Bästa dedikerade serverleverantörer

bästa dedikerade serverhotellleverantörer


Termen “dedicerad server” talar för sig själv. Det betyder att du har en egen server som är värd för en webbplats trots komplexiteten eller trafiken. Det är helt annorlunda än vad vi är vana vid när det gäller VPS eller delade värdlösningar.

En dedikerad server har inte bandbredd, CPU-tidsdelning, RAM eller andra typiska faktorer. Det kommer som en flexibel lösning som är enkel att hantera och optimera i enlighet med webbplatsens krav och förbli lyhörd när som helst.

Den huvudsakliga dedikerade värdfördelen är att den levererar mycket mer hanteringsverktyg och kontroll över inställningarna. Användare är fria att implementera nödvändiga konfigurationer. Ytterligare fördelar inkluderar utökat stöd och underhåll i varje steg. digital säkerhet osv.

Vi testade ut 10 av de bästa dedikerade serverleverantörerna:

 1. Bluehost – Världens bästa dedikerade serverleverantör
 2. Hostpapa – De bästa dedikerade servrarna i Kanada
 3. Hostgator – De bästa dedikerade servrarna för WordPress
 4. Siteground – servrar med den enklaste värdpanelen
 5. 1&1 Jonos – De billigaste europeiska dedikerade servrarna
 6. Hetzner – tyskbaserade dedikerade servrar med hög belastning
 7. Liquidweb – Managed Dedicated Servers i USA
 8. OVH – Kraftfulla dedikerade servrar med DDoS-skydd
 9. FDC – dedikerade 10GBit-servrar med obegränsad bandbredd
 10. Velia (Kör pappa) – Storbritanniens dedikerade Windows & Linux-servrar

Lösningen är dyrare om man jämför med andra värdfunktioner. Du bör vara redo att betala från $ 50 till $ 150 per månad för en inträdesplan.

Naturligtvis låter det knappast som en kostnadseffektiv lösning. Å andra sidan kan det vara en stor investering i stabilitet och bra resultat för ditt framtida webbprojekt trots komplexiteten, särskilt om du tar hänsyn till några av de viktigaste fördelarna:

 • Enkel hantering och kontroll – En dedikerad server är ett perfekt val för företag som vill ha större kontroll över deras webbhotell och serverfaciliteter. Användarna är de enda som ansvarar för situationen. De är fria att konfigurera inställningar och hantera baslinjeelement i enlighet med deras behov i referenser till skivutrymmet, RAM, mängden CPU, etc..
 • Administratörstillträde – Föreställ dig att du har valt delad värd. Du kommer inte att kunna administrera det med undantag för vissa bashanteringsmöjligheter. När det gäller den dedikerade servern får användare full root-åtkomst och möjligheter att ta bort eller ändra programvara, installera eller ta bort program, implementera anpassade inställningar osv..
 • Den unika IP-adressen – Detta faktum minimerar risken för att någon annan svartlistar din IP-adress.

Skalbarhet, förbättrad digital säkerhet, snabb hastighet och bra prestanda – det är de avgörande faktorerna som gör en dedikerad server verkligen värt att spendera de pengarna. Låt oss nu titta på några av de bästa erbjudandena på marknaden.

Bluehost – den bästa dedikerade serverleverantören

Bluehost - den bästa dedikerade serverleverantören

Bluehost – är en ultimat lösning för alla typer av webbplatser eller storlekar. Dess dedikerade server kommer med hög prestanda och hastighet utöver total kontroll och maximal effekt. Plattformen levererar ett gäng praktiska alternativ som är indelade i tre huvudkategorier: grundläggande, avancerade och valfria funktioner. De kommer alla som en del av en vald plan. Vissa baslinjefunktioner är följande:

 • Maxhastighet – Plattformen använder open source-teknologier som Openstack. Detta faktum garanterar ökad flexibilitet och snabb webbplatsdrift.
 • Förbättrad cPanel – Bluehost cPanel är ett ultimat instrument som ger root-åtkomst för avancerade användare som vill ha full kontroll över servern. Användare kan använda panelen för att lägga till värdlagring i farten vid behov.
 • RAID Level 1 Storage Support – Bluehost använder bara RAID-lagring på sina dedikerade servrar. Det resulterar i 100% dataskydd tack vare speglade förare. Detta är en exklusiv funktion som du knappast hittar hos andra värdleverantörer.
 • Hantera din databas – Databashanteringsfunktioner låter användare göra alla nödvändiga korrigeringar och ändringar direkt på servern.

