Bästa evenemangswebbbyggare

bästa evenemangs webbplatsbyggare


Planerar du att göra en fantastisk show eller kasta ett episkt parti? Har du en värdig händelse för dina potentiella deltagare? Du behöver ett massivt verktyg för att få dem uppmärksamma. Det är här en solid händelsewebbplats kan hjälpa.

Uppdraget är att övertyga din målgrupp om att det evenemang du har är det bästa alternativet för dem. Av den anledningen kommer det att göra tricket med en övertygande händelsesida. Det kommer att vägleda våra potentiella besökare genom hela vägen från händelsens introduktion och beskrivning till beslutsprocessen. Allt du behöver är att tjäna människors förtroende.

Att bygga en professionell händelsewebbplats har blivit mycket enklare tack vare moderna webbplatsbyggare. Designad för nybörjare och icke-tekniker dessa plattformar levererar fortfarande tillräckligt med verktyg för att skapa en engagerande webbplats och få din målgrupp att stanna på den sida du behöver. Å andra sidan gör ett växande antal webbtekniska verktyg urvalsprocessen ganska skrämmande.

Vi testade ut 10 av de bästa webbplatsbyggarna för evenemang:

 1. Wix – den bästa webbplatsbyggaren för evenemang
 2. WordPress – Gratis CMS för att skapa och hantera evenemangswebbplats
 3. Eventbrite – Global Event Management Platform
 4. Bizzabo – Modern Event Planning and Management Software
 5. Aventri – Award Winning Event Management Solution
 6. Dryfta – Easy Event Planning Webbplatsbyggare
 7. Zoho Backstage – Programvara för onlinehändelseshantering
 8. Facebook – Skapa & Hantera offentliga eller privata evenemang
 9. uKit – Den bästa webbplatsen för små företag
 10. Bokmärke – Den bästa AI-baserade webbplatsbyggaren

Har du rätt till att välja en webbplatsbyggare för att lansera en händelsewebbplats med det? Det finns ingen anledning att leta efter det bästa systemet någon annanstans. Granskningen nedan är din tidsbesparing som visar topp 10 plattformar som du kan hitta ganska bra när du bygger en evenemangssida från grunden. Låt oss titta på dem nu innan vi bestämmer oss för att bygga en solid evenemangssida.

Wix – den bästa webbplatsbyggaren för evenemang

Wix - den bästa webbplatsbyggaren för evenemang

Wix – är den bästa händelsen webbplats byggare. Det är en av de mest flexibla och mångsidiga plattformarna. Det är bra för alla webbplatstyper. Programvaran är extremt lätt att använda. Det erbjuder ett stort urval av mobila responsiva mallar med massor av inbyggda funktioner utöver ett brett urval av widgetar från byggare. Wix App Market.

Wix använder den senaste webben och AI-teknik för att leverera den bästa upplevelsen av webbplatsen. Här är några grundläggande fördelar med att använda Wix:

 • Webbplatsmallar för evenemang – Programvaran har en fantastisk samling mallar för evenemangsplatser. Oavsett om du håller en konferens eller ett affärsmöte, om du behöver skicka en onlineinbjudan till ett bröllop eller fest, ordna ett nätverksevenemang eller mer, har Wix olika mallar för alla tillfällen.
 • Inbyggda funktioner – Mallarna från händelsekategorin har redan integrerade funktioner för en solid händelsewebbplats. Här har du ett avsnitt “Hur du får”, scheman, integrerade kartor, kassaformulär, knappar för att handla osv.
 • Wix Event Widgets – Wix App Market är full av användbara tillägg och evenemangswidgets. Exempelvis är händelsekalender ett snyggt schemaläggningsverktyg där du kan lägga till alla evenemang och informera dina besökare om den kommande showen.
 • Wix bokningar är perfekt för affärsmöten, konferenser, hantverksbutiker osv. Det låter dina kunder enkelt komma till evenemanget utan att slösa tid på telefonsamtal, e-postregistreringar, så vidare.
 • Wix Forum är en bra widget för långvariga evenemang. Du lader faktiskt en online-community där medlemmar kan dela kommentarer, videor, foton och annat innehåll från evenemanget.

Wix är en ultimat lösning för webbplatsbyggnad för alla problem. Det är flexibelt och enkelt att använda, medan priset kommer att uppfylla alla budgetförväntningar utöver en kostnadsfri plan som aldrig går ut. När det gäller de betalda prenumerationerna har webbplatsbyggaren två grupper av planer att välja mellan. Dessa inkluderar standard- och affärs- / e-handelsabonnemang. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo och går upp till $ 39 / mo, medan kostnaden för affärsplaner varierar mellan $ 23 / mo och $ 500 / mo.

