Bästa kyrkans webbplatsbyggare

Bästa kyrkans webbplatsbyggare


En kyrkans webbplats är ett toppmål för människor som planerar att gå med i församlingen, vill hålla kontakten med kyrkans representanter eller förvänta sig att få information om allt som händer (evenemang, kontakter, specialprogram, tillfällen och möten lista etc.) i kyrkogemenskapen.

Trots de enorma överkomliga möjligheterna för kyrkans platser är många av dem ineffektiva. Med tanke på det faktum att dessa webbplatser generellt skapas av användare som inte har en enda uppfattning om webbplatsutveckling alls, är användningen av webbplatsbyggare den bästa lösningen. Här är varför.

Webbplatsbyggare finns i olika typer och med olika specialiseringar. De är byggda med behov och färdigheter för nybörjare i åtanke, men de har också mycket att erbjuda erfarna användare. Dessa system är ganska lätt att behärska och de erbjuder olika prissättningspolicyer som i sin tur ger otaliga möjligheter till webbdesign.

För närvarande kan du välja mellan allt-i-ett-webbplatsbyggare och specialiserade nischtjänster som helt fokuserar på utvecklingen av kyrkans webbplatser. Alla system möjliggör skapandet av fullständiga projekt, men de använder olika tillvägagångssätt för utvecklingen av webbplatsen och tillhandahåller olika verktygssätt som behövs för att slutföra uppgiften.

Men vilken typ av webbplatsbyggare föredras fortfarande? Vilken av dem fungerar bättre och för vem? Låt oss granska olika webbplatsbyggare för att ta reda på resultatet och hjälpa dig att göra rätt val.

Vi testade ut 10 av de bästa webbplatsbyggarna för kyrkor:

 1. Wix – den bästa webbplatsbyggaren för kyrkor
 2. WordPress – Gratis plattform för en kyrkans webbplats
 3. Weebly – Den enklaste kyrkans webbplatsbyggare
 4. Nucleus – Modern Church Website Builder
 5. OurChurch – Christian Church Webbplatsbyggare
 6. Sharefaith – Enkel tu Använd kyrkans webbplatsbyggare
 7. FaithLife-webbplatser – plattform för att skapa en gratis kyrkans webbplats
 8. Bluehost – bästa webbhotell för kyrkans webbplatser
 9. Skräddarsydda varumärken – Best Church Website Design Company
 10. IM Creator – Webbplatsbyggare för ideella organisationer

Dessa webbplatsbyggare fungerar bäst för utvecklingen av kyrkans webbplatser. Vissa av dem är allt-i-ett-tjänster, medan andra är nischfokuserade och erbjuder tillgång till flera kyrkorelaterade funktioner. Vilka av plattformarna passar bäst för dina webbdesignkrav och vilka av dem är en mer föredragen lösning? Det är hög tid att granska var och en av ovanstående listade webbplatsbyggare i detalj för att se exakt vad de har att erbjuda.

Wix – den bästa webbplatsbyggaren för kyrkor

Wix - den bästa webbplatsbyggaren för kyrkor

Wix – är ett bra val för icke-tekniker som syftar till att utveckla webbplatser av hög kvalitet. Plattformen är intuitiv och användarvänlig. Från idag överstiger kundbasen för webbplatsbyggaren 154 miljoner aktiva användare i över 190 länder över hela världen. Detta är ett pålitligt bevis på systemets effektivitet och funktionalitet.

När det gäller att skapa kyrkliga webbplatser har Wix en anmärkningsvärd fördel. Det erbjuder ett antal religioner och ideella mallar, som är mobiloptimerade och utformade med avseende på de specifika nischkraven. Kyrkliga mallar kan anpassas och du behöver inte vara en webbdesignpro för att klara uppgiften framgångsrikt. Välj bara den mall du behöver, utforska tillgängliga anpassningsalternativ och ändra temat efter dina behov. Processen är mycket enklare än du kan föreställa dig.

Om du saknar tid eller önskar att utforska den detaljerade webbdesignprocessen, gå vidare till användning Wix ADI – en konstgjord webbplats byggare inom Wix ekosystem, som automatiskt skapar en webbplats för dig genom att använda den information du skickar på begäran. Så här får du en bra webbplats på flera minuter.

