Bästa resebyrås webbplatsbyggare

Bästa resebyrås webbplatsbyggare


Att starta reseföretaget är alltid en utmaning, särskilt för de företagare som aldrig har gjort det förut och inte har en enda uppfattning om de steg och färdigheter som denna process innebär. Oavsett om du redan har ett resebyrå eller bara planerar att lansera ett, kommer du inte att gå utan att sätta upp en webbplats för att representera ditt företag på webben.

En resewebbplats är den bästa destinationen för dina nuvarande och potentiella kunder. Detta är också den bästa informationskällan om ditt företag, tjänster och uppdateringar du erbjuder, prissättningspolicy och andra anmärkningsvärda problem. En fullständig webbplats för resebyråer kan ge dina kunder mycket branschrelaterad information, som inte finns i annat reklammaterial eller andra offline informationskällor.

Det är inte en hemlighet att resebyråerna är upptagna dygnet runt och hjälper sina kunder att hitta de bästa turerna till rimliga kostnader och hantera andra affärsrelaterade frågor. Detta tar uppenbarligen mycket ansträngning och tid, vilket hindrar företagare från att engagera sig i utvecklingen av DIY-webbplatser. Det finns dock ingen mening att anställa webbmasters för att designa webbplatserna för resebyråer eftersom det här är en ganska dyr lösning. Även om du försöker anställa någon för att utveckla en webbplats för dig kommer du inte att kunna uppdatera och hantera projektet själv utan att veta grunderna i webbdesignprocessen.

Den enda rimliga lösningen i detta fall är att använda webbplatsbyggare – Enkla, lätta att använda och prisvärda webbdesignverktyg som låter dig skapa en webbplats utan kodning eller erfarenhet. Både allt-i-ett och resebyrås webbplatsbyggare erbjuder ett omfattande urval av nischfokuserade funktioner och tjänster som kommer att ha en positiv inverkan på din webbplats prestanda och dess ytterligare marknadsföring.

Tillsammans med att tillhandahålla den exakta informationen om ditt företag, prestationer, tjänster, turer och priser, kommer din resebyrå webbplats att bli den primära destinationen för användare som är villiga att ta reda på dina affärsuppdateringar, bränna erbjudanden (detta betyder mycket för turister), bästa erbjudanden, rabatter, nyheter, uppdateringar och andra relaterade fakta som de inte kan ta reda på någon annanstans.

Vi testade 8 av de bästa webbplatserna för resebyråer:

 1. Wix – den BÄSTA webbplatsbyggaren för resebyrå
 2. WordPress – Bästa plattformen för resebloggar
 3. uKit – Webbplatsbyggare för bästa resebyrå
 4. Ucraft – Online-plattform för att skapa en målsida
 5. SITE123 – Webbplatsbyggare för researrangörer
 6. Bokmärke – A.I.-driven webbplatsbyggare
 7. uCoz – Helt GRATIS Travel Community Builder
 8. Shopify – Bästa e-handelsplattform för resesidor

För dig som letar efter den bästa byggmästaren för resebyråer har vi granskat vart och ett av de system som anges ovan. Deras detaljerade jämförelse hjälper dig att upptäcka den plattform som fungerar bäst för din resebyrås webbplats och kommer upp till din webbutvecklingsbehov mest. Låt oss komma igång nu.

Wix – den BÄSTA webbplatsbyggaren för resebyrå

Wix - den BÄSTA webbplatsbyggaren för resebyrå

Wix – är den BÄSTA allt-i-ett-webbplatsbyggaren för resebyråer, agenter och researrangörer. Plattformen omfattar användarvänlighet, bekvämlighet, prisvärdhet, avancerad funktionalitet och intuitiv metod för webbdesign. Systemet är efterfrågat med användare från hela världen och inte förgäves. Wix kommer med en uttömmande funktionslista som behövs för att starta och hantera en imponerande webbplats för resebyråer utan att spendera en förmögenhet på den. Det är hög tid att registrera plattformens stora höjdpunkter direkt:

 • Resmallar. När det gäller samling av resmallar, systemet erbjuder anständiga anpassningsbara och mobilfärdiga teman som behövs för att bygga webbplatser för researrangörer, resebyråer, matturer, turistföretag, hotell, resebloggar, safariturer, resefotografer, yachtsmen och speciella landningssidor för reseföretag.
 • Resevidgets. Systemet gör det möjligt att välja mellan många gratis och betalda widgetar som kommer att vara ett bra komplement till din resebyrås webbplats (Moovit Kartor och rutter widget för att ge utmärkta transitalternativ till din exakta plats, Hotell och Airbnbs karta för att ge de bästa platserna att bo nära ditt evenemang osv..)
 • Kundinteraktionsverktyg. Wix App Market erbjuder en omfattande samling av integrerbara widgetar och tillägg som gör det möjligt att effektivt komma i kontakt med kunder när som helst på dagen (123 Form Builder, Återuppringning, Boka möten online, Live Chat, Wix Forms, Google Event Kalender, Händelsekalender, Wix Bookings, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Senaste nyheterna, Wix Chat, Contact Management + CRM, etc..).
 • Recensioner. Systemet tillåter integrering av widgetar och tillägg som gör det möjligt för kunder att lägga upp sina recensioner och dela sina kommentarer för förbättrade marknadsföringssyften (Kundrecensioner, MyReviews, Kommentarer, Yelp, Comments +, Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments + etc.).
 • Wix bokningar. Appen gör det möjligt att boka tid, anmäla ett möte, göra en betalning direkt på webbplatsen för att göra ditt arbetsschema och dina kunders planer mer organiserade.
 • Forum. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att lägg till ett forum till din webbplats för att möjliggöra aktuella och potentiella användare att komma överens med varandra, diskutera ämnen de är intresserade av och dela med sig av sin reseupplevelse. Det är möjligt att lägga till så många grenar och ämnen som fokuserar på resor för att ge den uppdaterade informationen som användare uppmuntras att ta reda på.
 • blogga. Med Wix kan du också ansluta en fullständig blogg till din webbplats för att hålla resebyråens kunder informerade om de planerade evenemangen, uppdaterade och nyheter du vill dela med dem. Det finns också en möjlighet att ladda upp informativa nischartiklar som ger resorelaterad information som användare kommer att värdera till fördelen när de planerar sina semester eller affärsresor.

Kosta: Som en funktionsladdad webbplatsbyggare avslöjar Wix en möjlighet att testa hela sin funktionsuppsättning med hjälp av en gratis plan. Det här alternativet är tillräckligt för att definiera plattformens stora starka och svaga punkter innan man beslutar om dess ytterligare användning. Vad du dock bör veta är att Wix gratis plan inte fungerar alls för att utveckla komplexa projekt.

Om du tänker lansera en funktionell webbplats för resebyråer, måste du uppgradera till en av dess betalda planer. För just detta ändamål erbjuder Wix för närvarande två grupper av planer, nämligen Standard och Business / eCommerce. Var och en av dem omfattar individuella prenumerationer som skiljer sig i termer och kostnader. Således börjar kostnaden för standard Wix-abonnemang med $ 13 / mo för att nå $ 39 / mo, medan kostnaden för Business Plans utgör $ 23 / mo och högre.

Prova Wix gratis

WordPress – Bästa plattformen för resebloggar

WordPress - Bästa plattformen för resebloggar

WordPress – är en pålitlig och fullständig plattform (CMS) för resor och turismbloggar. Systemet fungerar bra för utvecklingen av stora funktionsbelastade webbplatser för resebyråer eller populära researrangörer. Den skiljer sig från mängden på grund av dess avancerade integrationsalternativ, anpassningsverktyg för avancerad design och kodredigeringsfunktioner. Den senare aspekten kräver dock förståelse av ämnet. Skälen till att använda plattformen är följande:

 • Resmallar. Det är möjligt att bläddra igenom gratis och betalda resmallar som systemet erbjuder samt de teman som finns tillgängliga online.
 • Integrable plugins för resebyråer. WordPress är känt för sina kraftfulla plugin-integrationsalternativ (de mest populära plugins som du kan använda för din resewebbplats inkluderar PanoPress, Orioly Book Now, Tour Master, WPML Plugin, Polylang, The Event Calendar, WooTour etc.).
 • Kundinteraktion Plugins. För att säkerställa en givande interaktion med klienter kan du också integrera ett antal plugins, t.ex. Enkla sociala Share-knappar, klientportal-plugin, begär återuppringningsplugin, WP Notification Bar Pro, WP Customer Area etc.

