolio-verkkokauppa

Verkkosivun rakentajan tarjoama valokuva-albumipalvelu mahdollistaa käsintehtyjen valokuva-albumien ja painotuotteiden myynnin. Muiden tuotteiden kanssa, joita voit myydä palvelun kanssa, on järkevää mainita lisensoidut digitaaliset lataukset, muiden myyjien myöntämät tuotepaketit, räätälöityjä kollaaseja ja onnittelukortteja jne. Sinun on määritettävä hinnat ja esitettävä ne potentiaalisille asiakkaille, varsinkin jos aiot myydä tuotteita maailmanlaajuisesti eri valuuttatyypeillä. Tässä tuetaan myös CSV-tiedostojen tuonti / vienti -ominaisuutta.

Zenfolio mahdollistaa myös esiteltyjen tuotteiden esittämisen valokuville ja gallerioille, päättää kussakin tapauksessa edullisista toimitusvaihtoehdoista, veloittaa yksilöllisen myyntiveron (ALV) kaikista suoritetuista tilauksista. Verkkosivun rakentajan avulla voit hyväksyä PayPalin ja luottokorttimaksut lisää promo-tulosteita tilauksiin, jotka ovat odottamassa..

Lisäosat

Zenflow antaa sinun käyttää useita lisäosia tehdäksesi portfoliosivustostasi vieläkin viihdyttävämmän. Niihin kuuluu yli 17000 kappaletta Triple Scoop Musicista, Valokuvaajan Muokkaa RAW-tiedostojen käsittelyä sekä alennuksia ja erikoistarjouksia järjestelmäkumppaneilta..

Design & Mallit

Zenfololla on 12 sivuston esiasetuksia. Jokaisella niistä on oma valokuvanesitysrakenne, ja sillä on erilainen galleriakokoonpano, kotisivut, valikkokohteet jne. Voit lisäksi asettaa jokaiselle esiasemalle teemat, jotka sisältävät verkkosivuston värimaailman, taustan ja typografian. Tämä on hyvin yksinkertainen suunnittelun räätälöintimenetelmä. Täällä voi muokata monia teemoja tai voit luoda omia teemoja tyhjästä verkkosivustojen rakennustyökalussa.

On myös mahdollista muuttaa minkä tahansa sivuston esiasetusta. Siellä on 25 erilaista mallia ja voit valita erillisen asettelun jokaiselle verkkosivustosi sivulle. Tämä on myös erittäin tehokas ja helppo käyttää tapa suunnitella räätälöintiä. Lisäksi asettelumallit voidaan aktivoida otsakkeeseen ja alatunnisteeseen erikseen. Sillä ei kuitenkaan ole paljon merkitystä, minkä mallin tarkalleen valitset – sen rakenne ja rakenne saattavat lopulta muuttua kokonaan.

Voit aktivoida / deaktivoida useita elementtejä millä tahansa sivulla, mukaan lukien otsikko, alatunniste, valikko, yhteystiedot, hakualue, sosiaalisen verkoston painikkeet jne. Nämä vaihtoehdot vaikuttavat verkkosivun suunnitteluun paljon..

Zenfolio Valitse malli

Voit yleensä asettaa sivun kaikkien elementtien kohdistuksen ja näytön. Sinun on vain löydettävä tarvittava valintaruutu tehdäksesi sen. Suurin osa näistä vaihtoehdoista on ”Sivun asetukset” -osiossa. Zenfoliossa on runsaasti suunnittelun mukauttamisasetuksia. Ainoa ongelma on, että on vaikea ymmärtää tämän tai toisen vaihtoehdon aktivoinnin tulosta joskus. Siellä on monia pieniä asetuksia, ja täältä on helppo eksyä. Jos et häiritse valintaruutua, onnistut todennäköisemmin tässä. Suunnittelija on mukava täällä.

Asiakaspalvelu

Verkkosivunrakentajan oppimis- ja tukikeskus on ammattimainen ja tarjoaa yksityiskohtaisia ​​kysymyksiä vastauksista. Zenfolion asiakastukivaihtoehdot ovat melko monipuoliset, mutta kaikki palvelut eivät ole täällä saatavana oletuksena ja ilman kustannuksia. Ensimmäiset käyttäjät tai ne, jotka kohtaavat ongelmia verkkosivustojen kehittämisprosessin aikana, voivat käyttää seuraavia apuratkaisuja:

 • Tietopohja – verkkosivustojen rakentaja tarjoaa informatiivisen tietokannan, joka sisältää paljon artikkeleita. Ne jakautuvat niche-luokkiin perustuen yleisimpiin ongelmiin, joita käyttäjät kohtaavat työskennellessään järjestelmän kanssa;
 • Koulutusvideot – Zenfololla on useita perusteellisia koulutusvideoita ja työkaluja, jotka auttavat sinua nostamaan projektisi aivan uudelle tasolle;
 • Live Chat – Suorat chatit ja puhelintuet ovat tällä hetkellä saatavissa maksettujen tilaajien tilaajille, ja tämä on yksi parannusta vaativista asioista.
 • Yhteydenottolomake – Jos haluat ottaa yhteyttä avustajaan, sinun on täytettävä yhteyslomake tai kirjauduttava ilmaiseen yksi-yksi-asennusistuntoon yhden Zenfolio-asiantuntijan kanssa seuraamalla erityistä linkkiä. Yleensä Zenfolio-tekninen tuki on järjestetty hyvin;
 • Verkkoyhteisö – Zenfololla on laaja verkkoyhteisö, joka koostuu useista vaihtoehdoista, joista käyttäjät voivat valita. Näitä ovat blogi, arvostelut, tapahtumat, Zenfolio-suurlähettiläät, kehittäjät, ilmaiset oppaat.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Kuinka paljon Zenfolio maksaa?

Zenfolio on maksullinen palvelu, joka tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilun järjestelmän ominaisuuksien testaamiseksi. Suunnitelmat eroavat paljon toiminnallisuudesta. Siksi suosittelemme oppimaan kunkin suunnitelman ominaisuudet ennen tilaamista. Joten suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Käynnistin (60 dollaria vuodessa) – Muokattava valokuvamajoitussivusto, täysin varusteltu portfolio blogin kanssa, rajoittamaton tallennustila, mobiili asettelut, teemat, 50 ilmaista kappaletta kuvaesityksiä, pääsynvalvonta salasanoilla, RAW-tiedostojen arkistointi, verkkotunnuksen nimi.
 • ammattilainen (240 dollaria vuodessa) – kaikki Starter Plan -sovelluksen ominaisuudet sekä mahdollisuus tilata / myydä Mpix -tuotteita, 7% tilausmaksu, ostoskori, tiedoston enimmäiskoko 64 Mt, lisätä vesileimoja ja logoja, markkinointityökaluja, poistettu Zenfolio-tuotemerkki.
 • Pitkälle kehittynyt (360 dollaria vuodessa) – Mukautettu toimitusvaihtoehto, pääsy usean käyttäjän tilille, tapahtumien hallinta osallistujaluetteloilla, täydellinen tilauseditointi, välitön live-chat-tuki, puhelintuki, suosikkien vienti Lightroomiin.

On syytä mainita, että kuukausimaksut ovat 40% kalliimpia kuin vuosisuunnitelmat. Suunnitelmat tulevat keskihinta verkkosivustojen rakentajien kapealla ja eroavat paljon toisistaan. Starter Plan toimii hyvin vakiosalkun luomiseksi. Pro Plan sallii tuotemerkin ja sisällön myynnin. Advanced Plan varmistaa laadukkaan teknisen tuen ja mahdollisuuden työskennellä ryhmässä tai suorittaa promo-toimia asiakkaille.

Zenfolio-hinnoittelu

7-prosenttinen palkkio myynnistä ei tunnu kohtuulliselta. Toisaalta kehittäjät ovat kuitenkin henkilökohtaisesti kiinnostuneita menestyksestään, mikä edistää teknisen tuen suorituskykyä ja yleistä Zenfolio-laatua. Tämä on vakiokäytäntö.

Zenfolio-katsauksen päätelmä

Zenfolio on edistyksellinen verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään monitoimilaitteisten verkkosivustojen luomiseen. Laatupohjat yhdistettynä järjestelmän tehokkaaseen toimintoon antavat mahdollisuuden suositella verkkosivuston rakentajaa käyttäjille. Palvelun haitat eivät ole niin tärkeitä, mutta niitä on olemassa ja ne ovat varsin merkittäviä. Tämä pätee erityisesti alustan käytön alkuvaiheisiin – käyttöliittymän ergonomia on toisinaan huono.

Tärkeää on, että voit nopeasti ladata minkä tahansa määrän valokuvia ja lähettää ne verkkosivustollesi. Tärkein tehtävä on asettaa suunnittelu- ja laskutusvaihtoehdot. Loppuosa on paljon yksinkertaisempaa. Toimiiko Zenfolio hyvin aloittelijoille? Todennäköisemmin kyllä ​​kuin ei, mutta joudut tottelemaan järjestelmää ja katsomaan ensin opetusohjelmaa.

Tukikeskus on erotettava toisistaan. Se on todella ammattimaista. Tekninen tuki on myös kehittynyt melko hyvin. Suunnitelmien kustannukset ovat keskimäärin. Verkkosivuston rakentaja on huomion arvoinen, jos sen käyttöliittymä on hyvä. Koeaika antaa sinun ymmärtää, onko järjestelmä rahansa arvoinen.

Kokeile Zenfolio nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map