Wix erbjuder flerspråkigt stöd som gör det möjligt att bygga olika språkversioner av dina kyrkans webbplatser för att möta behoven hos målgruppen – församlingen. Det finns även en gratis forum-app som du kan integrera i ditt projekt att inleda samtal och diskussioner mellan medlemmarna.

Med Wix kommer inte integrationen av Sermon Player på din kyrkas webbplats också att vara ett problem. Det tillåter sändning av live och inspelade kyrkamöten och andra evenemang som medlemmarna i församlingen är glada över att se, om de inte klarar att vara närvarande där personligen.

Om du känner att valet av tillgängliga widgetar är begränsat kan du fortsätta söka i det införlivade Wix App Market för att få de tillägg och appar du faktiskt behöver. Det här är bara några få funktioner som gör Wix till ett anständigt val att bygga en kyrkans webbplats. Det kan ta lite tid att utforska och behärska alla alternativ som webbplatsbyggaren ger. Så ta dig tid att göra det för att få bästa resultat.

Är Wix bra för kyrkans webbplatser?

Defenitivt Ja. Systemet har en funktionsuppsättning som förenklar denna uppgift för nybörjare och gör det möjligt att skapa projekt som är lätt att bläddra och uppdatera när så krävs.

Bland funktionerna som gör att plattformen sticker ut mot sina konkurrenter är det vettigt att nämna en uppsättning mobilfärdiga mallar för kyrkor och ideella organisationer, specialiserade gratis och betalda widgetar, möjlighet att integrera en Sermon Player för att organisera möten / predikningar sändningssessioner osv.

Prova Wix gratis

WordPress – Gratis plattform för en kyrkans webbplats

WordPress - Gratis plattform för en kyrkans webbplats

WordPress – är världens mest populära CMS, som kan användas för att skapa bokstavligen alla typer av webbplatser. Om du behöver en kyrkans webbplats kommer du säkert att kunna starta den med plattformen, även om det krävs viss ansträngning, färdigheter och tid för att nå ett värdigt resultat. På grund av tillgängligheten av flera plugins och nischmallar kommer systemet att fungera bra för utvecklingen av ett sådant ideellt projekt.

WordPress är initialt känt för sitt breda urval av plugins. Systemet har några av de inbyggda alternativen, men de kanske inte räcker för att uppfylla dina individuella förväntningar och krav på webbdesign. Bland de mest använda integrerade plugins som finns tillgängliga online kommer följande att förbättra din kyrkas webbplatsprestanda: Simple Calendar, Layerslider, All On One Event Calendar, Sermon Manager, Give – Donation Plugin och Fundraising Platform och mer.

Förutom plugin-integration kan WordPress skryta med ett rikt sortiment av mallar som är speciellt skapade för kyrkans webbplatser. Precis som plugins kan dessa teman vara gratis och betalda och det är upp till dig att välja alternativet, som fungerar bäst för ditt eget projekt. Tänk dock på att för att arbeta med CMS och för att anpassa det valda temat kommer du inte att gå utan grundläggande (om inte ens avancerad) PHP / HTML / CSS-kunskap för att få en verkligt unik och one-of-a-kind webbplats design.

Hur skapar jag en WordPress Church-webbplats?

Att bygga en kyrkans webbplats med WordPress är lite mer utmanande, särskilt för nybörjare. Som nämnts ovan innebär CMS den grundläggande kunskapen om programmering samt viss webbdesignbakgrund. Det tar också tid att välja och anpassa den bästa mallen samt att välja och integrera korrekt plugins. Slutligen kan du inte publicera ett färdigt projekt förrän du väljer värd och domännamn för det. Låt oss se vad hela processen innebär i följande steg-för-steg-guide:

 1. Välj värd och domännamn – det faktum att WordPress inte levereras med integrerad hosting betyder att du måste välja det på egen hand. Bara utforska tillgängliga val och välj den värd som uppfyller de specifika behoven i ditt projekt.
 2. Ladda ner och installera den senaste WordPress-versionen – detta är vanligtvis en snabb process, men se till att ladda ner systemet från den officiella webbplatsen för att undvika eventuella bedrägerier;
 3. Välj tema – Som nämnts ovan har WordPress gratis och betalda mönster, som finns tillgängliga både i systemsamlingen och på webben. Om du inte lyckas hitta ett integrerat kyrkans webbplatstema hittar du det verkligen online, men kontrollera trovärdigheten för resursen du laddar ner den för att undvika användning av skadlig kodkoder. Annars kan säkerheten på hela webbplatsen vara i fara.
 4. Anpassa designen – Gå till WordPress-instrumentpanelen för att titta på den verktygssats som den erbjuder och använda de funktioner och alternativ som låter dig anpassa din kyrkas webbplatsdesign med maximal effektivitet. Genom att välja lämpliga verktyg kan du redigera den ursprungliga malllayouten, stil, bakgrund, färgpalett, teckensnitt etc. Du har dessutom en möjlighet att lägga till nya sidor och sektioner, webbplatsmeny, ställa in sidfält och andra sidor element som du vill ska visas på webbplatsen.
 5. Ladda upp innehåll – När du har skapat webbplatsdesign kan du börja ladda upp innehållselement. Ta dig tid att välja (eller skapa) webbplatslogotyp, välj och lägg till dina kyrkorelaterade bilder och videor, integrera mediefiler, lägga till sid- och sektititlar, rubriker och annat måste-ha element.
 6. Integrera kyrkans plugins – Nästa steg är att välja och integrera speciella kyrkliga plugins, som matchar din specifika webbplatstyp. Det finns många gratis och rutiga plugins som finns på webben, vilket kan öka din projektfunktion. Dessa plugins kan vara relaterade till kyrkokalendrar, predikningsplaner, video- och bildvisningsalternativ, bildpresentationer, livechatt tillgänglighet, donationsalternativ och många andra liknande funktioner.
 7. Gå och lev – Så fort du är klar med din webbdesign, funktionalitet och justering av kampanjinställningar bör du förhandsgranska hur ditt projekt ser ut (WordPress erbjuder det här alternativet). Du kommer också att kunna spara projektet i utkastläget för att anpassa det senare eller publicera det på en gång, om allt är ok. Nu kan du titta på resultatet och njuta av det!

Prova WordPress nu

Weebly – Den enklaste kyrkans webbplatsbyggare

Weebly - Den enklaste kyrkans webbplatsbyggare

Weebly – är en webbplatsbyggare som har utmärkt sig som en plattform som används för att skapa olika typer av fullständiga webbplatser (se verkliga Weebly-exempel). Tjänsten har nyligen fått e-handelsfokus, men den kan fortfarande användas för att effektivt starta och hantera andra typer av projekt, inklusive de för icke-kommersiella organisationer. Den har en rik funktionsuppsättning som du kan använda för att starta och hantera en kyrkans webbplats, oavsett din webbdesignförmåga.

Bortsett från e-handelsspecialiseringen, Weebly kommer med en kraftfull bloggmotor, som låter dig ansluta en blogg till din kyrkas webbplats och uppdatera den med brådskande information relaterad till din församling.

Tjänsten är också känd för sin webbhotell, vilket gör det möjligt att ladda upp videor med predikaner till och med kyrkesseminarier online från YouTube eller direkt från din dator. Detta gör att användare som av någon anledning har missat en predikan att titta på den från alla platser de befinner sig på.

Weebly erbjuder en ganska omfattande samling av mallar, där du kan hitta temat för din kyrkans webbplats. Du kan också använda avancerade designanpassningsalternativ och verktyg som systemet har på lager för att ge ditt projekt ett personligt utseende.

Andra höjdpunkter i systemet är kraftfulla Bildredigerare som låter dig ladda upp kyrkorelaterade foton, omfattande App Center som gör det möjligt att välja de bästa integrerbara eller betalda widgetar för din kyrkans webbplats (Nivo Slider widget, anpassad bildgalleri widget, enkel social delning ikoner widget, Q&En eller FAQ-widget, CSS-bilden för svävande effekter för bilden, bilddelningswidget, Live Chat-widget, widget för app-to-action, widget för call-out-box, SEO samt kommunikationswidgets etc..).

