Bästa programvara för drag-and-drop-webbplatsbyggare

Bästa programvara för drag-and-drop-webbplatsbyggare


Världen förvandlas snabbt till en enorm digital marknadsplats med hundratusentals nya webbplatser som distribueras dagligen. Från bloggar och företagets webbplatser till professionella portföljer och digitala butiker – Global Web verkar vara det bästa sättet att representera varumärkets offentliga ansikte.

Med andra ord, alla behöver en webbplats. Men inte alla har det tillräckligt med färdigheter för att skapa en webbplats från grunden.

En användare har för närvarande flera alternativ:

Den första är att faktiskt bygga webbplatsen med kodningsspråk och moderna webbinstrument. Denna väg kräver en djup teknisk förståelse och programmeringsupplevelse. Dessutom kommer processen med flera tester och fel, felsökning, A / B-test och andra termer som de flesta av oss inte förstår.

Det andra sättet är att anställa någon för att ha en webbplats utvecklad för dig. Vi talar om anpassade och lägga ut utvecklingsgrupper, frilansare osv. Tja, det kan fungera i fall av obegränsad budget och iver att betala för varje ändring eller uppdatering. Det fungerar knappast för individer som vill lansera ett enkelt block eller en liten butik med begränsad budget.

Det sista alternativet är att välja dra-och-släpp-programvara för webbplatsbyggnad. Tekniken utvecklades för att hjälpa nybörjare på alla nivåer att bygga olika typer i timmar eller bokstavligen minuter beroende på den implementerade tekniken. De är enkla att använda. Dom är tillgängligt till överkomligt pris. De levererar en rik funktionsuppsättning för att låta nybörjare anpassa sina sidor i enlighet med önskad stil eller önskemål. Idag är drag-and-drop-funktionen förmodligen det bästa och enklaste sättet att skapa digitalt innehåll utan speciella färdigheter.

Vi testade ut 10 av de bästa dra-och-släpp webbplatsbyggarna:

 1. Wix – Den bästa dra-och-släpp-webbplatsbyggaren
 2. WordPress – Bästa dra och släpp CMS (Innehållshanteringssystem)
 3. uKit – Small Business Drag’n’Drop Webbplatsbyggare
 4. Shopify – Enklaste webbplatshandlare för e-handel
 5. Bokmärke – Webbplatsbyggare för att skapa en webbplats med AI
 6. SITE123 – Free Drag & Släpp webbplatsbyggare
 7. Weebly – Enkel webbplatsbyggare för att skapa en webbplats
 8. Mobirise – Offline-dra-och-släpp-programvara för webbplatsbyggare
 9. Elementor – Dra-och-släpp webbplats Builder Plugin för WordPress
 10. Webflow – Professional Drag’n’Drop Webbplatsbyggare

Wix – Den bästa dra-och-släpp-webbplatsbyggaren

Wix - Den bästa dra-och-släpp-webbplatsbyggaren

Wix – är en av de mest populära webbplatsbyggarna, som hänvisar till kategorin 100% dra-och-släpp-system. Det betyder inga begränsningar när det gäller att placera olika element eller sektioner såväl som deras modifiering och anpassning. Plattformen gav sig ett namn genom att implementera de senaste AI-teknologierna som låter nybörjare skapa nya webbplatser på några minuter. Här är vad det erbjuder:

 • Wix ADI – det här är AI-funktion vi pratade om. Det kommer faktiskt att bygga en webbplats för dig baserad på de svar du ger. En användare måste ange nisch, webbplats typ, funktioner han eller hon vill se på sidorna … Voila! Du får en webbplats med inbyggda avsnitt, plugins, widgets och till och med relevant innehåll som genereras från din Facebook-sida.
 • Wix Editor – verktyget om för användare som fortfarande vill engagera sig i byggprocessen och vill uttrycka sin kreativitet utan särskilda kunskaper om kodning eller webbdesign. Systemet har inte ett AI-baserat instrument. Å andra sidan är du fritt att välja vilken layoutdesign som helst eller skapa dina egna sidor från tomma. Placera dem när du behöver, oavsett om det är en kalender eller kontaktformulär. Skapa engagerande struktur och ta det mesta av användarnas engagemang.
 • Wix App Market – samlingen av anpassade widgetar och tillägg gör det enkelt att lägga till nya formulär, integrera analyser, lägga till eCommerce-funktioner om du startar en digital butik osv. Dra bara och släpp den widget du behöver och ha den på din sida.

