Bästa fastighetswebbplatsbyggare

Bästa fastighetswebbplatsbyggare


Som fastighetsmäklare kommer du förr eller senare att möta behovet av att “kämpa” med konkurrenterna. Egentligen är det inte konstigt eftersom denna nisch är mycket konkurrenskraftig och det finns många fastighetsmäklare, som också kommer att vara inriktade på att bygga och öka sin kundbas.

De kan använda flera metoder för detta ändamål, vilket gör att du utgör nya metoder och lösningar för effektiv byråpromotering. Oavsett vilka idéer du har, kommer det bästa kvar att få en egen fastighetswebbplats.

Att lansera en fastighetswebbplats är en fördel i sig. Projektet hjälper dig att visa din företagsinfo i det mest gynnsamma ljuset, lägga till och hantera listor över fastighetsobjekt du erbjuder för uthyrning eller försäljning, motsvarande villkor, kontakter, kvalitetsfoto eller till och med videorecensioner och annan användbar information. Det här är bara några få funktioner som gör en fastighetswebbplats inte till ett infall, utan en nödvändighet i den moderna affärsnisch.

Att inse att de flesta fastighetsmäklare är icke-kodare, det bästa alternativet de kan använda sig av är att välja en webbplatsbyggare som ett stort webbdesignverktyg. Dessa system låter dig skapa tilltalande och funktionella webbplatser på ett enkelt, intuitivt och problemfritt sätt. Det är möjligt att skapa en fullständig fastighetswebbplats med dem på nästan kort tid, med hjälp av flera verktyg, funktioner och alternativ de erbjuder.

Med ett så omfattande val av webbplatsbyggare är det ofta en utmaning att hitta plattformen, vilket helt kommer att uppfylla dina affärsbehov. Låt oss titta på de mest professionella och kända fastighetstjänsterna som kan säkerställa ett värdigt resultat.

Vi testade ut 10 av de bästa webbplatsbyggarna för fastigheter:

 1. Wix – den bästa fastighetswebbplatsbyggaren med IDX
 2. uKit – Enkel webbplatsbyggare för fastighetsmäklare
 3. WordPress – Gratis CMS för att skapa en fastighetswebbplats
 4. Placester – personliga webbplatser för fastigheter
 5. RealGeeks – Fastighetsförsäljning & Marknadslösning
 6. Bluehost – Bästa värd för fastighetswebbplatser
 7. Skräddarsydda varumärken – Webbplatsleverantör av fastigheter
 8. SITE123 – SaaS-plattform för att skapa en fastighetswebbplats
 9. Ucraft – GRATIS byggare av fastighetswebbplatser
 10. Bokmärke – AI-webbplatsbyggare för fastighetsmäklare

Webbplatsbyggare som listas ovan kommer inte bara att hjälpa dig att effektivt växa ditt företag utan kommer också att ge en chans att få stora effekter på regelbundna och potentiella kunder, hitta nya partners för att bygga givande relationer med dem och popularisera din fastighetsbyrå på nätet. Det är hög tid att granska de mest enastående tjänsterna i detaljer nu.

