Bästa gratis programvara för webbplatsbyggare

bästa gratis programvara webbplatsbyggare


När det gäller att välja den bästa programvaran för gratis byggmästare kan du stöta på flera alternativ. De skiljer sig åt i komplexitet, graden av webbdesignkompetens som krävs för att slutföra projektet, implikationer, kostnader och andra viktiga aspekter.

Samtida webbplatsbyggare är inte samma sak som de brukade vara till och med för flera år sedan. De erbjuder en mängd avancerade webbbyggnadsverktyg, funktioner och innovativa metoder.

Du kan välja mellan mångsidig programvara som kan användas för att lansera olika typer av webbplatser såväl som specialiserade nischsystem som är avsedda för utveckling av en viss webbplats, oavsett om det är en företags webbplats, en bröllopsprojekt eller en webbutik. Webbplatsbyggare är inte bara lätta att använda för alla, utan de är också bekväma, intuitiva och prisvärda. Finns det något annat du kan behöva för att komma igång med ditt nya projekt?

För att hjälpa dig med valet av den bästa programvaran för webbplatsbyggare har vi beslutat att gå igenom de mest populära och fullständiga gratistjänsterna du kan använda för att lösa de webbuppdragsuppgifter som krävs.

Vi testade ut 9 av den bästa webbplatsbyggnadsprogramvaran:

 1. Wix – den bästa gratis webbplatsbyggaren (programvara som en tjänst)
 2. WordPress – gratis värdplattform för alla webbplatser
 3. Ucraft – Gratis webbdesignprogramvara online
 4. Webflow – responsivt webbdesignverktyg (ingen kodning)
 5. SITE123 – Den enklaste gratis webbplatsbyggaren
 6. IM Creator – gratis webbplatsmakare
 7. Mobirise – Gratis webbplatsbyggnadsprogram för Mac & Windows
 8. Weebly – Professionell webbplats och byggare av e-handel butiker
 9. uCoz – Gratis webbplats, forum och bloggbyggare

Det finns många allt-i-ett och specialiserade gratis webbplatsbyggare där ute, men det är fortfarande viktigt att göra en djupgående sökning till välj den bästa tjänsten för att möta dina behov. Rätt val kommer så småningom att spara tid och ansträngning, optimera din webbutvecklingsprocess. Låt oss granska de mest värdefulla tjänsterna nu.

Wix – den bästa gratis webbplatsbyggaren (programvara som en tjänst)

Wix

Wix – är den bästa gratis webbplatsbyggaren baserad på programvara som serviceprinciper. Systemet uppfyller lika nybörjarnas och proffs för webbdesign och gör det möjligt att skapa olika typer av webbplatser för personlig och affärsmässig användning. Webbplatser skapade med Wix ser visuellt tilltalande och optimerade för mobila enheter. De är funktionella och kan anpassas efter dina behov på grund av den rika funktionsuppsättningen och de alternativ som systemet ger. De viktigaste av dem inkluderar:

 • Rik mall samling. Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande 550+ mobiloptimerade gratismallar, som avsiktligt är indelade i kategorier baserat på teman de tillhör.
 • App Market. Wix ger ett fantastiskt urval av widgetar, appar och tillägg du kan välja och integrera på din webbplats. Dessa aps är flexibla och mångsidiga, vilket gör det möjligt att använda dem för en mängd olika marknadsföring, design, marknadsföring, sociala nätverk, e-handel och andra syften. Det är upp till dig att välja mellan gratis och betalda alternativ.
 • Wix ADI. Webbplatsbyggaren erbjuder en avancerad Artificiell design intelligensverktyg som särskilt förenklar processen för att skapa webbplats genom att automatiskt skapa ett projekt för dig baserat på den information du skickar in. Om du dock känner att du är redo att starta en unik webbplats på egen hand kan du använda Standard Wix Editor för att göra det. Mobilredaktör finns också här.
 • Bloggning och e-handel. Wix gör det möjligt att lansera gratis bloggar och små till medelstora onlinebutiker. Dess blogg- och e-handelsmotorer är tillräckligt kraftfulla för att göra det enkelt.
 • Flerspråkig support. Plattformen erbjuder flerspråkigt stöd, vilket gör att du kan skapa olika språkversioner av din webbplats gratis.

