Bästa leverantörer av molnvärdtjänster

Bästa programvara för offline-webbplatsbyggare


Cloud hosting är ett bra alternativ för de som inte är angelägna om att bli bundna till en enda server. Systemet fungerar som en virtuell server med olika källor för att dra ut nödvändiga resurser för att lagra webbplatsen. Kärnfördelen med en molnlösning är att ditt projekt aldrig kommer att gå ner om servern går ner. Som regel har det ett servernätverk för att säkerställa felfri prestanda oavsett vad som händer.

Även om molnhotell är lite dyrare om man jämför med delade värdtjänster, det ger en bra balans mellan kraft och överkomliga priser. Användare kan välja mellan dussintals erbjudanden tillgängliga på webben. Väljer rätt kan se ut som en stor utmaning.

Vi testade ut 10 av de bästa leverantörerna av Cloud Hosting-tjänster:

 1. Bluehost – den bästa leverantören av molnhotell
 2. Hostpapa – America’s Cloud Hosting Provider # 1
 3. Hostinger – den billigaste molnvärdslösningen
 4. Liquid Web – Fullt hanterad webbhotell för företag
 5. HostGator – Fullt hanterat molnvärd
 6. 1&1 IONOS – Mest populära europeiska hoster
 7. GoDaddy – AWS-Powered Hosting
 8. iPage – Anpassningsbar molnbaserad VPS-värd
 9. A2Hosting – 20X snabbare Cloud Hosting
 10. InMotion – Noll-downtime hosting

De viktigaste faktorerna att beakta när du väljer en molnhotellleverantör inkluderar pris och funktioner som den levererar. Samtidigt bör användare överväga vissa baslinjeaspekter som inkluderar:

 • Bandbredd – mängden bandbredd definierar hur mycket information din webbplats kan leverera via serveranslutning och dess hastighet. Ju mer bandbredd du har, desto bättre kommer din webbplats att visa även när trafiken är extremt hög.
 • Bagge – slumpmässigt åtkomstminne är den digitala hjärnan i molnhotell. Om din webbplats behöver hantera flera processer samtidigt, ska du leta efter förbättrad RAM för att täcka flera gigabyte beroende på webbplatsens funktionalitet.
 • OS – Cloud hosting är beroende av sitt operativsystem. Det påverkar alla viktiga processer och hanterar virtuell serverinfrastruktur. Med andra ord, molnoperativsystem är det virtuella hjärtat som hanterar verkställande processer såväl som back-end programvara och hårdvara resurser.

Ovan nämnda är några grundläggande aspekter. Nu ska vi titta närmare på de bästa molnhotellerbjudanden och funktioner de ger.

Bluehost – The Best Cloud Hosting

Bluehost - The Best Cloud Hosting

Bluehost – är den bästa molnhotellösningen. Det kommer som en lättanvänd plattform med en mängd resurser för att leverera kraft och enastående prestanda till slutanvändaren. Kunderna kommer att dra nytta av säker och fullt hanterad värdmiljö utöver den bästa hastigheten och skalbarheten:

 • Prestanda – de senaste testerna avslöjade nästan perfekt drifttid som är upp till 99,99%. Samtidigt verkar plattformen vara en av de snabbaste på marknaden när det gäller sidbelastningshastighet. Medelhastigheten är 424ms.
 • Service med låg underhåll – systemet lagrar dataspeglar över olika enheter. Om en av dem faller ner i händelse av problem, kommer de andra att plocka upp slacket tills felet elimineras. Plattformen drar ut tillräckligt med resurser för att säkerställa stor hastighet och prestanda trots trafiken och möjliga störningar.
 • WordPress-referenser – även om vi talar om molnhotell kan vi helt enkelt inte missa det faktum att Bluehost är den bästa WP-orienterade webbhotell. Kunderna kan dra nytta av a enda klick på WP-installationen förutom automatiserade uppgraderingar, WP-teman, plugins, tillägg osv.
 • Enkel planförlängning – Bluehost gör det enkelt att växla mellan planer varje gång ditt projekt önskar fler möjligheter. Allt du behöver är att höja betalningen enligt en ny plan och börja använda den på en gång.