Prissättningspolicyn för Wix är måttlig och prisvärd för alla. Förutom de olika betalda prenumerationerna har webbplatsbyggaren en helt gratis plan som låter dig utforska funktionsuppsättningen på plattformen innan du väljer ett av de betalade alternativen. Tänk dock på att gratis Wix-plan har ett antal begränsningar. Således kommer du inte att kunna ansluta din egen domän, bli av med systemannonsbannrarna, öka mängden hårddiskutrymme etc. För att få dessa och andra fördelar rekommenderas det starkt att uppgradera till en av de betalade planerna. Lyckligtvis erbjuder Wix ett ganska omfattande urval av prenumerationer tillgängliga i sina Standard- och Business / eCommerce-paket. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo, medan priset för det billigaste affärsabonnemanget för närvarande utgör $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

WordPress – Bästa dra-och-släpp CMS (Innehållshanteringssystem)

WordPress - Bästa Drag-and-Drop CMS (Content Management System)

WordPress – är den mest populära CMS-plattformen som driver miljoner webbplatser över hela världen. Plattformen har främst utmärkt sig som ett professionellt open source content management system. Men det ger också några av de mest anmärkningsvärda och funktionella drag-and-drop-funktionerna som särskilt kan förenkla processen för webbplatsutveckling. Av just den anledningen har vi inkluderat WordPress i vår lista över den bästa dra-och-släpp-programvaran för webbplatsbyggare. Nedan nämns de mest imponerande funktionerna i CMS:

 • Uppdaterad webbplatsredigerare – Systemet har särskilt uppdaterat sin traditionella redaktör, efter att ha lagt till några av de praktiska dra-och-släpp-funktionerna. Detta innebär att alla kan lägga till mångsidiga block och element, samtidigt som de skapar nya sidor, avsnitt och kategorier. Dessa innehållsblock / element kan variera från bilder och videor och upp till “läs mer” -taggar, kortkoder, gallerier, widgetområden etc. Användare kan inte anpassa eller ändra själva elementen. De kanske bara behöver anpassade formulär på olika platser på sidan. Inline redigeringsprocess gjorde WordPress enklare för nybörjare.
 • Kraftfulla integrationer – WordPress skiljer sig från mängden på grund av dess kraftfulla integrationsalternativ. Systemet möjliggör val och integration av mall / plugin, medan utbudet av tillägg och widgets du kan välja mellan är ganska omfattande och tillräckligt rikt för att uppfylla alla webbdesignkrav. Några av de mest populära WP-plugins som kan kategoriseras som drag-and-drop-sådana inkluderar Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post and Page Builder av BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Ladda upp och många fler.
 • Hosting och domän – Som ett innehållshanteringssystem erbjuder WordPress inte allt-i-ett integrerade webbhotell / domänvalslösningar. Plattformen innebär separat val och integration av värd, vilket på motsvarande sätt utlöser extra budgetinvesteringar. Lyckligtvis erbjuder vissa samtida värdföretag prisvärda planer och fullständiga lösningar som helt uppfyller användarnas webbhotellkrav. Bluehost är ett av företagen att hantera när det gäller värdval. Detta är den bästa WP-rekommenderade allt-i-ett-lösningen optimerad speciellt för WordPress-webbplatser.

WordPress är ett gratis innehållshanteringssystem. Detta innebär att du kan ladda ner och installera det utan kostnad alls med hjälp av den uppsättning fördelar som tillhandahålls som standard. För att få ut mesta möjliga av systemets funktionalitet, gör dig dock redo att investera i dess plugins eller mallar. Extra budget krävs för att få värd och domännamn. Men om du föredrar Bluehost kommer kostnaden inte att drabba dig på fickan. Den billigaste Bluehost-planen utgör $ 2,95 / mo, vilket definitivt är värt uppmärksamheten hos nybörjare och proffs för webbdesign.

Prova WordPress gratis

uKit – Small Business Drag’n’Drop Webbplatsbyggare

uKit - Small Business Drag’n’Drop Webbplatsbyggare

uKit – är främst en blockbaserad webbplats för att dra och släppa småföretag. Det betyder att en användare kan lägga till nya element och block men de bör placeras i den förbestämda ordningen. Den goda nyheten är att sådana webbplatsplattformar fortfarande ger tillräckligt med anpassningsverktyg för att ändra objekt och skapa webbutseende. När det gäller redaktörens funktioner är de följande:

 • Användarvänlig instrumentpanel – uKit är förmodligen en av de enklaste plattformarna att använda. Dess drag-and-drop-teknik låter dig skapa tydligt strukturerade sidor med allt på sina platser. Dessutom är användarna fritt att redigera texter, sväva mediefiler och bilder och ändra alla tillgängliga mallar för mobil respons.
 • Flexibilitet – även om uKit inte har sin egen appmarknad, förbehåller den sig tillräckligt med utrymme för tredje parts integration. Du är fri att ansluta alla tjänster till din webbplats från musikströmningsappar till analyser, geolokationstjänster osv.
 • Samarbetsfunktionalitet – en fantastisk funktion för dig som föredrar att arbeta i team. Användare kan göra det möjligt för utvecklare att samarbeta med frilansande webbdesigners, copywriters osv.

