Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare


Oavsett om du är en konstnär, en fotograf eller en kreativ som är villig att visa upp dina verk, kommer du inte att gå utan en portföljwebbplats. Frågan är: hur kan du få den, om du inte vill anställa en webbdesigner och investera i komplexa projekt? Det är här en webbplatsbyggare kommer att vara praktiskt för dig!

Webbplatsbyggare är de enklaste och mest praktiska verktygen du kan använda för att skapa en portföljwebbplats på bara några timmar. De har en mängd olika funktioner, funktioner och inbyggda verktyg som möjliggör snabb och bekväm anpassning av webbplatsen. Detta är deras största fördel jämfört med andra webbbyggnadstjänster.

Portföljer skapade med webbplatsbyggare ser inte bara professionellt ut utan de kännetecknas också av kraftfull funktionalitet. Dessutom är dessa system prisvärd och lätt att använda, vilket gör dem till ett smart val för icke-tekniker som inte har uppfattningen om webbplatsbyggnad. Så om du behöver en trevlig och tilltalande portfölj för att visa upp dina verk och locka uppmärksamhet av målgruppen hittar du knappast en bättre lösning än den här. Vilken webbplatsbyggare fungerar bäst för just detta ändamål? Låt oss diskutera det ytterligare.

Vi testade ut 10 av de bästa portföljwebbplatsbyggarna:

 1. Wix – den bästa kostnadsfria portföljwebbplatsbyggaren
 2. uKit – Simple Small Business Website Builder
 3. Skräddarsydda varumärken – bästa service för att beställa portföljwebbplats
 4. WordPress – plattform för egen värd
 5. Ucraft – Superlätt online portföljbyggare
 6. Bokmärke – Kanadensisk A.I.-driven webbplatsbyggare
 7. Squarespace – Enkel plattform för portföljwebbplatser
 8. Portfoliobox – Bästa portföljer för annonsmaterial
 9. Gator – Hosting med inbyggd Portfolio Builder
 10. Allyou – Webbplatsportfölj för webbportföljer

Således har vi kommit fram till den viktigaste punkten i diskussionen: recensioner av de bästa webbplatsbyggarna som låter din starta professionella portföljwebbplatser och erbjuder kraftfull integrerad funktionalitet du kan använda för att göra det. Låt oss komma igång direkt.

Wix – den bästa kostnadsfria portföljwebbplatsbyggaren

Wix - den bästa kostnadsfria portföljwebbplatsbyggaren

Wix – är den bästa kostnadsfria portföljwebbbyggaren, som har global popularitet och kommer med en kraftfull funktionsuppsättning som behövs för att fullfölja ett rikt spektrum av uppgifter. Portföljwebbplatser som har lanserats med plattformen ser inte bara fantastisk ut, utan de har också högpresterande prestanda och bidrar till trafikgenerering.

Tjänsten är intuitiv och kraftfull och fungerar bäst för modeller, konstnärer, fotografer och andra användare som vill presentera sina verk och affärsförmågor för samhället och uppmuntra potentiella kunder att utforska deras kreativa talang. De största fördelarna med tjänsten är följande:

 • Imponerande portföljmallbibliotek. Wix erbjuder en av de mest omfattande samlingarna av designade mallar, som inkluderar ett portföljavsnitt med dussintals mobilfärdiga teman för grafiska formgivare, fotografer, CV, illustratörer, företagskonsulter, konstnärer, journalister, musiker, konstledare, inredningsarkitekter , skådespelare, stylister, modeller och vad inte.
 • blogga. Webbplatsbyggaren tillåter att lägga till en blogg till din portföljwebbplats, vilket gör att du kan hålla kontakten med kunder, dela dina idéer, nyheter, evenemang och arbetsuppdateringar.
 • Bildspel och gallerier. Med Wix kan du ladda upp dina foton och videor till gallerier och skapa bildspel för att locka användarnas uppmärksamhet från första början.
 • HD Video Hosting. Med Wix kan du visa upp din talang genom att integrera dina Vimeo- och YouTube-videor (om någon) i den nyskapade portföljen för att berätta din historia och dela nyheter eller kommande evenemang på det unika, roliga och extraordinära sättet.
 • Användarinteraktionsverktyg. Webbplatsbyggaren tillåter bläddring och användning av en uppsättning verktyg för kundinteraktion som bidrar till användarnas engagemang, tillfredsställelse och lagringsgraden. Verktygen finns tillgängliga i Wix App Market och du kan välja de som perfekt uppfyller dina portföljkrav och webbdesignbehov. Några av de populäraste klientinteraktionswidgets och tillägg som du kan använda inkluderar händelsekalender, schemaläggningsprogram, Google händelsekalender, senaste nyheter, Wixchatt, 123 formulärbyggare, wixformulär, kontakthantering + CRM, återuppringning, boka möten online, Live Chat och mer.
 • Kundbedömningar. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att aktivera användarens utvärderingsfunktion som gör att dina kunder kan lämna sina recensioner om ditt arbete, deras intryck och nöjdhetsgrad. Detta är ett av de bästa sätten att låta potentiella kunder ta reda på mer om din professionalismnivå och olika tjänster du kan erbjuda. Några av de mest funktionella widgets och tillägg du kan stöta på i Wix App Market och integrera i din portföljwebbplats omfattar sociala vittnesmål, röstkommentarer +, kundrecensioner, testimonial Builder, MyReviews, comments, Yelp, comments + och invisa recensioner om att nämna några.
 • e-handelsmotor. Wix levereras med en kraftfull e-handelsmotor som låter dig ge din portfölj webb-butik funktionalitet. Detta är en praktisk funktion om du inte bara tänker visa upp dina konstverk eller andra portföljföremål, utan också att sälja dem direkt på webbplatsen. Olika e-handelsalternativ hjälper dig att starta och framgångsrikt driva en webbutik som passar dina behov och önskemål.
 • SEO Wiz. Ju fler användare besöker din portfölj och får reda på dina resultat, desto större är chansen att nå målgruppen och fullfölja dina webbdesignmål. För att öka chansen för bättre användarattraktion erbjuder webbplatsbyggaren en möjlighet att använda sitt avancerade SEO Wiz-verktyg. Det hjälper till att öka effektiviteten i din portföljkampanj och det gör det också möjligt att spåra webbplatsstatistik för att se till att dina projekt ligger högt i sökmotorerna..

Wix är en allt-i-ett-drag-and-drop-webbplatsbyggare som du effektivt kan använda för att starta en portföljwebbplats. Med ett imponerande nischmallgalleri, utsökta mönster, överflöd av specialiserade appar och widgets, kraftfulla anpassningsverktyg, integrerad Wix ADI-funktion och andra funktioner, har Wix verkligen något speciellt för att låta dig presentera dina verk till fördel.

Gratis plan / rättegång: Ja.

Kosta: från $ 13 / mo.

Prova Wix gratis

uKit – Simple Small Business Website Builder

uKit - Enkel webbplats för byggare av små företag

uKit – är en enkel, bekväm och prisvärd webbplats för små företag som fungerar bra för utveckling och ytterligare marknadsföring av portföljprojekt. Plattformen har ett användarvänligt gränssnitt som tillhandahåller den nödvändiga verktygssatsen för att starta och hantera professionella, visuellt tilltalande och mycket funktionella portföljer med integrerad webbhotell.

uKit är ett bra val för kreativa, konstnärer och människor från olika yrken, som har önskan att presentera sina färdigheter och talanger i form av en kvalitetsportfölj. Titta på några av dess höjdpunkter:

