Bästa webbplatsbyggare för designers

webbplatsbyggare för designers


Det finns många olika webbbyggnadsalternativ för kreativa designers, som har för avsikt att utveckla webbplatser för personligt bruk och för professionella webbdesigners, som behöver funktionella verktyg för att skapa portföljer eller kundwebbplatser med maximal effektivitet och minimal investering av ansträngning och tid.

Erfarenhet, kunskap och färdigheter spelar också mycket roll – ju mer duktig i webbdesign och desto mer komplicerat är projektet, desto mer avancerade program måste du använda.

En viktig faktor att tänka på är att båda användargrupper i allmänhet tenderar att leta efter enklare verktyg för webbbyggnad. Nybörjare behöver bara färdigheter och öva för att använda mer komplicerade program, medan proffs för webbdesign vanligtvis har många uppgifter och möter nödvändigheten att söka efter en lösning som kommer att öka deras produktivitet utan att kompromissa med kvaliteten och det professionella utseendet på projekt de arbetar med. Webbplatsbyggare visar sig vara den enda rimliga lösningen för båda grupperna av webbutvecklare.

Vi testade ut fem av de bästa webbplatsbyggarna för designers:

 1. Wix – Den bästa webbplatsbyggaren för designers
 2. WordPress – Gratis CMS till professionell webbplats skapande
 3. Webflow – Professionell webbplatsbyggare för annonser
 4. Squarespace – Enkel webbplatsbyggare för webbdesigners
 5. Weebly – bra lösning för att skapa en portföljwebbplats

Oavsett vilken webbdesignkompetens och bakgrund du har, kommer du att vara intresserad av att bläddra igenom de bästa webbplatsbyggarna som finns i listan. Medvetenhet om deras för-, nackdelar och speciella egenskaper hjälper dig att skapa webbplatser som skiljer sig från mängden på grund av deras kvalitet och avancerade prestanda. Ta en titt på dem nu för att bestämma den lämpligaste webbbyggnadslösningen.

Wix – Den bästa webbplatsbyggaren för designers

Wix - Den bästa webbplatsbyggaren för designers

Wix – är den bästa allt-i-ett-webbplatsbyggaren för designers, vilket är ett idealiskt val för varje användare, oavsett tillgänglig erfarenhet och programmeringskunskap. Systemet åtnjuter den största populariteten hos skickliga webbutvecklare och nybörjare över hela världen (över 147 miljoner registreringar och 3,5 miljoner premiumanvändare). Det gör det möjligt att bygga olika typer av webbplatser från grunden och ger den oöverträffade webbdesignupplevelsen man kan få när man använder tjänster av detta slag. Wix erbjuder en uppsättning funktioner och verktyg för att täcka behoven i båda användarkategorierna. Ta en titt på några av dem nu.

För nybörjare:

 • Mallsamling. Wix är en av nischledarna när det gäller antalet mallar och deras kvalitet. Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande över 550 teman, som är 100% anpassningsbara och mobilklara. Detta är funktionen som tilltalar nybörjare som kan välja vilket djup som helst av anpassningen av mallen och antalet verktyg som behövs för sina projekt.
 • Wix ADI. Nybörjare, som väljer Wix som webbbyggnadsverktyg, föredrar mestadels funktionen Artificial Design Intelligence som gör det möjligt att skapa webbplatser i automatiserat läge utan en kodning krävs.
 • Visuella effekter. Wix erbjuder en uppsättning visuella effekter, vars integration ger ditt projekt extra prestanda och förbättrad design. Några av de visuella effekterna som Wix kan skryta med inkluderar bläddring av parallax, övergångar mellan sidor, anpassade animationer, musöverföringseffekt, videobakgrund, 3D-rörliga element och animationer, användning av levande videor etc..
 • Appar för icke-tekniska kunniga designers. Du kan besöka Wix App Market för att välja och använda applikationer och tillägg som kommer att förenkla webbdesignprocessen. Således kan du välja HTML iFrame / Bädda in app, Custom Logo Design och många fler.

