Bästa community-webbplatsbyggare

Gemenskapens webbplatsbyggare


Uppfattningen av community-webbplatsbyggare omfattar bloggar och forum – plattformar för nischanvändarkommunikation. Dessa är bekväma tematiska resurser för att dela erfarenhet, åsikter, posta kommentarer och bara för att spendera tid i cirkeln av likasinnade människor.

Dessa kan vara fanwebbplatser, bloggar med fokus på uppfödning av sällsynta djur och odling av växter, Go-spelentusiaster, träskärningsproffar, samlare eller fans av extremsport. Med andra ord, det här är webbplatser som förenar människor baserat på deras intressen i flera nischer.

Sociala nätverk kan också räkna bland gemenskapens webbplatser. De kan inte skapas med webbplatsbyggare, så vi inkluderar dem inte i denna uppfattning. Specifikationerna för deras utveckling skiljer sig mycket och det är därför detta är programmerarens teams uppgift, men inte amatörer för webbdesign. Vi fokuserar bättre på bloggar och forum.

Vi testade ut 7 av de bästa webbplatsbyggarna för webbplatser för medlemskap:

 1. uCoz – den bästa webbsajtare för communityt
 2. WordPress – plattform för alla typer av medlemmar webbplats
 3. IM Creator – GRATIS community-webbplatsbyggare för ideella organisationer
 4. Subhub – Webbplatsbyggare för online-medlemskap
 5. Admidio – GRATIS Open Source Community Software
 6. Chambermaster – Lättanvänd mjukvarahantering
 7. GÅ MED DET – Allt-i-ett-lösning för communityhantering

Om du har rätt på att starta en community-webbplats med minimal ansträngning / tidsinvestering, kommer du säkert att möta behovet av att välja en pålitlig webbdesignplattform för att komma igång med lätthet. Valet mellan allt-i-ett och specialiserade community-webbplatsbyggare kan vara något förbryllande för en nybörjare, vilket utlöser behovet av att granska alla system som ingår i listan. Den detaljerade analysen hjälper dig att fatta rätt beslut angående systemet du kommer att fortsätta arbeta med.

uCoz – den bästa webbsajtare för communityt

uCoz - den bästa webbsajtare för communityt

uCoz – är en populär byggmästare för molnwebbplatser, som används i stor utsträckning för utveckling av communitywebbplatser. Plattformen är modulbaserad och därmed kan du skapa din webbplatslayout och struktur genom att välja och integrera de nödvändiga innehållsmodulerna / blocken. Systemet är inte det enklaste valet för nybörjare eftersom det kan kräva viss kodningsmedvetenhet om du vill göra din webbplats mer funktionsbelastad. Men det är definitivt den bästa lösningen för alla som är villiga att starta och hantera en webbplats för kvalitet i gemenskapen. Låt oss anmäla dess funktionsuppsättning direkt:

 • Forumskapande – Webbplatsbyggaren låter dig skapa ett funktionellt och ganska kraftfullt forum genom att integrera motsvarande modul. För att aktivera funktionen behöver du bara gå till inställningsavsnittet, välja Forum-modulen och ställa in den som en hemsida. Forumet tillåter att lägga till önskat antal avsnitt, grenar och kategorier som hanterar den nisch det täcker. Du kan också tilldela vissa författare rättigheter, ange antalet teman som visas på en sida, justera visnings- och statusvisningsalternativ osv.
 • Blogganslutning – Funktionen realiseras också genom att integrera en speciell bloggmodul som du kan välja i inställningsavsnittet och ställa in som en hemsida. En bloggmodul gör det möjligt att skapa kategorier av material, fylla dem med inlägg som du kan uppdatera när så krävs. Det är också möjligt att ställa in nyhetsflödesdesign här, välja den lämpligaste bloggmallen, justera visningsparametrar och artikeldesign, definiera allmänna egenskaper för bloggbilder etc. Dessutom kan du aktivera ett inlägg för betygsföring av e-post, meddelanden om e-postkommentarer, välja bästa presentationsformat, ställa in antalet inlägg som visas på webbsidor osv.
 • HTML-färdigheter – Trots att bygga webbplatser med uCoz inte är så svårt, är det fortfarande önskvärt att ha HTML-färdigheter, om du vill ge ditt projekt avancerad look och unik prestanda. Ju mer du är medveten om koden, desto mer avancerad och fullständig kommer din communitywebbplats att bli.
 • Mallval – uCoz har en samling anpassade integrerade anpassningsbara mallar samt sin egen marknadsplats med flera professionella färdiga layouter och mallar. Dessa mönster är betalda, men de har aktuellt och elegant utseende.

