Bästa e-handelswebbplatsbyggare

bästa e-handelsbyggare


Att skapa en e-handelswebbplats är ett måste om du har långsiktiga ambitioner och avsikt att börja sälja online. En webbutik av hög kvalitet hjälper dig att nå flera mål åt gången. Det kommer att bli den främsta destinationen för användare som letar efter de tjänster / produkter du säljer.

Det kommer också att ge detaljerad information om produktsortimentet och olika shoppingalternativ du erbjuder. Detta är också den viktigaste källan för kontaktinformationspotential och nuvarande användare kanske vill ta reda på det.

Trots den imponerande mängden överkomliga möjligheter för e-handelswebbplatser, visar sig många av dem så småningom vara ineffektiva. Lyckligtvis finns det tjänster som gör det möjligt att skapa en anständig webbplats på egen hand och inom det kortaste tidsintervallet. Låt oss ta reda på mer om dem nu.

För att lösa problemet har vi beslutat att komma med inlägget, som kommer att ge dig grunderna i e-handelswebutveckling, effektiv metod för processen, dess kostnad och tillgängliga alternativ för webbbyggnad.

Vi testade ut 13 av de bästa e-handelswebbplatsbyggarna:

 1. Shopify – den bästa webbplatshandelsbyggaren för e-handel
 2. Wix – Den enklaste webbplatsbyggaren att börja sälja online
 3. WooCommerce – # 1 eCommerce-plugin för WordPress
 4. Weebly – Gratis e-handelsbyggare för e-handel
 5. Ucraft – 14-dagars gratis testversion webbutik Builder
 6. BigCommerce – En av de mest använda e-handel webbplats byggare
 7. Ecwid – gratis e-handel-plugin för alla webbplatser
 8. Volusion – Programvara för kundvagn för e-handelswebbplats
 9. SITE123 – Saas-plattform för att bygga en e-handelswebbplats
 10. 3dcart – En kraftfull & Säker e-handelsprogramvara
 11. Squarespace – Onlinebutikbyggare med kundvagn
 12. Bokmärke – E-handel & Online Stores Builder med AI
 13. Jimdo – Affordable E-Commerce Website Builder

Listan över populära eCommerce-webbplatsbyggare är ganska omfattande och innehåller plattformar med full funktion som gör det möjligt att driva små till stora onlinebutiker. För att göra rätt val av webbdesignsystemet bör du inledningsvis genomföra en djupgående sökning på nätet för att definiera det verktyg som uppfyller dina behov och företagskrav mest. Detta kommer så småningom att minska tiden för webbutikens utveckling, vilket ökar effektiviteten för dess ytterligare marknadsföring. Därför är det hög tid att se över e-handelsbyggare som listas ovan.

Shopify – Den bästa e-handelswebbplatsen

Shopify - Den bästa e-handelswebbplatsen

Shopify – är den bästa och mest populära specialiserade e-handelsprogramvaran, vars hela funktionsuppsättning är inriktad på utveckling av professionella webbutiker. Systemet låter dig designa alla typer av onlinebutiker, allt från små projekt och upp till funktionsbelastade hypermarknader med avancerad funktionalitet, flexibilitet och överflöd av shoppingalternativ.

ECommerce-programvaran kan med rätta anses vara nummer ett i listan över de bästa nischplattformarna, men det kan verka något komplicerat för nybörjare. Dessa är de viktigaste höjdpunkterna i systemet som gör att det sticker ut från mängden:

 • POS-programvara. Webbplatsbyggaren kommer med avancerad Point-of-Sale (POS) programvara, som tillåter att sälja produkter i din detaljhandelsbutik i offline-läge. Det är också möjligt att hantera flera personalkonton här, synkronisera med olika typer av bokföringsprogramvara osv.
 • Responsiva e-handelsmallar. Ursprungligen inriktat på att bygga webbbutiker erbjuder systemet en fantastisk samling responsiva e-handelsmallar. Det finns också många designanpassningsalternativ och verktyg som du kan använda för att ge de valda teman tillförlitliga och professionella utseende. Vad du kan göra för att ställa in din webbplats är att skapa och uppdatera sidhuvud, sidfot, sidofält, visningsfönster och kundvagnsdesign, bakgrund, stil och andra viktiga webbplatselement.
 • Se de mest imponerande Shopify-mallarna:

  Stor butik

  Stor butik

  Liten katalog

  Liten katalog

  Enskild produkt

  Enskild produkt

 • Kodredigering. För erfarna användare tillåter Shopify avancerad kodredigering som krävs för att skapa en helt personlig webbdesign. Det är också möjligt att använda ditt eget markeringsspråk här för att ge din webbutik ett unikt utseende.
 • Omfattande integrationsalternativ. En annan höjdpunkt i Shopify är dess integration med externa plattformar och kända marknadsplatser. Således kan du integrera med Xero, Quickbooks och annan redovisningsprogramvara för att öka din webbbutiks prestanda. Det är också möjligt att synkronisera ditt konto med det på Amazon för att öka din försäljningsvolym och generera trafik.
 • Avancerade marknadsföringsfunktioner. Företagare värderar en möjlighet att skapa kvitton online, se och analysera försäljningsstatistik, kontrollera kontobalansen, använda flerkanaliga och flerspråkiga supportalternativ samt andra funktioner som Shopify Ping, App Store, BOGO-rabatter, Shopify Tap & Chip Reader etc. som hjälper dem att hantera sina företag på bästa sätt.
 • Framtida publicering. Alternativet Future Publishing är systemets höjdpunkt. Det gör det möjligt att publicera blogginlägg, produktrecensioner och katalogsamlingar som kommer att visas i framtiden.
 • Mobilmarknadsföring. Shopify är en trevlig e-handels CMS, som också är optimerad för mobil marknadsföring. Utbudet av funktioner och alternativ som det erbjuder är ganska omfattande och varje användare kan välja den nödvändiga funktionaliteten baserad på webbsidans färdigheter och expertisgrad.
 • Shopify Augmented Reality (AR). Shopify erbjuder en avancerad Augmented Reality-funktion som ökar kundernas engagemang och nöjdhetsgrader. Funktionen gör det möjligt att visa 3D-bilder av produkter som erbjuds till salu, vilket gör shoppingprocessen mer interaktiv och modern.
 • Webbutikshanteringsfunktioner. Mjukvaran levereras med ett brett spektrum av hanteringsfunktioner för webbutiker, inklusive tillgång till kundprofiler, grupper och konton, dropshipping-alternativ, e-postmallar, snabba orderuppfyllningsalternativ etc.