Ytterligare funktioner inkluderar hantering av flera servrar och några av de viktigaste skyddsverktygen som domänskydd, skräppostskydd, SiteLock-funktion för att skydda din webbplats från hackerattacker och digitala trådar.

Bluehost dedicerad serverkostnad: Plattformen erbjuder tre olika planer som alla har support dygnet runt, gratis domän och SSL, 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Standardplanen är ingångspaketet som kostar $ 72,09 per månad med 2,3 GHz hastighet, 500 GB speglad lagring, 5 GB RAM och upp till 3 IP-adresser. Förbättrade och premiumplaner kostar $ 90,12 respektive $ 108,15. De har mer speglad lagring och bandbredd samt IP-adresser. Användare kommer också att dra fördel av högre hastighet vilket gör Bluehost-planer till ett bra valuta för pengarna.

Prova Bluehost nu

Hostpapa – De bästa dedikerade servrarna i Kanada

Hostpapa - De bästa dedikerade servrarna i Kanada

HostPapa – är en väletablerad kanadensisk webbhotellleverantör. Företaget levererar olika serverlösningar för olika behov. De inkluderar separata paket för onlinebutiker och WordPress-webbplatser samt delad och dedicerad värd. Den sista kommer som en flexibel lösning för små nystartade företag och väletablerade företag som kräver maximala källor för sina växande projekt.

De viktigaste Hostpapa-funktionerna inkluderar:

 • Tre dedikerade serveralternativ – användare kan välja mellan självhanterade, hanterade och helt hanterade serverlösningar. Å ena sidan får du chansen att finjustera alla värdresurser själv, inklusive uppdateringar, korrigeringar eller appintegration. Å andra sidan kan du lämna allt underhåll och support till Hostpapa expertteam. De kommer att hantera alla uppdateringar, programvaruövervakning och resurshantering för dig.
 • Obegränsade domäner och webbplatser – plattformen gör det möjligt att hantera så många domäner och live-projekt som du behöver. Funktionen passar oberoende utvecklare och webbdesigners som vill skapa webbplatser för sina kunder såväl som för växande företag med flera projekt inom ett enda nätverk.
 • Prestanda – värdleverantören påstår sig leverera felfri upptid och över-genomsnittet sidhastighet. Enligt de senaste testerna är drifttiden 99,98%, vilket verkligen är ett bra resultat. Vad gäller sidhastigheten är den för närvarande cirka 795ms. Inte så högt som vissa kan förvänta sig men ändå bättre om det jämförs med de genomsnittliga nischstandarderna.
 • Kompatibilitet med olika CMS – det spelar ingen roll vilken typ av CMS-plattform du använder. Systemet fungerar bra med alla populära innehållshanteringssystem inklusive WordPress, Joomla, Drupa och mer. Användare kan skjuta sina små digitala butiker såväl som växande internationella marknadsplatser eller tunga företagswebbplatser med en komplex struktur.
 • Extra resurser – bortsett från hanterade servrar kan användare skala sin plan när det behövs genom att generera ytterligare serverresurser när som helst. Lägg till ytterligare CPU, extra minne eller I / O varje gång du behöver dem direkt från den intuitiva instrumentpanelen.

HostPapa dedikerade serverkostnad: HostPapa erbjuder en mängd olika planer som börjar från $ 19.99 för entry-serverlösningen. Startplanen innehåller 4-kärnans CPU, 60 GB SSD-lagring, 1TB-överföring, etc. Du är gratis att uppgradera prenumerationen när det behövs direkt från cPanel och välja den mest kraftfulla planen som kostar $ 249,99 per månad med 1 TB lagring, 12 kärnor CPU , 8TB-överföring och andra väsentliga funktioner för att stödja och underhålla komplexa onlineprojekt.

Se även: HostPapa-granskning.