Prova med Wix gratis

WordPress – Hostad CMS för att skapa en händelsewebbplats

WordPress - Hostad CMS för att skapa en händelsewebbplats

WordPress – är en av de mest populära CMS-plattformarna driver miljontals webbplatser inklusive evenemangsprojekt. Plattformarna erbjuder flera evenemangshanterings- och marknadsföringsmöjligheter tack vare ett flertal plug-ins och integrationsfunktioner för eventhantering. Kärnfunktionerna inkluderar:

 • Fantastiska evenemangsteman – Användare kommer att uppskatta ett stort urval av teman designade för olika typer av evenemang. Från konferenser, forum och affärsmöten till mer skrämmande evenemang som fester, shower och fester – WordPress har dem alla.
 • Brett utbud av plugins – Knappt någon annan CMS kan erbjuda samma variation av plugins. WordPress levererar hundratals verktyg för att hantera och marknadsföra din evenemangswebbplats. Flerdagars evenemangsregistrering, biljettförsäljning, schemaläggning av händelser, varningar och push-meddelanden – installera och aktivera plugin-programmet så att det blir fullt ut från dess funktioner.
 • Oändliga integrationsmöjligheter – Som en öppen källkod CMS är WordPress öppen för flera integrationer med befintliga tjänster. Du kan implementera olika betalningsalternativ, integrera Google Maps för att visa platsplatsen, skapa en personlig arrangemang för evenemang, starta e-postabonnemangskampanjer och mer.
 • värd – Som en nedladdningsbar programvara, WordPress har inga integrerade värdlösningar. Istället innebär det att det är nödvändigt att leta efter det mesta lämplig värdleverantör där ute. Lyckligtvis är valet av företag som erbjuder hostingtjänster ganska omfattande och du kan enkelt hitta det system som passar ditt projektvärdbehov mest av allt.

På tal om WordPress rekommenderar systemet officiellt Bluehost som den bästa webbhotell som täcker den rådande mängden användares behov. Bluehost tillåter installation av CMS med bara ett klick och det erbjuder många fördelar som bidrar till ditt projekt. Företaget kommer med gratis bonus domännamn erbjuds för det första året efter registrering, 60% rabatt för systeminstallationen, massor av integrationer, snabb lasthastighet, prisvärd politik och många andra fördelar som gör Bluehost till en verkligt värdefull investering för alla WordPress-användare.

Plattformarna verkar vara ett ultimat verktyg för webbplatsbyggnad. Men några av dess nackdelar innehåller ganska mycket komplex redigering. Du ska veta åtminstone CSS- och PHP-grunder för att anpassa dina sidor. Medan programvaran är gratis måste du ta hand om domänregistrering och värd själv. Dessutom kräver vissa av händelseplugin ett premiumkonto för att få åtkomst till alla deras funktioner.

Prova WordPress nu

Eventbrite – Global Event Management Platform

Eventbrite - Global Event Management Platform

Eventbrite – är en global plattform som har utmärkt sig som ett av de största systemen som används för att hitta, skapa, delta i och dela händelser runt om i världen. Systemet gör det möjligt att skapa och lägga till nya händelser såväl som att hantera dem med avseende på dina behov. Dessa inkluderar officiella händelser (samlingssamlingar, musikfestivaler, insamlingskampanjer, maraton osv.) och personliga händelser (tävlingar, fester, spelprojekt, tävlingar osv.).

Plattformens främsta höjdpunkter är följande:

 • integrationer – För närvarande integreras plattformen med flera världspopulära tjänster, inklusive Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics och mer.
 • Användarapp – Eventbrite gör det möjligt att ladda ner och installera en användarapp till din mobila enhet. Det är här du kan komma åt händelseflödet klassificerat efter kategorier baserat på platsaspekten. Detta innebär att du kommer att erbjudas en lista med händelser som äger rum på din plats så snart du besöker webbplatsen, vilket är riktigt bekvämt, tidsbesparande och användbart. Det finns också alternativet för att köpa biljetter i appen som låter dig köpa biljetter till de listade evenemangen via Stripe, PayPal, Braintree och andra populära betalningssystem. Appen kan också användas för enkel biljetthantering och skapa personliga evenemangsrekommendationer.
 • App Marketplace – Systemet har en kraftfull integrerad appmarknad, där du kan stöta på alla typer av applikationer, widgetar och tillägg som effektivt kan bidra till din händelswebbplatsprestanda.
 • Händelsehantering – Med Eventbrite blir skapandet och hanteringen av personliga / affärshändelser mycket enklare än tidigare. Vad du behöver göra är att lägga till en händelse, ge den ett namn, ställa in plats, datum, biljettpris och typ. Slutligen kan du lägga till bilder mediefiler, ljud och andra element för att få användarens uppmärksamhet efter publiceringen av händelsen.
 • Skapa biljetter – Plattformen tillåter design och publicering av biljetter och det är också möjligt att skapa pappersbiljetter för ytterligare distribution. Du kan lägga till alla detaljer på dina biljetter för att ge potentiella besökare all information som kan vara intresserad av. Dessutom tillåter systemet att skapa olika biljettyper för olika användarkategorier. Dessa inkluderar allmänna biljetter, VIP-biljetter, reserverade sittplatser, fler-dagars pass och en-dagars pass biljetter, Early Bird-rabatt, kodad rabatt etc..
 • Event Performance Analys – Eventbrite förser organisatörerna med sitt integrerade analysverktyg som gör det möjligt att spåra försäljning, antal evenemangsdeltagare, trafikfluktuationer och andra parametrar som kan berätta mycket om ditt evenemangs popularitet.

