Bästa bröllopswebbplatsbyggare

Bästa bröllopswebbplatsbyggare


Oavsett om du vill dela din kärlekshistoria, förlovningsminnen, foton och videor av dig och din älskade, är en bröllopswebbplats det perfekta stället att börja.

Det kommer också att bli ett trevligt ställe att dela ditt schema för bröllopsdagar, listorna över inbjudna gäster, register, logistik och andra saker som ett bröllop är otänkbart utan. Det är en perfekt lösning för par som tänker nå två mål åt gången: hålla sina gäster medvetna om de avgörande bröllopsdagplanerna och kontrollera varje steg i förberedelseprocessen.

Det kan vara något överväldigande att bestämma när och var starta din bröllopswebbplats, om du aldrig har varit involverad i webbplatsbyggnad tidigare. För att hjälpa dig enkelt klara denna uppgift har vi analyserat och sammanfattat de mest populära och prisvärda alternativ för webbplatsbyggnad. Kolla in dem nu.

Vi testade ut 7 av de bästa bröllopswebbplatsbyggarna:

 1. Wix – den bästa bröllopswebbplatsbyggaren (Det är gratis)
 2. WordPress – Gratis CMS & Bröllopswebbplatsbyggare
 3. uKit – Enklaste webbplatsmakare för bröllopswebbplats
 4. Bluehost – den bästa värden för din bröllopswebbplats
 5. Knuten – Allt-i-ett-lösning för bröllopsplanering
 6. Minted Bröllop – Gratis bröllopswebbplatsbyggare
 7. Weddingwire – Enkel att använda plattform för bröllopsplatser

Har du rätt att börja arbeta på din bröllopswebbplats? Då är det hög tid att titta på de mest populära allt-i-ett och specialiserade bröllopswebbplatsbyggarna för att få en allmän uppfattning om funktionaliteten och användarvänligheten för båda systemtyperna.

Wix – den bästa bröllopswebbplatsbyggaren (Det är gratis)

Wix - den bästa bröllopswebbplatsbyggaren (det är GRATIS)

Wix – är den bästa och mest populära webbplatsbyggaren, som gör det möjligt att skapa en fullständig bröllopswebbplats, oavsett din webbdesignkompetens. Detta är den allra första tjänsten som kommer att tänka på när det gäller att skapa funktionsbelastade bröllopsprojekt. Detta beror på att plattformen har utmärkt sig som ett pålitligt webbbyggnadsverktyg med många avancerade funktioner och höjdpunkter som bidrar till en framgångsrik webbplatsutveckling. Här går de:

 • Bröllop mallar. Webbplatsbyggaren är känd för sin rika samling bröllopsmallar, som är gratis och mobilkänsliga som standard. Bröllopsteman är tillgängliga i kategorin “Händelser”. De är helt anpassningsbara, visuellt tilltalande och professionella. Gå bara till instrumentpanelen och bläddra bland ett brett urval av designanpassningsverktyg för att ge ditt bröllopsprojekt imponerande utseende. Du kan också använda den praktiska förhandsgranskningsfunktionen för att se mallen du tänker välja i detaljer. Det är viktigt eftersom Wix inte tillåter att byta teman under utvecklingen av webbplatsen. Ta en titt på de mest imponerande mallarna för bröllopswebbplatser:
 • Bröllop RSVP