För yrkesmän:

 • Standard webbplatsredigerare. Kunniga webbdesigners är mest intresserade av att använda standard Wix-redigerare som möjliggör högre grad av manuell anpassning av webbplatser och valfrihet.
 • Wix Marketplace. Det är här du kan hitta och anställa Wix-partners – både frilansare och webbdesignbyråer – för att slutföra alla uppgifter åt dig. Bläddra bara i gemenskapen, hitta experterna som uppfyller dina krav (eller skicka din begäran) och vänta på feedbacken. Det finns också en möjlighet att anställa en grafisk designer eller en webbmarknadsförare här för att marknadsföra ditt färdiga projekt på webben.
 • Corvid av Wix. Detta är en modern öppen utvecklingsplattform som syftar till att hjälpa användare att lansera professionella webbapplikationer för att passa olika nischer och webbplatstyper. Oavsett uppdrag plattformen har kräver den ingen kodningskompetens och preliminär webbdesignbakgrund. Istället kan användare välja och använda något av de verktyg plattformen erbjuder för att skapa imponerande applikationer. Samtidigt erbjuder Corvid flera alternativ för professionella designers, som låter dem använda sina främsta utvecklingsfärdigheter för att använda och modifiera UI-element under processen med apputveckling.
 • Stig av Wix. Den fria funktionen gör att specialister får tillgång till mer än 20 verktyg som finns tillgängliga på ett och samma ställe. De är användbara när det gäller att starta, hantera och marknadsföra ditt företag.

Kosta: Wix prissättningspolicy är prisvärd och mångsidig eftersom webbplatsbyggaren har flera planer för att passa alla webbdesignbehov och budget. Det finns en helt gratis plan som används för att testa systemets funktionalitet och börja öva på dina färdigheter, bygga enkla webbplatser för personligt bruk. När du väljer att gå vidare till mer komplicerade webbdesignuppgifter, tillåter Wix att välja mellan flera mer detaljerade prenumerationer tillgängliga i två paket – Standard och Business. Kostnaden för standardabonnemang börjar med $ 13 / mo, medan kostnaden för Business / eCommerce-planer börjar med $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

WordPress – Gratis CMS för professionell skapande av webbplatser

WordPress - Gratis CMS för professionell skapande av webbplatser

WordPress – är en gratis CMS för att skapa professionell webbplats, vilket är bekant för designers, som någonsin har varit intresserade av webbplatsbyggnad. Plattformen har vunnit global popularitet på grund av överflödet av designanpassningsverktyg, omfattande integrationsalternativ, rik plugin och mallcholice. Låt oss se vad systemet har att erbjuda för första gången användare och experter på webbdesign.

För nybörjare:

 • Enkel att använda gränssnitt. Systemets gränssnitt är ganska enkelt och förståeligt. Det gör det enkelt för nybörjare att lägga till nya sidor, beskära och infoga bilder, lägga till inlägg osv.
 • Inbyggda mallar och plugins. För de användare som inte har arbetat med systemet tidigare erbjuder WordPress en uppsättning inbyggda mallar och plugins. Deras val och integration kräver inte kodningskunskap.
 • blogga. WordPress skapades ursprungligen som en bloggsystem. Därför är dess funktionsuppsättning inriktad på utvecklingen av denna typ av webbplats. Att lägga till och hantera blogginlägg är enkelt och snabbt – rätt vad nybörjare behöver!

För yrkesmän:

 • Omfattande integrationsalternativ. Om du kan skryta med webbdesignfärdigheter kommer du säkert att vara intresserad av integrerade mallar och plugins. De kommer särskilt att förbättra din webbplatsdesign, men deras installation kan kräva viss grad av webbdesignmedvetenhet. Bland anständiga prover av WP-plugins för designers är det vettigt att nämna TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Slideshow, Contact Widgets, Custom Facebook Feed, Instagram Feed, Easy Google Fonts, YouTube Plugin, Responsive Lightbox by dFactory och mer.
 • Designanpassning Frihet. Användningen av programmeringsfärdigheter garanterar designanpassningsfrihet. WordPress möjliggör kodredigeringsalternativ, vilket ger dig en möjlighet att utveckla, hantera och uppdatera unika och imponerande projekt.