Wix – den bästa fastighetswebbplatsbyggaren med IDX

Wix - den bästa fastighetswebbplatsbyggaren med IDX

Wix – är den bästa byggmästaren för fastighetswebbplatser, som har vunnit global popularitet på grund av dess fantastiska funktionsuppsättning. Systemet erbjuder ett omfattande utbud av mobilfärdiga fastighetsmallar, ett brett utbud av kraftfulla verktyg för anpassning av design, bildgalleri och massor av andra industrirelaterade funktioner. De viktigaste av dem är listade nedan:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence är en intuitiv systemguide som gör det möjligt att skapa fantastiska webbplatser i det automatiska läget genom att skicka in ditt eget nischrelaterade innehåll.
 • IDX / MLS-integration. Wix gör det möjligt att bädda in IDX-listor på din fastighetswebbplats och stänga fastighetsaffärer via MLS genom att använda HTML-kodtilläggsalternativ.
 • Enkel fastighetsapp. Tillgänglig i Wix App Market, denna gratis applikation gör det möjligt för besökare att se tillgängliga fastighetslistor som återspeglas på en välstrukturerad och organiserad webbsida.
 • Temamallar. För att möta dina webbdesignbehov erbjuder Wix en mängd olika mobila redo fastighetsmallar (för byråer, allmänna nischteman, målsidor, arkitektföretag, fastighetsmäklare, portföljer, landskapsdesign, inredning etc..) som kan anpassas efter behov.
 • SEO Wiz. Wix kommer med en funktionell SEO Wiz-funktion, som bidrar till effektiviteten av optimering av webbplatssökning.
 • Klientinteraktionsverktyg. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att bläddra i en omfattande uppsättning klientinteraktionsverktyg som finns tillgängliga i sin integrerade App Market. Användning av dessa widgetar bidrar till dina kunders webbläsare på webbplatsen och låter dig hålla kontakten med dem vid behov. Några av de populäraste klientinteraktionsverktygen inkluderar Google Event Calendar, Event Calendar, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Senaste nyheterna, Wix Chat, 123 Form Builder, Callback, Book Appointments online, Live Chat, Wix Forms, SContact Management + CRM och mer.
 • Kundreferenser. Plattformen låter dina kunder lägga till sina vittnesbörd relaterade till din fastighetsbyrå och dess prestanda. Med det här syftet kan du integrera speciella widgetar / tillägg som finns tillgängliga i App Market. Dessa inkluderar Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments +, Kundrecensioner, MyReviews, Comments, Yelp, Comments + och mer.
 • Forum. Om du tänker hålla kontakten med dina nuvarande och potentiella kunder är det möjligt att lägga till ett forum till din fastighetswebbplats med Wix. Det är här du kan skapa ett obegränsat antal grenar och ämnen, initiera användardiskussioner, aktivera kommenteringsfunktion etc. för att låta användare kommunicera med varandra regelbundet.
 • blogga. Blogganslutning är en valfri lösning, men det kan vara ett användbart verktyg för klientengagemang. En kvalitet och regelbundet uppdaterad blogg kan innehålla massor av fastighetsrelaterade inlägg som du kan hantera efter dina önskemål. Dessutom kan du stödja användarnas kommenteringsmöjligheter för att ta reda på dina kunders idéer och åsikter om de mest brinnande ämnena. Bloggtillgänglighet kan också bidra till trafikgenerering och användartillfredsställelse / kvarhållande.

Wix är en moderat prissatt webbplatsbyggare som erbjuder en gratis plan och två typer av betalda prenumerationer. Systemet låter dig välja mellan Standard- och Business / eCommerce-prenumerationer, som skiljer sig i termer, funktioner och tjänster inkluderade. Kostnaden för standardplaner startar från $ 13 / mo, medan kostnaden för affärsplaner börjar med $ 23 / mo. En av de betalda prenumerationerna kommer säkert att vara praktiskt för dig om du har för avsikt att driva en professionell webbplats för fastighetsfastigheter.

Oavsett vilket alternativ du kommer att få, får du en bonusdomän (eller en möjlighet att ansluta din egen), omfattande marknadsföringsalternativ för marknadsföringskunder, företags e-post relaterad till din egen domän som [email protected] och andra obestridliga fördelar som kommer att bidra till din affärsutveckling och marknadsföring.

Prova Wix gratis

uKit – Enkel webbplatsbyggare för fastighetsmäklare

uKit - Enkel webbplatsbyggare för fastighetsmäklare

uKit – är en av de enklaste webbplatsbyggarna för fastighetsmäklare eller fastighetsmäklare som är villiga att skapa tillförlitlig online-närvaro. Plattformen är inledningsvis inriktad på utveckling av professionella småföretagsprojekt. Detta är en helt kodfri tjänst som levereras med intuitiv dra-och-släpp-redigerare och garanterar bra WYSIWYG-upplevelse. uKit gör det möjligt att designa och publicera en professionell sajt på cirka 30 minuter. Nedan listas de mest anmärkningsvärda fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Intuitivt gränssnitt. uKit-gränssnittet är förståeligt även för personer utan webbdesignupplevelse alls, vilket hjälper dem att designa en anständig webbplats från första början.
 • Bekväma alternativ för användarinteraktion. Med uKit kan du använda funktionerna för livechatt och återuppringning, som gör det möjligt att ansluta med dina kunder när som helst på dygnet för att hjälpa dem hitta svar på alla frågor de kan ha.
 • Responsiva temamallar. uKit har utmärkt sig på grund av den rika samlingen av responsiva och 100% anpassningsbara fastighetsmallar.
 • CRM-integration. På grund av den bekväma CRM-integrationsfunktionen får varje användare, som kommer att lansera en fastighetswebbplats med systemet, en chans att förenkla processen för order / klienthantering.
 • Widget-val. Med uKit kan du få åtkomst till och bläddra i en uppsättning widgets, vars integration ger din fastighetswebbplats hög prestanda och bidrar till användarnas engagemangsgrad. Några av widgets som du kan använda inkluderar användarkommentarer, servicekalkylator, timer, sociala nätverksknappar, tidslinje och mer.
 • SSL-anslutning. För att säkerställa maximal webbplatssäkerhet och skydda konfidentiell användarinformation låter webbplatsbyggaren dig ansluta ett gratis SSL-certifikat till din fastighetswebbplats. Detta är ett säkert sätt att säkerställa webbplatsens trovärdighet och högt förtroende.
 • IDX-integration. IDX-integration med kodtilläggs widget tillhandahålls i Pro Plan och är avsedd för proffs för webbdesign som kan integrera den nödvändiga fastighetsdatabasen i sina webbplatser.

