Bästa webbplatsbyggare för artister

Bästa webbplatsbyggare för artister


En konstnärs webbplats kommer att bli ett användbart verktyg om du är redo att gå online och växa ut din fanbas. Om du lyckas skapa det framgångsrikt kommer dina chanser att få vinst från ditt arbete så småningom öka.

Låt oss inse det faktum: de flesta artister har bara inte tid att lära sig komplexa nyanser i webbdesign, även om de har en sådan önskan. De är upptagna med sitt kreativa liv, utställningar och presentationer, de behöver ett enkelt och förståeligt verktyg som gör att de kan skapa en DIY-webbplats utan nödvändighet att lära sig grunderna.

Det är detta som gör en webbplatsbyggare till det bästa valet för att lansera webbplatser för artister. Dessa tjänster är användarvänliga, prisvärda och praktiska. De hjälper till att minska tid och ansträngningar som krävs för att driva en funktionell och tilltalande webbplats.

Det som är viktigt, du behöver inte vara expert på webbdesign för att slutföra ett projekt på egen hand. Med en kvalitetswebbplatsbyggare ser din konstnärs webbplats inte sämre ut (eller till och med bättre) än en webbplats designad av en professionell.

Det är hög tid att granska de mest populära webbplatsbyggarna som du effektivt kan använda för dina webbbyggnadsändamål.

Vi testade ut 10 av de bästa webbplatsbyggarna för artister:

 1. Wix – den bästa webbplatsbyggaren för artister
 2. WordPress – GRATIS CMS för att skapa en artistwebbplats
 3. Shopify – Bästa e-handelsplattform för att sälja Arts online
 4. Weebly – gratis konstnärwebbplatsbyggare
 5. uKit – Den bästa webbplatsen för små företag
 6. Bokmärke – AI-baserad webbplatsbyggare för artister
 7. Adobe Portfolio – Anpassade portföljer för artister
 8. Format – Enkel att använda portföljwebbplatsbyggare
 9. Ning – Skapa ditt personliga sociala nätverk
 10. Heek – Det enklaste sättet att få ditt företag online

Med ett så verkligt fantastiskt val av webbbyggnadsverktyg som du kan använda för att starta och hantera en webbplats för artister är det definitivt inte så lätt att välja det som passar dina behov och förväntningar mest av allt.

Den enda möjliga lösningen på problemet är att granska var och en av de nämnda systemen så att du kan jämföra deras funktionalitet, designanpassningsstrategier, användarvänlighet, bekvämlighet och prissättningspolicy. Det är precis vad vi ska göra med en gång.

Wix – den bästa webbplatsbyggaren för artister

Wix webbplatsbyggare

Wix – är den bästa webbplatsbyggaren och webbhotell för artister som tänker få en högkvalitativ webbplats på nästan ingen tid. Systemet har en kraftfull funktionsuppsättning, visuell redigerare, intuitivt gränssnitt och professionella anpassningsbara branschspecifika mallar.

Med det avancerade Wix ADI-teknik, kan du skapa en avancerad konstnärs webbplats genom att skicka information om ditt kreativa liv och lägga till galleriet för dina verk. Systemet tar automatiskt hand om resten och skapar en professionell webbplats för dig. Om du vill göra några ändringar själv är du välkommen att använda standardredigeraren, som också finns tillgänglig här.

Med Wix kan du ansluta en blogg till din webbplats. Om du har för avsikt att erbjuda några av dina verk till försäljning eller utfärda presentkort, rabatter och andra specialerbjudanden, kan du göra det skapa en webbutik med detta syfte.

En gratis integrerbar Wix Art Store widget tillgänglig i App Market har allt du behöver för att presentera, marknadsföra och sälja dina konstverk direkt på webbplatsen. Ladda bara upp fotona, ange priser, ställa in betalningsalternativ och börja sälja. Andra widgetar (Eventkalender, Wix Pro-galleri, Wix-evenemang, Wix-video, presentkort) kommer också att ha en positiv inverkan på din webbplatsens funktionalitet. Dessutom erbjuder Wix ett rikt urval av mobilklara och helt anpassningsbara mallar för artistwebbplatser.

