Bästa delad värd för WordPress

bästa delade värdleverantörer


Webbplatsens hälsa bygger på korrekt värd på många sätt, särskilt när det gäller projekt som bygger på WordPress. Å ena sidan a gratis CMS-plattform är lätt att komma igång, eftersom du kanske inte behöver mycket kapacitet redan från början. En kostnadseffektiv delad värdplan kan vara tillräckligt. Å andra sidan måste du hantera ditt projekt då och då trots teknisk kunskap.

Plugin och temainstallation, service och systemuppdateringar, säkerhet, SEO – användare måste hantera alla nämnda funktioner på egen hand. Om de inte väljer en WordPress-optimerad delad serverlösning. Med så många bra erbjudanden på webben kan webbplatsägare dra nytta av allt-i-ett-WP-serverplaner som inkluderar automatisk CMS-installation, plugin-integration och uppdateringar, avancerade säkerhetsmedel, inbyggd SSL, gratis domän och många andra fördelar som är avgörande när du bygger, anpassar och går live med ditt WP-baserade projekt.

Vi testade ut 10 av de bästa delade värden för WordPress webbplats:

 1. Bluehost – den bästa delade värden för WordPress.
 2. Hostpapa – USA: s # 1 WordPress Hosting Company.
 3. HostGator – den snabbaste delade värden för WordPress.
 4. SiteGround – Det bästa hanterade WordPresshotellet.
 5. Liquid Web – Det billigaste värdet för en enda webbplats.
 6. Google Cloud – den bästa plattformen för WordPress av Google.
 7. 1&1 IONOS – Den största europeiska webbhotellleverantören.
 8. Hostinger – Prisvärd webbhotell för WordPress webbplats.
 9. Godaddy – den största domänregistratorn + värdföretag.
 10. iPage – En av de äldsta webbhotellleverantörerna i världen.

Varje värdlösning kan förpackas med förbättrade funktioner och verktyg. De kan skilja sig från företag till företag. Å andra sidan definierar vissa grundläggande frågor plattformens tillförlitlighet och värdighet. De är som följer:

 • Sidbelastningstid – Frågan som definierar användarnas upplevelse. Ju snabbare besökare kan komma åt ditt webbplatsinnehåll desto bättre.
 • Drifttid – Tillgänglighet är nyckeln till framgång. Upptidstiden definierar om dina besökare kan komma åt webbplatsen dygnet runt. Se till att hastigheten är mellan 99,5% och 99,9%.
 • Kundsupport – Vissa möjliga fel kommer att inträffa då och då. Se till att du alltid kan lita på professionell hjälp för att lösa alla problem snabbt.

Låt oss nu titta närmare på vad de bästa WordPress-delade webbhotellleverantörerna kan erbjuda.

Bluehost – den bästa delade värden för WordPress

Bluehost - den bästa delade värden för WordPress

Bluehost – är valet # 1 för miljoner WP-webbplatsägare under många år. Rekommenderat av WordPress-utvecklare kan det vara perfekt passform för alla typer av projekt. Bluehost erbjuder en fullständig WordPress-integration med sin egen App Market att välja mellan ett oändligt urval av widgetar och tillägg. Dessutom har plattformen starka drifttider (99,99%), snabb sidhastighet (424ms) med mera. Kärnfunktionerna inkluderar:

 • Användarvänlig kontrollpanel – Bluehost gör det enkelt att hantera WordPress webbplats byggprocess tack vare sin intuitiva cPanel. Här har du alla nödvändiga element på ett ställe för att hantera flera projekt samtidigt. WordPress geeks kommer att uppskatta möjligheten att förvandla den till en WP-instrumentbräda och dra nytta av ett gränssnitt de är vana vid.
 • Oändliga widgets och plugins – Samtidigt som det är en WP-specialiserad värdplattform, levererar Bluehost tusentals widgetar och appar för WordPress-webbplatser. De finns tillgängliga på Bluehost Marketplace samt WP-teman både gratis och betalade.
 • e-handel och SEO – Plattformen erbjuder lokaliserade SEO-strategier och professionell hjälp, medan eCommerce-funktionen gör det enkelt att lansera en digital butik med så många produkter som du behöver utöver SSL-certifikat, integrering av kundvagn osv..
 • Förbättrad kundsupport – Förutom traditionella sätt att hålla kontakten med supportteamet, har Bluehost en pool av experter som ger hand när du behöver för att integrera analysverktyg, installera en ny plugin eller öka SEO-rankningarna.