Prova HostPapa nu

Hostgator – De bästa dedikerade servrarna för WordPress

Hostgator - De bästa dedikerade servrarna för WordPress

HostGator – är en webbhotell som har framgångsrikt använt molnbaserad teknik för att leverera avancerade dedikerade serverlösningar. Företaget levererar enkla värdhanteringsverktyg och maximala prestanda till användarens förfogande. Alla planer har tillförlitliga säkerhetsmedel förutom extra funktioner för att skapa och underhålla webbplatser från marken.

De viktigaste fördelarna med Hostgator är följande:

 • Förbättrad prestanda – Bortsett från A + hastighetstestresultat och 99,9% drifttid, kombinerar Hostgator SSD- och HDD-hårddiskteknologier för att säkerställa felfri webbplatsprestanda. Ett sådant tillvägagångssätt resulterar i mer flexibla serverkonfigurationer så att du kan hantera resurser mest effektivt. Dessutom kan användare generera mer omstrukturering från kontrollpanelen.
 • Obegränsad bandbredd – värdleverantören garanterar obegränsad bandbredd i var och en av sina dedikerade serverplaner. Alla servrar finns över hela landet (över hela USA) med Tier-3-datacenter.
 • Maximal säkerhet – Hostgator använder avancerad teknik för att säkerställa 100% säkerhet. Du behöver inte oroa dig för system- eller appuppdateringar. De kommer att hanteras automatiskt samt övervakning, upptäckt och eliminering av fel eller skadlig programvara. Varje datacenter har DDoS-skydd utöver en IP-baserad brandvägg.
 • Anpassad webbplatsbyggare – systemet har en enkel WYSIWYG webbplatsbyggare. Du kan inte bara vara värd för befintliga projekt utan också skapa nya webbplatser utan kodningsfärdigheter. Det gör det enkelt att bygga olika webbplatstyper inklusive innehållsbaserade eller e-handelsprojekt tack vare integration med stora betalningsmetoder, produkthanteringssystem och mer.

HostGator dedicerad serverkostnad: den viktigaste fördelen här är att plattformen har en 30-dagars återbetalningspolicy. Om du inte gillar den dedikerade servern kan du få tillbaka pengarna. När det gäller planpriserna är de lite högre än i genomsnitt. Tre paket inkluderar Value, Power och Enterprise-serveralternativ som kostar $ 118,99, $ 138,99 respektive $ 148,98 per månad. Som vi har nämnt tidigare kommer varje plan med obegränsad bandbredd.

Prova HostGator nu

SiteGround – Den enklaste dedikerade värden

SiteGround - Den enklaste dedikerade värden

Siteground – är plattformen som levererar en kombination av dedikerade och molnhotellösningar. De kommer med alla förinstallerade funktioner, programvara och program du kan behöva när du använder webbplatsen. Plattformen levererar dedikerade maskiner i premiumklass för att vara värd för alla webbprojekt. Du är fri att finjustera och hantera det själv eller välja professionell hjälp inför Siteground-experter. Följande funktioner har utformats för att starta webbplatsprestanda och ge mer funktionalitet:

 • Valt högklassig hårdvara – Siteground-experter har designat stabila dedikerade maskiner som kan skryta med felfri prestanda med högre hastighet. Systemet använder några av sina bästa datacenterfaciliteter för den ultimata serverplatsen.
 • Total kontroll och skalbarhet – Plattformen levereras med helt hanterade serverlösningar. Användare kan spåra sin verksamhet dygnet runt, vilket resulterar i nästan omedelbart beslutsfattande och felaktig eliminering.
 • 24/7 VIP-kundvård – Användare kan alltid räkna med professionell hjälp via livechatt, telefon eller biljettsystem. Supportteamet är alltid där för att hjälpa varje gång du behöver en systemstart eller diagnos för skadlig programvara.