Shopify är en ganska dyr e-handelsprogramvara, men kostnaden är rimlig och värt det resultat du så småningom kommer att få. Systemet har ingen helt gratis plan men det gör det möjligt att testa funktionerna i alla prenumerationer du kanske är intresserade av. Sammantaget erbjuder programvaran fyra planer, vars kostnad varierar mellan $ 9 och $ 299 per månad.

Prova Shopify gratis

Wix – Den enklaste webbplatsbyggaren för att börja sälja online

Wix - Den enklaste webbplatsbyggaren för att börja sälja online

Wix – är en imponerande allt-i-ett-webbplatsbyggare, vars funktionsuppsättning och funktionalitet gör den till den bästa eCommerce-webbbyggnadslösningen. Tjänsten har vunnit global popularitet på grund av dess exceptionella användarvänlighet, rika mallsamling och överflöd av verktyg du kan använda för att designa en enastående webbplats.

Antalet Wix eCommerce-prenumeranter har överskridit 150 miljoner användare som bor i mer än 190 länder. Titta på dess funktionsuppsättning direkt för att ta reda på vad systemet har att erbjuda:

 • Integrerad e-handelsplattform. Systemet har sin egen e-handelsmotor som har flera anpassningsbara alternativ. Vad du kan göra här är att ställa in betalnings- och leveransalternativ, skapa rabattkuponger, ställa in skattehanteringsparametrar, designa showfönstret, importera / exportera produkter, ladda upp och hantera produktlistor etc. Andra e-handelsfunktioner som bör nämnas här inkluderar dra och släpp webbplatsredigeringsalternativ, logiskt strukturerade och tilltalande produktgallerier, säker shoppingprocess, mobiloptimering, kundsupport dygnet runt och vad inte. Med Wix kan du skapa små till medelstora onlinebutiker.
 • e-handelsmallar. Wix kommer med massor av kvalitetsmallar för e-butiksprojekt. Alla är mångsidiga och optimerade för mobilvisning. Detta är en måste-ha-funktion för en modern webbutik.
 • Ta en titt på de bästa Wix-butiksmallarna:

  Lagra målsida

  Lagra målsida

  T-shirtmarknad

  T-shirtmarknad

  Liten e-handel

  Liten e-handel

 • Wix ADI. En avancerad Wix ADI verktyget systemet erbjuder gör det enkelt att skapa en e-handelswebbplats. Ange bara detaljerna i en webbbutik du behöver (dess typ, extrafunktioner som en blogg eller ett bokningsalternativ, dess namn, plats) och välj bland tillgängliga alternativ som systemet erbjuder. Vad du bör göra nästa är att redigera din webbutikinformation, välja den design du gillar och följ tips som Artificial Intelligence genererar för att anpassa projektet och ta det online.
 • Mobilredigerare. Webbplatsbyggaren tillåter att använda mobil redaktör för att hantera mobilversionen av din webbutik utan att försämra skrivbordsläget. Alla ändringar du gör i skrivbordsversionen av din webbutik kommer dock att återspeglas i dess mobilläge. Det är väldigt bekvämt.
 • Flerspråkig support. Wix kommer med flerspråkigt stöd, vilket gör det möjligt att lansera webbplatser i flera språkversioner för att rikta in sig på internationella kunder och affärspartners.
 • Forum. Systemet kommer också med en forumapp, som tillåter lägga till ett forum till din webbutik för att initiera och hålla samtal med kunder.
 • Personliga ShoutOut-e-postmeddelanden. Funktionen gör det möjligt att meddela dina besökare och kunder om webbshop om kommande evenemang, specialerbjudanden, rabatter och nyheter. Detta kommer att öka användarnöjdheten och engagemangsgraden.
 • Klientinteraktionsverktyg. Webbplatsbyggaren låter dig välja och använda de nödvändiga klientinteraktionsverktygen som hjälper dig att hålla kontakten med målgruppen. Dessa verktyg, widgets och tillägg finns tillgängliga i den integrerade Wix App Market som du kan bläddra efter för att göra önskat val. Några av de mest utbredda applikationerna du kan välja för din e-handelswebbplats inkluderar 123 Form Builder, Wix Forms, Callback widget, Live Chat, Boka möten online, Wix Chat, Event kalender, Senaste nyheter, Google Event Calendar, Scheduling Pro och mer.
 • Kundbedömningar. När det gäller att starta ett e-handelsprojekt spelar kundbedömningar mycket. Systemet låter dig integrera flera widgetar från App Market som gör det möjligt för dina kunder att lämna sina kommentarer och recensioner. Bland de appar och tillägg du kan välja för detta ändamål är det vettigt att nämna kundrecensioner, kommentarer, Yelp, MyReviews, sociala recensioner, röstkommentarer +, testimonial Builder och många fler.

Wix är en premium webbplatsbyggare, vilket innebär att den har en gratis plan och flera betalda prenumerationer. Med gratis Wix-abonnemang kan du testa systemets funktionalitet innan du bestämmer dig för det ytterligare planvalet. Webbplatsbyggaren har en separat grupp planer avsedda för utveckling och hantering av e-handelsprojekt. Kostnaden för prenumerationer som är tillgängliga här börjar från $ 23 / mo.

Alla planer inkluderar ökat lagringsutrymme, olika betalningsmetoder, online-betalningsacceptfunktion, frånvaro av Wix-annonser, gratis domännamnsanslutning och andra fördelar. Webbplatsbyggaren erbjuder ofta rabatter och speciella bonusar som gör det möjligt att spara stort när du använder ett av de betalade e-handelsabonnemangen.

