Bästa försäkringswebbplatsbyggare

Bästa försäkringswebbplatsbyggare


Varje företag behöver effektiv marknadsföring. Försäkringsfält är inte ett undantag. Huvudtanken är att leverera dina tjänster till slutanvändaren. Webbplatsen kan ha en enorm potential ur marknadsförings- och marknadsföringsperspektiv. Det kan låta dig ge maximalt resultat, få fler potentiella kunder och generera högre intäkter.

Den digitala epoken resulterade i en så kallad e-surance-nisch med tusentals försäkringsbolag som levererade sina tjänster online. Moderna webbplatsbyggare verkar vara en enkel och snabb lösning när upprätta en solid närvaro på nätet. De flesta av dem är det mycket lätt att använda och kräver inte tekniska färdigheter. Andra kommer med färdiga försäkringsmallar som gör det enkelt att gå online med en publicerad webbplats på mindre än ett par timmar.

Vi har granskat några av de bästa webbplatsbyggnadsplattformarna som uppfyller dina försäkringsföretag. Låt oss titta på vad de kan erbjuda.

Vi testade ut 6 av de bästa försäkringswebbplatsbyggarna:

 1. Wix – den bästa försäkringswebbplatsbyggaren
 2. uKit – Simple Insurance Agent Website Builder
 3. WordPress – Gratis CMS för att skapa en försäkringswebbplats
 4. Bokmärke – Kanadensisk AI-driven webbplatsbyggare
 5. SITE123 – Enklaste webbplatsförsäljare för försäkringar
 6. Tailor Brands – Professionellt webbdesignföretag

Om du har rätt att starta din försäkringswebbplats rekommenderas det starkt att granska, utforska och testa var och en av webbplatsbyggarna som ingår i listan ovan. Ta reda på vad varje plattform har att erbjuda att bestämma, vilken av dem som uppfyller dina individuella webbdesignkrav, preferenser och affärsbehov.

Wix – den bästa försäkringswebbplatsbyggaren

Wix - den bästa försäkringswebbplatsbyggaren

Wix – är den bästa försäkringswebbplatsen som låter nybörjare och webbdesignproffs effektivt starta och hantera fullständiga projekt av hög kvalitet. Systemet har fått användarens uppmärksamhet på grund av avancerad teknik, prisvärd pris, enkelhet och en uppsättning ytterligare funktioner som säkerställer ett värdigt resultat. Wix kommer med en praktisk drag-and-drop-redigerare och fokuserar främst på utveckling och marknadsföring av småföretag online. Det är också bra för nybörjare utan teknisk bakgrund. Vad gäller försäkringswebbplatser ger plattformen följande fördelar:

 • Mobilklara försäkringsmallar – Wix erbjuder färdiga mallar för försäkringsbyråer med professionell design. De har redan alla nödvändiga avsnitt inklusive kontaktinformation, arbetstid, plats, kundrecensioner, företagets försäkringskompetens osv. Du behöver bara lägga till din text, logotyp och företagets namn för att gå online. De fungerar bra både stationära och mobila enheter.
 • Logo Maker – Instrumentet låter dig bygga en professionell gratis logotyp. Skriv bara in namnet på ditt företag, svara på flera frågor och få flera logotypprover du kan redigera själv. Du kan skapa din egen unika logotyp med anpassad Wix-logotyptillverkare.
 • Avancerad bloggning – Blogg är ett bra sätt att dela lite erfarenhet och marknadsföra din webbplats med hjälp av SEO-vänligt innehåll. Wix har en fantastisk bloggfunktion. Du kan skapa en kraftfull bloggsektion med bara ett klick och anpassa den till att lägga till eller ta bort avsnitt, arbeta med SEO-inställningar osv.
 • Wix App Market – Här hittar du många widgets och appar för att förbättra webbplatsens användbarhet och göra det mer användarvänligt. Samlingen av widgets sträcker sig från Live Chats, kommentarformulär, återuppringningsfunktioner, testimonials-appar, evenemangskalendrar etc. Alla widgets är gratis för Wix-användare.
 • Wix ADI – Även om Wix har en mycket lättanvänd WYSIWYG-innehållsredigerare, har plattformen en AI-baserat instrument för att göra byggprocessen ännu enklare. Ange din företagsinformation och svara på några frågor för att få en redo att använda webbplatslayouten för varje avsnitt du kanske behöver. Bara redigera innehållet och gå live.
 • Wix ShoutOut. En annan Wix-höjdpunkt är dess e-postmarknadsföringsfunktion. Det gör det möjligt att skapa informativa e-postmeddelanden för att dela din försäkringswebbplatsinformation och starta marknadsföringskampanjer inom kortast möjliga tid. Verktyget har färdiga anpassningsbara stilar, professionella e-postmallar, enkla alternativ för innehållsintegration. Dessutom är det möjligt att använda sociala medier och statistikspårningsverktyg för att ta reda på den viktigaste informationen om din försäkringswebbkampanj.
 • Stiga. Detta är en avancerad allt-i-ett-lösning som är skräddarsydd för alla dina försäkringsföretag / utvecklingsbehov. Uppsättningen innehåller över 20 professionella affärsverktyg som förenklar byråhanteringsprocessen. Du kan använda verktygen för att starta, driva och marknadsföra ditt försäkringsbolag på nätet och växa sitt rykte. Om de mest effektiva verktygen du kan använda här är det vettigt att nämna Live Chat, Inkorg, Fakturor, Formulär, Kontaktchef, Uppgifter & Påminnelser, automatiseringar, prisnoteringar och många fler.

Kosta: Wix har en gratis plan som är bra antingen för att testa det rika spektrumet med systemets funktioner eller för att köra små projekt med enkel struktur. Gratis plan fungerar bara för din försäkringsbyrås webbplats om du är nöjd med Wix-underdomän och mindre än 500 MB hårddiskutrymme. Om du längtar efter utökade möjligheter bör du dock överväga att uppgradera till en av de betalda planerna som systemet erbjuder. Det finns två typer av prenumerationer webbplatsbyggaren erbjuder, nämligen Standard och Business / e-handel. Den billigaste standardplanen kostar $ 13 / mo, medan priset för de billigaste affärsabonnemangen börjar med $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

uKit – Simple Insurance Agent Website Builder

uKit - Simple Insurance Agent Website Builder

uKit – är en enkel webbplatsförsäljare för försäkringsagenter, som fungerar bra för alla användare, oavsett deras kodningsfärdigheter och webbdesignbakgrund. Plattformen har ursprungligen använts för utveckling av webbplatser för små företag och sålunda kommer den med en omfattande funktionsuppsättning som krävs för just detta ändamål. Försäkringsbyråer kan dra nytta av solida webbrepresentationer tack vare professionellt utformade mallar, enkel innehållsredigerare, drag-and-drop-byggfunktion och ytterligare funktioner levererade av en av de enklaste att använda och billigaste webbplatsbyggarna som finns tillgängliga på webben.