Siteground dedicerad serverkostnad: Tre stora Siteground-planer finns tillgängliga för sina kunder. Entry-planen börjar från $ 219 per månad upp till 480 GB lagringsutrymme, 10 TB bandbredd, Intel Xeon E3-1230 SSD kör med 3.20GHX hastighet och andra bra förmåner. Power Server-planen kostar 299 USD per månad och erbjuder lite högre hastighet på samma operativsystem med 4 CPU-kärnor 960 GB SSD. Om det låter som inte tillräckligt är Super Power-planen en ultimat lösning för de mest komplicerade och tyngsta webbprojekten. Paketet kostar dig 599 $ per månad för att garantera maximal driftshastighet vid 2,0 GHz med 2 x 6 CPU-kärnor och 2 x 960 GB SSD med RAID Level 1 lagringsstöd.

Se även: SiteGround-granskning.

Prova SiteGround nu

1&1 Ionos – Den billigaste dedikerade värden

1 & 1 Ionos - Den billigaste dedikerade värden

1&1 IONOS – är en prisvärd dedikerad värdleverantör. Det har några bra budgeterbjudanden för projekt som inte kräver förbättrad kapacitet eller maximal hastighet. Samtidigt levererar plattformen alla grundläggande funktioner ur rutan för att uppfylla användarnas krav utöver en gratis installation, SSD-uppgraderingar och mer. Kärnan 1&1 Ionos funktioner inkluderar:

 • Kraftfulla resurser för högre hastighet – Systemet erbjuder obegränsad trafik utöver upp till 1 GB per sekund anslutning. Det resulterar i högre webbplatshastighet och bättre användares upplevelse. Dessutom kan sidbelastningstiden få en boost tack vare HTTP / 2 nätverksprotokoll.
 • Avancerade säkerhetsmedel – Systemet kan automatiskt placera digitala säkerhetsvakter i fall av DDoS-attackrisker. Alla dina uppgifter är säkra, som 1&1 Ionos gör regelbundna automatiserade säkerhetskopior för att lagra kopior av dina webbplatsfiler.
 • Värd för mobilapp – en fantastisk funktion för att säkerställa snabb och enkel åtkomst till kontrollpanelen direkt från mobilenheten, oavsett om det är en surfplatta eller smartphone. Allt du behöver är att ladda ner IONOS Hosting Manager-appen och hantera din dedikerade hosting trots platsen.

1&1 dedicerad serverkostnad för Ionos: 1&1 Ionos påstår sig vara en budgettilldelad serverleverantör. Planerna är billigare jämfört med andra tjänster från vår lista. Kunderna kan välja mellan fyra olika SSD / NVMe-paket som sträcker sig från $ 70 till $ 280 per månad. Planerna använder olika operativsystem med upp till 4,2 GHz turbohastighet, 1 TB lagring och 64 GB RAM.

Alla planer trots priset inkluderar en gratis domän och SSL, SiteLock-skydd och vissa andra funktioner. Användare kan också byta till HDD-planer. De är lite billigare men kan fortfarande inte tillhandahålla tillräckligt med faciliteter för enorma webbprojekt.

Se även: 1&1 IONOS-granskning.

Försök 1&1 IONOS nu

Liquid Web – Managed Dedicated Servers i USA

Liquid Web - Managed Dedicated Servers i USA

Liquid Web – är en av de mest långvariga och ansedda amerikanska värdleverantörerna. Företaget har funnits på marknaden sedan 1997. Det lyckades bygga upp ett gott rykte bland kunderna tack vare fullt hanterade dedikerade serveralternativ, 100% drifttidsgaranti, förbättrade säkerhetsmedel och en massa extra funktioner för att etablera och främja din online-närvaro.

Här är vad du får med varje Liquid Web dedikerad serverplan:

 • Enkel användning – systemet har introducerat sin Sync Pro-kontrollpanel som verkar vara ett enkelt och intuitivt kontrollverktyg. Användare kan ställa in sina servrar, uppgradera planer, hantera domäner och webbplatser, integrera appar och mer från en enda cPanel utan speciella färdigheter. Du kan enkelt hantera flera dussintals domäner och webbplatser samtidigt.
 • Solid prestanda – Liquid Web garanterar 100% av drifttiden. Vi hade ingen chans att kontrollera om det är sant. Vad vi vet är att plattformen använder enhyreservrar som är helt anpassade för att användas med både Windows och Linux. SSD-hårddiskar säkerställer bättre prestanda och hastighet samt fullt stöd för PHP 7-version och integration med Ngnix.
 • Hanterade dedikerade servrar – användare kan välja mellan solo- eller dual-processor-servrar. Varje värdplan finns i tre olika varianter. De inkluderar självhanterade, kärnhanterade och helt hanterade paket som kan skalas eller uppgraderas vilket slips du behöver. Ta kontroll över serverinställningarna eller lämna det till expertgruppen för Liquid Web.
 • Extra egenskaper – Ytterligare alternativ inkluderar gratis domänöverföring och migrering av webbplatser. Ett utvidgat säkerhetspaket har ytterligare medel som Guardian-säkerhetskopiering, enkel återställningsprocess för webbplatser, lagring av data utanför systemet och fler verktyg för att skydda dina webbplatser.