 • Val av portföljmall. uKit erbjuder ett trevligt galleri med fördesignade portföljmallar, som är känsliga som standard och 100% anpassningsbara för att göra ditt projekt sticker ut från mängden (du kan byta teman under webbdesignprocessen).
 • Främjande av sociala medier. Integration med konton på sociala medier gör det möjligt att publicera dina inlägg och portföljuppdateringar för att dela med dina kunder och abonnenter på Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala konton.
 • Bloggalternativ. Genom att lägga till en blogg i din portfölj kan du skriva inlägg, senaste händelser och uppdateringar, nya portföljobjekt för att hålla dina kunder medvetna om allt som händer i din karriär.
 • Tillfälliga rättigheter för webbplatshantering. Om du planerar att arbeta med din portföljwebbplatsutveckling i samarbete med en medpartner, till exempel, kan du dela åtkomsträttigheterna med alla som kommer att uppdatera portföljen tillsammans med dig.
 • Alternativ för användarinteraktion. Med uKit har du tillgång till kraftfulla användarinteraktionsalternativ som bidrar till bättre webbplatsprestanda och högre kundgenereringsfrekvens. Bland verktygen du kan integrera på din portföljwebbplats är det vettigt att nämna livechatt och återuppringningswidget som låter dig få kontakt med dina kunder när det behövs.
 • Widget-val. Webbplatsbyggaren ger åtkomst till sin integrerade widgetsamling, vilket särskilt kan bidra till din portföljs webbplatsprestanda. Användare kan välja sådana widgetar som Timer, sociala nätverksknappar, tidslinje, användarkommentarer, servicekalkylator osv.
 • SSL-certifiering. Om du planerar att använda en portföljwebbplats för att sälja dina verk, är anslutning av SSL-certifikatet definitivt ett trevligt alternativ. Det garanterar maximal säkerhet på webbplatsen och konfidentialitet för användarbetalning / personlig information samt skydd mot bedrägerier.

uKit är en pålitlig och professionell webbplatsbyggare, som förtjänar att betraktas som en av de bästa tjänsterna för att lansera kvalitetsportföljwebbplatser från början. På grund av drag-and-drop-funktionen i tjänsten, användarvänlighet, bekvämlighet och intuitiv instrumentbräda är systemet ett utmärkt val även för personer utan kodningskompetens och expertis för webbdesign alls..

Gratis plan / rättegång: 14-dagars gratis provperiod.

Kosta: från $ 4 / mo.

Prova uKit gratis

Skräddarsydda varumärken – bästa service för att beställa portföljwebbplats

Skräddarsydda varumärken - bästa service för att beställa portföljwebbplats

Tailor Brands – är den bästa tjänsten för att beställa en professionell portföljwebbplats. Plattformen har från början varit inriktad på att hjälpa företagare att effektivisera sina företag genom att förbättra varumärkesprocesserna. Således ger systemet tillgång till flera integrerade funktioner och lösningar för förbättring av varumärken som så småningom kan göra att din portföljwebbplats sticker ut från mängden.

Tailor Brands är den AI-driven plattform som också möjliggör avancerad logotypdesign. Detta ger ditt projekt professionell touch och unik varumärkesidentitet. Titta på de mest anmärkningsvärda funktionerna i systemet nu:

 • Logo Maker. Detta är en av de mest imponerande funktionerna på plattformen, som gör det möjligt att skapa och publicera webbplatslogotyp för att avslöja din varumärkesidentitet till fördelen. Systemet har en uppsättning logotypdesignverktyg och element som förenklar utvecklingsprocessen och låter dig välja önskad logotypdesign, typ, typsnitt och andra designelement. Efter att ha valt valet kommer systemet att använda sin automatiserade AI-algoritm för att skapa en enstaka logotypdesign som kommer att bidra till ditt portföljs webbplatsens rykte och igenkännbarhet.
 • Branding Toolset. Tillsammans med skapande av logotypfunktioner ger plattformen tillgång till den kraftfulla varumärkesverktygssätt som annonserar ditt affärs rykte. De verktyg som systemet erbjuder som standard kan automatiskt anpassas. Detta innebär att du kan använda dina visitkort- och EPS-filidéer för att köra webbplatsdesign som perfekt matchar din affärsspecifikation.
 • Skräddarsy annonser. Systemet levereras med den integrerade och helautomatiserade Tailor Ads-plattformen, vilket gör det möjligt att designa omedelbara annonser för att passa dina affärsbehov. Dessa annonsrelaterade alternativ finns i flera varianter och det är upp till dig att välja de som perfekt matchar dina affärsbehov.
 • Funktioner för social hantering. Med Tailor Brands kan du dela ditt webbplatsassocierade innehåll och posta artiklar över sociala nätverk för att göra användare medvetna om nyheter om nyheter, evenemang och annan relaterad information.

