Bästa webbplatsbyggare för advokater

Bästa webbplatsbyggare för advokater


Det säger sig självt att advokater, som är upptagna nästan dygnet runt med att hantera juridiska frågor, bara inte har tid och färdigheter att starta och hantera professionella webbplatser.

På samma sätt är de inte redo att anställa specialister för att slutföra uppgiften för dem eftersom det är ganska dyrt, för att inte tala om det faktum att de borde veta hur de ska uppdatera sin färdiga webbplats efteråt. Det är här webbplatsbyggare spelar in.

Webbplatsbyggare fungerar bäst för att skapa webbplatser för DIY. Dessa tjänster är speciellt utvecklade med behov av nybörjare i åtanke och erbjuder flera fördelar som avsaknad av kodningskompetens, användarvänligt gränssnitt, tematiska mallar, responsiv design, bekvämlighet, prisvärdhet, SEO-vänlighet etc..

De kan inte lämnas obemärkt när det gäller välja den bästa webbplatsbyggaren för att skapa fantastisk advokatbyrås webbdesign. Med en funktionell webbplatsbyggare kommer din advokats webbplats att innehålla en harmonisk kombination av bra visuell överklagande och imponerande funktionalitet.

Vi testade ut 8 av de bästa advokatwebbplatsbyggarna:

 1. Wix – den bästa webbplatsbyggaren för advokater & Advokatbyrå
 2. uKit – Webbplatsbyggare för enklaste advokatfirma
 3. WordPress – Hosted Platform & Attorney Site Builder
 4. Bokmärke – AI-driven webbplatsbyggare för advokatwebbplatser
 5. Ucraft – Personlig webbplatsbyggare för advokater
 6. SITE123 – Onlinetjänst för att skapa en webbplats för advokatbyråer
 7. IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer
 8. Bluehost – Webbhotell för advokatfirma & advokater

Webbplatser för advokater skapade med webbplatsbyggare erbjuder en mängd nischspecifika funktioner och verktyg du kan använda för att få deras funktionalitet till toppnivå. De ger den viktigaste informationen om ditt företag, kompetensområde, lista över tjänster, professionella prestationer, nyheter, evenemang och vad inte.

Dessutom kommer du att kunna meddela kunder om dina planer, professionella nyheter och eventuella förändringar som händer i din karriär. Du kan också ansluta konton för sociala nätverk till din webbplats för att låta användare utforska dina tjänster, inleda diskussioner och publicera all annan information som dina nuvarande och potentiella kunder kan vara intresserade av.

Har du rätt iväg att välja en webbplatsbyggare för att starta en advokats webbplats? Då kan du uppmuntras att bläddra i mest populär, fullständig och lättanvända tjänster listade ovan. Det är hög tid nu att granska vart och ett av dessa system som kan täcka hela ditt spektrum av dina webbbyggnadsbehov.

Wix – den bästa webbplatsbyggaren för advokater och advokatbyråer

Wix - den bästa webbplatsbyggaren för advokater och advokatbyråer

Wix – är den mest fullständiga advokatens webbplatsbyggare.Tjänsten är helt kodfri och den fungerar bra för webbplatser för advokatbyråer och juridiska byråer som behöver upprätta tillförlitlig webb närvaro för att få uppmärksamheten hos målgruppen. Här är de största höjdpunkterna för webbplatsbyggaren:

 • Law Firm Mallar. Wix har en separat kategori av mobilfärdiga “Finance and Law” -mallar, där du kan välja den bästa designen som kommer upp till din nischspecialisering mest av allt.
 • Wix ADI. Systemet kommer att använda det innehåll du skickar in för att automatiskt utforma en webbplats för dig.
 • Standard- och mobilredigerare. Förutom att använda Wix ADI kan du manuellt utveckla och redigera en webbplats i standardsystemredigeraren eller skapa en separat mobilversion av den.
 • Klientinteraktionswidgets. Wix App Market erbjuder en uppsättning gratis och betalda widgetar och appar som du kan använda för att interagera med klienter och partners (Återuppringning, Kontakthantering + CRM, Boka möten online, Live Chat, Wix-formulär, 123 Form Builder, Händelsekalender, Kommentarer, Wix Bookings, Google Event Calendar, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Senaste nyheter, Wix Chat etc..).
 • Bloggmotor. Wix tillåter att du ansluter en blogg till din advokats webbplats för att hålla kontakten med dina partners och klienter.
 • Forum. Webbplatsbyggaren låter dig också integrera Wix Forum i ditt projekt för att inleda diskussioner med användare, skapa nya grenar, avsnitt, ämnen etc..