uCoz erbjuder måttlig prissättningspolicy. Det finns en gratis version av tjänsten, som kommer med en anpassad domän, annonser som visas på hemsidan, begränsat diskutrymme och andra funktionsbegränsningar. Om du verkligen tänker starta en funktionsladdad communitywebbplats med uCoz, bör du uppgradera till en av fyra betalda prenumerationer. Kostnaden för den billigaste planen utgör för närvarande endast $ 3 / mo, vilket är en verklig fördel för systemabonnenterna.

Prova uCoz gratis

WordPress – plattform för alla typer av medlemmar webbplats

WordPress - plattform för alla typer av medlemmar webbplats

WordPress – är ett populärt innehållshanteringssystem som har blivit oerhört populärt under de senaste åren. Ursprungligen skapat som en bloggplattform har systemet utvecklats till en populär mjukvara som används för att starta och hantera alla typer av projekt. Det är ganska lätt att behärska WordPress även för första gången, även om systemet innebär medvetenhet om grunderna för kodning. Detta gäller särskilt när det gäller utvecklingen av komplexa funktionsbelastade projekt. För att upptäcka de funktioner som CMS erbjuder sina användare, tänk på följande aspekter:

 • Enkel installation – Nedladdning och installation av WordPress tar bara några minuter. Processen är automatiserad – vad du behöver är bara att följa de riktlinjer som CMS genererar för att hjälpa dig komma igång med din webbplats.
 • Flexibilitet och designanpassningsfrihet – CMS möjliggör designanpassningsfrihet, vilket ger åtkomst till flera verktyg och funktioner. Det är mycket du kan göra här för att ge din communitywebbplats önskat utseende och prestanda. Således kan du ändra webbplatsfärger, teckensnitt, bakgrunder, sidhuvud, sidfot och andra avsnitt / parametrar. Dessutom tillåter systemet att ladda upp mediefiler och andra innehållstyper som du vill integrera i ditt projekt.
 • Plugins för community-webbplatser – WordPress skiljer sig från mängden på grund av sitt rika urval av externa plugins som är speciellt utformade för community-webbplatser, nämligen bloggar och forum. Några av de populäraste och mest använda pluginsna omfattar BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Content Sensor, Wise Chat, Bjud in vem som helst, Socialize och många fler.

Den slutliga kostnaden för att använda WordPress beror på flera faktorer. CMS själv är gratis för nedladdning och installation, men det innebär budgetinvestering när det gäller prestanda och marknadsföring. Om du planerar att starta ett funktionsbelastat projekt med hög prestanda går du inte utan att välja betalda plugins eller teman. De skiljer sig i kostnad och funktionalitet. Men det är inte det.

För att publicera det färdiga projektet måste du göra det välj tillförlitlig värd och domän namn. Kostnaden kommer också att bero på det företag du väljer, planen du väljer och domänens pris. I det här avseendet, Bluehost visar sig vara den mest lämpliga lösningen, som officiellt rekommenderas av CMS. Kostnaden för den billigaste Bluehost-planen utgör $ 2,95 / mo, medan utbudet av funktioner som tillhandahålls för detta pris är imponerande och mångsidigt nog för att täcka dina webbdesignbehov.

Prova WordPress nu

IM Creator – GRATIS community-webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator - GRATIS community-webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator – är en molnwebbplatsbyggare, vilket gör community-webbplatsutveckling enklare och mer överkomligt för alla. Systemet har ett brett spektrum av verktyg och funktioner som förenklar skapandet av webbplatsen och har märkbar inverkan på det slutliga resultatet. Webbplatsbyggaren är gratis för alla ideella organisationer / användare, vilket är en annan höjdpunkt som bidrar till dess popularitet. Listan över funktioner som IM Creator är redo att erbjuda innehåller följande punkter:

 • Nischdesigner. Webbplatsbyggaren ger tillgång till sin integrerade samling av tematiska mönster, som är gratis och svarar som standard. Systemet erbjuder dessutom flera designanpassningsverktyg för att ge ditt projekt avancerad look och det finns också en möjlighet att integrera HTML-koder för mer tilltalande webbplatspresentation.
 • Bloggmotor. IM Creator har en kraftfull bloggmotor som gör det möjligt att skapa och ställa in en funktionsbelastad blogg. Med plattformen kan du skapa önskat antal tematiska bloggsektioner för att ytterligare ladda upp och hantera nya inlägg eller schemalägga publiceringen. Det är också viktigt att du har en möjlighet att aktivera användarkommentationsfunktionen för att låta dina bloggbesökare dela sina nyheter, åsikter, idéer och tankar som hjälper dem att hålla kontakten med varandra och med dig (som bloggägare).
 • e-handel. Tillsammans med bloggalternativ gör IM Creator det möjligt att ge din communitywebbplats ett e-handelsfokus. Den här funktionen kan vara praktisk om du planerar att sälja något eller erbjuda betalda tjänster via ditt community-projekt. Du kommer att stöta på flera e-handelsfunktioner här som hjälper dig att komma igång enkelt, även om du inte är en kodande pro.

IM Creator är en helt gratis webbplatsbyggare för ideella företag, studenter och konstnärer. Om du tillhör någon av dessa användarkategorier är du välkommen att registrera dig för systemet och använda hela dess funktionsuppsättning utan kostnad. Priset på betalda planer som IM Creator erbjuder börjar med $ 8 / mo, vilket särskilt fungerar bra för entreprenörer och återförsäljare.

Prova IM Creator gratis

SubHub – Webbplatsbyggare för online-medlemskap

SubHub - Webbplatsbyggare för online-medlemskap

SubHub – är en webbplatsbyggare som hjälper användare att skapa och hantera medlemswebbplatser med värdefulla prestanda. Systemet är den helt integrerade lösningen som ger alla möjlighet att publicera gemenskapsrelaterat innehåll, tjäna pengar på omfattande medlemskap, prenumerationer, e-handelsalternativ etc. En nybörjare kan dock ha svårt att behärska plattformen på grund av dess komplexa webbdesignmetod. Om du har rätt till att skapa en medlemswebbplats med systemet ska du överväga dess stora fördelar:

 • Alternativ för medlemskap. Webbplatsbyggaren ger ett fantastiskt urval av kraftfulla medlemsfunktioner och nivåer som gör det möjligt för olika medlemsgrupper att gå med i projektet, se relevant innehåll och göra tillåtna ändringar.
 • Mångsidiga lösningar för innehållshantering. SubHub möjliggör enkel, bekväm och effektiv innehållshantering. Du får lägga till och uppdatera artiklar, videor, bilder, webbsidor och annat relaterat innehåll som kan publiceras omedelbart eller planeras i förväg.
 • Responsiv design. Systemet låter dig välja och anpassa antingen en av de integrerade anpassade mallarna som svarar som standard eller anställa dess utvecklare för att utveckla personlig anpassad webbplatsdesign för att möta dina specifika behov.
 • Integrerad kundvagn. SubHub kommer med den integrerade kundvagnen som låter dig sälja digitala / fysiska produkter med flera betalningsalternativ som Stripe, PayPal och mer.
 • Gemenskapshanteringsalternativ. Webbplatsbyggaren ger omfattande communityhanteringsalternativ som hjälper till att bygga pågående användarengagemang. Således kan du starta och uppdatera diskussionsforum, medlemsregister, evenemangskalendrar, sociala mediekanaler etc. här.
 • MailChimp Integration. SubHub är helt integrerad med MailChimp som gör det möjligt att få ut mesta möjliga av e-postmarknadsföringsalternativ som systemet erbjuder. Så fort en användare avbryter prenumerationen avbryts även MAilChimp-integrationen automatiskt.

SubHub har tre prisplaner, vars kostnad är måttlig. Det billigaste Starter-abonnemanget kostar $ 47 / mo. Varje plan har en gratis 14-dagars provperiod som erbjuds för att testa systemets funktionalitet. Dessutom är det möjligt att spara upp till 15% genom att välja årsabonnemanget.