Tailor Brands är en modern modern plattform som hjälper till att skapa unik logotypdesign och affärsmärke som gör att din portfölj sticker ut från mängden. Systemet omfattar allt-i-ett-funktionsuppsättningen som behövs för att nå de mål du sätter upp. Det erbjuder en avancerad Logo Maker, märkesverktyg, marknadsförings- och webbplatsutvecklingslösningar som har integrerad e-handelsfunktion.

Gratis plan / rättegång: Nej.

Kosta: från $ 9,99 / mo.

Prova skräddarsydda märken nu

WordPress – Själv värd plattform för portfölj

WordPress - Själv värd plattform för portfölj

WordPress – är en professionell och världs populär plattform för självhosting för att skapa portföljer. Content Management System skiljer sig från mängden på grund av dess kraftfulla integrationsalternativ, tillgänglighet av avancerade design och helt anpassningsbara mönster, nischplugins och avancerade anpassningsverktyg.

Det faktum att WordPress är CMS innebär medvetenhet om de viktigaste grunderna för kodning. Detta betyder dock inte att plattformen är för komplicerad för vanliga användare. Istället kan även nybörjare utforska och behärska det för att kunna utveckla avancerade projekt. Nedan listas de viktigaste fördelarna med tjänsten:

 • Plugin och widgetintegration. Det finns hundratals externa plugins och widgets som du kan välja och integrera i din portfölj för att ge det fantastiska utseende och avancerad funktionalitet. Några av de bästa portfolio-plugins som du kan välja mellan inkluderar Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Projects by WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio etc. Det finns också speciella pluginprogram för kundengagemang samt marknadsförings- och supportförlängningar som är gratis och betalade.
 • Portföljmallar – CMS har en samling inbyggda teman, men det finns också flera portföljmallar som är speciellt designade för WordPress av tredje parts utvecklare. Dessa mallar är gratis och betalade – de senare är säkrare och pålitliga.
 • Gutenberg Editor – Den senaste WordPress 5.0-versionen levereras med Gutenberg Editor som särskilt förenklar processen för att skapa webbplats, vilket gör den något liknande den vanliga webbplatsbyggaren. Välj och anpassa önskade innehållsblock för att få önskat resultat.
 • e-handel – WordPress gör det möjligt att sälja dina verk direkt på webbplatsen genom att integrera specialiserade nischplugins som WooCommerce. Du kan hålla reda på dina kunders beteende, intressen och till och med kommunicera med dem på webbplatsen för att kunna erbjuda dem dina bästa verk.

WordPress är ett populärt CMS, vars funktioner är mer än tillräckligt för att starta och hantera en tilltalande portföljwebbplats. Systemet är värt uppmärksamheten för användare som förväntar sig att starta projekt som ser professionella ut och som är lätta att uppdatera samtidigt. WordPress kan skryta med plugin-integrationsmöjligheter, rikt mallval och rimlig prissättningspolicy som passar alla budgetar.

När det gäller valet av värd rekommenderar WordPress Bluehost som har flera fördelar (tillägg, appar och skript, starka upptidstider, rik marknadsplats med hundratals plugins, snabb sidhastighet, säkerhet, omfattande innehållsmarknadsföring och SEO-alternativ, flera applikationer, e-handelsfokus etc..). Den billigaste Bluehost-planen kostar bara 2,95 dollar / mån – det är definitivt en värdig lösning.

Gratis plan / rättegång: Ja.

Kosta: 2,95 / mo för värd (i fallet med Bluehost) plus kostnaden för integration av plugin / mall.

Prova WordPress nu

Ucraft – Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft - Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft – är den superlätta portföljbyggaren online, som är värt att uppmärksamma nybörjare och proffs för webbdesign. Molnwebbplatsbyggaren har ett stort utbud av funktioner, designanpassningsverktyg och lösningar som krävs för att starta och hantera professionella portföljer.