När du startar en kyrkans webbplats med Weebly kan du också använda sin Form Builder som låter dig skapa och anpassa kontaktformulär online, RSVP-listor, undersökningar etc..

Prova Weebly gratis

Nucleus – Modern Church Website Builder

Nucleus - Modern Church Website Builder

Nucleus – är allt-i-ett-kyrkans webbplatsbyggare, som omfattar myriader av nischspecifika funktioner och verktyg som behövs för att starta och hantera den här typen av webbplats. Detta är ett unikt nav för alla kyrkamedlemmar som ger tillgång till otaliga alternativ som en användare behöver för att framgångsrikt komma igång med webbplatsutvecklingsprocessen.

En bekväm dra och släpp redaktör av tjänsten skapas med behov och färdigheter hos nybörjare (pastorer och webbplatsmedlemmar) i åtanke. Det är verkligen enkelt och enkelt så att det används dagligen. Plattformen innebär inte kodningskunskap, vilket möjliggör problemfri och snabb webbutveckling.

Förutom den intuitiva dra-och-släpp-redigeraren kommer Nucleus med enkelklickmallar som kan anpassas i några enkla steg. Systemet har också integrerad Sermon Engine som låter användare skicka, organisera och visa onlinemeddelanden. Den inbyggda formgeneratorn är perfekt kombinerad med inlämningspanelen, vilket gör att webbplatsbyggaren sticker ut från mängden. Denna funktion låter systemanvändare bygga och integrera registreringsformulär online för att ytterligare skickas till ministeriets ledare via e-post.

Bland annat Nucleus höjdpunkter, det är meningsfullt att nämna tillgängligheten av meddelandeanmärkningar, bilduppladdningar, alternativ för att skapa knappar, video- och ljudspelare, kalender, blogg, Google-teckensnitt, schemakort, bildtransformator, anpassade domäner, enkel favicon-inställning, livechatsupport, kodinjektion och 30-minuters strategisessioner.

Prova Nucleus nu

OurChurch – Christian Church Webbplatsbyggare

OurChurch - Christian Church Webbplatsbyggare

OurChurch – är en ny kyrka webbbyggnadstjänst, som omfattar flera fördelar allt på ett ställe. Grundades 1996, plattformen tjänar ett och samma uppdrag – att göra det möjligt för varje kristen kyrka, ministerium, skola eller företag att starta och hantera överkomliga och enkla kristna webbplatser.

Plattformen erbjuder pålitlig webbdesign och hostingtjänster som tillåter lansering och lagring av färdiga kyrkorwebbplatser både för erfarna användare och icke-kodare. Sedan 2003 har de uppdaterat sin mallportföljsamling, som ger tillgång till flera nischspecifika kyrkor, ministerier, e-handel och andra typer av kristna webbplatser.

Vad som är viktigt är vår webbplatsbyggare av OurChurch WordPress-baserade för att förenkla ytterligare projektunderhåll och uppdatering. Med detta ändamål erbjuder systemutvecklarna ett rikt bibliotek med onlinevideohandledning samt pålitlig kundstöd som är engagerade i användarnas långsiktiga framgång.

Sökmotoroptimering är en annan funktion som OurChurch utmärker sig på. De har blivit den ledande leverantören av sökmarknadsföring för kristna organisationer. De har också utvecklat en separat tjänst för kyrklig marknadsföring för att hjälpa lokala samhällen att motstå nischkonkurrens och förenkla användarnas sökning. Således är OurChurch ett trevligt resmål för användare som letar efter omfattande möjligheter till webbdesign, marknadsföring, marknadsföring och reklam.

Prova vår kyrka nu

Sharefaith – Lätt att använda kyrkans webbplatsbyggare

Sharefaith - Lätt att använda kyrkans webbplatsbyggare

Sharefaith – är en kyrkofokuserad webbplatsbyggare som för närvarande ger över 8000 kyrkliga webbplatser över hela världen. Systemet skapades av teamet av användare, som också är medlemmar i den kristna kyrkan och därmed se deras stora uppdrag att hjälpa andra samhällen att sprida Guds ord genom sina webbplatser.

