Bästa AI-webbplatsbyggare

bästa webbplatsbyggare med konstgjord intelligens


Vi stöter ofta på konstgjord intelligens och bevittnar hur våra smartphones blir ännu “smartare”. Vi har också vant oss till ordkombinationen “anslutningsnätverk”. Atmosfären i den moderna teknologiska världen fortsätter att lära oss att apparater och apparater kommer att bli smartare i framtiden och att vi kan lita på de beslut de fattar i olika nischer.

Skulle du vilja se en tjänst som kan skapa en framgångsrik webbplats i det automatiska läget med hjälp av uppgifterna?

Det finns en viss algoritm, som analyserar den skickade informationen, korrelerar den med databaserna, jämför olika detaljer, letar efter extra information, definierar den mest effektiva webblayoutkonstruktionen baserat på vissa kriterier och visar resultatet.

Låter bra, gör det inte? Du behöver bara svara på några frågor, vänta ett par minuter och få något du inte ska vara generad över att publicera på webben och bjud in kunder att besöka din webbplats. Sådana webbplatsbyggare finns redan! Vissa av dem är redan i testläget, medan andra redan är tillgängliga online. Ja, det är för tidigt att tala om den immateriella supersaniteten och lysande resultat. Men idén är lockande, den förverkligades och utvecklingen fortsätter i ett ganska trevligt tempo.

 • Konstgjord intelligens är modelleringen av intelligent beteende baserat på de nätverkande principerna som fungerar som ett nervsystem för biologiska organismer.
 • Det finns flera små sammankopplade kluster som arbetar med slutförandet av en viss uppgift.
 • Systemet blir gradvis utbildat (som är den viktigaste funktionen i en riktig AI), samlar information och sätt att tolka den, jämför de slutliga resultaten.

AI-trenden växer popularitet. Många användare brukar tillämpa alternativen för dessa smarta verktyg i sina system, eftersom framtiden handlar om komforten och pengarna de erbjuder. Det säger sig självt att AI inte kommer att kunna skapa komplexa webbplatser. Detta är ett kreativt arbete, som är mänsklighetens uppgift.

Samtidigt klarar de enkelt med affärswebbplatser, portföljer, kampanjwebbplatser och målsidamallar. Dessa är de enklaste ur teknisk synvinkel och de mest populära varianterna. AI har obegränsade perspektiv i skapandet av dessa typer av webbplatser.

Om vi ​​för närvarande granskar webbplatsbyggare utifrån användarvänlighet för nybörjare och kvaliteten på det färdiga resultatet, då spelar enkelhet och bekvämlighet så småningom inte så mycket. Detta beror på att varje användare kommer att kunna aktivera knappen och få önskat resultat.

Från och med idag finns det olika nischsystem som har AI-läge som används som en virtuell webbplatsskapandeassistent. Det finns även system, som uteslutande marknadsförs som AI-webbplatsbyggare.

Vi testade ut 7 av de bästa AI-webbplatsbyggarna:

 1. Wix ADI – Den bästa AI-webbplatsbyggaren
 2. Bokmärke – Helt automatiserad webbplatsbyggare
 3. Leia – webbplats för byggnad av artificiell intelligens
 4. Dolphin – Intelligent webbplatsbyggare av Jimdo
 5. b12 – Människorassisterad AI-webbplatsbyggare
 6. Zyro – AI-driven teknik för småföretag
 7. Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Generellt sett är det ingen stor skillnad i hur båda systemtyperna fungerar, men när det gäller detaljerna skiljer sig tillvägagångssätten dock. Vid lansering av webbplatser baseras varje tjänst på alternativen för dess redigerare (widgetar, block, stilar). Därför finns skillnaden i resultaten. Låt oss gå igenom Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin och Firedrop som prover av aktiva tjänster och karakteriserar var och en av dem i detaljer.