  Bröllop RSVP

  Bröllopsinbjudan

  Bröllopsinbjudan

  Bröllopshändelse

  Bröllopshändelse

 • Bröllop Widgets och appar. Webbplatsbyggaren ger tillgång till flera widgetar och applikationer tillgängliga i Wix App Market. Välj de som kommer att bli ett perfekt komplement till din bröllopswebbplats och gå vidare med att integrera dem. Några av de appar du kan välja på inkluderar Wix Events, Wix Photo Album, Wix Weather, Kalender, Portfolio, Google Maps, Eventbrite, Countdown Clock, Moovit – Kartor och rutter, Sociala nätverksknappar, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Wix Pro Gallery, Wix Video etc..
 • RSVP-funktion. Med Wix kan du använda fördelarna med RSVP-funktionen som låter dig hålla kontakten med dina gäster, ta reda på deras idéer och avsikter samt få feedback från dem. Detta är ett måste-element för alla bröllopswebbplatser.
 • Register. Detta är ett annat avgörande element för en bröllopswebbplats som låter dig göra upp listan över gäster, skicka inbjudningar, lägga till dina presentinställningar etc. Registerdelen kan uppdateras när som helst och var som helst..
 • blogga. Webbplatsbyggaren har en kraftfull bloggmotor som låter dig ansluta en blogg till din bröllopswebbplats. Det är här du kan lägga till bröllopsrelaterade inlägg, vilket också kan vara intressant för dina gäster. Kommentaralternativ kommer att bidra till användarengagemangsgraden, så att du kan hålla kontakten med varje gäst.

Wix erbjuder generösa prissättningsalternativ till sina abonnenter. Alla har en möjlighet att testa systemets funktionalitet i gratisplanen. Om du är säker på att du kommer att använda webbplatsbyggaren för att skapa ditt bröllopswebbplats, bör du obligatorisk uppgradering till en av de planer som systemet erbjuder. Saken är att en bröllopswebbplats definitivt borde ha ett domännamn för att vara lätt att komma ihåg för dina gäster och ha en imponerande look. När du uppgraderar för den betalda prenumerationen får du en bonusdomän under ett år.

Det betyder att du inte behöver betala för dess användning under denna tidsperiod. Har du rätt till att få en betald plan? Bläddra sedan igenom Standard Wix-prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 13 / mo. Detta är definitivt en bra lösning för din bröllopswebbplats.

Prova Wix gratis

WordPress – Gratis CMS & Bröllopswebbplatsbyggare

WordPress - Gratis CMS & bröllopswebbplatsbyggare

WordPress – är det världs populära CMS som kommer med en kraftfull funktionsuppsättning och överflöd av designanpassningsverktyg som behövs för att starta och hantera en bröllopswebbplats av hög kvalitet. Plattformen fungerar bra för alla användarkategorier, men kodningsmedvetenhet och webbdesignbakgrund krävs fortfarande här om du verkligen tänker få en webbplats för att uppfylla alla krav och behov. Titta på systemets funktionalitet för att förstå hur du använder det till fördel:

 • Bröllop mallar. CMS kommer med den inbyggda mallkollektionen, men det finns också hundratals kvalitetsteman tillgängliga där ute. Bläddra bara i dem för att välja den du och din partner kommer att vara helt nöjda med. Dessa mönster är gratis och betalda, men tänk på att gratis teman inte är helt säkra på grund av det ökade hotet mot skadlig programvara.
 • Plugins för bröllopswebbplatser. WordPress-plugin-samling är rik och omfattande. Det innehåller olika typer av plugins, inklusive sådana som är avsedda för bröllopswebbplatser. Bland apparna och plugins som du kan välja och integrera i ditt bröllopsprojekt är det inledningsvis vettigt att nämna följande: Countdown Clock, Wedding Register, Wedding Countdown Widget, Love Quotes Widget, Wedding Presents, Wedding City Lite – Wedding Directory and Listing, WeddingPress, RSVP Plugin, WordPress Media Gallery, Heart Card, Google Docs Gästlista, Objektreservation, Gift Register etc..
 • Värd och domänval. Plattformen tillåter värd för din bröllopswebbplats med alla leverantörer som fungerar bäst för din webbdesignbehov. Valet av värdalternativ är mångsidigt och rikt – precis som valet av domännamn. Så det är upp till dig att bestämma, vilket företag du ska hantera.
 • blogga. WordPress skapades ursprungligen med tanke på bloggbehov, och det är det bästa valet för att skapa blogg. Om du vill ansluta en blogg till din bröllopswebbplats är du välkommen att göra det för att hålla din publik intresserad och medveten om dina senaste nyheter, uppdateringar, planer, schema och andra bröllopsrelaterade nyanser.

