Bästa byggare av sportwebbplatser

Bästa byggare av sportwebbplatser


Att bygga en modern sportwebbplats kommer knappast att bli en promenad i parken, särskilt för användare som inte har någon kodning och webbdesignfärdighet. Å andra sidan gör moderna webbplatsbyggare det enkelt att skapa ett idrottslag eller ligans webbresurs från början inom ett par timmar. Den kommer att innehålla ett paket viktiga funktioner som låter dig hantera strategiska frågor.

Webbplatsbyggare är utformade för att underlätta skapandet. De minskade nödvändiga åtgärder för att helt enkelt slå domännamnet tillsammans med mallen utöver intuitiva och användarvänliga redigeringsverktyg. Allt du behöver är att definiera grundläggande saker som din resurs är tänkt att uppnå.

Oavsett om du skapar en fansida för ett idrottslag eller behöver komma med en utökad webbplats för ett större idrottssamhälle med ställning, videor, senaste statistik och nyheter, levererar webbplatsbyggare en uppsättning funktioner som låter dig få en framtida resurs till liv. De hjälper till att förbättra teamets online-närvaron och skapa en igenkännlig och fängslande sportsmediasida.

Vi har genomfört en detaljerad undersökning för att identifiera de bästa webbplatsbyggarna för olika ändamål. Med så många plattformar tillgängliga idag kan det att välja rätt verktyg se ut skrämmande, särskilt för nybörjare. Vår forskning syftar till att definiera de grundläggande fördelarna med beskrivna byggare, så att du enkelt kan välja det bästa alternativet.

Vi testade 6 av de bästa idrottswebbplatsbyggarna för ligor & Klubbar:

 1. Wix – De bästa idrottsklubbarna & Leagues webbplatsbyggare
 2. Bluehost – Hosting & Webbplatsbyggare för sportwebbplatser
 3. SportsPlus – Sport Management Platform för turneringar
 4. Playpass – Sportwebbplatsbyggare för ligor & Klubbar
 5. LeagueLineup – GRATIS sportlag och ligahantering
 6. uCoz – GRATIS byggmästare för sportgemenskap

När du funderar på att välja den bästa webbplatsbyggaren för att starta din sportswebbplats är det vettigt att överväga de viktigaste funktionerna, fördelarna och nackdelarna med var och en av dem. Detta hjälper dig att dra slutsatserna som kommer att påverka ditt val. Det är hög tid att granska de plattformar som ingår i listan över webbplatser för bästa idrottswebbplatser nu.

Wix – De bästa idrottsklubbarna & Leagues webbplatsbyggare

Wix - webbplatsens bästa idrottsklubbar och ligor

Wix – är den mest populära byggmästaren med DIY-webbplatser, som fungerar bra för utvecklingen av alla typer av sportwebbplatser. Plattformen är lika bra för små team fan-sidor såväl som för mer komplexa och funktionsbelastade projekt som forum, ligaportaler etc. Wix gör det möjligt att starta vilken webbplats som helst, oavsett komplexitetsnivå och specialfunktioner som den borde innebära. Ta en titt på de viktigaste höjdpunkterna som Wix inkluderar:

 • Gratis sportmallar – Webbplatsbyggaren kommer med en samling sportmallar som finns tillgängliga i motsvarande Sport & Rekreationsavsnitt, som är gratis, mobilklara och helt anpassningsbara för att möta användarnas behov. Det är här du kan välja önskad design genom att bläddra bland mångsidiga nischavsnitt, allt från kategorier för sportforum och fans och upp till fans för e-handel och sportbloggar;
 • Forum – Plattformen tillåter ansluta ett fullständigt forum till din sportswebbplats genom att integrera motsvarande forumwidget. Detta låter dig komma i kontakt med dina webbplatsmedlemmar genom att låta dem inleda diskussioner, skapa och hantera ämnen eller gå med i befintliga, ladda upp video- och fotofiler, lämna dina egna kommentarer eller följa de som har publicerats av andra medlemmar;
 • blogga – Med Wix kan du bifoga en blogg till din sportswebbplats för att dela den relaterade nischinformationen genom att publicera inlägg. Bloggmotorn gör det möjligt att lägga till och schemalägga nya artiklar, starta diskussioner med dina bloggmedlemmar, lägga till ett avsnitt med utmärkta inlägg, aktivera kommentarer i sociala nätverk, välja mellan flera bloggmallar etc..
 • Wix-medlemskap – Wix erbjuder nu ett kodningsfritt system för webbplatsägare som låter användare registrera sig och få tillgång till exklusivt innehåll. Alla de förmåner som Wix Membership-funktionen medför är gratis om du inte bestämmer dig för betalningsbearbetning eller onlinebokning.
 • e-handel – Webbplatsbyggaren kommer också med eCommerce-plattformen som låter dig starta och hantera en fanbutik, till exempel för att sälja souvenirer, speciella sporttillbehör eller andra relaterade föremål relaterade till ditt sportmärke.

