Bästa Clan (Guild) webbplatsbyggare

Clan (Guild) Webbplatsbyggare


En klanwebbplats är ett måste för en grupp seriösa spelare. Detta är en av de saker som skiljer bra spelare från de bästa. Saken är att endast genuint intresse hjälper till att nå globala mål och skapa rätt bild mot bakgrund av mindre lyckliga spelare. När du funderar på att skapa klanwebbplatser kan du välja mellan två populära alternativ – webbplatsbyggare och öppen källkod CMS.

Varför webbplatsbyggare? Det är enkelt: det är bekvämare att betala för webbhotellet, ansluta domännamnet till webbplatsen och hantera det efteråt. Efter att ha valt nischsystemet, du kommer också att använda unik funktionalitet redan från början. Du behöver inte lära dig någonting. Det är enkelt att skapa och hantera klanwebbplatser utan specifika färdigheter.

När det gäller kostnadsaspekten kommer du inte heller att få problem. Webbplatsbyggare är mycket prisvärd. Du kan till och med börja bygga ditt spelimperium till nästan ingen kostnad alls. Tänk på att vissa system har allt-i-ett-funktioner, medan andra är nischfokuserade och därmed gör det möjligt att starta och hantera bara spelwebbplatser.

Content Management Systems (CMS) ger i sin tur djup flexibilitet och erbjuder avancerad funktionalitet. De ger tillgång till flera integrationsalternativ och designanpassningsverktyg som kan föra din spelwebbplatsprestanda till den helt nya nivån. Tillsammans med det, CMS är ofta mer komplicerat, så det kan ta mer tid att vänja sig dem och behärska deras funktionsuppsättning.

Vi testade ut fem av de bästa klan- och guildwebbplatsbyggarna:

 1. Enjin – Den bästa webbplatsbyggaren för guilder eller klaner
 2. WordPress – Det bästa gratis CMS för att skapa en spelwebbplats
 3. uCoz – Webbplatsbyggare för gratis spelgemenskap
 4. Xsolla – Affärsmotor för spelutvecklare och förlag
 5. Ning – Byggande av webbplatser för spel för både spelare och utvecklare

Vilka av dessa system är de mest pålitliga, prisvärda och funktionsbelastade? Vilka plattformar kan säkerställa ett bra resultat utan allvarlig ansträngning, pengar och tidsinvestering? Det är hög tid att ta reda på det nu. Så låt oss komma igång.

Enjin – Den bästa webbplatsbyggaren för guilder eller klaner

Enjin - Den bästa webbplatsbyggaren för guilder eller klaner

Enjin – är en specialiserad webbplatsbyggare, som är speciellt skapad för spelare, proffs och fans. Det är ett trevligt val för alla som behöver en kvalitetsspelwebbplats med alla nödvändiga attribut. Systemets mastergrad är över genomsnittet och du kommer att kräva färdigheter, tålamod och uppmärksamhet för att använda det. Plattformen erbjuder överlägsen funktionalitet, vilket gör den till den bästa webbplatsbyggaren i klanwebbplatsen.

Enjin funktioner:

 • Modulsystem – Du kan välja dina webbplatsfunktioner på egen hand. Det finns olika moduler att välja mellan, inklusive nyheter, senaste trådar, onlineanvändare, medlemslista, forum, senaste besökare etc. Sammantaget finns det 37 moduler här. Var och en av dem kan anpassas efter dina behov och önskemål.
 • Enjin webbplats mallar

 • Integrerad röstserver – Du kan ställa in Mumble eller TeamSpeak 3-kommunikation själv. Detta innebär att röstkommunikation under striderna kan komma via din egen webbplats.
 • Enjin API – Detta är ett verktyg som gör det möjligt att skapa dina egna moduler. Det kommer att vara praktiskt för erfarna användare.
 • Minecraft Server – Alla Enjin-användare har en fantastisk möjlighet att skapa en Minecraft-server. Detta är ett perfekt alternativ för alla fans av detta spel, som vill köra och hantera sina egna servrar.
 • Twitch Streaming Server Integration – Du kan strömma dina favoritkanaler från den mest populära streaming-speltjänsten på din webbplats.
 • Onlinespel Support – Tjänsten stöder majoriteten av populära onlinespel. Vad du behöver är att välja spelet när du startar en webbplats, får hög kompatibilitetsgrad och anpassning av projekt.
 • SEO-verktyg – Enjin ger tillgång till den rika uppsättningen SEO-verktyg för bättre optimering av din klanwebbplats. Några av dessa alternativ inkluderar metataggar och Google Analytics-konfiguration, vänlig URL-inställning, sitemap.xml, robotar. Text.