Bluehost WordPress-värdkostnad: Plattformen erbjuder tre stora planer för delad värd. De inkluderar grundläggande plan ($ 2.95 / month), Plusplan ($ 5.45 / month) och valplan ($ 5.45 / month). Basplanen har obegränsad bandbredd, WP-uppdateringar, 50 GB lagring, gratis SSL-certifikat och gratis domännamn. Ser ut som ett bra värde för pengarna men en uppgradering till avancerade planer kommer knappast att vara en svår utmaning för plånboken.

Prova Bluehost nu

Hostpapa – USA: s # 1 WordPress Hosting Company

Hostpapa - USA: s # 1 WordPress Hosting Company

HostPapa – är en av de mest ansedda USA-baserade värdleverantörerna. Det erbjuder separata WordPress-optimerade delade servrar för att bygga, köra och underhålla WP-webbplatser direkt. Kunderna kan dra nytta av en rad gratisfunktioner som inkluderar en 1-årig domän, SSL och mer. Dessutom försäkrar Hostpapa stora prestanda och resursförmåga.

De viktigaste funktionerna inkluderar:

 • Stor makt – bortsett från 99,9% av drifttiden garanterar systemet snabb webbplatshastighet tack vare dess förbättrade cache-innehåll. Dessutom kan du dra nytta av det gratis CDN-nätverket som förbättrade projektets hastighet och totala prestanda.
 • Automatiskt underhåll – en avgörande funktion för nybörjare som tycker att det är skrämmande att hantera installationsprocessen manuellt. Systemet erbjuder sömlös integration. Det betyder ingen manuell installation eller konfigurering. Dessutom kommer Hostpapa att hantera plugin- och systemuppdateringar och se till att du använder den senaste programvaruversionen.
 • Avancerad säkerhet – medan WordPress är ett open-source-system, behöver du något mer än bara ett anti-spam-säkerhetspaket. Hostpapa har JetPack-säkerhetsfunktioner i vart och ett av sina WP-planer. Först och främst garanterar det snabbare belastningar, vilket är bra för Googles ranking. För det andra ger det automatiskt skydd mot skadlig programvara. Det sista men inte minst får du avancerade försvarsverktyg inför inloggning och lösenordssäkerhet, skydd mot brute force och DD0S-attacker, etc..
 • WP-orienterad support – Hostpapa har sin exklusiva kundsupport som är specialiserad på WordPress CMS. Bortsett från traditionella sätt att komma i kontakt har webbhotellleverantören ett 1-mot-1 WordPress-träningsprogram för nybörjare som vill hämta lite WordPress-färdigheter. Dessutom finns det tillgång till en enorm pool av WP-experter från Papa Squad som är redo att ge hand.

Hostpapa WordPress-värdkostnad: användare kan välja mellan tre olika planer utformade för WordPress-behov. De inkluderar WP Starter, WP Business och WP Pro. Varje plan har en gratis domän och obegränsad bandbredd. De kostar $ 3,95 respektive $ 12,95.

Se även: HostPapa-granskning.

Prova HostPapa nu

HostGator – den snabbaste delade värden för WordPress

HostGator - global leverantör av värdtjänster och relaterade tjänster

HostGator – är värdleverantören som lovar ökad WordPress-webbplatsprestanda utöver 2,5X snabbare laddningshastighet. Användare kommer att uppskatta en intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att hantera alla projekt från en enda kontrollpanel. Systemet konfigurerar automatiskt cache och CDN så att webbplatsägare kan dra nytta av förbättrad prestanda.

Här är vad du får med HostGator WP-optimerade servrar:

 • Allt-i-ett-lösning – plattformen levererar alla WordPress-tillgångar du kan behöva för att bygga en redo att gå från början. Med varje plan får du tillgång till WP-teman och mallar. Användare kan integrera sina partytjänster eller ha plugins installerade och uppdaterade automatiskt utan ytterligare manipulationer. Nybörjare kommer att ha det enkelt att hantera projekt tack vare en tydlig och intuitiv kontrollpanel.
 • 2.5X bättre prestanda – HostGator använder molnbaserad teknik för att leverera sin superladdade arkitektur till slutanvändaren. Dessutom har den CDN, cachelager och servrar med låg densitet för att säkerställa 2,5X snabbare laddningshastighet. Dessutom är WordPress-optimerade servrar konfigurerade så att din WP-webbplats laddas snabbare.
 • Extra egenskaper – Om du behöver flytta din webbplats från befintlig värd till HostGator utan trafikförluster, kommer lokala experter att göra det gratis. Webbmigrering och domänöverföring är tillgängliga utan kostnad. Användare kan också lita på erfarna supportspecialister som kommer att konsultera dem i alla tekniska problem när de växlar mellan värdleverantörer.