Eventbrite erbjuder tre typer av planer, inklusive Essentials, Professional och Premium. De två första prenumerationerna är gratis för alla som planerar att sälja gratis biljetter, men om du planerar att ta ut avgifter för de sålda biljetterna anger systemet fasta avgifter för varje såld biljett. Således utgör Essentials prissättning 2% + 0,79 $ per betald biljett, medan professionell prissättning är 3,5% + 1,59 $ per betald biljett. Kostnaden för tjänster som ingår i Premium-planen diskuteras individuellt med systemutvecklarna.

Prova Eventbrite nu

Bizzabo – Modern Event Planning and Management Software

Bizzabo - Modern Event Planning and Management Software

Bizzabo – är den bästa webbplatshanteringstjänsten .. Programvaran låter dig dra nytta av en snygg webbplats och mobilapp samtidigt. Det är enkelt att anpassa webbplatsen med hjälp av Bizzabo-verktyg och funktioner. De inkluderar:

 • Rensa händelsemallar – Programvaran erbjuder ett urval av snygga mallar som kommer att finnas tillgängliga för mobila enheter också inför appen.
 • Utökat händelsepaket – Bizzabo är din personliga evenemangsarrangör. Det är lätt att använda och har flera funktioner från evenemangshanteringsverktyg till biljetter som säljer alternativ, betalningsmetoder integration och mer.
 • Duplicera händelser – Programvaran gör det enkelt att skapa en enda webbplats för flera evenemang. Du behöver inte lansera en ny webbplats för en liknande händelse. Du behöver bara kopiera den för att använda för andra evenemang av samma typ.
 • Avancerat stöd – Varje användare kommer att tilldelas en kontohanterare för att hantera olika problem. Professionella assistenter guider dig genom hela webbbyggnadsprocessen. Du kan också kontakta supportteamet via telefon eller dra nytta av Bizzabo-bloggen.
 • Integrationsförmåga – Plattformen kan integreras med olika befintliga tjänster som MailChimp, Google Analytics, etc. Användare kan lägga till medieinnehåll som videor och bilder. Du kan lägga till anpassningsbara flikar, widgets och mer.

Plattformen har visat sig vara en bra lösning när du behöver skapa en webbplats för marknadsföring / hantering av evenemang online. Bizzabo är mycket lätt att använda genom registreringsprocessen kan se lite för komplicerad vid första anblicken. Webbplatsbyggaren erbjuder tre prisalternativ, inklusive Planner, Pro och Elite. För att ta reda på kostnaden för varje plan måste du kontakta systemcheferna personligen.

Prova Bizzabo gratis

Aventri – Award Winning Event Management Solution

Aventri - Award Winning Event Management Solution

Aventri – är en bra konferenswebbplatsbyggare som omfattar avancerade evenemangshantering och webbbyggnadslösningar för att hjälpa företag att effektivt hantera affärsprocesser samtidigt som de planerar sina företagsevenemang. Webbplatsbyggaren kan skryta med imponerande statistik, inklusive 20 miljoner framgångsrika genomförda anmälningar, mer än 300 tusentals effektivt hanterade evenemang och fantastisk kundnöjdhetsgrad som överstiger 97%. Det här är ganska stora siffror. Nu är det hög tid att titta på några av de mest anmärkningsvärda funktionerna på plattformen:

