Bästa detaljhandlare webbplatsbyggare

Bästa webbplatsbyggare för detaljhandel


Om du har tänkt dig att starta en detaljhandelswebbplats hittar du inte en enklare alternativ än att använda en webbplatsbyggare. Dessa tjänster är speciellt skapade med nybörjars behov i åtanke, men de är också efterfrågade med skickliga webbutvecklare, som fokuserar på att utforma klientwebbplatser.

Webbplatsbyggare har flera anmärkningsvärda fördelar som gör att de sticker ut från mängden. Här är de främsta skälen som gör dem till den bästa lösningen för förstagenter och experter på webbdesign:

 • Snabb online-start – Möjlighet att lansera din onlinebutik på nätet på mindre än en dag;
 • Enkel webbshantering – Det finns ingen anledning att gå ut för att kontrollera din butiksprestanda – bara nå instrumentpanelen för att hantera ditt projekt och kontrollera allt;
 • Komplett uppsättning av e-handelshantering och analysverktyg – En komplett uppsättning e-handelshanteringsverktyg och instrument är alltid inom räckhåll i instrumentpanelen på din webbplats.

Vi testade ut 6 av de bästa detaljhandelswebbplatsbyggarna:

 1. Shopify – Den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en detaljhandelswebbplats
 2. Wix – Bästa webbplatsbyggare med kundvagn
 3. WooCommerce – Webbplatsutveckling med WordPress
 4. uKit – Enkel webbplatsbyggare för detaljhandel
 5. SITE123 – 100% Free-to-Start Online Web Store Builder
 6. Sellfy – Billig e-handelsplattform för skapare

Med så många kvalitet webbplats byggare tillgängligt där ute, valet av det bästa kan vara en utmaning. Det är inte lätt för oerfarna användare att jämföra funktioner, egenskaper och planer för webbplatsbyggare. Vi har sammanställt jämförelselistan med de mest populära tjänsterna. Titta på det nu.

Shopify – Den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en detaljhandelswebbplats

Shopify - Den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en detaljhandelswebbplats

Shopify – är den världspopulära specialiserade e-handelsprogramvaran, som har ett brett utbud av nischspecifika funktioner, verktyg och alternativ som behövs för att effektivt starta och hantera professionella webbbutiker. Systemet låter dig bygga alla typer av e-handelswebbplatser (detaljhandelswebbplatser är inte ett undantag), börjar med små men ändå fullständiga projekt och upp till stormarknader med hundratals eller till och med tusentals produkter som erbjuds till salu. De viktigaste funktionerna i programvaran är listade nedan:

 • POS-programvara. POS-funktionen gör det möjligt att sälja produkter och göra erbjudanden både i offline- och online-lägen, hantera det nödvändiga antalet personalkonton, synkronisera med redovisningsprogramvaran, dela nätverkshanteringsrättigheter, använda interna och externa kortterminaler etc. Som ett resultat , kan du framgångsrikt köra din detaljhandelswebbplats i den lokala butiken och online.
 • e-handelsmallar. Programvara riktar sig ursprungligen till företagare som är villiga att etablera online-närvaro för sina detaljhandeln. Således erbjuder det en lång lista med nischmallar som är lyhörda och helt anpassningsbara som standard.
 • Omfattande synkroniserings- och integrationsalternativ. Programvaran gör det möjligt att synkronisera ditt konto med kända marknadsplatser (som Amazon) och integrera med tredjepartsplattformar eller redovisningsprogramvara (som Quickbooks eller Xero). Detta hjälper till att effektivisera din detaljhandelsprestanda, generera mer trafik, bygga kundbas och öka försäljningsvolymen.
 • Tilltalande produktpresentation. Shopify erbjuder många verktyg och funktioner för att locka kunduppmärksamhet genom att visa produkter till fördel. Med Shopify kan du skapa och hantera visuellt attraktiva showfönster, lägga till obegränsade listor med produkter, kundbedömningar, kvalitetsbilder och produktrecensioner. Verktyget Augmented Reality gör det möjligt att skapa en detaljerad produktvisualisering och låter kunderna utforska den i detaljer från olika sidor innan shoppingprocessen påbörjas.
 • Marknadsföringsalternativ. Shopify ger tillgång till flera analys- och statistikspårningsverktyg. Den avancerade Live View-funktionen låter dig styra prestandan på din detaljhandelswebbplats i realtidsläge, vilket ger dig detaljerad information om trafikändringarna, antalet besökare, procentandel av övergivna köp, konverteringsfrekvens, platser som användare kommer från och andra avgörande parametrar som har allvarlig inverkan på den totala webbplatsens resultat.
 • Förbättrade säkerhetsåtgärder. Med Shopify kan du vara 100% säker på din webbplatssäkerhet. Programvaran erbjuder en uppsättning verktyg som hjälper till att förhindra bedrägeriattacker och skydda säkerheten för varje avslutat avtal. Bland funktionerna du kan använda är det vettigt att nämna SSL-certifiering, bedrägeribeskyttelsesverktyg, Tag och Chip Reader som du kan synkronisera med Shopify POS och andra effektiva säkerhetsåtgärder.

