Zoho-sivustojen arvostelu

Zoho Sites – on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa mukavan web-rakennuskokemuksen ja mahdollistaa erilaisten projektityyppien luomisen. Niihin kuuluvat salkut, yrityssivustot, blogit ja muut kaupalliset / ei-kaupalliset hankkeet.


Verkkojulkaisuratkaisun kehitti Zoho Corporation vuonna 2012, ja se sisältyy yrityksen tarjoamaan palvelupakettiin. Tästä päivästä lähtien tuote integroituu saumattomasti Zohon tuottavuuspaketin muiden liiketoimintatyökalujen kanssa. Esimerkiksi, Zoho tallentaa kaiken sisällön Zoho Creator -tietokantaan ja tarjoaa CRM Form Builder -sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat käsitellä esimerkiksi tukipyyntöjä.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa intuitiivisen navigoinnin, reagoivat mallit, joukko räätälöintityökaluja, tehokkaita integrointivaihtoehtoja, HTML / CSS-käyttö ja muut ominaisuudet, jotka auttavat aloittelijoita ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoita aloittamaan onnistuneesti. Samanaikaisesti palvelusta puuttuu asianmukainen verkkokauppatoiminto, joka tekee mahdottomaksi luoda arvokasta verkkokauppaa sen kanssa.

Joten miten verkkosivustojen rakentaja todella arvioi? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat sen suorituskykyyn ja onko järjestelmä investoinnin arvoinen? Liity meihin tarkistamaan Zoho Sites -verkkosivuston rakentajaa.

1. Helppokäyttöisyys

Zoho-sivustot ovat todella miellyttäviä käyttää. Se on puhdas, intuitiivinen ja helppo navigoida. Projektin rakentamisen aloittamiseksi sinun on ensin kirjauduttava järjestelmään. Tämä ei vie paljon aikaa ja vaivaa – täytä vain rekisteröintilomake, määritä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja vahvista tili aktivoimalla sähköposti. Toinen tapa rekisteröityä järjestelmään on käyttää sosiaalisen verkoston tilejäsi. Tämä on myös nopeaa ja yksinkertaista.

Zoho-toimittaja

Kun olet kirjautunut sisään, sinulle tarjotaan syöttää verkkosivustosi nimi. Tämän jälkeen sinut ohjataan mallikirjastolle ja itse rakentajalle. Zoho Sites -sovelluksessa on kätevä editori, joka mahdollistaa monipuolisen verkkosivuston avaamisen vain muutamalla napsautuksella. Toinen asia, joka tekee järjestelmästä erotettavan joukosta, on sen ammattimainen ja vankka käyttöliittymä, joka edistää verkkosivujen helppoa mukauttamista ja antaa sinun käynnistää projekteja, joilla on laaja ominaisuusjoukko, jota tarvitaan brändisi kukoistavaksi ja suosittuksi.

Lisää verkkosivustoelementti sivulle valitsemalla se ylätyökaluriviltä ja säätämällä ponnahdusvalikossa olevia asetuksia. Jokainen elementti sisältää lisämuokkausvaihtoehtoja. Jos haluat mennä oletusarvon ulkopuolelle, voit käyttää HTML / CSS-editoria. Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentaja näyttää erittäin hyvin organisoidulta. Järjestelmä mahdollistaa korkean mukautuksen ja varmistaa laadukkaat tulokset.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Zoho Sites tarjoaa laajat suunnittelun mukautusvaihtoehdot ja vaikuttavan ominaisuusjoukon, joka tekee järjestelmästä täydellisen pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustojen rakentamiseen. On korkea aika hankkia nämä ominaisuudet tietää, mitä Internet-sivuston rakentajalta voi odottaa ennen kuin sitä käytetään projektin kehittämiseen.

Zoho Suite -integraatio

Kun luot tilin Zoho Sites -palvelussa, pienenä bonuksena saat pääsyn loput Zoho Suite -sovellukseen suoraan Sites-kojelaudan kautta. Zoho Corp. on kehittänyt yritysohjelmistoja vuodesta 1996, joten ei ole sattumaa, että heidän verkkosivujen rakentajalla on paljon käteviä ominaisuuksia, jotka on räätälöity pienille yrityksille. Niihin kuuluvat mukautetut CRM-lomakkeet, Zoho SalesIQ ja Zoho -kampanjat, dynaaminen sisältö, useat avustajat ja blogikone.

verkkokauppa

Verkkosivun rakentajan avulla voit luoda verkkokauppoja fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myymiseksi. Zoho Sites eCommerce -moottorissa on kuitenkin peruskori, ja siitä puuttuu pakollisia elementtejä, kuten sähköpostin kuittien räätälöinti, kassajärjestelmä, tuoteluokittelu ja monet muut. Aloita erillisellä kaupalla, jotta voit luoda täydellisen myymälän Zoho Commerce Builder, julkaistiin huhtikuussa 2019.