Du kan testa all uKit-funktion i 14 dagar utan kostnad för att se vad den har att erbjuda. uKit-kostnaden är en av de billigaste i nischen. Den billigaste Premium-planen kostar endast 4 $ per månad, medan den dyraste Pro Plan kostar $ 12 per månad. Utforska funktionerna och villkoren för planerna i detalj innan du väljer ditt val.

Se även: uKit granskning.

Prova uKit gratis

WordPress – Gratis CMS för att skapa en fastighetswebbplats

WordPress - Gratis CMS för att skapa en fastighetswebbplats

WordPress – är världens mest kända Content Management System, som effektivt kan användas för att skapa fullständiga fastighetswebbplatser. Systemet har kraftfulla integrationsalternativ, erbjuder en uppsättning funktioner och designanpassningsalternativ för att ge ett projekt utmärkt utseende och avancerad prestanda. Systemet kräver dock programmeringskunskap, vilket är en bonus för webbdesignproffs som är villiga att lansera webbplatser med full funktion. Nedan listas de mest anmärkningsvärda fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • Fastighetsmallar. Användare kan välja mellan massor av anpassningsbara gratis och betalda fastighetsmallar som är designade av tredjepartsanvändare och är tillgängliga på webben.
 • Fastighetsplugins. Samlingen av WordPress Real Estate-plugins är verkligen imponerande och du kan välja vilken som helst av dem för att lansera en webbplats med utmärkt prestanda (Estatik, fastighetspro, IMPress-listor, WP-amorteringsberäknare, WPL fastigheter, lätta fastighetsförteckningar, väsentliga fastigheter, WP-fastigheter, bokningskalender för möten.)
 • Fastighets-teman. Det finns också flera lyhörda WordPress-tema för fastigheter, fastighetsmäklare och deras kunder som du kan integrera på din webbplats för att förbättra dess design.

WordPress är ett gratis CMS, vilket innebär medvetenhet om kodfärdigheter och säkerställer ett anständigt resultat. För att få ut mesta möjliga av systemfunktionerna går du dock inte utan att integrera betalda plugins och teman. För att få din fastighetswebbplats online måste du också ansluta ett domännamn och välja pålitlig värd. Detta kommer också att kräva vissa finansiella investeringar. Att vara värd för din webbplats med Bluehost, till exempel måste du investera 2,95 dollar per månad i den billigaste planen. Detta är en rimlig kostnad för en sådan distinkt funktion.

Prova WordPress nu

Placester – personliga webbplatser för fastigheter

Placester - personliga webbplatser för fastigheter

Placester – är en allt-i-ett specialiserad fastighetswebbplatsbyggare, som är enkel att använda och bekväm för nischanvändare. Systemet ger full integrerad CRM-åtkomst, en uppsättning marknadsföringsverktyg, mobilsvariga mallar och andra nischspecifika funktioner så att du kan skärpa dina webbbyggnadskunskaper och designkvalitet webbplatser för fastigheter till rimliga kostnader. De viktigaste höjdpunkterna i systemet är följande:

 • Integrerad CRM. Webbplatsbyggaren ger en omfattande modul för att spåra och övervaka antalet leads, kundaktivitet, interaktion och andra viktiga parametrar.
 • Klara IDX / MLS-interaktioner. Du kan enkelt integrera IDX / MLS i din fastighetswebbplats för att kunna tillhandahålla fastighetsfoton, listor och uppdateringar även när du är på språng.
 • Responsiva nischmallar. Placester erbjuder en samling lyhörd fastighetsmallar som passar olika kategorier, användarnas behov och säkerställer toppmässig mobilupplevelse.
 • Intuitiva e-postmarknadsföringsverktyg. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa och hantera e-post-droppkampanjer som behövs för att generera nya leads och förbättra kundengagemang och lagringsgraden.