 • Omfattande alternativ för evenemangsplanering – Förutom att designa professionella och moderna webbplatser låter Aventri användare lägga till händelser, scheman, hantera och anpassa affärsprocesser, dagordningar, möten, sessioner, generera anpassade rapporter, lägga till och hantera högtalare etc. Du kan automatiskt integrera något av dessa element i ditt evenemang projekt på egen hand.
 • Integration med appar från tredje part – Aventri tillåter integration med externa applikationer och tillägg som gör det möjligt att öka din evenemangs webbplatsens funktionalitet. Några av dem inkluderar Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua och många fler. Dessutom erbjuder systemet sina abonnenter en möjlighet att använda integrerade API: er, som hjälper till att lägga till lösningen till deras projekt och andra webbplatser.
 • Anpassningsbara responsiva DIY-mallar – Webbplatsbyggaren tillåter att skapa och anpassa responsiva mallar från början för att återanvända dem, medan du arbetar med dina nästa evenemangsprojekt.
 • Rättigheter för användarroll – Det är upp till dig att tilldela åtkomsträttigheter för webbplatser till de användare du vill gå med i utvecklargruppen. Systemet gör det möjligt att dela rollbehörigheter med de användare du behöver. Detta förbättrar så småningom din webbplatssäkerhet och ger full kontroll över webbplatshantering och uppdateringsprocessen.

Aventri är en webbplatsbyggare som kombinerar en värdig plattform för webbplatsskapande och en helt integrerad programvara för evenemangshantering för att hjälpa till att starta moderna evenemangsprojekt med avancerad prestanda. Systemet kommer också med e-postmarknadsföringsfunktioner, omfattande nätverks- och matchmakingverktyg, evenemangsundersökningar, breda projekt- och evenemangshanteringsalternativ, resursinventarier och händelsebudgethanteringsverktyg etc. Aventri kräver inga tekniska detaljer eller nyanser – bara starta en webbplats och dela den information dina besökare är intresserade av.

Prova Aventri nu

Dryfta – Easy Event Planning Webbplatsbyggare

Dryfta - Easy Event Planning Webbplatsbyggare

Dryfta – är en uppdaterad händelseplanerare för händelseplanering, som gör det möjligt att starta och hantera fantastiska evenemangsprojekt med högtalarprofiler, scheman, anpassat innehåll, alternativ för mediaintegration, inbäddade formulär och massor av andra funktioner som är ett måste- har för alla evenemangsprojekt. Webbplatsbyggaren fungerar bra för organisationer, företag och utbildningsinstitutioner. Låt oss ha en kort översikt över funktionsuppsättningen för tjänsten du kan använda för att framgångsrikt utforma och dem hanterar / uppdaterar din händelswebbplats:

 • Mallalternativ – Dryfta gör det möjligt att välja mellan flera responsiva webbplatsmallar för evenemang, allt från akademiska projekt och upp till företagswebbplatser, konferenser och symposier. Om du har för avsikt att starta en webbplats från början låter systemets CSS Manager dig lägga till och redigera dina egna koder för att skapa unika mönster.
 • Integrationsalternativ – Med Dryfta kan du integrera mediefiler i specialanpassade webbsidor, ladda upp textinnehåll, bilder, bädda in och ställa in YouTube-videor för att göra dem tillgängliga endast för inloggade användare. Dessutom kan du integrera externa länkar som omdirigerar användare till annan webbplatsrelaterad information.
 • Widget Manager – Webbplatsbyggaren har sina egna verktyg för widgethanterare, som gör det möjligt att lägga till anpassade texter, inbäddade formulär, koder, formulär för nyhetsbrev, bilder och andra webbplatselement som betyder mycket för din händelswebbplats.
 • Event-plattformens funktioner – Dryfta ger tillgång till myriader av funktioner för webbplatshantering. Dessa inkluderar budget & Kostnader visuellt verktyg, alternativ för att göra listan att skapa, alternativ för händelseinställning, enhetlig CRM för allmän användarinformation, kontaktuppdelning, anpassningsbara e-postmallar, enkel instrumentpanel för deltagare och talare som är villiga att hantera sina profiler, evenemang nätverksapp, sponsorer & Utställarverktyg, anpassad rapportering, biljetter & Payment Gateways, Abstract Submissions management, deltagare registrering för vissa evenemang, badge design & Tryck, återvinning av lead, interaktioner efter evenemang osv.

Dryfta är ett trevligt val när det gäller utvecklingen av evenemangswebbplatser. Omfattar funktionerna i en webbplatsbyggare och programvara för hantering av evenemang, gör det möjligt för dig att skapa en fullständig webbplats för att organisera och hantera evenemang, sälja biljetter online, acceptera användarinlämningar, organisera e-postkampanjer, skapa evenemangsscheman, utforma certifikat för deltagande av evenemang och märken, acceptera donationer och utföra andra viktiga åtgärder från en enda instrumentpanel. Det som är intressant, Dryfta erbjuder inte planen i alla storlekar. Istället ger systemet varje kund ett individuellt betalningsalternativ baserat på online-begäran som skickas i förväg. Kostnaden för tjänster som webbplatsbyggaren erbjuder börjar med $ 119 / mo till och kan höjas baserat på användarkrav och funktioner inkluderade.