Kosta: Prissättningspolicyn för Wix är mångsidig och beror på villkoren och funktionerna som ingår i den valda planen. Du kan testa webbplatsbyggaren och de funktioner som den erbjuder under obegränsad tid utan kostnad alls. Wix gratis plan går aldrig ut, vilket gör att du kan förbättra dina webbdesignfärdigheter och utforska nyanserna i systemet. Så snart du bestämmer dig för att föra din webbplatsprestanda till den nya nivån eller publicera den på webben, måste du uppgradera till en av de betalda prenumerationer som webbplatsbyggaren innebär.

Prova Wix gratis

uKit – Webbplatsbyggare för enklaste advokatbyråer

uKit - Webbplatsbyggare för enklaste advokatbyråer

uKit – är den bästa webbplatsbyggaren för små advokatbyråer. Detta är det perfekta valet för privata advokater och advokatbyråer som vill lansera små eller medelstora målsidor och webbplatser. Nedan listas de största fördelarna med webbplatsbyggaren:

 • deras samling av juridiska mallar. uKit erbjuder en kategori mallar, som är känsliga till sin natur och kommer upp till olika områden av juridisk aktivitet (advokatföretag, juridisk biståndstjänst, administrativ advokatbyrå, advokatbyrå etc..).
 • Live chat. Integrering av denna widget ger fler chanser att hålla kontakten med klienter, som kan behöva onlinesupport, kundhjälp eller andra ämnesrelaterade tips när som helst på dagen..
 • CallBack-widget. Det gör det möjligt att ta emot återuppringningsförfrågningar från besökarna på din webbplats på den mest praktiska tiden för dem.
 • Gratis SSL-certifikat. För att förbättra din webbplatssäkerhet och bevara dina kunders sekretess kan du ansluta ett gratis SSL-certifikat till din webbplats.

Kosta: uKit erbjuder den mest prisvärda prispolicyn i nisch, med kostnaden varierar från $ 4 och upp till $ 12 per månad. Det finns en 14-dagars provperiod som låter dig testa de betalda funktionerna för varje prenumeration utan kostnad.

Prova uKit gratis

WordPress – Hosted Platform & Attorney Site Builder

WordPress - Hosted Platform & Attorney Site Builder

WordPress – är ett känt Content Management System, som har vunnit global popularitet som det mest populära och fullständiga systemet som är utformat för bloggbyggnad. Tjänsten kan nu användas för att starta olika typer av projekt, inklusive webbplatser för advokater. Överflöd av integrerade mallar, plugins, designanpassningsalternativ, kodredigeringsfunktioner och relativa användarvänlighet har gjort systemet till en av de bästa moderna lösningarna för webbbyggnad av DIY. Nedan listas de funktioner som gör WordPress till ett anständigt alternativ för webbbyggnad.

 • Inbyggda och externa mallar för advokatbyråer. Du kan bläddra i en samling inbyggda mallar för din advokats webbplats, men det är också möjligt att hitta gratis och betalda teman online.
 • Integrable plugins av kvalitet för advokater. Bland de bästa plugins för din advokats webbplats är följande värda att bli nämnda först: WP-advokat, starka uttalanden, SecuPress, medförfattare Plus, Lexicata, bokningskalender, diskussionskommentarer, WP-kundrecensioner, händelsekalendern.
 • Klientinteraktion Plugins. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt WordPress-klientinteraktionsplugins, inklusive klientportal-plugin, WP-kundområde, begär återuppringningsplugin, WP Notification Bar Pro, Easy Social Share-knappar etc..

Kosta: WordPress är ursprungligen en gratis CMS, vilket tillåter att skapa och bygga webbplatser utan att investera i processen. För att publicera en webbplats måste du få värd och domännamn för den. Den slutliga kostnaden kommer att bero på den värdplan som du kommer att gå efter. Till exempel den billigaste Siteground eller Bluehost plan kostar dig $ 2,95 per månad. Dessutom kan du behöva betala för kvalitetsmallar och plugins som du vill integrera på din webbplats för advokater.