Placester erbjuder inte en kostnadsfri plan, men det ger två typer av betalda prenumerationer, var och en med avancerade funktioner och fastighetsfördelar. Kostnaden för prenumerationer skiljer sig åt fastighetsmäklare ($ 99 och $ 199 per månad) och icke-NAR-medlemmar ($ 125 och $ 250 per månad) och det finns också en inställningsavgift för varje planerad typ. Således är Placester inte en billig byggare av fastighetswebbplatser, men det är värt att uppmärksamma användare som är villiga att publicera en storskalig webbplats för vinstgenerering.

Prova Placester nu

RealGeeks – Fastighetsförsäljning & Marknadslösning

RealGeeks - Real Estate Sales and Marketing Solution

RealGeeks – är en allt-i-ett-fastighetsförsäljning och marknadsföringslösning, som gör det möjligt att skapa anpassningsbara och fullständiga webbplatser som faktiskt driver kunder. Systemet används för att bygga kraftfulla men ändå enkla och lättanvända webbplatser för att hjälpa fastighetsproffs effektivt marknadsföra sina företag och sticker ut från mängden. Företaget ser sitt uppdrag i kombinationen av innovativa lösningar och avancerade tekniker för att öka prestandan och förenkla fastighetsmäklarnas arbete. Titta på de viktigaste RealGeeks-funktionerna nu:

 • Integrerad Lead Manager CRM. Systemet spårar REALTORS’® Lead-databaser med marknadsföringsfunktioner för att automatiskt generera realtidrapportering / analys.
 • IDX fastighetswebbplatser. Plattformen låter dig bygga lyhörd fastighetswebbplatser som är mycket optimerade för sökmotorerna och hjälper till att fånga leads via landningssida och sökning av fastighetslistor.
 • Fastighetsvärderingsverktyg. Tjänsten låter dig använda det avancerade fastighetsvärderingsverktyget “Vad är ditt hem värt” för att utvärdera kostnaden för fastighetsobjekt du planerar att hyra eller sälja.
 • Facebook-marknadsföring. Webbplatsbyggaren låter dig använda Facebook Marketing-verktyget, som är den del av den sociala medias marknadsföringsstrategi för tjänsten som är skräddarsydd särskilt för fastighetsföretagens behov.
 • Automatiskt e-postdripsystem. RealGeeks gör det möjligt att förbättra systemet för e-postmarknadsföring som låter dig organisera och skicka e-postkampanjer som inkluderar vykort och SMS-meddelanden till potentiella potentiella kunder för kunders räkning.
 • Personlig mobilapp. Systemet erbjuder en möjlighet att använda en praktisk Real Geeks mobilapp, som integreras med ditt lokala styrels MLS®-tjänst för att låta nya leads söka fastighetsobjekt på din webbplats och få omedelbara pushmeddelanden om senaste uppdateringar med sina mobila enheter.
 • Tredjepartsintegrationer. RealGeeks gör det möjligt att integrera din webbplats med användbara nischrelaterade appar och tjänster. Dessa inkluderar Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Top Producer, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, E-postsynk med flera leverantörer och mer.

RealGeeks är inte ett gratis system att använda. Kostnaden för prisplanerna börjar på $ 300 / mo för det fasta antalet inkluderade tjänster. Dessutom måste du investera en fördefinierad marknadsföringsbudget som kan ge dig nya potentiella kunder. Som systemet säger kan en budget som utgör $ 400 / mo ge dig cirka 50 nya leads, vilket är en ganska bra indikator.

Dessutom har du en möjlighet att använda fastighetsvärderingsverktyget för $ 50 / mo och Facebook Ad-skaparen, vilket kommer att kosta dig samma. RealGeeks tar dessutom ut cirka $ 550 / mo för PPC Facebook- och Google-kampanjer. Men det finns också en bra nyhet: du kan ansöka om demoversionen av webbplatsbyggaren om du har för avsikt att testa och använda den ytterligare.