Prova Dryfta nu

Zoho Backstage – Programvara för onlinehändelseshantering

Zoho Backstage - Programvara för onlinehändelseshantering

Zoho Backstage – är ett annat exempel på en professionell programvara för hantering av evenemang som gör det möjligt att skapa funktionsladdade webbplatser för att organisera, hantera och visa upp dina evenemang, uppdatera dem vid behov och engagera användarens uppmärksamhet. Webbplatsbyggaren är intuitiv och det kräver inte mycket ansträngning / tidsinvestering. Designa bara ditt projekt och dra fördel av flera funktioner som låter dig hantera dina företagshändelser med maximal effektivitet. Några av de mest anmärkningsvärda funktionerna listas nedan:

 • Lokaliserade webbplatser – Systemet låter dig starta lokaliserade projekt som gör det möjligt att ansluta till webbplats- / evenemangsdeltagare i olika regioner. Så här kan du uppmuntra till interaktion mellan användare, erbjuda alternativ för att publicera utlägg, diskussionsforum, utvecklingsverktyg för dagordningar och andra meriter.
 • Professionella nischmallar – Du kan göra din händelswebbplats levande genom att välja en av de kvalitetsnischmallar som systemet har i sin samling. Konstruktionerna är helt lyhörda och anpassningsbara och du kan justera de inställningar som krävs för att få ut mesta möjliga av deras prestanda. Välj och flytta de erforderliga avsnitten, dra och släpp flikarna, aktivera / inaktivera webbplatselement för att ge ditt projekt unik design och varumärkesidentitet.
 • Stilalternativ – Det är upp till dig att välja en av de tillgängliga projektstilarna för att ge din webbplats en anpassad layout. Dessa inkluderar text och bild, endast text, inbäddning av widgetar och vittnesmål. Du kan använda något av dessa stilalternativ eller alla, beroende på din projektspecialisering.
 • Flerspråkig support – Zoho kommer med flerspråkigt stöd, som låter dig översätta innehållet på ditt evenemangswebbplats till flera språk du väljer för att få uppmärksamhet från användare från utlandet.
 • Personligt deltagande schema – systemet gör det möjligt att ge deltagarna möjlighet att välja de sessioner de vill delta. De kan individuellt skapa en skräddarsydd agenda, och därmed ha sina sessioner kortlistade för att följa dem ytterligare via sina mobila enheter. Det är ganska praktiskt och bekvämt, särskilt när det gäller affärshändelser.
 • Registrering och Ticketing – Zoho låter dig skapa olika händelsetyper och aktivera registreringsalternativ så att användare kan registrera sig för önskad session när som helst. Du kan också sälja biljetter online och även spåra deras försäljning och få utbetalningar utan provisionskostnader alls. Kampanjerbjudanden och bonusar kan också aktiveras här.

Zoho är en mångfacetterad plattform som låter dig bygga, hantera och uppdatera evenemangswebbplatser. Systemet erbjuder massor av specialfunktioner som inte bara ger användarnas uppmärksamhet utan också uppmuntrar dem att gå med på plattformen för att ytterligare organisera sina egna kampanjer. Zoho tillåter att bygga lokala webbplatser för att bygga kundbas och uppmuntrar interaktion mellan användare. Webbplatsbyggaren erbjuder två typer av prisalternativ. Den första ger möjlighet att välja mellan fyra prenumerationer (Gratis, professionellt, Enterprise, Ultimate), vars kostnad börjar från 0 och går upp till 249 € / mån faktureras årligen. Alternativt är det möjligt att betala för varje organiserat evenemang. I detta fall börjar kostnaden med 0 och når 899 € per evenemang.

Prova Zoho Backstage nu

Facebook – Skapa & Hantera offentliga eller privata evenemang

Facebook - Skapa och hantera offentliga eller privata evenemang

Facebook – är det världspopulära sociala nätverket som åtnjuter största popularitet hos användare från hela världen. Det totala antalet Facebook-abonnenter omfattar för närvarande 1,59 miljarder användare som skapar cirka 47 miljoner offentliga evenemangsgrupper varje år. Detta beror på att plattformen avslöjar flera funktioner för skapande och hantering av evenemang, vilket låter alla bjuda in ett obegränsat antal människor och organisera mångsidiga aktiviteter – både privata och offentliga.