Kosta: Shopify har inte en helt gratis plan ännu, det finns en kostnadsfri testversion som låter dig testa hela funktionsuppsättningen för tjänsten gratis under 14 dagar. För att börja hantera din detaljhandelswebbplats måste du vidare uppgradera till en av fyra betalda planer. Deras kostnad börjar med $ 9 / mo och sträcker sig upp till $ 299 / mo. Tänk på att Shopify är transaktionskostnadsfri, men den tar dessutom ut vissa procentuella avgifter för varje framgångsrik kreditkorttransaktion.

Prova Shopify gratis

Wix – Bästa webbplatsbyggare med kundvagn

Wix - Bästa webbplatsbyggare med kundvagn

Wix – är en världskänd allt-i-ett-webbplatsbyggare, som omfattar flera verktyg och tjänster som behövs för att starta och hantera fullständiga detaljhandelswebbplatser. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess intuitiva natur, exceptionella bekvämlighet och användarvänlighet, rika nischspecifika funktionsuppsättningar och överflöd av e-handelsverktyg. De viktigaste av dem är följande:

 • e-handelsmotor. Webbplatsbyggaren har en kraftfull integrerad e-handelsmotor som ger tillgång till flera alternativ för designanpassning. Det är möjligt att ställa in frakt- och betalningsinformation här, skapa rabattkuponger, designa fönster för fönster, ställa in produktimport / exportparametrar, ställa in skattehanteringsalternativ, skapa och uppdatera produktgallerier, lägga till och hantera listor med produkter, lägga till kundutlåtanden osv..
 • Mobilklara e-handelsmallar. Webbplatsbyggaren har en rik samling e-handelsmallar, som är kvalitet och mobiloptimerade som standard. Den avancerade mobilredigeraren gör det möjligt att skapa och hantera mobilversionen av din detaljhandelswebbplats utan att ändra skrivbordsläget.
 • Wix ADI. De Artificiell design intelligensverktyg kommer att vara praktiskt för de entreprenörer som inte känner till komplicerade webbdesignfunktioner men ändå tänker lansera en storskalig och anständig detaljhandelswebbplats.
 • Flerspråkig support. På grund av det avancerade flerspråkig supportfunktion, är det möjligt att göra din detaljhandelswebbplats tillgänglig på flera språk. På så sätt kan du etablera relationer med internationella partners, locka den utländska publikens uppmärksamhet och stärka dina positioner på den internationella marknaden.
 • App Market. Det är här där du hittar massor av widgetar och tillägg som ska integreras på din detaljhandelswebbplats för att öka dess prestanda. Dessa inkluderar Wix Stores, eBay Commerce, Store Metrics, Amazon, Etsy Shop, Webstore Ads, Simpl-e-Commerce och mer.

Kosta: Wix har en gratis plan som aldrig går ut och fem betalade prenumerationer, som alla är ganska prisvärd till alla användarkategorier. Den billigaste planen kostar dig $ 13 / mo. Du kan börja utforska systemet gratis, uppgradera till den betalda planen när du vill. Det är väldigt bekvämt för alla.

Prova Wix gratis

WooCommerce – Webbplatsutveckling med WordPress

WooCommerce - Webbplatsutveckling med WordPress

WooCommerce – är ett populärt WordPress-plugin med öppen källkod som gör det möjligt att lägga till kundvagnsfunktioner på din detaljhandelswebbplats, vilket gör att du kan skapa en liten till medelstor onlinebutik med imponerande funktioner. Från idag har över 350 000 onlinebutiker lanserats med plugin-programmet och många fler är under uppbyggnad.