WordPress är en gratis Content Management System. Du kan ladda ner och installera det när som helst och utan kostnad alls. Det är till och med möjligt att välja och anpassa någon av de inbyggda mallarna plattformen erbjuder utan att investera i processen. Men om du verkligen vill ge din bröllopswebbplats hög prestanda och publicera den på webben, kommer du inte att gå utan plugin-integration och värdval.

Prata om värd, Bluehost verkar vara den mest rimliga lösningen. Företaget är inte bara trovärdigt, säkert och funktionellt, utan det är också otroligt prisvärt för alla. Således har du en perfekt chans att få en bonusdomän från Bluehost, när du väljer plattformen för att vara värd för din WordPress-webbplats. För närvarande kostar den billigaste prenumerationen på Bluehost $ 2,95 / mo, vilket ger omfattande integrerad funktionalitet för att möta alla behov.

Prova WordPress nu

uKit – Enklaste webbplatsmakare för bröllopswebbplats

uKit - Enklaste webbplatsmakare för bröllopswebbplats

uKit – är den enklaste och en av de mest prisvärda webbplatsbyggarna för bröllopsprojekt. Plattformen var ursprungligen känd som utvecklingsverktyget för småföretag, men det är också en ganska trevlig lösning för att skapa andra projekttyper, inklusive bröllopswebbplatser. Systemet är också känt för sin fantastiska användarvänlighet, bekvämlighet och intuitiva strategi för webbdesign, vilket gör att nybörjare och proffs för webbdesign kan skapa funktionsbelastade projekt utan kodningskompetens krävs. För att ta reda på vad exakt uKit erbjuder dig, var först uppmärksam på dess funktionsuppsättning:

 • Bröllop mallar. uKit har en samling responsiva bröllopsmallar, som är anpassningsbara, gratis och professionella. Samlingen innehåller teman för bröllopswebbplatser, bukettjänster, bröllopsbyråer, dekorföretag och mer. Det finns inget behov av att vara en kodande pro för att starta ett bröllopsprojekt med ett av dessa teman – följ bara riktlinjerna som systemet genererar och se resultatet. uKit gör det möjligt att växla mellan teman, vilket innebär att du kan välja en annan mall i vilket steg som helst i anpassningsprocessen för webbplatsen utan att förlora det tidigare skickade innehållet.
 • Widget-samling. Webbplatsbyggaren har en samling widgets, som innehåller flera appar och tillägg som enkelt kan integreras i din bröllopswebbplats för att ge den avancerade prestanda. Några av de mest populära och funktionella uKit-widgetarna du kan välja och integrera på din bröllopswebbplats inkluderar Slideshare, sociala nätverksknappar, timer, kommentarer, onlinechatt, användarkommentarer osv.
 • Foto- och videogallerier. En bekväm WYSIWYG webbplatsredigerare gör det möjligt att skapa och hantera foto- / videogallerier. Oavsett mall du kommer att gå för, kommer det med alternativ för bild- och videointegration, förhandsgranskningsfunktion som låter dig styra processen för webbplatsutveckling och andra bildrelaterade nyanser som kan göra ditt bröllops webbplats bildgallerier mer tilltalande och professionella.

uKit är en av de mest prisvärda webbplatsbyggarna som finns tillgängliga i den moderna webbutvecklingsnisch. Plattformen har en gratis provversion som varar i 14 dagar och fyra betalda prenumerationer. Kostnaden börjar med $ 4 / mo för den billigaste planen som kommer med flera funktioner och verktyg som behövs för att starta och hantera en bröllopswebbplats av hög kvalitet.

Se även: uKit granskning.