Systemet fungerar utmärkt för artister och kreativa, som har för avsikt att designa fantastiska projekt för att visa upp sin talang och mästerverk. Portföljwebbplatser skapade med systemet hjälper till att reflektera din personlighet och uttrycka kreativ frihet, oavsett webbplatsens kompetens och kunskaper. Här är en snabb översikt över systemets höjdpunkter:

 • Portföljmallar – Ucraft mallkollektion består av kvalitetsdesign som kan täcka ett brett spektrum av användares behov och är helt anpassningsbara så att du kan välja och använda någon av dem för din konstiga portföljwebbplats. De bästa portföljmallarna är tillgängliga i kategorin Art i katalogen, men du kan välja vilket som helst av de tillgängliga teman för att skapa din egen one-of-a-kind design från början.
 • e-handelsmotor – Systemet levereras med den integrerade e-handelsmotorn som gör det möjligt att sälja dina kreativa verk om du har en sådan avsikt.
 • Integrable appar – Ucraft har ett rikt urval av applikationer som kan bidra till din portföljdesign och prestanda. Några av de bästa apparna som fungerar bra för alla portföljer inkluderar Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent och mer.
 • Mobil-Vänlighet – Ucraft-mallar har enastående UX-design, som gör dem mobilvänliga så att användare kan se ytterligare på din portfölj både på stationära och mobila enheter..
 • Support för livechatt – Om du av misstag stöter på problem när du arbetar med ditt projekt kommer Ucraft-kundtjänstteam att ge dig 24-timmars livechatsupport.
 • Logo Maker – Verktyget låter dig skapa eller ladda upp och sedan anpassa din egen logotyp som hjälper till att popularisera ditt varumärke på webben, vilket gör att det sticker ut från mängden.
 • Designerverktyg – Webbplatsbyggaren är känd för sina avancerade Designerverktyg som kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din portföljdesign. Dessa inkluderar typografi, UI-kit och formbyggare samt layout.
 • Gratis landningssida skapare. Ucraft avslöjar en möjlighet att använda sig av den kostnadsfria landningssidan som låter dig designa och hantera professionella målsidor utan att betala för det. Verktyget låter dig effektivt visa upp dina konstverk – de du bara vill visa och de du tänker erbjuda till salu. Systemet låter dig välja och anpassa flera målsidor för målsidor baserat på dina portföljs webbutvecklingsbehov.

Ucraft är en ny generations webbplatsbyggare som ser sitt uppdrag i förenklingen av webbdesignprocessen. Emellertid kompromissar inte användarens användarvänlighet och bekvämligheten med det kvalitetsresultat som användarna utnyttjar på lång sikt. Webbplatsbyggaren skapas med stor tonvikt på användarupplevelse och design. Dra bara och släpp element och innehållsblock för att skapa en fantastisk portfölj som du är stolt över!

Gratis plan / rättegång: Ja.

Kosta: från $ 10 / mo.

Prova Ucraft gratis

Bokmärke – Kanadensiska A.I. – Powered Website Builder

Bokmärke - Kanadensiska A.I. - Powered Website Builder

Bokmärke – är den kanadensibaserade AI-drivna webbplatsbyggaren, som avslöjar flera fördelar och verktyg för användare som är villiga att driva professionella portföljwebbplatser. Systemet innehar en av de ledande positionerna i listan över moderna byggare av DIY-webbplatser. Det är funktionsrikt och erbjuder kreativ frihet och flera designanpassningsverktyg för användare som är involverade i portföljwebbplatsutveckling.

Att arbeta med bokmärke är enkelt, snabbt, bekvämt och trevligt för alla eftersom systemet inte kräver någon kodningskunskap eller webbdesignfärdigheter alls. Nedan listas de viktigaste bokmärksfunktionerna:

 • AIDA-assistent. Artificiell intelligensdesignassistent (AIDA) är en riktig höjdpunkt för webbplatsbyggaren, som kan skapa en fantastisk portföljwebbplats i det automatiserade läget för dig. Svara bara på frågorna som AIDA genererar för att ta reda på mer om ditt projekt och titta på hur din webbplats skapas!
 • Gratis mallar. Bokmärkesmallsamlingen är ganska rik och du hittar säkert ett lämpligt tema för din portföljwebbplats här. Designerna är lyhörda och gratis och du kan ge dem önskad överklagande.
 • Stöd för flera språk. Systemet har stöd för mer än 50 språk, vilket gör att du kan skapa olika versioner av din portföljwebbplats för att göra det förståeligt för utländska kunder.
 • Mobilappar. Webbplatsbyggaren omfattar många mobilapplikationer som gör det möjligt för dig att effektivt och snabbt uppdatera din portfölj även när du är på språng.
 • e-handel. Om du vill sälja dina kreativa verk online, kan du göra det genom att använda dess eCommerce-lösning. Det låter dig få full kontroll över ditt projekt såväl som de produkter du vill erbjuda potentiella kunder.
 • Bildredigering. Systemet levereras med ett paket gratis stockbilder och videor som du kan välja och integrera på din portföljwebbplats. Med Bookmark Photo Editor kan du beskära, ändra storlek, redigera de valda fotona samt ändra och tillämpa visuella effekter på dem.
 • Videobakgrunder. Systemet gör det möjligt att integrera videobakgrunder för att förbättra din portföljdesign och hålla användarna engagerade i ytterligare webbsökning från de allra första ögonblicken.