Låt oss titta på huvudfunktionen i nätverket som bidrar till effektiv händelseuppsättning:

 • Skapa evenemang – Facebook tillåter att skapa privata och offentliga evenemang, så att du kan bjuda in de användare som kan vara intresserade av det. Detta är en kalenderbaserad resurs som kan användas för en mängd olika syften, inklusive meddelanden om användare om de kommande tillfällena, sprida ordet om en viss händelse, skicka och dela inbjudningar etc. Det är möjligt att bjuda tusentals människor till grupp, vilket ökar chansen för ditt evenemang att bli märkt.
 • RSVP-lista – Funktionen låter dig visa listan över inbjudna användare grupperade efter deras svar. Dessa människor kan ställa in olika statuser som indikerar att de har för avsikt att besöka evenemanget. Dessa inkluderar “att delta”, “inte delta”, “” kan delta “och” har inte svarat “listor. Om den inbjudna personen ställer in “deltagande” -status, kommer meddelandet att visas i nyhetsflödet för att låta vännerna veta om det. Dessutom får en användare påminnelser om det kommande evenemanget när datumet närmar sig.
 • Händelsehantering – Du kan göra evenemangsändringarna när du möter ett sådant behov. Det är möjligt att ändra tid och datum för händelsen, platsparametrar och namn, lägga till bilder, videor och andra mediefiler etc. Användare kan i sin tur svara på händelsen, aktivera / inaktivera aviseringar, rapportera och dela nyheterna.
 • Biljettförsäljning – Om ditt Facebook-konto integreras med Eventbrite, till exempel, kan du automatiskt importera alla dina händelsesdata från en tjänst till en annan för att börja sälja biljetter direkt via Facebook. Processen för integration mellan plattformarna är snabb och enkel. Det varar i allmänhet cirka 10 minuter, vilket säkerställer ett värdigt resultat på lång sikt.
 • Lägga till co-värdar – Om du ska hålla och hantera evenemanget i samarbete med andra användare kan du lägga till dem som medvärdar för evenemangsgruppen. Så fort du gör det kommer händelsen att visas i deras sidhändelsekalendrar så att de kan spåra / göra ändringarna, titta på händelsrelaterad information och dela denna information med andra användare.
 • Betalt evenemangsfrämjande – Nu när du är klar med att skapa en evenemangsgrupp kan du överväga fördelarna med den betalda kampanjen. Facebook tillåter att göra det på två sätt – antingen via Ads Manager eller direkt från din Facebook-sida.

Som ett gratis socialt nätverk tillåter Facebook att skapa och hantera evenemang utan några avgifter alls. Om du vill marknadsföra ditt evenemang efteråt kan du dock välja betalda alternativ, men detta är inte obligatoriskt.

Prova Facebook nu

uKit – Den bästa webbplatsen för små företag

uKit - Den bästa webbplatsen för små företag

uKit – är den billigaste händelseplaneringswebbplatsen designad speciellt för för småföretag. Samtidigt hjälper det dig att skapa en webbplats för affärsevenemang inklusive konferenser, specialmöten, seminarier och mer. Du kan skapa en professionell händelsewebbplats från början eller dolda en redan befintlig Facebook-sida. Sök efter fler fantastiska uKit-funktioner:

 • överkomliga – uKit har låga priser inklusive en 14-dagars gratis testversion för att testa systemet. Du kan bygga en grundläggande webbplats inklusive gratis domän, värd, SSL-säkerhet och baslinjefunktioner för endast 4 $ / månad.
 • uKit Alt – En fantastisk funktion för dig som redan har en befintlig Facebook-sida som beskriver händelsen. Det låter dig konvertera sidan till en professionell webbplats inom några minuter. Det kommer att öka webbplatsens trovärdighet och hjälpa dig att skapa ett starkt rykte online. Systemet använder Facebook API för att generera nödvändig information från sidan och placera den på webbplatsen. Det överförda innehållet innehåller bilder, foton från gallerierna, logotyp, nytt flöde, information om evenemang, kontakter osv.
 • Widgets och appar – uKit gör det enkelt att integrera olika widgetar inklusive professionella fotogallerier, strömmande appar, kalendrar etc. De flesta mallar har redan inbyggda widgetar som du kan ändra eller ändra.
 • Responsiv design – Förutom en mängd mobilvänliga mallar har uKit ett förhandsgranskningsläge för mobil och surfplatta för att din webbplats ska se bra ut på olika enheter. Användare kan redigera webbplatsen för att säkerställa en korrekt titt på både smartphones och surfplattor. Varje gång du gör ändringar i mobil- och surfplattläget visas de inte i webbplatsens skrivbordsversion. En bra funktion för en förbättrad mobilanvändares upplevelse.
 • Tillfällig åtkomst till webbplatshantering – När du bygger en händelsewebbplats i samarbete med andra teammedlemmar kan du ställa in tillfällig åtkomst till webbplatshantering för de användare du planerar att arbeta med. I det här fallet kommer du att vara rättighetsinnehavaren, som har makt att uppdatera webbplatsinformationen, lägga till / ta bort widgetar och sidor, komma åt Google Analytics, titta på webbplatsstatistik, justera SEO-inställningar etc. Tänk på att alla redigeringar gjorda av co -arbetare sparas automatiskt i säkerhetskopian för att förhindra förlust av information. Den maximala varaktigheten för läget för tillfällig åtkomst överstiger dock inte 999 dagar.