HostGator WordPress-värdkostnad: Det finns tre tillgängliga planer för WP-baserade webbplatser. Den första är startplanen. Det kostar $ 5,95 per månad för en enda webbplats med upp till 100 000 månatliga besökare. Standardplanen kommer att kosta $ 7,95 per månad för två webbplatser medan affärsplanen är utformad för att växa projekt med upp till 500 000 månatliga besökare. Det kostar $ 9,95. Alla tre planerna inkluderar gratis SSL och gratis domän.

Prova HostGator nu

SiteGround – Det enklaste WordPress-delade värdet

SiteGround - Det enklaste WordPress-delade värdet

Siteground – är en annan igenkännbar plattform som har levererat sina förbättrade värdtjänster sedan 2004. Idag driver den över 1 900 000 domäner skapade med hjälp av WordPress och andra populära CMS. Plattformen har stor upptid (99,99%) utöver en snabbare sidobelastningshastighet än genomsnittet (714ms). Stor flexibilitet och en mängd serverlösningar kan se ut som ett bra val utöver följande funktioner:

 • WP Managed Hosting – Från och med nu behöver du inte oroa dig för alla installerade plugins för din WordPress-webbplats. Systemet kommer att ta hand om dem för att säkerställa snabba uppdateringar, smidig drift, digital säkerhet osv. SiteGround använder huvudsakligen sina egna husgjorda kontantverktyg för att säkerställa snabb laddning av sidorna.
 • Enkel e-handel – Behöver du skapa en bra e-handelswebbplats? Glöm att installera dussintals olika plugins och appar. Systemet erbjuder 18 grundläggande applikationer i en. Välj helt enkelt de applikationer du kan behöva för att driva din digitala butik och börja bygga webbplatsen.
 • Förbättrad säkerhet – Till skillnad från andra värdleverantörer som erbjuder vissa säkerhetsverktyg för baslinjer, har Sitegorund en avancerad spårningsteknik som gör det möjligt för din webbplats att övervaka varje 0,5 sekund för att hålla den borta från alla hot. Dessutom kommer användare att uppskatta fler instrument som IP-blocklistor, hotlink-skydd och mer.

SiteGround WordPress-värdkostnad: Även om SiteGround inte har en kostnadsfri provperiod kan du kräva tillbaka pengarna inom de första 30 dagarna. När det gäller de tillgängliga planerna innehåller de tre stora paket. StartUp Plan kostar $ 3,95 per månad och levererar 10 GB lagringsutrymme förutom viktiga funktioner. GrowBig Plan kostar $ 6,45 per månad och innehåller avancerade funktioner. Med GoGeek-plan som kostar $ 11,95 per månad får du alla funktioner från de två tidigare planerna utöver premiumverktyg..

Se även: SiteGround-granskning.

Prova SiteGround nu

Liquid Web – Det billigaste värdet för en enda webbplats

Liquid Web - Det billigaste värdet för en enda webbplats

Liquid Web – är en helt hanterad webbhotell som låter användare hålla kontrollen över sina servrar och webbplatstillgångar. Den har nyligen integrerat Nexcess – en molnbaserad plattform som garanterar ökad prestanda för alla WP- och WooCommerce-optimerade serverlösningar. Det betyder att användare kommer att dra nytta av felfria säkerhetsmedel, exceptionell hastighet och skala.

De grundläggande värdfunktionerna i WordPress är följande:

