Bästa billiga webbplatsbyggare

Billiga webbplatsbyggare


Skapa webbplats är en ganska komplicerad och tidskrävande process som involverar ett antal måste-ha steg. Om du är medveten om kodningsnyanser och har viss webbdesignbakgrund kommer du knappast att få problem med att slutföra uppgiften.

Men tänk om du är en nybörjare och det här är din första webbdesignupplevelse? I det här fallet går du inte utan att använda webbplatsbyggare, som är på väg upp idag.

Webbplatsbyggare omfattar flera viktiga funktioner och hjälper till att utföra ett antal webbdesignuppgifter åt gången. De gör det möjligt att starta ett fullständigt projekt utan någon kompetens eller expertis som krävs för att göra det.

Du kan stöta på allt-i-ett-system som gör det möjligt att skapa alla typer av projekt såväl som specialiserade plattformar, vars funktionsuppsättning går till skapandet av en viss webbplatstyp (onlinebutiker, portföljer etc.).

De flesta moderna webbplatsbyggare är ganska prisvärda och många av dem följer den så kallade freemium-metoden. Det senare innebär användning av en gratis provversion (eller en gratis plan) av den valda plattformen för att ytterligare uppgradera till ett av premiumabonnemangen.

Vi testade ut 10 av de billigaste webbplatsbyggarna:

 1. Wix – den billigaste webbplatsbyggaren (det är GRATIS)
 2. uKit – Webbplatsbyggare med låg kostnad för småföretag
 3. WordPress – Billigaste webbplatsplattform (CMS)
 4. Bluehost – Billig webbhotell med inbyggd webbplatsbyggare
 5. Shopify – Affordable Online Store Builder
 6. Bokmärke – Lågpris AI-webbplatsbyggare
 7. IM Creator – helt gratis för icke-vinst
 8. Sellfy – Budget e-handelsplattform för skapare
 9. Ucraft – Billig och enkel webbplatsbyggare
 10. Weblium – Billigt webbplatsbyggare med AI-design

För att hjälpa dig hitta en riktigt billig webbplatsbyggare och webbhotell skräddarsydd efter dina personliga behov beslutade vi att göra en informativ undersökning och göra upp vårt eget betyg av de billigaste webbplatsbyggarna som finns tillgängliga där ute. Här hittar du den billigaste plattformen som fungerar bäst för dina individuella webbdesignbehov. Låt oss komma igång nu.

Wix – den billigaste webbplatsbyggaren (det är GRATIS)

Wix webbplatsbyggare

Wix – är den billigaste webbplatsbyggaren, som låter dig starta olika typer av projekt som skiljer sig åt i komplexitet, storlek, funktionalitet, design och budget. Systemet är en av de mest prisvärda lösningarna för moderna webbbyggnader och det erbjuder en omfattande uppsättning funktioner för att möta alla webbbyggnadsbehov.

Webbplatsbyggaren har utnyttjat global popularitet och erkännande på grund av dess kraftfulla och innovativa Wix ADI-verktyg. Det tillåter att skapa webbplatser på det mest intuitiva, automatiserade och problemfria sättet baserat på det innehåll du kommer att tillhandahålla på begäran.

En annan höjdpunkt i tjänsten är dess App Market som kommer med gratis och betalda widgetar du kan välja och integrera på din webbplats för att förbättra dess prestanda. Men om du har tid och lust kan du använda det avancerade Wix Corvid App Builder för att skapa dina egna applikationer.

För att förbättra din webbplats funktionalitet kan du också prova omfattande Wix-blogg- och e-handelsfunktioner. För bättre marknadsföringssyften avslöjar Wix en möjlighet att använda sin avancerade Ascend allt-i-ett-affärslösning.

Från och med idag har Wix separata planer för standardprojekt och e-handel / affärsprojekt. Det finns också en gratis plan som aldrig går ut och som låter dig skapa webbplatser för att förbättra och testa dina färdigheter för det obegränsade tidsintervallet. Titta på listan över betalda prenumerationer som webbplatsbyggaren erbjuder:

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – för personligt bruk, frånvaro av annonsbannrar, gratis värd och domännamnsanslutning;
 • Obegränsad ($ 17 / mo) – för företagare och frilansare, 10 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd;
 • Proffs ($ 22 / mo) – för komplett online-varumärke, 2 timmars videolagringsutrymme, inbyggd Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – För VIP-projekt, professionell logotyp, första prioritetsstöd osv.