Wix täcker det breda spektrumet av webbdesignbehov, oavsett vilken kompetensnivå du har. Även om webbplatsbyggaren har en gratis plan som aldrig löper ut, är det ändå vettigt att uppgradera till det betalda prenumerationen för att få ut mesta möjliga av systemfunktionerna. Den lägsta betalda planen kommer att kosta $ 4,50 / mo, medan resten av planerna också är ganska överkomliga för alla.

Prova Wix gratis

WordPress – gratis värdplattform för alla webbplatser

Wordpress

WordPress (nuvarande version 5.3) – är ett gratis Content Management System, som med rätta anses vara den mest populära programvaran av denna typ i världen. Systemet byggdes ursprungligen som en bloggplattform, men det är nu efterfrågat av användare som tänker utveckla olika typer av webbplatser med det.

WordPress är inte det bästa valet för första gången användare. Det fungerar mest bra för erfarna webbutvecklare eller för de användare som har åtminstone lite erfarenhet av webbplatsbyggnad eller kodningskompetens. Här är en kort översikt av plattformens mest anmärkningsvärda funktioner:

 • 100% anpassning av webbplatsen. Det är upp till dig att välja och justera de viktigaste inställningarna för att skapa unik webbdesign. Systemet gör det möjligt att ställa in teckensnitt, färger, bilder som finns tillgängliga i lager eller kan laddas upp som du vill. Du kan också lägga till egna dokument, sociala mediefiler, skapa gallerier för att imponera på din publik.
 • Flera plugins och integrationer från tredje part. För att öka din webbplatsprestanda kan du integrera plugins, mallar eller tillägg som är utvecklade av andra designers såväl som de som tillhandahålls av systemet som standard. När du väljer mellan tredjepartsintegrationer, se till att säkerhet och trovärdighet hos webbutvecklare är säker.
 • Kraftfull bloggmotor. WordPress är ursprungligen känt som en bloggplattform och därmed är dess integrerade bloggmotor på högsta nivå. Systemet gör det möjligt att skapa och hantera bloggar samt uppdatera dem när du är på språng.

Du behöver inte betala pengar för att använda WordPress – CMS är gratis för alla. För att göra din webbplats tillgänglig på webben och för att marknadsföra den effektivt måste du dock betala för värdgivningen, vars kostnad beror på leverantören och den plan du kommer att gå för.

Installera WordPress gratis

Ucraft – Gratis webbdesignprogramvara online

Ucraft webbplats byggare

Ucraft – är en molnbaserad webbplatsbyggare som har utmärkt sig som en pålitlig, fullständig, flexibel, enkel och intuitiv plattform. Systemet är inte komplicerat för nybörjare och det har en omfattande funktionsuppsättning att erbjuda skickliga webbutvecklare. Det finns inget behov av att ha kodningskompetens eftersom tjänsten har en intuitiv karaktär, vilket gör den förståelig för alla.

Ucraft kommer med en uppsättning av high end Designer Tools, Logo Maker, massor av lyhörda teman och andra alternativ som gör det till en av ledarna för den moderna webbdesignnisch. Titta på dess viktigaste funktioner direkt:

 • Responsiva mallar. Webbplatsbyggaren har ett omfattande urval av responsiva mönster, som är gratis och 100% anpassningsbara. Mallarna är bekvämt indelade i tematiska sektioner baserade på de nischer de tillhör. Förutom flera färdiga mönster finns det också en möjlighet att välja ett tomt tema och ytterligare anpassa det från grunden. Alla mallar är helt gratis och de kan också bytas, vilket gör det möjligt att ändra mönster vid behov.
 • Designerverktyg. Webbplatsbyggaren tillåter att använda dess avancerade Designerverktyg utan kostnad alls för att ge ett valt tema professionell efterbehandling. Designerverktyg som du kan välja mellan inkluderar UIKit, typografi och layout.
 • Gratis logotyptillverkare. Om ditt företag inte har en märkeslogotyp ännu eller om du vill skaffa en annan, står Ucraft gratis Logo Maker till ditt förfogande. När du utformar din webbplatslogotyp kan du välja en unik ikon, ladda upp dina egna element, anpassa designen genom att experimentera med texter, former, stil och färger för att äntligen exportera den färdiga logotypdesignen i önskat format.
 • Gratis landningssida skapare. Funktionen låter dig starta en målsida för att ge din företagsinfo allt på ett ställe. Vad du bör göra är att välja önskad målsidamall och sedan anpassa den för att visa upp din varumärkesinfo, driva organisk trafik, generera nya potentiella kunder och popularisera dina tjänster på webben.
 • blogga. Webbplatsbyggaren har en värdig inbyggd bloggmotor som låter dig dela ditt innehåll, driva trafik, skapa nischautoritet, bygga kundlojalitet och växa publiken via uppladdning / hantering av inlägg. Det finns över 80 färdiga teman att välja på din blogg. De bästa bloggfunktionerna i systemet inkluderar RSS-flöde, taggar och kategorier, avancerade SEO-verktyg, kommentarsystem osv.
 • Externa integrationer. Ucrafts ger tillgång till massor av widgetar och tillägg utvecklade av tredje parts designexperter. Detta behövs för att öka kundengagemanget och konverteringsgraden samt för att öka projektets prestanda. Apparna är gratis och betalade, vilket beror på dina behov och individuella preferenser. Bland widgets du kan gå för är det vettigt att nämna Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger samt massor av andra tillägg som kan bidra till marknadsföring, marknadsföring och utvecklingsbehov för webbplatser.
 • Stöd för flera språk. Att få en flerspråkig webbplats är enkelt med Ucraft. Detta beror på att systemet erbjuder gratis flerspråkigt stöd som låter dig bygga flera språkversioner av ditt projekt.

När det gäller prissättningsaspekten visar Ucraft sig vara ett ganska prisvärt system. Det finns en gratis plan du kan använda för att testa tjänsten såväl som tre betalda prenumerationer, som kommer med 14-dagars försök. Kostnaden för den billigaste Ucraft-planen utgör $ 10 / mo, medan den dyraste prenumerationen kostar $ 39 / mo. Logo Maker och Landing Page Creator är tillgängliga för gratis åtkomst.

Prova Ucraft gratis

Webflow – responsivt webbdesignverktyg (ingen kodning)

WebFlow

Webflow – är en lyhörd webbplatsbyggare, som främst riktar sig till proffs men ändå också kan användas av de användare som har liten medvetenhet om webbdesign. Det kommer emellertid att ta tid och ansträngning att behärska tjänsten och vänja sig vid dess instrumentpanel och kontrollpanel, vars struktur liknar den som erbjuds av modern CMS. Webbplatsbyggaren kräver programmeringskunskap och det är också önskvärt att ha viss webbdesignbakgrund för att arbeta med den.

Webflow erbjuder sofistikerad webbdesignmetod och många funktioner som gör det möjligt att ge ditt projekt professionellt utseende och utsökt prestanda. Här är de bästa funktionerna som gör tjänsten till ett värdigt val för alla:

 • HTML / CSS-redigering. Webflow möjliggör HTML / CSS-projektredigering och det är också möjligt att integrera anpassade HTML-koder i din sidhuvud eller sidfot. Inga extra ekonomiska utgifter krävs för att göra det, men gör dig redo att använda vissa kodningskompetenser för att lyckas med uppgiften.
 • e-handel. Med Webflow kan du starta och hantera funktionsladdade onlinebutiker. Det som är viktigt, inga speciella kodningskompetenser krävs för att slutföra uppdraget. När du arbetar med din webbutikutveckling kan du integrera och anpassa kundvagnen, skapa produktlistor, ladda upp artiklar och beskrivningar, lägga till priser och spåra inventeringsverktyg, titta på statistik och aktuella produktstatus, införa rabatter och kupongkoder etc..
 • Responsive Designs. Webflow-mallkollektionen omfattar för närvarande över 200 responsiva mönster. Det finns en möjlighet att välja mellan gratis och betalda teman som sorteras efter bransch för snabb och bekväm åtkomst.
 • Lightbox Gallery. Webflow-utvecklare har nyligen gjort det möjligt att skapa professionella Lightbox-gallerier av CMS- och e-handelsvideor och foton. Det här alternativet är gratis och gör det möjligt att skapa en upplevelse på hela skärmen för bättre presentation av visuellt innehåll.
 • After Effects och Lottie Integration. Webbplatsbyggaren integrerar framgångsrikt med Lottie och After Effects för att låta användare självständigt styra uppspelningen av vektoranimationer genom att använda massor av webbflödesinteraktioner. Detta bidrar till skapandet av visuellt imponerande webbplatser med visning av professionellt innehåll.

