Bästa mobilvänliga webbplatsbyggare

Bästa mobilvänliga webbplatsbyggare


Mobiloptimering har blivit ett måste för varje webbplats som skapats med fokus på användaren. Det sätt som din webbplats visas på mobila enheter har direkt inverkan på det slutliga resultatet – effektiviteten av produktförsäljning och kunders lagringsgrader. Mobilklara webbplatser säkerställer förbättrad användarupplevelse, ökar den genomsnittliga tiden besökarna spenderar på sina webbplatser och ökar belastningen på webbplatsen.

Detta bidrar också till bättre SEO-optimering av projekt, vilket ger märkbar preferens framför nischkonkurrenter. Det här är de främsta orsakerna till varför webbplatsutvecklare obligatoriskt bör överväga att utforma en mobilversion av sina webbplatser, om de tänker rikta in sig mot större målgrupper och få mer vinst på lång sikt.

När det gäller utvecklingen av mobiloptimerade webbplatser är det avgörande för välj rätt verktyg för webbbyggnad som hjälper både nybörjare och experter på webbdesign att utföra uppgiften på egen hand. Det är här webbplatsbyggare kommer att vara praktiska. Dessa tjänster är speciellt skapade för att hjälpa användare att bygga avancerade projekt som kommer att visa bra på mobila enheter, oavsett skärmtyper, storlekar och upplösningar.

Vi testade ut fem av de bästa mobilvänliga webbplatsbyggarna:

 1. Wix – Den bästa prisbelönta webbplatsbyggaren
 2. Elementor / WordPress – Enkel att använda mobil webbplatsbyggare
 3. Weebly – Modern mobilvänlig webbplatsbyggare
 4. Mobirise – Mobilvänlig programvara för webbplatsbyggare
 5. Duda Mobile – Den bästa mobila webbplatsbyggaren

Webbplatsbyggare som ingår i listan är de bästa nischrepresentanterna som gör det möjligt att starta och hantera mobilvänliga webbplatser. De tillhandahåller flera funktioner och verktyg som krävs för att starta dessa projekt, men alla har vissa för- och nackdelar som gör att de sticker ut från mängden. Vilken tjänst fungerar bättre för ditt projekt? Läs vidare för att ta reda på det.

Wix – Den bästa prisbelönta webbplatsbyggaren

Wix - Den bästa prisbelönta webbplatsbyggaren

Wix – är den bästa mobilfärdiga webbplatsbyggaren. Alla projekt som startats med systemet är professionella, fullständiga och helt anpassningsbara, vilket gör det möjligt att surfa på dem på alla enheter utan något undantag alls. Webbplatsbyggaren är intuitiv och enkel för alla användare, oavsett vilken webbdesignkompetens och kodfärdigheter de har. Här är de viktigaste Wix-funktionerna som bidrar till bättre mobiloptimering av webbplatser som skapats med systemet:

 • Mobilredigerare – Webbplatsbyggaren levereras med den inbyggda mobilredigeraren som gör det möjligt att anpassa mobilwebbversioner med några klick utan att påverka skrivbordsprojektvyn. Användare kan välja drag-and-drop-verktyg som finns tillgängliga i instrumentpanelen för att snabbt optimera sin webbplats för surfplattor och mobiler. Det finns en möjlighet att ändra storlek på, flytta, dölja och visa olika objekt så att de passar din mobila webbplatslayout.
 • Wix Chat för mobil – Systemet erbjuder en användbar Wix Chat för mobilapp, som låter webbplatsägare svara på sina användares frågor från mobila enheter. Det är ett praktiskt alternativ för de användare som tillbringar större delen av sin tid utanför sina kontor och inte har tillgång till stationära datorer. Att ha en möjlighet att interagera med sina klienter på språng kan öka kundlojaliteten och nöjdhetsgraden.
 • Mobilklara mallar – Wix har en fantastisk samling mönster som är optimerade för mobilvisning och anpassning redan från början. Samlingen av Wix-mallar omfattar över 550 teman, som sorteras efter bransch och helt gratis för alla. Tänk på att systemet följer principen om “absolut positionering” och därför inte tillåter växling mellan mönster i mitten av anpassningsprocessen för webbplatsen.