Affärs- / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – Accept av betalningar online;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – integrerad e-handel, affärsutvecklingsverktyg, avancerade affärsappar för företagare;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – obegränsad bandbredd och lagringsutrymme för video, komplett Wix Suite;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som ger högsta funktionalitet och maximal mängd webbutvecklingsverktyg.

Alla planer har ökat lagringsutrymme, online betalningsaccept för alternativ, olika betalningsmetoder, frånvaro av Wix-annonser, anpassad domännamnsanslutning och andra viktiga funktioner. Webbplatsbyggaren är också känd för sina vanliga bonusar, rabatter och specialerbjudanden som så småningom låter dig spara stort. Webbplatsbyggaren kommer dessutom med 14-dagars pengarna tillbaka-garanti som låter dig känna dig säker på prenumerationen du går till.

Prova Wix gratis

uKit – Webbplatsbyggare med låg kostnad för småföretag

uKit webbplatsbyggare

uKit – är en av de billigaste webbplatserna för småföretag. Att arbeta med systemredigeraren är helt enkelt: byggaren domineras av en förhandsgranskning av din webbplats så att du omedelbart kan se alla dina redigeringar i aktion. Tjänsten erbjuder också en uppsättning integrerade widgetar som kan öka din webbplats prestanda.

Med webbplatsbyggaren kan du skapa en mängd olika projekt, inklusive personliga sajter, portföljer, bloggar, företagswebbplatser, målsidor och till och med webbbutiker (uKits handel genomförs via integrationen med Ecwid eller anslutning av eCommerce-plugin).

Webbplatsbyggaren erbjuder nu en uppsättning användbara widgetar som kan föra varje webbplats till den helt nya nivån. Vissa av dessa widgetar inkluderar uCalc Online Calculator, PRO Tables widget, “Tidslinje” och “Steg”, Google Maps, widget för socialt nätverk och mer. uKit har också nyligen introducerat SendPulse- och AmoCRM-funktioner.

Det finns också en möjlighet att ansluta en gratis SSL-certifikat till ditt domännamn för att öka säkerheten och konfidentialiteten för den information som tillhandahålls. Med uKit kan du tilldela tillfälliga åtkomsträttigheter för webbplatshantering till andra teammedlemmar du samarbetar med. Den totala varaktigheten för den tillfälliga åtkomst till webbplatsen utgör upp till 999 dagar.

uKit erbjuder en mycket enkel prisformel som avslöjas i sina betalda prenumerationer. Webbplatsbyggaren har för närvarande fyra planer komma till överkomliga priser erbjuder ändå en komplett funktionsuppsättning som behövs för att starta och hantera professionella projekt för personlig och affärsmässig användning. Här går de:

 • Minimal ($ 4 / mo) – över 200 professionella mallar, skapande av säkerhetskopieringswebbplatser, obegränsat lagringsutrymme för disk, obegränsat sidnummer, SMS-meddelanden, anpassad domännamnanslutning, support 24/7
 • Grundläggande ($ 8 / mo) – livechatsupport, integrerad Google Analytics, frånvaro av upphovsrättstecken, premiumdesign, kraftfulla statistikspårningsverktyg;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerade e-handelsverktyg, godkännande av onlinebetalningar, omfattande inställningar för kundvagn, val av valutor, betalnings- / leveransalternativ;
 • Proffs ($ 12 / mo) – kraftfull e-handelsfunktion, anpassad kodintegration, val av anpassat färgschema osv.

uKit har ingen gratis plan men det kommer med en 14-dagars provperiod som låter dig testa hela systemuppsättningen utan kostnad alls. Webbplatsbyggaren ger också ett trevligt rabattsystem när du betalar för 3, 6, 12 eller 24 månader med engångsbetalning. Ju längre tid abonnemanget är – desto större blir rabatten. Alla betalade planer inkluderar obegränsad värd.