Wix ADI – Den bästa AI-webbplatsbyggaren

Wix ADI

Wix ADI (Konstgjord designintelligens) – är den bästa AI-baserade webbplatsbyggaren. Det är ett pålitligt myndighetsverktyg som Wix webbplatsbyggare erbjuder för att säkerställa maximal bekvämlighet, användarvänlighet och hög hastighet för webbplatsutveckling. Genom att använda den avancerade funktionen kan du skapa en fullständig webbplats med bara några klick och utan kodning inblandad. Wix ADI är enkelt och intuitivt för alla – allt du behöver är att följa de riktlinjer som systemet genererar och titta på hur det skapar en webbplats för dig.

Wix ADI kännetecknas av uppsättningen integrerade funktioner som bidrar till enkel och snabb webbutvecklingsprocess. Här är några av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos webbplatsbyggaren:

 • Detaljerade riktlinjer – Webbplatsbyggaren kommer med den informativa steg-för-steg-tutorialen, som använder informationen du skickar in för att skapa projektet du förväntar dig att utnyttja på lång sikt;
 • Automatiserad process för skapande av webbplatser – Om du bestämmer dig för att arbeta med Wix ADI kommer systemet att erbjuda en uppsättning frågor, svar som kommer att användas ytterligare som grund för utvecklingen av din projektmall. Frågorna kommer att beröra vilken typ av webbplats du behöver, en uppsättning nödvändiga funktioner (webbplats typ, funktionalitet), företagsnamn, dess fysiska plats, kontaktdata (sociala nätverk, e-post, telefon, fax, logotyp);
 • Enkel webbplatsutveckling – Det tar i allmänhet ungefär en halvtimme att lansera en webbplats med Wix ADI. Enkla riktlinjer som genereras av systemet hjälper dig att genomföra uppgiften med lätthet. Så snart du besvarar de nödvändiga frågorna hittar systemet automatiskt information om ditt företag på webben och du måste bekräfta det. Vad du får på lång sikt är en färdig webbplats med en sida som kommer med bilder och innehåll som du ytterligare kan ersätta med dem du vill se där;
 • Snabb anpassning av projekt – Rätt efter att du har godkänt mallen kan du manuellt ersätta det tillgängliga innehållet med din egen affärsrelaterade information. Du kan snabbt redigera ett block eller gå vidare till den fullständiga versionen av Wix-redigeraren.

Wix ADI anses med rätta vara en av de bästa samtida AI-baserade webbplatsbyggarna. Kostnaden för att använda verktyget beror generellt på den prenumerationskostnad du väljer för ditt projekt. För närvarande erbjuder Wix två betalningsalternativ, nämligen standard- och affärs- / e-handelsplaner. Varje prenumerationspaket har sina egna planer som inkluderar gratis domännamn som en bonus. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo och når $ 39 / mo, medan affärsplanernas kostnad startar från $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

Bokmärke – Helt automatiserad webbplatsbyggare

Bokmärke

Bokmärke – är en av de mest fantastiska och lättanvända AI-drevna webbplatsbyggarna, vilket skapar modernt, innovativt och enastående intryck på grund av dess unika webbdesignmetod och avancerade funktionsuppsättning. Systemet är främst inriktat på utveckling av affärswebbplatser, webbutiker, portföljer och målsidor med responsiv design.

När du arbetar med webbplatsbyggaren, gör dig redo att träffa AIDA – den kvinnliga bilden, som är förkroppsligandet av bokmärke AI. AIDA förkortning står för assistent för konstgjord intelligens. Tjänsten är en trevlig webbplatsbyggare med en visuell redigerare och därmed kommer den med en teknisk bas som behövs för att skapa webbplatser av hög kvalitet. AIDA har kombinationen av en populär dra-och-släpp-teknik och den avancerade AI-baserade webbdesignstrategin inriktad på utveckling av avancerade funktionsrika projekt av förstagenter och experter på webbdesign. Webbplatsbyggaren förtjänar med rätta att inkluderas i listan över de bästa AI-webbplatsbyggarna. Titta på listan över dess funktioner och höjdpunkter som gör att den sticker ut från mängden:

 • Snabb och enkel webbdesignprocess – Processen att arbeta med AIDA är ganska enkel och snabb: bara be systemet “AIDA SHOW ME HOW” för att börja arbeta med det. Läs för att svara på några frågor, välj den nisch du är specialiserad på (det finns för närvarande cirka 750 affärsmöjligheter tillgängliga här), layout och stilinställningar. Ange ditt företagsnamn för att låta AIDA använda data för att generera din webbplats på cirka 30 sekunder.
 • Automatiserad webbplatsutveckling – Verktyget fyller automatiskt din webbplats med block som kallas “fokus” här och det kommer också att välja den mest lämpliga färgpaletten och designanpassningselement, som matchar ditt projekt mest av allt. Strax därefter omdirigeras en användare till redaktören, där AI lägger till vackra animationer i realtidsläge tillsammans med funktionella block på webbplatsens sidor;
 • Effektiva tips och riktlinjer – Systemet ger dig tips om hur du effektivt kan lägga till och anpassa webbsidor och sektioner, ersätta tillgängliga mediefiler och bilder med dina egna, lägga till, ta bort eller justera positionerna för moduler på webbsidor, ställa in SEO-parametrar och slutföra andra måste-ha steg som påverkar det slutliga resultatet;
 • Unik mallvariabilitet – Till skillnad från vanliga webbplatsbyggare erbjuder bokmärken inte en färdiggjord mallsamling. Detta är AIDA, som erbjuder unik mallvariabilitet. När du använder verktyget kommer du att stöta på mångsidiga responsiva integrerade teman;
 • HTML Сode-inbäddning – Bokmärke möjliggör också inbyggnad av HTML-kod. Detta är en anmärkningsvärd fördel för alla som är bekanta med programmeringsgrunderna. Funktionen låter dig skapa och publicera anpassningsbara projekt med unik design.

Du kan använda bokmärken utan kostnad, men systemet kommer med vissa begränsningar i det här fallet. För att öka projektets prestanda kan du uppgradera till en av de betalda prenumerationer som webbplatsbyggaren erbjuder sina användare. Deras kostnad motsvarar motsvarande $ 11,99 / mo och $ 24,99 / mo.

Prova bokmärken gratis

Leia – webbplats för byggnad av artificiell intelligens

Leia

Leia – är ett annat kraftfullt exempel på den AI-baserade webbplatsbyggaren. Systemet hjälper till att starta och hantera rena specialanpassade projekt från början inom en minut eller två. Det gör det möjligt att skapa och publicera vackra responsiva webbplatser för alla typer av företag.

Allt du behöver göra är att beskriva hur ditt projekt ska se ut, specificera de funktioner det ska ha och välja de detaljer som är viktiga för dess design och prestanda. Då kan du luta dig tillbaka i din plats och se hur Leia automatiskt utformar webbplatsen för dig baserat på den information du skickar in när du besvarar frågorna. Det som är intressant, Leia kan självständigt utforma, koda och sedan göra ditt projekt live. Här är de funktioner som gör att Leia sticker ut från mängden:

 • Unik webbplatsdesign – En av de obestridliga Leia-fördelarna är det faktum att det inte bara säkerställer en intuitiv webbdesignprocess, utan också låter dig skapa personlig webbdesign. Som ett resultat är projekt som har startats med systemet inte alls likadana och du hittar inte webbplatser som ser lika ut här;
 • Röstkommandon – Leia börjar arbeta med webbplatsutvecklingsprocessen efter ett användarröstkommando. Det du behöver är att trycka och hålla ned ikonen som visas på mitten av hemsidan för att ange vilken typ av webbplats du tänker starta. Strax efter det kommer systemet att välja den bästa mallen och stilen för den. Om du av någon anledning inte kan använda röstkommandoalternativet tillåter systemet att ange affärsinformation i det manuella läget;
 • Intuitiv webbdesignprocess – Innan du bygger en webbplats för dig genererar systemet ett par frågor du behöver svara för att ge så mycket information om ditt företag som möjligt. Ju mer detaljerade svaren är – desto mer professionellt kommer ditt projekt så småningom att se ut. Om du inte vill besvara frågorna kan du hoppa över dem och fortsätta direkt till din webbdesignprocess utan några avgifter.