Kosta: Wix är en av billigaste webbplatsbyggare eftersom det erbjuder flera planer för att passa olika nischer och användarkrav. Systemet har en helt gratis plan, som inte har några tidsgränser och låter användare testa hela funktionen för tjänsten.

Samtidigt har gratis Wix-prenumeration flera funktionsbegränsningar, som hindrar dig från att få ut mesta möjliga av din webbplatsprestanda. Dessa inkluderar en begränsad mängd disklagringsutrymme, annonsbanner, Wix-underdomän osv.

För att bli av med dessa undrar måste du uppgradera till en av de tillgängliga betalade planerna i två typer av prenumerationer – Standard och Business / e-handel. Den billigaste Standardplanen kostar dig $ 13 / mo, medan den billigaste Business-prenumerationen kostar $ 23 / mo. Webbplatsbyggaren erbjuder också regelbundna rabatter och specialerbjudanden för att öka kundlojaliteten.

Det finns också en chans att avbryta prenumerationen och få en full återbetalning av pengar inom 14 dagar efter registreringen, om det är något du inte är nöjd med. I det här fallet kommer allt skickat innehåll att bevaras, men din webbplats kommer att nedgraderas till gratisabonnemanget.

Prova Wix gratis

Elementor / WordPress – Enkel att använda mobil webbplatsbyggare

Elementor / WordPress - Enkel att använda mobil webbplatsbyggare

Elementor – är en enkel att använda mobil plugin för webbplatsbyggare som kan integreras i WordPress webbplatser för att göra dem lämpliga för ytterligare mobiloptimering och anpassning. Det tar inte mycket tid och ansträngning att integrera plugin eftersom processen är ganska förståelig även för nybörjare och tar bara några minuter. Plugininstallation innebär inte några HTML- eller CSS-färdigheter, vilket är en annan fördel för de flesta användare. Bland de funktioner som gör Elementor till en värdig mobilvänlig plugin är följande de första som nämner:

 • Perfekt WordPress-kompatibilitet – Elementor är ett WordPress-plugin, vilket innebär att det är helt kompatibelt med alla tillägg, design och plugins som Content Management System erbjuder för anpassning av webbplatser av hög kvalitet. Välj bara det tema du vill anpassa (antingen gratis eller betald) och gå vidare för att integrera Elementor för att få tillgång till dess flerspråkiga verktyg och andra avancerade funktioner.
 • Pop Up-designanpassningsverktyg – Plugin tillåter att använda hela uppsättningen av sina avancerade anpassningsverktyg, som avsiktligt är utformade för utveckling av olika typer av popupformer. Dessa inkluderar försäljningsbanners, fånga formulär, Hej-barer, meddelanden, e-postprenumerationsformulär och många fler.
 • Avancerade visuella redigeringsalternativ – Med Elementor kan du använda avancerade visuella redigeringsalternativ för smidig och enkel mobil webbplatsutveckling. Det är möjligt att hantera inline projektredigering genom att justera positionerna för block och sektioner på en sida. Oavsett redigeringar du gör kommer de att visas på skärmen i live-läget så att du kan se resultatet före publiceringen.

Kosta: Elementor är ett gratis WordPress-plugin som kan laddas ner och integreras utan några extra finansiella investeringar alls. Gratis Elementor-läge saknar emellertid flera funktioner som kan förbättra prestandan på din mobilwebbplats på lång sikt. För att få tillgång till hela uppsättningen funktioner som plugin-programmet erbjuder, är det ett måste att uppgradera till en av dess betalda planer. Kostnaden för betalda prenumerationer börjar med $ 5 / mo.

Prova Elementor gratis

Weebly – Modern mobilvänlig webbplatsbyggare

Weebly - Modern mobilvänlig webbplatsbyggare

Weebly – är en modern mobilvänlig webbplatsbyggare som utmärker sig på grund av dess starka e-handelsfokus, enkla och intuitiva strategier för webbdesign, prisvärda priser och många funktioner som gör det möjligt att starta professionella skrivbords- och mobila webbplatser, även om du är inte en webbdesign pro. Plattformen kommer med en dra-och-släpp-redigerare och den erbjuder också en kodinbäddningsfunktion för att få ett riktigt högt slutresultat. Titta på några av de mest anmärkningsvärda Weebly-höjdpunkterna nu:

 • Integrerade mobilklara design – Webbplatsbyggaren har en uppsättning mobiloptimerade mallar som du kan anpassa efter dina behov. Så här kan du skapa ett projekt som kommer att anpassas till alla mobila skärmar och upplösningar. Allt det inlämnade innehållet, designelementen och navigationsprocessen ordnas automatiskt för att matcha stationära och mobila enheter.
 • Mobil webbplats byggare – Weebly kommer med en mobilversion av hög kvalitet som låter dig snabbt bygga mobila webbplatser för Android och iOS. Det är en praktisk funktion för de användare som möter behovet av att hantera sina webbplatser när du är på språng och inte har regelbunden åtkomst till sina stationära datorer.
 • Dra och släpp mobilredigeraren – Plattformen gör processen för webbplatsredigering enklare och mer bekväm på grund av deras integrerade dra-och-släpp-visuella redigerare. Det hjälper dig att anpassa mobilvänliga webbplatser exakt genom att använda en fördel med att förhandsgranska den slutliga webbplatsversionen innan den publiceras.

Kosta: Weebly erbjuder måttlig prissättningspolicy som passar budgeten för alla användarkategorier. Det finns en gratis plan som sträcker sig över obegränsad tid. Det har emellertid flera begränsningar (begränsat disklagringsutrymme, annonser, ingen tillgång till e-handelsfunktioner, Weebly underdomän osv.), som inte låter dig använda hela funktionsuppsättningen för plattformen för att få maximal exponering. För att utnyttja hela utbudet av Weebly-fördelar måste du välja en av dess betalda planer. Den mest prisvärda planen kommer att kosta $ 4 / mo, vilket är ett riktigt bra erbjudande.

Prova Weebly gratis

Mobirise – Mobilvänlig programvara för webbplatsbyggare

Mobirise - Mobilvänlig programvara för webbplatsbyggare

Mobirise – är en mobilvänlig mjukvara för webbplatsbyggare som ursprungligen är avsedd för användare med liten eller ingen webbdesignupplevelse. Systemet har en dra-och-släpp-redigerare som låter dig skapa valfri webbplats, typ och layout. Som en nedladdningsbar offline-mjukvara, Mobirise kräver installation, som slutförs automatiskt och tar bara några minuter. Så snart programvaran är installerad kan du fortsätta till din webbplatsutveckling och anpassning. Plattformen gör det möjligt att starta stationära och mobila webbplatser ur den integrerade uppsättningen av färdiga innehållsblock. Här är listan över de viktigaste Mobirise-funktionerna som gör det till ett värdigt val för att bygga mobilvänliga projekt:

 • AMP Webbplatsbyggare – Integrerad AMP (Accelererade mobilsidor) webbplatsbyggare är en av plattformens distinkta höjdpunkter. Detta är öppen källkodsverktyg som används för att förbättra och påskynda hur din webbplats fungerar på olika mobila enheter. Verktyget ger smidig och snabb laddning och ytterligare arbete med ditt projekt, tilltalande visning av innehåll och effektiv SEO-optimering. Inga programmeringsfärdigheter behövs för att nå dessa mål, medan du arbetar med Mobirise.
 • Fördesignade innehållsblock – Till skillnad från många vanliga webbplatsbyggare erbjuder Mobirise inte typiska mallar men det gör det möjligt att välja och integrera flera färdiga innehållsblock, som också är mobiloptimerade för att passa din webbplats på bästa sätt. Du kan välja mellan över 150 demosidor och mer än 50 block för att utforma din egen webbplatslayout. Några av dessa inkluderar prislistor, dataformulär, kundutlåtanden, lightboxgallerier, reglage, videor / bilder, sidhuvud, sidfot, Google maps och mer.
 • High End Mobile Optimization – Baserat på Bootstrap 4-ramverket gör Mobirise alla dess design mobiloptimerade som standard. Det finns också en chans att förhandsgranska hur ditt projekt ser ut på stationära och mobila enheter för att göra nödvändiga ändringar innan den slutliga publiceringen.

Kosta: Mobirise är en gratis mjukvara, som inte erbjuder några prenumerationer eller testversioner alls. Webbplatsbyggaren har dock en samling betalda mönster ($ 49 för varje tema) och tillägg (deras kostnader varierar mellan $ 49 och $ 99). För att spara pengar är det möjligt att köpa en komplett Mobirise Kit, som kostar 149 $. Dessutom måste du betala för webbhotell och domännamn eftersom plattformen inte erbjuder någon integrerad värd från början. I detta avseende använder Bluehost kommer att vara den mest rimliga lösningen, vilket bara kostar dig $ 2,95 / mo.