Zoho-kauppa

Koodin upottaminen

Verkkosivun rakentaja antaa upottaa koodeja projektiisi, jotta käyttäjät voivat välittää viestejä sujuvasti ja ymmärrettävästi. Siten on mahdollista upottaa video- ja äänitiedostoja, koodinpätkiä ja muita pakollisia elementtejä, jotka edistävät verkkosivustosi suorituskykyä.

HTML- ja CSS-editori

Jos koodaustietosi ovat hyvällä tasolla, voit muokata HTML / CSS-verkkosivustojen koodeja saavuttaaksesi perimmäisen verkkosivun räätälöintivaikutuksen. Tämä on paras tapa hallita täydellisesti verkkosivustosi kehitystä.

Zoho-koodieditori

Tiimiyhteistyö

Kun työskentelet verkkosivustosi luomisessa, voit kutsua ja lisätä useita avustajia saavuttamaan yhdessä arvokkaan tuloksen. Sinun on annettava jaetut verkkosivustojen käyttöoikeudet niille ryhmän jäsenille, joiden kanssa aiot tehdä yhteistyötä. Lisäksi kojelautaan on mahdollista luoda jäsenportaali, jolla voit antaa verkkosivustojen kävijöille pääsyn tietyille verkkosivuille. Samoin täällä on mahdollista luoda salasanalla suojattuja sivuja.

Rajoitetut käyttöoikeudet

Jos on tarpeen pitää joitain tietoja tai sisältöä paljastamatta, voit tehdä verkkosivustostasi yksityisen ja antaa käyttöoikeuden vain niille käyttäjille, joilla on lupa nähdä verkkosivuja. Rajoitettu pääsy verkkosivustoille antaa mahdollisuuden rajoittaa verkkosivustosi näkyvyyttä, piilottaa sivuja muilta käyttäjiltä tai tietyiltä ryhmän jäseniltä.

bloggaaminen

Verkkosivun rakentaja sallii blogien luomisen ja hallinnan asiakkaiden sitoutumisasteen parantamiseksi. Sinun on kirjoitettava ja lisättävä uusia blogin kirjoituksia, ajoitettava ne, lisättävä sisältö- ja mediatiedostoja, kommenttiruutuja, sosiaalisen median painikkeita ja muita blogin elementtejä, joita tarvitaan ensimmäisten käyttäjien muuttamiseksi säännöllisiksi kävijöiksi. Asettamalla tarvittavat elementit luot helposti blogin asettelun. Verkkosivun rakentaja sallii myös blogien tuomisen muista suosituista alustoista, kuten WordPress ja Blogger.

Zoho-blogin toimittaja

Sosiaalinen jakaminen

Web-läsnäoloasi ei pitäisi rajoittaa vain verkkosivustojen luomiseen. Laajentaaksesi sitä ja rakentaaksesi rikkaan asiakaskunnan, voit myöntää käyttäjälle pääsyn sosiaalisiin verkostoihin. Tämä voidaan tehdä sosiaalisen jakamisen ja automaattisen julkaisemisen avulla, joiden avulla pääset kohderyhmään melkein vaivattomasti.

Sisäänrakennetut SEO-työkalut

Zoho Sites antaa mahdollisuuden luoda projekteja, jotka on optimoitu hakukoneille. Parantaaksesi verkkosivustosi sijaintia hakukoneissa, voit täyttää sisällönkuvauskentät kaikille verkkosivuille (otsikot, kuvaukset, avainsanat), ladata ja asettaa favicon, luoda mukautettuja 404 sivua ja käyttää integroitua analytiikkaa liikenteen ominaisuuksien ja käyttäytymisen hallitsemiseksi..