Webflow kan användas gratis under obegränsad tid, men en användare kommer fortfarande att möta vissa systembegränsningar som avslöjas i funktionsbegränsningarna. När det gäller de betalda planerna erbjuder Webflow två stora grupper av prenumerationer – Platser för webbplatser och konton. Varje grupp delas vidare upp i mindre grupper, nämligen Webbplats (Basic, CMS, Business) och e-handel (Standard, Plus, Avancerad) prenumerationer som erbjuds i enlighet med webbplatsplanen och individ (Gratis, Lite, Pro) och Team (Team, Enterprise) prenumerationer som erbjuds av kontoplaner. Dessutom finns det en avancerad kundfaktureringslösning som systemet har utvecklat speciellt för frilansare, som inte behöver betala för att använda systemet, men kommer att behöva diskutera de slutliga kostnaderna direkt med en klient.

Prova webbflödet nu

SITE123 – Den enklaste gratis webbplatsbyggaren

SITE123 webbplatsbyggare

Site123 – är överlägset en av de enklaste webbplatsbyggarna och mest bekvämt för nybörjare. Systemet används för att starta bloggar, målsidor, kampanjwebbplatser och små webbbutiker, men du kan också använda det för att utveckla andra typer av projekt. Webbplatser byggda med SITE123 svarar och du kan komma åt dem från alla stationära eller mobila enheter. Systemet levereras med en dra-och-släpp-redigerare, som gör att du enkelt kan anpassa projektet efter dina behov.

SITE123 riktar sig främst till företagare som behöver kvalitetswebbplatser men ändå inte har färdigheter eller önskar att behärska komplexa projekt. Det är helt kodfritt, vilket gör det till ett bra val lika för duktiga webbutvecklare och nybörjare. Det är hög tid att få några av sina höjdpunkter nu:

 • e-handel. Att starta en webbutik med webbplatsbyggaren är superlätt och engagerande. Systemet tillåter att skapa små och medelstora e-handelsprojekt, där du kan ladda upp och hantera beställningar / produkter, skapa tilltalande showfönster, lägga till / uppdatera mångsidiga betalnings- och leveransalternativ, införa rabattkuponger, ställa in produktparametrar, skapa grupper av artiklar, utvärdera användarutlåtanden, justera visningsalternativ för kundvagn osv.
 • blogga. Med SITE123 kan du starta en värdig blogg för att ge ditt projekt en trevlig exponering online och få användarens uppmärksamhet. Det är här där du kan publicera artiklar, aktivera kommentarer, generera RSS-flöde, lägga till mediefiler, bilder och annat obligatoriskt innehåll. Systemet erbjuder en uppsättning bloggdesign så att du kan välja de som matchar din webbdesign mest.
 • Gratis kundinteraktionsverktyg. Systemet ger tillgång till uppsättningen av kundinteraktionsverktyg, inklusive schemaläggningsfunktion, restaurangbokningar etc. Detta ger webbplatser avancerad funktionalitet och högeffektiv prestanda.
 • Delad webbplatsåtkomst. SITE123 gör det möjligt att ställa in rättigheter till webbplatser beroende på dina krav och behov. Således kan du ställa in ditt projekt på statusen Members Only för att göra det tillgängligt endast av en viss grupp användare som har åtkomst till projektet. Detta är enkelt och bekvämt, särskilt på scenen för webbutvecklingsprocessen.
 • Gratis logotypverktyg. Systemet låter dig designa en företagslogotyp för att ytterligare integrera den i ditt projekt. Det ger åtkomst till verktygssatsen (beskärning, storleksreglage, val av logotypstil, justering av sidhuvudstorlek osv.), vilket hjälper till att göra din logotyp tilltalande och minnesvärd.
 • Flerspråkig support. Med SITE123 kan du enkelt skapa en flerspråkig webbplats som är tillgänglig på flera språk. Det finns inget behov att skapa en separat webbplats på ett annat språk – vad du måste göra är att bara lägga till ett nytt språk till ditt projekt.
 • App Market. Systemet har en omfattande App Market med flera gratis / betalda tillägg och tillägg som du kan välja och integrera i ditt projekt. Appvalet är verkligen spektakulärt och du kan välja mellan flera appar, som Live Support Chat, Marknadsverktyg, Prissättning, Online Store, Analytics Tools, Webmaster Tools, Forms, Galleries, Social, Payment Gateway och mer.