Kosta: Wix har en livslängd med nollkostnadsplan för användare som är villiga att starta gratis. Den har också separata prenumerationer för standard- och affärs- / e-handelswebbplatser. Kostnaden för standardplaner (det finns fyra av dem här) börjar med $ 13 att nå 39 dollar per månad. När det gäller prenumerationer på företag / e-handel kommer den billigaste planen att kosta dig $ 23 / mo, medan den mest kostsamma lösningen kommer att utgöra $ 500 / mo för den avancerade företagsplanen.

Prova med Wix gratis

WordPress – GRATIS CMS för att skapa en artistwebbplats

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är ett av de mest populära och funktionella Content Management System som används av konstnärer. Systemet är mer komplicerat än webbplatsbyggare och innebär kunskap om färdigheter i webbdesign. Det kommer också med omfattande integrationsalternativ, som har en positiv inverkan på resultatet.

Det tar mer tid att skapa webbplatser för artister med WordPress, men resultatet är det värt. Systemet har en uppsättning inbyggda mallar och plugins, men det räcker inte för att starta ett storskaligt projekt. För att få ut mesta möjliga av webbdesignprocessen måste du surfa på webben och välja extra teman och plugins för att integreras ytterligare på din webbplats. Några av de mest populära pluginsna för WordPress är följande: NextGEN-galleriet, spårbara sociala andelsikoner, SEO-vänliga bilder, tack senare, Yoast, Ultimate Security Checker, GigPress och händelsekalendern.

Kosta: Användningen av WordPress är helt gratis. För att få din webbplats online måste du emellertid ta hand om webbhotell och domännamnsintegration. Kostnaden för att vara värd för din webbplats med den billigaste Sitgrundsplan, till exempel, kommer att utgöra $ 3,95 per månad. Kvalitetsplugins och mallar kommer också mot extra kostnad.

Prova WordPress nu

Shopify – Bästa e-handelsplattform för att sälja Arts online

Shopify Startsida

Shopify – är e-handelsprogramvaran, som har utmärkt sig som det bästa systemet i sin nisch. Plattformen gör det möjligt att bygga professionella webbbutiker för konstnärer som är villiga att sälja sina verk online. Det är här du kan skapa en portfölj med ett produktgalleri, och därmed låta användare välja önskvärda objekt från din kreativa samling.

Programvaran är känd för sina omfattande integrerings- och synkroniseringsalternativ. När du har startat din webbutik kan du synkronisera den med en av marknadsföringsplattformarna eller redovisningsprogramvaran, till exempel för att titta på kund- och försäljningsstatistik, toppsäljande produkter, betalning, skatt och fraktinformation etc..

Shopify erbjuder också Live View-funktionen som gör det möjligt att spåra din webbbutiks prestanda, kundflöde, konverteringsfrekvens, platser och besökarkällor, försäljningsvolymer, dagliga försäljningsbelopp och vinsttillväxt, antal beställningar och produktvisningar och många andra parametrar som betyder för din artistwebbplats.

Dessutom kommer webbplatsbyggaren med många produktrelaterade funktioner. Du kommer att kunna skapa portföljer med flera produktlistor, deras beskrivningar, detaljerade recensioner, tilltalande show windows etc. En av programvarans höjdpunkter är dess Augmented Reality Feature som gör det möjligt att se de uppladdade produkterna som säljs i 3D-läge. Detta ger kunderna bättre förståelse för vad de kommer att köpa.

Systemet ger också en möjlighet att använda Shopcodes i App Market för att förenkla proceduren för att göra mobilköp. Genom att använda unika QR-koder omdirigeras kunderna till de produktsidor som de är intresserade av eller direkt till kassan.

Shopify App Market levereras med ett rikt urval av widgetar och tillägg som du kan integrera på din artistwebbplats för att öka dess funktionalitet och kundengagemang. Appar som finns tillgängliga här är gratis och betalade och de kan hjälpa dig att komma igång med din webbplats med lätthet. Slutligen skryter Shopify av en av de mest imponerande och högkvalitativa samlingarna av lyhörda helt anpassningsbara mallar. Välj bara den som passar dina kreativa behov och önskemål och gå vidare för att starta ditt projekt!