Webbplatsbyggaren tillåter att skapa en spelwebbplats utan kostnad alls. Du kan ansluta upp till 20 moduler, ett forum, en möjlighet att få donationer, full integration med sociala tjänster och till och med en onlinebutik. Den enda anmärkningsvärda begränsningen är att du inte kan ansluta din egen domän.

På tal om betalda optioner har Enjin två prenumerationer – avancerad plan (86,3 $ per år) och den ultimata planen (287,9 $ per år). Skillnaden mellan dem är att Ultimate Plan erbjuder alla premiummallar, den avancerade API-versionen, DDoS-skydd, gott om lagringsutrymme på skivan (50 GB) och fler slots för TS3 eller Mumble Server (25 mot 5). Således erbjuder den andra planen nästan alla funktioner som den första, men dessa funktioner är mer utökade och avancerade här.

Prova Enjin gratis

WordPress – Det bästa gratis CMS för att skapa en spelwebbplats

WordPress - Det bästa gratis CMS för att skapa en spelwebbplats

WordPress – är det världs-populära Content Management System, som har fått enorm anseende och erkännande på grund av den omfattande uppsättningen funktioner, integrationsalternativ och designanpassningsverktyg som den kommer med. Systemet är en värdig lösning för utveckling av alla typer av projekt och spelwebbplatser är inte ett undantag. Tänk dock på att om du aldrig har arbetat med WordPress tidigare kan det ta lite tid att vänja sig till systemet och behärska dess funktioner såväl som en allmän webbdesign-strategi.

WordPress-funktioner:

 • Plugin Integration – CMS är ursprungligen känt för sitt omfattande val av plugins, som kan integreras i ditt projekt, vilket leder till en helt ny nivå. När det gäller skapandet av spelwebbplatser är det vettigt att välja och använda följande tillägg och plugins: Ultimate Member, Live Chat, Guild, ARMember och WoW Guild för att nämna några.
 • Spelmallar – Tillsammans med en uppsättning plugins kan WordPress stå med en fantastisk samling av spelmallar. Du kan stöta på många av webben genom att välja mellan gratis och betalda alternativ. Bläddra bara i urvalet och välj det tema som kommer upp till den klan / guildwebbplats du arbetar med.
 • Kodning – WordPress tillåter inte bara att använda kodningskunskaper och kunskap – det innebär att du gör det. Om du har viss programmeringsbakgrund kommer du att kunna ge din klanwebbplats ett personligt utseende, exklusiv design och avancerad prestanda.

WordPress är inte den enklaste webbbyggnadstjänsten, men det är definitivt ett värdigt professionellt verktyg som hjälper dig att skapa en fantastisk funktionsladdad klan / guildwebbplats. CMS är ursprungligen gratis att ladda ner, installera och testa. För att publicera webbplatsen måste du dock investera i domän, värd (vårt val är Bluehost med sin $ 2,95 / mo-plan) samt extern mall, plugins och tillägg. Den slutliga kostnaden beror på antalet integrerade element, värdplan och mallkvalitet du kommer att gå till. Tänk på att när du väljer Content Management System.

Prova WordPress nu

uCoz – Webbplatsbyggare för gratis spelgemenskap

uCoz - Webbplatsbyggare för gratis spelgemenskap

uCoz – är en gratis webbplatsbyggare vars funktionsuppsättning och funktionalitet gör det möjligt att skapa en fullfjädrad klan- eller guildwebbplats. Det tar ungefär en vecka att utforska och behärska alla alternativ för tjänsten att lansera en professionell webbplats. Tjänsten riktar sig till nybörjare och proffs för webbdesign, och erbjuder en mängd olika alternativ för alla kategorier av användare. Vad du får här är en mängd olika högkvalitativa mallar, rika designanpassningsverktyg, redigeringsalternativ för webbplatskoder (för de användare som har HTML-färdigheter), individuell domananslutning och andra funktioner.

uCoz-funktioner:

 • Modulstruktur – Webbplatsbyggaren tillåter att skapa webbplatser av flera moduler, som kan modifieras och justeras för att bilda en webbplatsstruktur. Modulerna förenas av ett enda gränssnitt, massor av inställningar och alternativ. Några av dem inkluderar Användare, Sidredigerare, Webbnyheter, Forum, Blogg, Webbkatalog, Annonsbräde, Filkatalog, Fotoalbum, Gästbok, Onlinespel, FAQ, Webbsökning, Tester, Minichatt, Webbstatistik, Online Store, Video, SEO-modul och mer.
 • uCoz Kontrollpanel

 • Kodredigering – Systemet ger full tillgång till alternativ för kodredigering. Genom att ha kontroll över HTML, CSS, PHP, JS kommer du att kunna göra din klanwebbplats djupt anpassad för alla användarkategorier. Det finns också FTP-åtkomst här.
 • uCoz Sidredigerare