Webbplatsbyggaren kommer med en dra och släpp webbplatsredigeraren som eliminerar behovet av kodinlärning. Användare har också tillgång till samlingen av kyrkans webbplatsmallar som kan anpassas med avseende på din församlings behov. Konstruktionerna är dock ganska enkla, om inte ens föråldrade.

Systemet gör det möjligt att dela predikanerna genom integration av video- och ljudspelare. Förutom att titta på direktsändningar kan användare också ladda ner de predikningar de önskar direkt till sina stationära eller mobila enheter. Tjänsten levereras med inbyggd e-post + kalender alternativ som låter dig dela de viktigaste händelserna, nyheterna och kommande predikningsscheman med församlingen och till och med e-posta dem med den märkta e-postdomänen.

Förutom en uppsättning kyrkorelaterade funktioner lämnar Sharefaith-funktionaliteten dock mycket att önska. Systemet är för nischfokuserat och kan därför inte ge handlingsfrihet för att få en funktionsbelastad webbplats. Således kan det knappast betraktas som en värdig webbplatsbyggare för utveckling av kyrkliga projekt.

Prova Sharefaith nu

FaithLife-webbplatser – plattform för att skapa en kyrkans webbplats

FaithLife-webbplatser - plattform för att skapa en kyrkans webbplats

Troslivsplatser – är en annan webbplatsbyggare som uteslutande fokuserar på utveckling av kyrkans webbplatser som är lätta att hantera och underhålla för alla. Det stora uppdraget med sådana webbplatser är att engagera medlemmarna i samhället att delta aktivt i församlingens liv och eliminera krångel i samband med webbplatsutveckling.

Webbplatsbyggaren tillhandahåller tips och rekommendationer på de måste-ha-steg som en användare måste göra för att starta och slutföra ett projekt med lätthet. Dessa riktlinjer är dock inte riktigt nödvändiga på grund av systemets enkelhet och dess starka kyrkliga fokus.

FaithLife Sites eliminerar behovet av att kopiera och klistra in samma webbplatselement om och om igen. Istället får en användare en möjlighet att skriva nödvändig information (vare sig det är en kalenderhändelse, ett tillkännagivande, predikaninformation etc.) en gång och systemet förnyar den automatiskt i samma avsnitt, om det behövs.

FaithLife-webbplatser tillåter dela webbplatsredigeringsprocess med andra kyrkamedlemmar, volontärer eller medlemmar i samhället som är involverade i webbutvecklings- eller ledningsprocessen. Användare, som delar projektledningsrättigheter, kommer att få tillgång till designanpassningsverktyg och alternativ (justering av teckensnitt, menyer, sidor och färgscheman). De kommer också att kunna lägga till anpassade sidor för de nödvändiga ministerierna, missionärerna och andra användargrupper.

Men precis som Sharefaith fungerar FaithLife-webbplatser inte bra för skapandet av kyrkliga webbplatser. Detta beror på att webbplatsbyggaren inte är så funktionell och dess funktionsuppsättning är uteslutande fokuserad på de kyrkorelaterade aspekterna. Systemet saknar standardfunktioner som är ett måste för alla webbplatser. Det är definitivt vettigt att leta efter en mer flexibel och avancerad webbplatsbyggare för din kyrkas webbplats.

Pröva troslivssidor nu

Bluehost – bästa webbhotell för kyrkans webbplatser

Bluehost - bästa webbhotell för kyrkans webbplatser

Bluehost – är en av de mest populära värdleverantörerna och den bästa webbhotell för kyrkans webbplatser. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess omfattande funktionsuppsättning, flexibilitet, säkerhet, trovärdighet och kraftfulla prestanda. Bluehost rekommenderas officiellt av WordPress CMS som den mest pålitliga och prisvärda värdleverantören att lagra projekt skapade med det. Plattformen är ett bra val för värd för kyrkans webbplatser eftersom den erbjuder flera funktioner som bidrar till utvecklingen av denna webbplats typ.