Samtidigt är uKit ett av de billigaste verktygen som är avsedda för utveckling av funktionsbelastade småföretagsprojekt. Systemet erbjuder inga obegränsade gratisabonnemang, men det finns en möjlighet att testa dess integrerade funktionsuppsättning utan kostnad. Testperioden förlängs med 14 dagar och ger tillgång till alla funktioner, verktyg och alternativ som uKit har på lager. Så snart du bestämmer dig för att fortsätta använda systemet kommer du att erbjudas att välja mellan fyra betalda planer. Det billigaste av dem utgör $ 4 / mo, medan det dyraste alternativet kostar dig $ 12 / mo. För att få rabatten kan du få planen för 3, 6, 12 eller 24 månader och göra en engångsbetalning. Ju längre tid din plan är, desto högre blir rabatten (i allmänhet varierar det från 5 till 30% på motsvarande sätt).

Prova uKit gratis

Shopify – Enklaste e-handelswebbplatsbyggare

Shopify - Enklaste e-handelswebbplatsbyggare

Shopify – är den enklaste mjukvaran för eCommerce-webbplatsbyggare, som har vunnit global popularitet på grund av den omfattande uppsättningen av skapande och marknadsföringsfunktioner och verktyg. Plattformen är för närvarande en av nischledarna som gör det möjligt att starta och hantera alla typer av onlinebutiker, oavsett storlek, specialiseringsområden, funktionalitet etc. Shopify sticker ut från mängden på grund av sin avancerade funktionsuppsättning, mest varav utestående är följande:

 • Webbutikshanteringsalternativ – Programvaran ger tillgång till flera webbshop- och produkthanteringsalternativ som gör det möjligt att skapa och anpassa alla projekt med avseende på dina e-handelsbehov. Således erbjuder plattformen sin avancerade Point-of-Sale-funktion som gör det möjligt att sälja produkter både i fysiska och online butiker. Dessutom kan du använda den kraftfulla Augmented Reality-funktionen, flera leverans- / betalningsverktyg, avancerade säkerhetsåtgärder samt många produkthanteringsalternativ (kundvagnsintegration, CSV-fil export / import, tilltalande produktvisningsalternativ och inbäddningskodgenereringsfunktion etc.).
 • Kraftfulla integrationer – Systemet möjliggör kraftfulla integrationsmöjligheter. Således är det möjligt att synkronisera ditt Shopify-konto med populär bokföringsprogram och välkända marknadsplatser, inklusive Quickbooks, Amazon, Xero och mer. Som ett resultat ger dessa funktioner dig möjlighet att sälja digitala och fysiska produkter, inte bara i din butik, utan också på de synkroniserade plattformarna, och få ut så mycket som möjligt av multikanals supportfördelar.
 • High End Marketing-funktioner – Med Shopify kan du både designa en professionell onlinebutik och effektivt marknadsföra den på webben. Bland de mest välkända och praktiska marknadsföringsfunktionerna är det vettigt att nämna möjligheten att se och analysera statistik över webbutiker, skapa kvitton online, kontrollera ditt e-handelsbalans osv. Dessutom låter systemet dig använda sin långa lista av kraftfulla marknadsföringsfunktioner, nämligen Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, BOGO-rabatter och många fler.

Shopify erbjuder måttlig prissättningspolicy, som absolut motsvarar den angivna funktionsuppsättningen. Du hittar inte ett gratis konto här, men plattformen tillåter att testa dess funktionalitet under den 14-dagars testversionen som är tillgänglig för varje ny användare. Det billigaste prenumerationen kostar $ 9 / mo, vilket är ett ganska värdigt val för alla företagare som är villiga att förbättra webbdesign och affärsförmåga.

Prova Shopify gratis

Bokmärke – Webbplatsbyggare för att skapa en webbplats med AI

Bokmärke - Webbplatsbyggare för att skapa en webbplats med AI

Bokmärke – är en populär samtida webbplatsbyggare för att skapa en webbplats med AI. Detta är ett av de bästa exemplen på hur kraften i artificiell intelligens kan förenkla processen för webbutveckling för första gången och hur användbar den kan vara för professionella webbdesigners. Plattformen är ett bra val för alla som tänker starta och sedan självständigt hantera alla typer av projekt, med enkla målsidor och upp till komplexa webbplatser eller portföljer. Här är listan över funktioner som bokmärket för närvarande har:

 • AIDA-assistent – En riktig bokmärkehöjdpunkt är dess avancerade AIDA Assistant – verktyget som automatiskt skapar en webbplats för dig. För att vara exakt gör det bokstavligen cirka 90% av hela arbetet. Konceptet är enkelt. En användare bör ge flera svar som beskriver hans eller hennes framtida online-presentation på det mest detaljerade sättet. Det AI-baserade systemet kommer att behandla alla svar och tillhandahålla en färdig mall med alla sektioner och widgetar du kan behöva. Med andra ord finns det inget behov av att redigera element eller ta itu med webbdesign. Det tar inte mer än 60 sekunder för användare att skapa en ny webbplats från början med AIDA. Hela byggprocessen är fokuserad kring hastighet. Du kan omedelbart lägga till “fokus” -sideselement eller -sektioner och dra nytta av åtkomst till en enorm samling av stockbilder.
 • Anpassning av webbplatser och redigering av DIY – Om du inte gillar den version som skapats av AI-tekniken kan du göra så många revisioner du behöver tills du är helt nöjd med resultatet. Samtidigt kan du fortfarande redigera element på egen hand om det finns behov av att ändra rubrikmenyn, lägga till lite styling osv..
 • Bild- / videoredigeringsverktyg – Webbplatsbyggaren har också omfattande alternativ och redigeringsalternativ för bild / video. Det levereras med ett lager gratis bilder och videofiler som du kan välja mellan för att ytterligare integrera dem i ditt projekt för att öka dess prestanda och locka målgruppens uppmärksamhet. Således tillåter Photo Editor redigering, beskärning och storleksändring av de valda bilderna. Dessutom är det möjligt att integrera videobakgrunder och tillämpa visuella effekter på de valda filerna här.

Bokmärke är också känt för sin generösa prispolicy. Webbplatsbyggaren är helt gratis, men gör dig redo att möta flera begränsningar i det här fallet. Således kommer du inte att kunna ansluta ditt eget domännamn, lägga till en webbutik vid behov eller ta bort systemets annonsbanner. På samma sätt kommer det inte vara möjligt att skapa mer än 10 webbplatser med en gratis plan. Om det inte är vad du faktiskt behöver är det vettigt att uppgradera till en av de betalda prenumerationer som webbplatsbyggaren erbjuder. Egentligen har bokmärken ett ganska begränsat val av betalda planer, vars kostnader utgör $ 11.99 och $ 24.99 per månad på motsvarande sätt.

Prova bokmärken gratis

SITE123 – Free Drag & Släpp webbplatsbyggare

SITE123 - Gratis drag & drop webbplatsbyggare

SITE123 – är en gratis dra-och-släpp-webbplatsbyggare som säkerställer smidig navigering, intuitiv skapande av webbprocesser och uttrycklig enkelhet för alla. Plattformen används mest för att starta och hantera alla typer av projekt, allt från målsidor och upp till småföretagsprojekt, portföljer och bloggar. Systemet levereras med den integrerade dra-och-släpp-redigeraren, som gör det möjligt att anpassa projektet för att ge det avancerade utseende och funktionalitet. Listan över de viktigaste SITE123-höjdpunkterna är som följer:

 • App Market – Webbplatsbyggaren tillåter att välja och integrera ett omfattande utbud av widgetar, tillägg, applikationer och tillägg. De kan särskilt öka webbplatsens prestanda och förbättra dess design. Bland de mest populära appar som användare kan välja och använda, är det vettigt att nämna Gallerier, Analysverktyg, Live Chat, Sociala widgetar och mer. Dessutom har varje användare en möjlighet att tillämpa den integrerade onlineformulärbyggaren för att starta olika typer av onlineformulär, inklusive registrering, återuppringning, online-förfrågningsformulär samt undersökningar, frågeformulär osv.
 • Logo Maker – När det gäller den enkla redigeringen av webbplatsen visar sig Logo Maker vara ett praktiskt verktyg. SITE123 gör det möjligt att använda den för att designa och anpassa din webbplatslogotyp för att förbättra varumärket och popularitet. Om du har tur att ha en egen logotyp redan ger systemet en möjlighet att ladda upp och redigera den med avseende på dina aktuella affärsbehov.
 • Flerspråkig support – Med SITE123 är det möjligt att skapa flera språkversioner av din webbplats eftersom systemet garanterar flerspråkigt stöd. Detta eliminerar nödvändigheten av att starta flera webbplatser på olika språk för att rikta in mångsidiga användarkategorier. Istället kan du skapa en enda flerspråkig webbplats för att uppfylla dina affärs- / webbdesignkrav och behov.