Leia har en fri plan som du aldrig kan använda för att testa systemet, men dess funktionalitet ligger definitivt bakom Wix och Bookmark. För att få tillgång till systemhöjdpunkter eller extrafunktioner erbjuds du att uppgradera till ett av de betalda prenumerationerna – antingen Pro- eller affärsplaner. Deras kostnad utgör $ 4,17 och $ 6,67 per månad.

Prova Leia gratis

Dolphin – Intelligent webbplatsbyggare av Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – är en intelligent webbplatsbyggare som drivs av Jimdo. Detta är ett perfekt verktyg för användare som letar efter enkla alternativ för webbskapande för att starta och hantera affärsprojekt, webbplatser med en sida osv. Kärnan i att använda tjänsten går till att besvara de automatiskt genererade frågor som systemet kommer att använda vidare för bygga en webbplats.

Dolphin webbdesignprocess realiseras i form av AI-chatten, där systemet ber en användare att ge svar på de frågor som det automatiskt genererar. Därför måste du ange ditt företagsnamn, nisch, konton för sociala nätverk, logotyppreferenser osv. Vad som är viktigt, systemet kommer inte att fråga om dina designpreferenser – det är ansvarigt för valet av färgschema och andra relaterade nyanser. Om du vill veta mer om Dolphin-funktioner kan du ta dig tid att granska dess viktigaste funktioner:

 • Intuitiv webbdesignprocess – Dolphin utför din sökning online med ditt namn och erbjuder sedan att bekräfta ditt val av företag bland de tillgängliga varianterna. AI analyserar sedan informationen och väljer individuellt stilen för din framtida mall. Om du har ett socialt nätverkskonto kommer det att vara ett perfekt bidrag till informationsvärdet för ditt projekt. Dolphin hittar det för att ytterligare använda den tillgängliga informationen när man bygger en webbplats;
 • Individuell mallval – Du kommer att erbjudas att ange den nisch du fokuserar på för att låta systemet välja de mest lämpliga mallarna som matchar din branschspecialisering. Du kommer också att kunna ladda upp din företagslogotyp till en nygenererad webbplats för att göra den igenkänd på webben;
 • Mobiloptimering – Webbplatser som lanseras med Dolphin är mobiloptimerade och kan ses på olika mobila och stationära enheter. Dessutom kan du använda den mobila Jimdo Boost-appen för att ta reda på din webbplatsstatistik, inklusive trafikinfo samt detaljerade tips om ytterligare webbplatsreklam. Dessa data hämtas från integrerad Google Analytics.

Jimdo kommer med måttlig prissättningspolitik. Den har en gratis plan och fyra betalda prenumerationer, vars kostnad varierar mellan $ 9 / mo och $ 39 / mo.

Prova Dolphin gratis

b12 – Human-Assisted AI Website Builder

B12

B12 – är en humanassisterad webbplatsbyggare som drivs av Artificial Design Intelligence som hjälper dig att starta alla projekt inom en minut. Systemet driver för närvarande över 1,5 miljoner webbplatser över hela världen, som alla är unika, personliga, lyhörda och nischspecifika.

För att starta en webbplats med B12, behöver du bara registrera dig i systemet, svara på några frågor relaterade till din affärsnisch för att låta AI genomsöka webben och ett anpassat utkast till ditt projekt. Du kommer att granska utkastet och dela feedbacken med designern, som kommer att arbeta vidare med din projektanpassning. Som ett resultat får du den färdiga webbplatsen skräddarsydd efter dina behov om en vecka eller så. Det är hög tid nu att få fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Mänsklig assistent AI – Plattformen använder kombinerad webbdesignmetod, vilket innebär att ditt projekt initialt skapas av den integrerade AI-assistenten, medan experterna manuellt kommer att slutföra projektet tills det är 100% klart;
 • Professionellt stöd – Kundtjänstgruppen för tjänsten utvärderar och granskar din webbplats efter att den är redo att regelbundet ge personliga månatliga rekommendationer. Denna information är viktig när det gäller ytterligare tillväxt och marknadsföring av ditt företag;
 • SEO-optimering – AI-assisterade SEO-experter är dedikerade till att se till att din webbplats når kunderna och tål nischtävling. B12 SEO-proffs granskar dina projektresultat varje månad för att ge rekommendationer om effektiv förbättring av SEO-positioner. Detta är ett praktiskt erbjudande för nybörjare;
 • Integrerad verktygset – B12 ger tillgång till den robusta och växande sviten med verktyg som hjälper dig att skapa tillförlitlig webb närvaro för att nå fler kunder. Dessa inkluderar professionell designanpassningsverktyg, e-handelsalternativ, bild / video berättarverktyg, innehåll / import / exportalternativ, SEO, copywriting, mobiloptimering, anpassade CSS / HTML-verktyg samt bloggning, social marknadsföring och omfattande boknings- / schemaläggningsalternativ.

