Zyro-arvostelu

Zyro – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja esiteltiin alun perin Profis-ryhmän tuotteena & Hostinger yhteistyötä. Ajan myötä Zyrosta on kuitenkin tullut täysin riippumaton verkkosivustojen rakentaja. Sen mukana tulee nyt selkeä ja hyödyllinen (vaikkakin hieman rajoitettu) ominaisuusjoukko, joka tekee siitä käytön arvoisen.


Uudella alustana Zyro on tällä hetkellä saatavana Beta-versiona, mikä tarkoittaa, että järjestelmä on kehitysvaiheessa varhaisessa vaiheessa. Verkkosivuston valmistajan tiimi pyrkii parantamaan ominaisuusjoukkoaan, joka vaikuttaa lopulta koko järjestelmän suorituskykyyn. Palvelu on kuitenkin edelleen käytettävissä testaamiseen ja jatkokäyttöön, ja se tarjoaa käyttäjille useita etuja. Sitä ei tarvitse olla koodaaja tutkimaan ja hallitsemaan – verkkosivustojen rakentaja on riittävän intuitiivinen, jotta sitä voivat käyttää ensikertalaiset ja web-suunnittelija.

Joten miten järjestelmä on parantunut päivityksen jälkeen? Onko se hankkinut uusia ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla se erottuu joukosta vai eikö mikään ole muuttunut paljon viimeisimmän katsauksen jälkeen? Katsotaanpa mitä tarkalleen Zyro tarjoaa nykyaikaisille käyttäjille.

1. Helppokäyttöisyys

Verkkosivuston rakentaja on todella helppo käyttää kaikille, koska sen käyttöliittymässä, toimittajassa ja asettelussa ei ole mitään monimutkaista. Rekisteröintiprosessi on nopea ja yksinkertainen – anna vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jotta voit ohjata ne edelleen mallipohjaan. Se on todella helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Verkkosivun rakentajan asettelu on intuitiivinen ja helppo navigoida, mikä luo varsin positiivisen vaikutelman ensimmäisestä silmäyksestä. Kojetaulu voi jopa näyttää hieman liian yksinkertaiselta, mutta se ei ole ongelma useimmille ensimmäistä kertaa käyttäjille.

Zyro-toimittaja

Et löydä täältä tarpeettomia tietoja – kaikki työkalut ja ominaisuudet ovat täällä käsillä, ja sinun tehtäväsi on valita ne, joita todella tarvitset verkkosivuston mukauttamiseen, hallintaan ja julkaisemiseen. Tämä on ansio jokaiselle aloittelijoille, jotka ovat juuri aloittaneet verkkosivustojen luomisprosessin.

Zyro verkkosivujen rakentaja tarjoaa visuaalisen editorin, joka tukee vedä ja pudota -toiminto ja tämä on yksi järjestelmän kohokohdista. Itse asiassa se toimii kuten kaikki muutkin DIY-sivuston rakentajat: siellä on työkalurivi, joka sisältää erilaisia ​​suunnitteluelementtejä ja widgettejä, jotka voit valita ja vetää mihin tahansa sivun kohtaan. Käyttäjät näkevät myös meneillään olevan työn tuloksen, mikä edistää hyvää tulosta ja ei vaadi lainkaan ohjelmointitietä. Nämä ovat tärkeimmät parametrit, jotka tekevät Zyrasta helppokäyttöisen ja kätevän verkkosivujen rakentajan, jota käytetään kaikenlaisten projektien kehittämiseen.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Sikäli kuin verkkosivustojen rakentaja on edelleen saatavana Beta-versiona, siinä ei ehdottomasti ole toimivuutta. Toivomme, että järjestelmä on pitkällä tähtäimellä monipuolisempi. Tällä hetkellä web-sivuston mukauttamiseen ja sen suorituskyvyn parantamiseen ei voi tehdä paljon.

Zyorin ominaisuudet

Zyro toimii hyvin salkun verkkosivustot, pienyritykset ja promo-sivustot, ravintola / kahvila verkkosivustot ja yksinkertaiset yhden sivun sivustot. Tästä päivästä lähtien järjestelmällä ei ole paljon tarjottavaa bloggaajille ja verkkokauppojen omistajille, koska sillä ei ole vielä integroitua blogi- tai verkkokaupan moottoria. Toivottavasti kehittäjät ymmärtävät näiden ominaisuuksien integroinnin tärkeyden ja lisäävät ne verkkosivujen rakentajan ominaisuusluetteloon seuraavan järjestelmäpäivityksen aikana.