Prova RealGeeks gratis

Bluehost – Bästa värd för fastighetswebbplatser

Bluehost - Bästa värd för fastighetswebbplatser

Bluehost – är en trovärdig funktionsladdad värdleverantör för fastighetswebbplatser. Plattformen finns i många verktyg och funktioner som krävs för att säkerställa tillförlitlig webbplatslagring och säkerhet. Det är flexibelt, prisvärt och intuitivt nog för att kunna behärska och användas av alla typer av användare, inklusive första tidtagare. Hostingleverantören har popularitet hos WordPress-användare och den rekommenderas officiellt av CMS som en pålitlig och ansedd tjänst. Det är hög tid att registrera plattformens funktioner nu:

 • Säkerhetsåtgärder. Plattformen handlar om säkerheten för webbplatser som är värd för den. Därför vidtar det särskilda åtgärder för att säkerställa den högsta säkerhetsnivån så att dess användare kan vara säkra på deras klienters konfidentialitet och bevara personlig / affärsinformation.
 • Rich Marketplace of Extensions. Bluehost kommer med den integrerade marknaden för widgetar, tillägg och tillägg som användare kan bläddra för att välja de som helst matchar deras fastighetswebbplatser. Dessutom är det möjligt att välja WordPress-mallar här om du planerar att lansera en webbplats med CMS.
 • Flexibilitet och integrationsalternativ. Hostingleverantören integrerar pålitligt med flera plugins och externa tjänster som kan göra din webbplatsprestanda mer avancerad och funktionell.
 • Hög webbplatsbelastningstid. Plattformsutvecklarna ägnar särskild uppmärksamhet åt laddningstiden för webbplatser som är värd för den. Detta betyder mycket när det gäller trafikgenerering och kundbevaringsgrad. För just detta ändamål använder systemet specifika funktioner och verktyg som kan ha en positiv inverkan på parametrarna för lasttid på webbplatsen.

Bluehost är en prisvärd webbhotell som fungerar bra för att lagra fastighetswebbplatser. Plattformen tillhandahåller inga gratisabonnemang, men detta krävs inte på grund av de betalda planernas överkomliga priser. Den billigaste prislösningen kostar $ 2,95 / mo och täcker ett rikt spektrum av dina webbhotellbehov. Systemet erbjuder gratis SSL-certifikatsanslutningsfunktion, obegränsad bandbredd, kraftfulla integrationsalternativ tillsammans med gratis domänanslutning och andra obestridliga fördelar.

Prova Bluehost nu

Skräddarsydda varumärken – Webbplatsleverantör av fastigheter

Skräddarsydda varumärken - Webbplatsleverantör av fastigheter

Tailor Brands – är en trovärdig funktionsladdad värdleverantör för fastighetswebbplatser. Plattformen finns i många verktyg och funktioner som krävs för att säkerställa tillförlitlig webbplatslagring och säkerhet. Det är flexibelt, prisvärt och intuitivt nog för att kunna behärska och användas av alla typer av användare, inklusive första tidtagare. Hostingleverantören har popularitet hos WordPress-användare och den rekommenderas officiellt av CMS som en pålitlig och ansedd tjänst. Det är hög tid att registrera plattformens funktioner nu:

 • Säkerhetsåtgärder. Plattformen handlar om säkerheten för webbplatser som är värd för den. Därför vidtar det särskilda åtgärder för att säkerställa den högsta säkerhetsnivån så att dess användare kan vara säkra på deras klienters konfidentialitet och bevara personlig / affärsinformation.
 • Rich Marketplace of Extensions. Bluehost kommer med den integrerade marknaden för widgetar, tillägg och tillägg som användare kan bläddra för att välja de som helst matchar deras fastighetswebbplatser. Dessutom är det möjligt att välja WordPress-mallar här om du planerar att lansera en webbplats med CMS.
 • Flexibilitet och integrationsalternativ. Hostingleverantören integrerar pålitligt med flera plugins och externa tjänster som kan göra din webbplatsprestanda mer avancerad och funktionell.
 • Hög webbplatsbelastningstid. Plattformsutvecklarna ägnar särskild uppmärksamhet åt laddningstiden för webbplatser som är värd för den. Detta betyder mycket när det gäller trafikgenerering och kundbevaringsgrad. För just detta ändamål använder systemet specifika funktioner och verktyg som kan ha en positiv inverkan på parametrarna för lasttid på webbplatsen.