 • Ökad webbplatsprestanda – Bortsett från Nexcess högpresterande plattform som vi redan har nämnt tidigare, använder Liquid Web också den senaste PHP 7-versionen förutom Nginx-integrationen. Extra funktioner inkluderar automatisk bildkomprimering och andra konfigurationer som syftar till att öka laddningshastigheten och den totala webbplatsens prestanda.
 • Fullt hanterad WordPress Hosting – systemet gör automatiskt dina sidokopior såväl som plugin-uppdateringar. Du behöver inte hantera säkerhetskopior. Dessutom ger systemet en utvecklare tillgång och verktyg levererade genom WP-CLI, Git och SSH.
 • Staging Site Feature – ett prisbelönt alternativ för dem som vill testa sina projekt innan de går live. Systemet tillhandahåller användare en scenplats som gör det möjligt att kontrollera alla funktioner och hur det fungerar under verkliga förhållanden.
 • Gratis webbplatsmigrering – en viktig funktion för dig som vill lämna sina nuvarande plattformar för en helt hanterad WordPress-lösning som tillhandahålls av Liquid Web. Lokala experter kommer att göra migreringen utan några nedgångar eller trafikförluster. Om du fortfarande har tvivel angående migreringen av webbplatsen kommer det lokala teamet av WordPress-experter att rådfråga dig i alla frågor.

Kostnad för webbhotell för flytande webb: systembåtarna är förmodligen det bredaste urvalet av WP-optimerade planer. De är utformade för att tillgodose både individuella och företags behov. De första tre paketen består av Spark, Maker och Builder-planer. De låter dig hantera formulär 1 upp till 25 webbplatser inom en enda prenumeration. Månadspriserna är $ 19, $ 79 respektive $ 149. Företag som letar efter extra resurser och ökad kapacitet kan välja mellan planer för tillverkare, verkställande och företag. De kostar $ 299, $ 549 och $ 999 per månad med upp till 250 webbplatser, 10 TB bandbredd och 800 GB lagringsutrymme.

Prova Liquid Web Now

Google Cloud – den bästa plattformen för WordPress av Google

Google Cloud - den bästa plattformen för WordPress av Google

Google Cloud – är värdplattformen generellt utformad för företag. Tjänsten kan skryta med en lista över välkända kunder inklusive företag som Coca-Cola, PayPal, eBay och andra. Samtidigt kan WordPress-användare också dra nytta av WP-optimerade serverlösningar och pröva en unik prissättningsmodell som du använder..

Låt oss titta närmare på vad Google Cloud Platform kan erbjuda när det gäller värdalternativ:

 • Globalt nätverk – systemet har datacenter i mer än 20 länder över hela världen. De inkluderar inte bara USA och Kanada utan också Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, etc. Detta faktum säkerställer bredare användares utsträckning och snabbare innehållsleverans trots din plats.
 • Perfekt för Enterprise-användare – Naturligtvis använder Google Cloud avancerade molnteknologier som garanterar ökad prestanda. Det levererar molntjänsttjänster till företag och växande företag. Å andra sidan kanske det inte fungerar för användare som lanserar små webbplatser som en hobby.
 • Öppen källsengagemang – plattformen ger ett enormt bidrag till några av dess populära open source-projekt som inkluderar Android, Kubernetes och några andra. Det betyder att du kan flytta din webbplats eller applikation till ett annat moln utan att ha fastnat.
 • Exklusiv prissättningspolicy – Med Google Cloud hittar du inte typiska planer med fasta priser och en lista med funktioner. Systemet introducerar betal-per-användning-modellen. Med andra ord kan du hantera dina värdkostnader beroende på källor och kapacitet som krävs av projektet.

Google Cloud WordPress-värdkostnad: som vi nämnde tidigare skiljer sig prispolicyn från det vi är vana vid. Användare kan välja från en självhanterad WordPress-värd på Google Compute Engine eller importera webbplatskoden direkt till motorn. Det finns en tolvmånaders gratis provperiod som redan innehåller 300 $ Google Ad-krediter. Då måste du betala för den faktiska värdanvändningen i steg per sekund.

Prova Google Cloud Now

1&1 IONOS – Den största europeiska webbhotellleverantören

1 & 1 IONOS - Den största europeiska webbhotellleverantören

1&1 IONOS – är en grön värdplattform som använder energiresurser för att driva WordPress-webbplatser på det mest ansvarsfulla sättet. Förutom energieffektiv teknik kommer användarna att dra nytta av flexibla WP-optimerade planer som är bra för olika webbplatstyper. Antingen måste du starta en liten blogg eller vill sälja produkter online med WooCommerce-integration, 1&1 IONOS har några bra funktioner att erbjuda.