SITE123 har måttlig prissättningspolicy. Det finns en gratis plan som aldrig går ut och fyra betalda prenumerationer, vars kostnad varierar mellan $ 10,80 / mo och $ 28,80 / mo. Alla prenumerationer har flera funktioner som användare kan välja mellan baserat på deras faktiska behov.

Prova Site123 gratis

IM Creator – gratis webbplatsmakare

IM Creator

IM Creator – är en gratis webbplatsbyggare som kommer med en praktisk WYSIWYG-redigerare och flera anpassningsfunktioner för high end design. Systemet används för att starta företagswebbplatser, kampanjwebbplatser, målsidor, bloggar och webbutiker. Det fungerar bra för nybörjare och proffs för webbdesign eftersom det har mycket att erbjuda för båda användarkategorierna. IM Creator är ett bra val för de flesta kommersiella och icke-kommersiella projekt.

Webbplatsbyggaren anses med rätta vara en ledare för WYSIWYG-nisch. Det ger för närvarande över 17 miljoner webbplatser och detta antal fortsätter att växa med varje år som går. Om du har rätt till att välja en pålitlig, prisvärd och funktionell webbplatsbyggare, titta på de stora IM Creator-funktionerna nu:

 • e-handel. Systemet har en kraftfull e-handelsmotor som låter dig starta och sedan hantera professionella webbbutiker med en standarduppsättning funktioner. Såvitt systemet är Stripe-baserat, måste du lägga till en motsvarande eCommerce Stripe på webbplatsen för att börja hantera dess inställningar.
 • blogga. Webbplatsbyggaren har också en bloggplattform av hög kvalitet, som låter dig ställa in och hantera en ganska fin blogg. Du kan välja mellan flera bloggmallar, typer, stilar, 5 nyhetsflödesstrukturvarianter och andra alternativ. Det är också möjligt att integrera mediefiler i innehållsfältet för att ge din blogg funktionellt och tilltalande utseende.
 • integrationer. Tjänsten gör det möjligt att integrera Google Analytics, populära sociala medielänkar, Google Maps-widget och andra tillägg i projektet för att dela det innehåll du önskar med dina bloggläsare..
 • Gratis mallar. IM Creator kommer med en rik samling gratis mallar som är lyhörda, mångsidiga och anpassningsbara. De ingår i nischkategorier för att förenkla användarnas val och minska processen för designval.
 • Flerspråkig support. Webbplatsbyggaren erbjuder flerspråkigt stöd som låter webbplatsutvecklare starta och hantera projekt på olika språk. Det är en praktisk funktion för företagare som är villiga att rikta sig till partner utomlands.

IM Creator är helt gratis för artister, studenter och användare som tänker lansera icke-kommersiella webbplatser. Systemet har emellertid också tre betalda planer för andra användarkategorier. Kostnaden för planerna börjar med $ 8 / mo och går upp till $ 21 / mo. Det finns också en avancerad Vitt etikettverktyg som fungerar bra för webbdesigners som är villiga att använda systemet till utveckla sina webbdesignföretag. White Label-lösningar är dyrare och deras kostnad varierar mellan $ 350 / år och $ 25000 / år.

Prova IM Creator gratis

Mobirise – Gratis webbplatsbyggnadsprogram för Mac & Windows

Mobirise

Mobirise (nuvarande version 4.11.5) – är en helt gratis nedladdningsbar programvara som inte förlitar sig på internetanslutningen alls. För att använda det breda spektrumet av Mobirise-funktioner bör du först installera det på skrivbordet.