Niistä ominaisuuksista, joita Zyro voi tällä hetkellä tarjota, on järkevää korostaa seuraavia:

 • Videon integrointi. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa videotiedoston lataamisen ja integroinnin YouTube-kanavalta sen tärkeimpien asetusten edelleen säätämiseksi. Jose anna linkki Youtube-videoosi vastaavassa osiossa lisätäksesi sen verkkosivustollesi mukauttamista varten. Tämä tekee projektistasi entistä vuorovaikutteisemman ja houkuttelevamman kohderyhmälle;
 • Verkkotunnuksen asetukset. Zyro tarjoaa kaksi verkkotunnuksen yhteysvaihtoehtoa. Jos sinulla on jo mukautettu verkkotunnus ja haluat yhdistää sen verkkosivustoon, sinulla on muutama helppo vaihe siirtää se Zyro-tiliisi. Jos sinulla ei vielä ole nimeä, järjestelmä antaa sinun valita ja integroida minkä tahansa valitsemasi verkkotunnuksen kohtuulliseen hintaan. Voit korvata oletusarvoisesti saamasi ilmaisen aliverkkotunnuksen, kun kirjaudut verkkosivustojen rakentajaan, sinulle tarjotaan ostaa verkkotunnus jollain käytettävissä olevista alueista (.com, .online jne.). Verkkotunnusten kustannukset alkavat 0,99 dollarista ja nousevat 8,99 dollariin vuodessa.
 • Google Maps -integraatio. Järjestelmä mahdollistaa Google Mapsin integroinnin verkkosivustoon. Tämä voidaan tehdä vain muutamalla napsautuksella – muokata vain Kartta-valikkoa ja antaa yrityksesi fyysinen sijainti, joka osoitetaan edelleen integroidulla kartalla asiakkaiden paremman tietoisuuden lisäämiseksi.
 • SEO ja markkinointiominaisuudet. Tämä on yksi verkkosivustojen rakentajan vaikuttavimmista ominaisuuksista. Se mahdollistaa tarvittavien tunnisteiden automaattisen täyttämisen tietyn sivun hakukoneiden optimoimiseksi oikein. Lisäksi järjestelmä tarjoaa yksinkertaisia ​​sosiaalisen median integrointivaihtoehtoja.
 • Kuvien lataus. Zyron avulla voit valita ja lähettää kuvia mihin tahansa verkkosivustosi osaan. On mahdollista valita sekä kuvia järjestelmän varastossa olevasta kokoelmasta että ladata omia kuvia.
 • CTA-painikeintegraatio. Jos haluat lisätä toimintakehotuspainikkeen verkkosivustollesi, voit tehdä sen ilman mitään ongelmia. Muokkaa vain painikkeen tekstiä ja määritä sen resurssin linkki, johon haluat ohjata käyttäjät.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:25
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Tällä hetkellä Zyro-mallistokokoelma käsittää vain 25 mallipohjaa, mutta vain yksi niistä on käytettävissä esikatseluun ja mukauttamiseen. Muut teemat ovat vielä rakenteilla ja tulevat saataville pian.

Zyro-mallit toimivat hyvin erityyppisten projektien kehittämisessä, kun taas niiden merkitys ja kapealla painopiste on ymmärrettävissä nimistä. Tästä syystä löydät täältä teeman, joka sopii erinomaisesti salkkuihin, muotiliikkeisiin, ravintoloihin ja kahviloihin, aloitussivuihin, tapahtuma- ja matkasivustoihin, urheilu- ja hääsivustoihin sekä muihin henkilökohtaisiin ja yritysprojekteihin..

Mihin tahansa nicheyn keskitytkin, löydät täältä varmasti teeman, joka vastaa tarpeitasi. Kaikki Zyro-mallit näyttävät oletuksena tuoreilta, puhtailta ja reagoivilta. Älä kuitenkaan odota heiltä suurta räätälöinnin tasoa, ainakin nykyisessä kehitysvaiheessa. Kun aloitat valitun mallin mukauttamisen, vaihtoehdot rajoittuvat vain perusasetuksiin. Näitä ovat kuvan ja videon lataus, taustat, fontit ja väripaletti, tekstinkäsittelyvaihtoehdot, Google Maps -integraatio ja jotkut muut ominaisuudet. Se siitä.

Zyro-malli

Suunnittelutyökalujen ja -vaihtoehtojen joukko jättää ehdottomasti paljon toivomisen varaa. Lisäksi Zyro ei avaa lähdekoodeja, eikä CSS / HTML-muokkaustaitoasi voida hyödyntää. Kaikki on liian yksinkertaista, ellei edes primitiivinen.

4. Asiakastuki

Zyro-asiakastuki ei ole järjestelmän kohokohta. Vaikka premium-suunnitelman käyttäjille tarjotaan ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, sähköpostia ja live-chatia, järjestelmä ei silti pysty tarjoamaan laajaa tietokannan tukea. Samoin ei ole suoraa puhelintukea, video- ja tekstioppaita sekä muita suosittuja tukivaihtoehtoja. UKK-osio on melko rajallinen, samoin kuin tällä hetkellä on vain muutamia kysymyksiä.