Prova WordPress nu

Bokmärke – AI-Powered Website Builder för advokatwebbplatser

Bokmärke - AI-Powered Website Builder för advokatwebbplatser

Bokmärke – är en populär AI-baserad webbplatsbyggare, som kan bli ett perfekt alternativ för att skapa DIY-webbplatser för advokater. Plattformen är lätt att använda eftersom den erbjuder intuitiv navigering, enkel instrumentpanel och olika designanpassningsverktyg. För att starta en webbplats med bokmärken behöver du inte ha kodningsförmåga eller investera en anmärkningsvärd budget. Tänk på de funktioner du inte kan gå utan när du arbetar med webbplatsbyggare:

 • AIDA-assistent. Konstgjord intelligens designassistent skapar automatiskt en advokats webbplats för dig inom några minuter baserat på affärsdata som du först skickar in.
 • Fokusalternativ. Focus erbjuder en uppsättning fördesignade block som du kan anpassa och sedan integrera på din webbplats genom att använda innehållsmoduler (texter, länkar, kartor, knappar, citat, sociala nätverksknappar, kontaktformulär, feedbackformulär mm.).
 • Exceptionell användarvänlighet. Med AIDA kan du skapa en fullständig webbplats med kvalitetsinnehåll på bara några minuter – bara anpassa den och publicera!

Kosta: Bookmark erbjuder en gratis plan och två betalda planer. Kostnaden för betalda prenumerationer utgör $ 11.99 och $ 24.99 per månad, om du väljer att göra årliga betalningar. Om du vill betala varje månad kommer kostnaden för de betalade planerna att vara något högre och utgör 15 $ och 30 $ per månad på motsvarande sätt.

Prova bokmärken gratis

Ucraft – Personlig webbplatsbyggare för advokater

Ucraft - Personlig webbplatsbyggare för advokater

Ucraft – är en dra och släpp webbplatsbyggare, vars funktionsuppsättning räcker för att skapa och hantera en webbplats för advokater. Systemet gör det möjligt att effektivt presentera ditt varumärke, tjänstelista och affärspecialisering genom att använda en samling designerverktyg, alternativ för anpassning av logotyp, responsiva mallar och andra funktioner som användare uppskattar. Här är de viktigaste funktionerna som Ucraft är känd för:

 • Responsiva branschfokuserade mallar. Det finns flera personliga och affärsmässiga teman som du kan välja från Ucraft-mallgalleriet.
 • Stöd för flera språk. Funktionen låter dig skapa flera språkversioner av din advokats webbplats för att växa din kundbas och etablera affärsrelationer med partners från utlandet.
 • Artiklar App. Du kan använda applikationen för att bygga bloggar, nyhetswebbplatser, portaler och andra resurser för bättre interaktion med klienter.
 • Flera integrationer. Du har en möjlighet att ansluta de tjänster du använder till Ucrafts integrationer för att täcka ett brett spektrum av marknadsföring, marknadsföring, design, klientinteraktion och analysbehovDisqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite etc..).
 • Gratis logotyptillverkare. Genom att använda funktionen kan du skapa din företagslogotyp (om du inte har den) och integrera den i din nya webbplats för att sticker ut från mängden och förbättra din synlighet på webben.

Kosta: Ucraft har en fri funktion för skapande av målsidor och flera betalda prenumerationer. Kostnaden för prisplanerna börjar med $ 10 och går upp till $ 69 per månad baserat på de villkor och funktioner som erbjuds. Om du inte är säker på ditt val kan du testa planerna i 14 dagar utan några avgifter.

Prova Ucraft gratis

SITE123 – Onlinetjänst för att skapa en webbplats för advokatbyråer

SITE123 - Onlinetjänst för att skapa en webbplats för advokatbyråer

SITE123 – är en enkel byggmästare av DIY-webbplatser, som ger imponerande frihet för designanpassning tillsammans med ett omfattande utbud av funktioner och verktyg som behövs för att starta och hantera alla typer av webbplatser, inklusive sådana för advokatbyråer. Systemet kräver inte kunskap om programmeringsspråk eller kodningsexpertis. Dess intuitiva metod för webbdesign och dra-och-släpp-redigerare gör processen för webbutveckling enkel, säker och problemfri för alla. Titta på de viktigaste SITE123-funktionerna som kan hjälpa dig att starta en funktionsladdad webbplats för advokater:

 • App Market. Webbplatsbyggaren ger tillgång till myriader av widgets och tillägg tillgängliga i sin integrerade App Market. Bläddra bara igenom widget-samlingen som systemet erbjuder och välj de som kan öka din webbplats prestanda. Några av de mest populära widgetarna du kan välja för ditt projekt inkluderar Live Chat, Analytics-verktyg, Sociala, Gallerier och många fler.
 • blogga. SITE123 erbjuder en kraftfull bloggplattform som gör det möjligt att skapa och ansluta en funktionsbelastad blogg till din advokatwebbplats. Bloggtillgänglighet kan leda till användarnas uppmärksamhet och erbjuda dem informativa lagrelaterade artiklar som du kan publicera och uppdatera när du vill. På samma sätt kan du skapa mångsidiga avsnitt och kategorier med artiklar som hanterar din nisch.
 • Logo Maker. Om ditt advokatfirma / företag inte har en logotyp som representerar den på webben, gör SITE123 det möjligt att utforma den som helt kommer att uppfylla dina krav och affärsbehov. Ingen kodnings- eller webbdesignupplevelse krävs för att skapa en unik och personlig logotyp med systemet. Webbplatsbyggaren erbjuder en integrerad uppsättning logotypdesignverktyg och element du kan välja mellan för att designa din företags logotyp.
 • Flerspråkig support. Plattformen har en integrerad flerspråkig supportfunktion som gör det möjligt att skapa advokatsajter i flera språkversioner. Detta är mycket bekvämare än att starta separata projekt på de språk du behöver för att komma i kontakt med internationella kunder eller partners från utlandet.
 • Integration av sociala medier. Om du har för avsikt att förbättra ditt webbplats rykte i sociala nätverk, låter SITE123 dig dela din webbplatsrelaterade information i sociala nätverk. Det är här du kan dela branschnyheter, uppdateringar, evenemang, planer och annan affärsrelaterad information.
 • Integrerad Form Builder. SITE123 har en integrerad onlineformulärsbyggare, som gör det möjligt att skapa alla typer av onlineformulär som kan bidra till att öka din advokats webbplatsprestanda. Systemet erbjuder flera anpassade onlineformulärlayouter och element som du kan välja för att designa dina onlineformulärer med avseende på affärspecialisering och nischfokus.
 • Kundinteraktionsverktyg. Webbplatsbyggaren har flera kundinteraktionsverktyg i lager. Du kan välja och använda dem för att göra samarbetet med kunder mer bekvämt och intressant. Funktionen kan också bidra till att öka användarnas engagemangsgrad.

Kosta: SITE123 är inte bara en av de enklaste webbplatsbyggarna utan den är också en av de mest prisvärda plattformarna för webbdesign. Systemet erbjuder en helt gratis plan du kan använda för att testa funktionens uppsättning av tjänsten. När det gäller de betalda alternativen har webbplatsbyggaren fyra prenumerationer. Kostnaden för den billigaste planen utgör $ 10,80 per månad.

Prova SITE123 gratis

IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator - Enkel gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator – är en avancerad webbsajtbyggare för DIY för ideella advokater. Systemet fungerar utmärkt för utveckling av fullständiga projekt som kommer med avancerad design, vilket gör att de sticker ut från mängden. Systemet är ett bra val för användare med olika webbdesignbakgrund och kodningsförmåga. Oavsett om du är nybörjare eller expert på webbplatsskapande, kommer du definitivt att kunna utforska, behärska och använda systemet för att starta en webbplats för advokater med den. Listan över | IM Creator-höjdpunkter är ganska omfattande och innehåller följande funktioner:

 • Responsiva mallar. Webbplatsbyggaren har ingen separat samling mallar för advokatsajter men det finns en möjlighet att välja ett tema för din ideella webbplats för advokater. Alla design som systemet har på lager är lyhörda, fria och helt anpassningsbara. Bortsett från manuell redigering av webbplatsen möjliggör HTML-integration, vilket ökar chansen att få ett helt personligt projekt.
 • blogga. IM Creator baserar en kraftfull bloggmotor som låter dig ansluta en blogg till din advokats webbplats för att hantera den ytterligare med avseende på dina behov. Bloggtillgänglighet uppmuntrar till mer aktiv användarkommunikation, trafiktillväxt och högre kundengagemang. Det är upp till dig att bestämma när du ska uppdatera din advokats webbplats med nya blogginlägg eller schemalägga dem för ytterligare publicering om det är bekvämare för dig.
 • Alternativ för bildintegration. När du använder IM Creator kan du få tillgång till den integrerade bildsamlingen, som är ganska rik och helt gratis även för ideella organisationer. Dessutom finns det en möjlighet att använda gratis resurser för webbdesign som du kan lägga till ditt projekt med avseende på dess nischfokus. Om du saknar tid för att bläddra i samlingen på egen hand låter systemet dig använda sökfiltret för att förenkla urvalsprocessen och minska söktiden.