Prova uKit gratis

WordPress – Billigaste webbplatsplattform (CMS)

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är en av de billigaste Innehållshanteringssystem. Dess tillämpningsfär kom ursprungligen till bloggdesign. När tjänsten fortsatte att utvecklas fick den popularitet hos användare som en allt-i-ett-lösning för att skapa olika typer av projekt, inklusive portföljer, företagswebbplatser, målsidor, onlinebutiker etc..

WordPress-funktionalitet och popularitet förklaras av dess överflödiga integrationsalternativ. För att få ut mesta möjliga av din webbbyggnadsprocess går du inte utan att integrera plugins och mallar, som är specifikt utformade för att komma till olika nischer. Denna uppgift kan emellertid vara en utmaning för oerfarna användare som aldrig har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare.

CMS är gratis, men du bör vara redo att investera i plugins, teman, domän och hosting. Den slutliga kostnaden beror främst på planerna för värdleverantör. Således utgör en standardkostnad för ett populärt .com-domännamn cirka 10-15 dollar per år. Ytterligare domänförlängning kommer att bli något billigare – cirka 5-15 $ baserat på villkoren och prispolicyn för den registrator du väljer. Tänk på att domäner finns i andra zoner (som .klubb eller .net, till exempel) kan kosta dig lite mer – cirka $ 20 per år.

Om du vill få ut mesta möjliga av din WordPress-webbplats kommer du inte att gå utan plugin-integration. Det finns många gratis WP-plugins tillgängliga i det globala nätverket, vilket kommer att vara mer än tillräckligt för starten. Men inte alla är helt säkra för ditt projekt. För att undvika problem med bedrägerier och skadlig programvara är det vettigt att välja betalda plugins, vars kostnad varierar från $ 15 och upp till $ 200 per varje plugin. Vissa av dem köps en gång för livet, medan andra tar ut månatliga / årliga avgifter för deras användning.

När det gäller kostnaden för värd kommer det att bero på priset på en plan du så småningom kommer att gå för. En av de mest rimliga värdlösningarna (och den som rekommenderas av WordPress) är Bluehost. Detta är en pålitlig, funktionsladdad och kostnadseffektiv plattform som erbjuder följande prissättningsalternativ:

 • Grundläggande ($ 2,95 / mo) – tillåter värd endast en webbplats, 50 GB lagringsutrymme, gratis WordPress-uppdateringar, obegränsad trafik och bandbredd, gratis SSL-anslutning;
 • Plus ($ 5,45 / mo) – tillåter värd för det obegränsade antalet webbplatser, $ 200 för avancerade marknadsföringsalternativ, obegränsat lagringsutrymme och bandbredd, obegränsad e-postkonton och domäner;
 • Val ($ 5,45 / mo) – skydd mot skräppost, förbättrad domänskydd, säkerhetskopiering av webbplatser osv.

Bluehost har också ett trevligt erbjudande för alla sina prenumeranter. Systemet gör det möjligt att ansluta och använda ett gratis domännamn under ett år. Så snart denna tidsperiod upphör kommer domänen att kosta cirka 12-14 dollar per år, vilket också är ett ganska bra erbjudande.

Prova WordPress nu

Bluehost – Billig webbhotell med inbyggd webbplatsbyggare

Bluehost

Bluehost – är en pålitlig och populär webbhotellleverantör som har fått fantastiskt rykte på grund av de funktioner som tillhandahålls. Tjänsten är värd nummer ett, vilket är rekommenderas för WordPress. Värden driver för närvarande över 5 miljoner webbplatser över hela världen och det är det faktum som redan talar för sig själv.

Bluehost tillhandahåller ett omfattande urval av funktioner som kommer till överkomliga priser. Dessa inkluderar kraftfull och pålitlig kundsupport dygnet runt, avancerade appar för e-handelsprojekt, tillägg för affärsprojekt etc..

Bland plattformens obestridliga höjdpunkter är det vettigt att nämna sin intuitiva kontrollpanel som är lätt att behärska och navigera, snabb sidhastighet, stark upptid, säkerhet och flexibilitet. Bluehost ger tillgång till den enorma marknaden, där du kan komma över och välja flera applikationer, skript, lägga till och widgets för avancerad anpassning av webbplatsen. Systemet erbjuder dessutom innehållsmarknadsföring och lokaliserade SEO-strategier för bättre marknadsföring av webbplatser.