 • Officiell uTemplate Store – Förutom flera webbplatsmallar som tillhör olika kategorier, erbjuder uCoz också ett ganska rikt sortiment av premiumteman som finns tillgängliga i det officiella uTemplate-varumärket. Det finns betalda och gratisvarianter här, vilket bidrar till effektiviteten i designanpassningsprocessen.
 • Gratis API-åtkomst – Tjänsten ger gratis API-åtkomst, som gör det möjligt för webbdesignförsäljare att få ut det mesta av alternativen för modulanpassning, skapa nya appar eller webbplatspaneler för klienter.
 • Kraftfull SEO-modul – Webbplatsbyggaren kommer med en kraftfull SEO-modul, som gör det möjligt att ställa in, hantera och automatisera annonskampanjer, vilket ökar webbplatspositionerna i sökmotorerna.
 • uCoz SEO-modul

För alla uCoz-användare, som planerar att starta klan- eller guildwebbplatser för icke-kommersiellt bruk, erbjuder webbplatsbyggaren en gratis plan som aldrig går ut. Trots att planen har en annonstavla som visas på en färdig webbplats, kommer det inte att hindra spel fans och därmed kommer det att fungera bra för utvecklingen av dessa webbplatser.

När det gäller de betalda prenumerationerna har uCoz fyra planer. Dessa är den minimala planen ($ 2.99 / mo), den grundläggande planen ($ 5.99 / mo), den optimala planen ($ 7.99 / mo) och den maximala planen ($ 15.99 / mo). Skillnaden mellan planerna är i mängden hårddiskutrymme som tillhandahålls och funktionen som planerna erbjuder. Den goda nyheten är att alla uCoz-planer erbjuder anmärkningsvärda rabatter om du bestämmer dig för att betala för 3 månader / 6 månader / ett år i förväg.

Läs också: uCoz granskning.

Prova uCoz gratis

Xsolla – Affärsmotor för spelutvecklare och förlag

Xsolla - Affärsmotor för spelutvecklare och förlag

Xsolla – är en professionell affärsmotor för spelutvecklare och utgivare. Plattformen är ursprungligen skapad för att leverera spelspecifika lösningar, inklusive nya startup och uppgraderade versioner av populära spel. Systemet tillåter växande målgrupper, ökar intäkterna, får extra finansiering för nya / befintliga videospel och andra privilegier. Dessutom kommer tjänsten med en gratis integrerad webbplatsbyggare som bidrar till att underlätta spelutvecklingen.

Xsolla-funktioner:

 • Digital Store Setup – Plattformen gör det möjligt att ansluta en webbutik till din webbplats endast med några få klick. Detta krävs för att du kan sälja spelrelaterade objekt, virtuell valuta, prenumerationer och till och med spelnycklar via webbplatsen. Inga tekniska färdigheter krävs för att slutföra uppgiften, men ytterligare webbutikshantering innebär fortfarande medvetenhet om grunderna för webbdesign.
 • Tredjepartsintegration – Xsolla gör det möjligt att öka din webbplats prestanda med hjälp av tredje parts integrationer. Bland de tjänster du kan välja och lägga till på din spelwebbplats är det vettigt att nämna Google Analytics för att spåra trafikfluktuationer, Twitter- och Facebook-konton för att generera fler användare, Game Magazines för att publicera produkten på de viktigaste aktuella anläggningarna, Google Optimera för att få det mesta av AB-webbplatstestning och andra populära tjänster.
 • Speldesign – Plattformen kommer inte med en rik samling färdiga mönster. Istället erbjuder systemet en grundläggande layout för ytterligare anpassning och redigering. Dessutom får du extra designfunktioner och inställningar som kan ge ditt projekt avancerad look (möjlighet att ändra webbplatsstil, typsnitt och färger, bakgrundsvideo / fotointegrationer osv.).
 • kampanjer – Systemet erbjuder en möjlighet att skapa, finjustera och hantera olika kampanjkampanjer. Sammantaget är det möjligt att anpassa en ny kampanjkampanj i fyra enkla steg som tillhandahålls som standard. Användare kan också introducera kampanjkoder och kuponger för att öka effektiviteten i sina marknadsföringskampanjer.
 • Statistik och analys – Funktionen låter dig spåra din webbplatsstatistik och övervaka framgången för de nystartade kampanjkampanjerna. Det finns också ett separat bokföringsavsnitt för de användare som vill spåra sina försäljningsvolymer, lojala kunder, genomsnittligt lönetidsvärde och andra nyanser.
 • Affiliate marknadsföring – Xsolla ger åtkomst till sitt integrerade partnernätverk, där du kan starta och hantera spelrelaterade affiliate-kampanjer. Lanseringen av dessa kampanjer slutförs endast med ett klick, medan ytterligare hantering av marknadsföringsprogram för filialer är ganska förståelig också.