Kun työskentelet verkkosivustosi asettelussa ja suunnittelun räätälöinnissä, pääset Palaute PopUp -välilehteen, jossa sinua pyydetään arvioimaan verkkosuunnittelukokemuksesi. Näin palvelun kehittäjät selvittävät tyytyväisyysasteesi ja tarpeen parantaa joitain verkkosivuston ominaisuuksia tai elementtejä.

5. Hinnoittelupolitiikka

Zyro-hinnoittelupolitiikka on enemmän kuin kohtuuhintaista. Järjestelmällä on täysin ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, ja sisältää joukon perusominaisuuksia. Käyttäjät, jotka haluavat käyttää edistyneitä ominaisuuksia, voivat päivittää maksulliseen tilaukseen. Sen hinta on 2,99 dollaria kuukaudessa (35,88 dollaria vuodessa), jos laskutetaan vuosittain, tai 3,99 dollaria kuukaudessa (47,88 dollaria vuodessa), jos laskutetaan kuukausittain.

Zyro-hinnoittelu

Tärkeimmät premium-suunnitelman ominaisuudet sisältävät mukautetun verkkotunnuksen yhteyden, 100 Gt: n kaistanleveyden, Zyro-mainosten poiston, viikoittaisen varmuuskopion, rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, SSL-varmenneyhteyden, mukautetun faviconin, lisääntynyttä tallennustilaa ja 24/7-asiakastuen. Sekä ilmaiset että maksetut suunnitelmat tulevat sisään integroidulla ilmaisella isännöinnillä, joka varmistaa verkkosivustojen valmistajan kanssa käynnistettyjen verkkosivustojen saatavuuden ympäri vuorokauden.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa 30 päivän riskitöntä kokeilu- ja rahat takaisin -takuuta niille käyttäjille, jotka päättävät peruuttaa tilauksen tänä aikana. Palkkiojärjestelmän käytöstä on kuitenkin mahdollista kieltäytyä milloin tahansa.

Alusta hyväksyy kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit. Näitä ovat Visa, Mastercard, American Express, Discover. Kaikki järjestelmässä suoritetut maksut on suojattu turvallisesti 256-bittisillä SSL-sertifikaateilla, jotka takaavat täydellisen luottamuksellisuuden.

6. Hyödyt ja haitat

Kuten kaikilla muillakin verkkosivujen rakentajilla, Zyro on ansioita ja haittoja, jotka liittyvät sen suorituskykyyn, suunnitteluun ja muihin vihjeisiin parametreihin. Ennen järjestelmän käyttöä on ehdottomasti järkevää saada lisätietoja heistä tietää, mitä alustalta voi odottaa. Siksi olemme päättäneet koota luettelon verkkosivujen rakentajan hyvistä ja huonoista puolista. Täällä he menevät.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppo käyttää ja intuitiivinen;
&# X2714; Reagoivat mallit;
&# X2714; Vedä ja pudota -editori;
&# X2714; Video-, kuva- ja Google Maps -integraatiot;
&# X2714; SSL-salaus.
✘ Rajoitettu mallistokokoelma;
✘ Huono suunnittelun mukautusvaihtoehto;
Of blogin ja verkkokaupan moottorien puute;
✘ Ei live-asiakastukea ilmaisten pakettien käyttäjille.
Code Ei koodinkäsittelyoikeuksia.

Bottom Line

Zyro on melko kiistanalainen verkkosivustojen rakentaja, joka on tällä hetkellä saatavana Beta-versiona. Tämä on luultavasti tärkein tosiasia, joka on otettava huomioon tarkistettaessa järjestelmää sen nykyisessä kehitysvaiheessa.

Itse verkkosivustojen rakentaja on helppokäyttöinen ja se toimii hyvin erilaisten tehtävien suorittamiseen. Järjestelmällä on melko hieno potentiaali tulla kilpailukykyiseksi verkkosivustojen rakentajaksi, mutta se vaatii silti huomattavia parannuksia, etenkin toiminnallisuuden ja suunnittelun suhteen. Tällä hetkellä Zyro ei voi ylpeillä laajoilla integrointivaihtoehdoilla tai suunnittelun mukauttamisominaisuuksilla – koko ominaisuusjoukko menee vain perusparametrien saatavuuteen..

Bloggelmien ja verkkokaupan moottoreiden puuttuminen on myös merkittävä haitta. Sama koskee mallien rajallista valintaa ja niiden laatua. Parannusta on kuitenkin paljon, ja näyttää siltä, ​​että järjestelmän kehittäjät aikovat hyödyntää sen kaikki potentiaalit lähitulevaisuudessa. Suoraan sanottuna, nautimme Zyron käytöstä ja toivomme sen joukkueen jatkavan järjestelmän kehittämistä. Tällä hetkellä se soveltuu vain yksinkertaisten verkkosivustojen testaamiseen ja luomiseen.

Kokeile Zyroa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map