På tal om prisplaner erbjuder Bluehost tre typer av prenumerationer. För att ta reda på mer om var och en för att kunna välja den lämpligaste lösningen, titta på prenumerationsplanerna:

 • Grundläggande ($ 2,95 / mo) – tillåter värd endast en webbplats, 50 GB lagringsutrymme, gratis WordPress-uppdateringar, obegränsad trafik och bandbredd, gratis SSL-anslutning;
 • Plus ($ 5,45 / mo) – tillåter värd för det obegränsade antalet webbplatser, $ 200 för avancerade marknadsföringsalternativ, obegränsat lagringsutrymme och bandbredd, obegränsad e-postkonton och domäner;
 • Val ($ 5,45 / mo) – skydd mot skräppost, förbättrad domänskydd, säkerhetskopiering av webbplatser osv.

Prova Bluehost nu

Shopify – Affordable Online Store Builder

Shopify Startsida

Shopify – är den mest populära, professionella och fullständiga e-handelsprogramvara, som används för att starta och hantera små till stora onlinebutiker. Dess utbud av funktioner tillsammans med pålitlig kundsupport och flera riktlinjer gör det möjligt att starta webbbutiker av hög kvalitet även utan bakgrund eller expertis för webbdesign.

Som eCommerce-programvara skiljer sig Shopify ursprungligen från mängden på grund av dess rikliga och kraftfulla webbbutik byggverktyg. Dessa inkluderar avancerad bloggmotor, Live View-läge, omfattande synkroniseringsalternativ, uppladdningar och recensioner av CSV-filprodukter, flerspråkigt och flerkanalsstöd, övergiven återhämtning av kassan, SSL-certifiering, bedrägerisäkerhetsfunktion för Shopify-betalningar, introduktion av butikskod, high end Augmented Reality-funktion ertc.

Förutom de smala e-handelsfunktionerna erbjuder Shopify också avancerade marknadsföringsalternativ och verktyg. Dessa omfattar försäljningsstället (POS) programvara, tillgång till kundprofiler, Shopify Ping mobilapp, rik och regelbundet uppdaterad appbutik, Buy One Get One-rabatter, dynamisk utcheckning och Shopify Tap & Chip Reader, avancerade detaljhandelsfunktioner, åtkomst till Google Pay-tjänst, avancerad UPS Shopify Shipping-funktion och många fler.

Shopify tillhandahåller transparent prispolitik, erbjuder fyra huvudsakliga lösningar för att möta behoven och kraven i olika användarkategorier. Dessa inkluderar:

 • Grundläggande Shopify ($ 29 / mo) – 2 personalkonton, övergivna kundvagnsåtervinning, flera försäljningskanaler, alternativ för blogganslutning, gratis SSL-certifikat, manuell orderingång, bedrägeri-analys, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – 5 personalkonton, presentkort, professionella rapporter, 1-5 butiksplatser;
 • Advanced Shopify ($ 299 / mo) – 15 personalkonton, avancerad rapportbyggare, leverans i realtid, upp till 8 butikplatser.

Shopify har inte en helt gratis plan, men det finns en 14-dagars rättegång i stället som gör det möjligt att testa den integrerade funktionen för tjänsten utan att betala någonting alls.

Prova Shopify gratis

Bokmärke – Lågpris AI-webbplatsbyggare

Bokmärke

Bokmärke – är en prisvärd webbplatsbyggare som sticker ut från mängden på grund av dess kraftfulla verktyg för konstgjord designintelligens. Den innovativa tjänsten ger en möjlighet att skapa samtida projekt av olika slag och komplexitetsnivåer. Systemet kan effektivt användas för att designa och hantera lyhörd affärswebbplatser, avancerade portföljer, webbutiker och kvalitetsprojekt för personlig och professionell användning.

Den obestridliga höjdpunkten för webbplatsbyggaren är dess AIDA-assistent – det AI-baserade verktyget, som guider dig genom webbdesignprocessen och hjälper automatiskt att skapa ett projekt med avseende på dina behov. Du måste bara tillhandahålla ditt webbplatsrelaterade innehåll och systemet kommer att använda det medan du bygger ditt projekt.