Kostnad för server för dedicerad webb: tre olika dedikerade serverkategorier varierar beroende på deras plats. Till exempel amerikanska central- och västserver (Michigan och Arizona) är mer benägna att passa USA-baserade processer. De har 6 olika planer vardera, medan priserna är desamma och sträcker sig från $ 199 till $ 549 per månad. Om du behöver EU-baserad lösning med servrar belägna i Amsterdam, Nederländerna, kan du välja mellan endast tre planer som kostar från $ 249 till $ 439 per månad.

Prova Liquid Web Now

OVH – Kraftfulla dedikerade servrar med DDoS-skydd

OVH - Kraftfulla dedikerade servrar med DDoS-skydd

OVH – är en av de största europeiska värdleverantörerna med 28 datacentra över hela världen. Plattformen erbjuder serverhållbarhet, bra prestanda, förbättrad säkerhet för DD0S-attackförebyggande och mer. Användare kan välja mellan 6 olika serverlösningar skräddarsydda för att tillgodose olika behov när det gäller resursförmåga.

Här är några viktiga fördelar som OVH-dedikerade servrar har:

 • Hanterbar lagringskapacitet – Varje plan har initialt 500 GB lagringsutrymme. Utrymme räcker för att lagra webbplatsfiler oberoende av servern. Dessutom kan användarna fritt öka den kapaciteten på begäran från instrumentpanelen.
 • Obegränsad trafik – Du kan dra nytta av obegränsad inkommande och utgående trafik som är gratis. Minimikapaciteten är 500 Mbit / s och kan ökas vid behov. Du kan dock behöva betala för extra datacenter som finns i Asien och Stilla havet.
 • Automatisk installation – OVH garanterar distribution med ett klick via sin anpassade kontrollpanel. Dessutom är varje serverlösning kompatibel med stora operativsystem som inte bara innehåller Windows och Linux utan också Ubuntu, Debian och några andra.
 • DDoS-säkerhet – plattformen använder avancerad teknik för att säkerställa avancerat DDoS-skydd. Optimala säkerhetslösningar utformades för att bekämpa de mest sofistikerade och komplexa attackerna. De inkluderar VAC-infrastruktur för att minska trafiken, L7-begränsningsskydd för spelprojekt, brandväggsnätverk och mer.

OVH dedikerad serverkostnad: företaget erbjuder för närvarande 6 olika planer. De inkluderar Rise ($ 65/06 per månad), Avancerad (81,33 dollar per månad), Infrastruktur ($ 105,69), Förvaring (86,75 dollar per månad), HG ($ 25.99 per månad) och spel ($ 95,12 per månad) dedikerade serveralternativ.

Prova OVH nu

FDC – dedikerade 10GBit-servrar med obegränsad bandbredd

FDC - dedikerade 10GBit-servrar med obegränsad bandbredd

FDC – är en igenkännande värdleverantör med 20 servrar belägna i USA och Europa. Företaget grundades 2003 och levererar webbhotell samt en rad andra privata tjänster.

Plattformen erbjuder 99.995% drifttid utöver 10 TB / s ryggraden tillsammans med obegränsad bandbredd och internetanslutning. Användare kan välja mellan budget till massiva dedikerade serverlösningar beroende på de resurser som krävs.