B12 har en gratis plan som gör det möjligt att skapa ett projekt gratis. Dessutom finns det fyra betalda alternativ (Grundläggande, premium-, SEO- och SEO Pro-planer), vars kostnad varierar mellan $ 26 och $ 224 per månad.

Prova B12 gratis

Zyro – AI-driven teknologi för småföretag

Zyro

Zyro – är en modern webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa professionella och fullständiga projekt på nästan ingen tid. Inga färdigheter eller tidigare kunskaper om webbdesign behövs för att skapa en webbplats med plattformen. Till och med en nybörjare kan lansera en webbplats med systemet enligt de riktlinjer som det automatiskt genererar. Systemet är verkligen användarvänligt, intuitivt och funktionsbelastat.

Med Zyro webbplatsbyggare kan du få ditt företag online i flera enkla steg. Det du behöver är att välja mallen, anpassa den till din smak, generera AI-innehåll eller lägga till din egen företagsinfo. Så snart allt är klart, bör du bara publicera projektet och arbeta med dets ytterligare marknadsföring. Zyro har flera fördelar som bidrar till marknadsföringen:

 • AI Content Generator – Webbplatsbyggaren använder kraften från Artificial Intelligence för att skriva webbplatsinnehåll för dig. Den integrerade AI-författaren skapar omedelbart webbplatstext för dig baserad på den information du skickar in på begäran. Det genererar också automatiskt bilder, videor och andra mediefiler;
 • AI Heatmap Tool – Det integrerade AI Heatmap-verktyget förutsäger hur dina besökare ser webbplatsen och bläddrar. Det definierar också innehållet som är i fokus för besökarnas uppmärksamhet. Detta låter dig ordna dina webbplatselement på det mest exakta sättet för att maximera konverteringsgraden;
 • Responsiva mallar – Webbplatsbyggaren låter dig välja mellan flera fördesignade responsiva mallar, som ger redigeringsalternativ för dra och släpp och massor av designanpassningsfunktioner;
 • SEO-optimering – Webbplatsbyggaren är SEO-vänlig, vilket innebär att alla webbplatser som skapats med den är SEO-optimerade som standard. Systemet tillåter emellertid också justering av SEO-inställningar eftersom du behöver för att öka din webbplats tillgänglighet och ranking av sökmotorer;
 • Logo Maker – Zyro erbjuder en möjlighet att använda en gratis Logo Maker som låter dig designa din egen professionella affärslogotyp utan någon formgivarehjälp. Du kommer att kunna anpassa varje logotypelement så att det speglar din varumärkesidentitet.

Zyro erbjuder bara två planer. Den första är gratis, medan den andra bara kostar $ 2,99 / mo. Betald prenumeration omfattar funktionerna i den gratis planen och den erbjuder dessutom alternativ som låter dig starta ett fullständigt projekt med lätthet.

Prova Zyro gratis

Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Firedrop

Firedrop – är tjänsten, som initialt positionerade sig som AI-webbplatsbyggare, med Sacha – den lokala AI-versionen – som en virtuell assistent vars uppgift var att hjälpa en användare att utforma en webbplats via livechattkommunikation. Assistenten används dock inte längre för webbplatsutveckling. Istället använder plattformen den senaste tekniken för konstgjord intelligens för att automatiskt generera ett projekt för att möta dina behov.

