Bästa webbplatsbyggare för byggföretag

En webbplats driver intäkterna. Det spelar ingen roll om ett företag agerar som en liten entreprenör eller hanterar enorma statliga kontrakt med ett dussin besättningar som arbetar runt om i landet, ett byggföretag behöver verkligen en webbrepresentation. En webbresurs är chansen att presentera ditt företag för en bredare målgrupp, lyfta fram de mest framgångsrika projekten, låta kunder hålla kontakten med dig när som helst.


Äntligen redo att komma igång? Du vet att webbplatsbyggare är viktiga hjälpare när det gäller att bygga en snygg resurs från början. De visade sig vara kostnadseffektiva och tidskrävande eftersom de inte kräver några tekniska färdigheter.

Byggarbetsbyggare – Översiktstabell:

WebbplatsbyggareWixuKit.com
Bäst för:Construction Company, utvecklarens affärssidaReparationsservice, litet byggföretag
Lätthet1-2 dagar att hantera3-4 timmar att lära sig
Konstruktionsmallar:Förbyggda teman för byggföretagProfessionella konstruktionsmallar
Teknisk support:E-poststöd, communityOnline skype-support, biljettstöd
Ytterligare alternativ:Dussintals användbara apparOnline-kalkylatorns widgetar
SEO-alternativ:SEO WizardAllmänna SEO-inställningar, marknadsföringsrådgivare
Prissättningsalternativ:Gratis till $ 24,50 / mo$ 4 till $ 12 / mo
Officiell hemsida:www.wix.comukit.com

De är billigare om de jämförs med anpassad utveckling. Som byggare kommer du att uppskatta möjligheten att redigera sidor efter dina behov och konstruera en fängslande webbresurs som kommer att leda till intäkter. Har du fortfarande tvivel? Fortsätt med de mottagande fördelarna med att använda webbbyggnadsplattformar som Wix och uKit.

Wix – den bästa webbplatsbyggaren för ett byggföretag

Wix hemsida

Wix har visat sig vara den största webbplatskonstruktören som erkänns över hela världen. 130+ miljoner användare drar nytta av sina funktioner som enkelt kan skapa olika typer av webbplatser utan problem.

Från små företagssidor för att driva byggföretag till enorma portaler för globalt verksamma byggföretag – Wix gör det enkelt att bygga en webbplats som överträffar dina förväntningar.

Wix Editor Construction Site<?en>

Skapa en konstruktionswebbplats

Dra nytta av drag-and-drop-funktionen för att skapa en 100% unik anpassad plattform som driver ditt företag. Bortsett från enkla att använda verktyg och enkelhet uppskattar användare följande fördelar:

 • Enorm samling mallar – Wix erbjuder ett urval av premiummallar för både små byggföretag och väl etablerade företag. Alla mallar har likgiltiga mönster som uppfyller de senaste trenderna för webbdesign. De kan enkelt anpassas och redigeras. Lägg till kontakt och ändra block med bara ett par klick;
 • Navigeringsverktyg – Webbplatsbyggare ger ett enkelt navigationssystem. Varje mall innehåller en sökfält som låter dina kunder sortera tillgängliga projekt efter typ, pris eller andra viktiga parametrar. Skapa en omfattande lista som matchar relevanta projekt;
 • Wix App Market – Wix kan skryta med sin egen applikationsmarknad där användare kan välja vilken widget som helst efter deras behov. Från Wix Pro Galleries för att markera dina projektfoton i bästa kvalitet till Wix forum och knappar för social delning för att förbättra kundernas feedback;
 • Mobiloptimerade teman – Varje mall du väljer är mobilvänlig. Byggt på Wix kommer webbplatser för byggföretag att fungera lika bra på både Android- och iOS-driven enheter.

En utökad lista med byggande och redigering av webbverktyg är tillgänglig för endast $ 8,5 per månad! Priset ser mer ut än ett fynd när det gäller att skapa en helt anpassad och funktionell webbplats för ett byggföretag.

Komplett Wix-granskning – läs denna recension för att se alla fördelarna med att använda Wix.

Prova Wix (gratis plan tillgänglig)

uKit – Den enklaste plattformen för att skapa en konstruktionswebbplats

uKit hemsida

Även om uKit är en relativt ny webbplatsbyggare, drivs den av avancerad innovativ teknik som låter användare skapa en byggföretagssida från början utan ansträngning.

Plattformen levereras med mångsidiga verktyg för att skapa och redigera webbplatsblock och sidor, skapa personlig stil och lägga till mer flexibilitet i din webbresurs med hjälp av inbyggda widgetar som kalender eller online-kalkylator.

uKit Editor Construction Site

Låga priser, ingen kodning och design är bara några av de viktigaste uKit-fördelarna. Sök efter fler fördelar som:

 • Ljusa och fånga portföljer – uKit har ett enkelt verktyg för att lägga till projektfärg i fullfärg i alla storlekar. Användare kan också bifoga video- och ljudfiler. Dra och släpp det önskade objektet eller applikationen för att skapa en överväldigande portfölj;
 • Uppdaterad projektinformation – håll dina kunder i kontakt med de senaste och mest framgångsrika projekten. Allt du behöver är att ständigt uppdatera innehåll. uKit webbplatsbyggare erbjuder enkla verktyg så att du enkelt kan redigera texter och annan information. Välj bara ett block du behöver för att uppdatera och infoga nya data;
 • Helt lyhörd webbplats – oavsett om du är inriktad på stationära kunder eller mobilanvändare, uKit tillhandahåller helt responsiva mallar för surfplattor, smartphones och bärbara datorer. De körs mycket trots enhetens OS, operatör eller skärmupplösning;
 • Väsentliga widgetar i paketet – till skillnad från Wix webbbyggare, har uKit inte en egen appmarknad. Det ger dock inbyggda anpassade widgetar som är mycket enkla att implementera. Installera en online-kalkylator med ett klick så låt dina kunder beräkna priset för deras projekt i förväg.

Komplett granskning av uKit – läs vår nya UKit-webbplatsbyggnadsrecension för mer information.

Prova uKit (gratis 14-dagars rättegång)

Summering

Wix och uKit verkar vara ett bättre och billigare alternativ även om de jämförs med WordPress. Även om det också erbjuder ett antal professionella mallar, börjar de flesta teman vanligtvis från $ 70- $ 80 per mall. Deras anpassning kan vara en utmaning om du inte känner till vissa HTML-grunder.

Annars måste du anställa en webbdesigner för att hantera nödvändiga redigeringar. Det kommer att leda dig till $ 300- $ 400 mer. Av denna anledning är uKit och Wix webbplatsbyggare det bästa alternativet:

 1. Inga överbetalningar.
 2. Inga kodare eller designers att hyra
 3. Inga problem med att hantera dina webbresurser.

Valet är 100% klart, eller hur??

Ytterligare funktioner att leta efter i en webbplatsbyggare

Bortsett från grundläggande funktioner som är nödvändiga för alla byggföretagens webbplats, kommer Wix och uKit med en utökad lista med alternativ för att låta dig skapa en mer funktionell och användarvänlig webbresurs. Webbplatsägare kommer att uppskatta integrerad supportknapp online, utöver kundernas portaler, sociala delningsknappar, integrerad analys och mer:

 • Onlinesupport – Både Wix och uKit tillhandahåller integrerade onlinechattverktyg som låter dina kunder hålla kontakten med dina representanter med bara ett klick;
 • Integrerade betalningsalternativ – implementera säkra och säkra betalningsalternativ, få online push-aviseringar och hantera dina beställningar;
 • Mobil enhetsoptimering – Både Wix- och uKit-mallar stöds också av mobila enheter. Oavsett om dina kunder föredrar iOS-baserade eller Android-stödda enheter. Din webbplats kommer att fungera lika bra;
 • Integrerad analys – spåra dina kunders flöde och trafik i realtid. Wix- och uKit-webbplatser kan enkelt integreras med analysverktyg. Detaljerad statistik låter dig göra nödvändiga ändringar för att möta dina kunders förväntningar och driva ditt företag till högre intäkter.

Användare kan dessutom lägga till kundernas portaler eller utvärderingsavsnitt för att generera så mycket feedback från verkliga kunder som möjligt. Alla funktioner kan enkelt implementeras med hjälp av webbplatsbyggare som Wix eller uKit.

5 Viktiga konstruktionsföretagens webbplatsfunktioner

Huvudtanken är att skräddarsy din webbresurs så att kunder lätt kan hitta den information de längtar efter. Här är topp 5 viktiga funktioner som en byggföretag bör ha:

 1. Rik portfölj – Byggbranschen handlar om visuals och första intryck. Foton, videor och ytterligare medieinnehåll kan tala volymer. Få din webbplats att se professionell ut;
 2. Projektgalleri – Att bara placera stora högkvalitativa bilder räcker inte. En webbplats bör ha ett separat avsnitt för alla dina projektbilder som ger användare snabb åtkomst;
 3. vittnesmål – Att bygga ett starkt rykte på webben är avgörande. Till skillnad från dussintals andra webbplatser, var uppmärksam på riktiga recensioner och kundernas feedback. Hantera aldrig falska vittnesmål. Den senaste statistiken visar att 88% av kunderna litar på recensioner online.
 4. tjänster – som en professionell entreprenör. du förväntas ge detaljerad information om tjänster du levererar. Att lägga till en kalkylator-widget eller en gratis uppskattningsknapp skulle vara en bra idé;
 5. Rensa CTA – All tvingande kontakt bör sluta med en Call to Action-funktion. Experimentera med färger, knappar, teckensnitt etc. Kontrollera vilken variant som är den mest trafikförande.

Som du kan se, plattformar för byggande av webbplatser som Wix eller uKit låter dig enkelt lägga till alla viktiga funktioner som är nödvändiga för en lysande konstruktionsföretagens webbplats. Dessutom erbjuder de en utökad lista med alternativ för att göra din webbresurs mer funktionell och attraktiv för målgruppen. Öka din försäljning och introducera dina tjänster på det mest iögonfallande och effektiva sättet med att använda webbplatsbyggare för byggföretag!

Skapa en konstruktionswebbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map