Prova uKit gratis

Bluehost – den bästa värden för din bröllopswebbplats

Bluehost - den bästa värden för din bröllopswebbplats

Bluehost – är en kraftfull samtida värdleverantör som fungerar bra för värd för alla typer av webbprojekt, inklusive bröllopswebbplatser. Plattformen innehar en av de ledande positionerna i listan över de mest trovärdiga och funktionella värdföretagen. Dessutom är detta den översta plattformen, som officiellt rekommenderas av WordPress för värdändamål. Bluehost kommer med en distinkt funktioner som är mer än tillräckligt för att vara värd och säkra ett funktionsbelastat projekt. Listan över dess höjdpunkter är följande:

 • Avancerade säkerhetsåtgärder. Bluehost tar hand om din webbplats säkerhet och garanterar hög skyddsnivå. Just av denna anledning använder företaget specialverktyg (Spam Hammer, Spam Expert, hotlink-skyddsåtgärder osv.) som särskilt kan förbättra din webbplats säkerhet och bevara dess konfidentiella data.
 • Flexibilitet och High End-prestanda. Bluehost integreras sömlöst med massor av externa tillägg, tjänster och applikationer som kan öka din bröllopswebbplatsprestanda.
 • Snabb laddningshastighet. Bluehost garanterar snabb belastning på webbsidan tillsammans med höga drifttider. Detta uppnås på grund av tillämpningen av avancerade systemverktyg och speciella integrerade funktioner. Vad som är viktigt, tid för sidbelastning beror inte på mängden webbplatstrafik – detta är en av plattformens höjdpunkter.
 • Integrerad marknadsplats. Plattformen erbjuder tillgång till flera skript, appar och tillägg som du kan använda i stor utsträckning för anpassning av bröllopswebbplatser. Dessutom får du välja mellan flera WordPress-mallar, e-handel och marknadsföringsverktyg samt fotogallerier osv.

Bluehost är en otroligt prisvärd webbplattform. Även om det inte finns någon gratis plan här, låter systemet dig välja mellan flera betalda prenumerationer. Dessutom erbjuder företaget en gratis bonusdomän till varje användare, som prenumererar på en av sina betalda planer. Detta är en stor fördel när det gäller bröllopswebbplatsutveckling. Kostnaden för den billigaste Bluehost-planen utgör $ 2,95 / mo. Prenumerationen gör det möjligt att ansluta gratis SSL-certifikat för maximal webbplatssäkerhet och datakonservering, spåra regelbundna WordPress-uppdateringar, använda obegränsad bandbredd och andra obestridliga meriter.

Prova Bluehost nu

Knuten – Allt-i-allt-lösning för bröllopsplanering

Knuten - Allt-i-allt-lösning för bröllopsplanering

Knuten – är en allt-i-ett specialiserad lösning för bröllopswebbplatsplanering som låter dig starta och hantera bröllopsprojekt samt planera hela bröllopet från början till slutet. Plattformen levereras med en distinkt uppsättning bröllopfokuserade funktioner, som tillåter att skapa professionella bröllopsprojekt med avancerad funktionalitet.

Om du inte är en kodande pro kan det ta tid att behärska tjänsten eftersom den är något övermättad med funktioner som ibland visar sig vara onödiga. Systemet innebär snabb och enkel registreringsprocess och det kan snabbt utforskas även av oerfarna användare. Webbplatsbyggaren är en del av The Knot bröllopsplaneringssystem, vilket gör att processen blir rolig och problemfri. Ta en titt på några av de mest avancerade funktionerna som webbplatsbyggaren omfattar:

 • Bröllop mallar. Knuten har hundratals bröllopsmallar av hög kvalitet, vars kvalitet är över genomsnittet. Alla teman är färska, ofta uppdaterade och lyhörda som standard. Du kan anpassa vilken som helst av dem med hjälp av en uppsättning integrerade verktyg och funktioner som är speciellt avsedda för att skapa bröllopswebbplatser.
 • Unik bröllopswebbdesign. Webbplatsbyggaren tillåter att skapa unik bröllopswebdesign som matchar dina specifika krav och bröllopdetaljer. Du kan göra din webbplats unik genom att skapa en personlig URL, lägga till anpassat omslagsfoto, välja unik färgpalett osv.
 • Bröllopsplaneringsverktyg. Knoten ger tillgång till den kraftfulla och omfattande uppsättningen av bröllopsplaneringsverktyg som säkert kommer att vara praktiskt för dig när du arbetar med din webbplatsutveckling och evenemangsplanering. Vad du kan använda dig av här är bröllopskontrolllista, integrerad budgeter, RSVP-funktion, register, gästlista osv.
 • Lokala leverantörer – Knappen gör det möjligt att bläddra i listan över lokala leverantörer du kan behöva i samband med dina bröllopsförberedelser och planering. Dessa inkluderar listor över mottagningsplatser, bröllopsfotografer, brudesalonger, videografer, populära bröllopsmärken, skönhetssalonger, blomsterhandlare, bröllopsplanerare, juvelerare, hotellboenden och mer.