Firedrop garanterar automatiserad webbdesign och redigeringsprocess. Din uppgift är att definiera den nisch du är intresserad av och din virtuella assistent kommer att ge en länk till den mest lämpliga varianten. Du kan lägga till avsnitten manuellt och fylla dem med innehåll i en enkel och bekväm redigerare. Systemet fungerar faktiskt som ett informationscenter och ger hjälp i valet av stil, sidhuvudbild, namn och andra liknande element.

AI-genererad webbplats – Vad är skillnaden?

Med den ökande mängden AI-webbplatsbyggare, uppstår frågan: är det någon skillnad mellan webbplats som genereras med dessa system och de som skapats med standard webbplatsbyggare? Svaret är nej! Det finns ingen skillnad mellan kvalitetsfunktionaliteten och designen för båda typerna av webbplatser alls.

Det huvudsakliga målet med att använda AI-driven webbbyggnadsverktyg är att förenkla processen för webbutveckling för förstagenter, som aldrig har hanterat några webbplatsbyggare alls. Användning av dessa system eliminerade behovet av programmeringskunskap och minskar därmed särskilt risken för att blanda upp något.

Som nybörjare måste du bara svara på en uppsättning färdiga frågor relaterade till ditt företag för att ge den information plattformen kommer att använda vidare för att automatiskt bygga en webbplats för kvalitet. Processen att lansera samma webbplats med en vanlig webbplatsbyggare kan vara mer komplicerad och tidskrävande för en oerfaren användare. Det är den enda skillnaden som skilde dessa typer av system.

AI vs webbutveckling

När det gäller introduktionen av AI i byggnadsdesign har det massor av obestridliga fördelar. Den avancerade tekniken minskar den tid som krävs för framgångsrik skapande av webbplatser utan att kompromissa med resultatet. På grund av den integrerade algoritmen som använder den skickade informationen för vidare uppstart av webbplatsen, använder användare en möjlighet att få ett fullständigt projekt på mindre än ingen tid och utan kodningsfärdigheter alls. Samma effekt kan inte utnyttjas när man använder standardmetod för webbdesign.

AI-tekniken upplever sin uppgång och introduktionen av webbplatsbyggare har gjort att Artificial Intelligence-verktyget inte är ett infall, utan en fantastisk verklighet. Det är för närvarande omöjligt att starta komplexa webbplatser, men det är fullt möjligt att bygga små till medelstora projekt med det. Detta fungerar särskilt bra för nybörjare, som är oerfarna i nyanser av webbplatsutveckling men ändå har för avsikt att starta kvaliteten tilltalande webbplatser med värdefulla prestanda. AI-baserad design betyder också mycket för SaaS-tjänster som gör det möjligt att öka webbplatsens individualitet när man praktiserar den stora webbutvecklingsstrategin.

Slutsats

Från och med idag är den konstgjorda intelligensen för webbplatsbyggare på det första stadiet av dess utveckling. Arbeta med sådana system liknar slutförandet av ett test, där du väljer den riktning resultatet kommer att hålla sig till beroende på dina svar.

Vilken är din favoritfärg? – Grön. Och du ser hur den automatiskt skapade webbplatsen belyser de viktigaste elementen med en trevlig grön färg. Är det magi? Säkerligen inte. Du kommer att känna magin när en webbplatsbyggare ställer en fråga som “Ge 3 länkar till webbplatserna från den nisch du föredrar”. Strax efter att du gör det tillämpar systemet sin komplexa analysprocess och genererar wow-resultatet. Detta är AI och hela webbbyggnadsindustrin är på väg till det.

Vad är slutsatsen då? Vi kommer sannolikt att få fullständiga AI-tjänster från de ledande nischutvecklarna av webbplatsbyggare på cirka 2-3 år. Dessa system kommer att leta efter information, analysera den, göra prognosen och fortsätta att delta i webbplatsens utvecklingsprocess även efter publiceringen.

Databaser, servrar, självlärande system med komplexa anslutningsnätverk. Smarta chefer, generativ design, avancerad automatisk marknadsföring – dessa funktioner kommer i tid. Starten har redan gjorts. I dag bevittnar vi trenden. Vissa webbutvecklare imiterar det, medan andra verkligen försöker skapa en helt ny användbar teknik.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map