Kosta: WordPress är gratis att ladda ner för alla. Du kan testa systemets funktioner så länge du behöver. Tänk på att för att publicera och marknadsföra en resewebbplats måste du köpa värd och domännamn för den. Eventuella kostnader kommer att bero på de villkor som planen innebär. Till exempel en prisvärd Bluehost plan kostar dig $ 2,95 per månad. Dessutom kommer du att möta behovet av att investera i plugin- och mallintegration.

Prova WordPress nu

uKit – Webbplatsbyggare för bästa resebyrå

uKit - Webbplatsbyggare för bästa resebyrå

uKit – är den enklaste webbplatsen för små företag att skapa en resebyrå webbplats. Överflöd av avancerade designanpassningsfunktioner, teman, applikationer och andra verktyg som är ett måste för varje resewebbplats har gjort tjänsten till en av de bästa nischrepresentanterna. Titta på några av de mest utmärkande egenskaperna nu:

 • Samling av resmallar. Systemet erbjuder en generös samling av travel-fokuserade lyhörda teman, som enkelt kan anpassas för att möta behoven hos nybörjare och proffs för webbdesign (du kan välja mellan resebyrå, fjällvandring eller europatur, havscamping, semesturismaktivitet, ekotur, kryssningstema eller välja en tom mall för att designa en webbplats från grunden).
 • Rich Widget Collection. uKit erbjuder ett ganska trevligt urval av widgets som har nischspecifikt innehåll och är ett bra komplement till alla resewebbplatser (Onlinechatt, sociala nätverksknappar, tidslinje, användarkommentarer, servicekalkylator, timer etc..).
 • CallBack-funktion. Genom att integrera widgeten kan du ge dina kunder en chans att lämna sina återuppringningsförfrågningar så att du kan kontakta dem på den lämpligaste tiden på dagen.
 • Live chat. Med en LiveChat-funktion som erbjuds av uKit kommer du att hålla kontakten med klienter, som har frågor eller behöver i tid online support och hjälp.
 • Förhandsvisning av webbplatsen. Webbplatsbyggaren tillåter förhandsvisning av din webbplats medan den fortfarande är under utveckling. Detta låter dig märka tillgängliga fel och buggar för att snabbt redigera projektet och bli av med dem innan webbplatsen publiceras. Funktionen Förhandsvisning gör det också möjligt att se hur ditt färdiga projekt ser ut på mobila och stationära enheter.
 • Gratis SSL-certifikat. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att ansluta SSL-certifikatfunktionen för att förbättra säkerheten i resursen och ge din resewebbplats den önskade trovärdighetsnivån.

Kosta: uKit har prisvärd politik, även om den inte erbjuder en gratis plan. Istället tillhandahåller systemet en 14-dagars provperiod, under vilken du kan testa alla funktioner du är intresserad av. Den billigaste uKit-planen kostar $ 4 / mo, medan den dyraste planen kostar $ 12 / mo.

Prova uKit gratis

Ucraft – Online-plattform för att skapa en målsida

Ucraft - Online-plattform för att skapa en målsida

Ucraft – är en molnwebbplatsbyggare, som erbjuder ett enkelt sätt att lansera en anständig resewebbplats. Webbplatsbyggaren är också känd för sin designverktygssamling, responsiva mallar, gratis skapande av målsidor och logotypanpassningsverktyg. Här är de viktigaste fördelarna med tjänsten:

 • Responsiva nischmallar. Ucraft har en rik samling färdiga responsiva mallar som är speciellt utformade för representanter för resebranschen.
 • Tredjepartsintegrationer. Om du känner att mängden inbyggda element inte är tillräckligt för din resebyrås webbplats kan du välja alla tredjepartsintegrationer som kan täcka ett brett spektrum av marknadsförings-, marknadsförings- och analysbehov (Intercom, Disqus, LiveAgent, Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite etc.).
 • Gratis landningssida skapare. För att få användarnas uppmärksamhet och öka kundernas engagemangsgrad kan du bygga en målsida för din resewebbplats utan kostnad.
 • Gratis logotyptillverkare. Funktionen gör det möjligt att skapa en unik logotyp för din resebyrås webbplats så att den sticker ut från mängden och ökar sitt rykte.
 • Stöd för flera språk. Om du syftar till att locka kunder från utlandet eller hantera internationella partners, kommer flerspråkigt stöd från Ucraft att vara en anmärkningsvärd fördel.

Kosta: Ucraft har en gratis plan som fungerar bra för de användare som tänker spara lite budget och starta en gratis målsida eller någon annan typ av webbplats utan kostnad alls. Du bör dock inse att gratis webbplatser saknar funktionalitet som hindrar dig från att få ut det mesta av dem. Beträffande de betalda optionerna skiljer sig deras kostnader ut baserat på de planer och villkor de innebär. Det billigaste Pro Website-abonnemanget kostar dig $ 10 / mo, medan den dyraste Obegränsade planen utgör $ 69 / mo. Om du inte är säker på de funktioner som varje plan innebär kommer den 14-dagars provperiod som erbjuds av webbplatsbyggaren att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Prova Ucraft gratis

SITE123 – Webbplatsbyggare för researrangörer

SITE123 - Webbplatsbyggare för researrangörer

Site123 – är en enkel webbplatsbyggare för researrangörer som gör det möjligt att skapa kvalitetswebbplatser utan kompetens eller kodningsexpertis krävs. Plattformen har informativa och värdefulla riktlinjer för hur man startar projekt med den. Det finns en bekväm drag-and-drop-redigerare som förenklar processen för DIY-webbutveckling för nybörjare och skickliga webbdesigners. Nedan listas de mest utmärkande höjdpunkterna för webbplatsbyggaren:

 • Logo Maker. Om ditt företag inte har en logotyp som representerar den på webben tillåter SITE123 att skapa den med lätthet. Det finns inget behov av att vara en webbdesignproff eller kodningsekspert för att skapa en företagslogotyp på egen hand här. Använd bara den integrerade verktygssatsen och elementen som Logo Maker erbjuder för att designa den logotyp som passar bäst för din resebyrå webbplats.
 • Flerspråkig support. SITE123 har flerspråkigt stöd, vilket gör det möjligt att skapa flera språkversioner av din resebyrås webbplats. Detta kan hjälpa till att växa din webbplatstrafik och kundbas på lång sikt.
 • Kundinteraktionsverktyg. Webbplatsbyggaren ger tillgång till flera kundinteraktionsverktyg som gör det möjligt att öka kundernas engagemangsgrad och uppmuntra till aktiv användarinteraktion.
 • Integrerad Form Builder. Systemet låter dig skapa och lägga till olika typer av onlineformulär till din resebyrå webbplats för att ge användarna handlingsfrihet. Du kan få tillgång till massor av anpassade formlayouter och element för att skapa formulär som matchar din webbplats specialisering och kan särskilt förbättra dess prestanda.
 • blogga. Plattformen har en värdig bloggmotor som gör det möjligt att ansluta en fullständig blogg till din resewebbplats. Det är här du kommer att kunna publicera resor-fokuserade artiklar för att framkalla kundintresse, generera trafik och inkomst på lång sikt.
 • App Market. SITE123 sticker också ut från mängden på grund av sin integrerade App Market som ger tillgång till dussintals widgets och tillägg, som Live Chat Support, Gallerier, Forms, analysverktyg, Social, booking och många fler. Genom att använda dessa och andra widgetar kan du få ut mesta möjliga av din resebyrås webbplats.
 • Integration av sociala medier. Funktionen gör det möjligt att öka ditt webbplats rykte i sociala nätverk genom att dela nyheter, branschuppdateringar, schemalagda evenemang, planer och annan information relaterad till din webbplats.