Här är några centrala FDC-funktioner:

 • Obegränsad bandbredd – var och en av FDC-servrarna har obegränsad bandbredd. Dessutom kan användarna dra nytta av gratis installation samt obegränsad utgående och inkommande trafik som är gratis utom Asien. Det är här du måste välja ett Asia Special-serveralternativ.
 • Maximal prestanda – Företaget har 20 datacenter i Europa, Asien och USA. Det lovar nästan perfekt drifttid som för närvarande är 99.995%. Om du behöver maximal fyndighet väljer du massiva paket med 20 + Tbps ryggrad.
 • Gratis alternativ – Varje kund får gratis omstart förutom att installera om sessioner till nollkostnad. IPv6-adressutrymme ingår också i planpriset.

FDC dedicerad serverkostnad: alla planer är indelade i tre huvudkategorier. Den första är (R) Evolution med servrar med upp till 100GE bandbredd. Priset här varierar från $ 999 till $ 9999 per månad. Den andra kategorin inkluderar erbjudanden från Budget Server-alternativet som kostar från $ 199 till $ 499 per månad. För massiva servrar måste du betala mellan $ 1199 och $ 2999 per månad.

Prova FDC nu

Velia (Godaddy) – Engelsk dedikerade Windows & Linux-servrar

Velia (Godaddy) - Engelsk dedikerade Windows- och Linux-servrar

Velia – är ett tyskbaserat företag som nu ingår i GoDaddy-plattformen. Det är värd för mer än 7000 dedikerade servrar för mer än 5 000 kunder och affärspartners. Det kommer från Tyskland och har datacentra i olika delar av världen. Velia använder avancerad teknik för att leverera maximal effekt och prestanda, säkra serveralternativ och omfattande support.

De viktigaste funktionerna inkluderar:

 • Förbättrad prestanda – Varje server har 200+ GBit / s-ryggrad för att säkerställa en problemfri webbplats som körs under trafikstoppar.
 • Flexibilitet – installationen är väldigt enkel. Allt du behöver är att välja operativsystemet du använder och slutföra distributionsprocessen.
 • Skalbar infrastruktur – användare är fria att lägga till fler resurser på sina servrar samt skapa ett säkert VLAN-nätverk som ansluter flera servrar samtidigt.
 • Support dygnet runt – Support chefer och datacenter specialister är tillgängliga dygnet runt. De hjälper till att lösa tekniska problem direkt med användaren.

Velia dedicerad serverkostnad: prissättningen skiljer sig från vad vi är vana vid. Al servererbjudanden är indelade i kategorier efter globala datacenterplatser. Användare kan välja mellan Europa (Frankrike och Tyskland), Förenta staterna (St. Louis, Miami och LA) och Kina har datacentra belägna i Hong Kong. Varje plats har flera planer och priser som sträcker sig från $ 49 till $ 359 per månad.

Prova Velia nu

Slutsats

Att välja en dedikerad server innebär att välja flexibilitet och skalbarhet. Ett sådant alternativ är det bästa alternativet för företag och webbplatser som värderar för stabilitet, hastighet och maximal prestanda. Användare kan helt kontrollera sina värdfaciliteter med en chans att ställa in nödvändiga konfigurationer och administrera server när som helst.

 • Bluehost är serverlösningen # 1 med ett utökat säkerhetspaket. Plattformen visar stabila och långvariga resultat när det gäller prestanda. Dessutom är det lätt att använda och bra kväll för användare utan speciella färdigheter.
 • HostPapa är en värdleverantör med upp till tre olika dedikerade webbhotellerbjudanden. Användare kan ta kontroll över sina serverfaciliteter och webbplatstillgångar. Systemet är det bästa alternativet för att hantera flera projekt med tillräckliga resurser.
 • HostGator är en av de mest prisvärda dedikerade servrarna utan att det skadar prestandan. Användare kan räkna med obegränsad bandbredd med varje plan i kombination med maximal hastighet, avancerade säkerhetsmedel och prisvärda planer.

Vad gäller resten av värdleverantörerna kan de vara bra på olika sätt beroende på projektkrav och extra funktioner du kan behöva på lång sikt. Allt du behöver göra är att definiera hur mycket kraft och hastighet ditt framtida projekt kräver. Antalet erbjudanden kommer säkert att låta dig välja den bästa plattformen som uppfyller din budget och dina behov.

Prova Bluehost Dedicated Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map