Xsolla webbplatsbyggare är ursprungligen gratis för alla. Det ger fri tillgång till alla integrerade funktioner, inklusive värd. Ytterligare användning av systemet som innebär vinstproduktion betalas emellertid. Systemet tar ut 5% avgift från varje köp / transaktion som görs via webbplatsen, vilket är en ganska rimlig lösning för plattformsutvecklarna.

Läs också: Xsolla granskning.

Prova Xsolla gratis

Ning – Byggande av webbplatser för spel för både spelare och utvecklare

Ning - Byggande av webbplatser för spel för både spelare och utvecklare

Ning – är en spelwebbplatsbyggare för både spelare och utvecklare, som för närvarande ger mer än 2 miljoner projekt sedan grundandet 2004. Webbplatsbyggaren fungerar bra för att skapa sociala nätverk, onlinemiljöer och spelwebbplatser. Den integrerade intuitiva dra-och-släpp-redigeraren gör det möjligt att starta fullständiga webbplatser i bara några steg. Dessutom finns det en möjlighet till kodredigering här, vilket är en stor fördel för kodkyndiga användare som är villiga att driva funktionsbelastade spelwebbplatser.

Ning-funktioner:

 • Avancerade funktioner för innehållshantering – Webbplatsbyggaren möjliggör enkel och problemfri hantering av innehåll som läggs till din spelwebbplats. Systemet har en bloggmotor, ett alternativ för att skapa forum, möjlighet att lägga till omröstningar, evenemang, flera ljud-, video- och fotofiler.
 • e-handelsplattform – Ning har en egen integrerad e-handelsmotor som gör det möjligt att tjäna pengar på din spelwebbplats och börja generera vinst med den. Dessutom låter systemet dig använda speciella affärsverktyg, inklusive MailChimp-automatisering av e-post, exakta verktyg för insamling av statistik, möjlighet att skicka privata meddelanden / organisera sändningar för registrerade medlemmar.
 • Använda sociala nätverk – Webbplatsbyggaren levererar massor av funktionella sociala nätverksfunktioner, nämligen sociala delningsalternativ som är kompletterade via populära sociala nätverk som Twitter eller Facebook.

Ning har ingen gratis plan men det finns en möjlighet att testa det imponerande överflödet av dess integrerade funktioner gratis under den 14-dagars rättegången. Webbplatsbyggaren har tre betalda prenumerationer, vars kostnad börjar från $ 25 / mo. Du kan också spara upp till 20% av plankostnaden genom att köpa årsabonnemanget.

Prova Ning gratis

Slutsats

En klanwebbplats är en flagga för alla spelgrupper. Det borde levereras med speciella symbolik, kreativitet, prestationer, gallerier, videor, kommunikation etc. Detta är en igenkännbar trend när det gäller ditt spelgemenskap. Det är skapat för glädje och överlägsenhet över dina spelkonkurrenter.

På grund av webbplatsen kan du rekrytera avancerade nybörjare, organisera klanevenemang, kommunikation, hantera en utbildningsavdelning med nyanser och taktik i spelet. Det finns mycket du kan hitta här! Hur som helst, detta är inget annat än bara din guildkampanj.

Det säger sig själv att WordPress är det bästa gratis CMS som du kan använda för att lansera kvalitet och visuellt tilltalande klan- eller guildwebbplatser med hög prestanda. Bara shoppa runt för att välja plugins och tilltalande tema för din WordPress-webbplats och njut av resultatet.

Funktionaliteten på en spelwebbplats skapad med WordPress kommer också att vara på toppnivå. Det kommer att vara mer än tillräckligt för att lägga ut nyheter, taktik, affischer, omröstningar, chattar, evenemangsplanering, forumorganisation, blogg etc. På grund av flera plugins, omfattande kodredigeringsalternativ och andra funktioner skiljer sig systemet ut från mängden, som bästa valet för spel fans som är villiga att bygga gratis webbplatser av hög kvalitet.

Enjin och uCoz är också värda uppmärksamheten när det gäller att lansera en klan / guildwebbplats. Systemen erbjuder ganska mångsidiga metoder för att skapa spelwebbplatser. Men du kommer att utnyttja positiv upplevelse i båda fallen. Medan Enjin är en specialiserad plattform, som är inriktad på att skapa och hantera spelwebbplatser, är uCoz en populär gratis-allt-i-ett-klanwebbplatsbyggare.

Xsolla och Ning är två webbbyggnadsplattformar som mest används av professionella företag och tjänster som är involverade i skapandet av spelwebbplatser. Detta är anledningen till att systemen erbjuder kraftfull funktionalitet och mångsidiga alternativ för designanpassning. Användaren kan använda sig av ett omfattande integrationsalternativ för sociala tjänster och tjänster från tredje part, marknadsföring av webbplatser, marknadsförings- och analysverktyg samt rika innehållshantering och e-handelsalternativ.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map