Prova Wix gratis

WooCommerce – # 1 eCommerce-plugin för WordPress

WooCommerce - # 1 eCommerce-plugin för WordPress

WooCommerce – är en öppen källkod för WordPress-kundvagn, som gör det möjligt att lansera en CMS-baserad onlinebutik. Från idag har mer än 350 tusen webbutiker skapats med plugin-programmet. Det är helt gratis att ladda ner och installera, men det kommer med en uppsättning betalda funktioner som förenklar hanteringsprocessen för webbutiken. Sammantaget är WooCommerce en ganska funktionell anpassningsbar plugin, men det kräver fortfarande viss webbdesignupplevelse och kodningskunskap för att få ut mesta möjliga av dess användning. Listan över de viktigaste WooCommerce-funktionerna är som följer:

 • Obegränsade anpassningsalternativ. Tjänsten fungerar bra för små och medelstora e-handelswebbplatser. Det är lätt att integrera den i vilken WordPress-webbplats som helst för att ge den den nödvändiga funktionaliteten. Så snart du integrerar plugin ser du en detaljerad informativ guide om hur du lyckas komma igång med din webbutikutveckling. WooCommerce ger en möjlighet att använda en uppsättning uteslutna funktioner och lägga till tillägg till din webbplats.
 • Produkthanteringsverktyg. Med WooCommerce kan du skapa produktkataloger, ställa in kategorier och sökfilteralternativ, kontrollera processen för användarregistrering, acceptera beställningar och onlinebetalningar, hålla reda på din försäljningsstatistik och besökarnas beteende med hjälp av integrerade och externa analysverktyg, konfigurera betalnings-, skatt- och fraktinformation samt öka användarlojaliteten genom att organisera utskick.
 • GEO Location Support. Plugin kommer med geolocationbaserade produktfilter som begränsar och hanterar åtkomst till din webbplats baserat på användarnas IP-adresser. Detta skyddar din webbutik mot obehörig åtkomst och spammattacker. Funktionen blockerar också trafik från specifika regioner och länder som ofta visar sig vara källan till skräppost.
 • Värd för värd. Som WordPress-plugin erbjuder WooCommerce inte integrerad värd och domännamn. Därför möter användare behovet av att välja vilken webbhotell och domännamn de vill. Lyckligtvis är urvalet av företag som erbjuder hostingtjänster ganska omfattande där ute.

WooCommerce är initialt en gratis kundvagnsplugin. Du kan integrera och anpassa din webbutik utan kostnad med den. För att göra eCommerce-projektet tillgängligt på webben innebär dock plugin behovet av att få tillförlitlig värd. Om du väljer att prova är det rimligt att gå till den officiella WordPress-värden – Bluehost. Detta är en av de obestridliga nischledarna, som för närvarande driver över 5 miljoner webbplatser över hela världen.

Denna WordPress-värd erbjuder flera funktioner och fördelar, inklusive användarvänlighet, anständigt kundsupport, säkerhet, felfri prestanda, flera skript, rik marknadsplats, unika WordPress-fokuserade funktioner, SEO-verktyg, DDOS-skydd, IP-svartlista, Blockeringsverktyg för platsåtkomst etc. En gratis domänregistrering och ett förinstallerat CMS WordPress ingår i varje Bluehost-plan. Det billigaste prenumerationen kostar för närvarande 2,95 dollar / mån, vilket utan tvekan är en värdig investering för att ta med din webbutik online.

Prova WooCommerce gratis

Weebly – Gratis webbplatsbyggare för e-handel

Weebly - Gratis webbplatsbyggare för e-handel

Weebly – är en av de äldsta representanterna för e-handelsnischbyggnaden. Tjänsten startade 2006 och har levt genom flera omvandlingar och erbjuder en kraftfull funktionsuppsättning som behövs för att skapa och hantera en webbutik av hög kvalitet.

Systemet var tidigare en allt-i-ett-webbplatsbyggare, men efter förvärvet av Square 2018 har det fått ett rakt e-handelsorienterat fokus. Det fungerar bra för att bygga små till stora onlinebutiker och erbjuder bekväm drag-and-drop-funktionalitet och intuitivt gränssnitt. Bland funktionerna som kan bidra till din webbplatsprestanda är det vettigt att nämna följande:

 • Helt integrerad kundvagn. Så snart du bestämmer dig för att starta din egen Weebly-baserade webbutik kommer webbplatsbyggaren att ge dig en helt integrerad kundvagn. Det låter dig sälja fysiska / digitala produkter från början utan att slösa bort din ansträngning och tid och hantera tekniska problem.
 • Omfattande alternativ för webbshantering. Som en e-handelsfokuserad webbplatsbyggare ger Weebly tillgång till det omfattande utbudet av webbbutikshanteringsfunktioner. Dessa inkluderar säkra betalningsalternativ, integrerad kundvagn, enkel produktuppladdning och -hantering, order- och produktspårning och många fler.
 • CSV-produktimport / -export. Tjänsten gör det möjligt att importera / exportera produkter från CSV-filer. Detta är särskilt användbart när det gäller att öka hastigheten på att ladda upp / lägga till produkter till webbplatsen.
 • E-post marknadsföring. Funktionen hjälper till att hålla dina kunder medvetna om alla händelser, uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden som de kan utnyttja när du besöker din Weebly-baserade onlinebutik.
 • Alternativ för sökfilter. Weebly kommer med ett bekvämt sökfilteralternativ. Det gör det enklare för användare att utforska produktsortimentet och välja önskade artiklar, sortera dem efter viktiga parametrar som typ, färgpalett, storlek, mått, kostnad och vad inte.
 • Responsiva nischdesign. Weebly erbjuder en fantastisk samling av lyhörd e-handelsdesign, som är 100% anpassningsbara och enkelt kan anpassa sig till stationära och mobila skärmar. Du kan också ladda upp din egen mall, ha skapat den själv eller köpt den från tredje parts utvecklare.
 • Marknadsverktyg. Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av det breda utbudet av integrerade marknadsföringsverktyg. Weebly Promote-verktyget är en av de mest avancerade marknadsföringsfunktionerna som webbplatsbyggaren erbjuder. Det innehåller en uppsättning färdiga mallar som du kan använda för olika typer av e-postmeddelanden, till exempel promo-nyhetsbrev, bulletiner, evenemangs- och produktpresentationer etc. Det finns också en möjlighet att använda e-post drag-and-drop-konstruktörer, flera tekniska supportverktyg och kontaktsegmenteringsfunktioner för att nämna några.
 • App Center. Weebly ger tillgång till den dynamiska samlingen av tjänster och applikationer som du kan lägga till i din webbutik med enkla integrationer med ett klick. Några av dem inkluderar LiveChat, PinPoll, Call-Out-Box osv.
 • Form Builder. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa och hantera anpassade formulär som kan integreras ytterligare i din onlinebutik. På grund av den praktiska dra-och-släpp-formulärbyggaren online får du en möjlighet att skapa anpassade kontaktformulär, undersökningar, RSVP-listor och andra projekt som kommer att bidra till din webbutikars prestanda.