Kostnaden för att använda hela funktionsuppsättningen som Wix erbjuder sina användare beror på den valda planen. Det finns ett gratisabonnemang som låter dig testa systemets funktionalitet utan kostnad, men kommer med vissa begränsningar. För att bli av med dessa begränsningar och få tillgång till de avancerade Wix-funktionerna är det önskvärt att uppgradera till en av de betalda prenumerationer som systemet erbjuder.

Prova Wix gratis

Bluehost – 2020: s bästa webbhotellföretag

Bluehost - 2020: s bästa webbhotellföretag

Bluehost – är en kraftfull och pålitlig webbhotell som kan vara ett utmärkt val för användare som letar efter en pålitlig och funktionell plattform för att vara värd för en sportwebbplats. Tjänsten rekommenderas officiellt av WordPress CMS som ett av världens bästa värdföretag. Plattformen levereras med en uppsättning funktioner och avancerade verktyg, som ger säker och pålitlig värd för alla typer av sportwebbplatser, oavsett deras komplexitet och omfattande funktioner inkluderade. Här är listan över funktioner som gör Bluehost till en värdig värdlösning:

 • Omedelbar WordPress-installation – Plattformen säkerställer ett klick på WordPress-installationen för att låta användare få ut mesta möjliga av CMS-prestanda. Detta är väldigt bekvämt för alla som tänker använda WordPress tillsammans med Bluehost för att minska webbplatsutvecklingen och värdvalstiden till ett minimum.
 • Höga upptidstider och snabb sidhastighetshastighet – Om du har för avsikt att göra din sportswebbplats funktionell och snabbbelastad är det en bra idé att värda den med Bluehost. Oavsett vilket trafikbelopp ditt projekt har, kommer plattformen att säkerställa dess värdefulla prestanda.
 • Säkerhet och flexibilitet – Bluehost har avancerad flexibilitet på grund av dess potentiella integration med flera externa tjänster, appar och tillägg. Dessutom garanterar systemet den största säkerheten på webbplatsen garanterad genom tillgängligheten för integrerade säkerhetsverktyg, inklusive Spam Expert, Spam Hammer etc. Det finns också hotlink-skyddsfunktionen här som bidrar till webbplatsens säkerhet.
 • Integrerad marknadsplats – Plattformen gör det möjligt att välja mellan flera integrerade tillägg, widgetar, tillägg, appar och skript som effektivt kan användas för anpassning av webbplatser. Det finns en möjlighet att välja mellan flera WordPress-sportmallar, bildgallerier, e-handel och marknadsföringsverktyg osv.

Bluehost är en prisvärd webbhotell som kommer med flera funktioner och verktyg som ingår i dess planer. Den billigaste planen som plattformen erbjuder kostar $ 2,95 / mo, vilket är mer än en värdig investering för alla som letar efter billig men ändå tillförlitlig värd.

Prova Bluehost nu

SportsPlus – Sport Management Platform för turneringar

SportsPlus - Sport Management Platform för turneringar

SportsPlus – är en plattform för sporthantering för turneringar, idrottsklubbar, lag, ligor, tränare, idrottare och alla andra användare, som är intresserade av att skapa sportprojekt. Plattformen drivs och stöds av Thapos. Det gör det möjligt att starta och hantera alla typer av sportevenemang, tillhandahålla registrering, betalningsbehandling, schemaläggningsalternativ samt ett brett utbud av kommunikationshanteringsverktyg. Det är också möjligt att skapa och hantera idrottsman profiler, evenemang och sportprestationer från samma plats. Här är en kort översikt av plattformens viktigaste funktioner:

 • Webbplatsbyggare – Plattformen levereras med den integrerade webbplatsbyggaren som tillåter start, hantering och uppdatering av visuellt imponerande, funktionella och mobilvänliga sportswebbplatser utan någon erfarenhet av kodning eller webbdesign. Systemet möjliggör omfattande integration av tredje parts tillägg och appar, inklusive Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube och många fler.
 • Registrerings- och teamhanteringsverktyg – Plattformen ger tillgång till det breda utbudet av registreringshanteringsverktyg som gör det möjligt för spelare och andra användare att registrera sig och leta efter sina favoritprogram och turneringar. Det är möjligt att lägga till de obligatoriska anpassade fälten i registreringsformulärerna här, införa flera sportprogram, hantera rabatter, skapa avancerade sportsrapporter. Användare kan också samla in säkra betalningar, spåra sina ekonomiska utgifter, hantera sportscheman (inklusive matcher, lag, evenemang och mer).
 • Flera funktioner och verktyg för användarengagemang – Med SportsPlus kan användare komma åt och hantera lagdata var som helst och när som helst, hantera lagscheman och evenemang, kontrollera tillgänglighet för spelare, hantera frivilliga, visa live-poängresultat, dela relaterade resurser, publicera meddelanden, hantera teambutiker, skicka meddelanden och aviseringar till andra medlemmar osv.

SportsPlus erbjuder tre betalda planer att välja mellan, inklusive brons, silver och guld. kostnaden för det billigaste prenumerationen utgör 39,95 dollar / mån och det fortsätter att växa med avseende på den valda planen. Var och en av planerna kommer med en 14-dagars rättegång som kan aktiveras utan kreditkort eller personuppgifter.

Prova SportsPlus nu

Playpass – Sportwebbplatsbyggare för ligor & Klubbar

Playpass - Sportwebbplatsbyggare för ligor och klubbar

Playpass – är en webbsajtbyggare för att skapa gratisprojekt för ligor och klubbar. Webbplatser skapade med systemet är mobilvänliga och anpassningsbara. De ser bra ut på alla mobila och stationära enheter, så att du kan skapa anpassade webbsidor, visa upp sportevenemang och scheman, ladda upp mediefiler, registrera nya aktiviteter etc. Listan över Playpass-funktioner innehåller för närvarande:

 • Online Scheduler – Plattformen gör det möjligt att skapa onlinesportplaner på ett snabbt och problemfritt sätt. Vad du bör göra för att komma igång här är att välja antalet lag och vilken typ av schema du tänker skapa och sedan anpassa det genom att fylla i önskade parametrar och detaljer. Funktionen gör det möjligt att skapa ett obegränsat antal sportscheman, ställa in tider, datum och varaktighet för spel, lägga till och ta bort spel, dela önskade scheman med målgruppen, spåra poäng, lägga till personal, ladda upp dokument och filer etc..
 • Online Sports Registreringsprogramvara – Playpass ger tillgång till programvaran för sportregistrering, som fungerar bra för mobila och stationära enheter. Detta underlättar processen för online-registrering för varje användare. Dessutom tillåter plattformen att använda Stripe för säkra och pålitliga betalningar online.
 • Sports Waiver Solution – Playpass gör det möjligt att skapa och lagra mallar för sportavstående för att ytterligare anpassa och hantera dem med avseende på dina affärsbehov. Funktionen låter dig skapa ett obegränsat antal undantag, lägga till undantagsunderskrifter och lagringsalternativ, låta användare ladda ner och spara dina undantag / ladda upp signerade formulär, bifoga undantag till online-registrering för ytterligare betalningar osv..

Playpass har en gratis plan du kan använda så länge du behöver för att testa hela funktionsuppsättningen för plattformen och två betalda prenumerationer (Lite och Standard), vars kostnad börjar med $ 9 / mo. Det finns en kostnadsfri 7-dagars provperiod som inte kräver kreditkortsdata och som låter användare avbryta de valda betalda planerna när som helst.

Prova Playpass nu

LeagueLineup – GRATIS sportlag och ligahantering

LeagueLineup - GRATIS sportlag och ligahantering

LeagueLineup – är en av de ledande inom nisch för idrottswebbplatsutveckling som tillåter lansering av gratis lag- och liga-webbplatser. Plattformen ger tillgång till flera online-ledningshanteringsverktyg, vilket gör det möjligt att starta ett funktionsbelastat projekt för att möta olika behov av sportwebutveckling. Listan över funktioner som plattformen erbjuder är följande:

 • Ultimat anpassning av webbplatsen – Oavsett vilken typ av sportwebbplats du tänker lansera, tillåter systemet att anpassa den som du vill. Det är upp till dig att ändra webbplatsfärger, bakgrunder, redigera teckensnitt, menyalternativ och andra webbplatsparametrar. Användare får 24/7 tillgång till sina projekt, vilket gör det möjligt att underhålla och uppdatera dem i tid.
 • Integrerad fläktbutik – Varje webbplats skapad med LeagueLineup kommer med integrerad anpassad Fan Shop, som innehåller mer än 500 helt anpassningsbara produkter. De garanterar 5% belöning för varje försäljning som görs med systemet.
 • Gratis online-registrering – Varje LeagueLineup-webbplats erbjuder gratis onlineformulär som låter dig acceptera lag- och spelarregistreringar på kortast möjliga tid.
 • scheman & kalendrar – Webbplatsbyggaren gör det möjligt att publicera spelplaner, specialevenemang, möten och andra planerade sportaktiviteter. Detta är en praktisk funktion för alla ägare av sportwebbplatser.
 • Automatiskt ställning – Med LeagueLineup kan du publicera resultaten av sportspel så att de automatiskt visas på webbplatsen vid behov.
 • Spelare & Lagstatistik – Plattformen tillåter publicering av detaljerad statistik för lag och spelare för basket, baseball, fotboll, Lacrosse, hockey, fotboll och volleyboll.
 • Mångsidighet av sportrelaterade funktioner – Tillsammans med de funktioner som anges ovan ger plattformen åtkomst till följande funktioner: fotoalbum, anslagstavla och gästbok, enkäter, Google Maps-integration, säkra kontaktformulär, videor för sportträning etc..

LeagueLineup har en helt gratis plan som huvudsakligen används för att testa plattformens huvudfunktioner. Det finns också två betalda planer. Deras årliga prissättning baseras på antalet deltagare som din idrottsorganisation stöder. Den genomsnittliga kostnaden börjar med $ 39,95 per år.

Prova LeagueLineup nu

uCoz – GRATIS byggmästare för sportgemenskap

uCoz - GRATIS byggmästare för sportgemenskap

uCoz – är en gratis byggmästare för idrottssamhällen som används av nybörjare och proffs för webbdesign för att starta och hantera olika typer av sportprojekt från början. Systemet ger tillgång till flera moduler, intuitiv DIY-webbplatsredigerare, integrerad e-handel och bloggmotorer etc. Här är listan över uCoz-sportrelaterade funktioner:

 • Forummodul – Webbplatsbyggaren gör det möjligt att använda sin Forum-modul för att skapa ett fullfunktionsforum för ditt sportprojekt. Detta är den bästa destinationen för alla webbplatsmedlemmar, som vill dela sina idéer och känslor med medtänkare, bläddra bland flera grenar och ämnen som hanterar idrottsnisch etc..
 • blogga – Med uCos kan du konfigurera och ansluta en funktionsladdad blogg till din sportswebbplats. Det här är platsen, där du kan publicera / uppdatera nischrelaterade artiklar, aktivera användarkommentarer, starta diskussioner med dina webbplatsbesökare osv.
 • e-handel – Webbplatsbyggaren har också en kraftfull e-handelsmotor som ger en möjlighet att skapa och hantera en webbutik. Det är här du kan erbjuda till salu olika sportrelaterade tillbehör, souvenirer och andra relaterade produkter.
 • Medlemskap – Om du planerar att uppdatera / hantera din sportswebbplats med andra medlemmar kommer den här funktionen säkert att vara till stor hjälp. Du kan tilldela medlemsrättigheter till de användare som du planerar att dela projektledningsrättigheter med.

uCoz är en gratis webbplatsbyggare som låter dig testa dess funktionalitet utan kostnad alls så länge du behöver. Samtidigt erbjuder plattformen en möjlighet att uppgradera till en av sina betalda prenumerationer. Deras kostnad börjar med $ 3 / mo och växer upp till $ 8 / mo.

Prova uCoz nu

Hur man väljer en webbplatsbyggare för idrottslag eller ligasida?

Den globala webben ger många webbplatsbyggare för olika ändamål. Att välja rätt kan se utmanande ut. Av detta skäl måste du definiera kärnfunktionerna och funktionaliteten i din framtida webbresurs. Då blir det lättare att välja en matchande plattform som har verktyg du behöver.

Vilka funktioner bör en sportswebbplats ha?