En annan fördel med systemet är dess integrerad e-handelsmotor, som låter dig starta och uppdatera onlinebutiker med maximal användarvänlighet, bekvämlighet och pengarinvesteringar. Vad du också bör veta om bokmärke är att systemet är modulbaserat, vilket gör att du kan utforma din projektlayout både för e-handel och standardwebbplatser av flera innehållsblock som fungerar som widgetar. Detta förenklar hela webbutvecklingsprocessen för alla användarkategorier – både nybörjare och proffs för webbdesign.

Bokmärke har en gratis plan som har standardbegränsningar för antalet webbsidor du kan skapa, domänanslutning, e-handelsfunktioner och annonsbannrar. Om du räknar med att använda mer funktionalitet för ditt projekt kan du välja en av de betalda planer som webbplatsbyggaren erbjuder sina potentiella abonnenter:

 • Professionell ($ 11.99 / mo) – obegränsad bandbredd och lagringsutrymme, premiumstöd, avancerade SEO-alternativ, sidnummer, anpassningsbara sidfötter, gratis domänanslutning per 1 år, borttagning av annonsbannrar, lösenordsskydd;
 • Företag ($ 24.99 / mo) – Integrerade e-handelsverktyg, SSL-certifikatsanslutning, Android- och iOS-webbutikhantering, 1000 produktkort, PayPal-betalningsanslutningsfunktion, Ebay-handel etc..

Prova bokmärken gratis

IM Creator – helt gratis för icke-vinst

IM Creator webbplatsbyggare

IM Creator – är en SaaS-baserad webbplatsbyggare som ger den mest lojala prispolicyn. Systemet innebär inte medvetenheten om grunderna för kodning men det garanterar enkel och intuitiv webbdesignprocess. IM Creator används för att starta och hantera olika typer av webbplatser, inklusive bloggar, webbbutiker, målsidor, portföljer, personliga och affärsprojekt.

Plattformen har flera höjdpunkter. Hundratals gratis anpassningsbara responsiva mallar, användarvänliga gränssnitt, kraftfulla SEO- och HTML-integrationsalternativ är bland de starkaste punkterna i tjänsten. IM Creator kan också skryta med kraftfulla blogg- och e-handelsmotorer samt high end White Label-lösning för användare som är villiga att använda systemet för sina egna webbdesignbehov.

IM Creator har enastående prissättningspolicy för alla. Systemet är det helt gratis för icke-kommersiella ändamål och därmed tar det ingen avgift för projekt som utvecklats av studenter, konstnärer och användare som behöver icke-vinstdrivande webbplatser. Andra användarkategorier, inklusive företagare och företagare, har också en möjlighet att använda webbplatsbyggaren, men de måste uppgradera till en av de betalda planerna för att få ut mesta möjliga av tjänstens integrerade funktionsuppsättning. Titta på listan över prenumerationer som IM Creator erbjuder:

 • Årlig licens ($ 8 / mo) – ett domännamn, en webbplats, premium teknisk support, obegränsad bandbredd och disklagringsutrymme, integrerad e-handelsmotor, en gång per år som utgör $ 96 / mo;
 • Tvåårig licens ($ 11 / mo) – ett domännamn, en webbplats, premium teknisk support, obegränsad bandbredd och disklagringsutrymme, kraftfull e-handelsmotor, en gång halvårsbetalning som utgör $ 66 för 6 månader;
 • SSL-skyddad ($ 21 / mo) – ovan angivna funktioner plus SSL-certifikatanslutning till det domännamn du väljer.

Prova IM Creator gratis

Sellfy – Budget e-handelsplattform för skapare

Sellfy - Budget e-handelsplattform för skapare

Sellfy – är en budgeten e-handelsplattform för skapare, som är ganska lätt att använda och bekväm för alla företagare som är villiga att starta en webbutik med den. Systemet tillåter säljer fysiska eller digitala produkter via flera plattformar och sociala nätverk, som YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram och många fler. Sellfy kommer med ett stort antal funktioner som gör det möjligt att effektivt utforma, anpassa och presentera produkter som erbjuds till försäljning.