Kosta: WordPress är gratis för alla. Du kan ladda ner och installera det utan kostnad. Det är till och med möjligt att lansera enkla webbplatser med det gratis. För att djupt anpassa dina projekt måste du dock integrera externa mallar och plugins som finns tillgängliga i gratis och betalda varianter. Dessutom går du inte utan att få värd och domännamn för din färdiga webbplats. Detta är också en betald tjänst. Lyckligtvis användningen av pålitliga värdleverantörer som den officiella WordPress Bluehost gör det möjligt att minska dessa utgifter. Således kommer den billigaste Bluehost-planen att kosta dig $ 2,95 / mo + domännamn som gåva – det är definitivt ett rimligt erbjudande!

Ladda ner WordPress gratis

Webflow – Professionell webbplatsbyggare för annonser

Webflow - Professionell webbplatsbyggare för annonser

Webflow – är en professionell webbplatsbyggare för annonsmaterial, som gör det möjligt att starta och hantera nästan alla typer av projekt, inklusive de som har hög komplexitetsnivå. Plattformen kommer med en dra-och-släpp-redigerare, anpassningsbara responsiva mallar och avancerade webbplatsutvecklingsverktyg som gör det liknar standard Content Management Systems eller professionell webbskapande programvara som Adobe Dreamweaver. I detta avseende fungerar Webflow mestadels bra för erfarna webbdesigners som arbetar med utvecklingen av klientprojekt, men det kan också användas av de webbdesigners som har för avsikt att förbättra sina färdigheter.

För nybörjare:

 • Responsiva mallar. Som en designfokuserad webbplatsbyggare ger Webflow tillgång till den enorma samlingen svarbara växlingsbara teman, som finns tillgängliga i gratis och betalda varianter. Sammantaget finns det över 200 avancerade mallar här, som är helt anpassningsbara och det finns också en möjlighet att designa en absolut personlig webbplats från början här med den svarta duken utan demoinnehåll.
 • Mallredigerare. Webflow-mallredigeraren är mer komplicerad och ovanlig jämfört med standardredigerare, men den kan också behärskas av vanliga användare. Redaktören innehåller funktionerna i vanliga visualredigerare tillsammans med widgets, flera moduler, mappar och avsnitt med allmänna inställningar. Dessa element utgör de så kallade “CMS Collections” för webbplatsbyggaren. Användare kan välja mellan Designer och Editor-lägen att arbeta i.
 • Skapa dynamiskt innehåll. Plattformen låter alla användare skapa verkligt unikt dynamiskt innehåll ur de tillgängliga strukturerna. Bland de innehållstyper du kan skapa med Webflow, är det vettigt att nämna gallerier, bloggar, forum, nyhetsflöden, webbformulär, evenemangsposter, foto / videopresentationer etc. Lightbox Gallery, Lottie och AfterEffects integration bidrar till skapandet av personliga och imponerande innehåll.

För yrkesmän:

 • Avancerad designanpassning. Med webbflöde kan webbutvecklare ta full kontroll över JavaScript-, CSS3- och HTML5-koder för att skapa unika webbdukar. Systemet erbjuder också avancerade stil- och klasshanteringsalternativ för att lansera kvalitet och imponerande ID-mallar och innehållselement.
 • e-handel. Webbplatsbyggaren tillåter att skapa fullständiga onlinebutiker som skiljer sig åt i komplexitet och funktionalitetsaspekter. Systemet ger en användare ansvarig för utvecklingen av webbutiken och erbjuder en uttömmande samling av sidanpassningsverktyg och e-handelsfunktioner. Dessa inkluderar integrerad hantering av kundvagnsinställningar, skapande av produktlistor, val av lager- och designverktyg, leverans / betalning / skatteparametrar, orderhanteringsalternativ osv.
 • Kraftfulla animations- och interaktionsverktyg. Systemet ger webbdesigners möjlighet att bygga komplexa och visuellt tilltalande animationer utan att skriva en kodrad. Således kan du skapa och integrera rullbaserad flerstegsparallax och animationer, ansluta rörelse till rullningsförloppet för att få en verkligt fantastisk effekt.