Ladda ner Mobirise gratis

Duda Mobile – Den bästa mobila webbplatsbyggaren

Duda Mobile - Den bästa mobila webbplatsbyggaren

Duda – är en dra och släpp webbplatsbyggare, vilket gör det möjligt att skapa stationära och mobila webbplatser utan någon kodning inblandad. Plattformen har flera out-of-the-box designanpassningsfunktioner och verktyg som enkelt gör standardwebbplatser att anpassa sig till parametrarna för mobila enheter som de bläddrar i i det automatiserade läget. En sådan metod garanterar smidig och bekväm användarupplevelse. Bland funktionerna som bidrar till plattformens funktionalitet är det vettigt att anmäla följande:

 • Mobiloptimering – Duda gör det enkelt att starta och sedan hantera kvalitetswebbplatser optimerade för surfning på mobilen. Gå bara till instrumentets instrumentpanel, hitta de mobilinställningar som krävs och justera din webbplats för mobilvisning.
 • Flerspråkig support – Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa flerspråkiga mobilwebbplatser tillgängliga på 55 språk. Dessa webbplatser är SEO-optimerade och de är också lätta att hantera. Om du har programmeringsfärdigheter har du en chans att komma åt koden på varje webbplatssida för att individuellt göra mer avancerade språkinställningar där.
 • InSite Tool – Duda kommer med ett smart InSite-verktyg som gör det möjligt för webbplatsutvecklare att lansera webbplatser med personligt innehåll beroende på specifika publikrelaterade faktorer. Dessa inkluderar geolokalisering, tid på dagen, typ av enhet som används för att surfa på webbplatsen.
 • Mobilklara mallar – Webbplatsbyggaren erbjuder en imponerande samling mönster som är mobiloptimerade som standard. Du kan välja mellan över 100 mallar uppdelade i nischkategorier, som kan anpassas med avseende på dina projektspecialiseringar och personliga behov. Alternativ för mallomkopplare är också aktiverat här, vilket är en annan fördel med webbplatsbyggaren.

Kosta: Duda är inte en billig webbplatsbyggare, men dess planer utvecklas för att tillgodose olika användares behov. Systemet erbjuder en 30-dagars gratis provperiod som låter dig utforska dess funktionalitet i detaljer. Efter provperiodens slut måste du välja lämpliga betalda prenumerationer, vars kostnad börjar med $ 14 / mo. Det finns också ett separat prisdiagram för e-handelsprojekt, men kostnaden för planerna beror på antalet produkter du tänker erbjuda till salu.

Prova Duda Mobile gratis

Poängen

Att ha en mobilvänlig webbplats är ett måste för alla webbplatsägare, som har långvariga mål och verkligen avser att effektivt marknadsföra ett projekt. Webbplatser som är lättillgängliga både på stationära och mobila enheter hjälper i allmänhet att rikta in sig på fler användare, generera mer trafik och slutligen tjäna pengar.

Att använda en webbplatsbyggare utan integrerat mobilstöd är omöjligt om du vill uppnå alla ovanstående mål. Dessa system är speciellt skapade för alla användarkategorier för att de ska kunna starta olika typer av mobilfärdiga projekt. När det gäller mobilwebbplatsutveckling bör valet av den bästa plattformen baseras på de uppgifter du ställer in.

 • Wix är en allt-i-ett-webbplatsbyggare som perfekt fungerar för alla typer av projekt.
 • Elementor, i sin tur är ett värdigt alternativ för WordPress-användare, som hoppas kunna utforma en mobilwebbplats med ett CMS-plugin av hög kvalitet.
 • Weebly är en bra lösning för användare som förväntar sig att starta mobila webbplatser med djupa anpassningsalternativ.
 • Mobirise kommer att vara ett smart val för nybörjare som är villiga att skapa ett mobilklart projekt med offline-programvara.
 • Duda är det bästa valet för snabb mobil skapande av webbplatser.

Vilket system matchar dina personliga mobilwebbplatsutvecklingsbehov? Tänk bara på dina mål och gör det val som passar dem bäst.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map