Bästa hotellwebbplatsbyggare

Bästa hotellwebbplatsbyggare


Hotellbranschen har expanderat mycket under de senaste åren, vilket främst förklaras av den växande konkurrensen inom denna nisch. Antalet hotellägare börjar tänka på behovet av att upprätta webb-närvaro för sina företag för att vinna målgruppens uppmärksamhet.

Oavsett om du hanterar en kedja av lyxiga hotell med full service, kör en liten B&B pensionat eller bara tänka på att starta din egen hotellverksamhet, att lansera en imponerande, fullständig och användarvänlig webbplats är ett måste.

Som hotellägare kan du vara personligt intresserad av att bygga en webbplats själv. Hur som helst, vem vet dess höjdpunkter bättre än du? Samtidigt kan du uppenbarligen vara för upptagen med att hantera ditt företag dygnet runt för att lära dig programmeringsspråk för att utveckla detta projekt på egen hand. Anställa en webbdesignbyrå eller frilansare kanske inte är den bästa lösningen eftersom det tar anmärkningsvärda finansiella investeringar. Lyckligtvis kan en anständig byggare av hotellwebbplatser bli den enda rimliga lösningen i detta fall.

Vi testade 6 av de bästa hotellwebbplatsbyggarna:

 1. Wix – den bästa hotellwebbplatsbyggaren med bokningssystem
 2. uKit – Enkel att använda webbplatsbyggare för semesterbostäder
 3. WordPress – # 1 CMS för hotellwebbplatsutveckling
 4. Fyrkant – B&B Webbplatsbyggare med bokningssystem
 5. SITE123 – GRATIS webbplatsbyggare för att skapa en hotellwebbplats
 6. Bokmärke – AI-baserad webbplatsbyggare för semesterbostäder

Om du är rätt på väg att börja arbeta med din hotellwebbplatsutveckling på egen hand, är en rimlig lösning att använda en av ovanstående listade webbplatsbyggare. Vilket av dem är dock det mest föredragna alternativet som bäst uppfyller dina krav på webbdesign? För att förenkla valet är det vettigt att granska och analysera vart och ett av de system som ingår i listan för att hjälpa dig att fatta det opartiska beslutet. Ta en titt på jämförelsen av de mest populära byggherren av hotellwebbplatser och deras funktioner direkt!

Wix – den bästa hotellwebbplatsbyggaren med bokningssystem

Wix - den bästa hotellwebbplatsbyggaren med bokningssystem

Wix – är den bästa byggmästaren för webbplatser som levererar ett brett spektrum av funktioner och har det integrerade bokningssystemet för att garantera den oöverträffade upplevelsen av hotellwebbplatser. Bortsett från standardverktyg för webbdesign, är plattformen värd för ett paket med gästfrihetsrelaterade element som kommer att leda ditt företag till nästa nivå. Till skillnad från den rådande mängden dra-och-släpp-webbplatsbyggare, låter Wix dig avslöja 100% av dina rum potential för målgruppen utöver det interna reservsystemet för hela cykeln. Det som är viktigt, det kräver inte kodningskompetens för att effektivt hantera webbplatsens skapande. Titta på huvudfunktionerna i webbplatsbyggaren:

 • Hotellmallar. Wix gör det möjligt att välja mellan dussintals högkvalitativa, mobilklara och helt anpassningsbara mallar. De är speciellt designade för hotellaffärsnisch och indelade i två kategorier för att förenkla användarnas val: mallar för hotell och B&B&B och sådana för lägenheter och vandrarhem. Det finns också en möjlighet att välja ett tomt tema för att designa en unik webbplats baserad på dina individuella preferenser.
 • Hotell widgets. Systemet ger tillgång till insamlingen av gratis och betalda widgetar, där integration kan förbättra din webbplats webbplats prestanda och visuell överklagande (Hotell och Airbnbs-karta för att ge de bästa platserna att bo på din plats, Wix-hotell för att låta dina gäster boka rum direkt på webbplatsen, Semesteruthyrning för att hitta semesteruthyrning och hotell online etc.).
 • Wix bokningar. Detta är det integrerade bokningssystemet som gör det enkelt att schemalägga online, gör det möjligt att boka dygnet runt, acceptera säkra betalningar och anpassa ditt varumärke för att framgångsrikt marknadsföra det. Genom att använda funktionen kan du förenkla affärshanteringsprocessen genom att hålla reda på ditt schema, lägga till anställda, hantera klienter osv.
 • Wix mobilapp. Enligt Wix-statistik kan användningen av mobilappen öka andelen onlinebokningar med 30%. Genom att installera appen kan du hantera ditt företag (hålla reda på dina bokningar, blockera tid på kalendern, schemalägga affärsavtal och till och med skapa medlemsplaner) samt hålla dig uppdaterad 24/7 (ta reda på bokningsstatistik, acceptera och skicka meddelanden i realtidsläge, få påminnelser i tid, chatta med kunder osv.).
 • Klientinteraktionsverktyg. Det finns ett rikt urval av klientinteraktionsverktyg tillgängliga på Wix App Market. Dessa är gratis och premium integrerade widgetar och tillägg, som har en positiv inverkan på din kommunikation med kunderna (Återuppringning, boka möten online, Wix-formulär, 123 formulärbyggare, invisa vittnesmål, livechatt, Google-evenemangskalender, evenemangskalender, senaste nyheter, schemaläggningsprogram, Wixchatt, kontakthantering + CRM, etc..).
 • Rumsökningsfält. Systemet har en automatiskt uppdaterad funktion som ger den mest exakta informationen om rumstillgänglighet, inklusive datum, bekvämligheter, antal vuxna, barn osv..
 • Kundrecensioner. Med Wix kan du integrera tillägg och widgets så att kunder kan lämna sina kommentarer och dela sin upplevelse av att bo på ditt hotell (Kundrecensioner, kommentarer +, sociala vittnesmål, mina recensioner, kommentarer, Yelp, utvärderingsbyggare, röstkommentarer + etc.)
 • Integration med Tripadvisor. Wix låter sina användare boka ett rum på ett hotell direkt från Trip Advisor: s webbplats eller mobilapp. Detta sparar så småningom din tid och ansträngning.

Kosta: För nybörjare, som inte känner till systemet och vill testa dess funktioner, erbjuder Wix den obegränsade gratisplanen. Men det har vissa begränsningar, som utlöser nödvändigheten av att uppgradera till betalda prenumerationer, när det gäller själva webbplatsens utvecklingsprocess. Dessutom är det bara premiumplaner som gör det möjligt att ansluta domännamnet till din hotellwebbplats. För närvarande har Wix två typer av betalda prenumerationer, nämligen Standard och e-handel / Business. Var och en av dessa grupper av planer, i sin tur, har också flera plantyper som matchar specifika krav och webbdesignfärdigheter. Den billigaste standardplanen kostar dig $ 13 / mo, medan det billigaste affärsabonnemanget börjar med $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

uKit – Enkel att använda webbplatsbyggare för semesterbostäder

uKit - Enkel att använda webbplatsbyggare för semesterbostäder

uKit – är den billigaste webbplatsbyggaren för småägare och hotelluthyrning. Systemet imponerar alla av dess exceptionella användarvänlighet och överkomliga priser, vilket inte kompromissar med utmärkt prestanda. Det kan fungera bra för utvecklingen av en webbplats för sängen & frukosthotell eller ett litet pensionat. Här är de viktigaste funktionerna i webbplatsbyggaren:

 • Responsiva nischmallar. uKit erbjuder dussintals gratis och betalda mallar. Även om det inte finns någon kategori “Hotell” här, kan du välja från ett urval av fastighetsmallar för att ytterligare anpassa den valda designen. Alla mallar har avsnitt om kontakt, priser och tjänster. Fyll bara i nödvändig information och så är det! Tänk på att alla premiumtema har svävande effekt för att göra dina webbsidor mer interaktiva och fängslande.
 • Widget-samling. Med uKit kan du integrera flera widgetar på din webbplats. De innehåller specifikt innehåll som uppfyller dina affärsbehov. Dessa inkluderar knappar för sociala nätverk, onlinechatt, tidslinje, timer, servicekalkylator, användarkommentarer och vad inte.
 • Facebook Sidkonvertering. Om du redan har en Facebook-sida relaterad till din B&B-verksamhet kan du enkelt konvertera den till en webbplats med uKit-plattform.
 • FLive Chat. Med livechatfunktionen kan du hålla kontakten med dina kunder i realtidsläge. Så här kommer du att kunna svara på deras frågor och ge dem online-hjälp och support i tid.
 • Gratis SSL-certifikat. Såvitt dina hotellwebbplatser kommer att göra online-bokningar och bokningar, är det ett måste att göra dem säkra och skyddade från obehörig åtkomst. Med anslutningsfunktionen för SSL-certifikat kan du göra det bara med några få klick och helt gratis.
 • CallBack-funktion. Widgeten kommer att vara till stor hjälp för kunder som har önskan att ta reda på detaljerna genom att lämna återuppringningsförfrågan så att du kan få kontakt med dem när det är bekvämt för dig.