SITE123 är både enkel och prisvärd. Egentligen är detta en av de billigaste webbplatsbyggarna som finns i den moderna nisch för webbplatsutveckling. Systemet har en helt gratis plan som aldrig löper ut, som också ger flera begränsningar (underdomän, begränsat lagringsutrymme / bandbredd, annonsbannrar etc.) som hindrar dig från att starta ett fullständigt projekt. Om du räknar med att få ut mesta möjliga av din webbplats, se till att uppgradera till en av SITE123 betalade planer. De billigaste av dem kostar 10,80 $ per månad.

Prova Site123 gratis

Weebly – Enkel webbplatsbyggare för att skapa en webbplats

Weebly - Enkel webbplatsbyggare för att skapa en webbplats

Weebly – är en populär enkel webbplatsbyggare som används för att skapa webbplatser av olika typer. Den använder också strikta områden för sina block och element. Å andra sidan saknar systemet knappast redigeringsflexibilitet. Det är extremt användarvänligt och har en mobil-app för webbplatsbyggare. Den har också en kraftfull e-handelsmotor som låter dig designa och hantera alla typer av onlinebutiker, oavsett storlek, nischfokus och specialparametrar. Listan över de mest fantastiska Weebly-funktionerna är som följer:

 • Mobilredigering – Webbplatsbyggaren är tillgänglig via en mobilapp för att redigera din webbplats när du är på språng. Användare kan komma åt instrumentpanelen via surfplattor och smartphones samt förhandsgranska webbplatsers mobilversioner.
 • En mängd olika block – Weebly erbjuder ett stort urval av olika element. Du kanske hittar dem i den vänstra sidofältet. Förutom traditionella gallerier och bildspel, erbjuder systemet inbäddade koder och andra block du kan behöva på en sida. Vi bör också nämna systemets rutnät som gör det lättare att undvika överlappning av element.
 • Innehållsredigeringsverktyg – Även om webbplatsbyggaren använder innehållsnät, låter olika element användarna aktivera anpassningsprocessen. Du kan redigera textblock, ändra storlek på ramar och aktivera olika elementinställningar genom att klicka på det avsnitt du vill ändra. Inga inmatningsmaskar och enkel inredigering gör den här webbplatsen byggaren bra för nybörjare.

Weebly utmärker sig också på grund av sin prissättningspolicy, som motsvarar behoven hos majoriteten av systemanvändarna. Systemet har en gratis plan som kan användas under obegränsad tid, men det har också vissa begränsningar som inte låter dig få ut mesta möjliga av hela funktionsuppsättningen. Således erbjuder gratis Weebly-prenumeration begränsat disklagringsutrymme och anslutning till SSL-certifikat. Samtidigt tillåter det inte att ansluta ditt eget domännamn och det tar inte bort plattformens annonsbannrar. Dessutom har gratisplanabonnenter inte tillgång till de integrerade e-handelsfunktionerna i webbplatsbyggaren. För att utnyttja dessa och andra fantastiska möjligheter är det vettigt att uppgradera till en av de planer Weebly erbjuder. Den billigaste av dem kostar endast $ 4 / mo, vilket är mer än en värdig investering.

Prova Weebly gratis

Mobirise – Offline-programvara för dra och släpp webbplatsbyggare

Mobirise - Offline-programvara för dra och släpp webbplatsbyggare

Mobirise – är en modern offline-dra-och-släpp-programvara för webbplatsbyggare. Detta innebär att användare bör ladda ner och installera programmet innan de använder det, vilket knappast ökar användarvänligheten. Den goda nyheten är att Mobirise-programvaran fungerar lika bra på Mac eller Windows OS och det är bra för icke-tekniker utan speciella färdigheter, även om dedikerade kodningsproffs också är välkomna att arbeta med systemet. De viktigaste funktionerna är följande:

 • Enkel dra och släppa – Redaktören låter dig lägga till valfritt block från listan och redigera innehållet inuti samt ladda upp bakgrundsbilder osv.
 • Mobilvänlig design – Mobirise kommer som en mobil responsiv bootstrap-plattform. Mjukvaran har en mobil förhandsgranskningsfunktion för att se ut som en webbplats kommer att köras på olika enheter innan installationen.
 • AMP-funktionalitet – En fantastisk funktion för bloggare som vill leverera sitt innehåll snabbare än konkurrenterna gör. Det förbättrar laddningshastigheten för sidor och ger snabbare åtkomst till blogginlägg och artiklar via smartphones och surfplattor.

Mobirise är en helt gratis programvara för webbbyggnad. Dess nedladdning och installation är tillgängliga för alla utan att behöva investera i systemet redan från början. Plattformens funktionalitet, som tillhandahålls som standard, är dock något begränsad. Således kommer du förr eller senare att möta nödvändigheten av att använda kodredigerare, integrera tillägg eller välja ett av de anpassade teman som systemet har på lager. Alla dessa funktioner, verktyg och integrationer tillhandahålls mot extra kostnad, medan den slutliga webbutvecklingsbudgeten beror på mängden element / tillägg som väljs för ditt projekt.