 • Responsiva mallar för försäkringsagenter – uKit har en separat kategori finans och försäkring med över 10 färdiga användbara mallar. De har en förbyggd struktur som belyser tarifferna, fast information, kontaktformulär och andra viktiga avsnitt som en bra webbplats måste ha. Välj en layout, anslut din domän och börja redigera webbplatsen.
 • Förhandsvisningslägen för mobil – Ett bra verktyg för att kontrollera hur din webbplats kommer att se ut på skrivbordsversion såväl som på en smartphone eller surfplatta trots skärmstorlek eller bärare. Klicka helt enkelt på ikonen för enheten i det övre vänstra hörnet av instrumentpanelen eller redigera sidan så att den ser felfri ut.
 • Widgets och tillägg – uKit kommer som en mycket flexibel webbplatsbyggnadslösning med massor av integrationsfunktioner. Du kan ansluta din webbplats till tredje parts tjänster för att säkerställa analys eller e-postmarknadsföring eller använda inbyggda appar som är tillgängliga för varje mall.
 • Mycket enkelt och snabbt – uKit är verkligen en av de enklaste webbplatsbyggarna att använda. Det har allt från dra-och-släpp-funktionalitet till enkel innehållsredigering. Sätt in texter, foton eller kontaktinformation och publicera en redo webbplats.
 • Utvecklare Access – Du är fritt att lägga ut webbplatsbyggnadsprocessen med hjälp av den här funktionen. Låt professionella hantera ditt innehåll och webbdesign åt dig.
 • Online-kalkylator – En annan stark punkt för webbplatsbyggaren är dess high end uCalc-widget – online-kalkylatorn, som gör det möjligt för användare att ta reda på kostnaden för affären direkt på webbplatsen. Det finns inget behov av att be om din hjälp eller slösa bort tid på att försöka definiera det pris de är intresserade av. Tillgängligheten till online-kalkylatorn är vad de flesta användare kommer att uppskatta med din försäkringswebbplats.
 • CRM Integration – Som en affärsinriktad webbplatsbyggare ger uKit åtkomst till det avancerade amoCRM-verktyget. Detta är ett intuitivt men ändå funktionellt system för klientredovisning som hjälper till att spåra kundbeteende och öka försäljningsvolymerna. Plattformen gör processerna med klientinteraktion, orderhantering etc. mycket enklare och effektivare.

Kosta: uKit är en av de mest prisvärda plattformarna även om den inte erbjuder en gratis plan. Men användare kan dra nytta av en 14-dagars gratis provperiod och kontrollera hur systemet fungerar. Å andra sidan, $ 4 per månad för en Premium Plan med alla funktioner i ett inklusive hosting och domän ser ut som ett fynd.

Prova uKit gratis

WordPress – Gratis CMS för att skapa en försäkringswebbplats

WordPress - Gratis CMS för att skapa en försäkringswebbplats

WordPress – är världs-populära gratis CMS att skapa en försäkringswebbplats som ger ett imponerande val av nischrelaterade funktioner, verktyg och integrationsalternativ som krävs för att starta och hantera den här typen av projekt. Som ett innehållshanteringssystem är WordPress inte lika lätt att använda som majoriteten av standarden dra och släpp webbplatsbyggare, men det är fortfarande bekvämt och enkelt att arbeta med det. Att skapa nya inlägg och sidor är väldigt enkelt medan försäkringslayouter som är färdiga att använda kommer att göra susen. Trots alla förbättringar kan WordPress fortfarande se ganska hårt ut för personer med noll teknisk kunskap eller bakgrund. Å andra sidan är det fortfarande ett prisvärt och flexibelt sätt att gå online med en webbplats för små företag.

 • Stort urval av försäkringsteman – WordPress har troligen det bredaste urvalet av försäkringstema. Dussintals förbyggda layouter har alla nödvändiga webbplatsblock. De innehåller emellertid bara några baslinjeblock. Om du vill ha en livechatt eller kalender måste du leta upp dem i widgetkategorin eller ladda ner det nya plugin från marknaden.
 • Avancerade integrationsförmågor – Som CMS-plattform reserverar WordPress mycket utrymme för att integrera alla stora tredjeparts tjänster från fraktförsäkringsinstrument och betalningsmetoder till analytiska och spårningsverktyg, Google Maps för att markera den exakta kontorsplatsen och mer.
 • Försäkring och fastighetsplugins – WordPress kommer med en rik uppsättning plugins för att öka prestandan och designen på din försäkringswebbplats. Plugins finns i gratis och betalda varianter, vilket garanterar valfrihet. Några av de mest imponerande plugins för försäkringar och fastigheter du kan välja för din webbplats inkluderar inteckningskalkylator, lätta fastighetsförteckningar, väsentliga fastigheter, Contempo fastighetsanpassade inlägg, AgentPress-listor, WP-egendom, Estatik fastighetsplugin och Realia för att nämna några.
 • Klientinteraktion Plugins. Tillsammans med försäkrings- och fastighetsplugins erbjuder WordPress ett urval av klientinteraktions plugins / widgets. De bidrar till enkel och effektiv kommunikation med kunderna via webbplatsen. Några av de mest populära pluginsna av denna typ är som följer: AH-biljetter, Zendesk, Help Scout Desk, Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare etc.