Weebly har en separat grupp planer för e-handelsprojekt. Det inkluderar ett gratisabonnemang som aldrig löper ut och låter dig testa den största handelsfunktionen för webbplatsbyggaren innan du bestämmer dig för det bästa prenumerationen.

Kostnaden för betalda planer börjar med $ 4 / mo och går upp till $ 38 / mo. Alla prenumerationer erbjuder ett integrerat domännamn, Google Ads-åtkomst som kommer med $ 100 bonus, livechatt, forum community, e-postsupport och andra nischrelaterade funktioner. Den mest avancerade Prestationsplanen ger dessutom tillgång till e-postmarknadsföringsalternativ samt direkt telefonstöd.

Prova Weebly gratis

Ucraft – 14-dagars gratis testversion webbutik Builder

Ucraft - 14-dagars gratis testversion webbutik Builder

Ucraft – är en avancerad byggmästare av DIY-webbplatser, som möjliggör utveckling av olika typer av fullständiga webbplatser. Webbutiker är inte ett undantag eftersom plattformen gör det möjligt att starta och hantera både små e-handelsprojekt såväl som fullt funktionella digitala butiker.

Systemet garanterar smidig och intuitiv webbdesignprocess, och erbjuder flera avancerade verktyg och funktioner som krävs för att ge ditt projekt starkt e-handelsfokus. Låt oss lista de mest imponerande höjdpunkterna för webbplatsbyggaren nu:

 • e-handelsmallar. Webbplatsbyggaren tillåter att skapa funktionsladdade webbbutiker genom att anpassa någon av de valda e-handelsmallarna. Välj bara det tema som följer din webbbutiks nisch och behov, ordna de inbyggda blocken, ladda upp, redigera och anpassa produkterna, lägga till relevanta element och gå vidare till att publicera det.
 • Produkthanteringsfunktioner. Ucraft har flera avancerade produkthanteringsfunktioner som gör det möjligt att skapa och erbjuda till salu tilltalande produktgallerier. Således kan du lägga till nya objekt med ett enda klick, ladda upp nya produkter, tilldela deras parametrar, redigera produktfält, anpassa separata produktsidor på olika sätt osv..
 • Olika betalningsalternativ. Plattformen stöder för närvarande mer än 70 betaltjänster som du kan integrera i ditt konto och synkronisera med andra externa system. Välj och anslut bara den lämpligaste betalningsmetoden och använd den medan du slutför finansiella transaktioner.
 • Säljer kanaler. Ucraft stöder flera försäljningskanaler som krävs för att öka din vinst. Webbplatsbyggaren tillåter att komma in på de största marknadsplatserna och sälja dina fysiska / digitala produkter på Amazon, eBay, Facebook, Google Shopping Feed och andra populära handelsplattformar. Tänk dock på att den här avancerade funktionen för närvarande är tillgänglig för BigCommerce-abonnenter.
 • Logo Maker. Webbplatsbyggaren låter dig skapa din egen logotyp för webbbutiken om du inte har den ännu. Det har blivit möjligt på grund av det kostnadsfria Logo Maker-verktyget som systemet erbjuder som standard. Vad du behöver för att få logotypen är att välja en ikon från samlingen av gratisfria bilder, anpassa den med hjälp av uppsättningen integrerade element / verktyg och spara den för ytterligare integration på din e-handelswebbplats. Det är det säkra sättet att få ett unikt varumärke.

Ucraft erbjuder måttlig prissättningspolicy. Det finns en gratis plan du kan använda för att utforska systemets huvudfunktionsuppsättning och tre betalda prenumerationer. När det gäller e-handelswebbplatsutveckling tillåter Ucraft att välja mellan Pro Shop och BigCommerce-planer. Deras kostnad utgör $ 21 / mo och $ 39 / mo på motsvarande sätt, vilket ger tillgång till flera integrerade e-handelsfunktioner. Systemet erbjuder också den 14-dagars kostnadsfria testversionen som kan komma till nytta för dig när du testar de valda planerna.

Prova Ucraft gratis

BigCommerce – En av de mest använda e-handelswebbplatserna

BigCommerce - En av de mest använda e-handelswebbplatserna

BigCommerce – är en av de mest använda kraftfulla specialiserade eCommerce webbplatsbyggarna. Systemet tillåter att bygga webbplatser för små, medelstora och stora säljorienterade företag. Dess funktionalitet och designanpassningsverktyg ligger över genomsnittet, vilket gör tjänsten till en anständig konkurrent i eCommerce-webbbyggnadsnisch. Om du har rätt på att använda webbplatsbyggaren för din webbutikutveckling, titta på dess funktionsuppsättning nu:

 • eCommerce CMS. Plattformen erbjuder alla tillgängliga e-handelsnischalternativ. Det tillåter handel på flera plattformar såväl som via Facebook. Du kan också ställa in det automatiska e-postmarknadsföringsverktyget, skapa och hantera inventeringslistan, organisera produktbyte / returprocesser, designa annonsbannrar, tilldela produktparametrar och specifikationer, skapa rabatter och presentkort etc. Alternativ för export / import av produkter via användningen av CSV-filer är också aktiverat här.
 • Responsive Designs. Som en helt e-handelsfokuserad webbplatsbyggare kommer BigCommerce med en fantastisk samling med mer än 100 avancerade mallar. Alla är anpassningsbara och lyhörda som standard. Välj bara den design du gillar mest och gå vidare för att redigera den, ladda upp affärsrelaterat innehåll etc. De flesta teman betalas, men kostnaden är värt kvaliteten på teman. Designerna är sorterade efter kategorier för snabb och enkel sökning. Kodredigeringsalternativ tillhandahålls inte här, men detta är inte ett problem för den rådande mängden användare som har det enda målet i åtanke – att starta en pålitlig sälja e-handelswebbplats. BigCommerce fungerar bra för detta ändamål.
 • Externa integrationer. BigCommerce gör det möjligt att integrera med kraftfulla e-handelsapplikationer för bättre prestanda i webbutiken. Plattformen har ett branschledande urval av integrationer, som alla är kuraterade för att säkerställa bästa eCommerce-webbupplevelse. Du kan välja och ansluta någon av dem till din butik för att börja sälja effektivt. Dessa inkluderar marknadsförings- och konverteringsappar (HubSpot, Google AdWords, A / B-testsviter som Optimizely osv.), fraktansökningar (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation and ShippingEasy), ERP-integrationer för att förbättra effektiviteten i dina operationer (NetSuite, Brightpearl och Microsoft Dynamics), CRM-appar (Salesforce, NetSuite och Zoho), API och redovisningsverktyg osv.

BigCommerce erbjuder en gratis 15-dagars provperiod för alla användare som inte kan bestämma sig för den mest lämpliga betalda prenumerationen. Så fort rättegången är slut måste du uppgradera till en av de betalda prenumerationerna för att starta och publicera en webbutik.

Kostnaden för betalda planer varierar mellan $ 29,95 / mo och $ 249,95 / mo. Det finns också en avancerad företagsplan som passar stora företag, men dess kostnader och villkor diskuteras individuellt med företagets chef.

Prova BigCommerce gratis

Ecwid – Gratis e-handelsplugin för alla webbplatser

Ecwid - Gratis e-handelsplugin för alla webbplatser

Ecwid – är ett eCommerce-plugin som gör det möjligt att skapa små webbbutiker genom att ge sina färdiga webbplatser eCommerce-funktionalitet. Till skillnad från andra kraftfulla funktionsladdade e-handelsplattformar används Ecwid främst som en widget, vars integration resulterar i en framgångsrik skapelse av webbutiker. Förutom att skapa och uppdatera produktkataloger, kan du ge detaljerade produktbeskrivningar, spåra statistik över webbutiker, acceptera och hantera beställningar och slutföra andra onlinebutikrelaterade steg. Andra Ecwid-fördelar som tillhandahålls utanför boxen är följande:

 • POS-funktionalitet. Plugin är känt för sin Point of Sale (POS) -funktionalitet som låter dig sälja produkter både online och offline. Med andra ord kan du acceptera och hantera beställningar på webben såväl som i din lokala butik, och därmed öka din kundbas och generera vinst.
 • Produktimport / export. Precis som de flesta populära e-handelssystem tillåter Ecwid produkt export / import som är färdig i CSV-format. Detta är praktiskt när det finns behov av att överföra produktrelaterade data samt kundinfo och beställningar från en e-handelsplattform till en annan.
 • Stöd för flera språk. Ecwid kommer med flerspråkigt stöd som gör det möjligt att översätta din butik till mer än 50 språk baserat på dina affärsbehov. Detta är det bästa sättet att locka internationella kunder och partners från utlandet, vilket ökar intäkterna och trafikbeloppet.
 • Integrationsalternativ. Plugin låter dig integrera några av de populära tredjepartsförlängningar och tillägg, inklusive Mailchimp, LiveChat, FraktLätt, Zapier, £ 71, Printful, Xero, AfterShip, Lucky Orange, ShipStation, Freshbooks och mer. Dessa appar räcker emellertid inte för att starta och hantera en fullständig webbutik. Dessutom måste du prenumerera på den betalade planen för att kunna använda dessa tillägg.
 • Flera försäljningskanaler. Med Ecwid kan du använda flera försäljningskanaler för att låta dig sälja digitala / fysiska produkter på olika webbplatser. Du kan samtidigt hantera alla dina försäljningar från den enda administratörspanelen, vilket är mycket bekvämt och praktiskt. Alternativ för sociala medier är också tillgängliga här, så att du kan slutföra försäljningen via Instagram, Facebook, eBay, Amazon, Google Shopping, Shopzilla, Nextag och andra populära marknadsplatser och plattformar för sociala medier. På samma sätt kan du välja lämpliga betalningsportar för att låta dina kunder placera och slutföra sina beställningar. Således kan du kombinera Ecwid-användning med betalningssystem som PayPal, Vend, Clover, Square, Stripe, WorldPay, NCR Silver och mer.
 • Webbutikshanteringsfunktioner. Plugin ger också åtkomst till flera funktioner för webbshanteringshantering, inklusive möjlighet att sälja fysiska / digitala produkter, lägga till flera produktlistor, tilldela deras parametrar, använda flera lagerverktyg, överge alternativ för återhämtning av kassan, spåra beställningsstatus tillsammans med prestanda i webbutiken etc. Dessutom är det möjligt att utfärda rabatter, kampanjer och specialerbjudanden samt se rapporter, webbutikanalys, använda SEO-verktyg osv..

Ecwid har en gratis plan, som är evig och gör det möjligt att lägga till upp till 10 produkter och använda några av de grundläggande e-handelsfunktioner som plugin-programmet erbjuder. Om du väljer att använda mer avancerade funktioner och verktyg låter Ecwid dig välja ett av dess tre betalda prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 15 / mo (eller $ 12,5 / mo med det årliga prenumerationen).