Vad du borde veta är att varje förutformad Mobirise-mall kostar 49 $, medan priset för dess tillägg ligger mellan $ 49 och $ 99. Det avancerade kodredigeringsverktyget som används för att ändra HTML / CSS-källkoder på webbsidor kostar 69 $. För att spara pengar och få tillgång till alla tillägg, teman och kodredigeraren på en gång kan du välja Mobirise Kit, vars kostnad utgör 149 $. Dessutom måste du investera i domännamn och värd eftersom plattformen inte tillhandahåller dessa alternativ som standard. I detta avseende kommer Bluehost att visa sig vara den mest lämpliga lösningen. Kostnaden för att använda plattformen tillsammans med dess många fördelar utgör endast $ 2,95 / mo – det finns knappast ett så prisvärt erbjudande där ute!

Prova Mobrise gratis

Elementor – Drag-and-Drop Webbplatsbyggare-plugin för WordPress

Elementor - Drag-and-Drop Webbplatsbyggare-plugin för WordPress

Elementor – är ett modernt dra-och-släpp-webbplugent-plugin för WordPress, som kan användas för att skapa tilltalande webbsidor som är lämpliga för ytterligare anpassning. Plugin fungerar lika bra för nybörjare och proffs, vilket gör det möjligt att starta fantastiska sidor med utmärkt design och avancerad funktionalitet. Vad som är viktigt krävs inga CSS- eller HTML-färdigheter för att arbeta med Elementor. Ta en titt på dess viktigaste höjdpunkter direkt:

 • Utmärkt WP-kompatibilitet – Som ett WordPress-plugin är Elementor fullt kompatibel med alla teman som CMS erbjuder sina användare. Oavsett design du kommer att gå för, kommer plugin fungerar smidigt med den. Detta gäller både gratis och betalda lösningar. Vad som är viktigt, ger Elementor full tillgång till hela uppsättningen integrerade designverktyg och det garanterar också flerspråkigt stöd för att låta användare starta webbplatser i mer än 20 språkversioner.
 • Förbättrad visuell anpassning – Plugin garanterar förbättrad visuell anpassning av webbplatsen, vilket gör det möjligt att slutföra inline-redigering genom att ändra block och avsnitt på huvudskärmen. Alla redigeringar du gör visas i live-läget och ingen kodning krävs för att anpassa sidhuvud och sidfot.
 • Popup-designverktyg – Elementor gör det möjligt att använda avancerade designverktyg som är speciellt skapade för popupformutveckling. Du kan använda verktygen för att designa olika typer av popup-formulär för att växa din webbplats kundbas. För just detta ändamål är det möjligt att anpassa färdiga popup-layouter, inklusive blyupptagningsformulär, försäljningsbannrar, tillkännagivanden, Hello-barer, e-postprenumerationsformulär och många fler.

När vi talar om prispolicyn är Elementor gratis att ladda ner och använda eftersom det ursprungligen är WordPress-plugin. Emellertid har gratisplanabonnenter tillgång till en ganska begränsad uppsättning funktioner. För att få ut mesta möjliga av sin integrerade funktionalitet tillåter Elementor att välja mellan sina betalda prenumerationer. Den billigaste av dem kostar $ 5 / mo, så att du bara kan skapa en webbplats. Om du planerar att starta fler projekt är det vettigt att uppgradera till mer avancerade prenumerationer, vilket gör det möjligt att bygga från tre webbplatser och upp till ett obegränsat antal webbprojekt.

Prova Elementor gratis

Webflow – Professional Drag’n’Drop Webbplatsbyggare

Webflow - Professionellt webbdesignverktyg

Webflow – är en professionell drag-and-drop-webbplatsbyggare som omfattar några av de funktioner som är typiska för modern CMS. Det är detta som gör det annorlunda än de flesta av standardbyggare för webbplatser som är avsedda för nybörjare och webbdesignproffs. Webflow är inte riktigt lätt att behärska eftersom det liknar avancerad webbskapande programvara som Adobe Dreamweaver. Således fungerar det bra för komplexa projekt som genomförs av proffs. Det är hög tid att få de största fördelarna med plattformen nu:

 • Kraftfull designanpassning – Webflow handlar om att förse sina användare med kraftfulla designanpassningsfunktioner utan komplex kodningsmedvetenhet. Av just denna anledning erbjuder det avancerade klasser och stilarhanteringsalternativ som gör det möjligt att skapa unika ID-element och mallar. För att göra detta förväntas du redigera de viktigaste CSS-funktionerna (lager, färger, storlekar, avstånd, justering etc..) i det grafiska gränssnittet.
 • Mallredigerare – Webflow-mallredigeraren skiljer sig också i sin struktur och instrumentpanel. Den kombinerar huvudfunktionerna i den visuella standardredigeraren, widgetar, allmänna inställningsområde, mappar och moduler som utgör plattformens “CMS Collections”. Dessutom är det möjligt att använda malllägesomkopplingsalternativ, omfattande bildbibliotek, markeringslägen för flera element och andra verktyg. Det finns också en möjlighet att välja det läge du vill arbeta i – antingen Designer eller Editor.
 • Dynamiskt innehåll – Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa unikt dynamiskt innehåll genom att använda strukturerna från motsvarande fältkombinationer. Så här kan du skapa och hantera fullständiga bloggar, forum, gallerier, bloggflöden, evenemangsposter, onlineformulär, video / fotopresentationer och andra avsnitt om innehåll på webbplatsen. Det finns också färdiga mallar här du kan använda för vidare anpassning. Möjligheten för Lightbox Gallery-integration tillsammans med Lottie och After Effects-applikationen bidrar till skapandet av riktigt personligt och dynamiskt webbplatsinnehåll.

Webflow har ett av de mest omfattande alternativen för prisplaner som passar alla behov för budget och designanpassning. Webbplatsbyggaren kan användas gratis så länge du behöver det. I det här fallet är du dock redo att möta en uppsättning funktionsbegränsningar. Dessa inkluderar systemunderdomän, frånvaro av kodexportfunktion, annonsbanner och många fler. För att bli av med dessa onödiga begränsningar erbjuder Webflow två stora grupper av planer. Var och en av dem innehåller flera ytterligare prenumerationer för att passa mer distinkta användargrupper. Kostnaden för det billigaste Site Plan Pack utgör $ 12 / mo, medan det för det billigaste Account Plan Pack är $ 16 / mo.

Prova webbflödet gratis

Drag-and-släpp webbplats Builder egenskaper

När du ser “dra-och-släpp” -termen i webbplatsbyggarens funktionsbeskrivning, vad är det första som kommer till dig? Förutom förmågan att flytta element och placera dem vart du vill, har SaaS-programvaran flera signaturfunktioner som definierar dem från traditionella CMS och andra webbplattformar.

Karaktäristisk nr 1 – Förhandsvisning av sidanDe flesta plattformar har inline-redigering. Det betyder att ser du alla ändringar som gjorts på en sida i realtid. Även om dessa ändringar automatiskt sparas i instrumentpanelen, visas de inte på den befintliga webbplatsen förrän du publicerar dem. Med andra ord är det fritt att göra alla nödvändiga ändringar så många gånger du vill utan att det skadar den publicerade webbplatsversionen.
Om du använder WordPress CMS, till exempel måste du uppdatera sidan och sedan aktivera förhandsgranskningsläget för att se förändringarna live och sedan växla tillbaka till instrumentpanelen, som är tidskrävande. Dra-och-släpp-redigerare är mycket enklare ur denna synvinkel.

Karaktäristisk # 2 – SiddupletterSystemet gör det enkelt att skapa sidmallar eller duplicera dem. Till exempel har du designat en prisbelönad produktsida. Du gillar det så mycket att du vill ha detsamma för andra produktkategorier.
Allt du behöver är att kopiera den befintliga layouten och använda den i andra webbplatsavsnitt istället för att skapa flera produktsidor från grunden. Du behöver bara ändra texter och ladda upp nya objektbilder.

Karaktäristisk nr 3 – Anpassade bibliotekDet sista men inte minst är att de flesta dra-och-släpp webbplatsbyggare kommer med sina egna innehållsbibliotek, lagerbildsamlingar, widgetmarknadsplatser, färdiga att använda webbplatslayouter med inbyggda appar beroende på din nisch, etc..

Dra-och-släpp-redigeringstyper

De flesta användare tror att varje webbplatsbyggare använder samma dra-och-släpp-teknik. Det är inte riktigt, eftersom programvarans funktionalitet skiljer sig mycket. Frågan är mycket viktig när det gäller att välja det verktyg som uppfyller dina förväntningar.

Du måste tydligt förstå de funktioner som levereras av dra-och-släpp-instrumentet. Det är här vår klassificering kan vara praktiskt. Så mjukvarustyperna är som följer:

1. 100% dra och släppAnvänd av några av de mest populära webbplatsbyggnadsplattformarna, denna typ ger maximal anpassningsfrihet. Det finns inga förutbestämda områden eller bootstrap-rutnät för varje element. Du kan fritt välja vilket nytt block som helst och placera det när det behövs på sidan.
Med andra ord kan du skapa din egen unika struktur oavsett om du ändrar den befintliga mallen eller skapar en webbplats från tom. 100% drag-and-drop-verktyg ger tillräckligt med anpassningsmedel för att ändra elementets styling, ändra storlek på eller byta ut dem, ändra inställningar eller dimensioner för att möta den övergripande webbdesignen.