Webbplatsbyggaren är en allt-i-ett-e-handelslösning som gör det möjligt att designa en funktionell onlinebutik från början och utan några speciella kodningskompetenser. Det är upp till dig att skapa och anpassa produktlistor för att ytterligare bädda in dem på din webbplats, lägga till produktbeskrivningar och bilder, tilldela produktkategorier och länka dem till specifika produkter, anpassa den integrerade kundvagnen, justera betalnings- / leveransparametrar etc..

Sellfy ger tillgång till sin egen appmarknad, där du kan bläddra bland flera tillägg, widgetar, applikationer och tillägg som kan bidra till din webbutik. Emellertid är urvalet av tillgängliga appar på marknaden ganska begränsat och inkluderar Google Analytics, Facebook Pixel och Chat och Zapier för att nämna några. Dessutom tillåter plattformen att använda några av de integrerade marknadsföringsverktygen för att öka marknadsföringen av webbutiker. Dessa omfattar e-postmarknadsföringsalternativ, rabattlösningar, häpnadsväckande verktyg. Inbyggda analysinstrument som också finns tillgängliga i lager gör det möjligt att spåra marknadsföringsstatistik, resultat och annan information som krävs för att övervaka e-postmeddelanden, nya prenumeranter, allmän prestanda för webbshop, trafikkällor, transaktioner, konverteringsfrekvenser etc..

Vad gäller prissättningspolicyn har Sellfy inte en helt gratis plan men den erbjuder tre betalda prenumerationer att välja mellan. Dessa är följande:

 • Startplan ($ 19 / mo) – obegränsat antal produkter, noll transaktionsavgifter, omfattande anpassningsalternativ för webbbutiker, anpassad domännamnanslutning, rabattkoder osv .;
 • Affärs plan ($ 39 / mo) – Ytterligare 10 000 e-postkrediter, noll transaktionsavgifter, kraftfulla anpassningsalternativ för webbutiker, överlägsna funktionalitet, obegränsat produktnummer osv .;
 • Premiumplan ($ 89 / mo) – alla ovanstående funktioner plus gratis butikmigreringsalternativ, prioritetsstöd, produktförsäljning osv.

Dessa är de priser som debiteras för årsplaner och om du bestämmer dig att betala varje månad kommer kostnaden för prenumerationer att motsvara bli högre. Egentligen kan du spara upp till 34% av planens initiala kostnad vid årliga betalningar.

Prova Sellfy gratis

Ucraft – Billig och enkel webbplatsbyggare

Ucraft webbplats byggare

Ucraft – är en molnwebbplatsbyggare som gör det möjligt att lansera en flerspråkig webbplats till rimliga priser. Att behärska plattformen är lätt och snabbt för nybörjare och webbdesignproffs eftersom det kommer med en intuitiv instrumentpanel och bekväm webbprocess.

Med Ucraft kan du lansera enastående portföljer, företagswebbplatser och målsidor. Bland funktionerna som gör systemet lämpligt för dessa ändamål är det vettigt att nämna responsiv mallsamling, Logo Maker, Landing Page Builder, Designer Tools, Articles-app, eCommerce-funktion, flerspråkig support, omfattande integrationsfunktioner etc..

Det billigaste Ucraft-abonnemanget – Gratis webbplats – innebär inte någon pengarinvestering alls. Planen har dock många begränsningar som inte tillåter att få ut mesta möjliga av systemets funktionalitet. Ucraft ger dessutom åtkomst till den integrerade Landing Page Creator. Det är också gratis för alla användare som är villiga att starta och sedan självständigt hantera målsidor. Om du tänker utforma andra typer av webbplatser, kan du överväga att uppgradera till en av de betalda prenumerationerna. Dessa inkluderar:

 • Pro-webbplats ($ 10 / mo) – gratis värd, flerspråkigt stöd, anpassad domän, integrerad Google Analytics, 50 produkter, kodinbäddningsfunktion, gratis SSL-certifikat osv .;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – 1000 produkter, kraftfulla e-handelsverktyg, rabattkuponger, 0% transaktionsavgift osv .;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – obegränsade produkter, möjlighet att sälja på Facebook, Amazon och Ebay, omvänd moms osv.