Plattformen är extremt enkel, flexibel och enkel för alla. Den fokuserar mest på skapandet av målsidor och företagswebbplatser, men det är också möjligt att lansera portföljer, kampanjwebbplatser och andra projekt med det. Nedan listas de viktigaste funktionerna i systemet:

 • Blockbaserad struktur. Webbplatsbyggaren tillåter att bygga webbplatser ur innehållsblock, vars antal överstiger 800 stycken och fortsätter att växa regelbundet. Du kan välja och ordna dem när du behöver för att skapa önskad webbplatsstruktur. Detta är mycket bekvämt och gör det möjligt att kontrollera webbdesignprocessen. Mobirise-webbplatser svarar som standard.
 • AMP Webbplatsbyggare. Programvaran gör det möjligt att skapa webbplatser som är optimerade för den oöverträffade mobila surfupplevelsen och ger snabb laddning av webbsidor.
 • “Out-of-the-Box” designanpassningsverktyg. Tjänsten tillhandahåller omfattande “out-of-the-box” -funktionsuppsättning, som omfattar redigeringsverktyg för design, justering av stil- och teckensnittsinställningar, alternativ för mediaintegration och mer.
 • Gratis GitHub-sidor värd. Webbplatser skapade med Mobirise kan fritt värdas med GitHub-sidor, vilket bidrar till deras prestanda.

Mobirise är helt gratis för alla, men tänk på att du måste betala för värd och domännamn för att göra din webbplats tillgänglig på webben. När det gäller själva systemet kan du använda det under obegränsat tidsintervall och utan allvarliga begränsningar.

Du kan också köpa allt-i-ett-paketet till måttlig kostnad, som inkluderar alla tillägg i ett paket. När du har köpt dem en gång kommer du att kunna använda dessa tillägg så länge du behöver skapa tilltalande och funktionella webbplatser för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk.

Ladda ner Mobirise gratis

Weebly – Professionell webbplats och byggare av e-handel butiker

Weebly

Weebly – är en populär gratis byggmästare för DIY-webbplatser, som används för en mängd olika webbbyggnadsändamål. Systemet innebär inte någon kodningsmedvetenhet, medan dess drag-and-drop-redigerare bidrar till enkel och bekväm webbdesignprocess. Weebly använder en “box” -modell som låter dig ändra din projektdesign och struktur baserat på det mål du strävar efter.

Systemet är användarvänligt och har ett starkt e-handelsfokus, så att du kan designa professionella webbbutiker. Det är dock också möjligt att starta och hantera affärswebbplatser, portföljer, målsidor, bloggar och andra typer av projekt med systemet. Låt oss registrera de största fördelarna med webbplatsbyggaren direkt:

 • e-handel. Weebly skapades ursprungligen som ett bloggsystem, men det har nyligen fått starkt e-handelsfokus och förvärvats av Square. Webbplatsbyggaren är chockfull av e-handelsfunktioner, som effektivt ökar prestandan i webbutiken. Det erbjuder en integrerad kundvagn, laddning och hantering av bulkprodukter, flera betalnings- och leveransalternativ, sökfilter, mobilapp och massor av andra funktioner som gör det möjligt att starta en webbutik av hög kvalitet från början.
 • blogga. Webbplatsbyggaren låter dig ansluta en gratis funktionsladdad blogg till din webbplats så att du ytterligare kan ändra den med hänsyn till dina behov. Du kan lägga till och schemalägga inlägg här, välja bloggmallar, integrera mediefiler, aktivera kommenteringsfunktion, fylla i metataggar för varje inlägg, lägga till sidhuvud / sidfot etc..
 • Marknadsverktyg. Weebly marknadsföringsverktyg är också värda uppmärksamheten. Webbplatsbyggaren har introducerat sitt marknadsföringsverktyg för utveckling av e-postmarknadsföringskampanjer. Detta är en fördelaktig funktion för dem som vill starta affärs- och e-handelswebbplatser.
 • Videovärd och bildredigerare. Weebly gör det möjligt att publicera och uppdatera videor på webbplatsen. Det är också möjligt att använda den avancerade Image Editor som systemet kommer med. Dessa funktioner är gratis och de kommer särskilt att öka din webbplats prestanda såväl som generell design.
 • App Center. Weebly App Center har en samling tjänster och applikationer som du kan integrera i ditt projekt med bara ett klick. Det finns tillgängliga widgets gratis och betalade – välj de som matchar din webbplats mest och integrera dem i ditt projekt.
 • Form Builder. En annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren är dess gratis drag and drop online Form Builder. Det låter dig skapa anpassade kontaktformulär, RSVP-listor, undersökningar och andra former som kan säkerställa bättre webbläsarupplevelse för webbplatsbesökare.