Bokmärke är en avancerad byggmästare för molnwebbplatser, som drivs av tekniken Artificial Intelligence. AIDA-verktyget gör skapandet av webbplatser enkelt, enkelt och underhållande, vilket ger ett oöverträffat resultat.

Gratis plan / rättegång: Ja.

Kosta: från $ 11.99 / mo.

Prova bokmärken gratis

Squarespace – Enkel plattform för portföljwebbplatser

Squarespace - Enkel plattform för portföljwebbplatser

Squarespace – är en lättanvänd plattform för att starta och hantera portföljwebbplatser. Systemet gör det möjligt att presentera ett brett utbud av kreativa tjänster och konstverk i det mest gynnsamma ljuset, med ett brett urval av integrerade verktyg och funktioner. Några av de mest anmärkningsvärda och praktiska fördelarna med webbplatsbyggaren är följande:

 • Val av portföljsidor. Squarespace Style Editor gör det möjligt att välja mellan flera sidtyper som ska inkluderas i din portfölj, nämligen omslagssidor, produktsidor, gallerier, bloggsidor, evenemangssidor etc..
 • Nischwidgets och tillägg. Du kan välja och integrera specifika tillägg och widgets för att öka din portföljprestanda, inklusive dem för foto- och bildgallerier, knappar för sociala medier, integrerade verktyg för insamling av statistik, Kontaktformulärsbyggare etc..
 • Professionella portföljteman. Webbplatsbyggaren har ett separat avsnitt av professionella portföljmallar som är 100% anpassningsbara och lyhörda.
 • Cover Page Builder. Systemet låter dig skapa en tilltalande omslagssida, välja lämpliga block, färger, mediefiler, bilder, inlägg och annat innehåll (Sammantaget finns det 29 webbplatslayouter här).
 • e-handelsplattform. Squarespace har en av de mest kraftfulla och funktionsbelastade eCommerce-plattformarna som gör det möjligt att starta och hantera kvalitetsportföljer med ett starkt eCommerce-fokus. Det här är en bra idé om du planerar att sälja dina mästerverk eller erbjuda professionella tjänster direkt på webbplatsen.
 • Professionell design fönster design. Webbplatsbyggaren har inte bara avancerad integrerad e-handelsfunktion, utan gör det också möjligt att skapa tilltalande showfönster för att presentera din kreativitet till fördel och för att driva användarnas uppmärksamhet och därmed generera vinst. Det är här du kan lägga till och uppdatera produkter, tilldela deras parametrar, produktvariationer (SKU), skapa bildgallerier, ladda upp videor, ställa in leverans- och betalningsalternativ, integrera lojalitetsprogram och specialerbjudanden osv.
 • Sociala integrationer. Squarespace tillåter att lägga till och uppdatera din portföljrelaterad information i sociala nätverk (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) för att låta dina prenumeranter ta reda på senaste nyheter, uppdateringar, kreativa planer och kommande evenemang.

Squarespace är ett trevligt webbbyggande alternativ till Wix och uKit, men det är också svårare att utforska. Webbplatsbyggaren täcker ett rikt spektrum av portfölj webbbyggnadsbehov och erbjuder ett trevligt urval av funktioner för att ge ditt projekt tilltalande design och anständig funktionalitet.

Gratis plan / rättegång: 14-dagars gratis provperiod.

Kosta: från $ 12 / mo.