uKit kommer som en bra och kostnadseffektiv webbplatsbyggare. Det erbjuder en mängd eleganta plattformar, bra design och enkel redigerare för att anpassa webbsidor. Systemet erbjuder foru betalda planer, varav den billigaste kostar endast $ 4 / mo, medan det dyraste abonnemanget utgör $ 12 / mo. Låt oss inse det: det är ett riktigt generöst och prisvärt erbjudande.

Prova uKit gratis

Bokmärke – AI-baserad webbplatsbyggare

Bokmärke - AI-baserad webbplatsbyggare

Bokmärke – är en gratis webbplatshändelsebygare för evenemangsplanering. Det är en av de mest avancerade SaaS-tjänsterna när det gäller webbteknologier. En AI-driven molnbaserad lösning är bra för att bygga olika webbplatser från grunden. Evenemangssidor är inte ett undantag tack vare plattformens AiDA (verktyg för konstgjord intelligens). Här är några fantastiska funktioner levererade av bokmärke:

 • Artificiell intelligens – Att bygga evenemangswebbplatser har blivit enklare än någonsin tidigare tack vare bokmärkes AiDA. En användare behöver bara identifiera webbplatsens typ, ge den ett namn och få en redo att använda. Du kommer att kunna välja mellan flera layouter och välja den bästa matchande.
 • Fokusfunktion – Funktionen levererar ett gäng redan utformade avsnitt för din webbsida. De är fullt funktionella och ser ganska snygga ut. Du kan välja vilket som helst av de tillgängliga avsnitten och lägga till dem var du än behöver på din evenemangssida. När du har lagt till ett nödvändigt avsnitt kan du redigera och anpassa det fritt. Till exempel kan du ange händelsens högtalare, specialgäster eller medlemmar i ett separat fokusavsnitt.
 • Enkel redaktör – Bokmärke erbjuder ett urval av fördesignade block och moduler. Du kan helt enkelt lägga till dem på sidan och anpassa vid behov. Dra nytta av färdiga att använda Kontakt eller Om oss-avsnittet, lägg till nya block och mer.
 • Händelsefunktion – Beroende på din webbplats specialisering kan du lägga till olika typer av händelser för att öka din webbplats marknadsföring och öka trafikflödet. Det är faktiskt möjligt att lägga till så många evenemang som du vill – bara nå avsnittet “Händelser” tillgängligt i instrumentpanelens meny på din webbplats och göra nödvändiga ändringar, till exempel att lägga till namnet, datum, tid, typ, kostnad för händelsen liksom dess plats, varaktighet och beskrivning.
 • Integration av sociala medier – En modern evenemangswebbplats är otänkbar utan integration i sociala medier. För att öka användarnas medvetenhet om det kommande evenemanget är det önskvärt att ansluta ditt projekt till sociala mediekanaler som du anser vara viktiga. För att göra det, nå “Social” -modulen i kontrollpanelen för ditt projekt. Så här kan du lägga till knappar på sociala medier som länkar till konton på sociala medier. Sammantaget tillåter bokmärken att integrera cirka 22 kanaler, vilket är en ganska imponerande funktion.

Bokmärke verkar vara ett bättre alternativ för skrämma fester snarare än kommersiella evenemang. Men flexibiliteten och integrationsfunktionerna gör att du också kan hantera webbbyggnadsprocessen för en solid händelsesida. Du kan använda systemet gratis, men kom ihåg att det kommer med vissa funktionalitetsbegränsningar. Dessutom erbjuder webbplatsbyggaren två betalda planer, nämligen Professional och Business. Deras kostnad motsvarar $ 11.99 / mo och $ 24.99 / mo på motsvarande sätt.

Prova bokmärken gratis

Vilka funktioner bör en webbplats med bra evenemang ha?