2. Blockbaserad programvaraDet är en annan dra-och-släpp-typ som bara ser samma ut som den föregående. Det reserverar också tillräckligt med utrymme för anpassning och kreativitet. Du är fri att lägga till olika block men bara i förutbestämda områden. Det är samma sak som att spela med LEGO eller pussel där varje block bör placeras i det specifika område som definieras av programvaran.
Sådana plattformar använder i allmänhet uppstoppningsraster. De gör det enkelt att samla in så mycket data som du behöver och introducera den i den ordning som bestäms av systemet. Även om användare fortfarande har en chans att manipulera med olika element när det gäller storlekar, styling eller inställningar, kan de göra det bara i föreskriven ordning.

3. Enkla visuella redaktörerSådana redaktörer erbjuder ett urval av färdiga block och avsnitt som inte är tillgängliga för anpassning. Med andra ord kan en användare bara redigera ett urval av befintliga element samt lägga till liknande utan möjlighet att omordna dem samt anpassa när det gäller styling, färger bakgrundsbilder etc..

Att välja drag-and-drop-webbplatsbyggnadstyp beror främst på dina behov och mål. Medan visuella redigerare i baslinjen kan vara bra för användare som inte längtar efter exklusivitet, är 100% d&d-plattformar är det bättre alternativet för dem som kräver maximal anpassningsfrihet.

Vem kan använda dra-och-släpp-programvara

Drag-and-drop-teknologier implementerades ursprungligen i innehållsbaserade webbplatsbyggare. De tjänade främst bloggare, enskilda företagare och småföretag för att presentera sig själva online.

Programvaran har utvecklats under åren. Den fick nya funktioner och utökad funktionalitet. Idag tillåter sådana instrument att bygga alla fotografers portfölj och bröllopswebbplatser av webbplatstyp till små, medelstora eller enorma e-handelsprojekt.

För bloggare

De flesta dra och släpp webbplatsbyggare har speciella bloggfunktioner med färdiga blogglayouter. Allt du behöver är att aktivera funktionen och få en förinstallerad blogg med publiceringsverktyg som inkluderar sociala förhandsgranskningslägen, baslinje SEO-inställningar, artikel- och tagghantering, social delning etc. Funktionaliteten kan skilja sig från programvara till programvara. Åtminstone har du det alternativet.

WordPress Post New Code Editor

För affärer

Som vi har sagt tidigare skapades de flesta dra-och-släpp-webbplatsbyggare för att introducera medieinnehåll på det mest engagerande sättet. För småföretag och enskilda företagare innebär det en stor chans att skapa attraktiva portföljer, professionella visitkort, webbplatser för matplatser, B&B-egenskaper osv.

Användare har ett alternativ att arbeta med lagerbilder eller ladda upp sina egna. Ett urval av gallerier, fotonät, bildspel och andra sätt att representera mediefiler kommer säkert att resultera i bättre online-representation.

Wix Editor

e-handel

Webbplatsbyggare förbättras. De får nya funktionella funktioner. Några av dem låter användare skapa online-fartyg och hantera produkter, marknadsföra sina affärer online och förbättra kundernas lojalitet. Drag-and-drop-teknik uppfyller kraven i:

 • Små butiksägare som säljer en eller flera produkter av samma typ.
 • Medium butiker online med flera produkter relaterade till olika kategorier.
 • Handla ägare som vill ta kontroll över produktsidahantering, frakt- och skatteinställningar, betalningsintegration osv.

Om du planerar att skapa ett växande företag och sälja tusentals produkter online kanske du behöver en e-handelsspecifik plattform med en utökad funktionsuppsättning.

Wix e-handel

Slutsats

Som vi ser handlar termen “dra och släpp” inte bara om innehåll. Det handlar om snabb och enkel webbbyggnadsprocess för användare på alla nivåer. Även om vissa plattformar använder olika tekniker tjänar de alla samma mål. Du behöver bara välja den som uppfyller dina förväntningar.

Den goda nyheten är att de flesta av programvaran levereras med gratis tester eller basplaner till 0 kostnader. Det är en fantastisk möjlighet för dig att testa tjänsten och bestämma om en enkel drag-and-drop-redigerare med lite anpassningsalternativ skulle räcka eller om du behöver en 100% d&d redigeringsinstrument.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map