Funktionaliteten hos WooCommerce räcker för att skapa en bra detaljhandelswebbplats, men det kan ta lite tid att behärska alla nyanser av plugin och lära sig några grunder om kodning för att få ut mesta möjliga av webbdesignprocessen. Titta på några av de mest distinkta WooCommerce-funktionerna nu:

 • Enkel integration och inställning. WooCommerce-integration tar inte mycket tid, men det kräver fortfarande preliminär förberedelse och lite programmeringskunskap. Strax efter att du har klarat av installationsproceduren kommer du att erbjudas en detaljerad guide om hur du startar en detaljhandelswebbplats. Följ bara anvisningarna för att komma igång!
 • Imponerande e-handelsfunktioner. Ursprungligen ett eCommerce-plugin, erbjuder WooCommerce en uppsättning out-of-the-box-funktioner som bidrar till effektiviteten i webbdesignprocessen. Det finns massor av tillägg som du kan integrera i ditt projekt, geolocation supportalternativ, möjlighet att skapa mobiloptimerad webbplatsdesign och ladda upp / sälja digitala eller fysiska produkter osv..
 • Alternativ för produkthantering. Med WooCommerce kan du effektivt organisera ditt produktsortiment, ställa in och tillämpa lagerhanteringsalternativ, lägga till produktrecensioner och kundbedömningar, skapa och uppdatera produktkataloger, tilldela kategorier till alla erbjudna produkter, ställa in sökfilterparametrar etc..
 • Betalningsalternativ. WooCommerce låter dig introducera utchecknings- och betalningsalternativ, acceptera beställningar och betalningar online, skapa och implementera rabatter / kupongkoder, ställa in skatte- och fraktdetaljer, använda externa och integrerade analysverktyg för att hålla reda på försäljningsstatistik, organisera utskick etc..

Kosta: WooCommerce är ett gratis plugin som inte kräver några avgifter för att ladda ner och installera. Men plugin-programmet innebär värdinstallation och erbjuder en uppsättning betalda funktioner som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din detaljhandelswebbplats. På tal om värd är det vettigt att använda den officiella WordPress-värden – Bluehost. Dess funktionsuppsättning räcker för att täcka det rådande antalet värdbehov, medan prisklassen är måttlig och prisvärd för alla. Den billigaste Bluehost-planen kostar $ 2,95 / mo, medan det dyraste alternativet utgör $ 13,95 / mo.

Prova WooCommerce gratis

uKit – Enkel webbplatsbyggare för detaljhandel

uKit - Enkel webbplatsbyggare för detaljhandel

uKit – är en enkel webbplatsbyggare för detaljhandelsföretag, som är speciellt skapad med behov och krav hos företagare i åtanke. Plattformen gör det möjligt att skapa olika typer av småföretagsprojekt, men det fungerar också bra för portföljer, bloggar och små till medelstora detaljhandlare. En av de viktigaste funktionerna som gör att systemet sticker ut från mängden är dess uttryckliga enkelhet för alla, inklusive de användare som aldrig har varit involverade i webbutveckling tidigare.

Denna DIY-molnwebbplatsbyggare är otroligt enkel och erbjuder intuitiv navigering på webbplatsen, enkel webbdesignmetod, frånvaro av kodningskompetens eller preliminär webbdesignbakgrund. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör tjänsten till ett bra val för de användare som av någon anledning saknar webbdesignfärdigheter men ändå tänker starta detaljhandelswebbplatser för att generera trafik och vinst. Nedan listas är de viktigaste uKit-höjdpunkterna som du är glada att veta om:

 • Responsive Designs. Webbplatsbyggaren har en fantastisk samling av lyhörd och mycket anpassningsbar affärsdesign som du kan använda för att starta ett projekt helt från början. Ingen kodningskompetens krävs för att ge webbplatsen fantastisk och personlig överklagande tillsammans med avancerad funktionalitet. uKit-mallsamlingen omfattar många affärsmallar, av vilka många kan väljas för att starta och hantera detaljhandelswebbplatser. Vad som är viktigt, systemet gör det möjligt att byta mallar på alla faser i webbutvecklingsprocessen, vilket är ett viktigt alternativ för nybörjare.
 • Detaljhandel. uKit kommer med en uppsättning detaljhandels- och affärswidgets som lägger till funktionalitet på din webbplats. Bland widgets du kan gå för är det vettigt att först nämna Google Maps, steg, tidslinje, sociala nätverk och många fler. En snabb integration av dessa och andra widgetar kan särskilt bidra till lönsam prestanda för din onlinebutik.
 • Online-kalkylator. Tillgängligheten för denna uKit-widget är en stor fördel som din detaljhandelswebbte bara inte kommer att gå utan. Pågrund av uCalc, vilket är integrerat i ditt projekt med bara några klick, dina webbplatsbesökare (potentiella köpare) kan självständigt ta reda på kostnaden för tjänster / produkter som du är redo att erbjuda till salu. Detta hjälper till att spara tid och tid / ansträngning för dina kunder.
 • e-handelsfunktionalitet. Webbplatsbyggaren kommer med en värdig e-handelsmotor som låter dig starta och sedan effektivt hantera / marknadsföra en liten till medelstor detaljhandel. E-handelsfunktionen realiseras bekvämt på två huvudsakliga sätt här. Du kan antingen ansluta eCommerce-widgeten till din webbplats för att använda den som en webbutik eller integrera Ecwid-plugin för samma syfte.

Kosta: uKit är inte en gratis webbplatsbyggare men det erbjuder en kostnadsfri testperiod som pågår i 14 dagar och hjälper dig att utforska / testa / behärska hela funktionsuppsättningen för plattformen som kan komma till nytta för din detaljhandelswebbplats. Så snart du är säker på ytterligare användning av webbplatsbyggaren kan du uppgradera till ett av dess betalda prenumerationer, som alla är imponerande överkomliga för alla. Den billigaste uKit-planen kostar $ 4 / mo – du hittar knappast ett så generöst erbjudande som ger samma funktionalitetsgrad där ute!

Prova uKit gratis

SITE123 – 100% Free-to-Start Online Web Store Builder

SITE123 - 100% Free-to-Start Online Web Store Builder

SITE123 – är den 100% gratis-startade webbutikskonstruktören, som omfattar fantastisk användarvänlighet, omfattande funktionalitet och intuitiv strategi för webbdesign. Plattformen är ett av de enklaste SaaS-systemen som finns i den moderna webbutvecklingsnisch, vilket betyder det inga programmeringsfärdigheter krävs att starta projekt med det. SITE123 erbjuder en uppsättning integrerade anpassningsverktyg för design och funktioner som gör processen för att skapa och anpassa detaljhandeln enkelt, praktiskt, bekvämt och förståeligt för alla, inklusive första gången användare. Ta en titt på listan nedan för att ta reda på de största fördelarna med webbplatsbyggaren.

 • e-handelswidgets. SITE123 kan inte skryta med en kraftfull e-handelsmotor som låter dig starta webbplatser med olika storlekar och nischspecialisering. Systemet ger emellertid åtkomst till flera måste ha e-handelswidgets och applikationer som så småningom ger ditt projekt utmärkande e-handelsfokus. Dessa inkluderar gallerier, livechatt, bokning, sociala widgetar, onlineformulär och många fler.
 • Flerspråkig support. Att ha en flerspråkig webbplats är inte ett infall, utan en nödvändighet för alla detaljhandelsägare. Det är här SITE123 kommer att vara till stor hjälp. Systemet erbjuder flerspråkig supportfunktion som eliminerar behovet av att designa flera versioner av ditt projekt på de språk du väljer. I stället räcker det att starta en webbplats på flera språk med avseende på dina affärsbehov.
 • Online Form Builder. Möjligheten att integrera onlineformulärbyggnadsintegration är en annan fördel för din webbutik. Det låter dina kunder fylla i olika formulär direkt på webbplatsen, samtidigt som de slutför sina beställningar eller villiga att komma i kontakt med dig. Verktyget är helt gratis för alla SITE123-abonnenter, som tänker starta en detaljhandelswebbplats med systemet.
 • Logo Maker. Om du aldrig har haft en detaljhandelswebbplats tidigare och inte har den på någon fysisk plats, kommer du förr eller senare att möta behovet av att skapa en logotyp för ditt projekt. SITE123 kan också hjälpa dig med det på grund av dess integrerade high end Logo Maker-verktyg, som är helt gratis för varje användare. Det finns också en möjlighet att ladda upp den befintliga logotypen, om någon, och anpassa den för att få önskat resultat.