Att välja rätt plattform är bara 50% av framgången. En händelswebbplats handlar om att hålla dina besökare medvetna om de händelser och möten du marknadsför. Din uppgift är att upprätta en hög trovärdighetsnivå för att behålla de potentiella deltagarna på den sida du behöver. Av den anledningen måste din evenemangssida ha vissa viktiga element. De är som följer:

Värdefullt innehåll

Att skriva vackra kopior fungerar knappast. Du måste tillhandahålla tydliga beskrivningar som ger ett verkligt värde för dina besökare. Se till att sidan innehåller viktiga uppgifter inklusive:

 • Datum och tid – Ge ett tydligt evenemangschema för dina potentiella deltagare. Se till att de aldrig kommer att missa evenemanget. Din webbplats bör ha åtminstone en enkel kalenderwidget.
 • Lokalen – Glöm inte att hitta platsen för din publik. En kort beskrivning av arenan med ett par foton skulle säkert ge ett värde. Integrering av ett professionellt foto- eller bildgalleri är en bra idé.
 • Biljettpriser – Återigen handlar det om kostnader. Du måste markera tydlig prissättning utöver ett enkelt formulär för registrering eller biljettköp. Det är här din webbplats kan behöva tredjepartsintegration med bokningstjänster, betalningsalternativ osv.
 • Uppmaning till handling – En tydlig RSVP-knapp är kärnelementet på din framtida evenemangswebbplats. Uppmuntra dina besökare att registrera, köpa evenemangsbiljetter, prenumerera osv.

Engagerande innehåll

Människor behöver bara 50 millisekunder för att bilda en åsikt. Din framtida webbplats ska hjälpa dem att bilda den åsikt du behöver. Det är här ett starkt visuellt bevis kommer att göra susen.

Enligt den senaste statistiken går 70% av användarna till Google Bilder eller YouTube för att hitta den visuella representationen av evenemanget. Du kan få dem att stanna på webbplatsen med tillräckligt visuellt innehåll. Lägg till videor, arbeta med gallerier, skapa fotoalbum med mer.

Enkel kassaprocess

En enorm procent av användarna lämnar på grund av den skrämmande kassupplevelsen. Frågan är konserten för inte bara evenemangswebbplatser utan också digitala butiker och webbplatser för små företag. Lösningen är att ge en enkel kassupplevelse som gör processen så snabb och enkel som möjligt.

Socialt bevis

Socialt bevis är viktigt för 70% av användarna innan de beslutar att köpa. De letar efter vittnesmål, recensioner och åsikter delade av tidigare kunder eller personer som redan har besökt en liknande händelse.

Som ni ser bör en webbplats för bra evenemang ha några väsentliga element du behöver för att integrera. Webbplatsbyggare levererar allt du behöver som ett gäng olika verktyg för att engagera publiken. De erbjuder fantastiska mallar med gallerier, schema-widgetar och prenumerationsformulär att välja mellan. Allt du behöver är att välja den bästa matchande plattformen. Här är några av de bästa evenemangsbyggarna.

Slutsats

Webbteknologier utvecklas. De kommer med några fantastiska verktyg att bygga alla typer av webbplatser från grunden. Ledande plattformar designades för att hjälpa nybörjare och användare utan teknisk kompetens att hantera webbbyggnadsprocessen utan problem.

Arrangörswebbplatsbyggare är enkla att använda. De är billigare om det jämförs med anställa ett anpassat utvecklingsteam. De kommer som en allt-i-ett-lösning. Du får alla nödvändiga verktyg i förpackningen. De viktigaste fördelarna inkluderar:

 • Enkel redigering – Programvaran är baserad på en dra-och-släpp-funktion. Du kan enkelt lägga till nytt innehåll, ta bort texter, arbeta med mediefiler inklusive videor och foton. Det kommer knappast att ta mycket tid att lära sig hur det intuitiva och användarvänliga systemet fungerar.
 • Kostnadseffektiv lösning – Webbplatsbyggare är billigare än att anställa ett utvecklingsteam. Dessutom har de extra kostnadsfria funktioner som gratis domäner, mallar och hosting behöver du inte ta hand om.
 • Flexibilitet – Webbplatsbyggare för evenemang har ett gäng funktioner, widgets, plugins och tillägg som du kan använda för att göra din webbplats så engagerande som möjligt. De låter dig lägga till något från de kärnelement som vi har beskrivit ovan.

Processen för att skapa en händelsewebbplats består av flera viktiga stadier. Att välja en riktig plattform är väldigt viktigt. För att göra allt rätt måste du inse strukturen på din framtida webbplats. Vilka funktioner ska den ha? Vilken typ av evenemang ska du marknadsföra? Hur skulle du vilja interagera med dina potentiella deltagare?

När du har svarat på alla frågor och fått en tydlig vision av den framtida webbplatsen kan du välja plattformar för att tillgodose dina behov. Oavsett om det kommer att bli en öppen källkod CMS eller en webbplats byggare – det kommer att bero på dina färdigheter, budget och några andra viktiga faktorer att tänka på. SaaS-plattformar har visat sig vara en snabbare och enklare sätt att skapa en glidande online-representation utan speciella färdigheter.

Skapa en webbplats för gratis evenemang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map