Kosta: uKit sticker ut från mängden på grund av dess prisvärda prispolitik, oavsett det faktum att det inte erbjuder en helt gratis plan. För att testa systemet kan du registrera dig för en 14-dagars gratis provperiod. I slutet av det måste du välja en av de betalade planerna för att fortsätta arbeta med din webbplatsutveckling och marknadsföring. Den billigaste uKit-planen kommer att kosta $ 4 / mo, medan den dyraste lösningen bara är värd $ 12 / mo.

Prova uKit gratis

WordPress – # 1 CMS för hotellwebbplatsutveckling

WordPress - # 1 CMS för hotellwebbplatsutveckling

WordPress – är det mest populära innehållshanteringssystemet bland användare som är villiga att starta stora hotellföretag. På grund av överflödet av designanpassningsverktyg, omfattande kodredigerings- och integrationsalternativ förtjänar tjänsten att kallas en av de bästa webbbyggnadslösningarna någonsin. Låt oss få de viktigaste höjdpunkterna nu:

 • Hotellmallar. WordPress har en fantastisk samling mallar (inklusive de för ditt hotellföretag). De är integrerade och tillgängliga på webben både gratis och för vissa kostnader.
 • Klientinteraktion Plugins. Hotellaffär innebär nödvändigheten av samarbete och interaktion med kunderna. WordPress förenklar den här uppgiften och erbjuder olika plugins. Några av dem inkluderar Client Portal Plugin, Easy Social Share-knappar, WP-kundområde, WP Notification Bar Pro, Begär återuppringning-plugin och mer.
 • Hotel Plugins. Bortsett från pluginprogram för kundinteraktion, kommer CMS också med ett rikt urval av plugins som är speciellt utformade för att ytterligare integreras i hotellwebbplatser. Du kan välja AweBooking, Booki, online-hotellbokningssystem-plugin, WP-bokningssystem, EasyReservations, Orioly Book Now och andra relaterade nisch-plugins baserat på din webbdesign och branschbehov.

Kosta: WordPress är ett helt gratis system. Detta innebär att du kan ladda ner, installera och använda de viktigaste och integrerade funktionerna utan kostnad. Tänk på att kvalitetsplugins och mallar som tillhandahålls av tredjepartsutvecklare betalas samt värd och domännamn. Hosting-kostnader beror generellt på planen och vilken leverantör du kommer att gå till. Således, Bluehost, vilket är den officiella WordPress-värden som rekommenderas av systemet, erbjuder flera planer, varav den mest prisvärda endast kostar $ 2,95 / mo.

Prova WordPress gratis

Fyrkant – B&B Webbplatsbyggare med bokningssystem

Squarespace - B & B-webbplatsbyggare med bokningssystem

Squarespace – är en populär byggmästare av DIY-webbplatser, som effektivt kan användas för utveckling av B&B hotellwebbplatser med integrerad bokningsfunktion. Systemet täcker ett brett spektrum av funktioner och verktyg som fungerar bra för att skapa hotellprojekt. Det är också värt att nämna att Squarespace inte är den enklaste plattformen för nybörjare, men det är fullt möjligt att behärska det, oavsett din webbdesignbakgrund och färdigheter. Titta på huvudfunktionen i webbplatsbyggaren nu:

 • Responsiva hotelldesign. Webbplatsbyggaren har en uppsättning responsiva anpassningsbara design som du kan använda för att starta och hantera hotellwebbplatser. En bekväm drag-and-drop-redigerare låter dig välja och ordna de nödvändiga webbplatselementen som passar ditt hotellprojekt mest av allt. Alla Squarespace-mallar är professionella, vilket gör det möjligt att starta en kvalitetshotellwebbplats från början.
 • e-handelsplattform. Squarespace har en ganska kraftfull integrerad e-handelsmotor som gör det möjligt att skapa funktionella hotellwebbplatser med boknings- och kassasystem. Webbplatsbyggaren säkerställer säkert SSL-certifikatanslutningsalternativ, integrerad kundvagnsfunktionalitet, produktvisning och visningsfönsterfunktioner, alternativ för videoinbäddning, detaljerade produktbeskrivningar, priser / fraktlösningar samt mångsidiga lojalitetsprogram för vanliga användare. Dessa funktioner gör det möjligt att ge din hotellwebbplats e-handelsfokus.
 • Kraftfull marknadsföring. För att låta dina hotellbesökare ta reda på senaste affärsrelaterade nyheter, uppdateringar och evenemang, gör Squarespace det möjligt att dela erforderlig information i sociala nätverk, nämligen Facebook, Instagram, Twitter etc. Integrerad SEO bidrar i sin tur till den effektiva hotellwebbplatsen marknadsföring i sökmotorerna, så att du kan motstå nischkonkurrens. Dessutom kan du kontrollera den regelbundet uppdaterade realtidsanalysen för webbplatser (såsom Squarespace Metrics-app, Google Analytics osv.) för att ta reda på mer om ditt hotell, bokningar och kunder. Dessutom kan du använda e-postmarknadsföringskampanjer, innehåll / import / export och andra praktiska funktioner.
 • Integrationsfunktioner. Med Squarespace kan du välja mellan flera tillägg och widgetar som kan lägga till extra prestanda på din hotellwebbplats. Dessa inkluderar specifika e-handelsverktyg för hotellprojekt, knappar på sociala medier, widgets för bild- / videogallerier, kontaktformulär och många fler.
 • Bokningssystem. Webbplatsbyggaren levereras med det integrerade bokningssystemet som gör det möjligt att boka online-rum och bokningar i förväg. Detta görs med några få klick direkt från din hotellwebbplatspanel – allt inom samma gränssnitt för din speciella bekvämlighet.
 • Logo Maker. Squarespace är stolt över sin integrerade Logo Maker, som låter dig skapa eller anpassa din hotellwebblogo, om du inte har den ännu eller om du vill redigera din webbplatslogo lite. Det är också möjligt att lägga till flera bidragsgivare till din webbplatsutvecklingsteam, om du funderar på delad projektdesign och dess vidarehantering.

Kosta: När det gäller prissättningsaspekten erbjuder Squarespace inga gratisabonnemang men det gör det möjligt att testa systemets funktionalitet under 14-dagars testversionen, vilket är helt gratis för alla. Det billigaste betalda prenumerationen börjar med $ 12 / mo, och erbjuder den omfattande funktionen som krävs för att framgångsrikt starta och uppdatera din hotellwebbplats.

Prova Squarespace gratis

SITE123 – GRATIS webbplatsbyggare för att skapa en hotellwebbplats

SITE123 - GRATIS webbplatsbyggare för att skapa en hotellwebbplats

SITE123 – är en gratis webbplatsbyggare för att skapa en hotellwebbplats och detta är också ett av de enklaste systemen som används för detta ändamål. Tjänsten gör det möjligt att skapa funktionsbelastade projekt som är lätt att bläddra och har intuitiv navigering förståelig för varje besökare. Den integrerade dra-och-släpp-redigeraren möjliggör snabb och enkel anpassning av webbplatsen, vilket så småningom resulterar i utvecklingen av visuellt tilltalande och funktionella hotellwebbplatser. Listan över SITE123-höjdpunkter finns nedan:

 • Logo Maker. Webbplatsbyggaren ger åtkomst till det integrerade Logo Maker-verktyget, vilket gör det möjligt att öka din webbplatss popularitet och varumärkesigenkänning. Plattformen erbjuder en uppsättning integrerade designelement som du kan använda för att skapa din hotellwebblogo. Det finns också en möjlighet att ladda upp och anpassa den befintliga logotypen för att göra den unik och personlig.
 • Flerspråkig support. Plattformen erbjuder flerspråkig support, på grund av vilken du kan skapa det önskade antalet språkversioner på webbplatsen beroende på dina affärsbehov. Detta gör din hotellwebbplats tillgänglig för målgruppen, som kommer från utlandet såväl som för internationella partners / besökare.
 • App Market. Systemet ger tillgång till de olika funktionella appar, tillägg och widgets, vilket särskilt kommer att öka prestandan på hotellwebbplatsen. Några av de mest populära apparna av denna typ inkluderar bokningswidgetar som fungerar bra för hotellprojekt, formulär, gallerier, livechatsupport, analytiska verktyg, sociala widgetar och många fler.
 • Online Form Builder. Det finns en möjlighet att skapa och integrera olika typer av onlineformulär på din hotellwebbplats antingen i form av kommunikation eller funktionella syften. Dessa inkluderar återuppringningsformulär, registreringsformulär, formulär online, frågeformulär, enkäter och andra former. SITE123 Form Builder är helt gratis och erbjuder tillgång till det omfattande utbudet av anpassade formulärlayouter som du kan använda och anpassa med avseende på dina hotellutvecklingsbehov.
 • Alternativ för sociala medier. SITE123 låter sina abonnenter integrera sociala mediefiler på sina hotellwebbplatser. Systemet gör det möjligt att öka ditt projekt popularitet och prestanda genom att dela dina affärsnyheter, uppdateringar, planer, schemalagda evenemang och annan hotellrelaterad information i sociala nätverk.