Värdleverantören ger tillgång till de rika helt integrerad marknadsplats med massor av skript, applikationer, widgets och tillägg som kan förbättra prestandan på din kyrkas webbplats. Dessa inkluderar mångsidiga nischspecifika WordPress-teman, e-handel och bloggutvidgningar, projektfrämjande och marknadsföringsverktyg, fotogallerier som du kan använda för att välja bilder för din kyrkans webbplats osv..

Andra Bluehost-höjdpunkter inkluderar avancerad säkerhetsnivå och flexibilitet av plattformen. Värdleverantören levererar avancerade skräppost- och säkerhetsfunktioner som hjälper till att skydda din kyrkas webbplats från tredje parts åtkomst och förlust av konfidentiell information. Systemet garanterar också hotlink-skydd och tillåter användning av flera säkerhetsverktyg, inklusive Spam Expert, Spam Hammer och många fler.

Dessutom garanterar värdleverantören anmärkningsvärda förbättring av sidhastighetshastighet och drifttid av ditt projekt. Detta resulterar så småningom i att projektets totala resultat och trafiktillväxt förbättras.

Bluehost är en säker, pålitlig, funktionell och billig webbhotell. För närvarande kan du använda hela funktionsuppsättningen för plattformen till endast $ 2,95 per månad och få en lista med fördelar (vanliga WordPress-uppdateringar, obegränsad bandbredd, SSL-certifikatanslutning osv.) till denna kostnad.

Prova Bluehost nu

Skräddarsydda varumärken – Best Church Website Design Company

Skräddarsydda varumärken - Best Church Website Design Company

Tailor Brands – är det bästa kyrkliga webbplatsdesignföretaget, som inte bara hjälper dig att starta den här typen av projekt utan också bidrar till dess vidareutveckling och popularisering bland målgruppen. Systemet drivs av Artificial Intelligence, vilket gör det möjligt att lansera kvalitetswebbplatser med unik varumärkesidentitet, även om du inte är en webbdesignsexpert.

Ett av de första och de viktigaste stegen du kan utföra, medan du fortsätter till kyrkans webbplatsutvecklingsprocess är logotypdesign. Tailor Brands kommer med en integrerad kvalitet Logo Maker verktyg, som ger tillgång till flera logotypelement som finns tillgängliga i lager som du kan använda för att utveckla din kyrkans webbplatslogo (om du inte har den ännu). Skapandet är enkelt, snabbt och förståeligt för alla.

Tailor Brands erbjuder också en helt integrerad social förvaltningsplattform, som gör det möjligt att dela innehåll som är kopplat till din kyrkas webbplats i sociala nätverk för att göra din målgrupp medveten om allt som händer i ditt kyrkliga liv. Om du planerar att samla in donationer (vilket är ett viktigt uppdrag för alla kyrkor) kommer systemet att göra det möjligt för dig att skapa och integrera direktannonser med hjälp av dess funktionalitet Skräddarsy annonser plattform.

Systemet är inte gratis och du måste investera i marknadsföringen av din kyrkas webbplats om du fortfarande bestämmer dig för att föredra det. Tailor Brands positionerar sig dock mestadels som ett professionellt affärsutvecklings- och varumärkesföretag. Att använda den för att skapa kyrkans webbplats är inte den mest rimliga lösningen eftersom det finns många billigare och funktionella webbplatsbyggare som är lämpliga för detta ändamål.

Prova skräddarsydda märken nu

IM Creator – Webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator - Webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator – är en professionell webbplatsbyggare för ideella organisationer, som levererar en imponerande integrerad funktionsuppsättning som krävs för att starta en kyrkans webbplats utan att investera en dollar i den. Vad du får när du använder plattformen är bloggning, e-handel och marknadsföringsfunktioner, lyhörda teman, flera lagerbilder / videor som kommer att lägga till funktionalitet och visuellt tilltalande för ditt projekt. Tänk på att du inte behöver göra det ha någon kodningsförmåga för att starta en kyrkans webbplats med IM Creator.