Kosta: Shopify har en gratis 14-dagars provperiod som låter dig testa programvarans fördelar innan du väljer ett av dess prenumerationer. Systemet har också fyra betalda planer, vars kostnad börjar med $ 9 / mo och går upp till $ 299 / mo. Shopify är ett transaktionsfritt system, men det debiterar kreditkorttransaktioner för de användare som väljer Shopify Payments för att acceptera kreditkort i sina webbbutiker..

Prova Shopify gratis

Weebly – gratis konstnärwebbplatsbyggare

Weebly

Weebly – är en enkel att använda molnwebbplatsbyggare vars funktionsuppsättning är mer än tillräckligt för att starta och regelbundet uppdatera webbplatser för artister. Plattformen har nyligen fått e-handelsspecialisering, men det är också möjligt att lansera andra projekttyper (inklusive portföljer) här. Weebly kommer med en dra-och-släpp-redigerare och en “box” -modellstruktur som låter dig styra hela processen för ditt projektskapande.

Som nämnts ovan har Weebly nu starka e-handelsspecialisering, vilket är en bonus för artister som är villiga att skapa kvalitetsportföljer. Systemet erbjuder en uppsättning funktioner som gör det möjligt att börja sälja dina verk online, hålla kontroll över betalning och leveransinformation för att lämna kunder nöjda.

Webbplatsbyggaren erbjuder också flera layouter för annonsmaterial att välja mellan. När du lägger till en ny sida till ditt projekt kommer du att kunna välja en viss layout för det. Dessa inkluderar hemsidan och Om oss-sektioner, kontakter, gallerier och många fler. Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess avancerade alternativ för bildredigering och tillgänglighet av video värd. Dessa meriter kommer säkert att vara praktiska för dig när du lägger till foton från dina verk, videopresentationer från utställningar eller utställningar och andra liknande projekt.

Om du vill ge din artist webbplats avancerad funktionalitet och avancerad design, gå vidare till åtkomst Weebly App Center. Det är här du kommer att stöta på flera applikationer, tillägg och tillägg (till exempel LiveChat, Call-out-Box eller Event Calendar), vars integration säkert kommer att locka och behålla kunduppmärksamhet.

Weebly är också känd för sin samling av responsiva mallar för annonser såväl som för avancerade Form Builder, som låter dig skapa onlineundersökningar och kontaktformer för att rikta in sig på potentiella kunder.

Kosta: Weebly har en gratis plan som fungerar bra när det gäller initial serviceutforskning. Dessutom erbjuder det prenumerationer för standardwebbplatser och e-handelswebbplatser. Den billigaste planen kommer att kosta dig $ 4, medan den dyraste Prestationsplanen kommer att utgöra $ 38 per månad.

Prova Weebly gratis

uKit – Den bästa webbplatsen för små företag

uKit webbplatsbyggare

uKit – är ett kodfritt system som erbjuder allt som artister kan behöva för att skapa vackra portföljer. Det finns inga begränsningar för de kreativa sätten du kan uttrycka dig själv, eftersom uKit vänder sig till annonser av alla genrer. Med uKit kan du bokstavligen skapa en fullständig webbplats på ungefär en timme och fylla den med ditt eget innehåll.

Webbplatsbyggaren kommer med en intuitiv dra och släpp webbplatsredigeraren, bekväm instrumentbräda och användbara riktlinjer för att låta dig designa och hantera webbplatser för topplistor för artister. Det är bra att nämna att uKit låter dig skapa fullfjädrade webbplatser som inte bara visar upp dina konstverk utan också utför andra funktioner inklusive insamling av information från dina webbplatsbesökare via e-postformulär och LiveChat, bloggning och till och med e-handel. För att minska utvecklingstiden erbjuder uKit en uppsättning responsiva teman, där du kan stöta på mallar som är lämpliga för att bygga artistwebbplatser.

Kosta: Den billigaste uKit-planen utgör $ 4 per månad, medan de dyraste prenumerationen kostar $ 12 per månad. Du kan testa de betalda funktionerna gratis under den 14-dagars rättegången.

Prova uKit gratis

Adobe Portfolio – Personlig portföljwebbplats för artister

Adobe Portfolio

Adobe Portfolio – är en plattform vars namn redan talar för sig själv. Systemet fungerar utmärkt för utveckling av funktionsladdade portföljwebbplatser för fotografer, artister och skapare. Adobe Portfolio är inte så lätt att behärska för första gången, men om du investerar lite av din ansträngning och tid kommer du så småningom att kunna lansera en webbplats för kvalitetskonstnärer.