Tailor Brands har ingen gratis plan, men det erbjuder ett betalt prenumeration som omfattar hela uppsättningen funktioner plattformen har i lager. Kostnaden för planerna börjar från $ 9.99 / mo. Men om du gör en årlig betalning, kommer kostnaden för det billigaste betalda prenumerationen att sänkas upp till $ 2,99 / mo – det är ganska imponerande rabatt! Om du räknar med att använda hela den integrerade verktygssatsen till denna kostnad, kommer systemet att ge dig en möjlighet att använda Logo Maker, webbplatsbyggare med eCommerce-funktionalitet samt andra avancerade funktioner som erbjuds som standard.

Prova skräddarsydda märken nu

SITE123 – SaaS-plattform för att skapa en fastighetswebbplats

SITE123 - SaaS-plattform för att skapa en fastighetswebbplats

SITE123 – är en av de enklaste och mest intuitiva SaaS-plattformarna som används för att skapa fastighetswebbplatser. Webbplatsbyggaren tillhandahåller inte bara överflöd av lättanvända designanpassningsverktyg och funktioner, utan ger också informativa riktlinjer för hur man använder dess funktionalitet till fördel. SITE123 kommer med en enkel dra-och-släpp-redigerare som gör DIY-webbutvecklingsprocessen enkel, snabb och förståelig även för nybörjare. Om du har tänkt dig att starta en webbplats med SITE123, titta på dess höjdpunkter nu:

 • Flerspråkig support. Webbplatsbyggaren ger flerspråkigt stöd, vilket gör att du kan skapa flera språkversioner av din fastighetswebbplats. Detta är ett trevligt sätt att generera webbplatstrafik och locka uppmärksamhet från användare / partners från utlandet.
 • Logo Maker. SITE123 erbjuder en möjlighet att använda det integrerade Logo Maker-verktyget, som gör det möjligt att utforma och integrera personlig logotyp på din fastighetswebbplats. Detta ger ditt projekt varumärkesidentitet, vilket gör det lätt att komma ihåg för potentiella kunder.
 • Integrerad appmarknad. Plattformen kommer med en rik integrerad appmarknad som ger tillgång till massor av avancerade widgets, tillägg, tillägg och applikationer som kan föra dina fastighetsprestanda till en helt ny nivå. Några av de widgetar som finns i appmarknadssamlingen inkluderar Analytics-verktyg, social, bokning, livechatsupport, gallerier, formulär och nore.
 • Online Form Builder. Oavsett form du vill integrera i dina webbplatssidor för att förbättra projektets prestanda, kommer den avancerade onlineformuläraren att hjälpa dig göra det enkelt. Verktyget kommer med en mängd olika anpassade formlayouter och designelement som du kan välja och anpassa med avseende på dina fastighetsbehov för byggande av fastigheter.
 • Alternativ för sociala medier. När du har lanserat din fastighetswebbplats kommer du verkligen att vilja göra dina kunder medvetna om allt som händer i din verksamhet. SITE123 tillåter integrationsalternativ för sociala medier som låter dig uppdatera konton för sociala nätverk med brådskande affärsrelaterad information.
 • Kundinteraktionsverktyg. Integration av kundinteraktionsverktyg är viktigt när det gäller att öka användarnas engagemang och nöjdhetsgrader. Webbplatsbyggaren ger tillgång till den kraftfulla verktygsuppsättningen du kan bläddra för att välja de funktioner som passar perfekt för ditt fastighetsprojekt.
 • Bloggmotor. På grund av den integrerade bloggmotorn gör SITE123 det möjligt att ansluta en funktionell blogg till din fastighetswebbplats. Det är här du kan lägga till, schemalägga och uppdatera blogginlägg relaterade till fastighetsnisch, aktivera och hantera användarkommentarer, initiera och stödja diskussioner av dina bloggmedlemmar etc. Dessa åtgärder hjälper så småningom att uppmärksamma användarnas uppmärksamhet på din webbplats och hålla dig intresserad av nyligen uppdateringar av branschblogg.

SITE123 är inte bara en av de enklaste webbplatsbyggarna – det är också en av de mest prisvärda plattformarna. Systemet har en gratis plan för användare som inte är säker på att använda systemet men ändå har för avsikt att testa dess funktioner istället. För de prenumeranter som har bestämt sig för att använda hela funktionens uppsättning av tjänsten avslöjar SITE123 en möjlighet att uppgradera till en av dess betalda planer. Den billigaste av dem kostar för närvarande 10,80 dollar / mån.