Listan över funktioner beror på vilken typ av webbplats du behöver. Oavsett om du planerar att bygga en fotbollsligaportal, webbplats med de senaste nyheterna och statistiken eller en webbsida som representerar ett enda lag eller idrottare, kan du tänka på följande grundläggande punkter:

 • Håll besökarna medvetna – Sportvärlden uppdateras hela tiden. Så är ditt innehåll. Du ska leverera senaste händelser och höjdpunkter. Det är här en blogg eller “nyheter” avsnitt kommer att vara praktiskt. Webbplatsmallar är utformade med det redan inbyggda bloggsnittet. Lägg bara in det innehåll du behöver;
 • Fånga bilder och videor – mediainnehåll talar volymen. Lyckligtvis har webbplatsbyggare en solid multimediasektion. Du kan enkelt lägga till nya foton och videor samt ersätta de gamla. Se till att du väljer en lämplig plan med tillräckligt med lagring;
 • Team Roster – Om du bygger en webbplats för ett idrottslag, se till att du har faktiska lagdata. Startuppställningen kan ändras då och då, medan laget kan köpa nya spelare. Låt dina läsare hålla kontakten med de senaste uppdateringarna.
 • Scheman och evenemang – händelsekalendern är en viktig funktion för sportfans. Se till att din webbplats innehåller faktiska datum och kommande evenemang. Webbplatsbyggare innehåller nödvändiga widgetar som är gratis. Lägg bara till dem en webbsida;
 • Idrottarnas profiler – dina läsare kan vara intresserade av spelarens statistik och personuppgifter. Din webbplats ska innehålla idrottsmanöversprofiler som belyser all nödvändig information. Avsnittet kan vara kopplat till topplista, ställning och toppscorerstatistik;
 • Kontakter – När du väl har fått ett erkännande och en solid webbrepresentation kommer de flesta av dina besökare förmodligen att försöka hålla kontakten med dig. Se till att du tillhandahåller faktisk kontaktinformation i ett redan inbyggt kontaktavsnitt i din mall.

Fler funktioner för att möjliggöra tillväxt för sportwebbplatser

Förutom kärnfunktioner måste du se till att din webbplats växer på nätet. Lyckligtvis erbjuder webbplatsbyggare enkla SEO och andra verktyg för att öka din webbplats sökmotor ranking.

 • SEO-verktyg – Webbbyggnadsplattformar har enkla SEO-verktyg. Du kan fokusera på ett nödvändigt nyckelord samt redigera titel och beskrivning för att göra varje sida mer SEO-vänlig;
 • blogga – Ju mer innehåll du publicerar, desto bättre. Sport är en föränderlig värld där läsarna söker efter faktisk information. Gör gästposter, lägg till artiklar med iögonfallande bilder och mediefiler, skapa engagerande innehåll;
 • Social delning – sociala nätverk är den goda källan till extra trafik. Webbplatsbyggare erbjuder sociala delningsknappar och widgets för att låta dina besökare enkelt dela innehållet via de mest populära sociala plattformarna.

När du har definierat kärnfunktionerna på din framtida webbplats väljer du enkelt rätt webbplatsbyggare för att hantera något av ovanstående problem. Eller så kan du fortsätta läsa och välja mellan de granskade plattformarna.

Slutsats

Med så många webbbyggnadsplattformar som finns tillgängliga idag, visar Wix sig att vara den obestridliga ledaren för sportnätdesignnisch. Webbplatsbyggaren har en imponerande uppsättning branschrelaterade funktioner, designanpassningsverktyg och prissättningsalternativ som gör det möjligt att bygga och effektivt hantera ett idrottslag eller ligans webbplats.

Medan Wix kommer som en multifunktionsplattform med avancerade SEO- och e-handelsverktyg för att bygga alla sportswebbplatser från klubbsida till fanbutik, Bluehost har avslöjat sig som bästa värdlösning, vilket fungerar särskilt bra för webbplatser skapade med WordPress. Men plattformen innebär initialt kodmedvetenhet och specifik webbdesignbakgrund för att starta projekt med den.

När det gäller att jämföra SportsPlus, Playpass, LeagueLineup och uCoz är detta specialiserade plattformar, som också kräver branschspecifika färdigheter och kunskap för att lansera sportwebbplatser med dem. Det är inte vettigt att försöka använda dem eftersom det är bättre att föredra mer fullständiga allt-i-ett-plattformar som kan säkerställa ett värdigt resultat du räknar med. Hur som helst, se till att du stressar kärnmålen och funktionerna på din framtida sportswebbplats för att välja rätt matchande plattform.

Skapa en sportswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map