Prova Squarespace gratis

Portfoliobox – Bästa portföljer för annonsmaterial

Portfoliobox - Bästa portföljer för annonsmaterial

Portfoliobox – är en av de bästa och mest fullständiga plattformarna, som skapades med portföljutvecklingsändamål i åtanke. Detta är webbportören för webbportfölj för annonsmaterial som har en idé att starta ett funktionellt projekt med en rik integrerad funktionsuppsättning. Portfoliobox är ett bra val för konstnärer, fotografer, designers, arkitekter, modeller, musiker, hår- och sminkstylister etc..

Systemet tillåter effektivt att hantera bildgallerier, lägga till bloggar, tillämpa e-handel och marknadsföringsverktyg för att säkerställa bästa användarupplevelse. De mest utmärkta funktionerna hos webbplatsbyggaren är följande:

 • Enkel kontroll – Det är du som är ansvarig för webbdesignprocessen och som kan skapa / redigera vilken innehållstyp som helst utan att använda någon kodningskompetens.
 • Hosting och domän ingår – Webbplatsbyggaren levereras med integrerad webbhotell och domännamn för att spara tid och ansträngning när du gör din portfölj tillgänglig på webben.
 • Olika typer av sidor – Med Portfoliobox kan du skapa och hantera alla typer av sidor, inklusive bloggar, Instagram-sidor, gallerier, videor, flersidor, parallaxsidor osv..
 • e-handelsalternativ – Med plattformen kan du sälja dina konstverk genom att integrera och hantera onlinebutiker.
 • Mobiloptimering – Portfoliobox-webbplatser har inbyggt stöd för alla typer av stationära och mobila enheter.
 • Kraftfulla marknadsföringsverktyg – Tjänsten har anständiga SEO-optimeringsalternativ, integrationsverktyg för sociala medier, funktioner för statistikinsamling osv.
 • “Hitta annonser” -integration – Du kan ansluta ditt Portfoliobox-konto till “Find Creatives” – en plattform som låter dig marknadsföra dina verk och talanger, ansluta med klienter från vilken plats som helst.
 • gallerier. Webbplatsbyggaren låter dig skapa fantastiska och visuellt imponerande webbsidor och inlägg som kommer med fantastiska gallerier som har responsiv design och tydligt visas på alla mobila / stationära enheter.
 • blogga. Portfoliobox gör det möjligt för dina portföljbesökare att spåra din bloggaktivitet och lämna sina kommentarer om det behövs. Den integrerade bloggmotorn låter dig lägga till tilltalande bilder med hög upplösning i varje inlägg för att öka användarnas engagemangsgrad och uppmuntra dem till ytterligare deltagande.

Portfoliobox är en trevlig lösning för dig som behöver en värdig portföljwebbplats. Webbbyggaren, som erbjuder massor av webbdesignalternativ, portföljfunktioner, anpassningsverktyg, marknadsföring och marknadsföringstjänster, är värt uppmärksamheten.

Gratis plan / rättegång: Ja.

Kosta: från $ 1,9 / mo.

Prova Portfoliobox gratis

Gator – Hosting med inbyggd portföljbyggare

Gator - Hosting med inbyggd portföljbyggare

Gator – är en populär värd som kommer med den inbyggda portföljbyggaren. Systemet skapades med behov och webbdesignfärdigheter för oerfarna användare i åtanke. Det erbjuds som en del av HostGator-värdleverantörspaketet, vilket eliminerar behovet av att leta efter en tredje parts värd någon annanstans.

Webbplatsbyggaren kommer med en dra-och-släpp-redigerare, som är intuitiv och helt förståelig även för nybörjare. Funktionsuppsättningen för plattformen är som följer:

 • Kraftfull integration i sociala medier – Gator tillåter inbäddning av innehåll från kända sociala medieplattformar (Twitter, Facebook, Instagram osv.) på din webbplats och ger tillgång till sociala medieknappar, live-feeds och omfattande bildbibliotek.
 • Anpassningsbara mallar – Gator tillhandahåller en uppsättning responsiva anpassningsbara mönster som du kan välja och ändra för din portföljwebbplats.
 • App Market – Webbplatsbyggaren har ett fantastiskt urval av gratis widgetar, appar och tillägg för avancerad webbplatsanpassning.
 • e-handel – Gator kan skryta med en fullständig e-handelsmotor, som låter dig ställa in och hantera en webbutik och sälja dina bästa verk “här och nu”. Detta är ett säkert sätt att öka kundernas intresse för dina kreativa färdigheter och uppmuntra dem att köpa från dig.