Prova SITE123 gratis

Ucraft – GRATIS byggare av fastighetswebbplatser

Ucraft - GRATIS byggare av fastighetswebbplatser

Ucraft – är en gratis byggmästare för molnwebbplatser för att driva fastighetswebbplatser av hög kvalitet. Systemet har utmärkt sig på grund av sin rikliga integrerade samling av Designerverktyg, lyhörda anpassningsbara teman, Logo Maker, Landing Page Creator och andra funktioner som bidrar till en effektiv webbutvecklingsprocess. Om du funderar på att använda Ucraft som byggare av fastighetswebbplatser är du intresserad av att ta reda på dess stora fördelar:

 • Responsive Industry Designs. Webbplatsbyggaren kan skryta med en av de mest imponerande samlingarna med responsiva mönster. Bläddra bara i det för att hitta de bästa mallarna för din fastighetswebbplats. Så fort du väljer valet, fortsätt till uppsättningen av designanpassningsverktyg för att ge ditt projekt en touch av anpassning.
 • Logo Maker. Ucraft erbjuder en möjlighet att använda sin kostnadsfria Logo Maker för att designa, anpassa och integrera den exklusiva företagslogotypen på din fastighetswebbplats. Detta är ett ganska trevligt sätt att göra din webbplats ansedd och minnesvärd för potentiella kunder.
 • Externa integrationer. Ucraft kommer med en rik uppsättning integrerade widgetar och appar, men det är också möjligt att bläddra externa integrationer där ute. Listan över tredjepartsförlängningar är ganska rik och du kan välja de integrationer som fungerar bäst för dina fastighetsutvecklings- och marknadsföringsbehov. Några av de bästa proverna av sådana tillägg inkluderar Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent och Jivosite för att nämna några.
 • Flerspråkig funktion. Ucraft erbjuder flerspråkigt stöd, vilket eliminerar behovet av att skapa flera webbplatser på de språk du behöver för effektiv affärsreklam. Istället har du en chans att skapa flera språkversioner av samma webbplats för att förenkla surfningen efter internationella kunder eller till och med affärspartners.
 • Skapare av målsida. Att bygga en målsida för din fastighetsbyrå kan vara en smart idé och Ucraft tillåter att göra det med dess avancerade Landing Page Creator. Verktyget är helt gratis för alla som standard, vilket gör att du kan utnyttja alla fördelar som plattformen omfattar.

Ucraft erbjuder en möjlighet att prova sina funktioner med en gratis plan, som varar under en obegränsad tidsperiod. Det finns också en chans att skapa en gratis målsida med systemet eller uppgradera till det betalda prenumerationen som kommer upp till din webbplatsutvecklingsbehov. Kostnaden för det billigaste Ucraft-abonnemanget är $ 10 / mo och det finns en 14-dagars testperiod som låter dig testa funktionerna i planen utan att betala några avgifter.

Prova Ucraft gratis

Bokmärke – AI-webbplatsbyggare för fastighetsmäklare

Bokmärke - AI-webbplatsbyggare för fastighetsmäklare

Bokmärke – är en kraftfull modern AI-driven webbplatsbyggare för fastighetsmäklare. Det finns inget behov av att ha kodningsförmåga för att starta webbplatser med systemet – så intuitivt och förståeligt är det. Bokmärke innehar en av de bästa positionerna i listan över lättanvända och praktiska webbplatsbyggare. Det du behöver för att starta en fastighetswebbplats med den är bara att skicka in det innehåll som krävs och titta på resultatet. Här är listan över de mest anmärkningsvärda bokmärkesfunktionerna:

 • AIDA-assistent. När du lanserar en fastighet med bokmärke kommer du säkert att dra nytta av att använda den integrerade AIDA-assistenten. Detta är det helautomatiserade AI-drivna verktyget som använder informationen du skickar på dess begäran för att skapa unik webbdesign.
 • e-handelsmotor. Om du planerar att erbjuda fastigheter till försäljning eller för uthyrning direkt på webbplatsen kommer användningen av eCommerce-plattformen Bokmärk-erbjudanden säkert att vara praktiskt. Systemet ger tillgång till flera e-handelsverktyg, funktioner, element och design som behövs för att ge ditt projekt hög prestanda.
 • Fokuslösning. Med Bokmärke kan du nå uppsättningen av färdiga innehållsblock, som kan anpassas till att utveckla den nödvändiga layouten och strukturen för fastighetswebbplatser. Bland modulerna kan du välja och integrera i din webbplats, det är i första hand vettigt att nämna sociala nätverksknappar, kartor, kontaktformulär, texter, länkar, citat, feedbackformulär och många fler.
 • Händelser avsnitt. När det gäller förvaltningen av fastighetswebbplatser blir möjligheten att lägga till och uppdatera affärsrelaterade händelser praktiskt och viktigt. Med bokmärke blir detta möjligt med händelseavdelningen, där du kan posta dina uppdateringar och nyheter om fastighetsbranschen.

Bokmärke erbjuder en gratis plan vars funktion är tillräcklig för att upptäcka alla tjänster och funktioner hos webbplatsbyggaren. Om du tänker starta ett funktionsbelastat fastighetsprojekt med denna AI-driven plattform, ger det en möjlighet att prenumerera på sina betalda planer. Den billigaste av dem kostar $ 11,99 / mo (årlig prenumeration).

Prova bokmärken gratis

Vilka funktioner bör en stor fastighetswebbplats ha?

Som fastighetsmäklare önskar du definitivt att din webbplats skiljer sig från mängden. Detta är viktigt när det gäller att motstå nischtävling och det betyder också mycket när det gäller ledande generation. För att få ut mesta möjliga av din fastighetswebbplats bör du vara medveten om de måste-ha funktioner som det borde obligatoriskt inkludera för att låta dig nå dig nå det huvudsakliga målet. Låt oss lista de grundläggande funktionerna som en perfekt fastighetswebbplats bör ha:

 • IDX-listor och MLS-åtkomst. Så snart du väljer att engagera dig i ett fastighetsspel bör du inse vikten av att få tillgång till Internet Data Exchange (IDX) listor och använder Multi Listing Service (MLS) för att stänga framgångsrika erbjudanden när det behövs. Detta är det säkra sättet att spåra och visa uppdaterade fastighetslistadata på din webbplats för att hålla målgruppen informerad 24/7.
 • Leadgenerations- och marknadsföringsverktyg. Det är mycket önskvärt att en webbplatsbyggare du arbetar med ska levereras med en inbyggd uppsättning blygenerations- och marknadsföringsverktyg. Genom att lägga till kontaktinformation, onlineformulär och textrutor, skapa och uppdatera e-postkampanjer, skicka automatiserade SMS- och e-postpåminnelser, använda webbplatsanalysverktyg etc. får du mycket fler chanser att driva nya leads och bygga pålitlig kundbas som är intresserad av dina tjänster.
 • Högupplösta bilder. En byggare av fastighetswebbplatser av hög kvalitet bör ge dig möjlighet att lägga till och uppdatera högupplösta bilder för dina fastighetsobjekt som listas på din webbplats. Faktum är att ju mer – desto bättre. Det är ett måste att göra bilderna (liksom hela webbplatsen) optimerad för sökmotorerna för att få mer kundflöde.
 • Kartor Integration. De flesta populära byggare av fastighetswebbplatser möjliggör integrering av kartor för varje fastighetsobjekt du laddar upp till webbplatsen. Kartor förenklar platsidentifiering för användare som letar efter vissa listor. De kan också hjälpa till med effektiv navigering och vägbeskrivning.

Slutsats

En professionell fastighetswebbplats är ett måste för alla branschexperter, som tänker sprida ordet om verksamheten och generera trafik för att växa kundbasen. Det bästa sättet att nå toppresultatet är att använda en webbplatsbyggare. Dessa tjänster är lätt att använda, bekvämt och logiskt strukturerat för att säkerställa bästa användarupplevelse. De har en omfattande uppsättning verktyg, mallar och funktioner som resulterar i utvecklingen av ett anständigt projekt.

Valet av webbbyggnadsverktyg som du kan använda för att få en fastighetswebbplats är omfattande och det är inte lätt att göra valet från början. Bläddra igenom recensionerna av de bästa webbplatsbyggarna som artikeln tillhandahåller, utforska funktionerna de erbjuder och testa dem för att välja den tjänst som uppfyller dina behov för fastighetswebbyggnad.

Skapa en fastighetswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map