Kosta: SITE123 är en av de enklaste och mest prisvärda byggmästarna för DIY-webbplatser. Det har en helt gratis plan för alla som tänker starta en webbplats med systemet och har för avsikt att testa dess funktionsuppsättning i förväg. På samma sätt erbjuder plattformen fyra betalda planer, kostnaden f varierar mellan $ 10,80 och $ 28,80 per månad.

Prova Site123 gratis

Bokmärke – A.I.-Powered Website Builder

Bokmärke - A.I.- Powered Website Builder

Bokmärke – är en avancerad AI-baserad webbplatsbyggare, lämplig för resewebbplats. Du behöver inte vara kodningsekspert för att bygga fantastiska webbplatser med bokmärke. Använd bara AI-verktyget för att tillhandahålla ditt innehåll och titta på resultatet! De största höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är följande:

 • AIDA-assistent. Verktyget för konstgjord intelligens hanterar automatiskt skapandet av webbplatsen, om du anger vilken typ av resewebbplats du behöver och skickar allt innehåll du vill ska visas.
 • Fokusfunktion. Systemet erbjuder en uppsättning färdiga block som du kan välja, anpassa och integrera på din resewebbplats med hjälp av modulerna som länkar, texter, citat, kartor, kontaktformulär, sociala nätverksknappar, feedback och kontaktformulär etc.
 • Händelsefunktion. Avsnittet med händelser gör det möjligt att ladda upp de kommande evenemangen till din resewebbplats för att hålla dem medvetna om vad som händer i ditt företag.
 • e-handelsmotor. Bokmärke har en anständig e-handelsmotor, som låter dig lägga till en liten till mitten onlinebutik på din resewebbplats, där du kan sälja turer, tillbehör och andra artiklar som är efterfrågade med kunder.

Kosta: Webbplatsbyggaren har en gratis plan och två betalda prenumerationer. Den kostnadsfria planen räcker för att testa alla funktioner i systemet, medan betalda prenumerationer lägger till funktionalitet i ditt projekt. För att få en betald prenumeration måste du spendera $ 11.99 och $ 24.99 per månad på motsvarande sätt. Det finns också en möjlighet att göra månatliga betalningar, men kostnaden för planerna kommer att vara något högre i detta fall – $ 15 och $ 30 per månad.

Prova bokmärken gratis

uCoz – Helt GRATIS Travel Community Builder

uCoz - Helt GRATIS Travel Community Builder

uCoz – är en helt gratis byggmästare för resesamhällen, som tillåter icke-tekniker och webbdesignproffs att starta resorelaterade projekt från början. Plattformen kommer med en uppsättning funktionella moduler, enkel och intuitiv DIY webbredigerare, blogg- och e-handelsmotorer och andra avancerade funktioner. Låt oss registrera dem direkt:

 • Bloggmotor. Webbplatsbyggaren har en avancerad bloggmotor som gör det möjligt att ansluta en fullständig blogg till din resebyrås webbplats. Det är här där du kan lägga upp och uppdatera nischrelaterade artiklar, inleda användardiskussioner och bara hålla kontakten med dina nuvarande och potentiella kunder.
 • Forummodul. Som ett modulbaserat system tillåter uCoz att välja mellan flera moduler för att öka prestandan på din webbplats för resor. Forummodul tillåter att skapa ett communityforum, där du kan kommunicera med klienter, lägga till och uppdatera forumgrenar, nya ämnen och diskussioner.
 • Alternativ för medlemskap. När du hanterar din uCoz-baserade webbplats kommer du att kunna tilldela medlemsrättigheter till användare som du planerar att samarbeta med. Det är upp till dig att ställa in parametrar för webbplatsåtkomst eller begränsa användaråtkomst alls baserat på de webbdesignmål du eftersträvar.

Kosta: Webbplatsbyggaren är ursprungligen gratis och du kan testa dess funktionalitet utan kostnad för att ta reda på vad du kan förvänta dig av den. För att få ut mesta möjliga av uCoz-funktionsuppsättningen är det vettigt att uppgradera till en av de fyra betalda prenumerationer som den kommer med. Deras kostnad börjar med $ 3 / mo för den billigaste Basic Plan och går upp till $ 8 / mo för den dyraste Maximal Plan.