Kosta: SITE123 är inte bara enkel – den är också prisvärd. Systemet erbjuder en möjlighet att starta en gratis webbplats och använda den under obegränsad tid. Den kostnadsfria planen har dock allvarliga begränsningar som inte låter dig få ut mesta möjliga av din webbplatsutvecklings- och hanteringsprocess. För de användare som beslutar att använda systemet ytterligare tillåter SITE123 att välja mellan 4 betalda planer, varav den billigaste kostar $ 10,80 per månad.

Prova Site123 gratis

Sellfy – Billig e-handelsplattform för skapare

Sellfy - Billig e-handelsplattform för skapare

Sellfy – är ett billigt e-handelsplattform för skapare, som avslöjar en möjlighet till prisvärd och effektiv detaljhandelswebbplatsutveckling. Webbplatsbyggaren är praktisk, intuitiv och enkel att använda för alla webbdesigners, oavsett deras tidigare expertis och kodningsförmåga. När du använder Sellfy kan du starta och uppdatera webbbutiken och erbjuda flera fysiska / digitala produkter till salu. Om du har rätt på att anmäla dig till plattformen är du glad att få reda på några av dess enastående fördelar:

 • e-handelsfokus. Sellfy är den allt-i-ett-e-handelsplattformen, vilket gör det möjligt att designa en fullständig webbutik från grunden. Inga kodningskunskaper krävs för att göra det eftersom systemet använder intuitiv webbdesignmetod. Systemet har flera e-handelsalternativ som produktgalleri / kategori skapande och uppdatering, uppladdning av bild / video, integrering och anpassning av kundvagn, justering av betalning / frakt etc..
 • Socialt nätverk integration. Webbplatsbyggaren låter dig sälja produkter (både digitala och fysiska) som finns tillgängliga i din detaljhandelsbutik via populära sociala nätverksplattformar. Dessa inkluderar Twitter, YouTube, SoundCloud, Facebook, Instagram osv. Genom att dela dina detaljhandelsrelaterade nyheter och uppdateringar i dessa konton kommer du att meddela dina kunder om händelserna i din nisch.
 • Integrerad appmarknad. Sellfy kommer med den integrerade appmarknaden, där man kan hitta och välja flera widgetar, tillägg, tillägg och applikationer som är ett måste för varje detaljhandelswebbplats. Några av dem inkluderar Facebook Pixel och Chat, Google Analytics, Zapier samt andra marknadsförings- / analysverktyg.

Kosta: Selly har ingen gratis obegränsad plan men det gör det möjligt att välja en av tre betalda prenumerationer. Den mest kostnadseffektiva lösningen är Startplanen, vars kostnad utgör $ 19 / mo. Systemet avslöjar också möjligheten att göra en engångsbetalning samtidigt som du väljer det föredragna betalda abonnemanget. Så här kan du spara upp till 34% av den ursprungliga prenumerationskostnaden.

Prova Sellfy gratis

Slutsats

Att bygga en kvalitetshandelswebbplats behöver inte vara en fruktansvärd eller utmanande upplevelse. I stället är det enkelt att hantera uppgiften genom att använda en pålitlig webbplatsbyggare som hjälper till att utforma en fullständig och tilltalande detaljhandelswebbplats som kommer att leda upp målgruppens uppmärksamhet och därmed öka kundbasen och öka mängden försäljning.

Att välja rätt webbplatshandlare för detaljhandeln kan utgöra ett problem för oerfarna användare. Men slutligt val bör baseras på dina behov, färdigheter och tillgängliga budget. Om du letar efter en specialiserad eCommerce-webbplatsbyggare är Shopify, Wix och WooCommerce de plattformar du bör gå till. De är funktionsrika, funktionella och nischorienterade. Varje system är inriktat på specifika e-handelsbehov och webbdesignbehov samt vissa målgrupper. Väg bara dina detaljhandelns webbutvecklingsbehov, affärsmål och budgetinvesteringslösningar för att välja plattformen för att uppfylla alla dina krav.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map