Tänk på att betalda planer kommer med en 14-dagars kostnadsfri testversion som gör att du enkelt kan utforska och testa webbplatsfunktionens huvudfunktioner.

Prova Ucraft gratis

Weblium – Billigt webbplatsbyggare med AI-design

Bästa billiga webbplatsbyggare

Weblium – är en billig AI-driven webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa olika typer av tilltalande webbprojekt för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk. Webbplatser designade med systemet driver användarens uppmärksamhet på grund av deras mobiloptimering, anpassade integrationer, användarvänlig kundsupport, domänanslutningsalternativ, SSL-certifiering och andra funktioner som finns under huven. Du behöver inte vara en webbdesignpro för att starta och hantera projekt med Weblium eftersom systemet inte innebär någon kodningsförmåga.

En av de mest anmärkningsvärda höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är dess integrerade AI Design Supervisor. Det låter dig få ut det mesta av kraften från artificiell intelligens för att hjälpa dig att hålla fokus på de första webbdesignmålen. Systemet kommer automatiskt att anpassa din projektdesign till de ändringar du gör under webbutvecklingsprocessen. När du arbetar med skapandet av din webbplats får du tillgång till det omfattande grafiska galleriet som består av över 100 tusentals bilder, en kraftfull webbplatsstylhanterare som låter dig hantera de nödvändiga webbplatsinställningarna (temastilar, färgpalett, typsnitt osv.). Den integrerade mobiloptimeringsfunktionen som är tillämplig på alla systemmallar möjliggör en tilltalande visning av din webbplats på alla mobila och stationära enheter.

Weblium möjliggör också flera systemintegrationer för att göra din närvaro på nätet mer effektiv och tilltalande. Några av de tredje parts tjänster du kan integrera i dina projekt inkluderar MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks och mer. Dessutom är det möjligt att ansluta webbanalys, integrera kontaktformulär online, lägga till nya händelser till knapparna genom att använda populära tjänster, som Hotjar, Google Analytics och många fler.

Webbplatsbyggaren erbjuder måttlig prissättningspolicy för att möta behoven hos olika användarkategorier. Den har en gratis plan som låter dig prova webbplatsbyggaren och dess funktionsuppsättning. När det gäller de betalda prenumerationerna har systemet för närvarande två av dem. Dessa inkluderar:

 • Proffs ($ 8.25 / mo) – gratis domän för 1 år, flera bidragsgivare, obegränsad lagring, SSL-certifiering, AI Design Supervisor, anpassad kodintegration, frånvaro av systemannonser;
 • Landing Pro (en gång $ 196 betalning) – händelsespårningsfunktion, Google Analytics-integration osv.

Prova Weblium gratis

Hur man väljer en billig webbplatsbyggare?

Om du har för avsikt att starta en fullständig webbplats, men inser att du är pressad för pengar, kan du överväga att använda en av de billigaste webbplatsbyggarna listade ovan. Tänk dock på att varje webbplatsbyggare kommer med sina individuella fördelar och nackdelar, vilket kan påverka ditt slutliga val.

Således när du surfar på webbbyggnadsverktygen bör du börja kolla vad nischspecifikation detta eller det systemet har och huruvida det motsvarar dina faktiska behov av webbdesign. Om du planerar att starta en webbshop är det vettigt att välja antingen ett specialiserat system eller det som kommer med en kraftfull och säker e-handelsmotor / -plan. Detsamma handlar om andra typer av projekt.

Nästa aspekt som är värt att uppmärksamma är tillgängligheten till en gratis plan / rättegång. Webbplatsbyggare som erbjuder gratis planer innebär vanligtvis vissa begränsningar som inte tillåter att få ut mesta möjliga av projektfunktionen. Gratis planer och tester gör det dock möjligt att testa systemet innan du uppgraderar till det betalda abonnemanget. Detta betyder mycket när det gäller budgetekonomi.

Vad du också bör ta reda på är om plattformen innehåller ett gratis domännamn i sina betalda planer (särskilt den billigaste). Om det inte gör det, gör dig redo att ytterligare investera i köp av domännamn. Detta kan bli en av de avgörande faktorerna när man gör det slutliga valet.