Prova uCoz gratis

Shopify – Bästa e-handelsplattform för resesidor

Shopify - Bästa e-handelsplattform för resesidor

Shopify – är den bästa e-handelsplattformen för resewebbplatser, som levereras med myriader av avancerade e-handelsfunktioner och integrerade verktyg. Systemet skiljer sig från mängden på grund av överflödet av marknadsföring, webbutik utveckling och marknadsföringsfunktioner som bidrar till enkel, säker och effektiv webbplats skapande process. Här är listan över Shopify-funktioner som användare bör vara medvetna om när de fortsätter med utvecklingen av webbplatsen:

 • POS-programvara. Shopify kommer med Point of Sale-funktionen som bidrar till webbplatsens funktionalitet. Funktionen gör det möjligt att sälja både online och offline, vilket ökar kundbasen och trafikflödet.
 • Synkroniseringsalternativ. Programvaran eCommerce möjliggör effektiv och snabb synkronisering av ditt konto med populära marknadsplatser och externa tjänster. På så sätt kan du förbättra webbplatsens prestanda och uppmärksamma användare som är villiga att samarbeta med dig.
 • Augmented Reality (AR) Funktion. Integrering av AR-funktionen ökar inte bara dina kunders uppmärksamhet, utan ökar också webbplatsens popularitet, ökar trafikflödet, genererar nyförsäljning och hjälper till att uppnå de mål du ställer in med maximal effektivitet och minimal investeringstid. AR-integration låter användare upptäcka detaljerna i erbjudanden du gör genom att använda 3D-metoden.
 • Produktledning. När du lanserar en resebyrå webbplats kan du sträva efter att ladda upp objekt / erbjudanden du har på lager samt visa specialerbjudanden. Shopify kan skryta med avancerade produkthanteringsalternativ och verktyg som låter dig lägga till kvalitetsproduktbeskrivningar, skapa tilltalande showfönster, använda CSV-import / exportfunktioner etc..
 • Flerspråkig support. Shopify erbjuder också flerspråkigt stöd, vilket betyder mycket när det gäller utvecklingen av webbplatser för flerspråkiga resebyråer. Eftersom din webbplats är tillgänglig på flera språk kommer det att hjälpa till att locka uppmärksamhet från potentiella partners och kunder.

Kosta: Shopify kan skryta med mångsidig och måttlig prissättningspolicy, och erbjuder flera planer att välja mellan baserat på din webbplats för specifikationer för resor, parametrar såväl som webbdesign / affärsintressen. Det finns ingen helt gratis plan här ännu användare kan välja mellan flera prenumerationer. Den billigaste planen kostar $ 9 / mo, medan den dyraste prenumerationen kostar $ 299 / mo. Gratis 14-dagars testversion hjälper dig att upptäcka specialfunktioner i den plan du är intresserad av för att göra det val du inte kommer att ångra efteråt.

Prova Shopify gratis

Slutsats

Att lansera en webbplats är avgörande för alla resebyråer som syftar till effektiv affärsutveckling och kundattraktion. Det är dock inte lätt att starta och hantera en webbplats, särskilt för oerfarna användare. Det är här du inte går utan ett praktiskt webbdesignverktyg som en webbplatsbyggare.

Dessa system omfattar en mängd funktioner för att ge din resewebbplats ett attraktivt utseende och enastående prestanda. Webbplatsbyggare erbjuder vanligtvis ett urval av fördesignade responsiva mallar, ett sortiment av designanpassningsverktyg, enkla att använda instrumentpaneler och fina SEO-optimeringsparametrar. Dessa är de viktigaste faktorerna som bidrar till anständigt resultat.

Det är en självklarhet att välja en webbplatsbyggare är en komplex uppgift, men det behöver inte vara något stort problem om du är redo att investera din tid och ansträngning. System som granskats i inlägget är ledarna i modern webbdesignnisch och måste övervägas först när du gör valet. Ta dig tid att testa var och en av dem för att ta reda på deras egenskaper, fördelar och nackdelar, specifikationer och konsekvenser innan du antar det slutliga beslutet.

Skapa en resewebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map