Bluehost Cloud Hosting Kostnad: De inkluderar Basic-, Plus-, Choice Plus- och Pro-planer med upp till 6 GB RAM-minne och flera SSD-lagringsalternativ som kostar $ 7,99, $ 10,99, $ 14,99 och $ 23,99 per månad. Du kan dra fördel av extra rabatter och spara ett par dollar om du betalar 24 eller 36 månader i förväg.

Prova Bluehost nu

Hostpapa – America’s Cloud Hosting Provider # 1

Hostpapa - # 1 America's Cloud Hosting Provider

HostPapa – är en av de bästa amerikanska baserade oberoende värdleverantörerna. Den levererar flera serverlösningar beroende på projektet du vill starta. Användare kan välja mellan delad och dedicerad värd utöver WP-optimerade paket samt separata serverfaciliteter för e-handelsbehov. Företaget använder molnbaserad teknik och har bra prestanda. De viktigaste funktionerna är följande:

 • Enkel användning – Plattformen är extremt enkel att använda. Du behöver inte vara expert. En enkel cPanel gör det enkelt att ta reda på hur systemet fungerar. Användare kan hantera alla instrument och tjänster från en enda instrumentbräda utan att behöva växla mellan olika skärmar.
 • Plattform för hel cykel – HostPapa är inte bara en webbhotell. Det är en plattform skapad för att låta dig bygga, starta och underhålla dina live-projekt. Systemet erbjuder specialmarkeringspaket som innehåller e-postinstrument för både affärsverktyg och webbplatsbyggnadsverktyg.
 • Anpassad webbplatsbyggare – bygga färdiga webbplatser med en intuitiv dra-och-släpp-webbplatsredigerare med fördesignade layouter och enkla anpassningsverktyg. Inga kodningsförmågor är nödvändiga.
 • Solid prestanda – HostPapa är ett bra alternativ när det gäller webbplatsens prestanda och stabilitet. Plattformen har utfört en driftstakt på 99,98% under de senaste 24 månaderna utöver 759ms sidhastighet.
 • Gratis funktioner – Varje användare får en gratis domän på 1 år. SSL-kryptering. Obegränsad bandbredd, migrering av webbplatser eller domänöverföring ingår också i priset.
 • Green Server Solutions – HostPapa är en 100% grön värdleverantör. Det betyder att plattformen använder förnybara energikällor som inkluderar sol- och vindkraft för att leverera värdanläggningar till slutanvändaren.
 • Servrar för e-handel – Om du behöver vara värd för din digitala butik kan du välja en separat webbhotellplan. Det är designat för butiker i olika storlekar. Du kan sälja obegränsade produkter medan HostPapa-teamet är redo att hjälpa till med butikskonfigurationerna.

HostPapa-molnhotellkostnad: det finns tre grundläggande planer som kan uppgraderas när det behövs. Användare kan initialt välja från en Starter ($ 3,95 / månad), Företag ($ 3,95 / månad) och Business Pro-plan ($ 12/95 / månad). Förnyelsepriserna är i allmänhet högre. Så se till att du kontrollerar priserna i förväg. Det finns också VPS-värd som kan kosta användare upp till $ 299,49 beroende på resurserna. Om du letar efter en e-handelslösning är priset mellan $ 19,99 och $ 139,99 per månad.

Se även: HostPapa-granskning.

Prova HostPapa nu

Hostinger – den billigaste molnvärdslösningen

Hostinger - den billigaste molnvärdslösningen

Hostinger – är en leverantör av kvalitetsserverlösningar med flera prisvärda planer för moln-värd att välja. Företaget har funnits över 15 år på marknaden. Det har ett gott rykte bland användare, flexibla värdpaket och verktyg för att optimera webbplatsens prestanda. Kärnfunktionerna är följande:

 • Ultimate Speed ​​and Control – Hostinger-specialister kommer att ta hand om serverhantering och konfiguration. Allt du behöver är att välja en plan och uppleva fördelarna med 3x högre hastighet. Dina besökare kommer säkert att uppskatta nästan omedelbar sidladdningstid. Du kan också hantera hanteringsprocessen via kontrollpanelen utan att vara en teknisk nörd.
 • Förlängningsmöjligheter – systemet reserverar mycket utrymme för tillväxt och förlängning. Du kan starta ett litet projekt med posten och sedan gå till en mer skalbar lösning med bara ett klick. Du kan alltid räkna med ett kraftfullare paket när ditt projekt blir större.
 • Mer hastighet med Cache Manager – Hostinger har en integrerad cacheteknik som ökar webbplatsens hastighet. Det kommer säkert att ha en positiv effekt på din webbplats SEO-rankningar, kundernas upplevelse och andra viktiga aspekter.
 • Aktivering med ett klick – molnvärd är mycket lätt att aktivera och aktivera. Processen kräver inte speciella färdigheter. Klicka bara på knappen och gå online.
 • Hantera dina resurser – även om Hostinger använder isolerade virtuella resurser, har användare fortfarande en total kontroll över alla instanser, gränser, etc. utöver den dedikerade IP.

Hostinger moln värd kostnad: plattformen levereras med 3 snabba molnhotellösningar. De inkluderar paketet Startup, Professional och Global. Alla tre planerna har obegränsad bandbredd och en dedikerad IP-adress. Startup-planen kostar $ 7,45 per månad med 40 GB utrymme och upp till 3 GB RAM. Den professionella planen kommer att kosta $ 14,95 per månad med 80 GB utrymme och upp till 6 GB RAM. Det globala planpriset börjar från 37,00 $ med 200 GB utrymme och upp till 16 GB RAM.

Se även:
Hostinger recension.
Hostinger vs Bluehost jämförelse.

Prova Hostinger nu

Liquid Web – Fullt hanterad webbhotell för företag

Liquid Web - Fullt hanterad webbhotell för företag

Liquid Web – är ett USA-baserat värdföretag med fyra datacenter i USA och Europa. Plattformen erbjuder robusta serverlösningar som finns i tre huvudalternativ. Användare kan välja mellan självhanterade, fullständigt hanterade och cPanel ingår värdpaket för att få ut mesta möjliga av de tillhandahållna resurserna. Systemet använder avancerad teknik för att ge maximal flexibilitet, antingen du bara tänker på att starta en start eller redan driva en väletablerad verksamhet.

De viktigaste funktionerna är följande:

 • Bra resultat – Liquid Web är ensam ägare till sina datacenter i olika delar av världen. Företaget lovar 100% drifttid tack vare sin avancerade infrastruktur med servicenivå (SLA) avtal, automatisk bildkomprimering, SSD-lagring och andra funktioner som garanterar bra prestanda.
 • Förbättrad säkerhet och hastighet – systemet använder uppdaterade instrument för att säkerställa förbättrad säkerhet och snabbhet. De inkluderar Cloudflare-integration, Akami CDN och lastbalanserare som garanterar stabil webbplatsdrift. Väsentliga säkerhetsmedel inkluderar DDoS-attackförebyggande och -detektering, FireWall-miljö, moln och säkerhetskopior utanför webbplatsen, etc..
 • Hosting för WP och WooCommerce – Liquid Web levererar kraftfulla resurser för att vara värd för dina WP-baserade webbplatser med 75% högre kapacitet på grund av minskad frågeformulär. e-handelsprojekt kommer att dra nytta av Jilt-integrationen – ett verktyg för att minska övergången till vagnen. Gratis lagring av butik, plugins för webbshop och teman ingår i paketet.
 • Enkel serverhantering – Plattformen är enkel att använda. Användare kan dra nytta av ett fullständigt hanterat molnbaserat webbhotell med en chans att lägga till ett extra lagringsblock eller ladda ner tillägg. Eller så kan de helt lita på ett problemfritt WP-optimerat paket. Oavsett vad du väljer ger cPanel full kontroll över tillgångarna och resurserna.

Kostnad för webbhotellmolnhotell: värdplaner kan delas upp i två grupper. Den första är för personer med enkla webbplatser eller butiker. Den innehåller tre stora planer: högpresterande VPS med root-åtkomst som kostar $ 15 per månad plus WP- och WooCommerce-planer som kostar $ 19 / månad vardera. Den andra gruppen är för väletablerade företag och växande nystartade företag. Här kan du välja dedikerade och VPS-paket, värdkluster för hantering av flera webbplatser, servrar med högre prestanda, hanterade WooCommerce-planer, etc..