Kosta: Plattformen är gratis. Du måste dock betala för domänregistrering och värd. Premiummallar och plugins betalas också, men du kan hantera med gratisalternativ. När det gäller värd, Bluehost ser ut som det bästa alternativet med tanke på överkomliga priser och planfunktioner du kan få. Först och främst kan den integreras med WP-instrumentpanelen. För det andra kommer det redan med anpassade WordPress-teman, plugins och tjänster för att ta fullt ut från CMS. Det sista men inte minst kommer du att få en stor drifttid och sidhastighet för endast $ 2,95 per månad. Startplanen räcker för att driva en liten eller medelstor försäkringswebbplats.

Ladda ner WordPress gratis

Bokmärke – Kanadensisk AI-Powered Website Builder

Bokmärke - Kanadensisk AI-Powered Website Builder

Bokmärke – är en kanadensisk AI-driven webbplatsbyggare, som är ett bra val för utvecklingen av försäkringswebbplatser. Plattformen använder den senaste och den mest avancerade tekniken för att lansera webbplatser utan någon kodning eller webbdesignkompetens. Detta är en av de viktigaste funktionerna som gör systemet till en värdig lösning för icke-tekniker såväl som för erfarna webbutvecklare. Bland de funktioner som gör Bokmärke till ett lämpligt webbbyggnadsverktyg för försäkringswebbplatser finns det flera punkter som skiljer sig från mängden.

 • AIDA Artificial Intelligence – Systemet kommer att hantera byggprocessen åt dig. Du behöver bara ange ditt affärsfält och ange företagets namn. Systemet kommer att behandla informationen för att ge en redo att använda webbplatslayouten. Du kan välja mellan flera varianter och sedan gå till redigeringsstadiet.
 • Enkel innehållsredigerare – Användare behöver faktiskt inte redigera. De behöver bara välja mellan en rad färdiga block och infoga innehåll. Här har vi många olika moduler inklusive avsnittet Om eller Kontakt. Lägg bara till dem på en sida och lägg till informationen. Samtidigt har du fortfarande en chans att bädda in din egen kod.
 • Bokmärk fokusfunktion – Använd anpassade formulär för att dela informationen om kommande evenemang eller försäkringsseminarier. Funktionen låter dig markera evenemangets gäster, medlemmar eller högtalare. Ett bra sätt att skapa effektiv feedback med potentiella kunder.
 • Ytterligare egenskaper – Webbplatsbyggaren har gratis SSL-säkerhet, anpassad bloggfunktion för att locka nya kunder och dela viktig information, verktyg för att skapa SEO-optimerad kontakt och nå en bredare publik, sömlös integration i socialt nätverk, etc..
 • Bild / Video Redigeringsverktyg – Plattformen har ett praktiskt redigeringsalternativ för bild / video, som ger en uppsättning gratis videofiler och bilder att välja mellan. Den integrerade fotoredigeraren gör det möjligt att redigera, beskära och ändra storlek på de valda bilderna så att de helst passar webbplatslayouten. Dessutom är det möjligt att integrera videobakgrunder och speciella visuella effekter för att ge de valda filerna ett utmärkt utseende.