Knoten tar inte ut några avgifter för utveckling av bröllopswebbplatser. Systemabonnenterna har alla rätt att skapa sina bröllopsprojekt helt gratis. Det är en av plattformens särdrag.

Prova Knuten nu

Minted Bröllop – Gratis bröllopswebbplatsbyggare

Minted Bröllop - Gratis bröllopswebbplatsbyggare

Minted bröllop – är en annan populär specialiserad bröllopswebbplatsbyggare. Detta är ett av specialiserade system som kommer att tänka på när det gäller att utforma en bröllopswebbplats av hög kvalitet för att locka dina gäster och hålla dem informerade om uppdateringar och detaljer om det kommande tillfället. Plattformen är funktionell, visuellt tilltalande och bekväm, men den är inte helt lätt för vanliga användare. Minted Weddings saknar några av de måste-ha funktioner som betyder mycket för bröllop webbplats utveckling. Om du fortfarande är intresserad av funktionen som plattformen erbjuder, titta på dem nu:

 • Gratis bröllopsmallar. Webbplatsbyggaren har en unik samling gratis bröllopsmallar, som matchar en mängd tryckta inbjudningar tillgängliga för mångsidig design och är utvecklade av oberoende konstnärer.
 • Professionella bildgallerier. Minted Weddings avslöjar en möjlighet att skapa och hantera ett bildgalleri där du visar foton från ditt par. Detta är ett utmärkt sätt att ge ditt bröllopswebbplats en touch av anpassning.
 • OSA. Webbplatsbyggaren stöder också RSVP-funktionen online så att dina gäster kan lämna sina svar och förfrågningar, ställa och svara på frågorna och hålla kontakten med dig på andra möjliga sätt.
 • URL-anpassning. Webbplatsbyggaren erbjuder ett trevligt URL-tilläggsalternativ. På grund av det kommer ditt domännamn att se ut som yourchoice.minted.us, vilket är ganska kortfattat att komma ihåg av dina gäster.

Minted Weddings är lite mer komplicerat jämfört med andra specialiserade bröllopswebbplatsbyggare som granskats i inlägget. Det har begränsade gratisalternativ, medan de betalda funktionerna låses upp på premiumplaner.

Prova Minted Bröllop nu

WeddingWire – Enkel att använda plattform för bröllopsplatser

WeddingWire - Enkel att använda plattform för bröllopsplatser

Wedding – är en specialiserad bröllopswebbplatsbyggare, som kommer med ett överflöd av gratis anpassningsbara mönster och flera alternativ för att ge din webbplats överlägsen funktionalitet. Utvecklarna av tjänsten har tagit hand om dess användarvänlighet, vilket gör det möjligt att tillhandahålla all bröllopsrelaterad information du kanske vill presentera för dina gäster.

WeddingWire verkar vara en ganska trevlig variant av en specialiserad bröllopswebbplatsbyggare, som förtjänar uppmärksamhet från par som förväntar sig att få ett värdigt resultat som kommer att imponera sina gäster. Trots det starka nischfokuset finns det dock många funktioner som komplicerar processen för att skapa webbplatser. Detta gör det utmanande för nybörjare. Listan över stora WeddingWire-fördelar inkluderar:

 • Responsiva bröllopsmallar. WeddingWire har en samling unika och lyhörda bröllopsmallar. Deras antal överstiger 400 teman. Alla är gratis och du kan välja vilket tema som helst för att uppfylla dina aktuella behov och designpreferenser.
 • Skapa fotogalleri. För att ge din bröllopswebbplats personlig design kan du skapa och hantera ett fotogalleri. På grund av drag-and-drop-webbplatsredigeraren tar det inte mycket tid och ansträngning, vilket gör din webbplats individuell och lockande.
 • RSVP-funktion. Tjänsten gör det möjligt att integrera en användbar RSVP-funktion, vilket gör det möjligt för gäster att lämna sina svar på en separat webbplats om det behövs.
 • Bröllop-fokuserade funktioner. Bland de andra specialfunktionerna i webbplatsbyggaren är det vettigt att nämna WedSocial integration, bröllopsplaneringschecklistokalender, gästlistehanterare online, adresssamlare, sittplatsdiagram och budgetbyggare, leverantörschef och andra bröllopsspecifika alternativ som säkert kommer att komma in praktiskt för dig.

Att bygga en bröllopswebbplats med WeddingWire är helt gratis för alla. Webbplatsbyggaren tillåter att använda sin integrerade funktionsuppsättning för att ställa in, hantera och uppdatera ditt bröllopsprojekt var som helst och när som helst.

Prova WeddingWire nu

Slutsats

Alla webbbyggnadsplattformar som granskats ovan fungerar bra för utvecklingen av bröllopswebbplatser av hög kvalitet. De tillåter att skapa RSVP-webbplatser med nästan inget krångel alls. Frågan är: hur skulle du vilja att din webbplats ska se ut och exakt vad du förväntar dig av den?

Om du behöver någon webbplats bara för att presentera din bröllopsrelaterad information till gästerna kan du använda valfri specialiserad gratis bröllopswebbplatsbyggare för att starta ditt projekt på nolltid. Men om du vill att din bröllopswebbplats ska återspegla din kärlekshistoria och detaljerade förberedelser till ett av de mest anmärkningsvärda tillfällena i din livstid, är det definitivt vettigt att överväga att använda populära allt-i-ett-webbplatsbyggare.

Wix och uKit är de mest praktiska bröllopswebbplatsbyggarna. De kräver ingen speciell presentation för att komma ihåg på grund av de omfattande funktioner som erbjuds. På grund av sina bekväma redaktörer, fantastiska bröllopsmallar, överflöd av designanpassningsverktyg och flera widgets, sticker plattformarna ut från mängden och förblir de bästa i den moderna webbbyggnadsnisch. WordPress är ett populärt CMS som låter dig starta och hantera professionella bröllopswebbplatser, oavsett dina kunskaper i kodning och webbdesign. Systemet har stora integrationsalternativ och det gör det också möjligt att välja mellan flera inbyggda och externa mönster som gör att du kan skapa enstaka bröllopsprojekt. Bluehost är i sin tur den bästa värdlösningen för WordPress-webbplatser såväl som för projekt skapade med andra system.

WeddingWire, The Knot och Minted Weddings är tre specialiserade bröllopswebbplatsbyggare. De skapades med det enda syftet i åtanke – att säkerställa snabb, enkel och effektiv skapande av bröllopswebbplatser. Således kommer de med en uppsättning funktioner som behövs för att starta ett värdigt projekt av denna typ. Dessa inkluderar bröllopsspecifika mallar, RSVP-alternativ, URL-anpassning, fotoalbum och kalender skapande och mer. Trots överflödet av dessa funktioner saknar specialiserade bröllopswebbplatsbyggare fortfarande några av de måste-ha funktioner och verktyg som tillhandahålls av de bästa webbplatsbyggarna. Detta är vad som gör dem inte riktigt en rimlig bröllop webbbyggnad lösning.

Genom att använda olika webbbyggnadsverktyg kan du designa en bröllopswebbplats som kan skapa en wow-effekt på dina gäster. Det är här de kan inte bara se din bröllopinformation utan också att bläddra bland foton eller videoklipp av hög kvalitet och dela med sig av sina idéer och åsikter. Du behöver ingen programmering, design eller tekniska färdigheter alls. Du får alla nödvändiga verktyg för att nå detta mål till en överkomlig kostnad.

Skapa en bröllopswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map