Kosta: Webflow sticker ut från mängden på grund av dess mångsidiga och omfattande prissättningspolitik. Webbplatsbyggaren har den oändliga gratisplanen, som räcker för att testa plattformens hela funktionsuppsättning. Om du väljer att bygga professionella projekt med systemet kommer du att erbjudas att välja det prenumeration som finns i en av två plangrupper. Kostnaden för det billigaste webbplatsplanpaketet börjar med $ 12 per månad, medan det billigaste kontoplanpaketet utgör $ 16 / mo.

Prova webbflödet gratis

Squarespace – Enkel webbplatsbyggare för webbdesigners

Squarespace - Enkel webbplatsbyggare för webbdesigners

Squarespace – är en enkel webbplatsbyggare för webbdesigners och en av de mest kända plattformarna för entreprenörer och annonsmaterial från hela världen. Systemet kan användas för att starta olika typer av projekt, men det är utmärkt vid utvecklingen av onlinebutiker, professionella portföljer, bloggar och webbplatser för små företag. Webbplatsbyggaren har en helt speciell uppsättning funktioner för att tillgodose behoven hos nybörjare och proffs för webbdesign. Låt oss titta på några av dem nu.

För nybörjare:

 • WYSIWYG Editor. Att vara en WYSIWYG webbplatsbyggare, Squarespace är en intuitiv och lättanvänd plattform för nybörjare. Det låter dig styra webbdesignprocessen från början och fram till publiceringen och vidare webbplatshantering. Kom ihåg att alla ändringar som gjorts i processen för att skapa webbplats sparas automatiskt, vilket gör att förhandsgranskningsalternativet inte är tillgängligt. Som ett resultat är det omöjligt att se den slutliga projektversionen förrän den publiceras, vilket inte är särskilt bekvämt, särskilt för nybörjare.
 • Responsive Designs. Squarespace erbjuder högkvalitativa och helt anpassningsbara mallar, men antalet är dock något mindre jämfört med andra webbplatsbyggare. En bekväm dra-och-släpp-redigerare för systemet möjliggör enkel anpassning av projektet, på grund av vilken du effektivt kan skapa bloggar, portföljer, restaurang- och bröllopswebbplatser, onlinebutiker och andra typer av projekt.
 • Användbara integrationer. Systemet ger tillgång till flera tillägg och widgets som du kan välja och integrera i ditt projekt. Du kan använda funktionella analysverktyg (Appen Google Analytics eller Squarespace Metrics) för att kontrollera din webbplatsprestanda, sociala medieknappar, kontaktformulär, foto- / videogallerier och andra element som kommer att bidra till din webbplatsfunktion.
 • Logo Maker. När det gäller webbplatsutveckling är det definitivt en fördel att ha en kvalitetslogotyp som representerar ditt företag. Plattformen erbjuder ett praktiskt Logo Maker-verktyg som låter dig ladda upp, anpassa eller designa din egen projektlogotyp från grunden. Systemet erbjuder flera webbdesignverktyg och element som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din logotyputvecklingsprocess.
 • Bloggplattform. Med Squarespace kan alla skapa och hantera en blogg för att driva användarnas uppmärksamhet och öka kundnöjdhetsgraden. Den integrerade motorn låter dig publicera och uppdatera inlägg, integrera RSS-flöden, lägga till geolokaliseringstaggar, aktivera användarkommentarer osv.