De viktigaste fördelarna inkluderar:

 • Green Hosting – 1&1 IONOS är bland några få plattformar som tar hand om miljön. Den använder effektiva resurser inklusive sol- och vindkraft för att driva tusentals webbplatser. Sådan teknik finns tillgänglig för varje datacenter i olika delar av världen.
 • WordPress-optimerade servrar – systemet körs på PHP 7 med integrerad NGINX konfigurerad för att möta specifika WordPress-behov vad gäller belastningshastighet och webbplatsprestanda. 1&1 IONOS-garanti från 2 GB RAM 360 Gbit / s-anslutningar garanterar med fiberoptik.
 • Avancerad datalagring – förvara din webbplatsinformation lagrad med hjälp av SSD-teknik. Den är 50% snabbare jämfört med HDD, vilket innebär snabbare sidbelastningshastighet och högre rankningar för sökmotorerna.
 • Personal Account Manager – bortsett från den omfattande kunskapsbasen, 1&1 IONOS-kunder kan dra nytta av sina personliga supportchefer som är dedikerade WordPress-experter. Tjänsten är tillgänglig tillsammans med andra gratisfunktioner som inkluderar SSL, domännamn, e-postkonton osv.

1&1 IONOS WordPress-värdkostnad: systemet låter alla användare dra nytta av en $ 1-affär. Du kan prenumerera på någon av de tre WP-planerna för endast $ 1 för en tolvmånadersperiod. När den perioden löper ut kommer priserna att vara följande: De väsentliga planerna för mindre projekt och bloggar kostar $ 9 per månad, affärsplanen är för större webbplatser med mer bandbredd, lagring och plugins. Pro-planen är det sista paketet som kostar $ 15 per månad för att hantera upp till 5 växande projekt.

Se även: 1&1 IONOS-granskning.

Försök 1&1 IONOS nu

Hostinger – den billigaste värden för WordPress-webbplatser

Hostinger - den billigaste värden för WordPress-webbplatser

Hostinger – är en kostnadseffektiv värdlösning för användare som söker ett paket med baslinjefunktioner till ett lågt pris. Även om den inte har samma WP-funktionalitet som plattformarna ovan, har den allt du behöver från början och kommer säkert att uppfylla dina budgetförväntningar. Det är ännu det billigaste erbjudandet på marknaden med några bra WP-baserade förmåner:

 • Automatiserad WP-installatör – Du kan byta till WP-instrumentpanelen när du har angett Hostinger-kontot. Systemet erbjuder flera alternativ från början med ett automatiserat WP-installationsprogram. Användare kan också hantera installationsprocessen manuellt. Lägg bara till webbplatsens URL och namn, medan WP-installationsprogrammet laddar ner den senaste WP-versionen och anpassar den till din servermiljö.
 • Värdplaner designade för WordPress – Kunderna kan välja mellan flera grundläggande planer till ett överkomligt pris. Dessutom har plattformen några speciellt utformade WordPress-planer med vissa specifika värdalternativ. Priset är detsamma, men WP-planerna är optimerade för världens mest populära CMS.
 • Bra resultat – Hostinger har visat sig vara en pålitlig serverlösning med höga drifttider och sidhastighetshastighet. När det gäller uppetiden är genomsnittsgraden 99,98%. vilket är mycket nära branschledarna. När det gäller sidhastigheten var de senaste resultaten 315 ms.

Hostinger WordPress-värdkostnad: Om du har en begränsad budget kan grundplanen med en gemensam server vara ett bra alternativ som bara kostar $ 0,82. För detta pris får du 100 GB bandbredd för en enda webbplats. Vill du ha utökade webbservarfunktioner? Premium Plan kostar dig från $ 2,15 per månad med obegränsad bandbredd och webbplatser. Veckovis säkerhetskopiering ingår i planen. Business kommer som en allt-i-ett-serverlösning med obegränsade funktioner för endast $ 3,45 per månad.

Se även: Hostinger recension.

Prova Hostinger nu

Godaddy – den största domänregistratorn + värdföretag

GoDaddy - Det största domänregistret + värdföretag

Godaddy – är branschens största domänregistreringstjänst. Det är också en webbhotell som levererar högpresterande WordPress-optimerade serverlösningar. Användare kan välja mellan flera redan konfigurerade planer för olika behov från innehållsbaserade till e-handelswebbplatser. Godaddy garanterar 99,9% drifttid och förbättrad prestanda.