Prova Liquid Web Now

HostGator – Fullt hanterat molnvärd

HostGator - Fullt hanterat molnvärd

HostGator – är en molnbaserad plattform som levererar en snabb och säker värdlösning till webbplatsägare. Den största fördelen är att du tar kontroll över värdfaciliteterna medan systemet använder molnbaserad teknik för att förhindra eventuella nedbrytningar eller nedgångar med flera servrar samtidigt. Det är lätt att använda och hantera förutom support dygnet runt. De viktigaste värdfunktionerna är följande:

 • Bra framträdande – de senaste testerna har visat A + -hastighet. Plattformen har servrar på olika platser inklusive USA, där den visar riktigt bra resultat enligt Bitcatcha-kontrollen.
 • Stor Uptime – HostGator har visat sig vara en av de bästa värdleverantörerna med hänsyn till drifttiden, som för närvarande är 100% tack vare sina implementerade molnbaserade serverlösningar.
 • Flexibla serverlösningar – systemet levererar värdlösningar för olika behov. Användare kan välja mellan WordPress-optimerad, VPS och dedikerad hosting.
 • Enkel användning – systemet har sin egen cPanel som skiljer sig från vanliga instrumentbrädor med tegel till murbruk med massor av inställningar som är svåra att räkna ut. Ett helt hanterbart system kommer med allmänna och extra verktyg på ett ställe vilket gör det enkelt för användare att finjustera värd såväl som att hålla ett öga på huvudmätningens prestanda.
 • Site Migration – systemet har sitt anpassade migrationsteam som hjälper till att överföra en redan befintlig webbplats från en värd till en annan. Tjänsten inkluderar också överföring av redan registrerade domännamn.
 • skalbarhet – HostGator är tillräckligt flexibel för att göra nödvändiga uppgraderingar. Användare kan ändra planen med ett klick för att välja paket med mer kapacitet och bättre tillgångar om trafiken ökar. Systemet säkerställer sömlös migrering mellan planer.
 • Säkerhetsfunktioner – plattformen hanterar systemuppdateringar automatiskt. Ingen manuell kontroll behövs. Hostingleverantören använder aktuell teknik för att upptäcka och eliminera möjliga digitala hot.

HostGator molnhotell kostar: De inkluderar Start-, Premium- och e-handelsplan som kostar $ 3,46 / månad, $ 5,39 / månad respektive $ 8,30 / månad. Alla planer inkluderar gratis domän och gratis SSL.

Se även: HostGator-granskning.

Prova HostGator nu

1&1 IONOS – Mest populära europeiska hoster

1 & 1 IONOS - Mest populära europeiska hoster

1&1 IONOS – är en webbhotellleverantör för molnhotellplattform som har framgångsrikt implementerat modellen för betalning som du använder. Den viktigaste funktionen här är att alla källor som används är dedikerade till en viss användare. Du kan fritt skala dem på begäran. Serverinställningen tar cirka 55 sekunder att konfigurera och starta. Bra prestanda kommer att säkerställa smidig drift av appen eller webbplatsen trots trafikbelastningen.

Nyckeln 1&1 IONOS-fördelar inkluderar:

 • Snabb installation – För att komma igång med lanseringen av en ny server behöver du mindre än en minut. Användare har en chans att konfigurera den och skapa sin egen redo att gå värdinfrastruktur med den nödvändiga kapaciteten.
 • 100% kompatibilitet – användare är fritt att välja programvara eller operativsystem. Gå till kontrollpanelen och hitta ytterligare serverapplikationer och mallar som ska startas med ett klick.
 • Enkel användning – plattformen har utformat en intuitiv kontrollpanel med alla verktyg du kan behöva för att skala dina servrar, lägga till nya, lansera ytterligare appar etc. Användare har full tillgång till värd-API, vilket gör det enkelt att integrera tredjepartsapplikationer.
 • Certifierade datacenter – 1&1 IONOS garanterar bra prestanda tack vare sina certifierade servrar som finns i olika delar av världen inklusive USA, Storbritannien och Europa. De uppfyller alla de högsta säkerhets- och prestandanormerna som fastställts med ISO 27001-certifiering.
 • Säkerhetsmedel – bortsett från extra 2FA-säkerhetslager och tvåfaktorautentisering, använder systemet avancerade SIEM- och IDS / IPS-teknologier för att skydda dina projekt och servrar från den minsta antydan till bedrägerier, DDoS-attacker eller andra cyberhot.