Kosta: IM Creator sticker definitivt ut från mängden på grund av sin prissättningspolitik. Den obestridliga höjdpunkten med systemet är möjligheten att skapa gratis webbplats för de användare som tänker starta ideella projekt. Dessa webbplatsägare får en chans att skapa ett fullständigt projekt utan någon budget alls. Kostnaden för betalda planer börjar med $ 8 / mo, vilket också är en ganska värdig investering.

Prova IM Creator gratis

Bluehost – Webbhotell för advokatfirma & advokater

Bluehost - Webbhotell för advokatfirma och advokater

Bluehost – är en trovärdig, funktionell och en av de mest populära värdleverantörerna du kan välja för att lagra din advokatwebbplats. Plattformen har utmärkt sig som den bästa webbhotell, som officiellt rekommenderas av WordPress som det bästa systemet av denna typ. Bluehost erbjuder en kraftfull funktionsuppsättning, avancerade verktyg och säkra värdalternativ för att vara värd för projekt i alla storlekar, funktionalitet och komplexitetsnivå. Listan över Bluehost-meriter omfattar följande punkter:

 • WordPress installation. Bluehost möjliggör säker, snabb och bekväm installation med ett klick på WordPress. Detta eliminerar behovet av att investera tid och ansträngning som krävs för att ladda ner och installera CMS på egen hand. Dessutom får alla plattformsanvändare en möjlighet att installera WordPress tillsammans med Bluehost, vilket är en fördel i sig eftersom CMS inte ger ett sådant alternativ separat.
 • Bluehost Marketplace. Plattformen kommer med en samling widgets, tillägg, appar och skript, vars integration kan öka din webbplatsens funktionalitet. Det är här du kan välja flera WordPress-advokatmallar, marknadsförings- och e-handelsverktyg, bildsamlingar och andra relaterade widgetar baserat på din webbplats nisch specialisering..
 • Flexibilitet och säkerhet. När du använder Bluehost kan du vara säker på din webbplatssäkerhet eftersom webbhotellleverantören använder specialverktyg för att förhindra potentiella webbplatsrelaterade risker. Dessa inkluderar Spam Hammer, Spam Experts och mer. Här finns även hotlink-skydd för att öka projektets säkerhetsnivå och flexibilitet.
 • Snabb sidbelastningshastighet och höga drifttider. Om du känner att din advokatwebbplats saknar laddningshastighet eller om du vill att den ska laddas snabbare kommer det att vara värd för den med Bluehost. Plattformen kommer att säkerställa bättre prestanda för ditt projekt tillsammans med dess förbättrade flexibilitet.

Kosta: Bluehost är en av de mest prisvärda värdplattformarna som omfattar avancerad funktionalitet. Kostnaden för den billigaste planen som systemet erbjuder utgör $ 2,95 / mo. Detta är definitivt en värdig investering som säkert kommer att betala sig.

Prova Bluehost nu

Slutsats

En kvalificerad advokat går inte utan en Personlig hemsida att öka erkännandet av advokatföretag och bygga kundbas. Om du har långvariga mål blir lansering av en webbplats inte ett infall, utan en nödvändighet. Detta är möjligt för användare med olika webbdesignbakgrund genom att använda webbplatsbyggare. Dessa verktyg kommer med fördesignade responsiva mallar, överflöd av designanpassningsverktyg, intuitiva instrumentpaneler och kvalitetssupport. Detta kan bara bidra till att nå det önskade resultatet.

När du möter behovet av att välja den bästa webbplatsbyggaren för en advokats webbplats har du verkligen många frågor. Att utforska och testa de mest populära webbbyggnadstjänsterna är ett säkert sätt att hitta plattformen, som helt kommer att möta dina webbdesigns behov och färdigheter. System som granskas i artikeln är initialt värda din tid och uppmärksamhet. Se till att testa dem för att välja den plattform som uppfyller dina förväntningar.

Skapa en advokatwebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map