Webbplatsbyggaren har en integrerad bloggmotor, vilket gör det möjligt att ansluta en blogg till din kyrkas webbplats. Detta möjliggör närmare kommunikation med kyrkans medlemmar, bättre interaktion med olika grupper av användare och övergripande utformning av din webbplats. Genom att ladda upp nya inlägg till dina bloggsektioner kommer du att hålla läsarna intresserade av kyrkorelaterade nyanser. Dessutom finns det en möjlighet att aktivera användarkommentarer för effektivare interaktion.

IM Creator har en rik samling av gratis bilder / mediefiler Du kan välja och integrera på din kyrkas webbplats för att få användarnas uppmärksamhet. Alternativet Sökfilter hjälper dig att effektivt sortera ut tillgängliga foton för att välja de som passar kyrkans nisch mest. På samma sätt finns det en möjlighet att bläddra i en uppsättning gratis responsiva mallar att välja den som fungerar bäst för ditt projekt. Ytterligare mallanpassning är ganska intuitiv och det finns också en möjlighet till kodinjektion som låter dig skapa enastående och helt personifierad kyrkans webbplatsdesign.

Prova IM Creator gratis

Vad är syftet med en kyrkans webbplats?

Kyrkans webbplatser utför flera uppdrag i taget. Deras viktigaste mål är att tjäna det huvudsakliga informationskälla för kyrkans församling. Detta är den mest pålitliga och bekväma destinationen för användare som vill hålla sig medvetna om kyrkans nyheter, meddelanden, evenemang, scheman och andra relaterade saker.

Ett annat uppdrag för kyrkans webbplats är att upprätta direktkommunikation mellan pastorerna och församlingen. Sådana projekt kommer vanligtvis med livechatter, forum, bloggar och andra element som gör det möjligt att hålla kontakten med människor som användare kommunicerar oftare.

En kyrkans webbplats är också platsen att göra donationer på ett bekvämt och enkelt sätt. Som en ideell organisation lämnar en kyrka rätten till varje medlem att donera vissa summor pengar för volontärarbete, kyrkutveckling eller andra syften.

Hur skapar jag en webbplats för min kyrka?

Så snart du bestämmer dig för att starta en kyrkans webbplats kommer du att möta de måste-ha steg för att komma igång enkelt. Låt oss lista de viktigaste punkterna du behöver tänka på, medan vi arbetar med ditt projekt nu.

 1. Välj systemet – Det första och det främsta du bör göra när du arbetar med din webbplatsutveckling är att välja rätt verktyg. Detta bör helst vara systemet som kommer att uppfylla dina webbdesignfärdigheter, mål, projektkrav och budget. Webbplatsbyggare är de mest lämpliga verktygen i detta avseende, men du kan också använda CMS för att utnyttja djupare flexibilitet.
 2. Välj domän och värd – De flesta webbplatsbyggare har integrerad värd och domännamn som ofta tillhandahålls som en bonus. Därför behöver du inte bry dig om denna nyans. När du arbetar med CMS kommer du dock att möta behovet av att välja tredjepartshotell och domän. Tänk på det när du gör ditt val.
 3. Välj en mall – Beroende på vilket system du kommer att få, kommer du att erbjudas en samling mallar att välja mellan för dina kyrkans webbplatser. Dessa kan vara antingen standardteman eller specialiserade kyrkliga mallar. Du kan också välja ett helt tomt tema för att anpassa det från grunden. När det gäller CMS erbjuder det både inbyggda mönster (valet kan vara ganska begränsat) och gratis / betalda mallar designade av tredjepartsutvecklare.
 4. Anpassa designen – Både webbplatsbyggare och CMS erbjuder en uppsättning designanpassningsverktyg som du kan använda för att skapa personlig webbdesign. Du kan redigera nästan alla element i den valda mallen, ladda upp ditt innehåll, lägga till mediefiler osv.
 5. Integrera Widgets / Plugins – Webbplatsbyggare ger tillgång till insamlingen av integrerade widgetar, av vilka de är speciellt utformade för kyrkans webbplatser. Detsamma handlar om CMS, som också är känd för sina omfattande plugin-integrationsalternativ.
 6. Anslut konton för sociala medier – Oavsett vilken plattform du väljer kommer du inte att gå utan att ansluta sociala mediekonton till den. Detta är ett måste om du tänker växa din församling och bara hålla kontakten med dess medlemmar.
 7. Optimera webbplatsen – Nästa steg är att optimera den färdiga webbplatsen för högre ranking av sökmotorer och bättre exponering online. De flesta moderna webbplatsbyggare och CMS är SEO-vänliga – ställ bara in de nödvändiga SEO-inställningarna som finns på en separat sida för att se till att ditt projekt kommer att rankas högt i sökmotorerna..
 8. Gå och lev – Det sista steget i webbbyggnadsprocessen är den slutliga publiceringen av webbplatsen. Det är meningsfullt att förhandsgranska projektet före publiceringen för att se till att det är helt klart. Gå sedan vidare för att publicera det och njut av resultatet!