1&1 IONOS-webbhotell kostar: Som vi har sagt tidigare använder systemet betal-som-du-användning-modell. Det betyder att du betalar online för begagnade tillgångar. Riset beror på servertypen. Plattformen erbjuder serverpaket med standard och RAM. Var och en innehåller upp till nio olika alternativ med SSD- och GB-priser. Standardservern startar från $ 0,0069 / timme till $ 5 / månad. Det RAM-optimerade serverpriset varierar från $ 0,0250 per timme upp till $ 18 / månad.

Se även: 1&1 IONOS-granskning.

Försök 1&1 IONOS nu

GoDaddy – AWS-Powered Hosting

GoDaddy - AWS-Powered Hosting

GoDaddy – är ett webbhotell- och domänregistreringsföretag som levererar en uppsättning av sina anpassade serverlösningar. Även om plattformen har stängt av sitt eget servermoln, har den flyttat sin delade och WordPress-värd till AWS (Amazons värdleverantör) för att låta sina användare dra nytta av bra prestanda, säkerhet och andra funktioner som ingår i varje plan:

 • Bra framträdande – systemet garanterar 99,9% av drifttid utöver certifierade servrar som finns i USA och Europa.
 • Förbättrad kundsupport – Användare är fria att kontakta det USA-baserade supportteamet dygnet runt.
 • Säkerhetsmedel – GoDaddy använder speciella medel för att förhindra DDoS-attacker. Användare kan räkna med automatiserade säkerhetskopior och uppdateringar. Det har också ett separat säkerhetsteam som upptäcker och eliminerar alla slags misstänkta aktiviteter.
 • Sömlös planuppgradering – Varje gång ditt projekt kräver mer minne eller bandbredd är du fritt att planera din plan med ett klick. Användare kommer att befinna sig i en intuitiv och flexibel kontrollpanel med alla nödvändiga funktioner inklusive en enda klick-appintegration, domäninstallation, etc..

GoDaddy cloud hosting-kostnad: GoDaddy kan tyckas vara ganska dyrt med tanke på dess vaktpris för grundläggande WP och delade planer. Du kan börja använda dess värd för $ 5,99 per månad med bara några baslinjefunktioner som ingår i paketet. Å andra sidan, alla pannor har obegränsad bandbredd och gratis ett års domän. Den maximala serverlösningen med alla alternativ i ett kostar dig $ 19,99 per månad.

Prova GoDaddy nu

iPage – Anpassningsbar molnbaserad VPS-värd

iPage - Anpassningsbar molnbaserad VPS-värd

iPage – är ett prisvärt värdföretag som levererar sina molnbaserade VPS-serverlösningar. Plattformen lovar ökad kraft, ökad flexibilitet och enkla hanteringsverktyg. Tillsammans med hosting får du förinstallerade skript, gratis domän och hanterad kundsupport. Listan över kärnfunktioner är följande:

 • Hosting anpassning – användare kommer att få root-åtkomst för att anpassa sin webbhotellösning. Du kommer att kunna installera ytterligare applikationer samt välja vilken programvara du behöver.
 • Server Speed ​​Booster – systemet använder speglad SAN-lagring för att säkerställa hög hastighet och stabil värdprestanda utöver minnesallokering.
 • Skalbara servrar – När du inser att ditt projekt kräver fler tillgångar gör molnbaserad funktionalitet det enkelt att växla mellan paket som väljer en mer kraftfull plan.
 • Omfattande support – Användare har flera sätt att få support och professionell hjälp vid problem. Du kan använda Live Chat eller en internationell telefon för ett omedelbart svar.

Kostnad för webbhotell för iPage: iPage erbjuder tre stora molnbaserade VPS-planer som inkluderar Basic-, Business- och Optimum-paket. De kostar dig $ 19,99, $ 47,99 respektive $ 79,99 per månad. Varje plan har ett antal dedikerade IP-adresser, anpassad cPanel och en 1-års gratis domän.