Till skillnad från flera konkurrenter har Adobe Portfolio inte en integrerad e-handelsmotor som låter dig sälja dina verk via webbplatsen. Å andra sidan erbjuder plattformen några kärnfunktioner som gör att den sticker ut från mängden. Det ger enkelt projektimport som möjliggör enkel och snabb integration med Photoshop Lightbox, Adobe Stock eller Behance för att ladda upp dina portföljbilder.

Automatisk bildstorlek är en annan funktion du kanske uppskattar om Adobe Portfolio. Det innebär att tjänsten automatiskt passar uppladdade bilder så att de passar perfekt in i ditt projekt. Webbplatsbyggaren tillåter att ladda upp obegränsade fotosamlingar, skapa separata sidor för var och en av dem. Det är väldigt bekvämt för surfning och det ger också din portfölj ett logiskt strukturerat och välorganiserat utseende.

Adobe Portfolio synkroniserar automatiskt dina bildversioner och visar dem direkt, oavsett hur ofta du redigerar eller ändrar dem. Systemet uppdaterar alla nya redigeringar varje gång du bestämmer dig för att redigera ett foto.

Kosta: Som produkt från Adobe Creative Cloud-programvaran är Adobe Portfolio gratis för alla systemanvändare. För alla tredjepartsanvändare betalas dock tjänsten. Det erbjuder tre prenumerationer, som kostar från $ 9.99 och fram till $ 52,99 per månad. Tänk på att du också måste köpa ett domännamn, vilket kan kosta dig från $ 10 till $ 20 per år.

Prova Adobe Portfolio gratis

Format – Enkel att använda portföljwebbplatsbyggare

Formatera

Formatera – är en specialiserad webbplatsbyggare för konstnärer, som gör det möjligt att skapa imponerande projekt för att visa upp olika slags konstverk. Systemet är positionerat som en progressiv portföljwebbplatsbyggare, som kommer med en visuell redigerare och erbjuder en uppsättning branschspecifika funktioner. Tjänsten fungerar utmärkt för konstnärer som vill presentera sina foton och konstverk i webbplatsformatet för att effektivt marknadsföra sina färdigheter, produkter och tjänster.

Webbplatsbyggaren har en integrerad webbbutik som låter dig sälja digitala eller fysiska konstverk. Det är här där du regelbundet kan uppdatera sortimentet av produkter, ställa in betalnings- och leveransalternativ. Systemet tillåter också att lansera och ansluta en blogg till din konstnärs webbplats för att öka användarens interaktion och engagemang i den kreativa processen.

För att snabbt publicera och redigera dina foton kan du dessutom ladda ner eller installera Adobe Lightroom eller Format Publisher-plugin. Det är också möjligt att ladda upp foton till webbplatsgallerier med din mobil iPhone-app. Sammantaget tillåter Format att skapa tre typer av webbsidor – Galleri, anpassade sidor och samling. Om du planerar att skapa ett projekt i samarbete med dina partners kan du nå Proofing-sektionen för att aktivera / inaktivera vissa webbplatsavsnitt och ändra åtkomst till dem.

Kosta: Format har en 14-dagars gratisversion och tre betalade planer, vars kostnad varierar mellan $ 6 och $ 25 per månad beroende på vilka funktioner som ingår.

Prova format gratis

Bokmärke – AI-baserad webbplatsbyggare för artister

Bokmärke

Bokmärke – är en webbplatsbyggare, där du enkelt kan lansera en konstnärs webbplats utan att spendera en förmögenhet på den. Du behöver inte ha kunskaper om design eller kodning. Webbplatsbyggaren säkerställer intuitiv webbupplevelseupplevelse och ger en rik funktionsuppsättning – det är exakt vad icke-professionella behöver.

AIDA-assistent är den bästa bokmärkesfunktionen, som automatiskt kan designa en konstnärs webbplats på mindre än ett par minuter. Det enda du bör göra är att skicka in det innehåll du vill ska visas på webbplatsen och titta på resultatet. För att imponera på dina webbplatsbesökare gör systemet det möjligt att ställa in en unik videobakgrund för att berätta din historia.