Muodonmuodostaja

Verkkosivusto voi ylpeillä yhdellä vaikuttavimmista lomakerakentajista, joita siellä on saatavana. DIY-lomakkeen rakennusvaihtoehdon lisäksi palvelu tarjoaa myös hienon valikoiman esisuunniteltuja lomakkeita, joista valita. Valittujen muotojen mukauttamiseksi on myös useita suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja.

Zoho-lomakerakentaja

Järjestelmä ylläpitää muokattujen sivujen tietokantaa, jotta voit palata ja julkaista aiemmat sivuversiot milloin tahansa. Myös jokainen verkkosivusto on optimoitu automaattisesti mobiililaitteiden katselua varten. Voit muokata sivustosi matkapuhelimen ulkoasua HTML / CSS-editorin avulla jopa liikkeellä ollessasi varmistaaksesi, että se näyttää hyvältä mobiili-, pöytä- ja tablet-laitteilla.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:7
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Zoho Sites -mallistokokoelma ei ole ollenkaan vaikuttava. Siellä on tällä hetkellä vähemmän kuin 10 teemaa, joita voidaan mukauttaa. Esikatselutoiminto ei ole myöskään käytettävissä, mikä voi jonkin verran vaikeuttaa käyttäjän valintaa. Toisaalta voit esikatsella verkkosivustosi valmis versiota eri tiloissa ennen sen julkaisemista.

Hyvä uutinen on, että malleja voidaan vaihtaa web-suunnitteluprosessin puoliväliin, jos alun perin valitussa teemassa on jotain mitä et pidä. Lisäksi teemat ovat oletuksena ilmaisia ​​ja reagoivia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten ne näkyvät mobiili- ja pöytälaitteissa. Ensimmäisen kerran käyttäjät voivat käyttää palvelun visuaalista editoria, kun taas edistyneillä web-suunnittelijoilla on jopa pääsy integroituun HTML / CSS-editoriin.

Verkkosivuston valmistajalla on myös vaikuttavia suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja. Täällä on hieno työkalu nimeltään Siviversiot, joka mahdollistaa sisällön luomisen ja mukauttamisen. Täällä voit muokata paljon – fontteja, taustoja, asettelua, verkkosivutyyliä, kuvia, värivalikoimaa, tekstiä, mediatiedostoja ja paljon muuta. Lisäksi voit lähettää verkkosivustosi faviconin ja logon, jotta brändisi on tunnistettavissa ja erinomainen.

4. Asiakastuki

Zoho Sites tarjoaa hyvin jäsennellyn ja helposti selattavan Tietopohja. Heti kun olet kirjautunut järjestelmään ja valinnut mallin, sinulle tarjotaan video-opas aloittamisesta helposti. Minkä tahansa kysymysten ja ongelmien kanssa web-kehitysprosessin aikana kohdataan, löydät tarvittavat tiedot tietokannasta. Täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa, joka kattaa tärkeimmät aiheet, joista käyttäjät ovat eniten kiinnostuneita. Kätevä hakusuodatin antaa sinun löytää tarvittavat vastaukset mahdollisimman nopeasti auttaakseen sinua ratkaisemaan ongelmat ajoissa..

Jos haluat lisätietoja järjestelmän työskentelyn monipuolisista näkökohdista, on järkevää ottaa yhteyttä palvelun ohjekeskukseen. Verkkosivuston kehittäjät ovat hoitaneet käyttäjien tärkeimmät tarpeet jakamalla käytettävissä olevan sisällön useisiin temaattisiin luokkiin. Mistä tahansa kysymyksestä tai ongelmasta sinullakin on, siirry vain vaadittuun kohtaan ja etsi vastaus sieltä.

Jos kohtaat kiireellisen ongelman, voit tavoittaa yhden järjestelmän asiantuntijoista sähköpostitse suoraan ohjauspaneelin kautta. Valitettavasti Zoho Sites -palvelusta puuttuu tällä hetkellä live chat -tukea, mikä on huomattava haitta.

5. Hinnoittelupolitiikka

Hinnoittelusta Zoho Sites tarjoaa kolme maksettua suunnitelmaa. Näitä ovat Essential, Professional ja Advanced. Täällä ei ole kuitenkaan täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta järjestelmän avulla voit testata kaikkia maksettuja tilauksia ilmaiseksi, tarjoamalla 15 päivän ilmaisen kokeilujakson. Luottokorttitietoja ei tarvita kokeilun aloittamiseksi. Jos arvelet olevansa valmis päivittämään maksulliseen pakettiin, voit alkaa tutkia näiden tilauksien tarjoamia ehtoja.