Se även: iPage-granskning.

Prova iPage nu

A2Hosting – 20X snabbare Cloud Hosting

A2Hosting - 20X snabbare Cloud Hosting

A2Hosting – är en kraftfull leverantör av serverlösningar som använder snabba SSD: er blandade med SwiftServer-plattformen för att säkerställa 300% snabbare hastighet. Plattformen har sina Turbo-servrar för en snabbare sidhastighet utöver 99,9% av drifttid, bra support och prisvärda planer.

 • Snabba servrar – Systemet har framgångsrikt implementerat SwiftServer-plattformen som garanterar 20x högre sidhastighetshastighet. Användare kan eventuellt dra nytta av snabbare SSD: er utöver Turbo-servrar som garanterar stabil och snabb webbplatsdrift. Anpassningsbar serverlösning – A2Hosting låter dig utforma den värdmiljö du behöver istället för att fastna i en enda plan med tillgångar du inte ens behöver. Ta chansen att skapa ditt eget konto med kundfunktioner som gäller för ditt specifika projekt.
 • Avancerade kontrollverktyg – alla värdlösningar har kontrollverktyg för att starta om eller stänga din server när det behövs. Du kan också få den att laddas om nya OS eller appar ska installeras.
 • Pålitlighet – Användare kan också räkna med uppdaterade säkerhetsuppdateringar, 99,9% drifttid och flera datacenter över hela världen.

A2Hosting-molnhotell kostar: de tre stora planerna inkluderar LITE, SWIFT och TURBO. De kostar $ 7,99, $ 9,99 respektive $ 18,99 per månad. Varje plan kan enkelt anpassas. Här kan du välja den bandbredd du behöver såväl som antalet kärnor, diskutrymme och minne. När du har lagt till någon av tillgångarna ser du det slutliga priset innan. Användare kan aktivera eller inaktivera specialfunktioner samt välja en lämplig serverplats.

InMotion – Noll-downtime hosting

InMotion - Noll-downtime hosting

I rörelse – är en plattform som levererar sin molnbaserade VPS-värd för att möta både individuella och affärsbehov. Systemets serverlösning är huvudsakligen utformad för företag och har enkelt hanterad VPS-värd, intuitiv kontrollpanel med Webbhotellhanterare för att hålla alla tillgångar under kontroll. Plattformen påstår sig leverera förbättrad kraft och prestanda. Låt oss titta under huven:

 • Noll driftstopp – InMotions lovar bokstavligen ingen driftstopp, eftersom den använder redundanta hårdvarukluster för att säkerställa stabilitet.
 • Hanterade servrar – användare har full kontroll över systemuppdateringarna, senaste säkerhetsuppdateringar, applikationer osv.
 • Kompatibilitet – systemet fungerar bra med någon av webbteknologierna du använder. Det är kompatibelt med branschledande CMS inklusive WordPress, Django, Magento och andra.
 • Obegränsade funktioner – Var och en av InMotion-planerna låter dig vara värd för obegränsade webbplatser och domäner så att du kan vara värd för projekt såväl som för dina kunder..

InMotion-molnhotell kostar: det finns tre stora planer att välja mellan. De inkluderar VPS-1000HA-S som kostar $ 44.99 per månad, VPS-2000HA-S kostar $ 84.99 per månad och VPS-3000HA-S finns för $ 149.99. Alla planer inkluderar fullständigt licensierad anpassad cPanel, gratis SSL och SSD, etc..

Prova InMotion nu

Slutsats

Cloud hosting-lösningar kommer som ett mer flexibelt verktyg med tydlig prissättning. Du vet alltid vad du betalar för, eftersom du kan se hur mycket diskutrymme, RAM, bandbredd osv. Samtidigt använder molnhotellleverantörer aldrig nödvändiga resurser på en enda server. De är spridda mellan flera enheter för att säkerställa en felfri webbplatsverksamhet trots möjliga uppdelningar.

Flexibilitet är funktionen som gör molnhotellösningar så pålitliga och samtidigt kraftfulla. Även om startpriset kan likna några av de vanliga VPS-värdleverantörerna, kan användare dra nytta av utökade resurser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map