Låt oss titta på vad den har under huven:

 • Uptime-garanti – systemet garanterar 99,9% drifttid. Om den inte levererar den relevanta kursen, kan användare kräva full återbetalning.
 • Snabbare webbplatshastighet – Godaddy-servrar använder ett CDN-boost som garanterar 50% snabbare laddningshastighet. Dessutom använder den den senaste PHP 7-versionen.
 • Bra för nybörjare – icke-tekniker kommer att uppskatta ett urval av förbyggda sid- och webbplatslayouter för att gå live så snabbt som möjligt. Systemet har dess anpassade drag-and-drop-sidredigerare som är lätt att använda.
 • Gratis tillägg – Godaddy-användare får gratis tillgång till tusentals WordPress-plugins och teman. Ytterligare tjänster inkluderar gratis SSL, migrering av webbplatser, domänöverföring osv.
 • Dagliga säkerhetskopior – Systemet skapar kopior av din webbplats varje natt. Det håller de kopierade versionerna säkra i minst en månad för att återställa webbplatsen när det behövs med ett klick.

Godaddy WordPress-värdkostnad: plattformen har fyra olika WordPress-värdplaner. De inkluderar den grundläggande planen ($ 6.99 / month) med 30 GB lagringsutrymme för en enda webbplats, Deluxe-planen ($ 9,99 per månad) är bra för större webbplatser med 100 000 månatliga besökare, den ultimata planen (12,99 dollar per månad) erbjuder obegränsad lagring och gratis SSL och e-handelsplanen (15,99 dollar per månad) inkluderar produkthanteringssystem, bokningar och möten, WooCommerce-tillägg osv.

Prova Godaddy nu

iPage – En av de äldsta webbhotellleverantörerna i världen

iPage - En av de äldsta webbhotellleverantörerna i världen

iPage – är en prisvärd och väligenkänd webbhotell med många års branschkompetens. Den levereras som en lättanvänt WordPress-serverlösning med alla nödvändiga funktioner som ingår i två av dess WP-optimerade planer. Användare får en chans att skapa sökmotorvänliga projekt och dra nytta av obegränsad lagring och bandbredd till ett rimligt pris.

Kärnfunktionen inkluderar:

 • Inbyggda WP-funktioner – du behöver inte hantera installation, installation eller uppdateringar manuellt. iPage erbjuder inbyggd funktionalitet för att låta systemet hantera alla webbplatstillgångar för dig från WordPress-installation till plugin-uppdateringar.
 • Säkerhet och hastighet – plattformen har etablerat samarbete med SiteLock för att leverera förbättrade säkerhetsfunktioner och webbplatsskydd. Med iPage-serverkonfigurationer kan du dra nytta av 2,5X snabbare laddningshastighet.
 • Omfattande support – Om du behöver hjälp eller hjälp är iPage WordPress-experter redo att ge hand. De kommer att hantera webbplatsmigreringen vid behov eller konsultera någon annan teknisk fråga.

iPage WordPress-värdkostnad: med endast två tillgängliga planer kan iPage-användare fortfarande få åtkomst till en hel mängd funktioner som krävs för att underhålla sina WordPress-webbplatser. WP Starter-planen börjar på $ 3,75 per månad medan WP Essential är $ 6,95 per månad. Varje paket innehåller en 1-årig domän, obegränsad bandbredd och lagring, förinstallerat WP-tema och plugins.

Se även: iPage-granskning.

Prova iPage nu

Poängen

Att besluta om den bästa WordPress-värdlösningen beror på framtida projektfunktioner, syften och mål. Tanken är att välja en plattform med tillräckligt med instrument och kapacitet att värd för din webbplats och säkerställa dess felfria prestanda. Ovan nämnda plattformar kan vara en bra lösning för olika typer av projekt.

 • Bluehost är en ultimat webbhotell med WordPress-rekommenderade serverlösningar. Dess anpassade planer låter användare inte bara bygga och vara värd utan också marknadsföra onlineprojekt av alla slag.
 • HostPapa är Amerikanernas mest erkända webbhotell som levererar inbyggda verktyg för att hantera, anpassa, konfigurera och underhålla WordPress-baserade webbplatser till lägsta kostnad.
 • HostGator är en av de mest kraftfulla värdplattformarna med välkonfigurerade WP-optimerade serverplaner. Det kommer som en allt-i-ett-lösning för att bygga och distribuera dina projekt utan problem.

Andra plattformar kan också vara ett bra alternativ beroende på dina krav. Det spelar ingen roll vilken webbhotell du väljer. Se till att den har allt du behöver med tillräckligt med bandbredd, lagringsutrymme och extra verktyg för att ha ett allt-i-ett-paket för det framtida projektet.

Prova Bluehost Shared Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map