Prova Ecwid gratis

Volusion – Kundvagnsprogramvara för e-handelswebbplats

Volusion - Kundvagnsprogramvara för e-handelswebbplats

Volusion – är en populär och fullfjädrad kundvagnsprogramvara för e-handelsprojekt. Trots att systemet inte kan skryta med sådan popularitet som Wix, Shopify eller BigCommerce, tillåter det fortfarande att skapa imponerande onlinebutiker. Denna allt-i-ett-tjänst är säker, effektiv och ganska förståelig. Utbudet av funktioner som det innebär är omfattande och presenterar sådana parametrar som:

 • e-handelsmallar. Volusion erbjuder inte flera e-handelsmallar. Från och med idag överstiger deras antal något 40 teman, som är lyhörda och har standard (WYSIWYG) och avancerad (CSS / HTML) kodredigeringsalternativ.
 • Online Store Builder. Systemet levereras med verktyget för webbutik som du kan använda för att starta din egen webbshop. Verktyget gör det möjligt att lägga till produktkategorier och underkategorier, ladda upp nya produkter, hantera SEO-hanteringsfunktioner, lägga till och redigera bilder osv..
 • Enkel produkthantering. Plattformen möjliggör enkel produkthantering på alla sidor. Systemet låter dig skapa nya kategorier och underkategorier samt hantera flera inställningar, till exempel produkt SEO och anpassning, hantera foto / textinnehållshantering, använda CSV-filformat import / export alternativ, SSL certifikat anslutning etc..
 • Flerkanalsintegrationer. När du använder Volusion kan du integrera med andra populära online-marknadsplatser, som för närvarande är de världskända industriledarna som Amazon, eBay etc. På samma sätt är det möjligt att välja mellan flera betalningsportar, inklusive Stripe, PayPal och mer.
 • e-handelsverktyg. Bland de mest utbredda och viktiga e-handelsverktygen är det vettigt att nämna Barcode Generator, omfattande inventeringslista och avancerat lagerhanteringssystem. Webbplatsbyggaren kommer dessutom med en lista med e-handelsverktyg som kan förbättra din webbbutiks prestanda med lätthet. Det här är speciella leverantörskoder, avancerade återhämtningsverktyg, lagerlokaler, mångsidiga prissättningsalternativ, frakt- och skattesatsberäknare, enkel orderbehandling, professionella valutarverktyg, hantering av kundkonton, bot captcha-verktyg, integrering av fraktfrakt och mer. Företagare, som alltid har bråttom, kan installera Volusion-mobilapplikationen för att kunna hantera och uppdatera sina webbbutiker när som helst och var som helst..
 • Logo + Favicon. Webbplatsbyggaren kan göra att din e-handelsverksamhet sticker ut från mängden genom att ladda upp din företags logotyp och skapa dess favoriter. Detta kommer säkert att göra din webbplats igenkänd bland resten av nischkonkurrenter.

Volusion kommer med den 14-dagars gratisversionen som låter dig upptäcka hela funktionsuppsättningen för systemet innan du uppgraderar till ett av dess betalda prenumerationer. Det senare inkluderar 4 prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 29 / mo. Alla betalade paket har noll transaktionsavgifter, obegränsad bandbredd och andra privilegier för sina abonnenter.

Prova Volusion gratis

SITE123 – SaaS-plattform för att bygga en e-handelswebbplats

SITE123 - SaaS-plattform för att bygga en e-handelswebbplats

SITE123 – är en av de enklaste SaaS-plattformarna du kan välja för att starta en e-handelswebbplats. Webbplatsbyggaren kräver ingen programmeringsmedvetenhet om webbdesignfärdigheter som kan användas till fördel. Istället kommer det med en uppsättning integrerade verktyg och designanpassningsfunktioner som kan förenkla processen för din webbutikutveckling, vilket säkerställer ett värdigt resultat du och dina kunder kommer att vara nöjda med. Några av systemhöjdpunkterna listas nedan:

 • Gratis logotyptillverkare. Om din onlinebutik inte har någon egen logotyp ännu är det hög tid att designa den med ett integrerat Logo Maker-verktyg. Det är helt gratis och fantastiskt enkelt. Du kan designa din egen unika webbplatslogotyp från grunden eller skapa en helt ny av de element som finns tillgängliga i systemet.
 • Flerspråkig support. Du kan använda webbplatsbyggaren för att skapa flera språkversioner av din eCommerce-webbplats. För detta ändamål erbjuder systemet ett avancerat flerspråkigt verktyg som är lätt att behärska och använda. Genom att använda den kan du starta en flerspråkig webbplats som hjälper dig att skapa kommersiella relationer med internationella partners och klienter.
 • e-handelswidgets. För att få tillgång till nischspecifika e-handelswidgets, når du bara den integrerade App Market och bläddrar bland de widgetar / appar som finns tillgängliga där. Några av de mest populära proverna av eCommerce-tillägg inkluderar Live Chat Support, Gallerier, Social Widgets, Bokning, Online Form och många fler.
 • Form Builder. Plattformen gör det möjligt att integrera onlineformulär på vilken sida eller del av din webbutik som helst. Free Form Builder levererar en uppsättning anpassade formlayouter, designelement och verktyg som kan göra din onlineformulär ett perfekt komplement till din eCommerce-webbplats.
 • Integration av sociala medier. SITE123 gör det möjligt att uppdatera sociala mediekonton och därmed meddela kunder om de kommande nyheterna, händelserna, planerna och uppdateringarna som kommer att äga rum i din webbutik inom en närmaste framtid.

SITE123 erbjuder prisvärda och mångsidiga prisalternativ. Det finns en gratis plan som oftast används för att testa systemets funktionalitet och fyra betalda prenumerationer som skiljer sig i termer och funktioner inkluderade. Kostnaden för det billigaste prenumerationen utgör $ 10,80 per månad – detta är en riktigt värdig investering!

Prova SITE123 gratis

3dcart – En kraftfull & Säker e-handelsprogramvara

3dcart - En kraftfull och säker e-handelsprogramvara

3dcart – är en kraftfull och säker e-handelsprogramvara, vars tillämpning resulterar i skapandet av funktionsbelastade onlinebutiker. Tjänstens kundbas är inte lika omfattande som hos de kända nischledarna, men systemet är fortfarande ganska perspektiv. Plattformens utvecklare arbetar fortfarande med att förbättra kvaliteten på webbbutiker som lanseras med tjänsten. Titta på systemets funktionsuppsättning nu för att förstå vad du kan förvänta dig av det:

 • Modulbaserad struktur. Plattformen är modulbaserad och erbjuder integrerade integrationer för maximal användarvänlighet. Dussintals moduler är redan förinstallerade, medan andra kan anslutas efter behov. En av systemets höjdpunkter är dess fantastiska samling av moduler du kan välja och integrera på din webbplats. Dessa är Facebook-annonser / Connect, Zapier, grupperbjudanden, AWeber, MailChimp, RSS-feeds, LiveChat, sparade vagnar, önskelista, POS, AutoResponder och eBay att nämna några.
 • e-handelsfunktioner. När du arbetar med 3dcart kan du använda produktimport / exportalternativ, olika betalnings- och leveranslösningar, lagerlager produktdiagram, försäljningsstatistikverktyg, shopping plugins. Integration med sociala nätverkstjänster stöds också här. Webbplatsbyggaren rymmer marknadsförings- och SEO-verktyg. Det erbjuder CRM-integration, bloggalternativ, automatiserad mailout, rapporteringsfunktion, skapande av användargrupper och andra fantastiska funktioner som webbplatsägare kommer ivrigt att använda.
 • Responsiva e-handelsmallar. Plattformen har en samling kvalitetsmässiga nischmallar (det finns över 70 av dem här) kan du anpassa och byta medan du arbetar med din webbplatsutveckling.
 • Produktledning. Programvaran ger tillgång till flera produkthanteringsalternativ som låter dig skapa imponerande produktgallerier och visa fönster. Vad du kan göra här är att lägga till nya produkter (fysiska / digitala föremål eller presentkort), tilldela deras parametrar, lägga till dem i lagerlagerlistan, leverera leverans / betalningsinformation, ladda upp bilder och beskrivningar, lägga till SKU, MPN, GTIN, ställa in prisspecifikationer etc. Det finns också ett bekvämt sökfilteralternativ som förenklar produktsökning genom att sortera objekten efter deras parametrar och specialfunktioner.
 • Marknadsverktyg. 3dcart tillåter användning av flera integrerade marknadsföringsverktyg, inklusive plug-in för kundvagn (Godatafeed, NextTag Feed Export, Shopzilla, Bing, Google Product Feeds, PriceGrabber.com och Shop.com Export etc..). Dessutom är det möjligt att redigera knappar för sociala nätverk här via kodintegration eller lägga till färdiga knappar från avsnittet Social Bookmarking.
 • Inbyggd CRM. Plattformen levereras med den inbyggda CRM-plattformen som gör det möjligt att hålla ditt företag och kunder organiserade. Tänk på att funktionen inte är aktiverad som standard och att det finns behov av att aktivera den med hjälp av motsvarande modul för kundrelationshantering.

När vi talar om prissättning erbjuder 3dcart en gratis provperiod som varar i 14 dagar och låter dig testa hela programmets uppsättning. Om du är nöjd med alla alternativ tillåter plattformen uppgradering till en av fyra betalda prenumerationer. Det billigaste prenumerationen kostar för närvarande $ 9 / mo. 3dcart inkluderar inga transaktions- eller installationsavgifter och det finns också en möjlighet att växla mellan planerna, om det behövs.

Prova 3dcart gratis

Squarespace – Onlinebutikbyggare med kundvagn

Squarespace - Onlinebutikbyggare med kundvagn

Squarespace – är en funktionsladdad webbutikbyggare med integrerad kundvagnsfunktionalitet. Detta är ett ganska trevligt val för användare som är villiga att starta och hantera en e-handelswebbplats av hög kvalitet. Systemet fungerar mestadels bra för utveckling av onlinebutiker för konstnärer och designers. Det fungerar särskilt bra för användare som har en idé att presentera sina produkter i det mest gynnsamma ljuset. För att du ska kunna göra det erbjuder webbplatsbyggaren följande funktioner:

 • Visa skapande av fönster. Det är möjligt att skapa imponerande produktfönster för att lägga till och anpassa de objekt du planerar att erbjuda till salu. Du kommer att kunna hantera produktpriser, lägga till videor, gallerier, produktvarianter (SKU), justera betalnings- och leveransalternativ, implementera lojalitetsprogram för återvändande kunder osv.
 • Mallval. När det gäller mallgalleriet erbjuder Squarespace inte flera teman. Den har för närvarande över 40 mönster, vars kvalitet är över genomsnittet. eCommerce-funktionalitet kan tillämpas på alla mallar.
 • Widgets och tillägg. Webbplatsbyggaren erbjuder flera widgetar och speciella tillägg för webbbutiker. Dessa inkluderar knappar på sociala medier, widgetar för bildgallerier, e-handelsverktyg för kaféer och restauranger, Google Analytics osv.
 • e-handelsplattform. Systemet ger tillgång till flera avancerade e-handelsfunktioner som bidrar till utvecklingen av onlinebutiker av hög kvalitet. Dessa inkluderar gratis SSL-certifikatanslutning, integrerad kundvagn, online-produktpresentationsverktyg, prisindikering, åtkomst till SKU, betalningsvariationer, flera lojalitetsalternativ, inbäddning av Google Maps, onlinekalender, logotyp maker, kommenteringsfunktion etc..
 • Sociala integrationer. Med Squarespace kan du publicera och uppdatera din webbutikrelaterad information i sociala nätverk, nämligen Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp och mer.
 • Acuity Scheduling. Squarespace skiljer sig från mängden på grund av sin höga slutplattform Acuity Scheduling. Detta är online-schemaläggningssystemet, som fungerar bra för företag / webbutikägare, som låter kunderna använda den integrerade handelsplattformen för att starta och effektivt hantera kvalitetsplattformar.

Squarespace har ingen kostnadsfri plan men det låter användare prova alla dess funktioner och verktyg under den 14-dagars testversionen utan kostnad alls. Om du är nöjd med systemets funktionalitet har du möjlighet att prenumerera på en av dess betalade planer. Kostnaden för det billigaste prenumerationen utgör $ 12 / mo. Alla planer ger gratis domännamn och andra fördelar.