Webbplatsdesign – vad ska det innebära?

Välj rätt webbbyggnadsverktyg är bara hälften av framgång. Bortsett från att vara informativt, bör ditt projekt ha en tilltalande design för att hålla användare engagerade i att surfa på det om och om igen. Detta är det främsta skälet till att inkludera de måste-ha designelement på din kyrkans webbplats. Låt oss få några av dessa element nu:

 • Foton och videor av predikningar – Dina besökare på webbplatsen kommer säkert att uppskatta en möjlighet att se bilder och videoklipp från predikningar (särskilt de som de har missat av någon anledning). Det är också önskvärt att inkludera en möjlighet att titta på liveöversättningen av alla predikningar;
 • Barnens departementssektion – Genom att lägga till ett avsnitt för barnens ministerium kan du locka barnens uppmärksamhet till de kyrkorelaterade frågorna. Föräldrar, som också ingår i din församling kommer att uppskatta det;
 • evenemangskalender – Skapande och integration av händelsekalendern kommer definitivt att ge mervärde till din kyrkas webbplats. Detta är ett av de måste måste ha element, som låter dina besökare hålla sig medvetna om alla schemalagda evenemang som kommer att hållas i en kyrka;
 • Online-donation – Inkorporering av funktionen online donation gör att människor kan ge ekonomiska bidrag till kyrkans utveckling eller frivilligverksamhet;
 • Live chat / forum – Om du vill hålla kontakten med församlingen är det en trevlig idé att integrera en livechatt eller ett forum på din kyrkas webbplats. Så här kommer du att kunna kommunicera med andra kyrkamedlemmar för att inte tappa förbindelsen med dem;
 • Sociala media – Du går inte utan att integrera resurser på sociala medier också – genom att använda och regelbundet uppdatera kyrkorelaterade sociala mediekonton växer du målgruppen. Detta kommer så småningom att hjälpa användare att komma i kontakt med dig, titta igenom dina senaste nyheter och händelser samt öka församlingen;
 • Google kartor – Det är verkligen önskvärt att inkludera en Google Maps-widget på din kyrkans webbplats – det här är det bästa sättet att dela din kyrkliga plats och hjälpa nya församlingsmedlemmar enkelt hitta den.

Slutsats

När det gäller att skapa en kyrkans webbplats är det den bästa lösningen att använda en webbplatsbyggare. Du måste dock välja mellan allt-i-ett och nischplattformar för att få önskat resultat. Valet beror på dina faktiska webbbyggnadsbehov och djupet för den anpassning av kyrkans webbplats du sikter till.

Från och med idag är Wix och WordPress de mest perspektiviga kyrkans webbplatsbyggnadslösningar. Dessa är de plattformar som redan har etablerat pålitlig webb-närvaro och därför inte kräver detaljerad presentation. Detta beror på att deras funktionsuppsättningar och prover av avslutade projekt talar för sig själva.

Som allt-i-ett-webbplatsbyggare fungerar Wix utmärkt för oerfarna användare, medan WordPress är en mer föredragen lösning för användare som vill få ut mesta möjliga av sin webbprocess för att äntligen få en fullständig kyrkans webbplats. För att göra rätt val, överväga dina webbdesignmål och besluta vilken lösning som kommer upp till dina färdigheter och behov mest av allt.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map