Kosta: Bokmärke har en gratis plan med 1 GB bandbredd och 500 MB lagringsutrymme. Det inkluderar också gratis SSL-certifikat och värd. Men du kommer inte att kunna ansluta en egen domän. Det är förmodligen den enda nackdelen. En bra idé är att välja en professionell plan som endast kostar $ 11 per månad med alla funktioner i paketet som obegränsad lagring och bandbredd, gratis domän och SSL, analys, premiumstöd och mer.

Prova bokmärken gratis

SITE123 – Enklaste webbsajtbyggare för försäkringar

SITE123 - Enklaste webbsajtbyggare för försäkringar

SITE123 – är den enklaste byggaren för försäkringswebbplatser, som ursprungligen var inriktad på nybörjars behov, färdigheter och krav. Plattformen kommer med en bekväm drag-and-drop-redigerare, intuitiv instrumentpanel, gratis responsiv design och överflöd av funktioner som gör systemet till ett värdigt val för din projektskapning. Att arbeta med SITE123 kräver ingen kodningsförmåga och det är precis vad de flesta försäkringsagenter gillar det. Webbplatsbyggaren erbjuder en distinkt funktionsuppsättning som bidrar till problemfri och enkel skapande av försäkringsprojekt.

 • Responsive Insurance Mallar – Webbplatsbyggaren ger tillgång till den rika samlingen av gratis responsiva mallar som passar olika nischer. När du bläddrar i katalogen kommer du att stöta på kvalitetsdesign som fungerar bra för utvecklingen av försäkringswebbplatser. På samma sätt är det möjligt att välja ett helt tomt tema och anpassa det från grunden baserat på dina försäkringsverksamhets krav och specifikationer.
 • Flerspråkig support – Med SITE123 kan du starta en flerspråkig webbplats utan extra ansträngning i samband med utvecklingen av flera språkversioner av ditt försäkringsprojekt. Denna funktion hjälper dig att generera mer trafik och få intresse för kunder / partners från utlandet. Detta kommer definitivt att bidra till en effektivare marknadsföring av din försäkringswebbplats.
 • Form Builder – Webbplatsbyggaren tillåter att integrera onlineformulärbyggaren i ditt projekt, vilket gör det enklare att interagera med klienter. Du kan välja mellan flera färdiga layouter, designanpassningsverktyg och specialelement som hjälper dig att starta och integrera olika typer av onlineformulär på din försäkringswebbplats.
 • Integrationer av sociala medier – Att marknadsföra ditt nyskapade projekt på webben är en annan måste-ha-uppgift. Det är här integrationen av sociala medier är till stor hjälp. Det låter dig uppdatera information om din försäkringsbyrå / verksamhet i de mest populära sociala nätverken, vilket gör aktuella och potentiella kunder medvetna om det.
 • App Market – SITE123 har en omfattande marknadsplats som låter dig välja mellan flera funktionella widgetar, tillägg och tillägg som krävs för att öka projektets prestanda och design. Bland applikationerna du kan välja och integrera på din försäkringswebbplats är det vettigt att nämna Live Chat, Sociala widgetar, Gallerier, Analysverktyg, Online Form Builder och många fler.
 • Logo Maker – Om din försäkringsverksamhet inte har någon lgo ännu, låter SITE123 du designa den i sin integrerade Logo Maker. Det är här du kan välja mellan flera logotypelement, parametrar och funktioner som hjälper dig att skapa den bästa logotypen för att göra din försäkringswebbplats verkligt anmärkningsvärd.

Kosta: SITE123 är en av de mest prisvärda webbplatsbyggarna någonsin. Prissättningspolicyn är överkomligt för alla. Plattformen erbjuder en helt gratis plan som du kan använda för att testa systemets funktionalitet under det obegränsade tidsintervallet. Men det här alternativet har flera begränsningar som underdomän, begränsat hårddiskutrymme, tillgänglighet av annonsbannrar osv. För att få ut mesta möjliga av din försäkringswebbplats måste du uppgradera till en av de betalade planerna, varav den billigaste kostar $ 10,80 per månad.