Prova Squarespace gratis

Bokmärke – e-handel & Online Stores Builder med AI

Bokmärke - e-handel & webbutiker Builder med AI

Bokmärke – är en molnbaserad AI-driven webbplatsbyggare, som fungerar bra för utveckling av små och medelstora onlinebutiker. Systemet kommer att vara ett trevligt val för oerfarna användare, som inte är medvetna om komplikationerna med webbbyggnadsprocessen, men har en avsikt att utforma en anständig e-handelswebbplats. På samma sätt kommer det att vara ett utmärkt val för webbdesigners som är involverade i utvecklingen av webbbutiker för kunder. Om du är rätt på väg att starta en webbshop med bokmärke, är du intresserad av att ta reda på dess lista över fördelar:

 • AIDA-assistent. Webbplatsbyggarens verkliga höjdpunkt är dess AI-baserade AIDA-assistent. I kombination med praktisk dra-och-släpp-teknik hjälper AIDA att skapa en webbutik i det automatiserade läget med information som skickas på begäran. Detta hjälper till att minska tiden för webbplatsutveckling och utnyttja imponerande resultat.
 • e-handelsmotor. Bokmärke kommer med en kraftfull e-handelsmotor som gör det möjligt att sälja online, på sociala medier eller i butik. Systemet låter dig skapa stora webbbutiker för att sälja det obegränsade antalet fysiska / digitala produkter. Det är du som har kontroll över dina webbutikers prestanda och produkthantering. Plattformen gör det möjligt att anpassa din onlinebutik, utfärda kupongkoder, välja mellan mer än 40 betalningsalternativ och leveransintegrationer i realtid. Det finns också flerspråkigt stöd för att skapa olika språkversioner av din webbutik.
 • e-handelsmodul. Bokmärke erbjuder en e-handelsmodul för att ansluta en webbutik till den befintliga webbplatsen och ytterligare marknadsföra den med maximal effektivitet. Bortsett från detta låter systemet dig välja mellan e-handelsmoduler som du kan lägga till i din onlinebutik för att öka dess prestanda och kundengagemang. Dessa moduler kan jämföras med widgetar när det gäller funktionalitet. Dessa är titlar, texter, länkar, citat, delare, HTML-kodinsättningar, kontakt- och feedbackformer, bildspel, gallerier, ljud / videoelement, sociala nätverksknappar etc..
 • Avancerad e-postfunktion. Webbplatsbyggaren tillåter att få affärsrelaterad e-post för att ge din webbutik trovärdighet och professionellt utseende. Bookmark Pro-e-postmeddelanden kommer att kopplas till ditt varumärke i webbutiken och kommer att bli minnesvärt för dina nuvarande och potentiella kunder / partners. Kostnaden för att använda brevlådan från bokmärken utgör $ 2 / mo.

Du kan använda Bokmärke gratis med standardbegränsningar, men om du verkligen tänker starta en funktionsbelastad onlinebutik måste du uppgradera till en av dess standardplaner. I detta avseende kommer affärsplan att vara den bästa lösningen eftersom den ger en möjlighet att starta en e-handelswebb till $ 24,99 / mo.

Prova bokmärken gratis

Jimdo – Affordable eCommerce Website Builder

Jimdo - Affordable eCommerce Website Builder

Jimdo – är ett annat exempel på en värdig och enkel webbplatsbyggare, som också tillåter start och hantering av e-handelswebbplatser. Plattformen skiljer sig från mängden på grund av dess integrerade Dolphin-verktyg och många funktioner för designanpassning som bidrar till enkel, snabb och effektiv webbdesignprocess. Om du har gjort dig upp för att starta en webbutik med systemet är he listan över dess största fördelar:

 • Jimdo Dolphin. Som nämnts ovan skapar Jimdo Dolphin automatiskt en e-handelswebbplats för dig med information som du kommer att tillhandahålla på systemets begäran. Dolphin ställer affärsrelaterade frågor du bör svara för att låta den bygga en webbplats för din onlinebutik. Om du gör allt rätt kommer du så småningom att få en färdig webbplats på mindre än 5 minuter. Ytterligare anpassning kan ta lite tid, vilket beror på graden av webbplatsanpassning och dina färdigheter i webbdesign. Det finns inget behov att skapa webbplatslayout, design och struktur – systemet gör det åt dig.
 • Jimdo Editor. Om du fortfarande vill bygga en e-handelswebbplats utan artificiell intelligens kan du göra det i den klassiska Jimdo Editor. För att göra det bör du välja den bästa mallen från den omfattande designkollektion som systemet erbjuder, lägga till din logotyp och bakgrund, redigera teckensnitt och färgpalett och gå till valet av anpassningsverktyg för att ge din webbplats önskat utseende och prestanda.
 • Fullständig anpassning av e-handel. e-handelswebbplatser skapade med Jimdo är helt anpassningsbara. Systemet ger massor av nischspecifika egenskaper som behövs för att göra de nödvändiga webbplatskonfigurationerna. Dessa inkluderar produktvisningsalternativ, leverans- / skatteinställningar, möjlighet till anslutning av Stripe- och PayPal-konton, retur- och avbokningsprinciper, e-postbekräftelse och avslutade utcheckningsmeddelanden etc. För mer avancerad anpassning av webbutiker erbjuder Jimdo en uppsättning klick-för-redigera verktyg, nämligen flera e-handelsmallar, avancerade SEO-verktyg, leveransuppsättning, alternativ för spårning av lager, logotypskapare, alternativ för företagsinformation, omfattande integrationsfunktioner och mer.

Jimdo har ett gratis baskonto som låter dig testa systemets funktionalitet i aktion. När det gäller e-handelswebbplatsutveckling rekommenderar Standard Jimdo att du använder ett av sina betalda prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 7,50 / mån. Jimdo Dolphin erbjuder i sin tur också fyra betalda paket, där e-handelsplanen är den mest lämpliga lösningen. Kostnaden utgör för närvarande $ 19 / mo.

Prova Jimdo gratis

Slutsats

Om du har rätt till lansera en onlinebutik, att använda en eCommerce-webbplatsbyggare är definitivt ett smart val. Dessa tjänster har den bästa kombinationen av bekvämlighet, enkelhet och avancerad funktionalitet. e-handelswebbplatser skapade med dessa plattformar, ser tilltalande och avslöjar toppresultat. Och du behöver inte vara master i kodningen för att nå detta resultat.

Valet av den bästa eCommerce-webbplatsbyggaren går vanligtvis till dina webbbyggnadsbehov och ambitioner. För att bestämma vilken av dem som dock fungerar bäst för just ditt projekt, ta dig tid att testa alla plattformar. Detta ger dig idén om den bästa lösningen du så småningom bör gå till.

Skapa en onlinebutik gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map