Prova SubHub gratis

Admidio – GRATIS Open Source Community Software

Admidio - GRATIS Open Source Community Software

Admidio – är en gratis programvara för öppen källkodshantering som används för att driva webbplatser för grupper, föreningar och organisationer. Plattformen erbjuder en uppsättning av communityhanteringsfunktioner, integrerade moduler och andra alternativ som gör det möjligt att skapa funktionella projekt för att återspegla behörigheter och struktur för din organisation. Samtidigt är Admidio inte så populärt bland användare på grund av dess komplexitet och tid som krävs för att förstärka alla integrerade funktioner. Här är listan över de mest imponerande Admidio-höjdpunkterna som du bör vara medveten om:

 • Web Masters Focus. Admidio är mjukvaran för online-medlemskap, som är speciellt utvecklad för webbmasters, villig att upprätthålla sina egna organisationer eller föreningar med alla fördelarna med medlemshantering. Detta inkluderar inställningar för åtkomstkontroll som krävs för att skydda medlemsdata från obehörig åtkomst.
 • Ledning av medlemsrättigheter. Webbplatsbyggaren låter dig individuellt tilldela medlemsrättigheter till fastigheter, avdelningar, användargrupper och separata webbplatsmedlemmar du planerar att samarbeta med. Det är också möjligt att skapa konfigurerbara medlemslistor som kan exporteras till olika filformat, inklusive PDF, Excel och CSV.
 • Skapa evenemang. När du hanterar webbplatser som har startats med Admidio kan du skapa separata händelser som innebär möjligheten att ytterligare avbryta eller begå dem. Dessutom är det möjligt att se, ladda upp och hantera foton / fotoalbum här.
 • Plugin / modulintegration. Tillsammans med klassiska funktioner för användarhantering ger Admidio åtkomst till flera moduler / plugins som du kan välja, installera och justera på din hemsida. Dessa inkluderar utmärkelser, födelsedag, kalender, formulärfyllnad, slumpmässigt foto, sidofält, tillkännagivanden, statistik, skriftlig kommunikation, WP-plugins för Admidio och mer.

Admidio är den nedladdningsbara programvaran, men säljaren tillhandahåller inte kostnaden för programmet redan från början. Systemet kan laddas ner och installeras utan kostnad och det finns också en kostnadsfri testversion som låter dig testa plattformens funktionalitet utan några avgifter.

Prova Admidio gratis

ChamberMaster – Lättanvänd mjukvarahantering

ChamberMaster - Lättanvänd mjukvarahantering

ChamberMaster – är en lättanvänd medlemshanteringsprogramvara som har utvecklats för att hantera alla vardagliga verksamheter i branschorganisationer, kamrar, konferenser och besökarbyråer samt andra organisationer. Trots att plattformen inte är så populär hos samtida institutioner på grund av dess komplexitet, använder vissa av dem fortfarande för datalagring och för utveckling eller marknadsföring av samhällen de tjänar. Mjukvaran har en särskild funktionsuppsättning som behövs för att framgångsrikt starta och hantera dessa typer av projekt, nämligen:

 • Medlemshanteringssystem. Plattformen har en sofistikerad databas som låter dig enkelt hantera medlemslistor, spåra och analysera all relevant information, lägga till nya medlemmar och uppdatera listan med befintliga. Detta bidrar till säker och tillförlitlig lagring av medlemsrelaterad information som kan nås när som helst.
 • Integrerad fakturering. Systemet har den integrerade fakturerings- / fakturabehandlingsfunktionen som säkerställer snabb och säker slutförande av finansiella transaktioner.
 • Anpassad rapportering. Programvaran låter dig få mer exakta insikter på grund av den lättlästa instrumentpanelen för flera rapporteringsfunktioner och nyckelmätningar. Det är möjligt att mäta, testa, utforska och analysera resultat för din organisation samt att bygga och uppdatera rapporter.
 • Kommunikation och grupper. Detta är en grupp av moduler som förenklar processen att ansluta medlemmarna i din förening och organisera dem i olika grupper baserat på de berörda kommunikationstyperna.
 • Händelsemodul. Tillgänglighet och integration av ChamberMaster-modulen låter dig organisera och hantera olika typer av evenemang. Modulen hjälper till att ta hänsyn till alla stadier i händelseplaneringsproceduren, allt från deltagares inbjudan och upp till fakturaremission eller registreringsspårning.
 • Alternativ för medlemmar. Systemet är dedikerat till att betjäna varje användares behov. Därför vidtar det särskilda medlemsbidragsåtgärder för att lämna alla användare nöjda. Dessa inkluderar referensspårningsverktyg, skapande av informationssidor för varje företag, användning av bannerannonser för att marknadsföra företag via din webbplats, förbättring av företagskatalogförteckningar, skicka automatiska eNewsletter Hot Deal-uppdateringar till registrerade abonnenter, erbjuda onlinekartor som hjälper användare att hitta lokala företag och medlemmar osv.
 • Använda sociala nätverk. ChamberMaster publicerar automatiskt dina affärsnyheter, händelser, uppdateringar, heta erbjudanden, ny medlemsinfo, jobbannonser i sociala nätverk, nämligen Facebook och Twitter. Denna funktion är dock för närvarande endast tillgänglig för prenumeranter på Premier / Pro-versioner.