Det är också möjligt att ladda upp gratis bilder och videor för att skapa ett positivt visuellt intryck. Bokmärkesfotoredigerare låter dig redigera de överförda fotona för att anpassa dem till din webbplatsstruktur. Dessutom har Bookmark en integrerad e-handelsmodul som du kan använda för att starta och hantera en onlinebutik för att sälja dina konstverk, souvenirer eller märketillbehör.

Kosta: Bokmärke har en gratis plan och två betalda prenumerationer. Deras kostnad utgör $ 11.99 och $ 24,99 per månad när det faktureras årligen. Om du väljer att göra månatliga betalningar kommer kostnaden för de betalade planerna att vara $ 15 och $ 30 per månad på motsvarande sätt.

Prova bokmärken gratis

Ning – Skapa ditt personliga sociala nätverk

Ning

Ning – är en plattform som gör det möjligt att skapa ditt eget sociala nätverk för att visa din portfölj och marknadsföra din talang. Systemet möjliggör individuell anpassning av communityhantering och ger mångsidiga integrationsalternativ för sociala medier. Du kan skapa din egen webbplats gratis här för att ytterligare ge den enastående visuell design, generera uppmärksamt innehåll och utveckla ditt varumärke. Från och med idag har över 2 miljoner nätverk lagts med NING och det är bara en ganska bra start!

Systemet har en integrerad e-handelsmotor som möjliggör effektiv trafikgenerering. Oavsett om du ska starta en webbplats, en blogg, ett socialt medienätverk etc., kommer du att kunna tjäna på det på grund av de integrerade systemfunktionerna. Vad är viktigt för dig behöver inte ha kodningsförmåga att börja arbeta med plattformen. Med hjälp av drag-and-drop-nätverksbyggaren kan du enkelt lansera en professionell webbplats nästan på nolltid.

Ning.com tillåter social integration. När du har registrerat dig i systemet kan du registrera dig med ledande plattformar för sociala medier, som Twitter, Facebook, Google, LinkedIn och många fler – listan är ganska lång. Du kan integrera innehåll från andra sociala medieresurser och RSS-flöden i ditt aktivitetsflöde för att öka din multikanals interaktion.

Den grundläggande Ning-verktygssatsen innehåller för närvarande flera avancerade funktioner för innehållshantering, som grupper, analys, foton, videor, bloggar, forum, omröstningar, evenemang och många fler. Förutom eCommerce-plattformen kan du effektivt använda analysverktyg för att hålla reda på din trafik, omvandlingar och aktivitetsframgång, MailChimp Email Automation möjlighet att starta effektiva e-postkampanjer och hantera automatiserade e-postlistor, sändnings- och privata meddelandefunktioner och andra obestridliga fördelar.

Kosta: Ning.com erbjuder en 14-dagars gratis provperiod för alla prenumerationer du kommer att gå till. Sammantaget har systemet tre betalade planer, vars kostnader börjar med $ 25 / mo och når $ 99 / mo. Tänk på att du kan spara upp till 20% av din prenumerationskostnad när du betalar för hela året på en gång.

Prova Ning gratis

Heek – Det enklaste sättet att få ditt företag online

Heek

Heek– är en gratis och lättanvänd webbplatsbyggare, som innehåller detaljerade riktlinjer och handledning för att hjälpa dig effektivt komma igång med din artistwebbplats. Systemet är det AI-drivna eftersom det skapar en kvalitetswebbplats för dig via chattalternativet. Svara bara på frågorna i chatten för att ge information som Heek kommer att använda vidare och samtidigt lansera en personlig portfölj för dig. Det är väldigt enkelt och fantastiskt intressant!

Använda kraften i artificiell intelligens, Heek guider dig igenom de viktigaste stadierna i skapandet av webbplatsen, erbjuder massor av steg-för-steg handledning och ger användbara rekommendationer om webbsidans struktur, innehåll, bilder, mediefiler och andra element som är viktiga när det gäller din portföljskapning.

Webbplatsbyggaren säkerställer fantastiskt enkel webbplats redigeringsprocess med ultraförenklade kommandon (det finns ungefär 10 av dem), realtidsredigering och WySIWYG webbdesignupplevelse, enkel innehållshantering etc..