För yrkesmän:

 • Portföljdesignfokus. Squarespace har ett distinkt fokus på portföljdesign som gör det möjligt att skapa och hantera professionella portföljer. Webbplatsbyggaren ger åtkomst till uppsättningen av integrerade element och alternativ, inklusive en omslagssidebyggare, utcheckningsredigerare för digitala butiker, HTML / CSS redigeringsalternativ, logotyp & Titelredigeringsverktyg etc. Det finns också en high end Style Editor här som låter dig välja de webbsidestilar som krävs för att passa dina aktuella projektkrav och mål (bloggsidor, indexsidor, bloggsidor och evenemangssidor, omslagssidor, gallerier etc..).
 • Marknadsverktyg. Webbplatsbyggaren är rik på marknadsföringsverktyg som bidrar till effektiv marknadsföring av webbplatser efter dess publicering och kvalitetsinteraktion med målgruppen. Det är möjligt att starta och hantera e-postmarknadsföringskampanjer, använda ett omfattande import / exportalternativ för innehåll, integrera länkar till e-postmeddelanden och bilder på din webbplats, välja mellan flera e-postlayouter som du kan anpassa efter dina önskemål osv..
 • e-handel. Plattformen gör det möjligt att lansera och hantera små till medelstora webbbutiker av hög kvalitet. Bland de eeCommerce-funktioner du kan använda, är det vettigt att nämna integrerad kundvagnskonfigurering, bild / video-inbäddningsalternativ, produktvisningsparametrar som är konfigurerade, SSL-certifikatsanslutning och mer. Det finns också en möjlighet att justera leverans- / betalningsparametrar, lägga till produktvariationer, implementera lojalitetsprogram osv.
 • Fäll ut berättarverktygssätt. Det avancerade berättarverktyget – Fäll ut – gör det möjligt att designa professionellt socialt innehåll för att ytterligare sprida det i motsvarande resurser. Användare får tillgång till över hundra designmallar och anpassningselement som gör det möjligt att skapa unikt och uppmärksamt innehåll för social delning.
 • Professional Developer Platform. Med Squarespace Developer Platform kan du skapa anpassade webbplatser för professionellt bruk. Detta är ett trevligt val för alla som bara tänker starta (eller redan hanterar) oberoende webbdesignföretag. Det finns en möjlighet att integrera med tredje parts tjänster, anpassa färdiga mallar eller designa dina egna från början.

Kosta: Squarespace är en måttligt prissatt webbplatsbyggare som har planer på att möta alla behov och webbdesignmål. Systemet har inte en gratis plan ännu, det finns en gratis 14-dagars provperiod som låter dig testa alla funktioner i betalda prenumerationer innan du väljer en att uppgradera till. Kostnaden för betalade planer börjar med $ 12 / mo.

Prova Squarespace gratis

Weebly – bra lösning för att skapa en portföljwebbplats

Weebly - bra lösning för att skapa en portföljwebbplats

Weebly – är en utmärkt lösning för att skapa en portföljwebbplats och en av de enklaste webbplatsbyggarna att starta något annat webbaserat projekt. Plattformen levererar ett brett spektrum av designanpassningsverktyg, en rik uppsättning responsiva mallar, flera integrations-, e-handels- och marknadsföringsalternativ. Systemet är lika förståeligt för nybörjare och skickliga webbutvecklare eftersom det har mycket att erbjuda för båda användarkategorierna. Titta på de mest särdragen hos webbplatsbyggaren för att inse vad exakt den har på lager.

För nybörjare:

 • Bloggplattform. Weebly kommer med en pålitlig och funktionsladdad bloggplattform som gör det möjligt att ansluta en blogg till din webbplats på några minuter. Detta låter dig engagera användaruppmärksamhet genom att lägga upp och uppdatera nischrelaterade artiklar, integrera mediefiler och annat relaterat innehåll, schemalägga nya publikationer, aktivera kommenteringsalternativ, dela inlägg i sociala nätverk etc. Det finns flera bloggmall att välja mellan att göra din blogg unik och helt personifierad.
 • Blockintegration. För att förenkla webbutvecklingsprocessen för nybörjare erbjuder webbplatsbyggaren en rad olika block tillgängliga i instrumentpanelen. Tillsammans med vanliga webbplatselement som bildspel, gallerier etc., tillåter plattformen kodinbäddning som hjälper till att ge ditt projekt avancerad look.
 • Omfattande innehållsredigeringsalternativ. Komplexiteten i anpassningsprocessen för webbplatsen beror på användarnas kompetensnivå och deras förväntningar. I allmänhet använder Weebly innehållsnätverk, men det finns också en möjlighet till redigering av webbsajter. Således kan även en nybörjare redigera textblock här, ändra inställningarna för befintliga element, ändra storlek och beskära ramar etc. Frånvaro av inline-redigering och inmatningsmask gör plattformen till ett bra val för icke-tekniker.
 • Mobilredigering. Användare kan också redigera sina webbplatser via sina mobila enheter eftersom det finns en separat webbapplikation som möjliggör denna process. Alla steg för anpassning av mobil webbplats slutförs med några klick här, medan själva processen är ganska intuitiv och bekväm.