Kosta: SITE123 är både en enkel och prisvärd byggmästare för webbplatser. Det finns en gratis plan du kan använda under obegränsad tid, men det finns också en chans att uppgradera till en av de betalda prenumerationer som systemet har att erbjuda. Kostnaden för den billigaste SITE123-planen utgör $ 10,80 / mo och täcker ett brett utbud av webbplatsutvecklingsbehov.

Prova SITE123 gratis

Bokmärke – AI-baserad webbplatsbyggare för semesterbostäder

Bokmärke - AI-baserad webbplatsbyggare för semesterbostäder

Bokmärke – är den nya generationens webbplatsbyggare för semesterbostäder, som drivs av avancerad AI-teknik. Systemet kräver ingen kodningskompetens eller webbdesignupplevelse för att utveckla webbplatser av högsta kvalitet. Processen är mycket förenklad på grund av AI-verktyget som använder den skickade informationen för att automatiskt generera en färdig webbplats fylld med innehåll. Här är listan över bokmärksfunktioner som bidrar till dess effektivitet och popularitet:

 • AIDA-assistent. Detta är den mest kraftfulla höjdpunkten för webbplatsbyggaren, som kan skapa en hotellwebbplats för dig baserad på den information du ger om den. Funktionen är lätt att använda för alla, inklusive människor som inte har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare.
 • Händelsefunktion. Detta är avsnittet som ger kunderna dina hotellrelaterade nyheter, uppdateringar, evenemang, planer och annan viktig information som de borde vara medvetna om för att hålla sig informerade om förändringarna som observerats i ditt företag.
 • Fokusverktyg. Webbplatsbyggaren tillhandahåller en samling av förkonstruerade moduler, där integration möjliggör enkel och effektiv anpassning av webbplatsen. Bland de moduler du kan välja och lägga till på din webbplats är det vettigt att nämna texter, feedback och kontaktformulär, offert, kartor, länkar, knappar för sociala nätverk och mer.

Kosta: Bookmark erbjuder en gratis plan för användare som är villiga att ta reda på dess viktigaste funktion innan de uppgraderas till en av de betalade planerna. Så snart du väljer att använda systemet för ytterligare webbdesignbehov, kommer du att erbjudas att uppgradera till det betalda prenumerationen. Från och med idag har systemet två betalade planer, vars kostnad utgör $ 11,99 och $ 24,99 per månad beviljas för att du får ett årligt prenumeration. Om du har några tvivel eller andra skäl att göra månatliga betalningar, kommer kostnaden för planerna att vara högre – $ 15 och $ 30 per månad på motsvarande sätt.

Slutsats

En webbplats är ett måste för alla klientinriktade hotell. Det är inte lätt att motstå nischkonkurrens i den moderna världen, där nya hotell, värdshus och pensionat grundas över hela världen regelbundet. Men oförfarna hotellägare möter ofta samma problem: brist på färdigheter och kunskap för att utveckla en DIY hotellwebbplats. Det är här webbplatsbyggare är till stor hjälp.

Dessa plattformar möter idealiskt hotellägarnas behov, färdigheter, förväntningar, erfarenhet och budgetar. De har en fantastisk kombination av funktionalitet, nischorientering, specialiserad strategi för webbbyggnadsprocessen och ett effektivt resultat. Webbplatsbyggare har vanligtvis responsiva eller mobilfärdiga mallar, överflöd av designanpassningsverktyg, funktioner och SEO-optimeringsegenskaper.

Med det sagt kan vi dra slutsatsen att val av rätt webbplatsbyggare som kommer att vara den perfekta matchen för din hotellwebbplats är en utmaning. Systemen som granskas i inlägget skiljer sig åt i webbdesignsätt, prissättningsaspekter och funktioner som tillhandahålls. Det finns dock en funktion som är typisk för dem alla – användarvänlighet och bekvämlighet för alla användare. Därför är det vettigt att testa dem alla att bestämma, vilken webbplatsbyggare som fungerar bäst för din hotellwebbplats.

Skapa en hotellwebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map