ChamberMaster är inte en gratis programvara. Plattformen erbjuder fyra prisalternativ som varierar i termer, funktioner och inkluderade alternativ. För att välja rätt plan måste du visa funktionerna som ingår i varje prenumeration med hänsyn till kammarstorleken. Det mest prisvärda alternativet är Essential-paketet, vars kostnad börjar på $ 149 / mo.

Prova ChamberMaster gratis

Gå med i IT – allt-i-ett-lösning för communityhantering

Gå med i IT - allt-i-ett-lösning för communityhantering

Gå med – är en allt-i-ett-ledningsplattform för medlemskap, som gör det möjligt för organisationer att effektivt spåra, hantera och växa sina samhällen. Programvaran gör det möjligt att övervaka de viktigaste processerna som sker inom organisationen för att framgångsrikt hantera sina medlemmar och förena människor kring deras intressen och yrken. Gå med Det saknar popularitet jämfört med andra liknande plattformar men det är ändå vettigt att ta reda på plattformens viktigaste funktioner, om du funderar på att använda den i framtiden:

 • Avancerat medlemskapsprogram. Gå med Det kommer med ett avancerat medlemsprogram som kan konfigureras med avseende på speciella användarkrav. Det är möjligt att justera konfigurationerna i systempanelen. Det är här du kan ändra medlemskapstyper, ekonomiska inställningar, online-närvaroparametrar, anpassade fält, ange flera administratörsbehörigheter osv.
 • Organisationshanteringsverktyg. Programvaran gör det möjligt att utnyttja organisationshanteringsverktyg för att ge ditt företag bästa möjliga värde. Bland verktygen du kan hantera är det meningsfullt att nämna processbetalningar för medlemmar, tidslinjer för medlemmar, medlemsbord, riktade medlemsmeddelanden och mer.
 • Medlemmens portal. Systemet gör det möjligt för användare att enkelt gå med i din organisation och hålla kontakten med andra medlemmar. Varje abonnent får en möjlighet att redigera profilen, verifiera medlemskonto och e-post, utforska och använda tillgängliga avbokningsalternativ, skicka in och uppdatera kreditkortsinformation etc..

Join It erbjuder för närvarande tre betalda planer, varav den mest prisvärda – Startpaketet – kostar $ 29 / mo. Varje plan har en 30-dagars kostnadsfri testperiod för att låta användare testa de funktioner som den omfattar och besluta om dess ytterligare användning. Programvaran erbjuder dessutom 20% rabatt för icke-vinstdrivande och 20% för årsabonnemang.

Prova att gå med i IT gratis

Slutsats

Med ett sådant mångsidigt sortiment av webbplatsbyggare i gemenskapen verkar de tjänster som granskas i artikeln vara de mest rimliga lösningarna. De har inget gemensamt och är intressanta för olika kategorier av webbutvecklare, allt från nybörjare och upp till professionella, som designar unika specialanpassade webbplatser från början.

Bloggar och forum kombineras ofta bra när det gäller en webbplats, vilket gör kommunikationen mellan användarna bekväm. Således kan de alla läsa inlägg för att ytterligare diskutera dem på ett forum eller i kommentarsavsnittet, dela erfarenheten, klargöra de mest brinnande problemen. uCoz, IM Creator och WordPress fungerar bra för dessa typer av webbplatser. Det är enklare att konfigurera designen och lägga till specifika funktioner med hjälp av app / plugin-integration, modulkonfiguration och anpassning av nischspecifika mallar. Mycket görs genom kodredigering i uCoz, medan det enklaste sättet att få fantastisk design här är att köpa in den uTemplates. I allmänhet avslöjar alla system sig från den bästa sidan när det gäller att lansera gemenskapswebbplatser.

När det gäller uCoz kan du utnyttja mer mångfald från alla synvinklar om du har grunderna om kodning. Detta är en plattform för erfarna användare som skapar kraftfulla och stora specialanpassade eller personliga webbplatser med ytterligare intäktsmål. Om du planerar att starta en blogg med hög publiceringsfrekvens och flera avsnitt, hittar du inte en bättre webbplatsbyggare för att nå detta mål.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map