Slutligen kolla in hela funktionen som ingår i de planer som webbplatsbyggare erbjuder och jämföra dem för att göra ett riktigt värdigt val. Det säger sig självt att den bästa webbplatsbyggaren inte behöver vara för billig. Det som är viktigast är att dess prissättningspolicy ska uppfylla dina webbdesigns behov och förväntningar. Detta är det säkra sättet att få en fullständig professionell webbplats.

Hur man skapar en billig webbplats

När det gäller webbplatsutveckling är det rätta valet av webbbyggnadsverktyget viktigast. Det är emellertid inte den enda aspekten att tänka på om du vill få en funktionsladdad webbplats till en överkomlig kostnad. Här är en snabb översikt över stegen du bör utföra för att få en värdig webbplats:

 1. Välj plattform – Det här är det första och det viktigaste steget som du inte går utan om du vill få framgång. Som nämnts ovan bör det slutliga valet baseras på systemets nischfokus, mål det används för, funktionalitet, kundsupport och designanpassningsalternativ och naturligtvis prissättningspolicy. Det senare bör inte bara passa in i din budget, utan det bör absolut täcka dina webbdesign förväntningar och krav.
 2. Bestäm domännamn och webbhotell – Om du väljer en webbplatsbyggare kommer detta steg att förenklas något för dig eftersom de flesta system erbjuder planer som kommer med integrerad värd och domän. Men om du bestämmer dig för att arbeta med WordPress, gör dig redo att ta hand om webbhotell och domänval på egen hand eftersom CMS inte erbjuder några integrerade lösningar.
 3. Välj en mall – Designval bör gå till behovet i ditt projekt. Lyckligtvis erbjuder de flesta webbplatsbyggare omfattande temansamlingar, av vilka många faller i temakategorier. Dessutom finns det ofta en möjlighet att välja en tom mall och anpassa den från grunden. Därför har du fler chanser att få en verkligt unik och personlig design. När du arbetar med CMS kan du möta en möjlighet att leta efter ett externt tematema – det finns många olika gratis och betalda mönster att välja mellan på nätet.
 4. Anpassa temat – Oavsett om du bestämmer dig för att arbeta med en webbplatsbyggare eller ett CMS så har du en uppsättning designanpassningsverktyg att välja mellan. Således har du en möjlighet att redigera webbplatselement, infoga mediefiler, integrera sociala mediekonton, ladda upp innehåll, bilder och andra obligatoriska element.
 5. Sätt in widgets / plugins – För att diversifiera din webbplatsdesign kommer du säkert att möta behovet av att integrera extra widgetar (när du arbetar med webbplatsbyggare) eller plugins (medan du arbetar med WordPress eller något annat CMS).
 6. Justera SEO-parametrar – Så snart du är klar med din anpassning av webbplatsdesign måste du ta hand om webbplatsens sökmotoroptimering. För att öka dina projektpositioner i sökmotorerna måste du justera de viktigaste SEO-parametrarna som finns på motsvarande sidor. Lyckligtvis är de flesta moderna webbbyggnadssystem SEO-vänliga, vilket minskar behovet av att skapa djupa SEO-parametrar.
 7. Publicera webbplatsen – Detta är det sista steget i hela webbutvecklingsprocessen. Det är dock meningsfullt att förhandsgranska projektet före publiceringen för att se till att det ser ut och fungerar korrekt. Är allting okej? Gå sedan vidare för att publicera din färdiga webbplats!

Slutsats

Idag behöver du inte en lastbil med pengar för att bygga en perfekt webbplats. Kodfria webbplatsbyggare göra processen med att skapa webbplatser så enkel som den blir för endast $ 3- $ 7 per månad utan några installationsavgifter. För det priset får du en webbplatsmall, säker hosting, själva webbplatsbyggnadsprogrammet och professionellt stöd.

Oavsett vilket system du så småningom bestämmer dig för, gör dig redo att investera en viss budget i webbplatsutveckling och dess ytterligare marknadsföring. Annars kommer det att vara nära omöjligt att få en fullständig webbplats som täcker alla dina behov. Lyckligtvis har modern webbdesignnisch många pålitliga och funktionella tjänster att erbjuda, vilket möjliggör valfrihet och säkerställer utmärkt resultat.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map