Weebly har en kostnadsfri plan utan plan, medan kostnaden för planer för standardwebbplatser varierar mellan $ 4 / mo och $ 25 / mo. Webbplatsbyggaren erbjuder dessutom den avancerade prestationsplanen för detaljhandlare som vill marknadsföra sina webbplatser. Kostnaden för denna plan utgör $ 38 / mo, vilket också är en värdig affär.

Prova Weebly gratis

uCoz – Gratis webbplats, forum och bloggbyggare

uCoz

uCoz – är en av de mest kända byggmästarna för DIY-webbplatser, som har varit och förblir en verkligt otänkbar ledare för webbdesignnisch. Plattformen används för mångsidiga webbbyggnadsändamål eftersom du kan starta och hantera affärs- och personliga webbplatser med den. Det följer den modulbaserade strukturen, så att du kan skapa individuell webbsidesdesign av färdiga innehållsblock.

Webbplatsbyggaren kräver inte preliminära kodfärdigheter, men det möjliggör HTML / CSS-kodredigering, om du har denna kunskap och vill starta avancerade projekt. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess lista med fördelar, varav de viktigaste är följande:

 • Modulintegration. Som nämnts ovan tillåter webbplatsbyggaren att skapa exklusiv webbdesign med hjälp av modulintegration. Det kommer med ett omfattande urval av innehållsmoduler, som var och en fungerar bra för att slutföra vissa uppgifter. Några av dem inkluderar gästbok, blogg, annonsstyrelse, forum, tester, vanliga frågor, webbplatskatalog, fotokatalog och SEO för att nämna några. Alla moduler är anpassningsbara och gratis. Du kan infoga vilken som helst av dem på din webbplats för att ge den önskad prestanda och visuell överklagande.
 • e-handel. Webbplatsbyggaren levereras med avancerad e-handelsmotor, som kan aktiveras via uShop-modulintegrationen. Funktionen låter dig starta och effektivt hantera onlinebutiker, där du kan hantera produkthanteringssystemet, justera SEO-parametrar, frakt- och betalningsinformation etc. Webbutiker byggda med uCoz är funktionsladdade och funktionella.
 • Gratis design. Systemet erbjuder en distinkt samling av inbyggda nischspecifika mallar, men användare har också tillgång till marknaden för teman som är tillgängliga mot extra kostnad. Priserna är dock ganska överkomliga (de sträcker sig mellan $ 5 och $ 30 per tema), medan kvaliteten är över genomsnittet och det är därför värt investeringen.

Det finns ett komplett gratis uCoz-abonnemang, som aldrig löper ut och fem betalade planer, vars kostnad börjar med $ 2,99 / mo för att nå $ 15,99 / mo för den dyraste lösningen. Det viktiga är att uCoz inte placerar sina annonsbannrar på icke-kommersiella webbplatser.

Prova uCoz gratis

Slutsats

Att lansera en webbplats behöver inte vara en komplicerad process, även om den initialt kan se ut så här. Användningen av mjukvara för webbplatsbyggare kommer särskilt att förenkla uppgiften för nybörjare och proffs. Dessa system är enkla att använda, bekväma, intuitiva, funktionsbelastade och flexibla. De kommer med färdiga mallar överflöd av anpassningsverktyg för att ge dem önskat utseende. Webbplatsbyggare är också mycket billigare jämfört med andra webbbyggnadsalternativ.

Varje program som granskas i inlägget har kvalitet, funktionalitet och förtjänar uppmärksamhet från användare som tänker skapa tilltalande webbplatser på egen hand. Det här är den bästa programvaran för gratis byggmästare som kan tillgodose olika behov och ambitioner om webbdesign. Om du är osäker på vilken webbplatsbyggare som fungerar bäst för dig, ta dig tid att testa och utforska var och en för att göra rätt val.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map