När du bläddrar i mallen samling av tjänsten kommer du att stöta på flera lyhörda mönster för alla typer av karriärer. Alla har förkonstruerade HD-bilder, texter, mediefiler och andra innehållstyper. Ange bara vilken nisch du fokuserar på och Heek kommer att rekommendera dig den bästa mallen som passar dina behov.

Heek erbjuder säker och gratis värd, Google Analytics-statistik, domännamnsreserv eller överföra ett av dina egna, onlinekontaktformulär, sociala nätverk etc. Dessutom ger webbplatsbyggaren flera alternativ för innehållshantering, inklusive team-sida och prissättningssida, menyvisning, produktkatalog, tjänster / portföljpresentation, schemaläggning, YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion videointegration, bloggskapning, Google Maps integration, bio- och bloggskapning, kundutlåtandevisning, samling av lagerfoton, portföljskapande och många fler.

Kosta: Webbplatsbyggaren har en affärsplan, vars kostnad utgör $ 19.9 / mo och All Inclusive-planen, vars kostnad anpassas individuellt med hänsyn till användarnas behov. Om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsterna eller villkoren i planerna, garanterar Heek 14-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Prova Heek gratis

Vilka funktioner ska en stor artistportföljwebbplats ha?

Som konstnär har du första hand kunskap om hur krävande och snabbt förändrade de stora konsttrenderna. Det betyder att bygga en webbplats för konstnärsportföljer inte handlar om att skapa din kreativitet online, utan det handlar också om att driva trafik och generera vinst. Det är ett av de mål som de flesta frilansare och oberoende artister strävar efter när de startar sina projekt.

Att bygga en webbplats är det bästa sättet att visa upp ditt arbete och visa all portfölj på ett ställe. Du förväntas också ge information om dig själv, din kreativa strategi, stilar du arbetar i och dina kontakter för att hålla kontakten med potentiella kunder. Därför är det vettigt att påpeka för måste-ha delar av varje portföljwebbplats:

 • Responsiv design

  Design är det som väcker stora känslor och uppmuntrar användare att fortsätta surfa på webbplatsen. Ju mer imponerande din portföljdesign är – desto fler chanser att föra användarnas uppmärksamhet och att sticker ut från mängden du har. Se till att din webbplats har en responsiv design så att användare kan bläddra igenom den från olika enheter. Det är det säkra sättet att växa ditt trafikflöde.

 • Engagerande och värdefullt innehåll

  Design är bara hälften av verksamheten när det gäller utvecklingen av en portföljwebbplats. En annan måste ha en del av det är innehållet. Din portfölj bör omfatta listan över element som det bara är otänkbart utan. Dessa inkluderar din egen bio, portföljavsnitt, kontakter, kundutlåtanden, videor och fotogallerier från dina utställningar och konstshower, prissättningspolicy och, naturligtvis, uppmaningsalternativ som lockar dina potentiella kunder att köpa av dig.

  Åh, och glöm inte tiden för webbplatsens övergivande. Användare behöver i allmänhet cirka 3,5 sekunder för att bilda sin åsikt och bestämma, om ditt projekt är värt att surfa igenom. Det är det som gör innehållet så värdefullt och viktigt.

 • Portföljkvalitet

  När det gäller att skapa artistwebbplatser är portföljkvalitet prioriterad. Hur kan du annars visa dina verk till fördel och hur kan användare annars bilda den opartiska åsikten om din talang? Därför bör din portfölj vara kontaktpunkten för din artistwebbplats – platsen, där målgruppen ska gå för att se vad du är kapabel till och bestämma, om de är redo att köpa från dig.

  Det är inte vettigt att lägga till alla dina foton i portföljavsnittet – välj bara de som förtjänar särskild uppmärksamhet och är den verkliga höjdpunkten i din samling – de du är uppriktigt stolt över. Annonsera bara högkvalitativa bilder och glöm inte att beskriva dem.

 • Anslutning till målgruppen

  Eftersom det huvudsakliga syftet med din konstnärswebbplats skapar målgruppen och vinsttillväxten, bör din webbplats innehålla de element som uppmuntrar till aktiv kommunikation en engagerande interaktion med användare.

  Du kan lägga till en blogg, ett forum, ett diskussionsforum, en enkät, en kommentardel eller andra portföljwebbplatselement som låter dig komma i kontakt med användare, vilket kan öka konverteringsgraden.