För yrkesmän:

 • Djup mallanpassning. Weebly-mallar svarar som standard, medan dess WYSIWYG-redigerare tillåter användare att anpassa sina projekt i ett visuellt läge. Professionella webbutvecklare har emellertid dessutom tillgång till den avancerade HTML / CSS-redigeraren, som låter dem anpassa sina projekt till fördel och få ett högt slutresultat.
 • Avancerade integrationer. Webbplatsbyggaren levererar ett brett urval av widgetar, appar och tillägg som du kan välja och integrera i ditt projekt. Listan över dessa element inkluderar bildspel, bildsamlingar, mediefiler, kartor, sökrutor och vad inte. Tillgängligheten för funktionen “Bädda in koden” gör det möjligt att lägga till det nödvändiga antalet element på din webbsida för att ge den enastående look.
 • e-handel. Weebly har fått starkt e-handelsfokus efter sammanslagningen med Square. Således låter systemet dig nu starta alla typer av e-handelsprojekt, oavsett komplexitetsnivå och funktionalitet. Motorn levereras med integrerad kundvagn och anpassningsalternativ för djup webbshopdesign, mångsidighet av e-handelsfunktioner, betalnings- / leveransalternativ, sökfilterområde, CSV-import / export av produkter, exklusiva lojalitetserbjudanden och många fler.
 • Weebly Promote Tool. Om du planerar att engagera dig i professionell webbplatsutveckling kommer Weebly Promote-verktyget säkert att vara praktiskt för dig. Det omfattar omfattande e-postmarknadsföringsfunktioner, inklusive en möjlighet att välja mellan olika e-posttyper och layouter (bulletiner, presentationer av evenemang och produkter, reklamnyhetsbrev etc..). Dessa funktioner ökar effektiviteten hos e-postmarknadsföringskampanjer som lanseras med Weebly.

Kosta: Weebly erbjuder måttlig prissättningspolicy, vilket låter sina abonnenter välja mellan flera typer av planer. Webbplatsbyggaren har en gratis plan som varar under obegränsad tid, vilket låter dig testa systemets funktionalitet och flera betalda planer som ingår i två paket – för Standard- och e-handelswebbplatser. Kostnaden för Weebly-prenumerationer börjar med $ 4 / mo, vilket är ett verkligt prisvärt erbjudande för alla.

Prova Weebly gratis

Slutsats

Behovet av kvalitetswebbplatser fortsätter att växa och det gör också efterfrågan på verktyg för webbbyggnad av hög kvalitet. Det är här webbplatsbyggare visar sig vara användbara både för nybörjare och proffs.

Vad du också bör inse är att dessa system inte kan betraktas som ett alternativ till att anställa erfarna webbdesigners, särskilt om du behöver en individuell inställning till ditt projekt skapande. Tvärtom, många professionella webbutvecklare använder webbplatsbyggare som praktiska, funktionsbelastade och kraftfulla verktyg som hjälper dem att påskynda sitt arbete med klientprojekt utan att kompromissa med resultatet.

När det gäller nybörjare, webbplatsbyggare tjänar en ganska trevlig grund för att förvärva eller öka sin webbdesign färdigheter, få den nödvändiga praxis och bara experimentera med olika typer av system för att lansera enkla webbplatser för personligt bruk.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map