Prova Site123 gratis

Tailor Brands – Professionellt webbdesignföretag

Tailor Brands - Professionellt webbdesignföretag

Tailor Brands – är ett professionellt webbdesignföretag som ser sitt uppdrag att hjälpa kunder att effektivisera sina företags varumärkesprocesser. Ägare av försäkringsbolag kan särskilt dra nytta av att använda systemet som ett värdigt webbbyggnadsverktyg, som drivs av Artificial Intelligence. Denna funktion gör det möjligt att skapa projekt med unik varumärkesidentitet och professionell design. Tailor Brands kommer med en uppsättning funktioner som bidrar till en effektiv webbutvecklingsprocess.

 • Integrerade märkesverktyg – Som en varumärkes- och designfokuserad plattform ger Tailor Brands tillgång till sin kraftfulla integrerade uppsättning märkesverktyg. Deras ansökan möjliggör en effektivare ökning av dina brandingprocesser i ditt försäkringsföretag. Verktygen är helt anpassningsbara, vilket innebär att du kan använda dina visitkortidéer eller EPS-filinformation, medan du arbetar med utvecklingen av din försäkringswebbdesign.
 • Logo Maker – Plattformen ägnar stor uppmärksamhet åt att öka ditt varumärkesstatus. För att avslöja din unika företagsidentitet kan du designa din egen logotyp för försäkringswebbplatser (om du inte har det ännu) i den integrerade Logo Maker. Gå bara till verktyget, tillhandahålla nödvändig data och gör de nödvändiga anpassningarna för logotypdesign. AI-algoritmen hjälper dig att slutföra logotypdesign i helautomatiskt läge.
 • Skräddarsy annonser – Detta är en av höjdpunkterna i systemet, som gör det möjligt att skapa direktannonser online utan extra hjälp eller allvarlig tidsinvestering. Det finns flera variabler i systemet som passar mångsidiga webbutvecklingsbehov.

Kosta: Tailor Brands är en betald plattform och du hittar inga gratisplaner här. För användare som är villiga att testa systemet och dess viktigaste funktioner finns det en möjlighet att uppgradera till ett av de betalda prenumerationerna från början. Den billigaste planen kostar $ 9,99 / mo, men det finns en stor chans att sänka detta pris upp till $ 2,99 / mo för att få årsabonnemanget.

Prova skräddarsydda märken nu

Slutsats

Att ha en professionell webbplats är ett måste för all seriös verksamhet som har långvariga mål. Försäkringsbolag är inte ett undantag. En kvalitetsförsäkringswebbplats visar sig ofta vara det mest effektiva verktyget för att uppnå bättre resultat, generera fler kunder och leverera ett omfattande utbud av branschrelaterade tjänster.

Frågan är: vad är den bästa plattformen för att starta denna webbplats? Allt beror på dina färdigheter, mål och funktionalitet i det projekt du tänker utnyttja på lång sikt.

Om du behöver en heltäckande allt-i-ett-webbplats för försäkringsagenter som inte kräver specifik webbdesignbakgrund och tid / budgetinvestering, då Wix eller uKit kommer att vara den bästa lösningen. Om du ska lansera en webbplats för ett stort försäkringsbolag som innebär djup anpassning, regelbundna uppdateringar och noggrann hantering WordPress fungerar bäst för detta ändamål.

Men om du tänker starta din försäkringsverksamhet från början, fortsätt sedan med att använda Skräddarsy märken. Detta är det mest optimala valet både för att skapa en webbplats och ett komplett varumärkespaket för ditt företag. Därför är webbdesignmöjligheter ganska omfattande och mångsidiga – tänk bara på dina faktiska marknadsföringsbehov för försäkring för att komma igång med lätthet och effektivitet.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map