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Essential:$ 8 / kk✓ mukautettu verkkotunnus;
✓ 1 Gt tallennustila;
✓ 10 Gt kaistanleveys.
Professional:$ 18 / moEdellisen lisäksi:
✓ SSL-hosting;
✓ sivuversiot;
✓ Salasanasuojaus.
Pitkälle kehittynyt:$ 28 / moEdellisen lisäksi:
✓ 1000 jäsenportaalia;
✓ pääsyn rajoitus;
✓ Kommenttiruutu.

Essential Planin kustannukset ovat 8 dollaria kuukaudessa ja tarkoittavat mahdollisuutta rakentaa yksi verkkosivusto, jossa on jopa 10 sivua. Suunnitelma tarjoaa 1 Gt tallennustilaa, 10 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa, 5 lomaketta, 5 valokuvagalleria ja 100 Mt enimmäiskoko.

Essential Plan maksaa 18 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa verkkosivustoja, joissa on jopa 200 sivua, 10 Gt tallennustilaa, rajaton kaistanleveys, 10 lomaketta, 15 valokuvagalleria, 1 avustaja ja 3 valikkoa..

Päivittääksesi edistyneeseen suunnitelmaan, sinun on maksettava 28 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma sallii verkkosivustojen luomisen jopa 2000 sivulla ja tarjoaa lisäksi 100 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys, 50 lomaketta, 100 Mt enimmäiskokoa, 200 valokuvagalleriaa, 5 valikoita ja 5 avustajaa.

Nämä ovat Zoho Sites -suunnitelmien tärkeimmät ehdot. Saadaksesi lisätietoja kiinnostuksestasi, aloita kokeilu. Sen kesto riittää ymmärtämään kunkin suunnitelman ydin ja verkkosivujen rakentajan yleiset piirteet.

6. Hyödyt ja haitat

Zoho-sivustot mahdollistavat erityyppisten verkkosivustojen luomisen nykyisten tarpeidesi perusteella. Verkkosivuston valmistajalla on runsaasti ominaisuuksia ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja, mutta sen mukana tulee myös luettelo ala-puolista, jotka käyttäjien tulisi olla tietoisia. Katsotaanpa heitä nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Edistynyt lomakerakentaja ja Zoho Suites -integraatio.
&# X2714; Reagoivat mallit.
&# X2714; HTML / CSS-editori.
&# X2714; Tiimiyhteistyö.
✘ Huono mallikokoelma (sen sijaan sinun tulisi luoda oma).
✘ Live chat -tuen puute.
✘ Rajoitetut verkkokaupan vaihtoehdot.

johtopäätös

Zoho Sites on hyvä ja riskitön verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettuja verkkosivustoja, blogeja, aloitussivuja ja salkkuja. Alusta sisältyy Zoho Corporation Suite -sovellukseen, joka mahdollistaa integroinnin muiden yrityksen tuotteiden kanssa. Tämä on huomattava ansio käyttäjille. Toinen palvelun kohokohta on sen ominaisuusjoukko, joka paljastaa useita suunnittelun mukautusvaihtoehtoja ja antaa sinun käynnistää ja hallita lukemattomia projekteja.

Mielestämme Zoho-sivustot on hyvä paikka kokeilla taitojasi verkkovastaavan tasosta riippumatta, koska se tarjoaa sekä WYSIWYG- että HTML / CSS-editoijia. Samanaikaisesti verkkosivustojen rakentajilta puuttuu joitain nykyaikaisten web-rakennustyökalujen – verkkokaupan – välttämättömistä ominaisuuksista, monikielinen tuki ja live chat mainitakseni muutaman. Zoho-sivustot eivät ole paras vaihtoehto niille, jotka haluavat luoda täysin varustellun verkkokaupan tai todella monimutkaisen verkkosivun mukautetuilla toiminnoilla. Joka tapauksessa järjestelmän etujen ja haittojen tutkimiseksi on järkevää testata ensin sen ominaisuusjoukko. Joten, jos olet vasta matkalla verkkosivujen suunnitteluun, Zoho-sivustot saattavat olla työkalu kokeiluun.

Kokeile Zoho Sites Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map