Gator är en enkel men ändå effektiv webbplatsbyggare som kan vara ett bra val för användare som är villiga att skapa och presentera sina portföljer för publiken. Erbjuds av HostGator-plattformen – integrerad värdleverantör – denna drag-and-drop-webbplatsbyggare levererar trevlig webbdesignupplevelse och gör det möjligt att skapa, anpassa och ytterligare uppdatera alla typer av portföljer.

Gratis plan / rättegång: Nej.

Kosta: från $ 3,46 / mo.

Prova Gator gratis

Allyou – Webbplatsportfölj för webbportföljer

Allyou - Webbplatsportfölj för webbportföljer

Allyou – är en specialiserad webbportör för webbportföljer för annonsmaterial som har ett starkt fokus på utvecklingen av en funktionsladdad portföljwebbplats men ändå inte vill kämpa med komplexa nyanser i webbdesign eller bara saknar nödvändig kodningskompetens för att göra det på deras egen. Systemet är enkelt att använda och det kräver ingen programmeringsmedvetenhet eller preliminär webbdesignbakgrund för att köra och hantera en portfölj med det. Låt oss få de avgörande fördelarna nu:

 • Portföljwebbplatsmallar – Oavsett om du behöver ett enkelt fotogalleri eller en stilfull komplett portfölj, hittar du säkert en värdig mall som passar dina behov.
 • Retina Support – Systemet identifierar automatiskt högupplösta skärmar, vilket säkerställer att alla dina gallerier och foton kommer att se utmärkt när de tittas på Retina-enheter.
 • Mobilvy – När du skapar din portfölj kan du välja optimerade typsnitt och göra de inställningar som krävs för att ge den bästa mobila surfupplevelsen för webbplatsbesökare.
 • Rik val av gratis typsnitt – Allyou samarbetar med Typekit för att förse användare med ett omfattande urval av gratis typsnitt (det finns mer än 1000 av dem här).
 • Tredjepartsintegrationer – För att presentera dina verk till fördelen kan du bädda in innehåll från tredje parts tjänster som YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud osv..

Om du behöver en trevlig portföljwebbplats kan du överväga att använda Allyou. Detta är en specialiserad nischtjänst som har portföljspecifika funktioner som täcker dina webbbyggnadsbehov och säkerställer ett värdigt resultat.

Gratis plan / rättegång: 14-dagars gratis provperiod.

Kosta: från $ 8 / mo.

Prova Allyou gratis

Slutsats

En webbplatsbyggare är en bra lösning när det gäller att skapa portföljer. Dessa tjänster är enkla och kraftfulla i taget. Det är detta som gör dem till ett anständigt val för användare med olika webbdesignbakgrund och avsikter. Genom att använda en kvalitetswebbplatsbyggare kan du nå flera mål – få en portfölj av dina verk eller tjänster, presentera dem för målgruppen, marknadsföra och sälja produkterna osv..

Det tar verkligen tid och ansträngning att designa en portföljwebbplats, men om du är lycklig välj rätt webbbyggnadsverktyg, denna process kommer inte att vara en utmaning för dig.

Granskade ovan är de bästa portföljwebbbyggarna, som är värda uppmärksamheten för alla kreativa, som har för avsikt att publicera en portfölj av hans / hennes verk. Ta dig tid att testa var och en av dessa tjänster för att äntligen välja den som passar dina behov mest av allt.

Skapa en portföljwebbplats gratis

Howard Min Twitter-profil Min Facebook-profil e-post Min Linkedin-profil

Om författaren

Jag är Howard Steele, grundaren och chefredaktören för denna webbplats. Med över 10 års webbbyggnad vet jag hur komplicerad och tröttsam denna uppgift kan vara för en icke-IT-person. Kan du inte bestämma vilken tjänst att välja? Känn dig fri att få råd. Beskriv bara dina webbplatsbehov, så hjälper jag dig gärna.

Hem »Betyg» Bästa portföljwebbplatsbyggare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map