  Som sett ovan är en värdig artistwebbplats otänkbar utan vissa element. Användningen av webbplatsbyggare kommer att förenkla denna uppgift för dig eftersom dessa system vanligtvis kommer med den integrerade funktionsuppsättningen och listan över verktyg som behövs för att designa och de främjar ett professionellt portföljprojekt. Välj bara det system som fungerar bäst för dig och börja arbeta på din webbplats.

Vilken webbplatsbyggare är bäst för artistportfölj?

Det finns många webbplatsbyggare – både populära och mindre kända – du kan använda för att starta ett portföljprojekt. Det bästa alternativet du kan gå för när du väljer det bästa webbbyggnadsverktyget är att välja en av de beprövade plattformarna som ingår i vår topplista. Dessa system fungerar lika bra för nybörjare och proffs för webbdesign. De är funktionsbelastade och kommer med de verktyg som uteslutande är skräddarsydda efter artister.

Om du har kunskaper om webbdesign och kodning kan du dock bestämma dig för ett mer komplext och funktionellt system – WordPress. Denna CMS är känd för sina omfattande plugin- och mallintegrationsalternativ. Detta kan på motsvarande sätt utlösa behovet av kodredigering. Om du är säker på att du klarar av utmaningen kommer användningen av WordPress säkert att hjälpa dig att utforma en professionell konstnärsportfölj.

Är det vettigt att använda mindre populära webbplatsbyggare istället för de som nämns ovan? Faktiskt nej. Saken är att dessa system ofta saknar måstefunktioner och de kan inte säkerställa den nödvändiga fantasin och säkerhetsnivån för ditt projekt. Vad är känslan av att investera i ett tveksamt och opopulärt system som kan utgöra ditt projekt i fara på lång sikt?

Är det möjligt att skapa en artistwebbplats gratis?

Tekniskt sett är det möjligt att skapa en artistwebbplats utan kostnad. Hur som helst, många webbplatsbyggare erbjuder gratis planer, som dock mest med vissa begränsningar som frånvaro av ett domännamn, begränsad åtkomst till funktionsuppsättningen, begränsat mallval och brist på designanpassningsverktyg.

Vad du dock bör inse är att det inte är meningsfullt att lansera din portföljwebbplats på en gratis plan, särskilt när du syftar till att bygga ett fullständigt projekt. En sådan webbplats bör ha ett anslutet SSL-certifikat, domännamn du väljer, pålitlig och säker värd, för att inte tala om professionella mallar och avancerade funktionsuppsättningar.

En portfölj är ditt visitkort på webben. Låt oss inse det: att placera det som ett tillfälligt projekt är bara meningslöst och inte allvarligt. När du väl har beslutat att starta en kvalitetsartistwebbplats och popularisera din kreativitet, gör dig redo att investera i den.

Slutsats

En kvalitetswebbplats är ett måste-verktyg för konstnärer som är villiga att etablera online-närvaro och sträva efter långvariga mål. Det är ett oundgängligt projekt för kreativa, som tänker effektivt visa upp sin talang, växa kundbas och så småningom göra vinst.

För att få ut mesta möjliga av din portfölj måste du dock göra ditt bästa för att göra den logiskt strukturerad och fullständig. Om du känner att du saknar de nödvändiga kunskaperna i webbdesign är det att använda en webbplatsbyggare den bästa lösningen. Det finns många av dem där ute, men inte alla är värda din uppmärksamhet. System som listas ovan är de bästa nischföreträdarna som inte bara förenklar skapandet av webbplatsen utan också kommer att säkerställa ett värdigt resultat.

Bortsett från vanliga allt-i-ett-webbplatsbyggare kan du också använda specialiserade tjänster eller WordPress. Det är upp till dig att göra valet baserat på kompetensgraden, projektkomplexiteten och resultatet du hoppas kunna utnyttja på lång sikt.

Att välja det bästa webbbyggnadsverktyget för konstnärer är ofta en utmaning. Om du lyckas hitta den tjänst som helt uppfyller dina behov och förväntningar får du säkert en fullständig webbplats. Ta dig tid att prova de system som granskas i inlägget för att fatta det opartiska beslutet och gör dig redo att investera i ditt projekt för att vara nöjd med resultatet.

Skapa en gratis artistwebbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map